Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 821 opinii

1.45 / 5

  • Oferta
    1.60
  • Obsługa klienta
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.37
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Holek333 / 2020-08-23 17:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam mam abonament 72 zł a od jakiegoś czasu przychodzą rachunek po 90 i więcej bo wykupiłem jakaś grę jakieś dziwne smsy to chyba jakaś paranoja a jak dzwonię oni nic nie umiałem wytłumaczyć banda złodzieji
    WadyNiema takiej skali
  • ~Wlad / 2020-08-23 13:32
    Ocena: 1.00 / 5
    U mnie w domu miałem pełen zasięg Od kąd weszło 5g mam 1 kreskę. Myślę zmienić sieć. Już 3 miesiące mnie denerwuje czas na zmianę
  • ~Szczeraopinia / 2020-08-20 21:04
    Ocena: 1.33 / 5
    Ceny jak z kosmosu, w umowie napisane jest 190 zł miesięcznie a rachunek wychodzi 250 jak nie więcej sieć jest okropna nie polecam lepiej przejść do innej sieci, przez orange można zbankrutować
    ZaletyBrak
    WadyOpisane w opinii
  • ~KAPIX / 2020-08-17 21:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet nadaje się tylko i wyłącznie do przegladania facebooka. jezeli nie musisz resetowac rutera co 2-3 dni naprawde ci zazdroszcze. Pobieranie mialo wynosic 10 mb/s jest 3 mb/s czasami 0.5 mb/s.
    ZaletyBRAK
    WadyWIECEJ NIZ JEST LICZB
  • ~Nie polecam Orange / 2020-08-17 11:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam internetu z Orange (oprócz światłowodu). Strasznie duży i niestabilny ping, częste problemy z połączeniem oraz bardzo wolny internet. Nie polecam dla graczy (szczególnie do csgo).
    Zaletybrak
    WadyStrasznie duży i niestabilny ping, częste problemy z połączeniem oraz bardzo wolny internet.
  • ~Klaudia / 2020-08-17 05:31
    Ocena: 1.67 / 5
    Jestem wieloletnim klientem w sieci Orange. Przedtem byłam np. w Playu i nigdy nigdzie nie byłam tak traktowana. Chańba! Największe zastrzeżenia mam do osób pracujących tam. Są to tak niekompetentne, niewyszkolone osoby, że głowa mała. Nie nie można się dowiedzieć, a swojej niewiedzy nie ukrywają tylko od razu mówią, że nie wiedzą. Dodam jeszcze, że ceny są po prostu jak z kosmosu. Miałam dobrać światłowód, czy router i płacić mniej, ale można się domyśleć jak się stało. Ponadto od jakiegoś czasu nie przychodzą mi sms-y z kwotą za usługę. Gdy poszłam do salonu Pani powiedziała, że no nie wie dlaczego tak jest i trzeba przychodzić specjalnie co miesiąc żeby się dowiedzieć. A co najśmieszniejsze, moja sprawa poszła od razu do windykatora. Jeśli orange tak załatwia sprawy z klientami to w najbliższym czasie pożegnam się z tą siecią. Serdecznie nie polecam.
  • ~Adam / 2020-08-16 10:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Niech Was Bóg broni przed zbliżaniem się do jakichkolwiek kontaktów z tą firmą.Oszukują, kłamią zawyżają rachunki i jeszcze bezczelnie twierdzą , że są "dobrą firmą".Byłem ich klientem przez ponad 10 lat i nic dobrego nie mogę o nich powiedzieć.Za miesiąc kończy się moja gehenna.Wszędzie - tylko nie do orange !!!!!
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystkie możliwe :kłamstwa , oszukiwanie , zawyżanie rachunków itp
  • ~Panna / 2020-08-16 08:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem klientem orange 10 lat. Jako stały klient nie posiadam żadnych "przywilejów" czy też promocji. Ostatnio kończyła mi się umowa na abonament, także wybrałam się do najbliższego punktu w celu przedłużenia, omówienia szczegółów. Na miejscu Pan w ogóle niezainteresowany tym co do Niego mówię opowiadał mi tylko o światłowodzie gdzie jasno powiedziałam, że taka usługa mnie nie interesuje. Pan przedstawial jedynie oferty z dodatkową opcją światłowodu. W końcu raczył odpowiedzieć chociaż na jedno moje pytanie gdzie dowiedziałam się, że umowa sama się przedłuży i wszystko zostanie na tych samych warunkach co do tej pory. Otóż nie prawda tydzień później gdy umowa się przedłużyła cena abonamentu wzrosła o 200% i co kilka dni dostaje wiadomość sms jaka to usługa nie została mi wyłączona, a rachunek ciągle rośnie. Do tego jeszcze Ci nachalni telemarketerzy... Szukam nowego operatora.. Orange największemu wrogowi bym nie poleciła..
