Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 949 opinii

1.46 / 5

  • Oferta
    1.60
  • Obsługa klienta
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.38
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Mirosław / 2021-01-13 15:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści i naciągacze .Dla wszystkich chcących podpisać umowę z Orange ODRADZAM . To oszuści przed podpisaniem umowy motyle po 4 metry i same plusy , Po podpisaniu same problemy i kopanie się z konsultantami BOK . od ponad miesiaca przenoszą mi numer stacjonarny i końca nie widać . Nie potrafią poprawnie skonfigurować usług na koncie klienta , naliczają w cały świt opłaty ,a po reklamacjach dopiero następują korekty . Dziadostwo w każdym względzie. Kolejny kwiatek od tych Złodziei i oszustów z Orange , w ofercie telefonu stacjonarnego wszystkie połączenia bez limitu w kraju i UE i USA i Kanada ,a w rzeczywistości cennik mówi co innego darmowe tylko na stacjonarne komórki płatne (oprócz USA i Kanady ). Przy podpisywaniu umowy mówione było wszystkie połączenia z telefonu stacjonarnego za darmo .
    Zaletybrak
    Wadyzbyt dużo
  • ~Martinni / 2021-01-12 17:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza opcja z możliwych nikomu nie polecam wchodzić w układy z nimi telefon ciężko dostać bez abonamentu bo zdzieraja pieniądze na abonamencie już nigdy w życiu nie skorzystam oni tylko ładnie przedstawiają a później po wszystkim zaczynają się poważne problemy czy to z internetem czy dzwonieniem brak zasięgu ładuje w mojej s10 strony jak w najstarszym Sony erixon porażka karta w sklepie za 30 zł na miesiąc bez limitu internet rozmowy SMS i jeszcze śmiało zostanie naddatku
    ZaletyŻadnych
    WadyZa dużo wymieniać
  • ~Agata / 2021-01-12 15:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange to jakaś masakra. Nie informują klienta o dodatkowych rzeczach związanych z abonamentem i żałuję że przedłużylam umowę. Same problemy. A pomoc konsultantów graniczy z cudem.
  • ~eryk / 2021-01-12 00:07
    Ocena: 1.00 / 5
    to najgorszy internet jaki widzialem sam się wyłoncza gdy nie trzeba i jest za wolne ,jednym słowem do dupy
    Zaletyniema
    Wadydużo na 1 rece nie zlicze
  • ~SyLVia / 2021-01-11 11:48
    Ocena: 2.33 / 5
    Chciałam przenieść numer i przejść na abonament do Orange. Wniosek o przeniesienie numeru i podpisaniem umowy na 24 mce wraz z wzięciem telefonu został mi już dwukrotnie odrzucony. Dostałam informacje zwrotna ze mogę wziaść sam abonament ale bez telefonu, gdzie zależy mi na tym aby była to oferta z telefonem. Po odrzuceniu zamówienia kontaktowałam się z infolinia w celu uzyskania informacji co jest powodem, otrzymałam informacje ze to system weryfikuje czy ktoś ma zdolność na podpisanie umowy czy nie i żebym sobie najwyżej sprawdziła w BIKu bo tam mam pewnie coś nie tak choć pewna byłam ze jest wszystko w porządku. Założyłam konto w BIKu, zapłaciłam oczywiście za wygenerowanie raportu bo taka usługa jest płatna - tylko po to żeby dowiedzieć się to co wiedziałam wcześniej ze wszystko jest ok i nie powinno być żadnego problemu z podpisaniem takiej umowy.
    Po tej całej sytuacji odechciało mi się współpracy z Orange pomimo chęci zmiany sieci. W poprzedniej z której chciałam zrezygnować byłam przez ostatnie conajmniej 6 czy 7 lat i chyba nadal tak pozostanie bo tam nigdy nie miałam żadnych problemów...
    Gratuluje Orange systemów z których korzystają - jeśli tak weryfikuje każdy wniosek jak mój to na pewno będą zyskiwać nowych klientów.
    ZaletyBrak
  • ~jozef195805 / 2021-01-11 07:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Qitam i przestrzegam wsystkich użytkowników tzn przyszłych dajcie sobie spokój z siecią orange najgorsza narynku a jeżeli chdzi o obsługę klienta totalna porażka wielokrotnie łączyłem się na chacie z osobą tam zatrudniną przedstawiaj ac asie jako Max jego wiedzaopiera się na podaniu strony intenetowej i numeru płatnej infolini 2 lata temu wsystkie formalnoścvi gdy w orange podejeżewam wystąpił nepotyzm na 100 procent ten Pan Max to jakiś budowlaniec wszystkie formalności załatwiałem z kompententną konsultantką na chacie a jeżeli chodzi o prędkość internetu to chyba furmanka jest szybsza
  • ~CYMBOŁ / 2021-01-10 22:38
    Ocena: 1.00 / 5
    WSZYSTKO SIE ZACINA W MORDE JEBA*E JA TO NAPRAWIE, COŚ ZROBIŁ Z TĄ MASZYNKĄ
    ZaletyBRAK
    WadyWSZYSTKIE
  • ~jotOrange / 2021-01-10 13:37
    Ocena: 2.00 / 5
    Jeżeli chcesz internet od orange a grasz w gry typu: Cs, Lol, to nie polecam!! nikt nie jest na platformie np. Youtube a dalej jest +100 pingu
    ZaletyBrak
    WadyWysoki ping w grach
  • ~Maria / 2021-01-09 12:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Podpisana umowa na usługi LOVE w połowie listopada do dzisiaj nie zrealizowana. Nie zliczona liczba wykonanych telefonów nikt nie potrafi udzielić konkretnej odpowiedzi. Technik przychodzi podłączyć urządzenia do światłowodu, ale nie ze sobą urządzeń - totalna kpina i kompletny brak profesjonalizmu oraz szacunku dla klienta. Wizyty przekładane, a realizacji nadal brak.
