Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

PKO Bank Polski opinie

Ocena na podstawie 784 opinii

2.68 / 5

  • Oferta
    2.66
  • Obsługa klienta
    2.72
  • Prostota obsługi
    2.65

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jaw / 2024-02-12 13:52
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam Panią Agnieszkę Wojciechowska rzetelna i pomocną osoba. Pozdrawiam moja sprawa przebiegła bez problemowo oraz szybko z pozdrowieniami nowy zadowolony klijent
  • ~Aneta / 2024-02-12 11:14
    Ocena: 1.67 / 5
    To jest jakaś porażka. Miesiąc w miesiąc to samo. Blokują kwoty wolne od zajęcia choć nie powinni. Walczy się na infolini dwa dni o oddanie. W tamtym miesiącu na koncie sam zrobił się debet, którego nie mam uruchomionego. A jak piszę zapytanie do banku dlaczego tak się dzieje że saldo nie pokrywa się z tym co mam na koncie i skąd te debety tona infolini słyszę że to nie jest możliwe, że to jakaś anomalia (miesiąc w miesiąc anomalia). A potem wszystko wraca do normy i przychodzi odpowiedź z banku że przecież wszystko jest ok. Dawno żaden bank nie robił że mnie takiego durnia co miesiąc.
    ZaletyKiedyś fajny bank. Obecnie złodziejstwo
    WadyBrak możliwości opiniowania na stronie banku. Każdy konsultant mówi co innego. Jakby przepisy banku zależały od punktu widzenia
  • ~Zenon / 2024-02-10 17:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Na tej radzyńskiej wsi jeden bankomat do ktorego jest wiecznie problem z wpłatą pieniędzy ciagle co idę to moduł zepsuty ja nie wiem na tej wsi nic nie działa nic nie ma
    ZaletyBrak
    WadyCały pkobp
  • ~KK / 2024-02-08 14:16
    Ocena: 2.00 / 5
    Proszę uważać przy wpłacaniu pieniędzy do wpłatomatu i sprawdzanie 2 razy co wyświetla ekran. Miałem sytuacje że włożyłem 10 banknotów po 200 zł co daje nam 2000zl nie spojrzałem na ekran i zatwierdzałem, po chwili dostałem wiadomość że mam wpływ na konto tylko 1000 zł. Od razu złożyłem reklamacje i miałem poczekać kilka dni aż rozlicza bankomat. Wiadomo ze odp bryła negatywna i nie uznali mojego zwrotu wiec jestem 1000 zł stratny.
  • ~EUGENIA / 2024-02-08 13:00
    Ocena: 3.00 / 5
    Mało wpłatomatów i często mają blokadę modułu wpłat. Kilka razy na rok składam reklamacje z powodu "połknięcia" banknot bez druku potwierdzenia i braku środków wpłaconych na koncie.
    ZaletyBrak To dotyczy w ogóle obecnych bank
    WadyBrak Banki - to hamulec rozwoju gospodarki. Dla przedsiębiorcy to "kula przy nodze". męcząca dyktatura warunków obsługi. Mają służyć. Niczego nie produkują.
  • ~NieWażne / 2024-02-05 17:29
    Ocena: 1.67 / 5
    Dzwoniąc na infolinię załącza się jakaś sekretarka, która utrudnia połączenie z konsultantem, każę zmienić jakieś hasło, które nawet nie wiadomo do czego służy, nie polecam!
    ZaletyBrak
    WadyBeznadzieja sekretarka
  • ~Dorota / 2024-01-31 19:43
    Ocena: 4.00 / 5
    Witam
    Pragnę podziękować za profesjonalną obsługę przez Panią Aldone Głuchowskom
    Jest osobą odpowiedzialną i pomocną w wypełnieniu dokumentów. Pozdrawiam
  • ~Klientka / 2024-01-31 14:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam p.Kinge z PKO Bank Polski o.Trzebinia ,jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z obsługi przy udzielaniu pożyczki,bardzo miła i rzetelna pani.dziekujemy
  • ~Joana / 2024-01-31 13:36
    Ocena: 5.00 / 5
    bardzo pomocna i miła pani Wesołowska. Dziękuję
  • ~Jaroslaw Kula / 2024-01-31 10:26
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Wysoki profesjonalizm i znajomość zawodu cechują panią Beatę Karwowska-Bunzler. Sprawna obsługa oraz wysoka kultura sprawia że współpraca z panią Beatą to czysta przyjemność. Gorąco polecam obsługę w tym oddziale. Jaroslaw
  • ~Niedzielska / 2024-01-31 09:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzwoniąc pod numer 800302302 Pani niemiła, bezczelna, nie chciała udzielić żadnych informacji poza tym co wiem.
    Po co oni są w takim razie? Od siedzenia i pierdzenia w slotek?
  • ~Malgorzata P. / 2024-01-30 18:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Pani Dyrektor oddziału w Kudowie Zdroju,Pani Agnieszce P. Bardzo dziękuję za pozytywne i natychmiastowe załatwienie mojej sprawy.A profesjonalne podejście do klienta sprawiło,ze musze wyrazić tu swoja opinie i polecac nasz Bank PKO w Kudowie Zdroju.
  • ~Maria / 2024-01-29 12:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona z obsługi P. Katarzyny Kozakiewicz którą cechuje wysoka kultura osobista,
    profesjonalnie i rzetelnie wytłumaczyła mi: warunki umowy oraz doradziła jaki wariant dla mnie jest najkorzystniejszy, oświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam mimo ze zakładałam konto prawie, że przed zamknięciem oddziału.
    Polecam Oddział 8 PKO Banku Polskiego
    Centrum Handlowe Korona
    ul. Bolesława Krzywoustego 126/CH
    ZaletyJestem zadowolona z warunków zawarcia umowy z PKO BP Oddział 8 we Wrocławiu ul Bolesława Krzywoustego126
    Profesjonalna obsługa i i wysoka kultura osobista P. Katarzyny
  • ~Barbara / 2024-01-26 18:09
    Ocena: 5.00 / 5
    Dzień dobry,
    Polecam Bank PKO BP odział przy ul.Andersa.
    Odział 116
    Dziękuję Pani Magdalenie i Pani Grażynie za szybką i profesjonalną obsługę.

