Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2483 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Luk / 2022-08-22 23:49
    Ocena: 1.25 / 5
    90 zł za prędkość poniżej 1 Mb/s. Reklamacja odrzucona kilkukrotnie, ponieważ w umowie nie ma zapisu o odpowiedniej prędkości. Jestem ich klientem od 15 lat, ale jeszcze tylko 8 miesięcy i kończy się umowa. Z początku prędkość była powyżej 20Mb, stopniowo spadała wraz z zamiana częstotliwości 2600MHz na 5g. Od lutego max prędkość wynosi około 2,5Mb/s - na tygodniu koło 4 rano. Chciałem aneks do umowy o zwiększenie rachunku i zmianę na coś lepszego to dostałem informację, że nie mogą zamienić internetu, aż wypełnię umowę trwającą 2 lata. Oprócz internetu mam u nich 4 numery i telewizję.
    ZaletyMarketing
    WadyBrak indywidualnego podejścia do klienta
    Bardzo wolny internet
    Pomoc techniczna w żaden sposób nie potrafi rozwiązać problemu
    Pogorszenie świadczonych usług podczas trwania umowy
    Po podpisaniu umowy wypinanie się na klienta, zero chęci pomocy w rozwiązaniu problemów

    MiejscowośćLublin
  • ~JP / 2022-08-11 23:38
    Ocena: 1.00 / 5
    syf, nie polecam, zrywa polaczenie kilka razy w ciagu dnia, 45zl/m za 40gb internetu xddddd beka z was, predkosc pobierania na poziomie 300kbs/s a ghdzie w umowie jest 100MB/s nie polecam w opor
    ZaletyXD
    Wadypredkosc cena obsluga klienta zawodzi czesto i ogolnie slabe zabezpieczenia
    MiejscowośćOkolice ketrzyna
  • ~noaic / 2022-08-09 18:12
    Ocena: 1.75 / 5
    Częste problemy z zasięgiem, zrywa łącze, nie da się odbyć spotkania na zoomie.
    ZaletyBrak
    WadySłabe parametry.
    Zły zasięg.
    Częste zrywania połączenie.
    MiejscowośćOkolice Warszawy
  • ~nn / 2022-08-08 22:45
    Ocena: 1.00 / 5
    gosc mowi mi w sklepie ze ten internet bedzie sie zacinal nie polecam
    Zaletynie ma
    Wadyslaby internet nie polecam
    Miejscowośćeee
  • ~Roman / 2022-07-30 09:00
    Ocena: 2.75 / 5
    częste zrywanie połączenia, jak chciałem założyć alarm w domu to instalatorzy zapytali skąd Internet, po otrzymaniu odpowiedzi, że z Polsatu stwierdzili, że to najgorsza możliwość bo często zrywa i są kilkuminutowe przerwy, opinia ta dokładnie odzwierciedla moje odczucia
    Zaletydobra cena
    Wadyzawodność
    MiejscowośćŁask
  • ~Anita / 2022-07-17 20:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia jest z tym internetem , nie polecam ! Dzięki Bogu ze za miesiąc kończy nam się umowa , której oczywiście nie przedłużymy.
    MiejscowośćGawroniec
  • ~Chuck Norris / 2022-07-17 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    BANDA OSZUSTÓW, Internet 100 razy gorszy, totalne dno.
    WadyWolny Internet
    Obsługa fatalna
    85 zł za nic
  • ~JK / 2022-07-12 22:47
    Ocena: 3.00 / 5
    Zadbajcie o podstawowe sprawy klienta. LTE działa dość słabo a bierzecie się za bardziej poważne kwestie związane z energią itp. Jak z innymi sprawami będzie jak z LTE to nie popieram.
    ZaletyJw
    WadyJw
    MiejscowośćZamość
  • ~Hkjdghsj / 2022-07-10 09:47
    Ocena: 1.25 / 5
    Podniesione zadziała to tragicznie codziennie trzeba resetować kilka razy a rachunek zapłacić trzeba normalnie
  • ~Łukasz / 2022-07-10 07:09
    Ocena: 2.25 / 5
    Bardzo częsty brak zasięgu i bardzo słabe ViFi
    ZaletyBrak
    WadyBrak zasięgu i brak ViFi
    MiejscowośćBabimost
  • ~MaciekZklanu / 2022-07-08 11:55
    Ocena: 1.00 / 5
    ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM!

