Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

PKO Bank Polski opinie

Ocena na podstawie 753 opinii

2.68 / 5

  • Oferta
    2.64
  • Obsługa klienta
    2.71
  • Prostota obsługi
    2.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Zdzisław / 2023-10-03 15:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Jesteście żałośni.
    Już drugi dzień próbuję udzielić przez internet pełnomocnictwa i przychodzą mi za każdym razem dwie sprzeczne informacje na maila i smsa, że wniosek został zaakceptowany i niezaakceptowany.
    Czyli to taka gra, do wyboru do koloru !!!!
    Wy jesteście poważnym bankiem ????
    Jaja sobie robicie ?!
    Żądam natychmiastowego załatwienia sprawy i przeprosin, inaczej rozgłoszę opinię o was wszem i wobec w tysiącach egzemplarzy na wszystkich dostępnych forach publicznych.
    ZaletyŻarty
    WadySame
  • ~Zdzisław / 2023-10-03 08:07
    Ocena: 3.67 / 5
    Chciałem tylko spytać konsultanta czy zlecenie zostało przyjęte do systemu, a on biorąc ode mnie wszystkie dane kieruje mnie na bota ?!! Ludzie co wy robicie ? Ci programiści wyprali wam mózgi. To musi być przyjazny bank, bo waszymi klientami w 80% są ludzie starsi.
    Zaletylogin do konta przez internet
    Wadyrozmowy telefoniczne tylko z botami
  • ~Bozena / 2023-10-02 12:27
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolona z obslugi miłej Pani w 14 odz. PKO BP Anny Tomaszkiewicz. Kompetena osoba na stanowisku.Dziekujr
    ZaletyBardzo Dobre
    WadyBrak
  • ~Rafał / 2023-09-27 19:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Próbuje zapłacić nie mogę bo konto zablokowane, i wysyłają zły numer klienta tłumacząc się że że to dziwne. a ja zostałem bez pieniędzy kiedy musiałem zapłacić za usługę mówiąc mi że muszę się udać do oddziału banku w nocy kiedy jest zamknięty..
    WadyNie polecam
  • ~Gosia / 2023-09-26 15:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia udzielili kredytu oszusta na 70 tys od ręki a gdy człowiek się stara to ledwo proponowali 40. Wprowadzają w błąd. Jeśli chodzi o zabezpieczenia są zerowe. 3 włamania na konta plus kredyt. Nie polecam
    ZaletyŻadnych zalet
    WadySame wady
  • ~niestety klientka tego banku / 2023-09-25 23:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Założyłam konto w Oddziale w Gdańsku ul. Cieszyńskiego. Prawie wszyscy pracownicy w tym oddziale, oprócz jednego, nie wiedzą nawet o aktualnych podstawowych opłatach bankowych. Cały czas jestem tam wprowadzana w błąd np o możliwości otrzymywania wyciągów na e-mail, wysokości opłat i prowizji.
    Często też na moje proste pytanie , czy mogę np.darmowo dokonać w miesiącu kilku wypłat gotówkowych , otrzymywałam odpowiedz od oburzonego moim pytaniem pracownika: " Ja tam nie wiem . Czego jeszcze?"
    Założyli mi też dostęp do bankowości internetowej , na co się nie zgadzałam . Żadnej umowy o bankowości internetowej nie podpisywałam.

    Wypłacili mi też w kasie dziwne, podejrzane,poplamione na różowo banknoty. Nie zauważyłam tego w kasie , bo nie wzięłam okularów. Później miałam problem przy płaceniu tymi banknotami. Pobazgrane dokumentnie długopisem (z napisami, podpisami) banknoty też mi wypłacali w kasie.