    Pozdrawiam,
    Barbara
  • ~Marcin / 2024-01-26 12:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony z obsługi.
    Doradcy dysponują obszerną wiedzą na temat tego co oferują.
    ZaletyObsługa
    WadyBrak
  • ~Chopin / 2024-01-26 08:42
    Ocena: 1.00 / 5
    bardzo zły bank. odsetki od depozytów są obniżane pod koniec okresu obowiązywania. bezpieczeństwo wynosi zero. Za usługę zapłaciłem jednorazowo na stronie, a po 12 dniach ta sama firma wypłaciła bez mojego potwierdzenia prawie 100 zł. i na to bank odpowiedział, że trzeba zmienić kartę, żeby tak się nie stało
    Zaletynie widzę
    Wadyopisane powyżej
  • ~latwymlody / 2024-01-25 23:52
    Ocena: 1.00 / 5
    kazdy moze zrobic konto za pomocą falszywych danych przez intwrnet XD
  • ~Anna / 2024-01-25 19:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła obsługa p. Beaty w oddziale na Boh. Września w Nowej Hucie. Profesjonalne i z empatią podejście do klienta.
  • ~Joana / 2024-01-25 11:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła i konkretna pomoc Pani Wesołowskiej. Dziękuję
  • ~Ja Nina / 2024-01-23 18:10
    Ocena: 3.67 / 5
    Dziękuję bardzo pani Anicie z oddziału w Jaworznie za miłą, profesjonalną obsługę i empatię oraz cierpliwość dla osób starszych.






Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1937
PEKAO SA
Ocena: 1.75, ilość opinii: 1425
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.83, ilość opinii: 1170
Millennium
Ocena: 1.73, ilość opinii: 895
PKO Bank Polski
Ocena: 2.68, ilość opinii: 784
ING Bank Śląski
Ocena: 1.79, ilość opinii: 780
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4254
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4123
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3743
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3459
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3181
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2783