Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 160 opinii

1.64 / 5

  • Oferta
    1.80
  • Obsługa klienta
    1.57
  • Cena/Jakość
    1.58
  • Parametry
    3.00
  • Cena
    3.00
  • Niezawodność
    3.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Cezar / 2019-05-16 18:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Mój internet stacjonarny bezustannie przerywa. Nic z tym nie robią, straszą głównie że obciążą kosztami reklamacji jak stwierdzą że oni uważają iż jest dobrze. Ręce opadają
    WadyInternet stacjonarny nie dość że wolny to ciągle przerywa
  • ~Dankka / 2019-05-14 20:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Przedluzalam umowe i bralam nowy aparat-Orange podwyzszyl mi abonament na kolejnym numerze. Nie poinformowal mnie o tym. Odpowiedz na reklamacje zalosna. Dzieci w podstwawowce lepiej zdania ukladaja. Tragiczna obsluga.
  • ~Magdalena / 2019-05-14 15:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Sieć nęka użytkowników telefonami z nowymi ofertami, które wcale nie są korzystniejsze. Potrafią dzwonić kilka razy dziennie. Nie mogą przyjąć do wiadomości odmowy.
  • ~Asiak / 2019-05-11 13:42
    Ocena: 2.00 / 5
    Obsługa infolinii zupełnie niekompetentna. Każdy podaje inną informację albo nie podaje jej wcale czego klient musi ponosić konswkwencje. Bardziej opłacalne jest zerwanie wszystkich umów i przeniesienie się do innej sieci, niż bezustanna szarpanina z pracownikami, którym nie chce się pracować. Porażka, nigdy więcej.
    ZaletyNajwiększa zaleta to to, że każdy inny operator po przygodzie z orange będzie się wydawał o niebo lepszy.
    WadyBrak kompetencji, opryskliwosc na infolinii, bałagan w systemie, kłamstwa, jakość usług
  • ~Niestety_klient_oRANGE / 2019-05-08 10:11
    Ocena: 1.67 / 5
    Obsługa to porażka. Owszem kulturalnie i miło, ale bez efektów. Wszystkie reklamacje a priori odrzucane, do tego jak widzie się te "więcej niż 9 na 10 spraw załatwionych pozytywnie"... no chyba, że chodzi o pozytywnie dla nich, wtedy nabiera to nowego, wyjątkowo głębokiego sensu i absolutnej zgodności z rzeczywistością. Bo jeśli więcej niż 9 to znaczy 10, czyli WSZYSTKIE załatwiają pozytywnie dla siebie ;-) O M I J A Ć !!!.

    Cenowo są konkurencyjni, ale już biorąc pod uwagę stosunek ceny do jakości... To tak jak w starym dowcipie: Oni stawiają na jakoś(ć)...na jakoś to będzie... ;-)
    ZaletyZalety...? W tym wypadku słowo to brzmi jak kiepski żart...
    WadyAll. All in one ;-)
  • ~Jan / 2019-05-03 15:16
    Ocena: 2.33 / 5
    Orange to największy oszust na krajowym rynku operatorów TV.Najgorszemu wrogowi nie polecam . Zero możliwości reklamacji.Naliczanie usług nikomu nie znanych.Internetowy przekaz obrazu TV w jakości tak złej,że brak słów.Zgłoszenie usterek praktycznie niemożliwe.Przez 2-tygodnie obraz TV bez zarzutu po tym okresie nie można oglądać.
    ZaletySzczerość mechanika ---LEPIEJ NIE BĘDZIE!
    Wadyobraz na miarę TV czarno-białej.
  • ~kubataxi / 2019-05-02 20:40
    Ocena: 2.33 / 5
    Tragedia!! Przynosiłem pakiet Orange love pod inny adres, TV oraz internet przenieśli po miesiącu i kilkunastu telefonach po 5 wizycie technika. Technicy umawiają się na wizytę i nie zjawiają się. Do dnia dzisiejszego minęły ponad dwa miesiące nie mam podłączonego starego numeru stacjonarnego tylko jakiś zastępczy a dzisiaj i ten przestał działać. Nie ma z kim rozmawiać. Konsultanci wypisują maile i monity i dalej nic. Dziadostwo, potworny bałagan, klienta mają głęboko w.....!!!
