Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netia Szybki Internet opinie

Ocena na podstawie 2539 opinii

2.13 / 5

  • Niezawodność
    2.03
  • Obsługa klienta
    1.94
  • Cena
    2.46
  • Parametry
    2.17
  • Cena/Jakość
    1.50
  • Oferta
    3.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~hk / 2020-06-17 21:07
    Ocena: 2.25 / 5
    Codzienne awarie przeszły już chyba do tradycji tak ze nie polecam.
    MiejscowośćWrocław Popowice
  • ~Deareq Olek / 2020-06-16 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam tego dostawce internetu ponieważ są ciągłe lagi w grach i często mnie wywala z gier.
    Zaletybrak
    Wadypodczas grania w gry jest ciągły spadek mbps
    MiejscowośćBożejewice
  • ~Zbyszek_30 / 2020-05-27 14:34
    Ocena: 5.00 / 5
    dzień dobry
    Założenie internetu , obsługa - bardzo dobrze, Parametry - bardzo dobre , Internet działa na wysokim poziomie, nie ma przerw na łączu .Działanie internetu zależy też od od sprawności komputera, antywirusa i innych zainstalowanych programów
    ZaletyZdecydowanie polecam
    WadyNiema
    MiejscowośćŻary
  • ~Tomasz / 2020-05-25 12:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Netia to absolutna porażka awaria rutera urasta do mega problemu totalne olewanie klienta...
    Aby ktoś z obsługi chciał rozwiązać problem czas oczekiwania 2tygodnie Pani twierdzi że maksymalny czas to 3 dni robocze ... Potem okazuje się że nikt nawet nie zaznaczył w systemie wysyłki i kolejne piętra braku profesjonalizmu skutek Netia traci klienta
    Szczerze nie polecam koszmar i brak szacunku do klientów n

