Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 160 opinii

1.64 / 5

  • Oferta
    1.80
  • Obsługa klienta
    1.57
  • Cena/Jakość
    1.58
  • Parametry
    3.00
  • Cena
    3.00
  • Niezawodność
    3.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~John / 2019-06-30 11:20
    Ocena: 2.33 / 5
    Bardz nie mila obslugaZadko mozna trafic na kogoś milego w tej firmie,chociaz sa takie osoby.
    ZaletySiec mobilna jest technicznie ok,ogolnie wszystko dobrze dziala.
    WadyObsluga,brak emaila do boku,platne polaczenua z bok.Parcie na kasę za wszystko,Umowy na nie korzysc klienta.
  • ~karlooooooooooooooo / 2019-06-29 22:38
    Ocena: 1.00 / 5
    jesli chodzi o internet to najgorszy syf jaki obecnie jest na rynku. dosyć że swiatłowodu nie ma nawet wszędzie jeszcze w Warszawie. To to co dostarczają jest dużo słabsze od tego za co płace. Z każdym rokiem zamaist być lepiej jest coraz gorzej. mam 1/10 tego za co płace, a jakby tego było mało to codziennie od dobrych 2-3 miesięcy, między godz. 18-23 orange sobie leci w kulki i rozłącza internet co kilka minut na około 30 sekund
    Zaletyno chyba nie znalazłem ani jednej
  • ~kasia / 2019-06-28 11:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tego operatora komórkowego. Mam blokadę zapisaną w umowie na 240 zł, i byłam chwilowo w Szwajcarii. Naliczyli mi ponad 1700 zł, bo blokada nie zadziałała, kogo wina oczywiście Orange. Oszuści i naciągacze
  • ~sejt65 / 2019-06-28 11:17
    Ocena: 1.67 / 5
    Firma mało elastyczna nie można zmienić np okresów rozliczeniowych. Ogólnie słabo starają się o własną opinie myślą że jak monopolista nie muszą nic robić
    WadyBrak możliwości zmienienia kresu rozliczeniowego
  • ~Jezus / 2019-06-27 22:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa wprowadza w błąd i nie informuje rzetelnie o kosztach np. przy przenoszeniu numeru. Poza tym dzwoniąc na infolinie płacisz i ogólnie za wszystko w Orange płacisz, więc suma sumarum wychodzi jak w droższych sieciach z gorszą jakasią usług mobilnych. Zdecydowanie odradzam.
    ZaletyŚwiatłowód
    WadyKłamliwa obsługa.
  • ~Wojtek / 2019-06-27 13:53
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet domowy - ciągłe prace na lini i problemy techniczne. Na pytanie "Dlaczego cały czas są opóźnienia lub przerwy z dostępem do internetu?" Próbują zbywać, albo udają że szukają rozwiązania po czym "coś" przerywa rozmowę...
    Zaletybrak
    Wadyprzerwy w dostawie internetu, powolne łącze i duże opóźnienia,
  • ~Ksawierusek / 2019-06-26 21:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, internet jest bardzo słaby wraz z jakością.
    ZaletyBrak
    WadyDużo by wymieniać
  • ~Fabian / 2019-06-26 21:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam z całego serca. Bardzo słaby internet, jakość, często są awarie, zacina.
    ZaletyNie ma.
    WadyJest za dużo.
  • ~Eugene / 2019-06-26 19:11
    Ocena: 2.33 / 5
    Mam telefon na kartę. tak jak bez problemu mogę z komputera stacjonarnego zalogować się do "Mój Orange", tak z telefonu jest to niemożliwe. Informatycy z ORANGE problem ten rozwiązują już 16-ty dzień! To jakaś PARANOJA!
    Jestem także abonentem PLAy i tam z odpowiednikiem "Mój Orange" jakim jest PLAY24 nie ma żadnych problemów i załatwiają problemy techniczne bardzo szybko!!! ORANGE to niewiarygodny i beznadziejny operator!
    Zaletybrak
    Wadyniesolidni i niewiarygodni
  • ~Lenna232 / 2019-06-25 11:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu. Zrezygnowałam z ich usług A po 4 miesiącach dostałam wezwanie do zapłaty jak chciałam to wyjaśnić to usłyszałam że moja wina i powinnam się cieszyć że w ogóle mi pismo przysłali. Ciągle jakieś niewyjaśnione opłaty brak komunikacji.
    ZaletyBrak
  • ~boy_kot / 2019-06-24 21:53
    Ocena: 3.00 / 5
    Z tą firmą jest coraz gorzej. Umowę podpisaliśmy za drugim podejściem - każdym razem jej treść odbiegała od ustaleń telefonicznych. Ostatnio często też zdarzają się im wpadki z fakturami - a to faktura nie przyjdzie, a to jest za wysoka (zdublowane opłaty), a odpowiedź na reklamację potrafi być tak "czytelna", że nawet ich konsultanci nie mogą sobie z nią poradzić. Serwis to z kolei jakiś żart - awarię neta usuwają mi już trzeci tydzień i końca nie widać.