  • ~Adam / 2019-04-29 07:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Od czasu , kiedy wciśnięto mi umowę poprzez kłamliwe wyjaśnienia "konsultantki" śledzę opinie klientów Orange.W przeczytanych opiniach nie było ani jednej pozytywnej.To co ta firma wyczynia z klientami woła o pomstę do nieba.Czy nie ma w kraju organu , który mógłby przykrócić te oszustwa.Przy tej ilości oszukanych są to sumy idące w miliony.Czy Pan Minister Ziobro , który walczy ze złodziejstwem nie mógłby wziąć pod lupę tych hochsztaplerów ?
    ZaletyBez zalet
    WadyWszystkie możliwe :oszukiwanie ,kłamstwa ,zawyżanie rachunków,arogancja i niekompetencja konsultantów
  • ~Hosu / 2019-04-28 14:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten internet nie działa dobrze
    Co jakiś czas mam internet nie przekraczający 200kb/s
    ZaletyNie posiada
    WadyWszystko co może byc spaprane takie jest
  • ~Ktos ktos / 2019-04-28 13:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści i wyłudzacze doliczają go rachunku cos czego nie ma i nie było udokumentowane odpowiedziamy z pewnych firm.Nigy nie rozpatrują reklamacji.Dno i trzeba placic za cos czego nie było po pare tysiecy.Nigdy wiecej orange
  • ~siarra / 2019-04-27 12:22
    Ocena: 5.00 / 5
    Mam u nich 4 telefony - wszystkie bez limitu łącznie z nielimitowanym internetem za 138 PLN.
    Polecam. Zasięg w całym kraju idealny, w mieście również - internet zawsze powyżej 20Mb/s - idealna oferta
    ZaletyCena, jakość, zasięg i obsługa
  • ~siwy666 / 2019-04-26 20:55
    Ocena: 3.33 / 5
    Orange ma dobry zasięg , niezłe pakiety internetowe dobrze działający internet światłowodowy i dobry internet w telefonie poprzez dane komórkowe.Najbardziej zasmucają mnie ukryte często dodatkowe opłaty mimo dobrej oferty
    Zaletyzasięg , pakiety internetowe ,dobre zabezpieczenia anty spamowe
    Wadysporo opcjonalnych wysokich opłat za usługi,cena coraz wyższa a oferta ta sama praktycznie od dłuższego czasu
  • ~Marlena / 2019-04-23 11:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak możecie tak oszukiwać ludzi!!! 2 lata temu załatwiłam telefonicznie umowę , obiecywaliście cuda wianki. A z biegiem czasu wszystko się zmieniało. Faktury wysokie , abonament wyższy. Na dodatek 2 miesiące temu zrezygnowałam z internetu na kartę, dziś dzwonię stwierdzili że nie zrezygnowałam. Zgłoszona reklamację zobaczymy. Kazałam odsłuchać rozmowę( przecież nagrywają) . Dziś miała kończyć się umowa na telefon stwierdzili że jeszcze miesiąc muszę czekać. a w salonie co innego mówili. Co wy do cholery z ludzi idiotów robicie.!!!
    ZaletyŻadne
    WadyKlamstwa perfidne
  • ~Rozczarowany / 2019-04-21 16:15
    Ocena: 1.33 / 5
    W skrócie, firma Orange nie bierze na siebie swoich zobowiązań co do klienta. Nadużywa klientów za pobranie extra pieniadze za ich serwisie on hotline co jest ich obowiązkiem to pomóc swoim klientom rozwiązać problem. Robią exta pieniądze na klientach doliczając do faktur extra za ich serwis telefoniczny. Naduzywaja prawo w stosunku do klientów nie ponosząc żadnych konsekwencji. Gdzie jest tutaj prawo chroniace klienta? Co to jest? Dziki zachód... To jest skam..
