Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

UPC Internet opinie

Ocena na podstawie 2242 opinii

1.92 / 5

  • Niezawodność
    1.80
  • Obsługa klienta
    1.72
  • Cena
    2.10
  • Parametry
    2.11
  • Cena/Jakość
    3.00
  • Oferta
    5.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~AP / 2021-06-15 11:38
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet jest dobry, kablowka się ciągle tnie. Na infolinii czeka sie bardzo dlugo.

    Przy wykupieniu usługi zawsze są jakieś promocje - nie ma regularnych cen - więc jeżeli chcesz odstąpić od umowy to ZAWSZE musisz zapłacić dodatkowe kilkaset złotych za tą promocję, z której korzysatłeś.

    Nie polecam.
    Zaletydobry internet
    Wadyobsluga klienta
    oszukiwanie na cenach
    jakość telewizji (zacinanie sie)
    MiejscowośćKraków
  • ~repe / 2021-06-12 20:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Niestety.
    Jakość UPC leci na łeb na szyję.
    Ceny z kosmosu, przeszedłem ostatnio na internet światłowodowy i jestem zawiedziony.
    Praktycznie codziennie od godzin wieczornych do późnych godzin porannych nie mam w ogóle internetu.
    Pani na infolinii rozkłada ręce. Na technika trzeba czekać tydzień czasu.
    D R A M A T.
    Od wielu, wielu lat jestem ich klientem, ale już umowy raczej nie przedłużę.
    Z upc jest tak, że jak jest dobrze to jest dobrze. Jak jest źle to pomocy ze świecą szukać.
    ZaletySzybki internet
    WadySzybki tylko kiedy jest, a często go nie ma :)
    MiejscowośćGliwice
  • ~ 4621456 / 2021-06-12 17:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Klent upc
    4621456. Najgorszy syf na swiecie. Od dwoch miesiecy mam dekoder 4k i nie ma dnia zeby nie bylo kilka czy kilkanascie razy dziennie awarii.Wtym dziadostwie nie mozna rozwiazac umowy w punkcie stacjonarnym.Trzeba wysylac pismo z miesiecznym wyprzedzeniem do Katowic.Pare lat temu CANAL+ malo nie odlecial z polskiego rynku dzieki opiniom internautow Doprowadzmy swoimi opiniami do tego samego. Na pochybel im.
    ZaletyBRAK
    WadyBrak zalet.
    MiejscowośćBolesławiec
  • ~Dominik / 2021-06-11 13:00
    Ocena: 1.75 / 5
    Hahah no szkoda slow panowie, strasznie syfiasta usługa, częściej zawodzi niż działa a ostatnio to już jakies apogeum.
    Zaletybrak
    WadyCiagle awarie
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Jack / 2021-06-11 08:26
    Ocena: 1.50 / 5
    Od ok.2tygodni nie działa internet i tv termin naprawy przesuwany o parę dni i brak reakcji ze strony upc.Obawiam się że nie naprawią przez całe lato i nadszedł czas by się pożegaać
    ZaletyNa dzień dzisiejszy brak
    WadyCzęste problemy z tv i internetem
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Piotr / 2021-06-11 06:56
    Ocena: 2.00 / 5
    Katastrofalna jakoś (non stop awarie internetu) katastrofalna obsługa klienta (już sama nazwa "obsługa klienta " w tej firmie to żart(
    MiejscowośćWroclaw
  • ~KlientUPC / 2021-06-10 10:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Cały czas przerywa, internet jest coraz wolniejszy (ale mówią, że coś zmieniali i jest szybszy), jak nam się zepsuł całkowicie na kilka dni (wszyscy w domu na home office) powiedzieli, se tak, tam jest coś nie tak z kablem (nawet nie w mieszkaniu tylko gdzieś poza budynkiem) ale teraz nie naprawią bo pandemia. Mam problem z odtwarzaniem filmików na yt. Cały czas płacę te same pieniądze, za produkt, który nie działa. Czas zrezygnować z usług tej firmy.
  • ~Pimpon / 2021-06-09 21:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam
    Po wielu latach rozstałam się z trudem z UPC.ufff. w skrócie na koniec okazali się bandyckim złodziejami. Również łamią RODO. Szukają znajomych i rodziny i wysyłają smsy, maile.w szoku jestem.Poza tym za kilka miesięcy musiałam im dla świętego spokoju darmo zapłacić. Obłęd.Nie polecam.Ciesze się,że w końcu od nich uciekłam.
    WadyCiągły brak internetu
    MiejscowośćDęby Brzozowe
  • ~Adam GD / 2021-06-09 16:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Szajs jakich mało... w tej chwili zlikwidowano możliwość połączenia się z pomocą techniczną, firma funduje nam możliwość rozmowy z automatem który stwierdza że usługa za którą płacimy nie działa i tyle.... tak wygląda usługa posprzedażowa w tej firmie (gratuluję)... natomiast NIESPODZIANKA... kiedy automat poinformujemy, że chcemy zakupić nowe usługi to pod dwóch dzwonkach znajdzie się konsultant... czyli nowy klient zostanie obsłużony, a ten który już podpisał i płaci za usługi... umową może się podetrzeć... on jest tylko od płacenia. Tak wygląda prawda na temat jakości usług UPC... zakup usługi po 10 sekundach możesz rozmawiać z konsultantem... reklamacja... ja czekam już pół godziny na połączenie z konsultantem...
    ZaletyBRAK
    Wadyserwis, stabilność usługi, jakość nagrywarki
    MiejscowośćGdańsk
