Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 3789 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.48
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~jebac_orange / 2024-05-19 00:36
    Ocena: 1.00 / 5
    najmniej stabilny internet jaki sie da mieć to jest totalny syf
    Zaletybrak
    Wadyniestabilny i nie warty swojej ceny
  • ~Kacper / 2024-05-18 15:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange to jest największy syw jeszcze z 3 lata temu wszystko w porządku obecnie mój Ping (ms) skacze od 49 do 999 i ciągle się utrzymuje powyżej 200ms nie polecam tego dostawcy
    ZaletyBrak na lini sami idioci
    WadyBez komentarza
  • ~Victor / 2024-05-17 23:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange, to firma oszust. Orange nie obchodzi klient liczy się tylko kasa. Obsługa to bagno najpierw gadasz z maszyną która doprowadza do szału pytaniami które nic nie mają wspólnego z problemem. Konsultan to niższy poziom. Oszustwo i przewlaszczenie to polityka Orange. Jak może zabraknąć 40 zł doładowania karty alarmowej po 16 dniach? To absurd i rzeczywistości Orange. Paskudna firma.
  • ~ks / 2024-05-16 07:42
    Ocena: 1.33 / 5
    dziadostwo i syf
    usługa na poziomie dna i 3 metrów mułu
    Zaletybrak
    Wadynawet zasięg w centrum miasta jest wyzwaniem dla tej sieci
  • ~ks / 2024-05-16 07:41
    Ocena: 1.33 / 5
    dziadostwo i syf
    usługa na poziomie dna i 3 metrów mułu
    Zaletybrak
    Wadynawet zasięg w centrum miasta jest wyzwaniem dla tej sieci
  • ~Yebacorange / 2024-05-08 15:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejny dostawca. Internet działa bardzo wolno
  • ~Jaw91 / 2024-05-07 16:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam ani trochę, tym bardziej dla graczy którzy nie chcą się denerwować. ;)
    Internet co chwile przerwa i nie chce się nic ładować.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~NotAnOrange / 2024-05-05 20:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa klienta online: okropna - jest tylko bot/robot na czacie, który powtarza: tej sprawy nie można rozwiązać online.
    Sklep fizyczny: okropnie - klientowi przekazywana jest błędna informacja - z różnicą kilku godzin podawane są różne informacje na temat tego samego problemu.
    Instalacja internetowa: okropna — usługa nie jest zainstalowana i jest rozliczana tak, jakby była zainstalowana.
    Jakość sieci: okropna - słaby sygnał.
    Zaletyuciekaj od tego operatora.
    Wadyuciekaj od tego operatora.
  • ~Zdzisław P. / 2024-05-04 16:03
    Ocena: 2.50 / 5
    Odwiedziłem w dniu 04.05.24 ten salon oczekując pomocy w wyjaśnieniu braku dostępu do internetu z danych komórkowych. "Szefowa sali", czy coś podobnego, która była jedyną obsługującą osobą w dzisiejszym dniu, traktowała mnie w sposób, który nie przystoi przedstawicielowi "Orange", ale i każdemu innemu przedstawicielowi operatorowi sieci komórkowej. Zwracała się do mnie ciągle podniesionym głosem. Jestem osobą w podeszłym wieku i idąc do salonu operatora sieci , w której mam abonament sądziłem, że mam prawo oczekiwać zrozumienia i wyjaśnienia sprawy , z którą się zwracam. Poza zachowaniem ( który już powyżej zwięźle określiłem) że strony tej Pani otrzymałem informację, że powinienem się zwrócić do punktu "napraw telefonów" z prośbą o rozwiązanie problemu. Jak Państwo oceniacie, czy ta Pani profesjonalnie się zachowała, bo być może moje oczekiwania były wygórowane. Moja opinia dotyczy salonu Orage w Bielawie - Galeria Bielawską.
    ZaletyNie odnalazłem żadnych zalet tej wizyty.
    WadyOsoba mnie obsługującą zwracała się do mnie ( delikatnie mówiąc) podniesionym głosem, mimo iż nie dawałem jej do tego powodów.
