Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netia Szybki Internet opinie

Ocena na podstawie 2831 opinii

2.07 / 5

  • Niezawodność
    1.97
  • Obsługa klienta
    1.89
  • Cena
    2.39
  • Parametry
    2.11
  • Cena/Jakość
    1.50
  • Oferta
    3.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kleszcz12 / 2022-04-20 12:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Powiem tyle mieszkam blisko centrum Wrocławia. 3 największe miasto w Polsce
    . Światłowodu nie ma, na osiedlu 7 tys. Osób, "gwarantowana" prędkość internetu 5,7 mb/s powinno być 10 mb/s, internet wywala tak minimum 20 razy dziennie.
    Pomoc techniczna mówi: jest zawsze dobrze.
    Cisną 110zl miesięcznie.
    Polecam!
    ZaletyZero
    WadyNa każdym kroku
  • ~Robert / 2022-04-19 11:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, Internet słaby, zawsze się zawiesza telewizja, tylko powiem jedno TO JEST NAJWIEKSZE GÓWNO. Nie bierzcie tej firmy telewizyjnej
    ZaletyNIc
    Wadywszystko
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Zawiedziony / 2022-04-16 07:51
    Ocena: 1.50 / 5
    7.43 zaczyna się zrywanie sygnału, czekam co będzie w święta.
    ZaletyBrak
    WadyOd a do z
    MiejscowośćZgorzelec
  • ~Dawid / 2022-04-15 20:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Drogo i wolno. Tyle moge napisać. Pomoc techniczna? Nie istnieje. A neta wylączyli dodatkowo pare dni przed koncme umowy. NIE POLECAM
    MiejscowośćZakopane
  • ~Vasilina / 2022-04-12 19:01
    Ocena: 2.00 / 5
    Jestem rozczarowana.
    Podłączyliśmy pakiet HBO razem z HBO GO 3 miesiące temu. Umowa jest na 13 miesięcy, wszystko nam się podobało. Ale nagle Netia HBO Go zmienili na HBO MAX, którego nie możemy pobrać dlatego ze telewizor nie jest aż taki nowy. Wiedzieliśmy że mamy aplikację HBO Go i właśnie dlatego wybraliśmy ten pakiet. Teraz będziemy płacili za coś czego nie mamy jeszcze 9 miesięcy do skończenia umowy :( nie polecam
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Sara / 2022-04-11 15:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kontaktu mimo wielokrotnych prób, obciążenie mimo tego że sami popełnili błąd, brak faktur na maila. Bardzo ciezko doprosic sie o naprawe usług które są przekładane , mimo nie jasnosci sami sie nie kontaktuja po 3 miesiacach nakladaja bez podstawna kare za rezygnacje.
    Zaletybrak
    Wadytotalne olanie klienta
    MiejscowośćKraków
  • ~Andrzej / 2022-04-10 13:53
    Ocena: 1.25 / 5
    Kompletne nieporozumienie pod każdym względem!!
    ZaletyBrak
    WadyNiestabilny internet lub jego brak. Częste, nazywane przez Netia" awarie masowe". Wadliwy dekoder evobox z brakiem możliwości wymiany. BOK ugrzeczniony, ale z przewagą ignorancji, amatorstwa i brakiem kompetencji.
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Zawiedziony / 2022-04-10 07:59
    Ocena: 1.25 / 5
    Mamy niedzielę 7.50 zaczęło się zrywanie sygnału dla przypomnienia :czwartek,piątek,sobota też.
    ZaletyBrak
    WadyOd a do z
    MiejscowośćZgorzelec
  • ~Dana Osobowa / 2022-04-08 17:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Przed chwilą był pod moimi drzwiami domokrążca, widzę że majstruje mi przy drzwiach to się pytam o co chodzi. A ten pokazuje w ogólnym kierunku lewym "ja odnośnie tych ŚWIATŁOWODÓW netii co były montowane 3 miesiące temu. I teraz takie pytanie: jakiego państwo mają operatora", chociaż widzi że nie mam 103 lat, a wyraz twarzy wyraźnie mówi, że "państwo" nie udzieli mu żadnej prywatnej informacji.
    Zaletykultywują starożytną tradycję domokrążenia
    Wadyżerowanie na głupich staruchach świadczy o kiepskiej ofercie
    MiejscowośćGdynia
  • ~Mateusz / 2022-04-08 11:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie dość że płaciłem za internet tyle czasu to jeszcze po przeprowadsce i zmianie mieszkania brak możliwości podłączenia netii zostały naliczone kary za zerwanie umowy przedwcześnie
    ZaletyNie polecam
    WadyZłodzieje tylko czekają aż zerwiesz umowę, nie polecam tej firmy nie próbujcie nawet testować
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Zawiedziony / 2022-04-05 17:57
    Ocena: 1.75 / 5
    Cd braku sygnału od rana kilka razy teraz od17.47.Nigdy więcej netii
    ZaletyBrak
    WadyOd a do z
    MiejscowośćZgorzelec
  • ~Zawiedziony / 2022-04-04 21:09
    Ocena: 1.50 / 5
    Cd przerw w odbiorze sygnału.Nigdy więcej netii.
    ZaletyBrak
    WadyOd a do z
    MiejscowośćZgorzelec
  • ~Henry / 2022-04-04 13:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Niedawno zainstalowałem kablówkę i internet z Netia jestem bardzo zadowolony dwa nowe dekodery 4k i nowy dwuzakresowy router wifi wszystko teraz super śmiga że HEJ w super jakości 4k .Polecam wszystkim strach na początku ma tylko wielkie oczy potem jest tylko Super odbór w dobrej cenie !!!
    ZaletySzybki internet światłowodowy ,fajne kanały telewizyjne, bardzo dobry dołączony w montażu sprzęt(Zakres mocy wifi ) i najważniejsze przy tym konkurencyjna cena na rynku. Polecam
    WadyBrak
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Zawiedziony / 2022-04-03 20:41
    Ocena: 1.50 / 5
    Tragedia,taka ilość przerw w dopływie sygnału że ręce opadają.Nigdy więcej netii.Przepraszam TV Tomków na jesień wracam.
    ZaletyBrak
    WadyOd a do z żeby się nie rozpisywać
    MiejscowośćZgorzelec
  • ~Paweł / 2022-04-02 09:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Po 2 tygodniach od zamowienie, kurier z umowa, po tygodniu kurier ze sprzętem, kilka dni i jest Pan montażysta (umówiony na sobotę 8-10) był 10:30… otwieramy paczkę i okazuje się że, Netia przesłała tylko dekoder… a gdzie router? Dzwonimy na infolinie i Pani przekazuje nam info, ze wyślą w poniedziałek, wiec montażu dzisiaj nie będzie. Zrezygnowałem całkowicie, bo strach myśleć jak to będzie później działać… Porażka.
    ZaletyBrak!
    MiejscowośćZabrze
  • ~Adrian / 2022-03-31 22:12
    Ocena: 1.25 / 5
    Odkąd połączyła się z polsatem to tragedia,Wysokie ceny a w tv nie ma na co oglądać
    MiejscowośćRUDA ŚLĄSKA
  • ~Grzegorz / 2022-03-29 23:39
    Ocena: 1.50 / 5
    Myślałem że to fake te posty o NETII, co prawda dawniej na starszym sprzęcie i kablu miedzianym jeszcze to jakoś chodziło (nawet przez wifi) to na światłowodzie z NOWYM SPRZĘTEM jest katastrofa- ani tv ani stałego połączenia internetowego DNO I TONA MUŁU!!! SERIO mam dość.
    ZaletyBrak
    WadyChyba wszystko od rutera do dekoderów z sygnałem stałym włącznie
    MiejscowośćDąbrowa Górnicza
  • ~Pola / 2022-03-25 08:41
    Ocena: 2.00 / 5
    Usługi Netii to jedna wielka porażka. Oprócz miłej telefonicznej obsługi klienta nie ma niczego co mogłabym polecić.

