Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 736 opinii

1.46 / 5

  • Oferta
    1.61
  • Obsługa klienta
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.39
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krzysztof / 2020-08-03 08:23
    Ocena: 2.00 / 5
    Nowa apka do obsługi konta każdy kto pisze to pisze NEGATYWNIE , i co z tego ??? Mają nas w kiszce stolcowej !!!!!!!!!!!! MONOPOLISTA który za WYPOWIEDZENIE UMOWY NALICZA KARĘ !!!!
    ZaletyZadnych
    WadyWszystkie
  • ~Jacek / 2020-08-02 10:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Te farajery pod moją nieobecność obcięli mi Rj i wyciągnęli z dziury w ścianie tylko po to żeby włożyć ich kabel bo się nie mieścił.
    ZaletyXD
    WadyWszystko
  • ~Magdalena / 2020-07-31 13:57
    Ocena: 3.00 / 5
    Przestrzegam wszystkich przed wykupieniem w orange usługi ubezpieczenia wyświetlacza orange smart care,miałam włączona taka usługę ,pani ktora proponowala mi ją zaznaczyła kilkakrotnie iż gwarancja obejmuje wszelkie uszkodzenia wyawietlacza.tydzien temu oddałam telefon do naprawy,pęknięty wyświetlacz.otrzymalam telefon zastępczy za którego musiałam zapłacić 50zl( opłata bezzwrotna).malo tego dziś otrzymalam informację że koszt naprawy wyawietlacza przekracza limit obowiązujący ubezpieczenie.zaproponowali mi w ramach naprawy nowy telefon za 418zl...skandal.pytam po co klient opłaca ubezpieczenie.jak i tak z reguły w ramach niego nie naprawiaja wyświetlacze. To tak jak z większością ubezpieczeń.jak się wplaca pieniądze jest ok.jak przychodzi do naprawy lub wypłaty pieniędzy zaczynają się schody...zastanowcie się Państwo zanim wykupienie takowe ubezpieczenie czy warto...na moim przykładzie to wyrzucenie pieniędzy w błoto.pozdrawiam.
  • ~lysy500 / 2020-07-31 11:13
    Ocena: 1.67 / 5
    Witam

