Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2540 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kris / 2023-09-13 16:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Gówno jakich mało nie można nic zrobić ostatnio, nic sie nie otwiera tragedia
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
  • ~Sylwia / 2023-09-03 21:44
    Ocena: 1.25 / 5
    Bardzo słaby internet wogóle nie da się korzystać z wi-fi,nie polecam.
    WadySłaby i drogi
    MiejscowośćRogalów
  • ~Marek / 2023-09-02 16:12
    Ocena: 1.25 / 5
    1.Brak koordynacji pomiędzy Cyfrowym o Polkomtelem.
    2. Zwłoka w świadczeniu usługi (tv kablowa) od ponad 2 m-cy., z przyczyn po stronie Operatora.
    3. Oferta bez rozeznania swoich możliwości, co do jej wykonania.
    4. Brak odpowiedzi na skargi i reklamacje.
    5. Wezwania do zapłaty "z góry", bez świadczenia usługi.
    6. Odmowa przyjęcia reklamacji w PS Plusa.
    Wadyjw.
    MiejscowośćPoznań
  • ~Patra / 2023-08-20 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia ! Internet nie chodzi w ogóle. To jest jakiś obłęd . Muli jak mół bagienny. Brat ma światłowody i na okrągło ogląda Netflixa.. my obejrzymy jeden film który trwa ,1 h 30 minut i po internecie . Opłata 80 zł i 3 grosze.... Nie polecam tego internetu !!!!!! Jestem na nie ! Nie ..nie i nie.... Poszukam innego dawcy ! Szczerze nie kupujcie !!!!! Nawet gdyby to była ostatnia deska ratunku ...
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystkie ! Osiemdziesiąt złotych miesięcznie się opłaca a internet nie chodzi ! Kpiny ! Robienie z ludzi debila
    MiejscowośćWronów
  • ~Błażej98 / 2023-08-07 12:15
    Ocena: 1.25 / 5
    Nie polecam, internet chodzi tak szybko jak ja gdy muszę posprzątać pokój, czyli wogule. Ostatnio to już wogule jakiś żart, otwarcie strony startowej google zajmuje pół godziny. Oczywiście jeśli zmienię internet na wifi z mojego telefonu to już wszystko działa, ale gdy tylko spowrotem przełączam na cyfrowy polsat to znowu nie działa. Nie polecam, szybciej będzie ciągnąć internet z napromieniowanego ziemniaka z czarnobyla niż z tego żartu.
    Zaletybrak
    WadyWolny, nie działa, jak działa to przestaje za pół minuty, nie warty swojej ceny, dodatkowo trzbea płacić za leki uspokajające bo jak tu sie nie wku**ić jak nawet tłumacza sie nie odpali, nawet nie musze chyba mówić jak wolno gry chodzą.
    MiejscowośćKraków, centrum
  • ~Gerwazy / 2023-07-24 13:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie ma w Polsce u władzy nikogo, kto miałby jajka choćby dobrać się tym kanciarzom do dup. Mowa o wszystkich pseudo operatorach mobilnych w Polsce bez wyjątku. Powiedzmy sobie wprost i szczerze - UKE i nasz Rząd żyją sobie z cieniutkich kar nakładanych na tych kanciarzy, szmal się robi, wszystkim cacy i nigdy się to nie zmieni. W Polsce u operatorów GSM takowe jak 3G/4G i 5G istnieją tylko i wyłącznie po to, aby wywiązać się z koncesyjnej umowy (mizernym zasięgiem i obecnością usługi na danym obszarze) i po to, aby za znikomą i śladową jakość w cenie jak za złoto ... zrobić miliony. Policzcie sobie, 20-30-40 milionów abonentów płacących miesiąc w miesiąc po minimum 80-100-120-200 talarów za sprzęt i usługi. UKE to to samo co SANEPID tyle, że wieksi biegają tam z większymi kopertami. Potem biegacze i dawacze są uśmiechnięci.

    Polska kraj cwaniactwa i wyzysku, tak było i zawsze będzie bo mentalnie ten kraj rozp...dolił się już na amen.
    Po 5% możliwości technologicznych ... za 100% wkładu!
    Wstyd i hańba!
    Nie ma miejsca w Polsce w którym LTE przekracza choćby 100Mb/s a powinno hulać do 600Mb/s, prawda?
    Ja mam pod ręką teraz Orange i sprzęt LTE-A cat.19 (do 600Mb/s). I ile mam w szczycie? 15Mb/s dokładnie i spada, po godz. 18 będzie poniżej 5 i kompletny brak możliwości otwierania choćby Szajsbuka.

    I tak jest wszędzie w kraju sp..dolonym do granic bólu. Jest tylko jeden lek na to wszystko, trza stąd wiać.
    Tylko tutaj Prezydenty i inne potrafią cieszyć mordami do telewizorów iu wciskać kit, że ten kraj coś ma, coś zbudował, coś tu działa, coś tu dla ludzi....
    Ahaa...

    Odpowiedź operatorów zawsze taka sam - od 10-15 lat - nadajniki przeciążone.
    To URWAAAAAAAA nie dało się doczepić po 10 dodatkowych na jednym maszcie???????????

