Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

VECTRA opinie

Ocena na podstawie 2084 opinii

1.72 / 5

  • Niezawodność
    1.55
  • Obsługa klienta
    1.53
  • Cena
    2.05
  • Parametry
    1.77

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Lola / 2020-04-29 22:57
    Ocena: 1.75 / 5
    Od trzech tygodni miałam internet albo do połowy dnia albo od połowy dnia, a wczoraj niespodzianka: cały dzień bez internetu, yupii! Dzisiaj wypowiedziałam umowę, żałuję, że tak późno, ale ulga jest na sercu.
    MiejscowośćGdańsk
  • ~opuch / 2020-04-25 15:24
    Ocena: 1.25 / 5
    Robią mi prima aprilis codziennie a mój internet niczym Jezus ciągle upada jak na stacji 3 i 7.
    NIE POLECAM
    ZaletyNIE MA
    WadyWYŻEJ SĄ
    MiejscowośćGdańsk
  • ~ayaya / 2020-04-24 19:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie potrafią normalnie dostarczyć internetu, jestem max 3 metry od routera j już mam ograniczone albo brak internetu. Pracownicy vectry powinni stracić pracę i małpy powinny ich zastąpić. Jestem pewien, że małpy poradziły poradziłyby sobie o wiele wiele lepiej niż ci ludzie, którzy pracują tam za najniższą krajową czyli nie są nic warci jak dziwki. Nie pozdrawiam ludzi którzy pracują w tym syfie. Elo jd
    Zaletyoj brak i nigdy nie bedzie
    Wadycała ta firma to jedna wielka wada
  • ~Pain / 2020-04-24 18:05
    Ocena: 1.00 / 5
    ogolnie slaby internet nie polecam nikomu czeste awarie slaby sygnal
    Zaletybrak
    Wadyslabe wifi i czeste awarie
    MiejscowośćPolice
  • ~Nick / 2020-04-24 08:34
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet nie działa bo u nich jakieś DNS się zepsuły. Tragedia
  • ~Paweł / 2020-04-22 15:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadzieja. Ciągle przerywa internet. Co dwa dni nie ma połowy kanałów, nie wspominając już o tym, że prędkość internetu jest 5 razy wolniejsza niż na umowie. Nie polecam
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćGdańsk
  • ~vectra aka syf / 2020-04-21 11:17
    Ocena: 2.00 / 5
    20k pingu w jakiejkolwiek grze, to są przypadki ktore zdarzają sie co 2 tygodnie, przez 5 dni moga nie dawac internetu ale 'u nich wszystko ok'
    Zaletyzazwyczaj dziala w dobrej prędkości
    Wadynierealny ping, obsluga okropna, nie da się nic ustalić
    MiejscowośćKielce
  • ~mike / 2020-04-20 17:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Ciężko o dostawcę oferującego gorszą jakość niż Vectra. Pingi bardzo często kosmiczne więc o graniu online można zapomnieć a z prędkości deklarowanej w umowie często nie ma nawet połowy, którą Vectra zobowiązuje się dostarczyć nonstop. Oczywiście ani na facebooku ani na infolinii nie ma co liczyć na pomoc bo to po prostu ich infrastruktura w wielu miejsca w Polsce leży i kwiczy. Jak ktoś nie rozumie, że gdzieś Vectra działa źle to po prostu trafił na rejon gdzie akurat ich infrastruktura jest ok ale z tego co widzę to są to jakieś pojedyncze przypadki. Większość ludzi mocno narzeka na tę sieć.
    ZaletyBRAK
    Wadywysoki ping, niskie prędkości pobierania i wysyłania, dużo poniżej wartości z umowy i często poniżej 50% rzekomo gwarantowanych, wyjątkowo niestabilne łącze, pomoc techniczna istnieje tylko w teorii.
    MiejscowośćNidzica
  • ~Irek / 2020-04-19 21:37
    Ocena: 4.00 / 5
    Też jestem zdziwiony waszymi negatywnymi opiniami. Mój net chodzi bez najmniejszego problemu. Wifi doskonałe w mieszkaniu w bloku (sam beton). Umowa z Vectra podpisana na najsłabszą prędkość (150Mb). Cztery urządzenia pracujące po wifi w sposób ciągły. Serwisy np. Netflix chodzą znakomicie. Jeszcze nie zdarzyło mi się aby net się zawiesił, nie mówiąc już o jego braku. Za abonament płacę 50zł a do tego dostałem kartę SIM z odnawialnym netem mobilnym 5 giga. Właśnie podpisałem z Vectra umowę na telefonie komórkową. Z warunków wygląda obiecująco.
    ZaletyStabilny net.
    Stosunkowo łatwy kontakt z BOK
    WadyW zasadzie brak
    MiejscowośćGliwice
  • ~martimu / 2020-04-19 12:22
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet często przerywa, wiesza, spada prędkość - jest niestabilny. Instalowany sprzęt jest przestarzały. Ceny jak u konkurencji. Obsługa klienta sprawna, ale nie można liczyć na żadne indywidualne podejście. Mi np. po 5 latach płacenia za internet i TV naliczono karę umowną za spóźnienie w oddaniu urządzeń po rozwiązaniu umowy.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Mmd / 2020-04-18 22:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia w ciagu dnia rozlacza , na laptopie wgl nie mozna polaczy. Teraz gralem w cod
    -mw
    i rozlaczylo w czasie meczu ... te ich nibyy 150mb/s co obiecali to nawet nie ma a jest 15 do 30 mb/s . Ten dostawca internetu nie powinien istniec . Nic nie pokrywa sie z rzeczywistoscia , jedynie telewizja to wszystko gra . Tylko skonczy sie umowa to zmieniam.
    ZaletyTelewizja
    WadyInternet
    MiejscowośćBialystok
  • ~ada / 2020-04-18 21:25
    Ocena: 1.00 / 5
    To totalna porażka. Nie dosyć że przejęli klientów jednej firmy to w dodatku okazało się że klienci musieli płacić za dodatkowe aktywację wymyślnych dodatkowych usług. Przez 2 tyg mogę powiedzieć że jakość internetu kiepska. Przestrzegam! Omijać z daleka
    ZaletyZadnych
    WadyCzęste zerwania połączeń. Naliczane opłaty o których nikt nie informuje
    MiejscowośćPoznań
  • ~Krzysztof / 2020-04-18 16:28
    Ocena: 1.50 / 5
    Niska jakość usług. Na telefon stacjonarny zainstalowany kilka dni temu do tej pory nie można sie dodzwonic. Niestety, czas oczekiwania na pomoc techniczną jest niesamowicie długi. Kiedy, jednak chcemy wykupić nową usługe, natychmiast konsultant odbiera.
    WadyBrak pomocy technicznej
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Pan X / 2020-04-17 20:45
    Ocena: 1.25 / 5
    Mimo że już od długiego czasu nie korzystam z ich usług moge stwierdzić że to jest jedna z gorszych firm które dostarczają internet.