    REKLAMACJE NA DZIAŁU REKLAMACJI TO CAŁKOWITA PARANOJA!!!Dostaje się tylko odpowiedz typu" Żadnych nieprawidłowości nie stwierdzono". I żadnej merytorycznej odpowiedzi! A do tego dostaję odpowiedzi na reklamacje do skrzynki w bankowości elektronicznej , na która się nie zgadzałam!!!
    Zaletyżadne
    Wadybrak elementarnej wiedzy o produktach bankowych, prowizjach i stawkach
    wprowadzanie w błąd
    założenie dostępu do bankowości internetowej pomimo sprzeciwu klienta
  • ~dz / 2023-09-25 12:05
    Ocena: 5.00 / 5
    Cudowni ludzie , wysokie bezpieczeństwo , naprawdę można polegać.
  • ~Husar Polska / 2023-09-24 19:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe dno na liście Polskich banków. Dziwie się że mają jeszcze jakichkolwiek klientów. Kompletne zero
    Zaletyżądne
  • ~Alex / 2023-09-23 15:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje i oszuście! Najgorszy bank ! Aplikacja babkowa jest totalną poraszką! Nie polecam !
    ZaletyNie ma !
    WadyWszystko!
  • ~Konstancja / 2023-09-23 10:16
    Ocena: 4.67 / 5
    Profesjonalna, pomocna i zaangażowana opiekunka Klienta, pani Klaudia Prill. Oddział 3 w Poznaniu. Bardzo sprawny kontakt. Zawsze dostępna i z propozycjami rozwiązania bankowo-finansowych kwestii.
  • ~Wkurzona klientka / 2023-09-22 13:59
    Ocena: 2.67 / 5
    Najgorszy bank jaki jest, założono mi konto bo chciałam wziąć kredyt-kilka tysięcy. Kredytu nie dostałam a konto zostało, przez miesiąc powstała opłata 17 zł, zaczęły przychodzić smsy o uregulowanie tej kwoty, w końcu po chyba dwóch tygodniach przyszedł SMS że jeśli chce zatrzymać windykację mam jak najszybciej wpłacic te 17zl. Omijajcie ten bank szerokim łukiem.
  • ~Paweł / 2023-09-20 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    21:39 postanowiłem zrobić zakupy w Biedronce, przy kasie okazuje się że płatności iko nie da się zrealizować, a na samą aplikacje banku nie da się wejść, próbowałem aktualizować na szybko przy kasie i dalej nic
    ZaletyNic
    WadyWszystko
  • ~Nhg / 2023-09-17 11:48
    Ocena: 1.00 / 5
    O 3 nad ranem srodku Niemiec dowiedzialem sie ze musze sobie poczekac na mozliwosc uregulowania rachunku za paliwo do godziny 12.30 bo trwaja prace modernizacyjne, co prawda platnosci karta I wyplacanie pieniedzy z bankomatu powinny dzialac, ale nie dzialaja, to musze sobie poczekac.
  • ~Andrzej / 2023-09-17 09:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy Bank jaki może być. Mamy z mężem konto ,ale po tym co nas spotkało niestety zamykamy je i otwieramy w Santander Banku .Będę wszystkim odradzała wasz Bank.Moj mąż oczywiście również
  • ~Jebac pko / 2023-09-15 10:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy bank ever, nie polecam. Dziadostwo i kombinatorstwo Srają ludziom w papiery ze życz się nie chce, nie można się dogadać. UNIKAĆ JAK NAJDALEJ
    ZaletyTen odział nie ma żadnych zalet
    WadySrają ludziom w papiery. Ze życz się nie chce nie można się dogadać
  • ~Klientka / 2023-09-14 22:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłam w Banku PKO BP na os.Kościuszkowskim 1 w Krakowie u Pani Agnieszki Mikulskiej. Doradca bardzo profesjonalny. Żadne moje pytanie nie pozostawało bez konkretnej i rzetelnej odpowiedzi. Prawdziwy DORADCA który potrafi uwzględnić potrzeby klienta i przeprowadzić go bezboleśnie przez gąszcz formalności. Sprawa załatwiona sprawnie i bezproblemowo.
    Gorąco polecam Panią Agnieszkę jako Doradcę bankowego.
  • ~loan / 2023-09-14 18:57
    Ocena: 4.33 / 5
    I am a private money lender that give out fast cash no collateral required. all cash amounts and currencies, if interested TO started no matter your location (WhatsApp) number +918131026914 or email pacificlanding350@gmail.com Pacific landing Services Mr. Gupta Dwyer.
  • ~Bank XD / 2023-09-14 18:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje,oszuści, przestępcy. Łamiący bezkarnie prawo i czerpiący zarobek z oszustwa.
    ZaletyMówią po polsku
    WadyCelowe wprowadzanie klienta w błąd w celu osiągnięcia korzyści majątkowych.
  • ~Zygmunt_mt / 2023-09-11 18:24
    Ocena: 5.00 / 5
    W II Oddziale PKO Banku Polskiego oś. Kościuszkowskie Kraków , byłem u Pani Ewy Węglowskiej dwukrotnie t.j. 29.08.23 r i 1.IX.23 r. w sprawie spadkowej.Pani Ewa poświęciła mi ponad 3 godziny czasu tłumacząc zawiłości prawa bankowego i próbując załatwić sprawę w czasie jednej wizyty. Ostatecznie wystąpiła do Swojej organizacji nadrzędnej, w wyniku czego sprawa zaczęła posuwać się skutecznie do przodu.Choć jest to początek a nie koniec mojej sprawy ważnym jest przełamanie biurokratycznej cierniowej drogi. I nie występuje tutaj taka wszechobecna niemożność, a skuteczna chęć pomocy klientowi. Mam nadzieję że sprawa zostanie załatwiona pozytywnie i do końca , i otrzymam to co mi jest potrzebne , a mianowicie potwierdzenie czynności bankowych wykonywanych przez moich zmarłych Rodziców na przestrzeni prawie 10 ciu lat. Pani Ewa Węglowska jest osobą konkretną , bardzo empatyczną skutecznie załatwiającą sprawy klientów. Życzę jej by jak najszybciej z Młodszego Doradcy została awansowana na wyższe stanowisko, bo w pełni na to wg mnie zasługuje.
    Zaletykompetencja, empatia upór w postępowaniu , by jak najlepiej i najszybciej usatysfakcjonować klienta
    Wadybrak
  • ~Malina93 / 2023-09-08 09:58
    Ocena: 3.67 / 5
    https://tmlead.pl/redirect/717271_1134
    Bardzo dobry bank . Korzyszytna oferta . Kilka minut i konto z dodatkami zostało założone. Polecam z całego serca
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
PEKAO SA
Ocena: 1.73, ilość opinii: 1390
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1151
Millennium
Ocena: 1.70, ilość opinii: 868
PKO Bank Polski
Ocena: 2.68, ilość opinii: 753
ING Bank Śląski
Ocena: 1.77, ilość opinii: 744
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4012
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3711
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3439
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2721