Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 2240 opinii

1.41 / 5

  • Oferta
    1.52
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.33
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Gumis / 2022-06-03 17:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie bierzcie internetu od tych dzbanów TRAGEDIA JUŻ UPC JEST LEPSZE OD TEGO ZAJEBANEGO ORANGE
    ZaletyŻadne
    WadyKażda
  • ~. / 2022-06-03 17:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam Internet to jakiś żart nigdy nie myślcie nad Orange
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko
  • ~jacek / 2022-06-03 10:30
    Ocena: 1.00 / 5
    oszuści i złodzieje to określenia zbyt łagodne
    Zaletybrak
    Wadysame
  • ~Mateusz / 2022-06-03 10:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiedy ktoś usłyszy że orange zazwyczaj rozpatrzy reklamację na kożyść klienta to jest chyba przypadek 1 na 1000 albo i jeszcze gorzej. Pisma od pracownika że podał błędne informacje celem sprzedaży nie pomagają. Nie dotrzymują słowa danego na piśmie kłamcy i oszuści uciekać puki się da niech zamkną to dziadostwo.
    ZaletyZalet brak
    WadyPrzekłamywanie przez doradców klienta i przez centrale.
  • ~Użytkownik / 2022-06-02 13:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia..nic więcej nie brak pisać, przechodzę do Play
  • ~babej / 2022-06-02 13:02
    Ocena: 1.00 / 5
    częsty brak internetu , dużo problemów , routery się psują jak buty z targu za 2 zł
    Zaletybrak
  • ~dario / 2022-06-02 10:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma orange okradła mnie w biały biały dzień.
    najgorsze parametry francuskiego internetu w Polsce. omijać ich jak inne firmy z tego kraju. skrajne dziadostwo .
  • ~Quik / 2022-06-01 22:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet nie działa . Biuro obsługi bardzo nie miłe . Nie polecam usług tej sieci
    ZaletyBrak
  • ~Anonim / 2022-06-01 21:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, telefoniczne obsługa klienta we własnej sieci nalicza opłatę, co jest absurdalne to w dodatku pracownicy nie potrafią przepisać nazwiska z dokumentu tożsamości
    WadyObsługa klienta,problemy z przepisaniem informacji
  • ~Nielubieorange / 2022-06-01 16:57
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam nie ma ciągle internetu a jak jest to ledwo działa porażka
    Zaletynie ma
    Wadyza dużo żeby wymieniać
  • ~ola / 2022-05-31 21:10
    Ocena: 1.00 / 5
    internet nie działa, zrezygnować nie można. oszuści. po zmianie adresu nie ma usługi światłowodu, ale to nie daje możliwości zrezygnowania z umowy. a wielce zaproponowana alternatywa to takie dno, że wrogowi bym nie poleciła!!!!
    Zaletybrak
    Wadynie działa internet, z opóźnieniem wysyła sms
  • ~Andrzej / 2022-05-31 14:50
    Ocena: 1.00 / 5
    jednym słowe można opisać tą firmę: oszustwo i przekręty. W wielu przypadkach zalecane kontakty z prawnikiem
    Zaletykonto, na którym można sprawdzić swoje opłaty, zadłużenia
    Wadyoszustwa i przekręty w okresie po pandemii i w okresie wojny w Ukrainie. To hańba. O umowę można się upominać. Pogrożki z firmami windykacyjnymi za długi
  • ~Głos rozsądku / 2022-05-30 12:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadzieja, totalne dno, nie polecam nikomu tej "sieci". Wstydze sie jako uzytkownik
    WadyBeznadziejne dane komórkowe(zwyczajnie niedziałające) pomimo ich posiadania
  • ~Michal / 2022-05-30 08:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Dwa miesiące prosiłem o przeniesie usług na nowy adres zamieszkania. Chociaz sloty ze swiadlowodem byly orange nie mialo mozliwosci podlaczenia swojej oferty. 2 miesiace telefonow skonczylo sie na tym ze wylaczyli mi uslugi ktorych nie uzywam czyli swiatlowod i tv. Zlozylem wniosek o przeniesienie nr do t mobile. Nie polecam po 10 latach do nich wrocilem firma z du*y wzieta.
    ZaletyZadne
    WadyNie dbaja o starych klientow
  • ~Władysław / 2022-05-29 18:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange jest to francuska firma. Jak można zobaczyć w internecie, Orange działa tylko we Francji, Portugalii, Polsce, Słowacji, Mołdawii oraz w kilkunastu państwach w Afryce i NIGDZIE INDZIEJ NA ŚWIECIE !!! Połowa moich znajomych odnosiła im rutery, bo się w nich coś psuło - może Polakom wciskają Francuzi jakieś niesprawdzone modele ? Mojemu znajomemu wcisnęli francuski telefon Alcatel, w którym wszystko zaczęło się psuć po 2 tygodniach i nie chcieli przyjąć go z powrotem, a gdy kupił sobie inny telefon w innej firmie trzymając się z daleka od francuskiej "technologii" i francuskiej "organizacji", to gdy przenosił dane na nowy telefon z francuskiego telefonu Alcatel wciśniętego przez francuską firmę Orange, to przy zapisyaniu na SIM zamiast zapisać na SIM wszystko mu skasowało. Oto Orange w praktyce ! Kiedy przyjdą do Polski dostawcy internetu b rytyjscy, amerykańscy, koreańscy i japońscy ?!!!!
  • ~Agnieszka / 2022-05-29 16:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Sosnowiec, pkt. w Plejadzie - 25.05 doradca naciągnął mojego tatę (76 l) na odpisanie umowy na 2 lata. Tata pojechał doładować sobie konto a wrócił z umową, sam przyznał się, że nie rozumiał co mówi do niego doradca ale wstydził się odezwać, zresztą doradca powiedział, że nic się nie zmieni, że tak jak do tej pory co jakiś czas będzie sobie doładowywać konto, niestety zgodnie z umową jest inaczej. Życzę temu doradcy żeby kiedyś jego rodzice zostali potraktowani tak samo a firma niech się wstydzi, że zatrudnia takich ludzi, którzy za premię wcisną starszemu człowiekowi kit.
  • ~nie interere / 2022-05-29 16:18
    Ocena: 1.00 / 5
    je bane go wno nie polecam wy pier dala sie co godzine
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
  • ~Nick03 / 2022-05-29 12:37
    Ocena: 1.67 / 5
    Ciągle się zacina (bez lejka) pomimo, że mieszkam blisko anteny orange
    ZaletyDużo Gb.
    WadyIdiotyczna prędkość internetu.
  • ~Tomo / 2022-05-28 23:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczny internet bardzo słaba obsługa klienta. Nie zażegnują problemu
  • ~Sad123 / 2022-05-28 19:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Szajs nie polecam Orange będziz zje.. Bane płacisz prawie 500 zł za pakiet i gów..no dostajesz orne śmie..ciu śpię dalaj z telewizji
    ZaletyŻadnych
    WadyInternet drogo
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2339
Orange
Ocena: 1.41, ilość opinii: 2240
Plus
Ocena: 1.47, ilość opinii: 1555
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1387
Mobile Vikings
Ocena: 4.74, ilość opinii: 929
Virgin Mobile
Ocena: 2.22, ilość opinii: 338
VECTRA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 2987
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2831
UPC Internet
Ocena: 1.89, ilość opinii: 2559
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2451
mBank
Ocena: 1.78, ilość opinii: 1231
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1133