Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 3715 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.49
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Matibronek / 2024-01-14 13:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczny internet nie polecam nikomu. Co chwilę wyrzuca internet, zdarza się że cały dzień nie ma internetu
    ZaletyNie ma żadnych zalet
  • ~Play / 2024-01-13 20:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Za taką jakość internetu powinni dopłacać klientom
    ZaletyBrak zalet
    WadyWszystko
  • ~Kaczka / 2024-01-11 21:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Z tego gówna się nieda korzystać jestem podłączony kablem do kompa i mam często poniżej 1mb/s co 10 min ping w grach podskakuje do 1000 i nieda się nic zrobić
    ZaletyNie ma
    WadyPowstanie orange
  • ~hejter orange / 2024-01-11 19:18
    Ocena: 1.00 / 5
    internet z drewna za cenę dobrego światłowodu. NIE POLECAM
    Zaletynie ma
    Wadycały orange to jedna wielka wada
  • ~Tomaszek / 2024-01-10 20:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Dziś przyszło dwóch panów z Orange aby podłączyć mi światłowód w domu jednorodzinnhym. Panowie przemili. Profesjonalni. Doradzili lepsze miejsce montażu dla mnie a zarazem trudniejsze dla nich. Gdy jeden z Panów w domu robił otwory montażowe do przeprowadzenia kabla drugi już doprowadził kabel od słupa do domu. Praca przebiegła genialnie. Nawet nie marzyłem, że tak to zrobią. Jestem pełen podziwu i uznania dla ich pracy. Oby zawsze człowiek trafiał na takich fachowców. W domu nie pozostał pył brudu po ich pracy. Wszystko pięknie poprowadzone i mega działa/
    Orange dzięki za takich ludz.
    ZaletySzybko, łatwo, przyjemnie, profesjonalnie
    Wadybrak
  • ~Rafał / 2024-01-06 06:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Kłamcy kłamcy kłamcy
    Niekompetentni kłamcy

    Cesja numeru miała kosztować 100pln.
    Przy wizycie w salonie usłyszałem, że dostanę SMS i trzeba podejść jeszcze raz do salonu, któregokolwiek

    Smsa nie było, ale idę po 2-3tygodmiach. Pani mówi, że już jest (!!!!!!) Umowa na moje dane. O co kaman. Do tego nieterminowa. Zmieniliśmy na 2 lata

    Ma być 55pln na miesiąc

    Pierwsza faktura przyszła - 174pln. Jak oni to połączyli? A pójdę i się zapytam do salonu