    Samozwańcza najlepsza sieć w Polsce, której zdecydowanie daleko do najlepszej. Nikomu nie polecam usług z tej sieci.
    ZaletyŻadnych zalet
    WadySame wady
  • ~Szymon / 2021-01-08 21:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Kończy mi się umowa przez co orange przesyłają szybszy internet co powoduje że router nie wytrzymuje i wyłączą się. Dzwoniłem do nich,ale ewidentnie coś sprawia że używanie móźgu jest za trudne i dalej występuje ten problem. Super zachęta do przedłużenia umowy.
    ZaletyBrak
    WadySprzedąż usuułgi intenetu
  • ~NiezadowolonyKlient / 2021-01-06 13:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet mobilny, zacina się i przerywa
    Zaletybrak
  • ~1 / 2021-01-06 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet bardzo wolny cały czas się zacina albo w ogóle nie ma
  • ~Legi / 2021-01-06 12:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie!!!! Uciekajcie od nich, traktuja klienta jak smieci, tylko coraz drozsi
    ZaletyZero
  • ~Andrzej / 2021-01-05 21:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Moim skromnym zdaniem bardzo dobra oferta. Internet śmiga że aż miło.
    ZaletyNiezawodność.
    WadyDrogo!!! W ciągu ostatnich 10-u miesięcy wzrost ceny usługi 100%. Szukam jakiejś innej (tańszej) sieci, ale czy znajdę?
  • ~Niewiemcowpisac / 2021-01-05 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe gowno jakie istnieje. Nic nie działa jak trzeba, po zgłoszeniu awarii nikt się do mnie nie raczył odezwać przez 2 tyg. Ludzie na infolinii są bardzo niemili
  • ~Adix / 2021-01-05 00:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, nic nie idzie normalnie pograć.Pokazuje wszystkie kreski a tak naprawdę nie ma internetu.
    ZaletyBrak
    WadyBardzo bardzo słaby internet nic nie da się zrobić
  • ~Dariusz / 2021-01-04 22:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Byłem w salonie Orange Polska S.A Poznań ul Bukowska 156 w celu rozwiązania umowy na telefon stacjonarny .Umowa zawarta 15 lat temu.Telefon od dłuższego czasu nie używany Działałem z upoważnienia mojej chorej mamy która cierpi na przewlekłe choroby i z wiadomych przyczyn nie chciałem jej fatygować osobiście zwłaszcza w czasach pandemii.Niestety pani z obsługi odpowiedziała mi że na podstawie upoważnienia nie mogę rozwiązać umowy,bo nie przyjmują takich upoważnień ,ponieważ podpis może być podrobiony.Na pytanie Czy pani sugeruje że podrobiłem podpis matki otrzymałem odpowiedź mylącą że ona tego nie wie .Poprosiłem o rozmowę z kierownikiem jednak go nie było.Ciśnienie mi wzrosło , mimo to że jestem osobą spokojną i trudno wyprowadzić mnie z równowagi.Po dość burzliwej rozmowie otrzymałem na piśmie tego upoważnienia notatkę " Na podstawie upoważnienia nie przyjmuje wypowiedzenia "Pieczątka i parafka .Pani nie chciała się przedstawić sprytnie zasłaniając swoją tabliczkę z imieniem .Mimo że miała na piśmie moje i mojej mamy pełne dane z imieniem i nazwiskiem .Powiedzcie czy to jest normalne ? Przed załatwieniem spraw googlowałem "wypowiedzenie umowy przez osobę upoważnioną " i wyskoczyło na stronie Orange cyt" Rozwiązanie umowy nastąpi po upływie okresu wypowiedzenia, który trwa jeden pełny okres rozliczeniowy, liczony od daty wpłynięcia rezygnacji. Rezygnację z usług może złożyć tylko właściciel usługi lub osoba pisemnie przez niego upoważniona. Nie wymagamy upoważnienia notarialnego "Dodam tylko że upoważnienie było napisane prawidłowo dotyczyło właśnie konkretnie rozwiązania umowy o świadczenie usług telekomunikacyjnych pod nr tel itd z pełnymi danymi pesel nr dowodu.Jak to mówią zło dobrem zwyciężaj zabrałem dokument, odwróciłem się i wyszedłem .Teraz muszę fatygować chora matkę do załatwienia tej sprawy .
    WadyFatalna obsługa Stacjonarna.Kompletny brak profesjonalizmu .
  • ~Maroko / 2021-01-04 20:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Cóż....
    Mogę się podpisać pod waszymi opiniami dziadostwo i jeszcze raz dziadostwo stałych klientów mają w du...e wciskają kit żeby tylko przedłużyć umowę
    Czekam niecierpliwie aż skończy mi się umowa
    ZaletyNie ma
    WadyWszystko
  • ~Nickowy / 2021-01-02 18:08
    Ocena: 1.33 / 5
    Fatalny internet zwalnia przy losowym zużyciu danych, na infolinii nie potrafią wyjaśnić co jest tylko wmawiają głupoty :)
    ZaletyBrak
    Wadyza dużo żeby pisac
  • ~Ariel / 2020-12-31 22:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Tylko czekam do końca umowy. Liczę dni. Obsługa tragedia, jakoś telewizji jeszcze gorsza. Usługi stacjonarne w Orange leżą i kwiczą.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko...
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1031
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 949
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 750
Plus
Ocena: 1.55, ilość opinii: 715
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 180
Virgin Mobile
Ocena: 2.39, ilość opinii: 157
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2540
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2274
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2155
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1943
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 860