Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2311 opinii

1.53 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.82
  • Parametry
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~DOMINIK / 2021-02-23 16:27
    Ocena: 2.50 / 5
    masakra z ta prędkością Internetu...cena nie jest adekwatna co to jest ze prędkość wczoraj była ok 10 dziś niecałe 5..
    DRAMAT NIE POLECAM
    MiejscowośćGDANSK
  • ~miki / 2021-02-20 19:35
    Ocena: 3.00 / 5
    Internet rzadko w mieście działa w ciągu dnia.
    Zaletynoc
    Wadydzień
    MiejscowośćNowy Dwór Mazowiecki
  • ~pakelus / 2021-02-20 15:09
    Ocena: 1.00 / 5
    limit nie starcza na nawet jedną grę, płaci sie a nie ma, prędkość to zawrotne 700kb/s a nadajnik jest 2km odemnie i sygnał lte odpiera a na dodatek miało być że w zasięgu nadajnika LTE po wyczerpaniu limitu internet dalej działa normalnie a działa jakieś 8kb/s, na dodatek router jest wykastrowany z opcji np QoS i innych, ODRADZAM KUPNO U PLUSA I CYFROWEGO POLSATU
    ZaletyZERO
    WadyWSZYSTKO, ROUTER WYKASTROWANY Z WSZYSTKICH OPCJI ZAAWANSOWANYCH
    MiejscowośćŁaganó
  • ~plusak / 2021-02-20 14:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet kosztuje troche, u innego operatora znajdę taniej i lepiej a ten to w ogóle nie działa jakieś 500kb/s około ma :C
    WadyNIE DZIAŁA JAK NALEŻY OSZUKANE
    MiejscowośćŁaganów
  • ~Jurekk / 2021-02-18 15:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest beznadziejny wolny ciagle się rozłącza
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
  • ~Adam / 2021-02-13 17:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeżeli temperatura spadnie poniżej -4, net przestaje działać.
    Jeżeli działa to LTE o prędkości 2MB :-). Śmiech w XXI wieku.
    ZaletyBrak
    WadyWrażliwy na temperatury minusowe.
    Składanie reklamacji wymaga dużej wiedzy informatycznej. Zniechęca to użytkownika do składania reklamacji.
    Fatalna jakość obsługi.
    Fatalna prędkość łącza.
    Bardzo zła jakość sprzętu.
    MiejscowośćStaszów
  • ~CyfrowyPossysa / 2021-02-12 17:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam, z usług cyfrowego Polsatu korzystam nie długo i po jakości połączenia uważam że cofamy się do średniowiecza. Posiadam pakiet za ok.50zl w momencie zapłacenia za Internet kilka dni przed upływem terminu, w następnym miesiącu dostaje informacje że muszę zapłacić bo mam nieuregulowany rachunek. W ciągu roku dwukrotnie był zmieniany numer konta na jaki mam wysyłać przez co robi się bardzo syf i niedomowienia. O jakości i stabilności połączenia można tylko mówić w negatywach: słaby, niestabilny, zacina się, raz jest raz nie ma, w wypadku kiedy korzysta więcej niż 1 osoba to już nie ma o czym gadać. Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to że cyfrowy Polsat ma świadomość tego że daje usługę którą jest do niczego i każe sobie za to płacić.
    ZaletyZaletą można nazwać to że Internet jest dobry dla rodzin z dziećmi. A przez co? Przez to że gówniaki nie będą cały czas siedziały w telefonach
    WadySzkoda dnia na wypisywanie
