Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 3715 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.49
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Anonon / 2023-12-18 10:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet za cenę makabryczny i drogi, obsługa klienta równie leży. Zamawiałem telefony w ofercie telefon + słuchawki za 60zl miesięcznie. 4dni później bez żadnego słowa zwróciło mi kwotę a oferta była już nie dostępna. Dzwoniłem do obsługi to podobno czekały w paczce i że mam zadzwonić w poniedziałek, takie no dobra. W poniedziałek dowiaduję się od innej osoby że tak czekały ale zostały sprzedane komuś innemu. Teraz jestem bez prezentów na święta. Dziękuję Orange jesteście wspaniali
  • ~MAGDALENA / 2023-12-17 21:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja uwielbiam ORANGE ABONAMENT jestem od kilku lat i dalej chce nowa umowa z ORANGE. Telefony, Światowid, internet wszystko super. Mi ORANGE numer 1 perfect:)
    ZaletyWszystko ok w porządku
    WadyBez wady
  • ~homik / 2023-12-16 18:37
    Ocena: 1.00 / 5
    nie kupujcie tego gowna jak mieszkacie na wsi serio jakosc jest tak spierdolona jak ta firma
    Zaletynie ma
    Wadyza duzo
  • ~Jan Chojnacki / 2023-12-15 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Wielkie gówno wiecznie się rozłącza Internet kasują jak za zboze a jakości zero
  • ~termos / 2023-12-15 19:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Niesamowite jest to gdy po zapłaceniu internet jest wolny i sam z siebie się wyłącza, rozumiem że to jakaś nowa funkcja żeby długo nie siedzieć w internecie? Dobrze przynajmniej że można do nich zadzwonić i siedzieć godzinami i starać sie ''przedrzeć'' przez Maxa, który nie rozumie problemu :)
    Zaletybrak :)
    Wadyjest ich zbyt dużo żeby pisać o nich <3
  • ~@jazbyszek / 2023-12-15 16:02
    Ocena: 2.33 / 5
    Piszę opinie jako wieloletni klient Orange.Z umowy na umowę internetu jest więcej, zaraz będzie tyle że drukarkę 3d da się obsłużyć. Niestety tylko na papierze. Zasięg w Trójmieście beznadziejny, nawet esemesy wysyła ze zwłoką,o zalogowaniu się na stronę banku by zrobić zwykły przelew mowy nie ma. Strony w gogle jeszcze otwiera ale zdjęć nie. Dla mnie to Trzeci Świat.
    ZaletyBrak
    WadyWprowadzenie klientów w błąd. Firma powinna zmienić nazwę na WIELBŁĄD
  • ~asfasf / 2023-12-15 10:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak wam do głowy przyjdzie mobilny internet orange, to polecam się pieprznąć w głowę. Najgorszy internet.
    Zaletybrak
  • ~ziutek / 2023-12-14 20:58
    Ocena: 1.33 / 5
    Najgorsze ścierwo roku, nie ma gorszego internetu od orange. W grach ponad 15k pingu ciagle wywala z serwerów a pobieranie 100gb zajeło by mi ponad pół roku (tyle pokazywało)
    Zaletybrak
    WadyWszystkie
  • ~Bartek / 2023-12-13 20:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest słaby tragedia nie polecam płacę tyle samo a internet staje się gorszy nie polecam nie beznadziejny
    ZaletyBrak zalet
    WadySłaby internet i duży Ping w grach
  • ~Weronika / 2023-12-12 19:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje, po każdym doładowaniu pieniądze magicznie znikają mimo że nigdzie nie telefonuje ani nie mam włączonego internetu. Nie jest to pierwsza taka sytuacja.
  • ~Iwa / 2023-12-11 21:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange? Skończy się umowa i kończę z nimi współpracę. Wymieniłam dekoder dostałam na maila potwierdzenie zwrotu dekodera a oni obciążają mnie kosztem 250zł za to że dekodera nie zwróciłam. Dzwoniłam do nich kilkakrotnie,zapewniali,że będzie ok a dalej żądają zapłaty za zwrócony im dekoder. Czy to normalne? Przecież to kradzież podobna jak na wnuczka. Nie polecam tej firmy. Kradną na żywca. Dobrze, że mam potwierdzenie zwrotu. Bo bym była pogrzebana żywcem. NIGDY WIĘCEJ ORANGE
    ZaletyBrak
    WadySame wady. Zero kompetencjì
  • ~Rokwa / 2023-12-09 20:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam b.dużo niemiłych chwil z Orange...np.kara za zerwanie umowy której nie podpisałem, zawyżone faktury,tragicznie działający internet stacjonarny,awarie itd.Ciagłe reklamację a do tego niekompetentna obsługa.Przyklad internet prędkość 2 Mbs,złożona reklamacja i odpowiedź z Orange... wszystko zgodne z umową bo umową mówi do 300 Mbs albo kup sobie pan wzmacniacz sygnału itd itp.
