Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 1150 opinii

1.45 / 5

  • Oferta
    1.59
  • Obsługa klienta
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.37
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kucyk / 2021-03-12 13:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Burdel w tym orange podpisałem umowę miałem mieć 3 miesiące gratis niedosyt ze dwa miesiace place abonamentu to jeszcze zgłaszam ze miałem mieć 3 miesiące gratis to zdziwieni bo oni nic niemaja wpisane ten ci robi przez internet powinien dostać tak podulie ze masakra co dzwonie to sprawa jest w toku juz minęło 14 dnia a nic niewiadomo więcej nie przedłużę umowy mało tego każdemu będę odradzał tej sieci
  • ~JO / 2021-03-11 21:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Wciskają usługę bez wiedzy klienta. Pierwszy miesiąc darmowe, a potem płatne 10zł/miesiąc.
    Oczywiście, żeby nie płacić to musisz sam zrezygnować. Naciągacze! Omijać z daleka
    ZaletyBrak
    WadyNaciągają klientów
  • ~Arek / 2021-03-11 15:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Proszę czytać umowę nie podpisywać bez przeczytania bo później wychodzi co innego jak było mówione.Nie polecam tej seci ostatnia umowa podpisana przeze mnie z orange.
    ZaletyAkurat brak.
    WadyŻenada zero rabatów dla starych klientów.Odradzam i serio czytajcie umowy
  • ~Qba / 2021-03-11 12:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Od miesiąca jest problem z Internetem oraz telewizją ruter zostal wymieniony w tym miesiacu dwa razy dalej internet nie działa
    WadyWszystko
  • ~Dariusz / 2021-03-10 22:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Moja mamę, starszą osobę koleś z infolinii zaciągnął na drogi telefon z jeszcze droższym abonamentem na trzy lata! Po półtora roku się o tym dowiedziałem i zerwałem złodziejka umowę płacąc oczywiście kary ....byłem pewny, że to koniec, ale nie! Od pół roku przychodzą do zapłaty jeszcze raty za to gówno, które sprzedali mamie i odsetki za niepłacenie rachunków! Kontakt z Orange? Hahahaha tylko wtedy jak chcesz coś kupić, A tak pogadaj z najbardziej debilnym automatem jaki słyszałem! Ściągacze jakich mało!
    ZaletyJakie zalety???
    WadyWszystko!
  • ~Lucyna / 2021-03-10 22:22
    Ocena: 2.67 / 5
    W styczniu tego roku zmieniłam operatora na Orange i bardzo tego żałuję. Od samego początku były problemy, które polegały na braku pełnej informacji o usłudze w punkcie Orange, potem był dostarczony niewłaściwy dekoder, który wymagał wymiany i którego sami musieliśmy zainstalować. Może to niezbyt skomplikowane ale zle świadczy o firmie świadczącej usługę. W sumie trwało to kilka dni. Po niecałym miesiącu awaria na łączach w telewizji, która została dość szybko usunięta ale niesmak pozostał. Dzisiaj tj. 10 marca znowu awaria na łączach telewizji od rana (8.30) do teraz (22.05) telewizja nie działa. Zgłoszenie awarii wykonałam rano i otrzymałam smsa że dziękują za zgłoszenie, przepraszają za utrudnienia i zrealizują to zgłoszenie do 24 godzin. Następnie rachunki miały być opłacane po otrzymaniu smsem kwoty do zapłaty, w lutym nie otrzymałam rachunku, ale dzisiaj dostałam smsa że nie dokonałam wpłaty. Co za b....l. Nikomu nie polecam. Ciekawe czy odliczą od rachunku ten czas kiedy nie mogłam oglądać telewizji.
    ZaletyMiła pani w Biurze Obsługi
    WadyNie szanują klienta, jego czasu i nerwów
  • ~Marta / 2021-03-10 09:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten Orange to jedno wielkie nieporozumienie. Zanim się do nich dodzwoniłam to musiałam rozmawiać z automatyczną sekretarką wypytującą o kompletne bzdury, chyba tyko po to żeby wydłużyć czas oczekiwania. Następnie przełączana jestem od jednego konsultanta do drugiego, opisując od początku tą samą sprawę.
    29.02.2021 zakupiłam telefonicznie internet światłowód i telefon w pakiecie orange love. 3.03 umówiony był monter, w ten dzień się nie pojawił. Zadzwoniłam do orange i zaptałam co się stało. Okazało się że w systemie nie ma mojego zamówienia. Zgłosiłam reklamacje (cisza do dzisiaj) i podpisałam kolejną umowę, gdzie monter przyjść miał 10.03.
    Tym razem monter przyszedł ale stwierdził że nic nie zrobi bo nie ma podłączenia do światłowodu....
    sprawdzano mi to w systemie chyba 5 razy (bo z tyloma osobami rozmawiałam, każdy sprawdzał u siebie) i każdy potwierdzał że światłowód jest
    Zaletybrak
    Wadyobsługa
  • ~Luśka / 2021-03-10 08:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Nikomu nie polecam.
    Ich sztuczna inteligencja w obsłudze klienta nie łączy z doradcą ani na czacie ani tel tylko naciągają na koszty DRAMAT.
