Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Netia Szybki Internet opinie

Ocena na podstawie 2491 opinii

2.13 / 5

  • Niezawodność
    2.03
  • Obsługa klienta
    1.94
  • Cena
    2.46
  • Parametry
    2.16
  • Cena/Jakość
    1.50
  • Oferta
    3.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Damian / 2020-05-09 12:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Netia to wielka kupa 2 razy w tyg nie ma TV internet chodzi jak chce zgłaszane usterki są lekceważone rezygnujcie z netii poprostu hłam wielki głównodowodzącego
    MiejscowośćJastrzębie zdroj
  • ~NiPolecam / 2020-05-07 11:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Niech obrazek powie sam za siebie. Takie coś odwala się przynajmiej raz dziennie i trwa przez ponad godzinę i to w najlepszym wypadku! https://i.imgur.com/7rKTj23.png
    ZaletyNiestety jest
    WadyNie działa
    MiejscowośćJarosław
  • ~Ewa / 2020-05-04 22:17
    Ocena: 1.00 / 5
    U tego operatora wszystko można ocenić tylko na 0 i czekać z niecierpliwością do końca umowy bo jak to mówią za głupotę trzeba płacić. Odczaruj dni 0 internetu 0 telewizji zero kontaktu żeby się tam dodzwonić to trzeba chyba wziąć wolne w pracy
    ZaletyŻadnych
    WadyCała Netia to jedna wielka wada
    MiejscowośćŻagań
  • ~Dymion / 2020-05-02 15:42
    Ocena: 2.75 / 5
    Dodzwonienie do nich to jakiś dramat, minimum 30 min czekania. Od maja nie ma playera i to jeszcze był płatny. Szkoda że podpisałem z nimi nową umowę.
    ZaletyCena
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Merkury / 2020-05-01 03:37
    Ocena: 3.50 / 5
    Obsługa klienta to totalna porażka, rezygnowałem z płatnych usług, kilkukrotnie prosiłem o wyłączenie bezpiecznego internetu, a pani nadal mnie namawiała do zostawienia tej usługi, skończyło się bardzo nieprzyjemną awanturą
    WadyTelefoniczna obsługa klienta
    MiejscowośćRybnik
  • ~Adi / 2020-04-30 11:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Katastrofa, porażka i nic więcej. Technicy narobili wielkich szkód a Netia stwierdziła, że nie należy mi się naprawą.
    WadyTechnicy i obsługa klienta. Netia wogóle nie dba o dobro klienta.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Ela / 2020-04-27 14:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Dostawca internetu nie dostarcza internetu, a w kazdym razie polaczenia sa zrywane wielokrotnie w ciagu dnia. Praca zdalna jest niemozliwa. Po zgloszeniu i otwarciu zgloszenia po raz czwarty(!) nadal nie mam ciagloscie internetu. Nikt nie chce sie pofatygowac przyjsc sprawdzic instalacje, chociaz w ciagu tygodnia otwarte jest juz 4-te zgloszenie. Mysle, ze to podstawa, aby nie dotrzymac terminu kontraktu. Nie moge wykonywac mojej pracy zdalnie!
    WadyInternet wielokrotnie zrywa polaczenie
    MiejscowośćJaworzno
  • ~zdenerwowana / 2020-04-23 17:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenująca rozmowa z konsultantką. Przy rezygnacji z płatnych usług dodatkowych pani jak katarynka namawiała mnie do ich pozostawienia. Kilkukrotnie musiałam powtarzać, że ich nie chcę. Dawno nie przeżyłam tak stresującej rozmowy. NIE POLECAM !!!
  • ~Piotr / 2020-04-22 17:57
    Ocena: 2.25 / 5
    łącze nie stabilne, często zrywane. Prędkość nigdy nie osiąga maksymalnego pułapu.
    Miejscowość84-242 Luzino
  • ~Marcin / 2020-04-21 00:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Widzę, że moja kiepska opinia nie będzie wyjątkowa... Bardzo kiepskie realne parametry połączenia internetowego (ok.10-15% tego co jest w umowie!), zamiast 300, maksymalnie ok.40 mb/s. Żenada! Regularne zrywanie połączenia z Internetem mimo mieszkania blisko centrum jednego z największych miast w Polsce. Chcesz to zgłosić? Zapomnij! Nawet w nocy czekanie kilkanaście bądź kilkadziesiąt minut na połączenie z konsultantem to jest norma! Ogólnie wszystko nie tak jak być powinno, a wydzwanianie po kilka razy w ciągu miesiąca celem przedłużenia umowy to już raczej nękanie niż oferowanie! Natarczywość i niekompetencja - tak bym w skrócie określił tę firmę.
    ZaletyBrak
    WadyBrak możliwości połączenia z infolinią
    Regularne zrywanie połączenia
    Wysokie ceny
    Natarczywe nękanie w celu przedłużenia umowy
    MiejscowośćKraków
