Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 3743 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.48
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.31
  • Parametry
    3.25
  • Cena
    3.25
  • Niezawodność
    2.75

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Walery / 2023-12-20 16:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak kontaktu z doradcą.
    Połączenie telefoniczne z infolinią płatne, nikt nie odbiera.
    Klient jest śmieciem.
  • ~Kori / 2023-12-19 19:38
    Ocena: 2.00 / 5
    Niestety wampiry istnieją są na to dowody 30 real vampires Caught On camera Just the Meat obejrzyj to sobie na Youtube i jeszcze obejrzyj sobie to Top 5 real vampires On camera that will Scare you na Youtube
  • ~AGNIESZKA / 2023-12-19 13:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Naciągacze i oszuści. Wszystko pięknie pr,y zawieraniu umowy. Potem faktury powiększone o jakieś dodatkowe koszty sprzętu, którego nie mam. Najgorsze, że związałam się umowa na 2 lata. Żałuję i nie polecam.
  • ~Tomek / 2023-12-18 17:22
    Ocena: 5.00 / 5
    W orange jestem od lat 3 numery i jeszcze nigdy nie miałem problemu żeby nie mieć zasięgu, teraz z racji że upc przeszło do play zaczęły być problemy z internetem, pochyliłem się nad światłowodem od orange I to był strzał w 10 działa cały czas, działa nie tak jak w play dobrałem tv mam 1 rachunek i wszystko działa, mam nadzieję że jak na komórkach tak na światłowodzie z tv mnie nie zawiodą.
    ZaletyObsługa, jakość
    WadyCena
  • ~Anonon / 2023-12-18 10:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet za cenę makabryczny i drogi, obsługa klienta równie leży. Zamawiałem telefony w ofercie telefon + słuchawki za 60zl miesięcznie. 4dni później bez żadnego słowa zwróciło mi kwotę a oferta była już nie dostępna. Dzwoniłem do obsługi to podobno czekały w paczce i że mam zadzwonić w poniedziałek, takie no dobra. W poniedziałek dowiaduję się od innej osoby że tak czekały ale zostały sprzedane komuś innemu. Teraz jestem bez prezentów na święta. Dziękuję Orange jesteście wspaniali
  • ~MAGDALENA / 2023-12-17 21:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja uwielbiam ORANGE ABONAMENT jestem od kilku lat i dalej chce nowa umowa z ORANGE. Telefony, Światowid, internet wszystko super. Mi ORANGE numer 1 perfect:)
    ZaletyWszystko ok w porządku
    WadyBez wady
  • ~homik / 2023-12-16 18:37
    Ocena: 1.00 / 5
    nie kupujcie tego gowna jak mieszkacie na wsi serio jakosc jest tak spierdolona jak ta firma
    Zaletynie ma
    Wadyza duzo
  • ~Jan Chojnacki / 2023-12-15 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Wielkie gówno wiecznie się rozłącza Internet kasują jak za zboze a jakości zero
  • ~termos / 2023-12-15 19:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Niesamowite jest to gdy po zapłaceniu internet jest wolny i sam z siebie się wyłącza, rozumiem że to jakaś nowa funkcja żeby długo nie siedzieć w internecie? Dobrze przynajmniej że można do nich zadzwonić i siedzieć godzinami i starać sie ''przedrzeć'' przez Maxa, który nie rozumie problemu :)
    Zaletybrak :)
    Wadyjest ich zbyt dużo żeby pisać o nich <3
  • ~@jazbyszek / 2023-12-15 16:02
    Ocena: 2.33 / 5
    Piszę opinie jako wieloletni klient Orange.Z umowy na umowę internetu jest więcej, zaraz będzie tyle że drukarkę 3d da się obsłużyć. Niestety tylko na papierze. Zasięg w Trójmieście beznadziejny, nawet esemesy wysyła ze zwłoką,o zalogowaniu się na stronę banku by zrobić zwykły przelew mowy nie ma. Strony w gogle jeszcze otwiera ale zdjęć nie. Dla mnie to Trzeci Świat.
