Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 2868 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.48
  • Obsługa klienta
    1.36
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 144
  • ~bannybrovar / 2023-02-07 19:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Urządzenia dużo droższe niż w każdym innym salonie/sklepie, urządzenie wzięte na raty oddane kilka razy do naprawy z tą samą wadą i nie mogą rozwiązać sprawy.
    ZaletyBrak zalet w moim punkcie widzenia.
    WadyObsługa i podejście do klienta.
    Brak rozwiązania problemu.
  • ~Avepytasonszescklatek / 2023-02-06 18:42
    Ocena: 1.33 / 5
    Bardzo słaby internet. Totalnie nie działa. najgorszy dostawca internetu w życiu. Nie polecam nikomu
    Zaletybrak
    Wadynajgorszy internet
  • ~Ola / 2023-02-06 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Non stop nie działa internet. Gówno a nie firma.
    ZaletyZero
    WadySame wady
  • ~Michał Gałecki / 2023-02-06 12:20
    Ocena: 2.00 / 5
    Co do jakości usług nie jest żle. Mam na myśli jakość zasięgu, internet światłowodowy etc. Jednak jeżeli chodzi o obsługę klienta to jest tragedia. Orange nie przestrzega warunków które były ustalane przy podpisywaniu umowy. Należy uważnie czytać co się dostaje do podpisania, bo ustalenia sobie, a treść umowy sobie. Druga rzecz to kwestie księgowania płatności. Orange traktuje tę kwestię zupełnie dowolnie. Wpłaty potrafią się księgować po kilka dni. Później Orange twoerdzi, że nie było wpłaty w terminie. Rozpatrywanie reklamacji to jakaś kpina. Obecnie jestem w sporze z Orange, bo nie zaksięgowali mi dwóch wpłat mimo, że mam potwoerdzenia dokonanych przelewów. Podobno zmienili nr rachunku do wpłaty, tylko jakoś nie byłem o tym poinformowany, pomijam fakt że przy ostatniej umowie wyraźnie zaznaczałem aby nr rachunku pozostał bez zmian i zapewniano mnie, że tak będzie. Najlepsze w tym jest to, że nawet nie mogę rozwiązać z nimi umowy bo twierdzą, że mam zaległości w opłaconych fakturach a mnie wychodzi,że wręcz powinienem mieć sporą nadplatę. Tak czy inaczej nie polecam firmy Orange i najlepiej aby każdy omijał ją szerokim łukiem, dla swojego zdrowia.
  • ~Kali555 / 2023-02-05 22:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet miał być cacy a przychodzi co do czego jest tragicznie
    Zaletybrak
    WadyTragiczny internet
  • ~Dawid / 2023-02-04 23:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet działa źle jaki kolwiek plik albo gra pobiera się bardzo długo czasem gry potrafią pobierać się 2 tygodnie
    ZaletyBrak
    WadyInternet dziala tragicznie
  • ~Van / 2023-02-04 08:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiedyś najlepsza, a teraz najgorsza sieć z jaką miałam doczynienia. Nie mogę się doczekać kiedy skończy mi się umowa. Nigdy więcej z siecią Orange.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko do poprawy, a już na pewno Internet, ponieważ działa sto razy gorzej niż 20 lat temu
  • ~StopOrange sp z o.o / 2023-02-02 23:50
    Ocena: 2.00 / 5
    Totalna porażka, internet światłowodowy 600/100 który przerywa co 5 minut, jeżeli lubisz przepływ nerwów i chęć rozbicia routera, weź internet z Orange, doznania obiecane ????
    Zalety-Brak
    -Brak
    -Brak
    I jeszcze raz brak, totalne dziadostwo
  • ~justkajzerka / 2023-02-02 21:30
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam caly czas jakies problemy trzeba dzwonic na infolinie bot nie przyjmuje zgloszen, wyskakuje wykrzyknik co pare dni, i co pare dni trzeba wykonywac zgloszenie nie polecam z calego serca nie dosc ze slaby problemy to jeszcze drogi;)
  • ~Klient / 2023-02-02 16:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Szczytem bezczelności jest dzwonić do klienta, informować że z nowym rokiem mamy super ofertę a później wyciągać informacje czy ogląda Pan telewizję a czy numer telefonu jest na kartę czy abonament bo my oferujemy własną telewizję i dodatkową kartę telefoniczną cholera wie po co. Powtarzam że nic dodatkowo mnie nie interesuje, mam u was internet więc słucham tej super oferty w nowym roku a paniusia mi na to że skoro nie chcę powiedzieć czy mam tv i w jakiej formie jest telefon to nie mamy o czym rozmawiać i się rozłącza. Gratuluję firmie Orange pracowników.