  • ~Klient / 2024-05-02 14:13
    Ocena: 2.00 / 5
    moja opinia dotyczy punktu obsługi Kraków galeria Bronowice
    1. nie tak dawno chciałem zablokować nr jakiejś wróżki nękającej mnie wróżbami. panienka z obsługi: "tego nie da się
    zrobić". W punkcie obsługi na Piłsudzkiego zrobiono to w 3 min.
    2. Dzisiaj ok godz 10 chciałem przedłużyć umowę "Orange frie na kartę' (panienka siędząca po prawej stronie patrząc od
    wejścia) NIE MOŻNA bo umowa kończy się 4.05 więc przedłużyć można dopiero po jej zakończeniu tzn 6.05 w
    poniedziałek. LOGICZNIE JAK MOŻNA PRZEDŁUŻYĆ COŚ CO SIĘ SKOŃCZYŁO) Korzystając ze strony internetowej (miła
    dziewczyna oddzwoniła rzeczywiście jak napisano w ciągu 30 sek). I w ciągu następnych 30 przedłużyła umowę.
    Więc pytanie kogo zatrudniacie w tym punkcie to nieuki nie umiejące nic, czy nieroby którym się nic nie chce, czy złośliwe babska działające na niekorzyść klienta. Od znajomych słyszłem też opinią że nie ma tam po co iść bo nic się nie załatwi!!!
    GRATULUJĘ TAK PROFESJONALNEJ OBSŁUGI
    Klient
    ZaletyBRAK
    WadyBrak umiejętności i chęci do pracy obsługi
  • ~bartek / 2024-05-02 01:33
    Ocena: 2.00 / 5
    Mieszkam w lubelski i czasami jest git ale większość czasu się zacina totalnie nie polecam.
  • ~Bombel / 2024-04-26 15:44
    Ocena: 4.00 / 5
    Proszę nie słuchać żadnych głupot, jestem w Nju od 2020 roku, nigdy nie miałem żadnych problemów, prędkość nigdy nie spadła po niżej 40 mega. Mam 20 lat doświadczenia w informatyce, jeśli ktoś się już wypowiada to niech pisze za siebie a nie że sieć do dupy. Pozdrawiam przeg Polski - Dolnośląskie.
    ZaletyStabilność, mnogość nadajników,ochrona CERT, wystarczajaca prędkość internetu.
    WadyMozolne przechodzenie na nowe generacje sieci.
  • ~N. / 2024-04-26 09:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno totalne. Jeżeli chodzi o abonament i telefon to jest okej ale jeżeli chodzi o telewizję z internetem nie polecam, co chwilę się zacina, nie działa.. w ciągu 3 miesięcy 8 razy musiałam do nich dzwonić. Za rozwiązanie wcześniej umowy jest kara więc muszę się jeszcze męczyć i napewno nie przedłuże umowy .

    Jeżeli ktoś się zastanawia nad Orange NIE BIERZCIE .
  • ~Franko / 2024-04-25 21:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Ja po prostu ich nienawidzę.Nienawidzę Orange.Dno dno i jeszcze raz DNO!!! Nic nie wiedzą,nic nie mogą,klientów mają w d*pie.Usługi pożal się Boże.NIE POLECAM!!!!!!!!
    ZaletyZERO
    WadyFULL
  • ~Kasiulcia / 2024-04-22 21:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam serdecznie szczerze nie polecam brać niczego od nic pi to są zlodziale obsługa jest nie kompetentna wlaczaja wszystko bez wiedzy osób pakiety a potem biora kase a klijent nic nie wie tak jak w moim przypadku zrobilam foladowanie i oni sami se powlaczali pakiety bez mojej zgody i z tego doładowania nie mam nic do tego w esemiesie pisze że dostaje się paiet internetowy a takiego nie ma orz ze rozmowy o esemesy bez limitu tego tez nie ma a pobrsli pieniądze z doladowania i co teraz z tego nic nie ma oni są oszustami i wyłudzaja coraz to więcej pieniędzy po wlaczaja pakiety bez wiedzy a potem z tego nic nie ma i pitem nie chca zrócić pieniędzy
    WadyObsługa fatalna
  • ~tik tak / 2024-04-22 14:02
    Ocena: 2.33 / 5
    Jakość i wydajność w Orange pogorszyła się w ostatnich latach. zasięg jest słaby internet nie zawsze działa. połączenia są w dziwny sposób są urywane a nawet przerywa w trakcie rozmowy.
