Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 2683 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.49
  • Obsługa klienta
    1.36
  • Cena/Jakość
    1.32
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Aneta / 2022-11-23 12:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Nigdy więcej nie chcę mieć doczynienia z tą firmą
    ZaletyBrak
    WadyWyłącznie
  • ~Arek / 2022-11-22 23:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Nowa umowa podpisana, internet z telefonem, ciągle lagi spadki internetu rozłączanie i wgl szlag trafił ten wasz router bo skąpicie na nowy a ten mam już trzeci rok
    ZaletyBrak
    WadyOstatnia moja umowa z tą firmą
  • ~Igor / 2022-11-22 21:18
    Ocena: 1.00 / 5
    W skrócie strata czasu, pieniędzy, nerwów
    W 2022 Orange ma internet 100 kb/s a czasem mniej, to już się robi śmieszne inni operatorzy mają kilkanaście MB na sekundę a tu! Miało być 16MB na sekundę a jest 100 kb czyli wolniej o jakieś 15900 kB
    ZaletyBrak
    WadyStrata nerwów
    Strata pieniędzy
    Niewywiązywanie się z umowy
    Częsty brak internetu
  • ~sylwek / 2022-11-22 18:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam.
    Jeśli chodzi o orange to brak słów internet na kartę, strata nerwów pieniędzy i czasu telefony brak zasięgu dane komórkowe działają jak chciałaby a nie mogły, masakra. NIE POLECAM NAWET DLA NAJGORSZEGO WROGA
  • ~Fakt / 2022-11-22 10:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Ocena -55. Nie ma takiej skali.
    Znów mnie molestują o pieniądze! nie robiąc dla mnie niCCC !
    Nie daj się zrobić w Orange .
    Zrezygnuj zanim o tym pomyślisz.
    Zalety-55
    WadyWyłącznie
  • ~Ivan / 2022-11-21 22:35
    Ocena: 2.00 / 5
    Oszusty. Podłączyli drugi internet nie taki jak chciałem. Prosiłem z miesięcznym okresem wypowiedzenia, a podłączyli na 24 miesiący. Stary internet napisałem wypowiedzenie i wyjechałem do innego kraju. Technik nie zachciał zabierać modem. Kolega kilka raz chodził do salonu też nie chciało zabierać. Mówili że ja sam muszę. Ale mnie nie ma w kraju! Dali karę 300zl i napisali za mogą skasować jeżeli wysłać w trakcie miesiąca. Wysłałem zwrotem przez paczkomat. Przyszedł email że muszę płacić 300zl. Ale ja wróciłem modem!!!!!!! Oszusty. Kontakt do mnie +37066015785
    WadyNajgorsza obsługa. Oszustwo.
  • ~Ares / 2022-11-21 20:57
    Ocena: 2.67 / 5
    Ten ich wstęp do Biura Obsługi "Witamy w Orange sieć numer 1" ???????? chyba z niezadowolonych klientów, kiedy nie zadzwonię to aby słyszę że jest przeciążenie albo zakłócenia, po co płaci się faktury jak nie można w pełni korzystać z usługi. Jednego dnia chodzi jak trzeba a czasami to nawet nie wczytuje nic, pieniądze pobierają a poprawy brak.
    ZaletyW miarę zasięg
    WadyInternet mobilny prawie nie istnieje
  • ~Fakt / 2022-11-21 07:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Zastanawiam się dlaczego spotykam tak dużo opinii NIE pochlebnych dla Dostawcy faktur i
    organizatora punktów handlu elektroniką.
    Zachłanność podszyta głupotą ,kłamstwo, dezinformacja,mniej klientów - wyższe ceny, jeszcze miej klientów ,
    a na koniec pochłonięcie cuchnącej pozostałości , w której ja i wielu współ -oszukanych siedzi po uszy i
    syci się w cierpieniu końcem tego - "OPERATORA" jaka sprytna nazwa przy okazji.

    Jeżeli ktoś zastanawia się czy to są moje doświadczenia,.? tak moje doświadczenie i refleksje też w tym przypadku moje.
    Zanim zrobisz fałszywy ruch zbliżając się do firmy dostarczającej internet kablowy bez kabla ,
    tak przynajmniej stwierdza się na fakturach. daruj sobie "te męki " i zrezygnuj, odwiedź siebie i bliskich od tego pomysłu.!
    Nie daj się zrobić w Orange.~!