    Ścima jak WUJ!
    Ja mam w Orange 400GB uzbierane, nigdy tego nie zużyje bo się nie da. P2P przerywane, P@M blokowane, torrenty zrywa i tak dalej.

    ZaletyNie ma
    WadyWszystkie
    MiejscowośćSopot
  • ~Najgorszy internet to Cyfrowy Polsat / 2023-07-02 14:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Jest to najbardziej żałosny internet jaki istniał. Nie ma żadnej prędkości, zrywa średnio co 5 minut połączenie. Nie da się ani pracować, ani grać, ani nawet przeglądać facebooka. Nie polecam i mam nadzieje, że firma zbankrutuje, bo po prostu okłamuje ludzi. 0/10
    ZaletyBrak
    Wady- zła prędkość (te kilobajty to sobie wsadźcie w ...)
    MiejscowośćLublin
  • ~Dddddd / 2023-06-14 18:27
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam!!! Prędkość dramat. Obsługa klienta dramat. Mógł bym tak wymieniać i wymieniać.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćSieradz
  • ~Dddddd / 2023-06-14 18:27
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam!!! Prędkość dramat. Obsługa klienta dramat. Mógł bym tak wymieniać i wymieniać.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćSieradz
  • ~DarkSoul / 2023-06-13 17:11
    Ocena: 3.75 / 5
    Internet bez obciążonego nadajnika śmiga nawet dobrze, gdy jest obciążony ledwo ciągnie dwa telefony na wifi. Za cenę 80 zł powinno być coś lepszego
    MiejscowośćNidzica
  • ~Czesek / 2023-05-16 10:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięg i prędkość (maksymalnie 1,5 mb/s....Dramat. Ludzie jeśli nie macie możliwości światłowodu i zostaje wam tylko lte to bierzcie T-mobile. Prędkość minimum 20mb/s.
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko nawet Nazwa
    MiejscowośćDobczyce
  • ~D.m / 2023-05-01 16:51
    Ocena: 1.00 / 5
    To samo co telefon nieporozumienie,miało być super ale na super trzeba zmienić sieć
  • ~Krzysztof / 2023-04-10 19:55
    Ocena: 1.50 / 5
    Działa do du...y. zrywa ciągle połączenie. Nie mam słów na określenie działania.Nie docierają ważne maile na czas !!!. Obsługa techniczna internetu zastraszona przez szefostwo. I co z tego , że test prędkości wypada czasami dobrze ,a jak potrzeba to połączenie jest zerwane . Kilka miesięcy po wymianie anteny zewnętrznej z routerem , i nie działa. JA TEj FIRMIE PODZIĘKUJĘ , PONIOSŁEM DUŻE STRATY W WYNIKU NIEDOTARCICIA MAILI NA CZAS. UMOWA NA SPRZEDAŻ PSZENICY W KORZYSTNEJ CENIE PRZEPADŁA. 15000 STRAT. BUJAKCIE SIĘ Z TYM SPPRZĘTEM I JEGO DZIAŁANIEM. !!! WOJNOWSKI KRZYSZTOF
    ZaletyBrak.
    WadyNotorycznie zrywanie połączeń. Niedochodzące maile.
    Miejscowość860-14 Trzemiętowo
  • ~Grzegorz / 2023-03-20 22:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Większego dziadostwa nie miałem, do puki była umowa jakoś działało jak umowa się skończyła i nie przedłużyłem to albo brak dostępu do internetu albo transfer poniżej 1Mb. Dzwonisz na infolinię to mówią że oni nie gwarantują prędkości transferu. Zawsze jakiś problem ,którego nie są w stanie rozwiązać albo twierdzą że problem jest po stronie odbiorcy. Nie polecam, omijajcie jak możecie szerokim łukiem.
    ZaletyBrak.
    WadySame wady.
    MiejscowośćEmilia
  • ~- / 2023-03-19 20:03
    Ocena: 2.25 / 5
    Internet LTE 90 GB. Przed wykorzystaniem limitu jak i po prędkość to około 0,10 Mb/s. Jednym słowem tragedia.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość Internetu
    Przesyłają rachunki pomimo tego ze usługa prawie nie działa
  • ~Kangur / 2023-03-14 09:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści, niby wszystkie kreski a nie mogę otworzyć google
    ZaletyBrak
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Krzysztof / 2023-03-13 18:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno ściemniacze i złodzieje koniec umowy będzie wybarwieniem
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćWYSZKÓW
  • ~Irena / 2023-03-02 19:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, naprawdę bardzo słaby sygnał zarówno antenowy jak i wifi a praktycznie żaden.
    ZaletyŻadnych zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćWilków
  • ~Kamil / 2023-02-28 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Co tu dużo mówić kompletne g...o, nigdy więcej.
    ZaletyTo badziewie i zalety bez jaj
    WadySame wady
    MiejscowośćWolin
  • ~Marta / 2023-02-27 21:00
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie polecam. Bardzo słaby. Od paru dni to jakaś porażka
    MiejscowośćMargonin
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3475
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2218
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2047
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4262
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3802
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2845
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2479
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192