Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 2868 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.48
  • Obsługa klienta
    1.36
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marek / 2022-12-29 20:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Kochani zapłaciłam telefin po terminie fakt moj błąd, poszłam zapłaciłam. Dostałam sms iż telefon odblokowany , po czym znowu zablokowali ale zablokowali na amen. Nikt bie mógł zadzwonić:( poszłam wyjaśnić sytuacje o salonu orange .Panie poinformowały iż do godz telefon odblokują. MINELY GIDZINY W DALSZYM CIAGU ZABLOKOWAMY .Poszłam ponownie mówią do 24 godz odblikuja ..dzwonie na infolinię mowia ze odblokują z miejsca dlalej nic ..oczywiście telefin wyłączyłam i załączyłam i nic ..robią z ludzi w balona..czekam do końca umowy i rezygnuje ..jakoś w play nie było nigdy problemu..
    ZaletyZero
    WadyDuzo
  • ~d / 2022-12-29 13:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Gówniany operator nie polecam nikomu. Obsługa klienta słaba, jakość internetu bardzo zła.
    Wadywszystko
  • ~kacper / 2022-12-29 13:13
    Ocena: 1.67 / 5
    Ten operator to jest katastrofa nic nie działa wiecznie problem z zasiegiem , wiecznie problem z internetem , wiecznie nigdzie sie nie da dzodwonić jedna wilka lip nie polecm tego dzidostwa , pare lat temu wszyscy z mojej okolicy mieli ą sieć temu kupiłem , aktualnie trzepa wychodzić na zgurek zeby z kimkolwiek sie porozumieć, jestem z okolic wysokomazowieckiego i wogule to gówno od poł roku nie dział przechodze do innego operatora , i mam nadziej ze ta firma updnie bo nic sie nniee rozwijaja
    ZaletyZadne
    WadyJest ich zbyt duzo by opisywać
  • ~Malgorzata / 2022-12-29 10:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie spotkałam się wcześniej z tak nieodpowiedzialna firma, która kpi z klientów
    ZaletyBrak
  • ~Tomko / 2022-12-28 18:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety banda oszustów i kłamców. Omijajcie szerokim łukiem
    ZaletyŻADNYCH
    WadySAME
  • ~Orange to ścierwo / 2022-12-28 16:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Szmaty z Orange, nigdy nie ma internetu. Proszę zastanowić się 10 razy nad wyborem tego operatora. Godzina 16;31 internetu brak.
    ZaletyBrak zalet
    WadyWady na każdym kroku
  • ~Alek / 2022-12-27 21:42
    Ocena: 1.00 / 5
    nie mam siły do tego interentu drogi, niestabilny pobieranie wysyłanie tragedia do tego abonament na 2 lata grac sie nie da zasieg do bani a mieszkam 15 minut od centrum Wrocławia nie polecam
  • ~Łukasz / 2022-12-27 11:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Radymno ul. Narutowicza - światłowód poprowadzony do połowy ulicy, w odpowiedzi na zapytanie o dalszą rozbudowę sieci dostałem odpowiedź, że nie będzie kontynuowana inwestycja, przez co połowa domów przy ulicy pozbawiono możliwości podłączenia. Mam też słup za ogrodzeniem od innej ulicy, ale nie wydano zgody na takie podłączenie. Na tym skończyła się wolność wyboru i internet światłowodowy..
  • ~ADI / 2022-12-27 10:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Klient który zmienił sieć - po przeczytaniu Twojej opinii proponuję zainteresować UOKIK tym bo wydaje Mi się że Orange złamało prawo wyłączając coś bez poinformowania o tym swoich klientów.
