Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2226 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Niezadowolona / 2020-09-06 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet to porażka. Większość czasu nie ma. Jeszcze 1.5 roku muszę przemęczyć.
    ZaletyŻadnych
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćTarnogród
  • ~karolcia / 2020-09-04 00:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Max 1 mb/s, to chyba jakis zart. Pozatym wystarczy odejsc niecale 10 metrow od routera i mamy juz tylko 2 kreski zasiegu. Mialam juz ponad 3 rozne oferty od nich i zadna nie spelnila moich oczekiwan, a ta jest chyba najgorsza ze wszystkich. Porażka, nie polecam nikomu.
    ZaletyŻadne
    WadyBardzo wolny internet, problemy z zasiegiem
    MiejscowośćŁódź
  • ~Edek / 2020-09-03 23:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Szczerze nie polecam. "Internet domowy LTE , bez limitów". Prędkość pobierania zazwyczaj wynosi od 0.2 do 0.8 Mb/s (rekordowo 2.2). Dziwne że limitów nie ma, jak w ogolnie nie działa. Mieszkam w mieście, gdzie w identycznym miejscu pożyczony internet z T-Mobile osiąga prędkośći 30-45Mb/s (mobilny). Nie rozumiem dlaczego oni tak się reklamują , a później gdy pytasz się dlaczego tak jest, to mówią że stacja nadawcza jest daleko i nie będzie szybko działał, gdy podczas podpisywania umowy, o zapytanie jaka będzie u mnie prędkość, odpowiedz była około 100Mb/s, chyba ze bedzie deszczowo to nieznacznie zmaleje. Po prostu jaja
    ZaletyBrak
    WadyZnikoma prędkość
    Brak pomocy z obsługi
    Cena ok, jakby cokolwiek działało tak jak powinno.
    MiejscowośćGiżycko
  • ~Kasia11111 / 2020-09-01 20:28
    Ocena: 2.67 / 5
    Zadzwoniłam do konsultanta o imieniu Jarosław i spotkali mi rozczarowanie, pan nie udzielił mi informacji i bezczelnie nakazał mi czytac umowy, ktore podpisuje (podpisałam umowę 4 lata temu i każą mi pamiętac jakie mam pakiety), natomiast gdy połączyłam sie z kolejnym konsultantem Rafałem udzielił mi informacji bez problemu i pomógł, gdy nie miałam dostepu do internetu (kazał mi zresetować router?) Panie Jarosławie czy tak ciężko było powiedzieć, że należy zresetowac caly router?
    WadyZła obsługa
  • ~Jakub / 2020-08-28 18:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Mega wolny internet, ciągłe problemy z połączeniem, brak odpowiedniej pomocy technicznej? Tak, tylko u nich!
    Jednym słowem - wielkie oszustwo i brak kompetencji, obsługa nigdy nie widzi problemu który jest zgłaszany po raz setny. Na dniach zrywam umowę z tymi ściekami i nie mam zamiaru korzystać więcej z usług tych naciągaczy :)
    Jedynym plusem tej firmy jest zawrotna prędkość pobierania ok. 0.3Mb/s... Umowa naciągana i spisana "na kolanie"
    **JCP**
    ZaletyBrak XD! Ta firma to jeden wielki żart tak samo jak ich "super szybki internet"
    WadyWszystko, poczynając od notorycznych pakietów w granicach 80-90% kończąc na opóźnieniu +/-6000ms.
    MiejscowośćPiła
  • ~Jacek / 2020-08-22 07:12
    Ocena: 1.25 / 5
    Porażka wysoka cena dziwnie znikajace pakiety prędkość kosmiczna często poniżej 1mb/s czasem 20mb/ rzadko wyższą a w umowie 150 mb/s
    ZaletyBrak
    WadyMnóstwo
    MiejscowośćPrzykona
  • ~Ola / 2020-08-13 19:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet nie działa. Po prostu go nie ma a jak się pojawią to jest to krótka chwila
    ZaletyBrak
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćLuborzyca
  • ~Boden / 2020-08-07 14:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Jednym słowem dziadostwo .Zrywa Internet co chwilee
    ZaletyAni jednej
    WadyWszystkie
    MiejscowośćNamysłów
  • ~nfwpinfdpiwanp / 2020-08-04 23:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejny internet, wyłącza się w losowych momentach, strasznie wolny, nawet strony nie mogę odpalić, bo internet tak zamula. Nie polecam.
    Zaletynie ma zalet
    WadyZabraknie miejsca
    MiejscowośćNowe Bielice
  • ~air87 / 2020-08-04 11:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Omijajcie jak najdalej to coś od polsatu. Oni nie mają żadnego internetu do zaoferowania. Prędkośc na poziomie 0,4 ewentualnie 0,5 Mb/s to jest norma. Kiedy piszesz skarge to ci odpowiadaja ze taka jest polityka FUP. Czyli obniżenie prędkości w chwilach gdy na sieci są przeciążenia. Rozumiecie? Mają przeciążenia codziennie przez 24 godziny na dobę. Oni nawet zapomnieli gdzie jest jakakolwiek granica wstydu. Jeszcze mam usułgę LTE bez limitu HAHAHA tu to dopiero wpadłem. Jak masz prędkośc 0,4 to jak mógłbyś przekroczyć jakikolwiek limit??? Sprytnie to oszuści sobie wymyślili...