    Kiedyś to hulało zupełnie inaczej.
    ZaletyŁatwy kontakt.
    WadyTragiczny serwis.
  • ~Tomek / 2019-06-24 17:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma to tragedia! Nigdy nie podpisujcie z nimi umowy. Płacę 100 zł za internet i co chwila wymieniam funboxa bo przestaje działać WiFi. Masakra. Nie polecam nikomu!
    WadyNigdy więcej tej firmy
  • ~Joanna / 2019-06-21 18:29
    Ocena: 1.67 / 5
    Ta siec to tragedia. Mialam wszystko zablokowane zeby dziecko nic nie moglo kupic. Mimo to naliczyli dodatkowe oplaty prawie 180 zlotych . Reklamacja nie zostala uznana bo niby to moja wina . Tylko jak mozna cos kupic jak wszystko jest zablokowane ?
    ZaletyBrak zalet dla tej sieci
    WadyNaliczanie dodatkowych oplat
  • ~destroy / 2019-06-21 16:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia po 2 latach zmieniam operatora internet po pol roku zwolnił i zmniejszył sie z 10gb do 2gb za telefon i abonament prawie 80zł miesięcznie plus zawsze sobie cos doliczyli tragedia oferta porazka jak brałem telefon huawei 09 lite to musialem wydrukowac z 3 msc wykazy z bankomatu zaplacic depozyt 300zl w razie jak bym nie placil bo jestem mlody i jeszcze zaswiadczenie ze pracuje za telefon niskiej półki ich po.. cale szczescie rezygnuje z nich 1 i ostatni raz.
    Zaletybrak
    WadyOferta , Kontakt , intrernet .
  • ~syfek / 2019-06-20 12:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy dostawca interentu, nie polecam. Nonstop jakies problemy, za takie pieniądze sa na bank lepsze oferty.
  • ~Manfix / 2019-06-19 21:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzwoniłem na infolinię i po 2 minutach rozłączyło bo wszyscy konsultanci zajęci
    Za 6 Mb prawi 70 zł i nic nie robią aby to poprawić, Nowe bloki od razu dostają światłowód
    Pojedyńczych klientów mająw d....
    Uważajcie
    Pozdrawiam
    ZaletyBrak
    WadySame wady nigdy więcej za 6Mb prawie 70 zł
  • ~Yondair / 2019-06-19 21:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Syf Kiła i mogiła... nigdy wiecej Orange
    Ciągły brak Internetu. Infolinia ciągle zajęta.
    Wszystkie usługi przeniosłem do Orange. I to był mój błąd
    ZaletyZero
    WadyJedna wielka wada
  • ~J23 / 2019-06-19 16:54
    Ocena: 1.33 / 5
    Szkoda słów.Najgorszy operator z jakim kiedykolwiek współpracowałem. Nic od nich już nigdy nie kupię
    WadyNierzetelna informacja o ofercie. Długi czas kontaktu z infolinią. Nieskończony czas załatwiania zgłoszeń. Odsyłanie od Annasza do Kajfasza
  • ~Abc / 2019-06-18 13:42
    Ocena: 4.00 / 5
    Większość żali związana jest z niedokładnym czytaniem umów. Albo w ogóle - nie przeczytaniem umowy. Nie ma możliwości, aby operator zmienił ofertę bez zgody, albo doliczył należność za coś, co nie było zamówione.
    Czy sprawdzaliście zasięg, zanim zdecydowaliście się na internet?
    Czytajcie umowy, sprawdzajcie, a nie wylewacie żale po.
  • ~Danuta / 2019-06-17 21:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Zlodziejstwo w bialy dzien, mialam rozmowy bez limitow..a zmienili mi oferte bez pytania i teraz place duze kwoty za rozmowy, oszusci!!
    WadyZla obsluga w sklepie, kolejki..oczekiwanie a jak ja jestem obslugiwana to zawsze zbywaja..
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.56, ilość opinii: 293
T-Mobile
Ocena: 1.68, ilość opinii: 255
Orange
Ocena: 1.64, ilość opinii: 160
Plus
Ocena: 1.84, ilość opinii: 157
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 123
Virgin Mobile
Ocena: 2.56, ilość opinii: 84
Flixbus
Ocena: 2.19, ilość opinii: 493
mBank
Ocena: 2.09, ilość opinii: 482
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 286
ITAKA
Ocena: 2.83, ilość opinii: 222
Netflix
Ocena: 2.89, ilość opinii: 127
a2mobile
Ocena: 3.37, ilość opinii: 54