Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 2868 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.48
  • Obsługa klienta
    1.36
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Orange do wywalenia / 2022-12-23 20:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam wyboru tego gówna!! Internet porażka
  • ~Orange to dno / 2022-12-23 10:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Przed wyborem tego ścierwa proszę zastanowić się 20 razy!!

    Pobieranie to 1,5 Mb/s!
    Pobieranie to 1,5 Mb/s!
    Pobieranie to 1,5 Mb/s!
    ZaletyNie ma i nie było
    WadyCała firma
  • ~Aaaa / 2022-12-23 10:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka, porażka i jeszcze raz porażka! Wieczny brak internetu w ciągu dnia, nawet ciężko z dodaniem tutaj opinii. W weekendy i święta to o internecie można zapomnieć. Jest dobry tylko dla osób, które nie mogą spać w nocy, bo w późnych godzinach działa lepiej.
    TRAGEDIA! Nie polecam!!!
    WadyWieczny brak internetu, działa tylko w późnych godzinach nocnych
  • ~Serhii Kikhtenko / 2022-12-23 03:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy operator pod każdym względem.Klient jest dla nich nikim aby hajs trzepać.
  • ~Kama / 2022-12-22 10:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Mój syn miał u nich abonament umowa podpisana w salonie. Jak się okazało wciśnięto mu dodatkowo internet 4G którego nie chciał , bo mamy swój własny internet domowy bardzo dobry i dodatkowo jeszcze jeden numer telefonu. Nie było mowy o tym podczas podpisywania umowy. Wszystko wyszło na jaw po kosmicznych rachunkach , które przychodziły . Syn płacił za coś czego nie używał, nie potrzebował i nie chciał. Odstąpienie od umowy zerwanie to tysiąc zł u tych złodziei. Uważajcie przy podpisaniu umowy bo to naciągacze złodzieje i oszuści.
    ZaletyBrak
    WadyKłamstwo oszustwo naciąganie na kase
  • ~Orange / 2022-12-20 18:32
    Ocena: 1.67 / 5
    Miałem abonament w play - byłem niezadowolony z przedstawionej oferty. W Orange przedstawili lepszą ofertę cenową, dlatego zdecydowałem się na przeniesienie. Po 2 miesiącach okazało się, że dałem się zrobić w konia. Rzeczywiste opłaty mam około +15% wyższe niż deklarowane w ofercie. Obsługa w sieci Orange jest koszmarna i przypomina próbę kontaktu z urzędnikiem, który nie ma na nic wpływu - jedynie przeprasza za zaistniałą sytuację. Infolinia - koszmar. Uwaga na ludzi pracujących w salonach - są niewiarygodni. Nie polecam.
    ZaletyNie pamiętam
    WadyObsługa klienta, niewiarygodność, infolinia, jak coś się pokrzyżuje to jest już nie do odkręcenia, nie decyzyjność - nikt za nic nie odpowiada - to winny jest system
  • ~Syforange / 2022-12-19 22:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy operator pod każdym względem.Klient jest dla nich nikim aby hajs trzepać. Wirtualny asystent MAX to hu…. Mu w d….e.
    ZaletyNie ma i nie bedzie
    WadyKażda od prezesa po wirtualnego max
  • ~Cientyy / 2022-12-19 16:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 6 miesięcy czekam na naprawę internetu domowego, miliony telefonów do obsługi klienta i wiele wiadomości od Orange typu „usterka została naparwiona” a tak naprawdę internet dalej nie działa, Orange nie wywiązuje się z umowy i nie zanosi się na to zżera to się zmieniło. Najgorsza sieć w Polsce.
    ZaletyBRAK.
    WadyZero poszanowania dla klienta, puste obietnice jak Kaczyński, zero chęci naprawy usterki, zamiatanie problemu pod dywan, nie wywiązywanie się z umowy, router trzeba resetować średnio co 3h żeby z internetem w ogóle dało się połączyć i działa ledwo w prędkości 500KB/s mimo tego że w umowie jest napisane że musi być co najmniej 10mb/s. Kompletnie nie polecam, nie pakujcie się w ten szajs.
  • ~Arek / 2022-12-19 13:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange na kartę, kupione w październiku 2022. Spełniłem wszystkie warunki do uzyskania bonusu 1200GB na rok po 100GB/msc. Uruchomiłem pakiet no limite- samoodnawialny, mam ponad 100zł na koncie , pakiet się odnawia od 3 miesięcy, a GB zostały przyznane tylko za pierwszym razem. Od dwóch miesięcy ich nie przyznają (pakiet odnawiają i kasują 30zł/msc). Zgłosiłem im to, zakwalifikowali to do działu technicznego, dział techniczny stwierdził, że ta usługa nie jest włączona, zamknął sprawę, a mnie o tym nie poinformował (dowiedziałem się o tym od konsultanta gdy zgłosiłem nicnierobienie w mojej sprawie). Po ponownym zgłoszeniu, założyli reklamację i karzą czekać do MIESIĄCA CZASU ŻEBY WZIĄĆ SIĘ ZA ANALIZĘ , Internetu nie mam nadal i czekam na rozwiązanie. Wszyscy pracownicy włącznie z tą pseudo sztuczną inteligencją Max zbywają mnie. Mam SMS potwierdzający włączenie usługi na rok. Jestem zawzięty, ale osoby nie mające determinacji zostaną zbyte i naciągnięte a konto zostanie im wyczyszczone gdy będą używać Internetu bez pakietu.