  • ~Basia / 2020-04-20 13:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet z Netii to największe gówno na świecie, prawie nigdy nie działa a strony ładują się godzinę, nie mówiąc już o próbie puszczenia czegoś z netflixa ( 3 sekundy idzie serial i ładuje się 2 minuty żeby puścić kolejne 3 sekundy). Z serca NIE POLECAM! Do tego praca zdalna z domu w ogóle nie jest możliwa co przy obecnej sytuacji jest karygodne. Jestem wkurzona bo mam ten problem już od paru lat i dalej nie potrafią tego naprawić, a ja niszczę sobie tylko nerwy. Netia jest beznadziejna!!!!!!!!!!!
  • ~Wiselka1923 / 2020-04-20 12:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Całe szczęście, że moja przygoda z tą firmą dobiegła końca. Podczas uzyskiwania informacji w jaki sposób zrezygnować z usług konsultantka była bardzo opryskliwa, ton którym się odnosiła był na poziomie obrażonego dziecka, któremu zabrało się ulubioną zabawkę. Jakość usług to jakaś tragedia. Prędkość pobierania to ok 1 Mb/s, nie mówiąc już o notorycznych przerwach w dostarczaniu internetu (tzw. kickach). Jeżeli myślisz o zakupie usług w tej firmie to 100x się zastanów i przewertuj rynek pod względem ofert internetu stacjonarnego.
    MiejscowośćJaworzno
  • ~Daria / 2020-04-15 18:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam telefon stacjonarny i mieszkam na wsi. Internet na samym początku chodził jako tako a z każdym dniem było i jest coraz gorzej, jedna wielka TRAGEDIA!!! brak słów, zadzwoni telefon a internetu brak ktoś się musi rozłączyć żeby działał , filmu nie da się obejrzeć bo tnie co kilka minut a strony ładują się po 15 min jakaś paranoja mamy 21 wiek a nie czasy co internet dopiero powstał, śmiech i żenada nie polecam
    ZaletyŻadnych zalet!
    MiejscowośćIzdebki
  • ~śmieszne / 2020-04-15 14:43
    Ocena: 1.25 / 5
    Obsługa klienta wydaję się być na siłę, najchętniej Netia nie bawiłaby się w żadne rozmowy tylko oferowała zawodny, wolny internet za rynkową opłatę.
    ZaletyDochodzi do mojego domu.
    WadyNa każdym polu możliwym do posiadania wad.
    MiejscowośćKraków
  • ~maja / 2020-04-15 13:28
    Ocena: 1.25 / 5
    mieszkam na wsi, gdzie Netia na łączach Orange przesyłam nam internet. Tragedia. Mam abonament na 10 a internetu wogóle. codziennie są zaniki połączenia intenertowego. predkość wysyłania 0,18 mb/s a wysyłania 0,02 mb/s. śmiech na sali. zero jakiegokolwiek technicznego zaangazowania ze strony netii wiec stracą klienta.
    Zaletyzadnych
    Wadyjak mieszkasz na wsi lub w mniejszym miasteczku to lepiej nie brać netii.
    MiejscowośćCzechy
  • ~Warpus / 2020-04-11 13:27
    Ocena: 2.50 / 5
    Ogulnie wszystko dobrze tylko strasznie słabe wi-fi.
    MiejscowośćOtwock
  • ~NETIA ZART / 2020-04-10 17:15
    Ocena: 1.00 / 5
    ta PARODIA jest jedną z najgorszych w Polsce, STAŁY PING GDY TV WŁĄCZONY, OBSŁUGA???? CIAGLE TO SAMO NIE NASZA WINA PROSZĘ WYŁĄCZYĆ ROUTER NA 2 MINUTY ZROBIĆ TEST...wiec jeśli są u was osoby które oglądają tv a wy chcecie pograć to zapomnijcie ping skacze jak Stoch na MŚ :))) 100/1500 ms.
    ZaletyXDDDDDD
    WadyWSZYSTKO
    MiejscowośćPoznań
  • ~JD / 2020-04-09 14:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet z jakim miałem do czynienia. Nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćNowogród
  • ~Fan Netii / 2020-03-26 13:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Od początku stycznia przechodzę do Netii z Orange. dostałem router juz w połowie stycznia. Do dzisiaj czyli do 25 marca nikt sie nie pojawił i nie zadzwonił w sprawie przejscia. Zadzwoniłem z zapytaniem co z routerem? dostałem informację ze mam go odesłać na własny koszt. HAHAHAHAHA
    T R A G I K O M E D I A
    ZaletyRouter za darmo po którego nikt nie chce się zgłosić
    WadyBrak usługi internetu (to chyba zaleta)
    MiejscowośćBolków
  • ~Hundoxsn / 2020-03-25 17:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, największe gowno na świecie, gdy jedna osoba ogląda telewizor, filmów na laptopie nie da się obejrzeć. Często problemem jest nawet wysłanie wiadomości na Messengerze. Odradzam
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćKępno
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1676
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1460
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912
Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 796
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 764
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 727
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 611