Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2451 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.35
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.79
  • Parametry
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~asd / 2022-04-13 21:30
    Ocena: 2.25 / 5
    Najgorszy internet, transfer ucieka niewiadomo kiedy. 60GB w 2022 roku?? chyba żart filmy na youtube 2 4k czego się nie ogląda, ale w hd filmy biorą po 500mb tylko by obejrzeć nie pobierać. Kupujesz dodatkowy pakiet gdzie w roku 2022 to jakaś kpina, i jeszcze kur... działa jak by się wysrać nie mógł. Macie farta że nie jest na mnie bezpośrednio zawarta umowa bo bym przyjechał i chyba dyrkowi wyjeba... w pysk za takie gó..wno które wciskacie ludziom.
    Zaletybrak
    Wadynajgorszy internet
  • ~Martyśka / 2022-04-12 13:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten internet to możecie sobie za przeproszeniem w dupe wsadzić. Za co ja w ogóle płacę. To coś czego nie da się nawet nazwać internetem nie działa po 10 dniach. Przez cały czas pokazuje się wykrzyknik przy znaczku WiFi. Nic się nie chce kompletnie otwierać. Toż to można ku*wicy dostać. Szczerze odradzam. Dobrze że mi się chociaż umowa kończy bo już bym chyba nie wytrzymała nerwowo.
    ZaletyKompletnie nic
    WadyWszystko
  • ~Mania / 2022-04-11 16:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy Internet jaki jest na rynku.. Pakiet kończy się po tygodniu nawet jak jest niewłączony. Specjalnie kupiliśmy mały router z Orange( śmiga jak szalony i uwaga!!!można codziennie oglądać filmy na Netflixie- co wg panów doradców z polsatu jest niemożliwe),wyłączyliśmy router polsatowski- który i tak nie jest w stanie dźwignąć nawet otwierania głównych stron internetowych, a tu co- rachunki ponad 100 zł- i rzekome wykorzystanie internetu.
    Gdybym miała czas- sprawa zostałaby skierowana do rzecznika praw konsumenta bądź dalej, ale że nie mam czasu i chęci- to działam prężnie marketingiem szeptanym ostrzegając innych przed tymi oszustami.
    Zaletybrak
    Wadyza mało miejsca żeby wypisać
    MiejscowośćReda
  • ~Izabela / 2022-04-06 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Znowu przysłane przypomnienie o płatności! Dzisiaj jest dopiero 6 kwietnia, a termin płatności upływa 11 kwietnia, już nie możecie się doczekać forsy ? Ten wasz internet i tak nie działa, a umowy nie można zerwać, ale już niedługo się kończy i nigdy więcej Plusa, powinniście zmienić nazwę na Minus, bardziej adekwatna!
    ZaletyW przypadku tego dostawcy nie istnieją
    WadyDno i 10 metrów mułu
    MiejscowośćCzechowice-Dziedzice
  • ~Baton / 2022-04-01 22:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno, brak kompetentnych doradców. Transfer szybszy w telefonie niż od CP. Obsługa totalnie zła, nic nie potrafią powiedzieć tylko zwalają wszystko na warunki, odległość od nadajnika itp. Mieszkam na wsi pod Zgierzem, do najbliższego TBS w linii prostej mam 1.5km a transfer 1Mb !!!! To ma być Internet LTE, szkoda czasu i pieniędzy. Możesz zgłaszać reklamację a i tak nic z tego nie będzie. Stanowczo odradzam.
    ZaletyBrak
    WadyTotalnie wszystko.
    MiejscowośćEmilia koło Zgierza
  • ~aga / 2022-03-31 21:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Sam Internet jest słaby, natomiast obsługa to prawdziwe dno. Po zakończeniu umowy zdałem sprzęt z potwierdzonym protokołem odbioru. Ale ta firma "nie zauważyła" tego faktu. Straszy mnie windykacją z argumentem, że sprzętu nie zwróciłem.
    Wszystko wygląda jak w filmie MIŚ: "Nie mam pana płaszcza i co mi pan zrobi". Tylko, że ten film to bardzo dobra komedia a firma chyba stara się być traktowana poważnie.
    Zaletybrak
    Wadyzachowanie firmy na granicy oszustwa
    MiejscowośćSiedlce
  • ~Jewar / 2022-03-26 20:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Mega powolny, a pod koniec miesiąca się psuje totalnie
    MiejscowośćŁódź
  • ~Prick / 2022-03-25 17:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i bąble... a najgorsze jest to, że mają kompletnie wy...ne w nasze/wasze opinie.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko inne
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Izabela / 2022-03-17 21:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłam usługę internetową z kablem światłowodowym, najmniejszy pakiet za 50 PLN i nagle okazało się, że internet działa !