    Zaletybrak
    Wadyoszukiwanie, zamiatanie pod dywan problemu, brak odpowiedzialności, utrudniony kontakt, odpowiedzialność rozmyta konsultantów. Mają KLIENTA w dupie, nic nie zrobią i co im zrobisz????? :)
  • ~Orangetogowno / 2022-12-18 08:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze gówno jakie widziałem, kolega mojej mamy zaplacil za to gówno a i tak internetu nie polepszyli + słabą jakoś na programach
    ZaletyNIE MA ZADNEJ
    WadyNAJGORSZE GOWNO JAKIE WIDZIALEM
  • ~Walic Orange / 2022-12-17 21:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła

    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    Wszystko co sieć powina zaoferować jest zła
    v
    ZaletyBRAK
    WadyWszystko co dasie spieprzyc spieprzyli
  • ~Oliwia / 2022-12-17 10:06
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM korzystam niestety do przyszłego roku a nie mogę się dobić do obsługi znowu podnieśli mi abonament!!!!!
    ZaletyBRAK
  • ~Mikołaj / 2022-12-16 23:44
    Ocena: 1.33 / 5
    Złodzieje,.oszuści, za każdym razem doładowuje konto na kwotę 20 zł a po 2 dniach pieniądze przepadają, jak tak dalej pójdzie i sprawa nie zostanie wyjaśniona idę z tym na policję, złodzieje je*ani
    ZaletyHahaha zalety ? *Złodzieje w du** ****ni
    WadyWielką wadą to jest operator Orange, potrafią tylko kraść, złodzieje
  • ~Robert / 2022-12-16 20:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Od jakiegoś czasu w moim miejscu zamieszkania nie ma zasięgu. Firma nic z tym nie robi i nie ma zamiaru nic zrobić. Jasno o tym mówi, przyznając jednocześnie, że problem istnieje. Mam sobie zainwestować w telefon, który ma opcję wifi calling. Orange, to tak jakby zapłacić za zakupy i nigdy ich nie otrzymać. Delikatnie mówiąc oczywiście.
    ZaletyW tej chwili brak
    WadyJW
  • ~pis i orange jest niefajny / 2022-12-16 20:27
    Ocena: 1.00 / 5
    kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści kradną jak pis złodzieje oszuści
    Zaletybrak
    Wadysą jak pis nie lubie gości
  • ~orange to gówno / 2022-12-16 20:19
    Ocena: 1.00 / 5
    gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno gówno
    Zaletymożna pisać złe opinie
    Wadygówno największe
  • ~DominikŻ / 2022-12-16 18:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Reklamacja z tytułu rękojmi. Sklep zrzuca odpowiedzialność na centralę, centrala na sklep. Odpowiedzi na złożone reklamacje nie mają niemal nic wspólnego z treścią reklamacji. Sprawa trafiła przez ODR do UOKiK oraz została skierowana do RPK. W kolejnym kroku sąd.
    Zaletybrak
    Wadyspychologia
  • ~Paken22 / 2022-12-16 17:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Wymiana rutera ciągnie się od miesięcy. Nie są się dogadać z doradcą. Nie rejestrują zgłoszeń.
    ZaletyBrak
    WadyPowyżej
  • ~Paken22 / 2022-12-16 17:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Wymiana rutera ciągnie się od miesięcy. Nie są się dogadać z doradcą. Nie rejestrują zgłoszeń.
    ZaletyBrak
    WadyPowyżej
  • ~Klaudia / 2022-12-16 15:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa klienta indywidualnego w Orange aktualnie szoruje po dnie. Od miesiąca razem z doradcami w salonie stacjonarnym próbuje wyjaśnić kwestie utrudnień w połączeniach przychodzących. Żaden z doradców nie jest w stanie pomóc. Dział techniczny nie kontaktuje się z klientem ani z doradcami w salonie. Za to automatyczne włączanie usługi Nawigacja potrafią wykonać w ekspresowym tempie, bez spostrzeżenia klienta. Naliczanie dodatkowego $ do FV nie ustąpiło nawet po karze UOKiK - dopiero po złożeniu reklamacji można liczyć na wyłączenie usługi i rekompensatę. Ponadto mówiąc delikatnie asystentowi MAX brakuje sporo do miana inteligentny. Niepotrzebnie wydłuża czas oczekiwani na konsultanta- za co wiadomo są liczone kolejne $. Brak możliwości kontaktu mailowego z BOK. Można wymieniać w nieskończoność ułomności tego pseudooperatora…
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152