    ZaletyTaka miła Pani , taki miły głos,
  • ~Karolina / 2022-11-20 12:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, internetu mobilnego to praktycznie nie ma. Przedłużyłam umowę na usługi mobilne, że światłowodu zrezygnowałam bo był tragiczny. Odkąd mam nowy pakiet to internet odszedl w zapomnienie, nic nie da się włączyć, bo wszystko zawiesza, a mąż za tą cenę w innej sieci ma nielimitowany i działa wszędzie. Totalna porażka, moja ostatnia umowa z tym dnem
    ZaletyBrak
    WadyCałość pracy tej sieci to jedna wielka wada
  • ~orange jest słabe / 2022-11-19 21:37
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam , słabiutki internet ciągle mam lagi i nie da się nic zrobić
    Zaletynic
    Wadywszystko co przez orange zrobione
  • ~Hs / 2022-11-19 16:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Plusy: 5G 300mb/s nie oszustwo może w 5minut zainstalować plik gry o wartości 1GB
    Minusy: Brak
    Zalety5G 300mb/s wielki plus może w 5minut zainstalować plik gry o wartości 1GB
  • ~Monika / 2022-11-19 14:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze firma, syf i bałagan zero konkretnych informacji że stolicy doradcy. Niemiła obsługa klienta. Prosić się o wszystko trzeba! Co chwilę brak internetu kpina totalna
    ZaletyBrak
    WadyBardzo ciulowo sieć
  • ~Maciej / 2022-11-19 13:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Przynajmniej raz w tygodniu orange wyłącza internet na kilka godzin, bo wie, że na naszej ulicy nie ma innego dostawcy internetu
    ZaletyBrak
    WadyObsługa klienta nie istnieje
    Klient traktowany jest jak zwykły śmieć
  • ~Paweł / 2022-11-18 10:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Ogólnie dramat … zero normalnego wyjaśnienia umowy , przy rozwiązaniu okazało się ze za każdy nr kara umowna , a podpisywałem jedna umowę … nie polecam nikomu … za każda śmieszna usługę trzeba płacić
    ZaletyBrak
    WadyWszytsko
  • ~Anon / 2022-11-17 13:26
    Ocena: 1.33 / 5
    Przeszedłem do Orange z sieci Play i z czystym sumieniem mogę powiedzieć że to zmiana na gorsze. W mieszkaniu mam jedną kreskę zasięgu a obsługa klienta jest bardzo oporna.
  • ~Rozczarowany klient / 2022-11-16 21:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa klienta nie ma żadnych skrupułów, aby podpisać nową umowę. Starsza osoba, która przyszła spytać dlaczego nie działa internet w komórce, wyszła z salonu w Gdyni przy ul. Kartuskiej z nową umową, dwoma nowymi telefonami do spłaty oraz internetem, nie mając przy tym nawet komputera. Na drugi dzień poinformowano, że umowa została podpisana, nikt nikogo nie zmuszał, więc nie ma możliwości jej anulowania.
  • ~Jo / 2022-11-16 16:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange internet słaby za wysoką cenę jak nie ma internetu i przyjeżdzą technik nic nie widzi coś pomajstruje i za 2 tygodnie to samo
  • ~Ihor / 2022-11-15 20:57
    Ocena: 2.67 / 5
    I can't even enter the orange.pl from my phone number. Only from other phone/number or VPN. What the HELL, orange ??
    Zalety1Gb yet is 0.5 zl
    Soon will be 1G=1Zl
    WadyNot better than others
  • ~Werka / 2022-11-15 11:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Ostatnio miałam problem z internetem, zgłosiłam usterkę,miałam czekać na technika. Zamiast technika zastałam telefon. Nie będąc u mnie w domu, technik stwierdził że router jest do wymiany na nowszy, co wiązało się z dodatkowymi kosztami. Przez telefon 4 osoby powiedziały że usługa jest bezpłatna, jadąc do salonu okazało się że płatna 129zl. Skontaktowalam się ponownie z siecią mówiąc że problem nie został rozwiązany. Połączono mnie z Panem Radosławem Guzikiem, bardzo przemiły Pan!! Pomógł mi więcej niż technik który miał być w domu. Przez telefon połączył się z routerem i odkrył że technicy źle ustawili moje łącze internetowe. Naprawił szybko usterkę,co nie wiązało się z dodatkowymi kosztami. Jeszcze raz dziękuję bardzo za pomoc! Internet działa do dziś jak szalony. Takich pracowników powinni nagradzać! Bo jak widać nie każdy potrafi pomóc.
  • ~Angelika / 2022-11-15 10:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Jednym słowem - tragedia. Nikomu nie polecam tej sieci. W żadnym miejscu nie ma ani zasięgu ani internetu, którym tak się chwalą podczas podpisywania umowy. Przy złożeniu reklamacji i pokazaniu prędkości jaką mamy w telefonach, Pani zapewnia, że przyjedzie do nas technik i jeśli tego nie naprawi to mamy prawo do wypowiedzenia umowy natomiast technika jak nie było tak nie ma za to jest e-mail z informacją, że to nie ich wina, że nie ma nigdzie zasięgu i że nie ma podstaw do bezkosztowego rozwiązania umowy. Także rozwiązanie dla nich to 2lata umowy bez zasięgu i internetu. Chyba sami nie wiedzą co gwarantują w tych umowach. Szkoda nerwów na tę firmę, porażka.
    ZaletyŻadnych
    WadyKłamstwa podczas podpisywania umowy oraz podczas składania reklamacji, nie uznają swoich błędów, nie przyjmują zasadnych reklamacji
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
Mobile Vikings
Ocena: 4.71, ilość opinii: 1018
Virgin Mobile
Ocena: 2.08, ilość opinii: 469
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146