Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 736 opinii

1.46 / 5

  • Oferta
    1.61
  • Obsługa klienta
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.39
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Agnieszka / 2020-07-03 07:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Usługi zakupione przez telefon, kilkukrotnie pytałam konsultantke czy to cała kwota za pakiet usług i urządzenia i kilkukrotnie potwierdziła tą kwotę. Rachunki przychodzą o 100 zł większe. Po dwukrotnym złożeniu reklamacji otrzymaliśmy odpowiedź, że faktycznie taka oferta była zlozona telefonicznie przez konsultanta, ale nie jest wiążąca i należało się zapoznać z cennikiem. Odkąd połączyli się z TP S.A. przejęli również standardy TP S.A. uważajcie.
  • ~Pate / 2020-07-02 14:36
    Ocena: 2.33 / 5
    Zostałem oszukany co do koloru nowego telefonu przez ofertę telefoniczną, a był to pan Michał Kopacewicz.
    WadyNiedouczeni pracownicy
  • ~Dekri / 2020-07-02 00:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Największy syf na świecie, trzeba było pozostać przy radiowym przynajmniej był stabilniejszy niż miedziany kabel 80Mb/s, owszem prędkość mam ale neta wywala 5-6 razy w ciągu dnia w tym samym momencie co znajomych na internecie mobilnym...
  • ~Robak / 2020-07-01 18:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Moja mama miała telefon w ORANGE korzystała z karty na DOŁADOWANIA. Ja jej wykupiłem inny numer telefonu na abonament. Powiedziałem jej aby tego numeru na kartę nie oplacala bo ma inny numer telefonu który ja opłacam a ten na kartę stary numer wyrzuciłem. Jak dowiedziałem się że nadal opłaca go i zgromadziła tam 1800zl. Chcieliśmy przejść z karty na abonament. Powiedziano że NIE MA TAKIEJ MOZLIWOSCI. ODRADZAM WSZYSTKIM tego operatora. KONKURENCJA DBA O SWOICH KLIENTÓW.
    PIENIĘDZY TYCH NIE ODZYSKALIŚMY. Jestem kolejna osoba piszącą negatywna opinie na temat tego operatora, CZY CHCECIE BYĆ KOLEJNYMI.
    ZaletyBRAK
    WadyStraciłem 1800zl
  • ~Fredi / 2020-07-01 16:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tej firmy 3 tygodni nie mam telewizji na infolinię 24h ciągle coś na prawiaja ciągle coś nie poleca czym dluzej jesteś tym gorzej mój staż 10 lat nie polecam
    ZaletyNie ma
    WadySłaba obsługa nic nie umis
  • ~Gabalek / 2020-06-30 22:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słaba jakość i prędkość internetu nie polecam badziew i nic więcej
  • ~TAJU / 2020-06-30 21:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Mniej niż 0 po prostu DNO.Konsultanci nie douczeni
    Wady100
  • ~elwira / 2020-06-30 16:20
    Ocena: 2.00 / 5
    Śmiech na sali, trzy razy przychodzili zakładać światłowód, uszkodzenia na linii. Na dzisiaj umówieni do założenia, wczoraj potwierdzali na dziś a dziś nikt nie przyszedł. To jest cyrk nie firma. Nie szanują mojego czasu, opłata za telefon na info to drugi cyrk, kto to wymyślił? Im dłużej jesteś w Orange tym masz gorzej. Nie szanują klienta
    Zalety żadnych
    Wadyobsługa na info okropna, przez telefon mało by mnie zjadł
  • ~Joanna / 2020-06-30 01:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange powinno zniknąć z rynku ! To są żarty jak działa ta firma ! Internet beznadzieja. Nagle nie działa i przez kilka godzin zostajesz na lodzie. Nie ma nawet gdzie tego zgłosić,bo odzywa się automatyczna sekretarka, także piwidzenua. Problem z zakończeniem umowy na telefon. Traktują klienta jak śmiecia,nie mają podstawowej wiedzy,nie znają produktu i wprowadzają klienta w błąd! Jakby tego było mało obsługa jest niemiła ! Totalny brak profesjonalizmu!!! Nie polecam!
    ZaletyŻadnych zalet nie ma ta nic nie warta firma!
    WadyCała firma to jedna wielka wada ! :(
  • ~Mateusz / 2020-06-29 18:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Wieczny problem z telewizja
    Zdecydowanie nie polecam
    ZaletyNie ma
  • ~Michal / 2020-06-29 14:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słaby internet. Nie polecam. Bardzo wysokie opłaty
    ZaletyBrak zalet
    WadyWszystko nie działa, wolno chodzi
  • ~Małgorzata / 2020-06-29 09:09
    Ocena: 1.33 / 5
    Orange właczyło mojej mamie w pażdzierniku opcję śledzenie i gdzie jest dziecko...moja mama ma 90 lat !!!! nie potrafi odczytać wiadomości sms a co dopiero ją potwierdzić kodem. Po wielu pwrypetiach zalaciłam część opłat a część operator? nie wiem jaki i co ma wspólnego z orange łaskawie mi umożył!!! Obecnie mam znowu problem z moim numerem na który to znowu włączono mi jakieś opcje(NIE WIEM JAKIE) i do zapłaty 61 złotych. Sprawę skierowałam do Biura Ocvhrony Konsumenta i czekam co dalej... Jestem z orange jakieś 12 lat i tylko czekam n a koniec umowy i NIGDY WIECEJ z nimi nie chcę mieć do czynienia... to łotry i mają gdzieś klientów liczy się mamona.....