    ZaletyBrak
    WadyBrak profesjonalizmu
    MiejscowośćŁódź
  • ~Jarek Berg z Wrocławia / 2020-05-20 00:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam Netii bo ten internet od nich to dramat jest, a jak masz problem i chcesz się do nich dodzwonić to można se dzwonić.... Reasumując, do dupy.
    ZaletyBrak
    MiejscowośćWrocław
  • ~Igor M. / 2020-05-18 21:13
    Ocena: 1.75 / 5
    "Szybki" internet od Netii jest żałosny. W grach opóźnienie co około 15 sekund z 60 ms skacze na 900 ms. Prędkość pobierania zamiast deklarowanych 40 Mb wynosi 800 Kb. Nikomu nie polecam tej fatalnej usługi.
    ZaletyBrak
    WadyŻałosna jakość internetu, częste zawieszenia
    MiejscowośćBolesławiec
  • ~Dejm332 / 2020-05-16 22:17
    Ocena: 1.75 / 5
    Porażka, internet jest i nagle go nie ma znika kiedy chce i w najmniej odpowiednim momencie jak z oknie to na dobre 3 godziny.
    WadyWszystko
    MiejscowośćBędzin
  • ~klient / 2020-05-13 21:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Cena jako tako, ale bardzo wolny i zanika bardzo czesto. Nie polecam.
    Zaletycena
    Wadybrak internetu
    MiejscowośćGłowno
  • ~Piotr / 2020-05-13 14:49
    Ocena: 1.50 / 5
    10 lat temu zrezygnowałem z Netii już wtedy zaczęła zrywać połączenia netowe i do tego wysoka cena w stosunku do konkurencji. Przeszedłem do UPC i od tamtego dnia nadal wszystko śmiga. Oczywiście w różnej części miasta i regionie różnie działa net czy tv natomiast mieszkałem wiele lat w Konstancinie potem przeprowadziłem się do Piaseczna i nadal UPC wymiata. Chociaż moi znajomi również mieszkający w Piasecznie ale winnej części miasta bardzo narzekają na UPC. Tak jak mówiłem różnie to bywa lecz Netia to gniot do tego obsługa klienta dużo pozostawia do życzenia natomiast w UPC super obsługa.
    MiejscowośćPiaseczno
  • ~Damian / 2020-05-09 12:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Netia to wielka kupa 2 razy w tyg nie ma TV internet chodzi jak chce zgłaszane usterki są lekceważone rezygnujcie z netii poprostu hłam wielki głównodowodzącego
    MiejscowośćJastrzębie zdroj
  • ~NiPolecam / 2020-05-07 11:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Niech obrazek powie sam za siebie. Takie coś odwala się przynajmiej raz dziennie i trwa przez ponad godzinę i to w najlepszym wypadku! https://i.imgur.com/7rKTj23.png
    ZaletyNiestety jest
    WadyNie działa
    MiejscowośćJarosław
  • ~Ewa / 2020-05-04 22:17
    Ocena: 1.00 / 5
    U tego operatora wszystko można ocenić tylko na 0 i czekać z niecierpliwością do końca umowy bo jak to mówią za głupotę trzeba płacić. Odczaruj dni 0 internetu 0 telewizji zero kontaktu żeby się tam dodzwonić to trzeba chyba wziąć wolne w pracy
    ZaletyŻadnych
    WadyCała Netia to jedna wielka wada
    MiejscowośćŻagań
  • ~Dymion / 2020-05-02 15:42
    Ocena: 2.75 / 5
    Dodzwonienie do nich to jakiś dramat, minimum 30 min czekania. Od maja nie ma playera i to jeszcze był płatny. Szkoda że podpisałem z nimi nową umowę.
    ZaletyCena
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Merkury / 2020-05-01 03:37
    Ocena: 3.50 / 5
    Obsługa klienta to totalna porażka, rezygnowałem z płatnych usług, kilkukrotnie prosiłem o wyłączenie bezpiecznego internetu, a pani nadal mnie namawiała do zostawienia tej usługi, skończyło się bardzo nieprzyjemną awanturą
    WadyTelefoniczna obsługa klienta
    MiejscowośćRybnik
  • ~Adi / 2020-04-30 11:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Katastrofa, porażka i nic więcej. Technicy narobili wielkich szkód a Netia stwierdziła, że nie należy mi się naprawą.
    WadyTechnicy i obsługa klienta. Netia wogóle nie dba o dobro klienta.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Ela / 2020-04-27 14:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Dostawca internetu nie dostarcza internetu, a w kazdym razie polaczenia sa zrywane wielokrotnie w ciagu dnia. Praca zdalna jest niemozliwa. Po zgloszeniu i otwarciu zgloszenia po raz czwarty(!) nadal nie mam ciagloscie internetu. Nikt nie chce sie pofatygowac przyjsc sprawdzic instalacje, chociaz w ciagu tygodnia otwarte jest juz 4-te zgloszenie. Mysle, ze to podstawa, aby nie dotrzymac terminu kontraktu. Nie moge wykonywac mojej pracy zdalnie!
    WadyInternet wielokrotnie zrywa polaczenie
    MiejscowośćJaworzno
  • ~zdenerwowana / 2020-04-23 17:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenująca rozmowa z konsultantką. Przy rezygnacji z płatnych usług dodatkowych pani jak katarynka namawiała mnie do ich pozostawienia. Kilkukrotnie musiałam powtarzać, że ich nie chcę. Dawno nie przeżyłam tak stresującej rozmowy. NIE POLECAM !!!
  • ~Piotr / 2020-04-22 17:57
    Ocena: 2.25 / 5
    łącze nie stabilne, często zrywane. Prędkość nigdy nie osiąga maksymalnego pułapu.
    Miejscowość84-242 Luzino
  • ~Marcin / 2020-04-21 00:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Widzę, że moja kiepska opinia nie będzie wyjątkowa... Bardzo kiepskie realne parametry połączenia internetowego (ok.10-15% tego co jest w umowie!), zamiast 300, maksymalnie ok.40 mb/s. Żenada! Regularne zrywanie połączenia z Internetem mimo mieszkania blisko centrum jednego z największych miast w Polsce. Chcesz to zgłosić? Zapomnij! Nawet w nocy czekanie kilkanaście bądź kilkadziesiąt minut na połączenie z konsultantem to jest norma! Ogólnie wszystko nie tak jak być powinno, a wydzwanianie po kilka razy w ciągu miesiąca celem przedłużenia umowy to już raczej nękanie niż oferowanie! Natarczywość i niekompetencja - tak bym w skrócie określił tę firmę.
    ZaletyBrak
    WadyBrak możliwości połączenia z infolinią
    Regularne zrywanie połączenia
    Wysokie ceny
    Natarczywe nękanie w celu przedłużenia umowy
    MiejscowośćKraków
  • ~Basia / 2020-04-20 13:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet z Netii to największe gówno na świecie, prawie nigdy nie działa a strony ładują się godzinę, nie mówiąc już o próbie puszczenia czegoś z netflixa ( 3 sekundy idzie serial i ładuje się 2 minuty żeby puścić kolejne 3 sekundy). Z serca NIE POLECAM! Do tego praca zdalna z domu w ogóle nie jest możliwa co przy obecnej sytuacji jest karygodne. Jestem wkurzona bo mam ten problem już od paru lat i dalej nie potrafią tego naprawić, a ja niszczę sobie tylko nerwy. Netia jest beznadziejna!!!!!!!!!!!
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2539
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2274
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2154
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1940
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1691
Play Online
Ocena: 1.87, ilość opinii: 1513
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1028
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 944
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 858
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 750
Plus
Ocena: 1.55, ilość opinii: 714