Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

PKO Bank Polski opinie

Ocena na podstawie 749 opinii

2.67 / 5

  • Oferta
    2.64
  • Obsługa klienta
    2.71
  • Prostota obsługi
    2.64

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Malgorzata P. / 2024-01-30 18:10
    Ocena: 5.00 / 5
    Pani Dyrektor oddziału w Kudowie Zdroju,Pani Agnieszce P. Bardzo dziękuję za pozytywne i natychmiastowe załatwienie mojej sprawy.A profesjonalne podejście do klienta sprawiło,ze musze wyrazić tu swoja opinie i polecac nasz Bank PKO w Kudowie Zdroju.
  • ~Maria / 2024-01-29 12:03
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona z obsługi P. Katarzyny Kozakiewicz którą cechuje wysoka kultura osobista,
    profesjonalnie i rzetelnie wytłumaczyła mi: warunki umowy oraz doradziła jaki wariant dla mnie jest najkorzystniejszy, oświęciła mi tyle czasu ile potrzebowałam mimo ze zakładałam konto prawie, że przed zamknięciem oddziału.
    Polecam Oddział 8 PKO Banku Polskiego
    Centrum Handlowe Korona
    ul. Bolesława Krzywoustego 126/CH
    ZaletyJestem zadowolona z warunków zawarcia umowy z PKO BP Oddział 8 we Wrocławiu ul Bolesława Krzywoustego126
    Profesjonalna obsługa i i wysoka kultura osobista P. Katarzyny
  • ~Barbara / 2024-01-26 18:09
    Ocena: 5.00 / 5
    Dzień dobry,
    Polecam Bank PKO BP odział przy ul.Andersa.
    Odział 116
    Dziękuję Pani Magdalenie i Pani Grażynie za szybką i profesjonalną obsługę.

    Pozdrawiam,
    Barbara
  • ~Marcin / 2024-01-26 12:25
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem zadowolony z obsługi.
    Doradcy dysponują obszerną wiedzą na temat tego co oferują.
    ZaletyObsługa
    WadyBrak
  • ~Chopin / 2024-01-26 08:42
    Ocena: 1.00 / 5
    bardzo zły bank. odsetki od depozytów są obniżane pod koniec okresu obowiązywania. bezpieczeństwo wynosi zero. Za usługę zapłaciłem jednorazowo na stronie, a po 12 dniach ta sama firma wypłaciła bez mojego potwierdzenia prawie 100 zł. i na to bank odpowiedział, że trzeba zmienić kartę, żeby tak się nie stało
    Zaletynie widzę
    Wadyopisane powyżej
  • ~latwymlody / 2024-01-25 23:52
    Ocena: 1.00 / 5
    kazdy moze zrobic konto za pomocą falszywych danych przez intwrnet XD
  • ~Anna / 2024-01-25 19:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła obsługa p. Beaty w oddziale na Boh. Września w Nowej Hucie. Profesjonalne i z empatią podejście do klienta.
  • ~Joana / 2024-01-25 11:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo miła i konkretna pomoc Pani Wesołowskiej. Dziękuję
  • ~Ja Nina / 2024-01-23 18:10
    Ocena: 3.67 / 5
    Dziękuję bardzo pani Anicie z oddziału w Jaworznie za miłą, profesjonalną obsługę i empatię oraz cierpliwość dla osób starszych.