    Niestety dalej muszę płacić 64 PLN za internet z Plusa, bo nie przyjmują rezygnacji mimo, że ich usługa nie działa :(

    Nigdy więcej Polszmatu
    Zaletybrak
    Wadysame wady
    MiejscowośćCzechowice-Dziedzice
  • ~Wrrrrr / 2022-03-12 18:45
    Ocena: 1.75 / 5
    Dno! Nie polecam. Prędkość tragedia, po wykonaniu tel do działu technicznego oczywiście z ich strony wszystko jest ok i głupie sugerowanie może router? ku.. mam trzy! Aaaaa to może karta? A najlepiej proszę udać się do najbliższego punktu CP. To po kiego jest ten dział techniczny? Szkoda nerw. Na szczęście umowa się skończyła i uciekać jak najdalej od musiał bym użyć wulgaryzmu.
    ZaletyBrak
    WadyBrak usługi za którą bierzecie kasę.
    MiejscowośćSieradz
  • ~Piotr / 2022-03-11 20:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Dno, dno , dno - prędkość mobilnego netu to ok 30 mb /s zamiast 160. Mądrzy inaczej z biura obsługi twierdzą że to wina drogi szybkiego ruchu, ponieważ jeżdżący samochodami blokują szybkość sygnału swoimi rozmowami telefonicznymi- zrezygnowałem z usług solorza .
    Zaletynic
    Wadyjak wyżej
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Gizzmo / 2022-03-10 16:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Z tą prędkością to ledwo udało mi się wejść na tę stronę. NIe polecam internetu nikomu, nie ważne gdzie bym nie mieszkał na routerze nie ma nigdy więcej niż jedna kreska. Kiedy wystąpiłem o rozwiązanie umowy, zadzwonił do mnie konsultant. Po przedstawieniu wszyskich innych możliwych ofert jedynie oznajmił do kiedy mam umowę i się rozłączył
    Zaletybrak
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćRacibórz
  • ~globus / 2022-02-27 17:32
    Ocena: 1.75 / 5
    Nie polecam tego internetu nikomu. Jeśli zamierzasz kupić Internet z Cyfrowego Polsatu koniecznie skontaktuj się z osobami które w twojej okolicy korzystają z niego co najmniej kilkanaście miesięcy. Umowę podpisać można bardzo łatwo. Ceny mogą byś konkurencyjne. Ale jeśli Internet przestanie działać zostajesz z rękom w nocniku. Pomimo że Internet nie działa - płacz i płać. Nie przemawiają do nich żadne argumenty, reklamacje, itd. itp. Czas spędzony na rozmowach z konsultantami jest czasem straconym. Nic prze to nie zyskasz. Nie potrafią dostarczyć Internetu spełniające go minimum prędkości i umowy nie rozwiążą z Tobą bez sankcji karnych. Tragedia. Żeby nie być gołosłownym:
    PING - opóźnienie w ms - 1814, DOWNLOAD pobieranie w Mb/s - 1.41, UPLOAD - wysyłanie w Mb/s - 0.03 - Według nich jest wszystko w porządku.
    ZaletyBRAK
    WadyPomimo braku syganłau nie zgodzą sie na rozwiazanie umowybez sankcji karnych.
    Miejscowośćokolice Rzeszowa
  • ~Plson / 2022-02-27 14:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Filmy na YouTube w 480p nie chcą się ładować. W tych czasach takie cos ? Nie polecam z całego serca i czekam z niecierpliwością na koniec umowy.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość internetu
    Zasięg WiFi
    Jakość wifi
    MiejscowośćCzerwionka
  • ~CyfrowyPolsatToGówno / 2022-02-22 00:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Cóż mogę napisać, gówno z gównem. Zasięgi bardzo słabe, stabilność żenująca
    ZaletyXD
  • ~Kacpifler / 2022-02-21 20:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczna jakość internetu. Obsługa klienta fatalna jakby mieli wszystko w dupie. Oszukują raz za razem, jeśli ktoś chce kupić nie wiem czy można to nazwać internetem to polecam się zastanowić
  • ~Dżon / 2022-02-21 11:50
    Ocena: 3.00 / 5
    Witam macie problemy z internetem? Podajcie Id kontraktu sprawdzimy co da radę zrobić. Może damy większy pamkiet lub mniejsza cenę:)
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćWólka
  • ~Ja / 2022-02-20 07:40
    Ocena: 1.25 / 5
    Miałem podpisać nowa umowę z Polsatem ale się wstrzymałem i podjąłem świetna decyzję. Internet od trzech dni działa jak na modemie. TRAGEDIA
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Katarzyna / 2022-02-16 16:20
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet beznadziejny mam100 GB i nawet filmu nie mogę obejrzeć. W telefonie mam lepszy ☹️
    MiejscowośćJaworzyna Śląska
  • ~Gualsz / 2022-02-09 20:45
    Ocena: 1.00 / 5
    123kb/s żarty kpina i ja mam za to płacić ?
    Tragedia ostatni raz biorę z tego syfu internet nie poelcam z całego serca
    ZaletyNic
    WadyWszystko
    MiejscowośćWejherowo
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 2987
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2831
UPC Internet
Ocena: 1.89, ilość opinii: 2559
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2451
Play Online
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1810
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1773
Play
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2339
Orange
Ocena: 1.41, ilość opinii: 2240
Plus
Ocena: 1.47, ilość opinii: 1555
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1387
mBank
Ocena: 1.78, ilość opinii: 1231
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1133