    Pozostaje mi czekać do końca umowy i rozwiązać ją z wielkim hukiem,fanfarami i toastem na koniec.
    ZaletyZero
    WadyWszyskie usługi i ich jakość
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Dorian / 2022-03-25 00:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Niezawodnie oszukują od samego początku (3 miesiące za darmo po czym przyszły opłaty już od pierwszego miesiąca i to na 140 zł umowa na 60 ) dalej już tylko gorzej po zmianie miejsca zamieszkania okazało się że nie da sie przenieść usług na tych samych zasadach nowe warunki gorsze łącze i większą suma podałem również 6 innych adresów na każdym ta sama zabawa nie dajcie się wciągnąć w żadne umowy najwięksi oszuści na rynku
    MiejscowośćZielona Góra
  • ~Wioletta / 2022-03-24 18:06
    Ocena: 2.25 / 5
    Najgorsza telewizja z jaką miałam do czynienia. Wieczne awarie,które trwają godzinami. Brak rzetelnych informacji.Zbywanie klienta. Pani na infolinii kasę sobie zresetować ustawienia nie zastanawiając się, że nie każdy jest biegów w tym temacie nie mówiąc już o starszych osobach. Po prostu tragedia.
    ZaletyBrak
    WadyWieczne awarie
    MiejscowośćŻagań
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 2987
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2831
UPC Internet
Ocena: 1.89, ilość opinii: 2559
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2451
Play Online
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1810
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1773
Play
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2339
Orange
Ocena: 1.41, ilość opinii: 2240
Plus
Ocena: 1.47, ilość opinii: 1555
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1387
mBank
Ocena: 1.78, ilość opinii: 1231
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1133