    55pln? Tylko jeśli płacisz terminowo co miesiąc,to masz RABAT i wychodzi 55pln. Mnie przedstawiono, że będę płacić 55, więc bez 'RABATU', dostaje se facto karę 10pln więcej. Głupi byłem, zawsze czytałem umowy, ale tu pomyślałem, że taka firma duża, to chyba wiedzą co robią. Sam sobie winny, ale kończy się umowa i eeeelo. No i idę robić dym w salonie.
  • ~orange wali na kasę / 2024-01-05 23:53
    Ocena: 1.67 / 5
    ping:300
    pobieranie:2.22mb/a
    wysyłanie:0.21mb/s
    POLCAM.
    ZaletyNie ma zalet
  • ~Nafii36 / 2024-01-05 23:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Od kilku lat posiadam pełny pakiet usług z Orange. Doradztwo na poziomie zero. Konsultanci na infolinii wprowadzają w błąd konsumenta. Jednak najgorszym minusem jest Internet, którego często nie ma z powodu awarii. Szybkość jak na XXI w jest śmieszna. Czas na zmiany!
  • ~Nigdy więcej orangutana / 2024-01-05 08:12
    Ocena: 2.33 / 5
    Dałem się złapać na obietnice przedstawiciela. Miało być bez dodatkowych kosztów. Okazało się, że router jest płatny, jak się nie logujesz do apki, to też dopłacasz do rachunku. Sprzęt działa tak sobie, tv się tnie po WiFi, musiałem ciągnąć kabel od routera, a samo WiFi sięga sąsiedniego pomieszczenia, dwie ściany to przeszkodą nie do przebicia. Konkurencja dawała mi ta samą cenę, sąsiad wziął i bardzo sobie chwali T-mobile.
  • ~Mat / 2024-01-04 21:56
    Ocena: 2.33 / 5
    Połączenie jest zazwyczaj bardzo niestabilne jeśli chodzi o internet.
  • ~Halina i Wojciech Ratajczyk / 2024-01-03 15:11
    Ocena: 3.00 / 5
    Nie polecam salonu w Olesnicy w Rynku w ofercie mieliśmy mieć upust ale pierwsza faktura i upustu brak telefon do Konsultanki która stwierdziła że chyba rabat się nie wczytał i tak już 3 miesiąc i nic a konsultantka odbiera telefon i mówi ze ma klientów w salonie i nie może rozmawiać.Wieć stwierdziliśmy że zostaliśmy oszukani .Piszę zła opinie i zaraz kasują ale będę robić to non stop do końca umowy
    ZaletyŚwiatłowód działa
    WadyOszustwo co innego proponują a w rzeczywistości jest co innego
  • ~Miilka / 2024-01-02 21:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Dwa razy korzystałam z usług tej firmy i dwa razy zawiedli. Za pierwszym razem faktura za oba numery telefonu miała przychodzić na jeden numer, co zostało zapisane w umowie. Po 3 miesiącach dostaje ponaglenie do zapłaty na kwotę 2300 zł, choć faktury były płacone regularnie i taka kwota jaka powinna. Druga sytuacja miała dzisiaj. Abonament na firmę, płatności cykliczne ustawione natomiast faktura z miesiąca na miesiąca o kilka set złotych wyższa. Po kontakcie z Orange okazuje się, że nie widnieje zapłata za abonament od października, choć w aplikacji Mój Orange jest wszystko na zielono. Pani nie potrafiła wyjaśnić i po prostu się rozłączyła. Sprawa zostaje zgłoszona do UOKiK, ponieważ to nie pierwsza taka sytuacja. Nie polecam tej firmy, jeśli chcecie mieć zadłużenie, chociaż płacicie na czas, a zasięgu i szybkości internetu już nie wspomnę
  • ~Ania / 2024-01-02 17:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka totalna od 5 dni nie mamy nic bo kabel zerwany. Możesz dzwonić a oni mają to gdzieś, wysyłają tylko zekomo zgłoszenia ponaglenia a człowiek czeka jak glupi. Wszystko mamy z orange..teraz zrezygnujemy traktują ludzi jak ..... a płacimy spora kasę za usługi.
    ZaletyZadnych
    WadyWszystko
  • ~ButlaGazu / 2024-01-02 02:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet cały czas się wiesza a jak juz zaczyna działać to potrafi go zerwać w kazdym mozliwym momencie na kilka minut. Nie polecam!!!
    ZaletyBrak
    WadyZbyt wiele do wymienienia
  • ~matimati / 2023-12-31 11:56
    Ocena: 2.33 / 5
    Ogólna jakość oraz oferta są poprawne.
    Natomiast obsługa klienta w przypadku awarii jest tragiczna. Brak Internetu przez 50h - brak uznanej reklamacji.
    Wadyobsługa klienta, reklamacje
  • ~Orange_shit / 2023-12-30 21:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na świecie do teraz mam go już 2 lata i czasami nie wytrzymuje z tym internetem
    ZaletyNie ma zalet
    WadyWszystko
  • ~Leszek / 2023-12-30 01:14
    Ocena: 4.67 / 5
    Oferta Orange love mini super! Jest to Telefon z internetem światłowodowym w domu z rabatem bez płacenia abonamentu za 2 usługi. Bardzo dobry zasięg 5G cały czas i bardzo dobra jakość połączeń.
    ZaletySuper zasięg jakość połączeń oraz biuro obsługi klienta bezpłatne
    WadyDla mnie brak
  • ~tac / 2023-12-29 20:55
    Ocena: 3.00 / 5
    Obsługa tragiczna . Brak obsługi. KLIENTA MAJA GŁĘGOKO , tam gdzie światło nie dociera ...........
    a
    ZaletyZasięg.
    WadyObsługa ....
  • ~tac / 2023-12-29 20:54
    Ocena: 3.00 / 5
    Obsługa tragiczna . Brak obsługi. KLIENTA MAJA GŁĘGOKO , tam gdzie światło nie dociera ...........
    a
    ZaletyZasięg.
    WadyObsługa ....
  • ~Tomasz / 2023-12-29 16:49
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie polecam najgorszy operator
    Likwidują nadajniki brak zasięgu
    Przy podpisywaniu umowy wszystko jak najlepiej potem radź sobie sam nikt nie gwarantuje zasięgu żenada!!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2729
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2393
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1147
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 912
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2532
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1889
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177