  • ~Mariusz / 2024-01-19 17:23
    Ocena: 5.00 / 5
    Dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę w I oddziale w Goleniowie w szczególności doradcy pani M Zielińskiej
  • ~Irena / 2024-01-16 17:13
    Ocena: 5.00 / 5
    Gdańsk Wrzeszcz ul. Grunwaldzka w banku bardzo miła obsługa chyba Pan Paweł bardzo ładnie potraktował starszą kobietę moją babcię???? Babcia bardzo zadowolona że jeszcze tacy ludzie istnieją????
  • ~Lik / 2024-01-12 20:19
    Ocena: 2.00 / 5
    W Bank PKO BP nie ma wystarczających zabezpieczeń pieniędzy przechowywanych na koncie . Ktoś zrobił zdjęcie mojej karty płatniczej wpiął ją do Apple PAY bez mojej zgody , potwierdzenia w aplikacji IPKO , bez żadnego kodu . Doszło do 5 przelewów na ponad 3,5 tyś zł . składałem reklamacje , odpowiedz była negatywna . Napisałem odwołanie odpowiedz negatywna . Na dodatek bank zwrócił mi pieniądze na 24h i cofnął uznanie , zostawił mnie bez środków na koncie . Wine zrzuca na mnie . Pobiera wysokie opłaty za wszystko , brak możliwości uniknięcia opłat . Nisko procentowe lokaty , najgorsze konto oszczędnościowe ze wszystkich chyba
    Zaletybrak
    Wadywysokie opłaty , brak wystarczających zabezpieczeń środków , brak jakiejkolwiek pomocy ze strony banku
  • ~Zadowolony / 2024-01-10 14:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Od wielu lat korzystam z tego banku i jestem mega zadowolony . Oferty przebijają konkurencję, aplikacja przejrzysta i bardzo łatwa w obsłudze. Pracownicy banku sympatyczni i udzuelają wszystkich niezbędnych informacji . Polecam
  • ~danuta / 2024-01-05 17:19
    Ocena: 1.67 / 5
    Gdybym mogła znaleść Bank w którym klijent się liczy a pracownik traktuje powaznie swoją pracę to napewno zamknełabym konto.Po ostatniej wizycie czuje niesmak i długo długo mnie w placówce nie będzię.
    Zaletybrak
    Wadybrak profesjonalizmu , brak wiedzy u młodych pracowników i zaangażowania za to tupet 100%
  • ~danuta / 2024-01-05 17:18
    Ocena: 1.67 / 5
    Gdybym mogła znaleść Bank w którym klijent się liczy a pracownik traktuje powaznie swoją pracę to napewno zamknełabym konto.Po ostatniej wizycie czuje niesmak i długo długo mnie w placówce nie będzię.
    Zaletybrak
    Wadybrak profesjonalizmu , brak wiedzy u młodych pracowników i zaangażowania za to tupet 100%
  • ~danuta / 2024-01-05 17:18
    Ocena: 1.67 / 5
    Gdybym mogła znaleść Bank w którym klijent się liczy a pracownik traktuje powaznie swoją pracę to napewno zamknełabym konto.Po ostatniej wizycie czuje niesmak i długo długo mnie w placówce nie będzię.
    Zaletybrak
    Wadybrak profesjonalizmu , brak wiedzy u młodych pracowników i zaangażowania za to tupet 100%
  • ~Piotr / 2024-01-05 13:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Moja opinia dotyczy kredytu hipotecznego udzielonego mi w Oddziale nr 1 w Kętrzynie, przy ul. Mickiewicza 2. Precyzując dokładniej, moja opinia dotyczy pracownicy tego Oddziału, starszego doradcy, Pani T.
    G., dwojga imion, P., która pomagała mi we wszystkich sprawach formalno-prawnych dotyczących kredytu (kredyt spłaciłem). Bardzo polecam panią T.G. P., jako doradcę w temacie kredytów hipotecznych. Bardzo solidna firma, zawsze pomoże, miłe podejście do klienta, rzetelność i fachowość. Wszystko można załatwić praktycznie na bieżąco, kontakt telefoniczny bezproblemowy.
    ZaletyJak wyżej.
    WadyBRAK
  • ~BARBARA / 2023-12-27 18:12
    Ocena: 5.00 / 5
    Oddział nr 1 w Ostrołęce.
    Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta. Polecam!
    ZaletySzybka i konkretna pomoc.
    Wadybrak
  • ~Małgorzata / 2023-12-27 11:14
    Ocena: 5.00 / 5
    Byliśmy w Banku PKO BP Oddział 2 w Katowicach na ul. Dworcowej 6 u Pani Anny Żerdzińskiej-Krawczyk. Doradca bardzo profesjonalny. Propozycje rozwiązań kwestii bankowo-finansowych udzielone w sposób rzeczowy. Udzielono nam wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie nasze pytania. Pani Anna uwzględniła nasze potrzeby, zaoferowała najoptymalniejsze dla nas produkty, wizyta przebiegała w bardzo miłej atmosferze. Sprawę załatwiliśmy bardzo sprawnie i bezproblemowo.
    Bardzo polecamy Panią Annę Żerdzińską-Krawczyk jako doradcę.
    Zaletyprofesjonalizm, zaangażowanie, otwartość na klienta
    Wadybrak
  • ~Yana / 2023-12-22 19:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Dobry wieczór, chcę bardzo podziękować konsultantce Dianochce, bardzo mi pomogła, oszuści chcieli danych z mojej karty, ale pomogła mi w tym, jestem jej bardzo wdzięczny, uprzejmy, wszystko dobrze, jasno wyjaśnił , anulowałem moją kartę i dostałem nową kartę i to wszystko przez telefon, bez wychodzenia z domu, Boże, dziękuję bardzo, chcę jej życzyć wszystkiego najlepszego Diano, jesteś najlepsza❤????♣️
    Zalety❤????♣️
    Wady❤????♣️
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1881
PEKAO SA
Ocena: 1.73, ilość opinii: 1387
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1150
Millennium
Ocena: 1.70, ilość opinii: 868
PKO Bank Polski
Ocena: 2.67, ilość opinii: 749
ING Bank Śląski
Ocena: 1.78, ilość opinii: 741
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4165
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4006
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3705
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3437
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720