    Bardzo słaby operator, jestem w tej firmie jeszcze od czasów IDEI a ofertę mam gorszą od nowo przybyłych. Trochę to nieelegancko... Moja dziewczyna niedawno (za moją namową, w sumie błędną) też przeszła do Orange a miała lepsze warunki ode mnie. Przy odnowieniu umowy w salonie zaproponowano zamiast dogodniejszych warunków, podniesienie abonamentu o 10 zł :) Dodam że nie jestem beneficjentem 500+ i nie żądam za wiele:) W dzisiejszych czasach MMS-y mam w pełni płatne! Lipa troszkę... Z przeniesieniem numeru do innej sieci też problem, a właśnie zacząłem ten proces.
    Pozdrawiam i nie polecam ORANGE.
    Zaletynic
  • ~Orange ssie / 2020-07-29 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam kupiony internet z prędkością 10mb/s a w rzeczywistości mam 1mb/s
    ZaletyBrak
    WadyNiska prędkość połączenia
  • ~Henryka / 2020-07-29 05:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma dziadowska. Nie można niczego załatwić mailem. To niesłychane w dzisiejszych czasach. Robią wszystko żeby utrudnić życie klientowi. Stanowczo nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyNie dbają o klienta
  • ~Jacek / 2020-07-28 20:19
    Ocena: 3.00 / 5
    Uwaga brak zasiegu orange od S3 węzeł Krzyż do cały szczecin aż do granicy Kielbaskowo ( roming krajowy play ) tragedia
  • ~Ryszard / 2020-07-28 16:25
    Ocena: 1.50 / 5
    Kupiłem starter,teraz wydzwaniają różni ludzie pod mój numer.Niedługo zadzwoni chyba windykacja.Pan w punkcie obsługi poinformował mnie że numer wrócił do obiegu po dwóch latach i tak musi być.Nie przyjmują żadnych reklamacji z tego tytułu,powiedział że mam kupić nowy starter albo mogę zmienić sieć.Super podejście.Skorzystam z tej drugiej propozycji.
  • ~Urszula / 2020-07-27 23:37
    Ocena: 2.00 / 5
    Kilka, a nawet kilkanascie lat temu to byla bardzo dobra firma. Obecnie mam bardzo złą opinię. Orange ogranicza prędkość internetu przy spóźnionej płatności kilka dni do tego stopnia, że się nie da nic zrobić, ucina telefony osobom niepełnosprawnym,a potem i tak za te dni bez uslug trzeba płacić. Kiedy orange ,, zgubi" przelw bo np. jest oplacony przez czlonka rodziny, orange twierdzi, że tego przelewu nie ma mimo potwietdzenia z banku i ucina uslugi wymagając drugiego potwierdzenia z banku. W tym czasie nie ma uslug, trzeba podwójne płacić i mieć nadzieję, że ktoś uzna potwierdzenie banku.
    Przy zawieraniu umow przez telefon podaja kwote 59.90 zl , a kurier dostarcza umowe na 109.00 zl na dwa lata. W salonie Setenada Kraków twierdzą, że okres wypowiedzenia jest 10 dni mimo że ustawa przewiduje 14 dni i w efekcie konsultant tylko wprowadzi w błąd i trzeba wysyłać rezygnację pocztą.
    Nie polecam tej firmy.
  • ~Anonim / 2020-07-27 18:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszusci i tyle. Jako stały klient otrzymałam promocje 50% na telefon, Pan powiedział ze na wszystkie telefony w ofercie po czym jak przyszło co do czego to okazało się ze jednak niewszystkie. Nie polecam
  • ~Wojto / 2020-07-27 16:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Ja np. dzisiaj otrzymałem na fakturze dodatkowe 50zł za pomoc technika, którego nie było i odwalanie od kwoty odrzucone. Śmiech na sali...
  • ~Joni / 2020-07-27 11:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprzeczne informacje na infolinii wymuszanie posiadania linii, wpychanie telewizji na siłę. Fuj mam obrzydzenie do tej firmy.
  • ~Koprownik / 2020-07-26 10:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet do bani. Od 2 tyg. Go nie mam wcale. Oszukują na fakturach swoich stałych klientów. Kręcą i mataczą. Światłowody "powstają" od 6lat.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~SkiDamianPL / 2020-07-25 19:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdarzyło mi się że czasami musiałem zrestartować kompa bo mi neta nie wykrywało. Jak grałem z moim kuzynem w grę to kuzyn się denerwował bo mi grę ścinało , Czuje się przez matkę pokrzywdzony bo takie gówno mi załatwiła 0/10
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
  • ~Gosiaqq / 2020-07-24 18:22
    Ocena: 1.33 / 5
    Tragedia, nie polecam, nie dość że Internet nie działa, to jeszcze nikt z obsługi nic z tym nie robi. Najgorsza z możliwych sieci, nie polecam.
    ZaletyNie ma
    WadyWszystko
  • ~dvbtrecorder / 2020-07-24 12:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Do du*y. Na początku umowy, przez miesiąc jest wszystko dobrze, a potem... odcinają mnie od sieci za NIC, jak potem znów podłączą to przez kilka godzin brak LTE. Routery są skonfigurowane aby użytkownika co chwilę wywalać z sieci Wi-Fi. Internet śmieszny - obiecują złote góry a tu... żenada nie do opisania, bardzo często w internecie domowym utrata pakietów i wysokie pingi. Masakra. W kupie miejsc w ogóle zasięgu brak. A na koniec umowy znów wszystko dobrze abyś przedłużył! Dziękuję bardzo, więcej NIE SKORZYSTAM z usług ORENDŻ POLSKA
    ZaletyW okresie przedłużenia umowy (miesiąc przed końcem i miesiąc po podpisaniu) wszystko ok
    WadyPrzez 22 miesiące masakra, wszystko na wadę
  • ~Anka / 2020-07-23 19:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak niekompetentnej obsługi jeszcze nie spotkałam nigdzie,oferuja cos czego po prostu technicznie nie da się zrobić,już 3 tydzień jestem bez internetu,ale za to z umową z orange,reklamacje już złożyłam,daj Boże oby uwzględnili,i nigdy więcej orange,ludzie czytajcie jednak opinie
    ZaletyBrak
    WadyNiekompetentnosc obsługi w salonach
  • ~Wheepy / 2020-07-22 22:15
    Ocena: 1.33 / 5
    Obiecują ci 300mbs
    dostajesz niecałe 100.
    Ping mam gorszy niż oceny w szkole a sam internet jest tak słaby że jedyne co moge do niego porównać to Toster z przyczepioną antenką.
    Zaletynigdy tak mocno nie umiałem w nic uderzyć jak w klawiature dzięki ich internetowi
    Wady to że istnieją
  • ~Majka / 2020-07-22 09:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Będac w tej sieci od kiedy sięgam pamięcią, płacą nie raz gigantyczne rachunki za telefon, a teraz prosząc o zmianie jednego z numerów telefonów, potraktowali jak dno. Nie polecam i na pewno zrezygnuje ze wszystkich numerów jakie tam mam.
  • ~Andrzej / 2020-07-21 20:11
    Ocena: 1.67 / 5
    Przed chwilą po raz trzeci dzisiaj dzwoniła do mnie kobieta z orencz z tą samą ofertą. Po raz trzeci powiedziałem że nie życzę sobie żeby do mnie dzwoniono trzy razy dziennie po tym jak raz powiedziałem że nie jestem zainteresowany daną usługą. Pani powiedziała że mogę jej na skoczyć bo dział jakości nie sprawdza ich rozmów. To wszystko w temacie. Skąd oni biorą takich geniuszy?
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 801
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 736
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 617
Plus
Ocena: 1.61, ilość opinii: 516
nju mobile
Ocena: 3.04, ilość opinii: 178
Virgin Mobile
Ocena: 2.42, ilość opinii: 144
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2493
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2199
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1846
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 918