  • ~Ano9988273 / 2021-02-12 01:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia płacę 100 zł miesięcznie za 500Gb internetu, a internet działa jak się mu zachce co parę dni trzeba kontaktować się z biurem obsługi, aby załatwić problem gdzie dostajemy instrukcje jak to naprawić zresetować router co nie działa gdy internet odnowi się na nowy miesiąc 500Gb schodzi w tydzień co jest nie możliwe, ponieważ WiFi używam maks 3 godzinny dziennie absolutnie nie polecam pieniądze wyrzucone w błoto.
    WadyCena, prędkość (a raczej jej brak), zawodny.
    MiejscowośćŻywiec
  • ~Wiktor / 2021-02-08 15:32
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet działa wolno i ma co chwile zwiechy, nie da się nic zrobić
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćPowidz
  • ~Jurek / 2021-02-08 12:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest po prostu tragiczny nic nie chodzi ciagle się rozłącza a jak już jest to ma prędkość jak 10 lat temu
    ZaletyNic
    WadyWszystko
    MiejscowośćKlucze
  • ~Rodo / 2021-02-07 12:53
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet dział tylko 1 tydzień po 12 nawat jeżeli go się nie używa nie polecam mamy ten internet już z 10 lat i z miesiąca na miesiąc jest coraz gorszy nie morzna nawet odpalić mesengara i zdjęcia na fb się nie wczytują nie po to płacę za internet tyle samo co moi znajomi tylko tym się rużnimy że w moim przypadku nie działa nawet z anteną a oni mają bez anteny i bez limitu również ja płacę za limitowany i również bez anteny nie
    ZaletyObsługa bardzo dobra zawsze zapewniają że internet będzie lepszy i że jest bardzo dobry
    WadyNie morzna przełączyć na 3g nie morzna zmienić nic w ustawieniach rutera nic nie działa z dużo wad by wypisywać wszystkiego prubowałem poradniki co morzna zrobić z polepszeniem internetu u znajomego musiałem oglądać dziękuję za uwagę
    MiejscowośćRodo
  • ~Mariano / 2021-02-04 16:27
    Ocena: 1.75 / 5
    Jako mała firma korzystamy z internetu mobilnego LTE na modemie B593s-22. Ostatnio zrywa internet na kilkanaście minut, by pojawił się znowu z prędkością 2-5 Mbps. Oprogramowanie modemu z 2013 roku. Poprosiłem Cyfrowy Polsat o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Otrzymałem pismo (e-mail) z 14. punktami do wypełnienia:
    1. Numer MSISDN:
    2. IMSI:
    3. Adres (ulica, miejscowość, kod pocztowy):
    4. Model modemu:
    5. Komunikat błędu:
    6. Poziom sygnału sieci macierzystej:
    7. System operacyjny:
    8. Data/godzina wystąpienia problemu:
    9. Częstotliwość wystąpienia problemu: Stale/Okresowo/Jednorazowo
    10. Reinstalacja modemu: Tak/Nie
    11. Antena zewnętrzna: Tak/Nie
    12. Telefon kontaktowy:
    13. Uwagi:
    14. wykaz prędkości ze strony: www.speedtest.net
    z informacją, że jeśli nie odpowiem na te pytania to reklamacja nie będzie rozpatrzona.
    Fajnie.
    Cyfrowy Polsat ma moje wszystkie dane, jak również dane sprzętu, który kilka lat temu mi wydzierżawił. Ale to mało.
    Z tego też wynika, że końcowy użytkownik Polsatu powinien posiadać sporo wiedzy informatycznej, by się nią z dostawcą internetu podzielić.

