Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2533 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Dddddd / 2023-06-14 18:27
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam!!! Prędkość dramat. Obsługa klienta dramat. Mógł bym tak wymieniać i wymieniać.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćSieradz
  • ~Dddddd / 2023-06-14 18:27
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam!!! Prędkość dramat. Obsługa klienta dramat. Mógł bym tak wymieniać i wymieniać.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćSieradz
  • ~DarkSoul / 2023-06-13 17:11
    Ocena: 3.75 / 5
    Internet bez obciążonego nadajnika śmiga nawet dobrze, gdy jest obciążony ledwo ciągnie dwa telefony na wifi. Za cenę 80 zł powinno być coś lepszego
    MiejscowośćNidzica
  • ~Czesek / 2023-05-16 10:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięg i prędkość (maksymalnie 1,5 mb/s....Dramat. Ludzie jeśli nie macie możliwości światłowodu i zostaje wam tylko lte to bierzcie T-mobile. Prędkość minimum 20mb/s.
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko nawet Nazwa
    MiejscowośćDobczyce
  • ~D.m / 2023-05-01 16:51
    Ocena: 1.00 / 5
    To samo co telefon nieporozumienie,miało być super ale na super trzeba zmienić sieć
  • ~Krzysztof / 2023-04-10 19:55
    Ocena: 1.50 / 5
    Działa do du...y. zrywa ciągle połączenie. Nie mam słów na określenie działania.Nie docierają ważne maile na czas !!!. Obsługa techniczna internetu zastraszona przez szefostwo. I co z tego , że test prędkości wypada czasami dobrze ,a jak potrzeba to połączenie jest zerwane . Kilka miesięcy po wymianie anteny zewnętrznej z routerem , i nie działa. JA TEj FIRMIE PODZIĘKUJĘ , PONIOSŁEM DUŻE STRATY W WYNIKU NIEDOTARCICIA MAILI NA CZAS. UMOWA NA SPRZEDAŻ PSZENICY W KORZYSTNEJ CENIE PRZEPADŁA. 15000 STRAT. BUJAKCIE SIĘ Z TYM SPPRZĘTEM I JEGO DZIAŁANIEM. !!! WOJNOWSKI KRZYSZTOF
    ZaletyBrak.
    WadyNotorycznie zrywanie połączeń. Niedochodzące maile.
    Miejscowość860-14 Trzemiętowo
  • ~Grzegorz / 2023-03-20 22:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Większego dziadostwa nie miałem, do puki była umowa jakoś działało jak umowa się skończyła i nie przedłużyłem to albo brak dostępu do internetu albo transfer poniżej 1Mb. Dzwonisz na infolinię to mówią że oni nie gwarantują prędkości transferu. Zawsze jakiś problem ,którego nie są w stanie rozwiązać albo twierdzą że problem jest po stronie odbiorcy. Nie polecam, omijajcie jak możecie szerokim łukiem.
    ZaletyBrak.
    WadySame wady.
    MiejscowośćEmilia
  • ~- / 2023-03-19 20:03
    Ocena: 2.25 / 5
    Internet LTE 90 GB. Przed wykorzystaniem limitu jak i po prędkość to około 0,10 Mb/s. Jednym słowem tragedia.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość Internetu
    Przesyłają rachunki pomimo tego ze usługa prawie nie działa
  • ~Kangur / 2023-03-14 09:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści, niby wszystkie kreski a nie mogę otworzyć google
    ZaletyBrak
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Krzysztof / 2023-03-13 18:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno ściemniacze i złodzieje koniec umowy będzie wybarwieniem
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćWYSZKÓW
  • ~Irena / 2023-03-02 19:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, naprawdę bardzo słaby sygnał zarówno antenowy jak i wifi a praktycznie żaden.
    ZaletyŻadnych zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćWilków
  • ~Kamil / 2023-02-28 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Co tu dużo mówić kompletne g...o, nigdy więcej.
    ZaletyTo badziewie i zalety bez jaj
    WadySame wady
    MiejscowośćWolin
  • ~Marta / 2023-02-27 21:00
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie polecam. Bardzo słaby. Od paru dni to jakaś porażka
    MiejscowośćMargonin
  • ~henryk / 2023-02-14 05:18
    Ocena: 1.00 / 5
    klamstwa sieci na temat ich internetu,wolny nie zaleznie od tego jaki pakiet,pakiet dzienny oszwabiony,naliczanie z nocnego pakienu na dzienny,brak mozliwosci wyciagniecia bilingu.
    Zaletybrak
    Wadywolny,zmiany w naliczaniu GB w pakietach
    MiejscowośćSzydlowice Poland
  • ~Mmmm / 2023-02-12 19:34
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM!!!!
    Internet strasznie wolny, nie ważne jak duży pakiet i ile się płaci.
    Dzwoniąc na obsługę z ich strony jest wszystko w porządku mimo, że internetu praktycznie brak.
    ZaletyBrak
  • ~Grzegorz / 2023-01-29 21:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno, ciągle się zacina. Transfer do d... Nie polecam szkoda pieniędzy. Obsługa klienta zawsze twierdzi że po ich stronie jest ok. Namawiają a potem mają klienta w ... Nie polecam.
    MiejscowośćSame wady.
  • ~asdasdasd / 2023-01-29 11:55
    Ocena: 3.75 / 5
    Poleca ktoś internet 5g z plus ? opłaca się ? .....
    Zaletyjakie ma ?
    Wady.....
    MiejscowośćElbląg
  • ~Mar / 2023-01-28 22:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam ciagle zacina nie da się pracowac.....
    ZaletyBark
    WadyObsługa klijenta, cena, jakość.
  • ~Kuparozruba / 2023-01-20 18:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Proszę najprawdziwsza to gowno przedto przegrywam z kolega na arena fortnite
    ZaletyNiema
    Wady1000000+
  • ~Rafal / 2023-01-14 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno nie polecam musiałem być zdrowo najeb..y że podpisałem z nimi umowę
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
    MiejscowośćDobrodzień
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4254
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3459
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3181
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2533
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2201
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2029
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4123
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3743
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2783
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2426
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1937
Orange Neostrada
Ocena: 1.94, ilość opinii: 1179