    ceny dla stałych klijentow są złe nie ma fajnych ofert. lepiej czasem już zrezygnować i być nowym klientem.
    natręctwo i nachalność operatorów z ofertami są zbyt częste. dzwonią nawet w dznii wolne.
    a tak na prawdę nie mają nic do zaoferowania chyba że za dużo większy abonament?.... co jest nie opłacalne.
    Zaletybrak
    Wadysłaby zasieg. urywane połączenia. brak leprzych i korzystnych ofert abonetowych. za duże ceny.
  • ~Grzegorz / 2024-04-20 10:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak czytam poniższe opinie to dochodzę do wniosku, że nikt z tych różowych b. nie czyta bo nic się nie zmienia. Nigdy więcej z różowymi b.... Jednym słowem przysłowie się sprawdza "zamienił stryjek siekierkę na kijek"
    ZaletyTo tylko dwa lata męki z orang i uciekam do innego operatora to jedyna zaleta - już odliczam dni i godziny. Trochę zostało. Ale na głupotę orange nie mam wpływu.
    WadyPróba korupcji tak to można nazwać - wyłudzanie kasy.
  • ~Grzegorz / 2024-04-20 10:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak nie podpisałam umowy z orange to było wszystko na tak. Miałem mieć opiekuna - tak informował mnie przedstawiciel Orange. Miałem płacić po włożeniu karty do telefonu. A tu nie korzystając z usług orange już przyszła faktura na 70 zł. Kpina. Po podpisaniu umowy i wyjaśnianiu z płatnościami upomniałem się o opiekuna. Otrzymałem odpowiedź nie przysługuje i kropka. Nikomu nie doradzam wstępowanie do tego operatora. Kłamie, oszukuje i chce wyłudzić kasę za nic. Dlatego chyba z tego powodu jest bogaty.
    ZaletyBrak
    Wadywszystko omijać jak największym kołem
  • ~Fky orange / 2024-04-19 16:28
    Ocena: 2.00 / 5
    Masakra dziś 18.04.2024. Żadnej wcześniej informacji o jakiś pracach przy systemie informatycznym. Brak możliwości połączenia z konsultantem brak możliwości ustawienia opcji w mój orange. Zero totalne dno jakby nie mogli systemowego sms wysłać o pracach.
  • ~Krzysztof z Gliwic / 2024-04-18 09:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Nigdy więcej Orange! Przez 8 miesięcy walczyłem z dostępem do interentu, raz był raz 5MB/s z 80, telewizja się zawieszała, technicy nie mogli zlokalizować usterki. Nawet po złożonej deklaracji o nieprzedłużaniu umowy takowa "zaginęła" w systemie, dopiero ostra interwencja i groźba zgłoszenia sprawy do UOKiK nagranie się odnalazło.
    Dramat, każdy konsultant z infolinii kłamie, zmieniają wersje, wpisują do systemu inne dane niż były ustalane.

    Omijać szerokim łukiem, nie odwracać głowy w ich kierunku nawet jak się mija ich salon na ulicy, bo mogą to potraktować jako bierne zawarcie umowy na świadczenie usług, które nie działają.

    Z radością dopowiem, że MAX może mnie od jutra cmoknąć w cztery litery ;-)
    Nie wrócę do Orange nawet gdybym Interent miał wiaderkiem od sąsiada nosić.
    ZaletyBrak
    WadyZłodzieje i oszuści
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4220
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3789
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2831
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2462
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1185
Lajt Mobile
Ocena: 4.12, ilość opinii: 949
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4314
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3469
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1970
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1180