Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

PKO Bank Polski opinie

Ocena na podstawie 784 opinii

2.68 / 5

  • Oferta
    2.66
  • Obsługa klienta
    2.72
  • Prostota obsługi
    2.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Mariusz / 2024-01-19 17:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę w I oddziale w Goleniowie w szczególności doradcy pani M Zielińskiej
  • ~Irena / 2024-01-16 17:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Gdańsk Wrzeszcz ul. Grunwaldzka w banku bardzo miła obsługa chyba Pan Paweł bardzo ładnie potraktował starszą kobietę moją babcię???? Babcia bardzo zadowolona że jeszcze tacy ludzie istnieją????
  • ~Lik / 2024-01-12 20:19
    Ocena: 2.00 / 5
    W Bank PKO BP nie ma wystarczających zabezpieczeń pieniędzy przechowywanych na koncie . Ktoś zrobił zdjęcie mojej karty płatniczej wpiął ją do Apple PAY bez mojej zgody , potwierdzenia w aplikacji IPKO , bez żadnego kodu . Doszło do 5 przelewów na ponad 3,5 tyś zł . składałem reklamacje , odpowiedz była negatywna . Napisałem odwołanie odpowiedz negatywna . Na dodatek bank zwrócił mi pieniądze na 24h i cofnął uznanie , zostawił mnie bez środków na koncie . Wine zrzuca na mnie . Pobiera wysokie opłaty za wszystko , brak możliwości uniknięcia opłat . Nisko procentowe lokaty , najgorsze konto oszczędnościowe ze wszystkich chyba
    Zaletybrak
    Wadywysokie opłaty , brak wystarczających zabezpieczeń środków , brak jakiejkolwiek pomocy ze strony banku
  • ~Zadowolony / 2024-01-10 14:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Od wielu lat korzystam z tego banku i jestem mega zadowolony . Oferty przebijają konkurencję, aplikacja przejrzysta i bardzo łatwa w obsłudze. Pracownicy banku sympatyczni i udzuelają wszystkich niezbędnych informacji . Polecam
  • ~danuta / 2024-01-05 17:19
    Ocena: 1.67 / 5
    Gdybym mogła znaleść Bank w którym klijent się liczy a pracownik traktuje powaznie swoją pracę to napewno zamknełabym konto.Po ostatniej wizycie czuje niesmak i długo długo mnie w placówce nie będzię.
    Zaletybrak
    Wadybrak profesjonalizmu , brak wiedzy u młodych pracowników i zaangażowania za to tupet 100%
  • ~danuta / 2024-01-05 17:18
    Ocena: 1.67 / 5
    Gdybym mogła znaleść Bank w którym klijent się liczy a pracownik traktuje powaznie swoją pracę to napewno zamknełabym konto.Po ostatniej wizycie czuje niesmak i długo długo mnie w placówce nie będzię.
    Zaletybrak
    Wadybrak profesjonalizmu , brak wiedzy u młodych pracowników i zaangażowania za to tupet 100%
  • ~danuta / 2024-01-05 17:18
    Ocena: 1.67 / 5
    Gdybym mogła znaleść Bank w którym klijent się liczy a pracownik traktuje powaznie swoją pracę to napewno zamknełabym konto.Po ostatniej wizycie czuje niesmak i długo długo mnie w placówce nie będzię.
    Zaletybrak
    Wadybrak profesjonalizmu , brak wiedzy u młodych pracowników i zaangażowania za to tupet 100%
  • ~Piotr / 2024-01-05 13:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Moja opinia dotyczy kredytu hipotecznego udzielonego mi w Oddziale nr 1 w Kętrzynie, przy ul. Mickiewicza 2. Precyzując dokładniej, moja opinia dotyczy pracownicy tego Oddziału, starszego doradcy, Pani T.
    G., dwojga imion, P., która pomagała mi we wszystkich sprawach formalno-prawnych dotyczących kredytu (kredyt spłaciłem). Bardzo polecam panią T.G. P., jako doradcę w temacie kredytów hipotecznych. Bardzo solidna firma, zawsze pomoże, miłe podejście do klienta, rzetelność i fachowość. Wszystko można załatwić praktycznie na bieżąco, kontakt telefoniczny bezproblemowy.
    ZaletyJak wyżej.
    WadyBRAK
  • ~BARBARA / 2023-12-27 18:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Oddział nr 1 w Ostrołęce.
    Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta. Polecam!
    ZaletySzybka i konkretna pomoc.
    Wadybrak
  • ~Małgorzata / 2023-12-27 11:14
    Ocena: 5.00 / 5
    Byliśmy w Banku PKO BP Oddział 2 w Katowicach na ul. Dworcowej 6 u Pani Anny Żerdzińskiej-Krawczyk. Doradca bardzo profesjonalny. Propozycje rozwiązań kwestii bankowo-finansowych udzielone w sposób rzeczowy. Udzielono nam wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie nasze pytania. Pani Anna uwzględniła nasze potrzeby, zaoferowała najoptymalniejsze dla nas produkty, wizyta przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Sprawę załatwiliśmy bardzo sprawnie i bezproblemowo.
    Bardzo polecamy Panią Annę Żerdzińską-Krawczyk jako doradcę.
    Zaletyprofesjonalizm, zaangażowanie, otwartość na klienta
    Wadybrak