    ZaletyBrak
    WadyWprowadzenie klientów w błąd. Firma powinna zmienić nazwę na WIELBŁĄD
  • ~asfasf / 2023-12-15 10:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak wam do głowy przyjdzie mobilny internet orange, to polecam się pieprznąć w głowę. Najgorszy internet.
    Zaletybrak
  • ~ziutek / 2023-12-14 20:58
    Ocena: 1.33 / 5
    Najgorsze ścierwo roku, nie ma gorszego internetu od orange. W grach ponad 15k pingu ciagle wywala z serwerów a pobieranie 100gb zajeło by mi ponad pół roku (tyle pokazywało)
    Zaletybrak
    WadyWszystkie
  • ~Bartek / 2023-12-13 20:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest słaby tragedia nie polecam płacę tyle samo a internet staje się gorszy nie polecam nie beznadziejny
    ZaletyBrak zalet
    WadySłaby internet i duży Ping w grach
  • ~Weronika / 2023-12-12 19:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje, po każdym doładowaniu pieniądze magicznie znikają mimo że nigdzie nie telefonuje ani nie mam włączonego internetu. Nie jest to pierwsza taka sytuacja.
  • ~Iwa / 2023-12-11 21:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Orange? Skończy się umowa i kończę z nimi współpracę. Wymieniłam dekoder dostałam na maila potwierdzenie zwrotu dekodera a oni obciążają mnie kosztem 250zł za to że dekodera nie zwróciłam. Dzwoniłam do nich kilkakrotnie,zapewniali,że będzie ok a dalej żądają zapłaty za zwrócony im dekoder. Czy to normalne? Przecież to kradzież podobna jak na wnuczka. Nie polecam tej firmy. Kradną na żywca. Dobrze, że mam potwierdzenie zwrotu. Bo bym była pogrzebana żywcem. NIGDY WIĘCEJ ORANGE
    ZaletyBrak
    WadySame wady. Zero kompetencjì
  • ~Rokwa / 2023-12-09 20:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam b.dużo niemiłych chwil z Orange...np.kara za zerwanie umowy której nie podpisałem, zawyżone faktury,tragicznie działający internet stacjonarny,awarie itd.Ciagłe reklamację a do tego niekompetentna obsługa.Przyklad internet prędkość 2 Mbs,złożona reklamacja i odpowiedź z Orange... wszystko zgodne z umową bo umową mówi do 300 Mbs albo kup sobie pan wzmacniacz sygnału itd itp.
    ZaletyBrak
    WadyJest ich mnóstwo
  • ~Ksenia / 2023-12-09 18:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Psychopaci w telewizji dają tylko filmy o zabijaniu się to dlatego wasze dzieci oglądają je i zabiją się lepiej zaskarżyć telewizję
  • ~JT / 2023-12-09 16:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet tak wolny że nie ładują się strony jak się do nich dzwoni to wszystko działa
    WadyTragicznie wolny internet
  • ~Jtb / 2023-12-09 16:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie da się nawet meczu obejrzeć tak się zacina internet
    WadyIstnieje
  • ~Paulina / 2023-12-09 09:46
    Ocena: 3.67 / 5
    Miałam problem z pobieraniem faktur. Dzwoniłam trzy dni po kolei i każdy mnie zwodził, mówiąc że podesłał faktury na email. Nie dostałam ich do dzisiaj. Zadzwoniłam ponownie i tym razem odebrał telefon cudowny człowiek, Pan Piotr Zawartka. Mega profesjonalny, uprzejmy człowiek, który bez owijania powiedział co się wydarzyło i migiem wysłał mi potrzebne faktury. Podwyżka dla Pana się należy! ;)
    Zaletyprofesjonalny kompetentny doradca
    Wadycałe orange
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4123
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3743
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2783
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2426
Mobile Vikings
Ocena: 4.63, ilość opinii: 1158
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 938
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4254
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3459
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3181
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2533
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1937
Orange Neostrada
Ocena: 1.94, ilość opinii: 1179