    Doradzono mi cobym zaczął od zmiany oprogramowania, które mocno jest postarzałe.
    Napisałem więc do Cyfrowego Polsatu o wskazanie linku do pobrania oprogramowania do tego modemu.
    Otrzymałem odpowiedź:
    Uprzejmie informujemy, że zgodnie z Regulaminem świadczenia usługi telekomunikacyjnej dostępu do Internetu, §18, pkt. 6. W przypadku gdy reklamacja została złożona przez reklamującego ustnie albo w formie pisemnej osobiście podczas wizyty reklamującego w Punkcie sprzedaży (obsługi) lub COK, nie spełnia warunków określonych w niniejszym paragrafie, upoważniona osoba reprezentująca Cyfrowy Polsat, przyjmując reklamację, jest obowiązana, o ile uzna, że jest to konieczne do prawidłowego rozpatrzenia reklamacji, do poinformowania reklamującego o konieczności jej niezwłocznego uzupełnienia z pouczeniem, że nieuzupełnienie reklamacji spowoduje pozostawienie reklamacji bez rozpoznania. Reklamacje nieuzupełnione pozostawia się bez rozpoznania.

    A firma nie ma w dalszym ciągu internetu. Fajnie, że pomogli.

    Może ktoś z Państwa wskaże linka do pobrania stosownego oprogramowania:
    Model: B593s-22
    Numer seryjny: S2Z7S14928002694
    IMEI: 860091027627957
    Wersja sprzętu: Ver.B
    Wersja firmware: V200R001B180D20SP05C69
    Data kompilacji oprogramowania sprzętowego: 1 sierpnia 2013

    Pozdrawiając liczę na Państwa wsparcie.
    Zaletynie ma
    Wadywszystkie
    MiejscowośćWarszawa Bemowo
  • ~Klient / 2021-02-04 12:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo slaby zasięg. Zacina się a technologia 5G.
    MiejscowośćRadom
  • ~Robert / 2021-01-29 22:37
    Ocena: 5.00 / 5
    Nie sądziłem, że jeszcze przyjdzie mi kiedyś pisać pozytywną opinię o jakości LTE Polsat Cyfrowy.
    W czasie kiedy w mojej okolicy (Skórzewo k/Poznania) lokalne BTS-y większości operatorów przeżywają totalne oblężenie Polsat o dziwo daje radę. 60Mbit/s UL, 5 Mbit UL. Jak na domowe potrzeby daje radę.
    ZaletyPrędkość
    MiejscowośćSkórzewo
  • ~Darek / 2021-01-28 15:41
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet o słabym zasięgu nie stabilny i słaba prędkość
    Wadysłaba prędkość i niestabilny często brak dostępu
    MiejscowośćKrosno Odrzańskie
  • ~IRENEUSZ / 2021-01-27 19:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam internetu , mam z nimi umowę od dawna i cały czas jest lipa ,kontakt telefoniczny utrudniony. Dzwonisz i masz komunikat że jesteś 8 w kolejce albo będziesz miał kontakt z konsultantem za 30 min. Nie ma fizycznego wsparcia a jedynie z warszawki maile żebyś im podał jakieś magiczne dane w czternastu punktach z czego połowa to jakieś nazwy które zna tylko programista .Rada dla wszystkich -kup internet u dostawcy lokalnego , masz kontakt z osobą fizyczną i zagwarantowany serwis. Polsat ma siedziby lokalne ale co z tego skoro wszystkie problemy ,,załatwia,, warszawka.
    Zaletybrak
    Wadysłaba prędkość, po wykorzystaniu pakietu np.80gb zwalnia że strony się nie chcą otwierać , zawiesza się kilka razy dziennie
    MiejscowośćBĘDZIN
  • ~konrad / 2021-01-26 22:20
    Ocena: 1.25 / 5
    Nie polecam , Internet ma bardzo słabe parametry w testach prędkości, utrudniony kontakt telefoniczny z Centrum Obsługi Klienta, brak reakcji na reklamacje dotyczące jakości usługi. Firma nie wywiązuje się z własnych zobowiązań, natomiast jest bardzo agresywna w egzekwowaniu zobowiązań kienta.
    Zaletybrak
    Wadybardzo słaby internet
    MiejscowośćBiałobiel
  • ~macjei / 2021-01-26 19:59
    Ocena: 4.25 / 5
    ja uważam że internet jest świetny nie zacina się najlepszy jaki kiedykolwiek spotkałem w staszowie troche średnia obsługa ale ogulnie super
    Zaletyszybki
    Wadybrak
    MiejscowośćRytwiany
  • ~:( / 2021-01-21 15:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam niczego w Cyfrowym Polsacie. Firma nie rzetelna. Jak już podpiszesz umowę to chyba, że umrzesz to może się z niej wymiksujesz. Jak już podpiszesz wtedy nic już ich nie obchodzi nie pomoga w niczym wszelkie reklamacje odmowne. Wymiana sprzętu nie możliwa. Wystrzegajcie się bo później już nic z nimi nie załatwicie.
    ZaletyBrak
    WadyDługa umowa, sygnał bardzo słaby, sprzęt słabej jakości, internet z prędkością do 300 ledwo osiąga 25mb/s żenada a umowa zawarta
    MiejscowośćKobylnica
  • ~Ja / 2021-01-21 09:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam. Nie polecam internetu w cyfrowym Polsacie. wyskakuje informacja że nieopłacone a płacone było , ostatnio zapłaciłam dwa razy w miesiącu bo już miałam dość tych wiadomości na ekranie tv. Chwilę spokoju na drugi miesiąc zapłacone a komunikat wyskakuje taki sam , płacić dwa razy w miesiącu za to samo. Zastanówcie się dwa razy zanim podpiszecie z nimi umowę , więcej nerwów i straconych pieniędzy niż to warte.
    ZaletyBrak
    WadyFaktury
    MiejscowośćNowa Ruda
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2572
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2311
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2256
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2007
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1572
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1224
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 1150
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 910
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 842
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 829