  • ~Zawodnik / 2020-08-14 19:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Częste problemy, słaba obsługa klienta ze strony pomocy technicznej, po zgłoszonej awarii czekałem 5 godzin, aż przyjedzie wcześniej zapowiadana pomoc i nic.
    ZaletyBrak
    WadySłaby internet, słaba obsługa, a do tego męcząca rozmowa z botem, który niczego nie kuma
  • ~Wk...... / 2020-08-14 13:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta sieć to wielka kpina z klienta. DNO i kilometr mułu
    Wieczne awarie' w ciągu tygodnia trzy razy nie działa telefon stacjonarny w lokalu. DNO!!!!!
    ZaletyBRAK
    WadyWSZYSTKO
  • ~meviu / 2020-08-13 22:32
    Ocena: 1.00 / 5
    internet tnie sie raz dziala raz nie ping 300 w najlepszych momentach a dochodzi nawet do 30k ping w league of legends wystarczy ze kto wlaczy yt i 30k jest.
    Zaletyxd
    Wadywszystko
  • ~Krzysiek / 2020-08-13 16:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Wielkie g##### zeby delikatnie powodziec. To co wyprawiają to jedna wielka kpina non stop jakieś awarie jak nie internet to dzis padla możliwość odbierania i wykonywania połączeń głosowych. Non stop cos. Najgorsza sieć jaka miałem nigdy więcej nie wrócę tu. Malo tego jak dzwoni się na infolinię to jakiś bot odbiera. Kpina z klienta.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko co może być zle to ta sieć.
    Częste awarie i olewanie kloemts
  • ~yogi / 2020-08-11 11:37
    Ocena: 2.00 / 5
    internet nie daje sie do uzytkownie, poniewaz co 5 s mam po 140 pingu na ktorym nie da sie grac.
    Zaletynie ma
    Wadywszystko oprocz obslugi klienta
  • ~Szymon / 2020-08-11 10:59
    Ocena: 1.67 / 5
    Płace miesięcznie 80zl i za to mam 0.03 wysyłki chyba coś tu jest nie tak
    ZaletyNie ma takich
    WadyNie od nich nie działa
  • ~Jacek / 2020-08-11 07:19
    Ocena: 1.00 / 5
    masakra dopiero wczoraj sie dowiedziałem że orange w umowie nie mówi ile internetu mobilnego ma mi wysyłać więc internet nie działa a płacić trzeba co niesiąc to oszustwo i wyudzenie żerowanie na ludziach
    Zaletynie ma zalet
    Wadysame wady
  • ~12345678u9oikjhgfde / 2020-08-10 19:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Maja taki internet ze nie da sie odpalic przegladarki. Zawsze jest conajmniej 80ms pingu nie widzialem zeby bylo mniej.
  • ~Katarzyna / 2020-08-10 13:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta siec to porażka totalna. Podłączenie telewizji i internetu trwa już 2mies. Pracują tam same debile!
    WadyCała sieć jest wadą
  • ~papapaappa / 2020-08-09 23:19
    Ocena: 2.00 / 5
    nowa strona to porażka chce się logować po staremu a tu mnie o pesel pytają itd co to ma być.... kończy się umowa kończę z orange do widzenia
    Zaletybrak
  • ~mate / 2020-08-09 15:38
    Ocena: 1.00 / 5
    internet jest tak słaby i nie jest stabilny często go wywyala
    ZaletyXD
    Wadywszystko
  • ~Jarek / 2020-08-08 12:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak scali. Same dno. Po za tym, żeby się zalogować to nawet nr. Buta mam podać? Czy żeby z obsługą porozmawiać kartę wyciągną. Żeby trzy ostatnie cyfry puk podać ? Banda ...
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 878
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 672
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 578
nju mobile
Ocena: 3.19, ilość opinii: 165
Virgin Mobile
Ocena: 2.43, ilość opinii: 148
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2227
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2085
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1873
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1046
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 792