  • ~emek / 2021-06-09 15:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Jako stary użytkownik UPC czyli ten gorszy sort Polaków bez nowych umów uważam że ta firma się zmieniła w przeciągu roku jeszcze wcześniej było w miarę ok oczywiście cena chora nie adekwatna to starej umowy no ale tak jak wspomniałem stary użytkownik to gorszy sort i bydło
    Podsumowując cena bandycka awarie 2 razy w miesiącu naprawa często trwa 24h moze ich kiedyś oleje i nie będę wysyłał im pieniędzy
    ZaletyNa chwilę obecną nie ma
    WadyBandycka cena
    stary klient to zwykły śmieć traktowany jak gówno
    MiejscowośćGryfino
  • ~Błażej / 2021-06-09 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet, nie da się nic robić na komputerze, obyście zbankrutowali.
    ZaletyNie ma
    WadyCałe UPC to jedna wielka wada
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Agata / 2021-06-08 14:43
    Ocena: 3.25 / 5
    Ogólnie wszystko fajnie działa, czasami dostaje komunikat, że są jakieś pracę w moim terenie i słabiej działa co potrafi irytować, bo dość często się to zdarza. Jeżeli chodzi o tv to pilot nie wiadomo czemu przestaje działać... Promocje dla stałych klientów są słabe ale i tak nie jest drogo
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Monika / 2021-06-08 14:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 10.30 nie mam Internetu telewizji i telefonu . Pracuję zdalnie. Szefowa wydzwania za ile będę dostępna. awarie miala byc usunięta do 14.30 . Cza już minął i nadal nic. Jestem potwornie zawiedziona
    MiejscowośćSosnowiec
  • ~meloman / 2021-06-07 09:38
    Ocena: 2.25 / 5
    Jestem związany z tą firmą od wielu lat. Niestety dbałość o klienta jest na ostatnim miejscu. Awarii uległ router, który zakłócał całą sieć. Przyszli panowie z UPC odłączyli i kazali się umówić z serwisem na wymianę routera pozostawiając mnie na prawie tydzień bez internetu. Nie było tłumaczenia, że jeśli jest zepsuty z WINY UPC to można to było usunąć na miejscu. NIE DA SIĘ!!!!!!!! SKANDAL NIE POLECAM TEJ FIRMY ABSOLUTNIE!!!!!!!
    MiejscowośćSosnowiec
  • ~Barbara / 2021-06-06 17:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Kilkanaście razy w ciągu dnia brak internetu. Zgłaszałam wielokrotnie.Owszem pomoc techniczna bardzo miła. Ale co z tego? Powinien ktoś przyjść i zobaczyć jaka jest przyczyna. Teraz już nie zgłaszam, tylko czekam, kiedy umowa się skończy i pożegnam UPC.
    Zaletyzero
    Wadyciągły brak internetu.
    MiejscowośćGdynia
  • ~kojak / 2021-06-05 12:11
    Ocena: 1.75 / 5
    Zdecydowanie nie polecam. Prędkość usługi internetowej pozostawia wiele do życzenia, najgorzej jest jednak z niezawodnością. Od dwóch tygodni połączenie wielokrotnie(10< razy) przerywa na czas do pół godziny - brak jakiejkolwiek reakcji ze strony usługodawcy. Jedynym rozwiązaniem jest połączenie się na płatną(!) infolinię, na której odczeka się około dziesięciu minut i konsultant zaleci zresetowanie modemu(!).
    MiejscowośćWrocław
  • ~UPC FAN / 2021-06-04 22:50
    Ocena: 1.00 / 5
    UPC to jest jedno wielkie G, internet jest tak ujowy ze nie mam pytan na 2 wifi które generuje ruter 1 sie wyłącza co chwile i nie można sie z nim połączyc ( ten lepszy ma do 170mb na wifi) po resecie rutera dzial do 3 dni potem znowy wszystko sie sypie, jedynie na kablu dziala jak nalezy, konsultant powiedzial ze nie gwarantuja sily na WIFI NO XD I KEKW gdzie mialem miec to minimum 70 mb a srednio jest z 10
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    Miejscowośćlublin
  • ~Mirosław / 2021-06-04 09:03
    Ocena: 2.50 / 5
    Lekceważenie klienta i naciąganie na rachunek. Konsultanci umawiają się na kontakt ze swojej strony, ale oczywiście nie oddzwaniają.
    MiejscowośćRadom
  • ~narzekacz / 2021-06-02 21:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Miałem prędkość 400 a teraz podwyższyłem na 600. Niestety nic się nie zmieniło mam w rzeczywistości od 260 do 380. Katastrofa.
    ZaletyPrzysłali fachowca co stwierdził że wszystko jest ok
    Wadyprędkość zakupiona 600 a w rzeczywistości 260 do 380
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~upcfanboy123 / 2021-06-02 15:38
    Ocena: 1.00 / 5
    wszystko co u nich jest działa odwrotnie do tego jak powinno.
    Zaletybrak
    Wadyinternet
    infolinia
    obsługa
    cena
    fachowcy
    MiejscowośćKraków
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.11, ilość opinii: 2655
VECTRA
Ocena: 1.69, ilość opinii: 2551
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2381
UPC Internet
Ocena: 1.92, ilość opinii: 2242
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.68, ilość opinii: 1741
Play Online
Ocena: 1.81, ilość opinii: 1681
Play
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1828
Orange
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1681
Plus
Ocena: 1.51, ilość opinii: 1187
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1104
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1075
mBank
Ocena: 1.84, ilość opinii: 1040