    Omijajcie szerokim łukiem, nigdy nie bierzcie od tego syfu żadnej usługi, bo ta firma to po prostu sobie żarty jakieś robi!
    WadyPrędkość
    Obsługa klienta (zlewają, idioci pracują tam - chłop gada, że 80 pingu i 5mb/s to normalne, szybkie parametry; oferowane: 300mb/s :D)
    Wysoka cena, jak za oferowane prędkości (które i tak nie są dostępne)
    Ruter - WiFi urywa, przerywa połączenie
    Wysoki ping
    Packet loss
    Niestabilny


    MiejscowośćRadomsko
  • ~Heku / 2022-06-30 20:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest żałosny, prędkość jego działania jest bardzo zła, a ponadto w ciągu dnia 2-3 razy potrafi się całkiem wykrzaczyć przez co trudno z niego korzystać. Sprzętu nie wymieniają chyba, że zapłacisz albo w końcu się zepsuje, pomimo,że są z nim ciągłe problemy. Nie polecam nikomu.
    ZaletyNie ma
    WadyWysoki ping
    Słabe działanie
    Internet traci połączenie 2-3 razy dziennie
    Limitowany transfer danych
  • ~Odradzam / 2022-06-25 03:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam problem z internetem - wysoki ping w grach, już od paru miesięcy i nic nie ustaje. Nikt nie jest podłączony a za internet płacę 100 zł miesięcznie.
    Zadzwoniłem do pomocy technicznej, ziomek był znudzony i mówił jakby nie jadł od 2 dni. Jedynie powiedział żebym zrobił speedtesta i że on nic więcej nie może zrobić, żałosna pomoc.
    Oczywiście problem pojawił się chwilę po tym, jak przedłużyłem umowę na 2 lata. Praktycznie nie używam internetu przez ten problem, a płacić muszę. Chyba że chcę zapłacić 1500 zł kary żeby zerwać umowę.
    Każdemu odradzam, jeśli macie jakiegokolwiek dostawcę internetu dostępnego - nie ma co myśleć nad wyborem. Jak najdalej od tego szajsu.
    Zalety- internet działający prawidłowo przez 30 minut dziennie.
    Wady- pomoc techniczna
    - cena zbyt wysoka w porównaniu z innymi dostawcami
    - mają gdzieś stałych klientów
    - zbyt dużo żeby więcej wymieniać.
  • ~Czesław / 2022-06-23 16:59
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet dno jak już pisałem wcześniej. Teraz mam T-Mobile jest faktycznie BEZ limitu danych! Nie to co ten szajs od solorza.
    ZaletyUmowa dobiegła końca. Bez żadnych komplikacji oddany sprzęt.
    WadyWysoki Ping ???????? Zerowy Download.???????? Limit Danych!! Drogi abonament nawet połączony z Smart Dom. Nie polecam!!
    MiejscowośćBorzęta
  • ~bartuś 2137 / 2022-06-23 10:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten Internet jest cały czas słaby raz dobry raz słaby nie polecam
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
    MiejscowośćPoścień wieś
  • ~aaa / 2022-06-22 23:27
    Ocena: 1.50 / 5
    Stale ruter się wyłącza to na 30 sekund to na minute ,ok 20 razy na dobę
    Wolny net
    Zaletyśrednie
    Wadyawaryjność ,net wolny
    MiejscowośćPoznań
  • ~Jbc_cyfrowy_polsat / 2022-06-12 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet do dupy prędkość powalająca z nóg zanim załaduje się strona zdążysz przebiec maraton.
    W obsłudze pracują sami debile co nie potrafią pomóc ani nic zrobić bo przecież według nich wszystko jest Ok ! Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe wszystko do dupy
    MiejscowośćLezajsk
  • ~polsatsssieeee! / 2022-06-06 19:26
    Ocena: 1.00 / 5
    internet jedynie do podtarcia się i nic więcej, router trzeba resetowac dobre kilka razy w dniu ..
    Zaletynie musimy kupywać papieru toaletowego
    Wadywszystkie jakie są możliwe
    MiejscowośćGolub-Dobrzyń
  • ~mokry damian 22 / 2022-06-05 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    internie wyłącza się w trakcie korzystania bardzo słaby zasięg ruter się przegrzewa.Internet trzeba resetować przynajmniej 3 razy dziennie
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
    MiejscowośćWołomin
  • ~Niezadowolony / 2022-06-05 23:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak jak pisali niżej. Internet przez okres próbny działa rewelacyjnie a później dno totalne. Ruter ledwo co wysyła sygnał na drugi koniec domu, co chwilę są zaniki,prędkość internetu to dno. A umowa bez limitu okazuje się że posiada limit a przez telefon nie idzie nic załatwić tylko droga @ gdzie i tak twierdzą że jest ok a jak się nie podoba to zerwij umowę. To co się dzieje to się w głowie nie mieści.
    Nie polecam nikomu interesowania się tą usługą
    ZaletyBrak
    WadyWszystko na każdym kroku
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
Play Online
Ocena: 1.79, ilość opinii: 1906
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146