    ZaletyBrak
    WadyJest ich mnóstwo
  • ~Ksenia / 2023-12-09 18:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Psychopaci w telewizji dają tylko filmy o zabijaniu się to dlatego wasze dzieci oglądają je i zabiją się lepiej zaskarżyć telewizję
  • ~JT / 2023-12-09 16:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet tak wolny że nie ładują się strony jak się do nich dzwoni to wszystko działa
    WadyTragicznie wolny internet
  • ~Jtb / 2023-12-09 16:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie da się nawet meczu obejrzeć tak się zacina internet
    WadyIstnieje
  • ~Paulina / 2023-12-09 09:46
    Ocena: 3.67 / 5
    Miałam problem z pobieraniem faktur. Dzwoniłam trzy dni po kolei i każdy mnie zwodził, mówiąc że podesłał faktury na email. Nie dostałam ich do dzisiaj. Zadzwoniłam ponownie i tym razem odebrał telefon cudowny człowiek, Pan Piotr Zawartka. Mega profesjonalny, uprzejmy człowiek, który bez owijania powiedział co się wydarzyło i migiem wysłał mi potrzebne faktury. Podwyżka dla Pana się należy! ;)
    Zaletyprofesjonalny kompetentny doradca
    Wadycałe orange
  • ~Mirek / 2023-12-08 15:55
    Ocena: 2.00 / 5
    Usługi stacjonarne to porażka. Niby światłowodowe a obraz w TV tnie co chwilę. Jedyna radę jaką mają doradcy Orange to reset zarówno modemu jak i dekodera. Ale ile razy można coś resetować. Dekoder Samsung albo nagrywa albo nie. Jak sam uważa. Co do komórek a mam cztery numery to zasięg poza np domem to porażka. Telefon jaki mi polecili Sony Xperia to katastrofa. Poprzedni natomiast gdy się zepsuł to chociaż pieniądze oddali. Jestem z nimi wiele lat i jest coraz gorzej. Czeka nas rozstanie. Nie polecam.
  • ~Magda / 2023-12-08 14:23
    Ocena: 1.67 / 5
    Doradca klienta bardzo nie przyjemny, chamski, arogancki, nie daje klientowi dojść do słowa.... Rzuca paragrafami... Po 1 roku i 9 miesiącach umowy nagle okazuje się że zabierają rabaty bo niby spóźniam się z terminem spłat. Gdzie przez ten cały czas co miesiąc spłacają w ten sam dzień.... Do końca umowy 3 miesiące napewno nie przedłużę a mam u nich 4 numery.... Złodzieje i naciągacze tylko nerwy psują
  • ~Szymon / 2023-12-07 12:53
    Ocena: 2.33 / 5
    witam serdecznie chciałbym parę słów powiedzieć o sieci orange jestem zniesmaczony kompetencją ludzi którzy są zatrudniani w tej złodziejskiej firmie jaka jest orange, ustalenia ze sprzedawcami usług sa inne niż okazuję się to przy płaconych rachunkach jakość usług internetowych straszna zaniżone wartości jeśli chodzi o prędkość internetu sprzęt niby najnowszej generacji a co chwile trzeba resetować bo się zawiesza mam porównanie z netią gdzie za podobną usługę płacę 1/3 tego co w orange nie polecam usług z tej firmy
  • ~Władek / 2023-12-06 11:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, wszystko robione żeby więcej pieniędzy z człowieka dostać. Każdy dzień dzwonią i coś proponują, jak chciałem umowę na rok, konsultant przez 10 minut mnie przekonywał wziąć na 2. Nie polecam w żadnym razie.
    WadyObsługa, Cena, Jakość
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2729
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2393
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1147
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 912
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2532
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1889
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177