Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 2683 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.49
  • Obsługa klienta
    1.36
  • Cena/Jakość
    1.32
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Wiechu / 2022-11-30 21:18
    Ocena: 1.67 / 5
    Dane komórkowe są straszne ci chwilę przerywają, nie da się absolutnie nic zrobic
    WadyZrywające dane konorkowe
  • ~Kuba / 2022-11-30 19:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Przy przenoszeniu numeru płaci się tak na prawdę u swojego operatora dotychczasowego i u orange. Nie polecam mocno.
  • ~Fakt / 2022-11-30 17:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Omijaj szerokim łukiem,
    nie daj się zrobić w Orangegegegee

    Jasno i na temat uzasadnienie znajdziesz we wcześniejszych postach.
    ZaletyOpiniuj.pl sprawdź.
    WadyUniemośliwiające działanie.
    Pieniądze co miesiąc w błotko.!)
  • ~Czlowiek / 2022-11-30 14:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzwoni człowiek żeby rozwiązać problem/uzyskać informacje, a tu odbiera robót i męczy Cię 10 minut bezsensownymi pytaniami, i nic nie rozumie. Szanujcie czas swoich klientów, zamiast urządzać zabawy w rozmowy z robotem. Z tego względu uważam, ze obsługa klienta to jakaś katastrofa. Brak szacunku i lekceważenie.
  • ~Tja / 2022-11-29 19:27
    Ocena: 1.67 / 5
    W przypadku obecnej w internecie oferty na światłowód +tv (oferta za 99pln) usługodawca wprowadza konsumenta w błąd jak i stosuje nieuczciwe praktyki konkurencji co powinno być ścigane z urzędu. W/W oferta istnieje tylko na stronie, faktycznie po zamówionej rozmowie z konsultantem okazuje się że oferta taka jest nie dostępna a operator próbuje nakłonić do umowy na zupełnie innych warunkach niż na wstępie uzgodniona. W ten sposób nie dość że wprowadza w błąd to dodatkowo jest to powszechnie znana praktyka nieuczciwej konkurencji - oferta na stronie jest konkurencyjna wobec innych operatorow zatem wybór klienta jest oczywisty, jednak po kontakcie z operatorem klient nakłaniany jest do innej oferty jako że ta konkurencyjna wygasła lub jest nie dostępna. Oszustwo, wprowadzanie klienta w błąd jak i nieuczciwą konkurencją, inaczej tego nie da się nazwać.
    ZaletyBrak
    WadyNieuczciwy operator, wprowadza klienta w błąd i próbuje namówić na inną rodzaj umowy niż oferowany na stronie
  • ~TOMASZ / 2022-11-29 18:36
    Ocena: 4.33 / 5
    Nie mam powodow to naszekan..
    Już jestem u nich parę lat
    ZaletyOgólnie wszystko jest ok
    WadyPłatna infolinia
  • ~Kozak / 2022-11-29 17:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiedy to kupiłem od czasu do czasu nie miałem internetu i byłem cały czas offline a zapłaciłem za internet
    ZaletyNic
    WadyNie mam internatu
  • ~Lucyfer / 2022-11-28 18:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Sieć do du--y oszuści naciągacze . Smarują dupę miodem do chwili podpisania umowy a potem kopią ci w tą samą dupę. Nigdy poraz drugi z nimi nie podpisze umowy i każdemu będę odradzał.
    ZaletyBrak
    WadyZa dużo posania
  • ~Domyx / 2022-11-27 19:58
    Ocena: 1.00 / 5
    orange za przeproszeniem to gówno chce zagrać kulturalnie ale nie da sie 1000pingu w każdej grze wywala wszystko obejrzeć nietflixa też nie oczywiscie prędkość pobierania to 1kb/s chociaż powinno byc 70mb/s nigdy nie wybierajcie internetu od nich
    Zaletynie ma żadnej zalety
    Wadycały orange to wady
  • ~Wierny klient / 2022-11-26 20:43
    Ocena: 1.67 / 5
    Firma Orange to oszuści i złodzieje. Jestem kliemtem od około 20 lat (wczesniej IDEA). Przez ostatnie 6 lat sporadycznie ale zdarzao się że dopisywali mi dokupienie Internetu. Na początku machnąłem ręką bo pomyślałemże dziecko dokupiło internet ale za którymś razem spytałe moje dziecko dlaczego wykupuje internet pomimo tego że ma w abonamencie. Jak się okazało moje dziecko nic nie wykupywało tylko Orange sobie dopisało. W ty mmiesiącu otrzymałe informację o przekroczeniu abonamentu i postanowiłem zajrzeć do bilingów. Okazało się że została na mój telefon naliczona opłata za połączenia do Danii (i faktycznie to się zgadzało). Następnie spojrzałem na połączenia mojego dziecka i okazało się że moje dziecko ze swojego telefonu dzwoniła do mojego kolegi (rardzo dziwne więc zrobiłem zdjęcia bilingów mojego dziecka). Poczekał do końca okresu rozliczeniowego i tu zdziwienie : Orange nagle zmieniło biling mojego dziecka i moje dziecko już nie dzwoniło do mojego kolegi z Danii lecz do Kanady chociaż tam nikogo nie znamy i dziecko do nikogo z Kanady nie dzwoniło. Najlepsze jest to że są 2 połączenia wychodzące o tej samej godzinie 1 nr tel. 505434800 a drugi o tej samej godzinie nr tel. +16505434800. Bardzo ciekawe żeby dziecko dzwoniło o tej samej porze pod 2 numery jednocześnie. Myślę że to nowy sposób firmy Orange na okradanie ludzi że dopisują przed numerem komórkowym prefix i już się dzwoni do innego kraju. Oczywiście złodzieje reklamacji nie uznali.