  • ~Klient który zmienił sieć / 2022-12-27 10:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta jakże wspaniała sieć pokazała tuż przed świętami gdzie ma swoich klientów (zwłaszcza w podeszłym wieku) i bez poinformowania choć by sms-em wyłączyła sieć 3G (na inernecie piszą że to wyłączenie miało nastąpić dopiero w 2023roku) co w następstwie starsi ludzie zostali bez telefonu na Święta bo wiekszość z nich (choć by mój 82letni wujek) ma telefon stary z przyciskami 2g/3g. Wszystkim Tym co ta sieć taki prezent zrobiła proponuję sieć a2 mobile bononi mają wyłączyć 3G dopiero 2027roku
    ZaletyŻadnej
    WadyNa każdym kroku
  • ~Marek / 2022-12-27 07:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Dlaczego kolejny raz usunięto moją opinię o tym że na numer mam nakłada Tube techniczna ograniczająca prędkość internetu mobilnego?
    ZaletyWielki brak
    WadySzkoda czasu na pisanie
  • ~Marek / 2022-12-27 07:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Wczoraj dodałem opinie że na sygnał nakładana jest tuba techniczna i został usunięty. Pytam się dlaczego?
    ZaletyZadnych
    WadySame
  • ~Kazner / 2022-12-27 01:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wiem czy nazwać to Internetem czy brakiem Internetu. Regularne przerwy w dostawie, brak współpracy ze wsparciem technicznym, jakość niższa niż przy udostępnianiu sieci telefonicznej przez usb. Odradzam. lepiej zainwestować w lepsze wifi na telefon i korzystać z funkcji rutera.
  • ~Nie powiem / 2022-12-26 19:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie wszystko wszystkim ale omijajcie Orange jak najbardziej. Nic totalnie nic, nie działa. Granie graniem, ale żeby przeglądanie fb czy włączenie yt to był wyczyn to szok. Nie polecam nikomu, a tym bardziej osobom które pracują na podstawie internetu.
    ZaletyŻadnych
    WadyPełno i jeszcze w ..uj więcej
  • ~nick / 2022-12-26 17:10
    Ocena: 1.33 / 5
    JE*** ORANGE ciągle nie ma wifi ani sygnału nie mozna sie do nikogo dodzwonić a jezeli bedzie przez 1 sekunde to max 1 mb NIE POLECAM !!! OMIJAJCIE JAK NAJDALEJ
  • ~Ewelina / 2022-12-25 14:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka tragedia,gorszego traktowania klienta a raczej ZLEWANIA to nie widziałam,place za rachunki prawie 500zł a obsługa i wartość tej pseudo firmy nie sięga nawet złamanego grosza. Potrafią tylko dzwonić uporczywie i próbować wciskać kolejne gówno,a jeśli klient ma potrzebę i próbuje się z nimi skontaktować to rozmawia z robotem. Śmiechu warte...
    ZaletyNie ma zalet
    WadyWszystko w tej firmie jest wadą,od jej działania po jej obsługę
  • ~xNeLSoN / 2022-12-25 14:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragicnzie, Wykorzystałem dopiero 50gb
    a w pakiecie mam ponad 100
    a Internet już dosłownie nie działa
    nie moge w nic grać ping ciągle skacze od 30 do 900
    tragiczna sieć internetowa nie polecam nikomu
    Zaletynie ma żadnych
    Wady-fatalne działanie -nie da sie grać
  • ~. / 2022-12-25 09:49
    Ocena: 1.00 / 5
    od 2 dni mi nic nie dziala, super swiatlowod. Nic nie moge wlaczyc a opiniuj.pl wlaczalo sie z 5 minut.
    Zaletynie ma ich
    Wadynic nie dziala
  • ~Mariusz / 2022-12-24 16:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Po zaakceptowaniu umowy i opłat wysłanych w e-mail całkowicie zmienili wysokośc opłat naliczajęc 25 zl. więcej
    miesięcznie, mino żę czarno na białym w umowie opłaty są niższe. Reklamacji nie uwzględniają mówiąc, że takie mają
    cenniki za usługi. Czyli umowa nic nie znaczy! Oszustwo !!!
  • ~Axelek2004 / 2022-12-24 13:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia , Nic nie działa , Bardzo słabo , Nie polecam .
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152