    NIGDY ORANGE
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~qweeeeqeqe / 2021-03-09 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    .Lorem Ipsum jest tekstem stosowanym jako przykładowy wypełniacz w przemyśle poligraficznym. Został po raz pierwszy użyty w XV w. przez nieznanego drukarza do wypełnienia tekstem próbnej książki. Pięć wieków później zaczął być używany przemyśle elektronicznym, pozostając praktycznie niezmienionym. Spopularyzował się w latach 60. XX w. wraz z publikacją arkuszy Letrasetu, zawierających fragmenty Lorem Ipsum, a ostatnio z zawierającym różne wersje Lorem Ipsum oprogramowaniem przeznaczonym do realizacji druków na komputerach osobistych, jak Aldus PageMaker
    Zaletybrak
    Wadymnóstwo
  • ~GIGA KOX / 2021-03-09 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    NAJGORSZEMU WROGOWI NIE POLECAMTEGO ŚCIERWA NIE DA SIE ANI W NIC POGRAĆ ANI NAWET KONIA ZWALIĆ NA PH. NIE POLECAM NIE NIE NIE NIEN IEN INEI NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    ZaletyNIC
    WadyTEN PING SKACZE CO SEKUNDE TO +500 PFU
  • ~Robert / 2021-03-08 19:01
    Ocena: 1.00 / 5
    W wielkim skrócie po podpisaniu umowy dostalem 2 rutery wadliwe , składanie reklamacji to czysta udręka a obsługa źle traktuje klientów a najgorsze jest to że jeszcze pół roku musze z nimi wytrzymać....
    ZaletyRaczej nie ma
    WadyTak dużo że Chuck Norris by nie mógł wymienić wszystkich
  • ~Natalia natalika / 2021-03-08 16:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Są to oszuści i sami głupią się w promocji które polecają ludziom. Jest to dla mnie najgorsza sieć... szkoda gadać
  • ~Iwona / 2021-03-08 11:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Dwa tygodnie temu przeszliśmy z netii do orange. To był błąd. Pierwszego dnia musieliśmy wymieniać modem oraz dwa razy wzywać techników. W ciągu kolejnych dni wciąż mieliśmy problemy, często internet się rozłączał. Tydzień później internet przestał działać na cały dzień więc musieliśmy wymieniać go drugi raz. Przez pare dni wszystko szło w miare gładko, ale teraz podczas wykładów online, w ciągu trzech godzin zdążyło mnie rozłączyć sześć razy. Używam laptopa zakupionego cztery dni temu, więc nie ma możliwości by była to wina laptopa.
    Gdy jedna osoba zaczyna podbierać jakąś aplikacje/grę, wszystkim innym wywala internet. Tak nie powinno się dziać.
    Niestety, podpisaliśmy umowę na dwa lata i ani troche sie z tego powodu nie cieszę. Mam nadzieje że szybko miną.
    Internet beznadziejny (by nie używać brzydkich słów), zdecydowanie nie polecam, odradzam zakupów u orange i podpisywania umów!!!!
    ZaletyBrak
    WadyDuzo, wymienione wczesniej
  • ~orange to scam / 2021-03-07 21:45
    Ocena: 1.00 / 5
    nie da sie nic robic pobieranie 700kb/s w grach 1000 pingu
    Zaletynie ma zalet
    Wadywszystko
  • ~xdxdxd / 2021-03-07 19:14
    Ocena: 1.00 / 5
    internet nie działa codziennie po pare godzin, nie da sie nic zrobic bo jest po 1230213213 pingu
    Zaletynie ma
    Wadywszystko
  • ~WeXeeR / 2021-03-07 17:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Codzienne problemy z internetem, dosłownie każdego dnia zrywa połączenie na kilka godzin
  • ~Olek / 2021-03-07 17:01
    Ocena: 3.00 / 5
    Ta firma staje się coraz mniej wiarygodna - w żywe oczy podstępnie oszukują.
    ZaletyCoraz mniej zalet.
    WadyCoraz więcej wad działania ukryte.
  • ~marta xyz / 2021-03-05 21:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Smart Care Ocena usługi zero - totalne dno. banda oszustów- najpierw nie potrafią naprawić urządzenia - zbita szybka SAMSUNG A-51 najpierw nie mają części- u nich 4 tygodnie sprowadzenie, w innych autoryzowanych serwisach maksymalny czas oczekiwania 3-4 dni na części od dystrybutora. Zastawiałam się czy statek kosmiczny budują, czy piechotą idą po te części. Dzisiaj oszustka dzwoni, że wysłali, a okazuje się że o 15.20 tylko etykietę stworzyli, kurier nie odebrał od nich żadnej przesyłki. Orange smart care i digital care to DNO - banda naciągaczy nie wykonujących usług. Płać , a i tak nie zrobią!!!!!
    Zaletyoszuści
  • ~Spoko Ogień / 2021-03-05 20:24
    Ocena: 1.00 / 5
    naprawdę tak fatalnego internetu dawno nie widziałem. Laguje się download/upload jest straszny (czasem nawet w okolicy 3/4 Mbps). Jak możecie trzymajcie się od orange z daleka
    WadySCAM SCAM
  • ~Yachu / 2021-03-05 19:35
    Ocena: 2.67 / 5
    Do dupy mam ping 1000 i jest słabe złącze. Słaba jest również jakość połączenia
    ZaletyBrak
    WadyGówniane połączenie
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1224
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 1150
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 842
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 829
nju mobile
Ocena: 3.13, ilość opinii: 191
Virgin Mobile
Ocena: 2.38, ilość opinii: 165
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2572
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2311
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2256
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2007
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 910