    ZaletyFirma potrafi podnieść człowiekowi ciśnienie
    WadyBrak darmowego połączenia się z konsultantem
  • ~Iga / 2022-11-26 12:10
    Ocena: 3.00 / 5
    Obsługa klienta na poziomie zerowym nikt nic nie wie nikt nie jest w stanie w niczym pomóc błędny numer telefonu podany przez pracownika Orange brak możliwości doręczenia paczki każdy konsultant mówi co innego.
    ZaletyNie ma
  • ~. / 2022-11-26 09:19
    Ocena: 1.33 / 5
    nie polecam lepiej kupic jakis gorszy internet co chociaz nie bedzie sie wyłącząć codziennie i pobierac po 900kb/s
    Zaletyżadne
    Wadywszystko
  • ~Koko / 2022-11-26 02:07
    Ocena: 1.00 / 5
    żeby dodać tą opinie to musiałam do sąsiada iść bo to gówno nie działa, jak nie internet, to zasięg mi na wsi wyłonczo
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~AdamZ / 2022-11-25 20:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Powiem tak.Lepiej cieszyć się darami natury i zapomnieć o internecie w Orange.Dziękuję za chwilę uwagi.
    ZaletyŻe co???
    WadyNie starczy na to miejsca
  • ~marko / 2022-11-25 20:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Blamaż francuskiej firmy Orange. Oferta programowa tak zawiła, że głowa aż boli. Po podpisaniu umowy oraz upływie okresu karencji nic nie wskórasz "drogi" kliencie. Usuwanie awarii, nawet drobnych, daleko poza terminem wyznaczonym przez samą firmę Orange. Kontat z żywym konsultantem blokuje jak może sztuczna inteligencja. Interwencje bez echa i skutku. Tylko rachunki przychodzą w nienagannym terminie. Usługi jak dla ruskich więc do Roosji z Orange ale pewnie juz tam są i to nadal mimo sankcji. Nie polecam, nigdy więcej.
    ZaletyBrak.
    WadyJak w opinii.
  • ~Anna / 2022-11-24 22:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Człowiek dzwoni do swojej sieci chce przedłużyć umowę, mija 15 minut, nie dodzwania się ( ciągle leci muzyczka)więc kończę oczekiwanie,A TU ZONK PONAD 7 ZŁOTYCH KOSZT ROZMOWY Z KTÓREJ NIC NIE WYNIKŁO, ZŁODZIEJSTWO!!!! W salonie okazuje się że oferta przedłużenia bez nowego telefonu dużo wyższa niż z telefonem, którego nie potrzebuję, OSZUSTWO!!!! CZAS NA ZMIANY
    Wady100
  • ~Weronika / 2022-11-24 20:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Jesteście złodzieje doładowuje sobie telefon i wykupuje internet i nic z tego nie mam , aż się znudziło kupować doładowanie bo to bez sensu wydawanie kasy
    ZaletyDoładowanie
    WadyTelefonu
  • ~Adam / 2022-11-24 14:11
    Ocena: 2.33 / 5
    Mam w Orange od kilku lat internet i telefon, wszystko działa nawet sprawnie, z internetem łączę się tylko przez kabel. Ale mocno irytujące jest to że od półtora roku nachalnie dzwonią, piszą i próbują mnie namówić na światłowód, płatną ochronę w internecie i telefonie - ja mówię nie, dziękuję, nieraz po takiej rozmowie mam przez kilka dni jakieś cuda z padaniem połączenia internetowego i niezbyt czyste połączenia telefoniczne (podsłuchują prawdopodobnie). Potem jakoś wraca do normy. Od dwóch dni znów dzwonią ... nie odbieram bo wiem że to robot Max który jest irytujący i do mnie dziadka zwraca się po imieniu. Tragedia i lekceważenie klienta. Nie polecam nikomu tej firmy.
    ZaletyOgólnie nieźle, internet na kablu chodzi dość szybko.
    WadyNachalne namawianie na różne nowinki podnoszące moje koszty.
    Brak darmowych połączeń z państwami UE.
    Bardzo niska jakość przesylanych MMS-ów. Jeszcze półtora roku temu można było przesyłać zdjęcia w dużym formacie.
  • ~dsadsad / 2022-11-23 19:20
    Ocena: 1.00 / 5
    gówno nie internet lagi jak nie wiem nic zrobić nie mogę na tym szrocie
    Zaletynie ma
    Wadywszystko
  • ~Natalia / 2022-11-23 13:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie mam słów by opisać co sądzę o tej sieci. Internetu brak totalny. Ledwo ładuję proste witryny www. (np.google). Internet chodził jakiś czas w miarę/do przyjęcia. Od kilku tygodni nie mogę nawet wysłać wiadomości w massenger. Fakturki ładnie przychodzą - W tym są nieźli. Obsługa klienta - działa tak żeby wyciszyć problem, udają że coś rozwiązują, człowiek czeka i nic się nie poprawia. Usprawiedliwiają się rzekomymi przeciążeniami w danej lokalizacji ( choć wcześniej działało, nagle z dnia na dzień wszystko przeciążone i tak to trwa od tygodni). Oprócz internetu, zasięg również zerowy. Nie da się rozmawiać przez telefon. Ciągłe szmery i przerywanie połączeń.

    W skrócie, sieć to porażka. Nie pozdrawiam
    ZaletyZero zalet
    WadySame wady
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
Mobile Vikings
Ocena: 4.71, ilość opinii: 1018
Virgin Mobile
Ocena: 2.08, ilość opinii: 469
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2805
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146