  • ~Yana / 2023-12-22 19:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobry wieczór, chcę bardzo podziękować konsultantce Dianochce, bardzo mi pomogła, oszuści chcieli danych z mojej karty, ale pomogła mi w tym, jestem jej bardzo wdzięczny, uprzejmy, wszystko dobrze, jasno wyjaśnił , anulowałem moją kartę i dostałem nową kartę i to wszystko przez telefon, bez wychodzenia z domu, Boże, dziękuję bardzo, chcę jej życzyć wszystkiego najlepszego Diano, jesteś najlepsza❤????♣️
    Zalety❤????♣️
    Wady❤????♣️
  • ~Marek / 2023-12-21 06:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam z całego serca oddział PKO BP w Tarnowie Podgórnym. Brałem pożyczkę przez 2 dni, tylko dlatego, że bank BNP Paribas, zamieścił złośliwy wpis o niebotycznej wysokości raty zawieszonego kr. hipotecznego. Wspaniałe Panie w oddziale, walczyły jak lwice, żeby mi pomóc i im się to udało. Tym samym uratowały mi życie. Gorąco polecam ten oddział banku PKO BP.
    Pozdrawiam
    Marek
    ZaletyPROFESJONALIZM, NIESPOTYKANE ZAANGAŻOWANIE, WYSOKA KULTURA OSOBISTA, PRZEMIŁE PANIE
    WadyBrak
  • ~Misio / 2023-12-20 13:45
    Ocena: 1.67 / 5
    Placówka kraków nowa huta os Centrum E 20XII2023 przyjmowani znajomi poza kolejnością
  • ~Patriota / 2023-12-20 13:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Infolinia nigdy nic nie załatwi (nic nie wiedzą nic nir mogą) ale pieniądze zabierac bez zadnej historii mogą zabierać :) kilka lat meczenia sie z tą g*wnianą firmą nadajecie sie do przechowywania kamieni conajwyzej a nie pieniędzy.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Malgorzata / 2023-12-19 08:06
    Ocena: 1.33 / 5
    Obrzydlieie wyoka prowaizja od kredytu. Lichwa. Najwyższa na rynku. Inflacja spada a oni nie reaguja. Oczywiscie obnizyli oprocentowanie lokat.
    ZaletyIko
    WadyOferta. Wysokie prowizje od ktedytow. Niskie oprocentowanie lokat. Beznadzieja. Zmiana warunkow w ciagu miesiaca.
  • ~Agata / 2023-12-08 09:17
    Ocena: 4.33 / 5
    Dziękuję za szybką, sprawną,fachową i bardzo miłą obsługę w oddziale banku PKO BP w Krakowie na os.Centrum E.
    Polecam
  • ~ih / 2023-12-07 14:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Straszny bank. Zgłosiłem na infolinię prośbę o wypłatę gotówki, lecz jej nie spełnili i po prostu zignorowali. Nie polecam nikomu korzystania z tego banku.
  • ~Joannw / 2023-12-06 18:05
    Ocena: 4.67 / 5
    Dziękuję serdecznie za szybką reakcję telefoniczną,
    Pozostawiłam kartę w bankomacie i szybcutko zadzwoniła Pani zbanku aby zgłosić się po odbiór.
    Serdecznie dziękuję
  • ~IZA / 2023-12-04 11:40
    Ocena: 1.67 / 5
    NIECZYTELNE PROMOCJE , SZCZEGÓLNIE TE Z DZIECKIEM , ZALOGOWAŁAM SIE DO PROMOCJI ,ZAZNACZYLAM WSZYSKIE ZGODY,ZAREJESTROWAŁM SIĘ DO PROMOCJI I CO, NIC POPROSTU TO NIE WYSTARCZYLO BO PODOBNO JESZCZE RAZ MIAŁAM SIĘ ZAREJESTROWAĆ GDZIEŚ DO TEJ PROMOCJI , SKANDAL , MOJE DZIECKO SIĘ PYTA GDZIE SĄ BONY BO SPEŁNIŁO CELE ,
    ALE NIC Z TEGO NIE BĘDZIE . PORAŻKA , REKLAMACJA NIE ISTNIEJE , TESTOWAŁAM WIELE PROMOCJI ALE TO JEST PORAZKA
    BANK TYLKO DANE OSOBOWE WYCIĄGA OD KLIENTÓW
    ZaletyCO DO CZYTELNOŚCI PROMOCJI BRAK
    WadyNIE UMIEJĘTNOŚĆ PRZYZNANIA SIE DO WINY
  • ~Małgorzata / 2023-12-02 12:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem w tym banku od 1995 roku(oddział w Pile przy ulicy Bydgoskiej)mogę uczciwie powiedziec,że byłam zawsze zadowolona z obsługi a teraz naprawdę jest profesjonalnie,miło pomocnie bez żadnych znajomości.
    Opiekunką jest pani Marta W.,która zawsze odbiera telefon albo oddzwania .Proponuje różne rozwiązania pomocne dla klienta potrafi naprawdę dobrze wytłumaczyć i odpowiedzieć na wszystkie pytania .Jest przy tym sympatyczna i zawsze uśmiechnięta .Nie tylko poleca produkty i promocje ale pamięta o klientach i ich sprawach.
    W kredytach hipotecznych jest także pomocna Pani Marzenna K.
    Zaznaczam ,że moja opinia opiera się nie na znajomości tylko na obsłudze i pomocy.
    Ogólnie polecam szczerze Oddział przy ul.Bydgoskiej w Pile.
    ZaletyProfesjonalna obsługa,prosta i przejrzysta aplikacja usprawnione oczekiwanie w kolejce.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1937
PEKAO SA
Ocena: 1.75, ilość opinii: 1425
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.83, ilość opinii: 1170
Millennium
Ocena: 1.73, ilość opinii: 895
PKO Bank Polski
Ocena: 2.68, ilość opinii: 784
ING Bank Śląski
Ocena: 1.79, ilość opinii: 780
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4254
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4123
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3743
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3459
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3181
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2783