  • ~Brygida / 2020-06-29 00:09
    Ocena: 2.33 / 5
    Byłem w salonie orange (Mysłowice) zapytać o ofertę Orange flex. Pan sprzedawca rzucił mi dwiema kartami, po zapytaniu co dalej powiedział mi że nie wie i dodał że on musi wyjść i poszedł. I po 20 latach w Orange potraktowany zostałem jak śmieć. Pomijając kwestie cesji, owszem nazwisko zmienili ale nadal numer widnieje jako firmowy zamiast prywatny (W związku z czym nie mogę przejść do flex) Odradzam wizytę w tym salonie.
  • ~Ktoś / 2020-06-27 21:15
    Ocena: 2.00 / 5
    Tragiczny operator. Za przeproszeniem wszystko mają w du*ie. Internet najgorszy jaki widziałem. Mam pakiet 300mb/s a korzystanie z jednego urządzenia na tym internecie jak tragiczna, nie mówiąc już o tym gdy korzysta z niego więcej osób. Jedyna możliwość kontaktu to od razu rozmowa z przedstawicielami a mam inny problem którego oni nie potrafią rozwiązać. Kolejna rzecz to nie robią sobie nic z umówionych spotkań itp. Co gorsza, czasem zdarza się że nawet nie powiadomią a ktoś na nich czeka i trzeba się upominać. To sam internet a i tak nie o wszystkim pisze. Dekodery? Będą chciały to będą chodziły. Tyle w temacie. Nie polecam.
  • ~Lidia / 2020-06-27 19:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kompetencji ze strony obsługi Orange. Nie działał mi dekoder,potem kazali zamienić na drugi. Jak się okazało to nie wina dekodera tylko rutera. To jest jakaś kpina. W tym momencie nie mam nawet internetu . Trzeba Czekać 24 h na pomoc informatyka.. najgorsza sieć
  • ~Hubert / 2020-06-26 22:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Nigdy nie miałem tak chujowego internetu wywala go co 5 minut na przynajmniej pół godziny i nic nie można z tym zrobić
    ZaletyBrak
  • ~Aaaa / 2020-06-26 20:45
    Ocena: 1.00 / 5
    W tej sieci nie warto być wciąż coś nie pasowało, wypowiedziałem umowę a nadal na koncie jakieś koszty i piszę do konsultanta i się pytam co jest a okazało że nic nie ma w ich serwerach to jakaś kpina nie polecam tej sieci nikomu lepiej trochę więcej płacić niż mieć ciągle jakieś problemy.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Wściekła / 2020-06-26 00:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Od pół roku blokady usług bez powodów, wszystko płacone na czas a tu nagle się okazuje, że pracują tam jakieś osły i nie potrafią dobrze zaksięgować wpłaty. Ciągle sprzeczne informacje od różnych pracowników.
    WadyDrogo, internet to dramat, podejście do klienta poniżej jakiejkolwiek krytyki
  • ~Jack / 2020-06-25 16:24
    Ocena: 2.33 / 5
    Katastrofa, z karty przeszłam na abonament z 2 telefonami, płacę dwa razy drożej (w cenie telefony za które część i tak zapłaciłam na dzień dobry) A jakość katastrofa. Nie da się normalnie porozmawiać ciągle nic nie słychać albo z jednej strony albo z drugiej albo z obu! Rozłącza rozmowę albo zawiesza. Nowe telefony. Internet też gorzej chodzi niż na kartę. Minęło kilka miesięcy A ja mam już dość tej sieci, teraz trzeba tyle czasu czekać aż się skończy umowa
    WadyJakość
  • ~Wykorzystana / 2020-06-25 13:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Unikanc! Unikac tej firmy jak ognia. Wierzcie mi, nie dbaja o swoich klientow. Przez nich mialam sprawe w sadzie o jakas glupia mala fakture o ktorej zapomnialam I nawet sie nie pofatygowali zeby do mnie zadzwonic a mieli numer. Co tam sprzedali do jakich oszustow i po latach musialam placic bajonskie Sumy. Orange twierdzi ze wszystko zgodnie bylo z prawem. ALE JEST JESZCZE COS TAKIEGO JAK LUDZKA PRZYZWOITOSC. Przeciez co za problem zaplacic mala fakture, tylko trzeba as dobrej woli Orange zeby zadbac o klienta I przypomniec. Tylko tyle Orange. A moze az tyle. Jeszcze raz powiem kazdy kto sie decyduje na wspolprace z ta Firma - zastanowcie sie dwa razy. Oni traktuja klientow jak zlodziei. Nie mowiac juz o obsludze klienta, ktora jest na najgorszym poziomie z wszystkich firm. Masakra. A jak jestescie w Orange to radze sprawdzic czy zaplaciliscie wszystkie faktury. Naprawde, inne firmy SA duzo lepsze (nie Bede reklamowac) ale jak choc jedna osoba sie zastanowi czy dawac im swoje pieniadze, to bylo warto napisac ten komentarz.
    ZaletyNIC
    WadyWszystko- predkosc Internetu, pakiety, oferta I przede wszystkim OBSLUGA KLIENTA.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 801
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 736
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 617
Plus
Ocena: 1.61, ilość opinii: 516
nju mobile
Ocena: 3.04, ilość opinii: 178
Virgin Mobile
Ocena: 2.42, ilość opinii: 144
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2493
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2199
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1846
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 918