    >ciągłe zawiechy
    >strata pakietów i wysoki ping
    >czasami działał czasami nie
    ZaletyDało się pobrać gta san andreas w 1 godzine
    WadySzkoda gadać
  • ~tajny użytkownik / 2020-04-16 19:09
    Ocena: 1.00 / 5
    W różnych grach bardzo często podskakuje ping do nawet 700 przez co nie da się grać. Bardzo często również internet spowalnia do 200 kb/s pobierania przez co pobieranie plików które ważą np 10 gb zajmuję strasznie dużo czasu.
    ZaletyBrak
    WadyZa dużo aby wymieniać
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Antek / 2020-04-13 10:23
    Ocena: 1.00 / 5
    3 days without internet!!! Looking forward to change provider on Tuesday
  • ~M / 2020-04-13 07:57
    Ocena: 2.00 / 5
    Dzień dobry,
    Co można zrobić żeby telewizja działała ze smart-fona przez np chrom cast 3?
    Nie rozumiem dlaczego to nie działa, mam abonament wp pilot i działa pięknie, to dlaczego aplikacja vectry nie działa? Ma ktoś pomysł żeby to obejść?
    WadyBrak kompatybilności, Nie działą VOD
    MiejscowośćKatowice
  • ~Tomasz / 2020-04-12 00:41
    Ocena: 4.33 / 5
    Trochę mnie dziwią wasze opinie. Może to zależy od miejsca, ale od kiedy mam podłączony światłowód i internet z Vectry praktycznie w ogóle nie mam sytuacji że internetu nagle nie ma, a jak już to szybko wraca. Prędkość pobierania 91Mbit/s a uploadu 41Mbit/s.
    Z obsługą klienta nie miałem okazji się kontaktować.
    ZaletyPrędkość
    Niezawodność
    MiejscowośćRuda Śląska
  • ~daffa / 2020-04-11 19:24
    Ocena: 1.00 / 5
    na początku jest dobry internet ale po dłuższym używaniu to jest najgorszy internet
    Zaletynie ma zalet
    Wadycale wifi
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~Marta / 2020-04-10 13:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Na samą usługę ne narzekam. Gorzej z obsługą klienta. Serwisant podczas montażu modemu rozmontował gniazdko internetowe, zostawił dziurę z wywleczonym kablem. Po zakończeniu współpracy odesłałam sprzęt i grzecznie poprosiłam również o przywrócenie stanu wyjściowego w kwestii gniazdka. Pełne zlekceważenie. Czyli dewastacja mienia klienta, za naprawę której sam musi sobie zapłacić.
    Zaletyinternet bez większych problemów
    Wadycena, obsługa klienta
    MiejscowośćWarszawa
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2084
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1872
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 875
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 792
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 670
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 577