    Zaletybrak jakichkolwiek zalet
    WadyInternet od polsatu to właściwie ulep stworzony z wad więc wszystko co najgorsze myślałeś kiedyś o dostawcy internetu na pewno odnosi się do polsatu
    MiejscowośćKraków
  • ~6olusia / 2020-07-28 00:48
    Ocena: 1.75 / 5
    Nic nie działa internet bardzo wolno chodzi nic nie da się zrobić
    ZaletyCena nawet nicka, żadnych zalet
    WadyInternet bardzo wolno chodzi, nie chce działać
    MiejscowośćŁódź
  • ~Nameit / 2020-07-23 15:13
    Ocena: 2.25 / 5
    Przeczytałem wiele opinii klientów,u mnie jest podobnie daliśmy się nabrać marketingowi:-)
    Pani w dzisiejszej rozmowie telefonicznej nie miała żadnego pomysłu jak pomóc, odpowiadała jak robocik :-)a to że nadajnik przeciążony że użytkowników może być za dużo że parametry neta są w normie blebleble itd.
    Nie będę się rozpisywał, obsługa klienta na miernym poziomie (dział pomocy technicznej),
    Internet w tej firmie ODRADZAM!!!
    ZaletyInternet w CP nie ma zalet
    WadyMnóstwo
    MiejscowośćWrocław
  • ~Kuba / 2020-07-22 13:02
    Ocena: 1.75 / 5
    Od 6-7 miesięcy szarpie zrywa, tragedia.
    Wymieniona karta SIM router, i nic.
    Brak pomysłów w punkcie obsługi klienta.
    A płacić muszę.
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Sylwia / 2020-07-21 11:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam, nie dotrzymują usług. Są niewiarygodni, nie warto im ufać. Internet to totalne dno, prezentują się jako internet domowy lecz przy kilku urządzeniach podłączonych do internetu internet się wyłącza bez wykorzystania limitu jakiegokolwiek. Internet w telefonie jest szybszy.
    ZaletyNic
    WadyWszystko.
    MiejscowośćZamość
  • ~Konrad / 2020-07-20 18:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Prędkość, obsługa klienta żenująca. Nie mieszkam na jakiejś wsi, tylko w miescie w zwiazku z czym wydawaloby sie ze powinienem miec odpowiedni internet. Obcinają transfery bez jakiegolokwiek wykorzystania, oszukują klientów. Internet ledwo co chodzi, przy jednym uzytkowniku bez jakiegokolwiek pobierania. Reprezentują się jako internet domowy, a przy rodzinie korzystajacej z internetu ten router prawie wybucha.
    ZaletyDosłowny brak.
    WadyCałokształt usługi.
    MiejscowośćZamość
  • ~Leszek / 2020-07-19 22:28
    Ocena: 3.25 / 5
    Polecam, internet podczas dnia internet działa w predkościach 60/25 Mb/s a w nocy dosiaga do 200mb/s.
    MiejscowośćOstróda
  • ~Andrzej / 2020-07-16 14:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet dzisiaj na pakiecie podstawowym, który teoretycznie zapewnia prędkość 2 mb/s , istnieje tylko w teorii, jak internet zwalnia to jego prędkość to 300kb/s a to i z przerwą sygnału.W ulubiony tytuł nie pograsz , teoretycznie o godzinie 12 tej ludzie są w pracy ,więc nie powinno być problemu żadnego z połączeniem a jednak jest. Rozmawiałem z konsultantem i na pewno pan miał wyjątkowo zły dzień, zachowywał się arogancko i butnie, jak ktoś za karę by dał mu pracę a klienci to jak śmią w ogóle dzwonić do niego.
    Nie działa internet za , który płacę, szkoda myślałem że przedłużę umowę, ale pan konsultant zachęcił Mnie do zmiany zdania, za co jestem paradoksalnie mu bardzo wdzięczny. .
    ZaletyUmowa się kończy, niedługo
    Konsultant zachęcający swoim zachowaniem aby więcej nigdy nie korzystać z usług Cyfrowego Polsatu
    Wadyzasięg
    prędkość
    jakość działania
    jakość "obsługi" telefonicznej konsultanta
    MiejscowośćPoznań
  • ~Sebastian / 2020-07-13 11:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga nie brać telewizji w cyfrowym nic nie działa wykańczają oraz przycina, nie oddają pieniędzy jeżeli pomylisz się i wyślesz dwa razy potem niby mają 30 dni i przeciągają specjalnie do następnego miesiąca beznadziejni są
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko
    MiejscowośćStrzelin
  • ~Wiktor / 2020-07-13 00:17
    Ocena: 2.00 / 5
    Miałem internet od nich przez kilka dni, na początku przeez jeden dzień nawet git strony szybko się ładowały ale potem to już dramat, internet był dobry tylko o godzinie 16 przez maksymalnie 5 minut, tak to jego prędkość jest niewyobrażalnie niska nawet jak na górskie warunki, 0,01mbps down czasami strona nie wykrywała internetu pomimo, tego, że był. Internet do niczego, nawet do przeglądania wiadomości nie mówiąc o oglądaniu filmów w 240p czy nawet 144p przez kolejny miesiąc musiałem korzystać z transmisji danych na telefonie od orange
    WadyNiewyobrażalnie niska prędkość łącza.
    MiejscowośćNowy Sącz
  • ~Dominika / 2020-07-08 11:00
    Ocena: 1.33 / 5
    Internet większość czasu nie działa a jak zacznie działać to chodzi bardzo wolno
    WadySzybkość i jakość
    MiejscowośćRadomsko
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2085
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1870
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 878
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 820
mBank
Ocena: 1.91, ilość opinii: 791
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 669
Plus
Ocena: 1.59, ilość opinii: 573