    ZaletyZero
    WadyTracenie czasu i nerwów, they are ignorant...
  • ~Agata / 2019-04-15 21:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam,
    NIE POLECAM firmy ORANGE!
    Już od 1.5 miesiąca proszę sie Orange o podłączenie internetu na ul.Tuwima w Kaliszu. Za każdym razem obiecują ze technicy będą się ze mną kontaktować w danym dniu miedzy godzina 18.00 a 20.00. Juz któryś raz z rzędu czekam jak jakaś idiotka i zero kontaktu od technikow. Malo tego ABONAMENT place za coś czego nie mam. Gdy dzwonie na infolinie, konsultanci mówią ze nie maja numerów do techników, ze rozumieją moja sytuacje ze będą działać coś w tym kierunku a potem cisza!! I tak w kolo Macieja!! :/ Jak można tak oszukiwać ludzi. Opisze cala sytuacje na forach w gazetach! Tak byc nie może, żebym placila za cos czego nie mam!!!! Tragedia!!!! Nie spodziewalam sie tego po firmie ORANGE!!!
  • ~Piotrek / 2019-04-13 10:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Jednym słowem TRAGEDIA. Internet działo bardzo słabo, często w ogóle zrywane są połączenia a jak dochodzi do poważniejszej usterki to udają "trzeźwych". Nie to że nie są w stanie szybko usunąć usterki (np serwisant dzwoni , że jemu to pasuje za kilka dni) a jak się ich pogoni (internet służy mi do pracy) to wtedy naliczają opłatę i próbują przerzucić winę na klienta. DRAMAT ! Polecam tylko najgorszym wrogom
  • ~Bob / 2019-04-10 18:53
    Ocena: 1.33 / 5
    Uwaga na te firmę. Miałem internet mobile do...
    ...telefonu. Telefon przeniosłem do innej sieci a Orange dalej wystawia mi nie faktury ale polecenia do zapłaty!!! Ta szajka twierdz że zgodnie z umową włączyła mi ponownie usługę za 49zł/miesiąc !!! Teraz mnie nękają z działu windykacji !!! Nie za niezapłacone faktury ale za PONOWNE WŁĄCZENIE USŁUG !!! Uwaga na nich !!!
    Zaletybrak
  • ~Agnieszka / 2019-04-10 12:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Faktura co chwile przychodzi za wysoka, oczywiście przy przedłużaniu umowy nikt nic nie wspomniał o jakimś wyrównaniu bilansowym wtf. Oferta internetu oczywiście musi mieć w sobie jakieś telefony z których nie można zrezygnować. Ogonie nikomu nie polecam ani internetu ani telewizji. Bo mam światłowód który co chwilę się rozłącza więc granie online jest niemożliwe
    Zaletymożna dostać raka
    Wadysłaby internet, obowiązkowe usługi, ciągłe wymuszanie pieniedzy
  • ~xDdddddd / 2019-04-05 15:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet taki gówniany że ledwo można oglądać film w 144p
    Zaletynie
    WadyWszystko
  • ~Adrian / 2019-04-04 09:17
    Ocena: 1.33 / 5
    Samowolne przedłużanie umowy z rachunkiem na 300 zł. A jak zadzwoniłem to mi powiedzieli że jeszcze będzie opłata aktywacyjny 100zl. Uciekajcie od Orange jak najdalej
    ZaletyBrak
    WadyKażdy możliwy aspekt
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.56, ilość opinii: 293
T-Mobile
Ocena: 1.68, ilość opinii: 255
Orange
Ocena: 1.64, ilość opinii: 160
Plus
Ocena: 1.84, ilość opinii: 157
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 123
Virgin Mobile
Ocena: 2.56, ilość opinii: 84
Flixbus
Ocena: 2.19, ilość opinii: 493
mBank
Ocena: 2.09, ilość opinii: 482
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 286
ITAKA
Ocena: 2.83, ilość opinii: 222
Netflix
Ocena: 2.89, ilość opinii: 127
a2mobile
Ocena: 3.37, ilość opinii: 54