    ZaletyBrak
    WadyPrzede wszystkim brak umiejętności rozmowy z klientem.
  • ~dav / 2023-02-02 15:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy Internet. Ciągle nękanie telefonami i boty na infolinii
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Szymon / 2023-02-01 22:05
    Ocena: 1.00 / 5
    No to co, czwarta negatywna recenzja. Cały czas strony się wolno ładują, filmy co pięć lub mniej sekund ciągle zacina nawet na 144p. Ping okropny, praktycznie nic nie działa. A jak działa to święto a po chwili znowu nie ma. Ja nie wiem czy oni to specjalnie robią żeby wcurvić klientów czy poprostu mają serwery z kartonu gdzie chomiki je napędzają. Tra ge dia. Zgłaszane było już pare razy że źle internet działa to mówią że nasza wina i kabel źle podpięty albo coś blokuje sygnał.
    ZaletyBrak
    WadyW niczym nie pomagają, internet tragedia od paru miesięcy, bardzo wolno chodzi
  • ~Paw / 2023-02-01 18:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak złej sieci jeszcze nie miałem brak możliwości kontaktu ....koniec swiata
  • ~miroslław / 2023-01-31 15:22
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorsza firma na rynku . jestem opiekunem mieszkanki kęt kolo oświecimia .pani opłaca regularnie abonament za telefon który posiada z firmy orange pani ma 95 lat jest osobą ciezko chorą. w dniu 20 stycznia nastąpiła awaria telefonu ,po sprawdzeniu aparatu okazało sę że awaria jest na lini ponieważ jest to telefon stacjonarny.w tym dniu zglosiłem awarię telefonicznie w orange ,zostałem poinformowany że w ciagu 48 godz awaria zostanie usunieta.dziś upływa 12 dzień i nadal cisza dzwoniąc co 3 dni do orange byłem informowany że sprawa jest w toku.a dzwoniąc dzis do orange poinformowano mnie że awaria bedzie usunięta do 9 lutego czyli kolejne 10 dni w sumie 22dni.ciekaw jestem czy firma orange bierze na swoje barki odpowiedzialnosc za zdrowie i życie tej pani.ponieważ ta pani gdyby stan się pogorszył nie ma możliwosci kontaktu telefonicznego z nr 112.wstyd i brak szacunku dla klienta.
    Zaletybrak
    Wadybrak szacunku dla klienta
  • ~Paweł / 2023-01-31 07:52
    Ocena: 3.00 / 5
    Jak działa to jest wszystko ok. Zdarzają im się jednak awarie, z którymi sobie nie radzą. Lagi w grach na 10 sekund, grać się nie da. W domu mam światłowód od kokos innego i gram na domowym wi-fi. Jednak w drodze do pracy i do domu muszę używa tego czegoś od Orange. Rzeczy które robię w domu minutę to na tym ich LTE pomimo bardzo dobrego zasięgu zajmuje 10 minut i masę nerwów
    WadyNie radzą sobie z awariami
  • ~Bea / 2023-01-28 19:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Kasę biorą, ale internetów nie dostarczają. Wystarczy mały opad i za miastem jesteś w PRL
    ZaletyBrak
    WadyKasa za nic
  • ~Marek / 2023-01-27 21:33
    Ocena: 1.33 / 5
    Zakładają notorycznie lejek techniczny od godz 7-23.Tkumacza tym że za dużo korzysta się z internetu mobilnego. Ciągle reklamacje skargi i to nic nie daje. Teraz 3 tydzień z rzędu z lejkiem będę gdzie nawet przeglądarka się nie otwiera bo prędkość spada poniżej 1mb/s.
    ZaletyBrak
    WadyBrak
  • ~uzytkownik orange / 2023-01-27 21:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet ma spadki nawet do 90%, telefony do infolini srednio 3 razy w miesiącu Operatorzy próbują sie mnie pozbyc tekstem ze muszi przyjechac technik za 150 zł, gdzie 3 dni po zgłoszeniu problem magicznie naprawia sie sam bez ingerencji zadnej ze stron
  • ~Marcin / 2023-01-27 16:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Chujstwo jakich mało nic nie idzie obejrzeć wszytko się ładuje co chwilę nie polecam
    ZaletyŻadne
    Wadywszystkie jakie są możliwe
  • ~Romuald / 2023-01-27 11:48
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorszy operator sieci komórkowej na świeci, brak internetu mobilnego, brak zasięgu w całym kraju
    ZaletyBrak dostarczania usług
    WadyBrak dostarczania usług
strona 1 z 144
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152