Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Kraków opinie

  • ~Adam / 2017-10-24 17:48:27
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 4.50 / 5
    Mieszkam 25 km od krakowa w dolince, koło Krzeszowic, mam Power LTE 2.0 50 GB. BTS LTE na wzgórzu około 3-4 km w kierunku SW w linii prostej zasłonięty lasem, niewidoczny.
    Kiedyś miałem internet z PLAY i miałem antenę (taką do 3G panelową, z pojedynczym wejściem do modemu, nie-LTE) w szczycie domu (na wys. 11 m) ustawioną na NW.
    Internet był ok. 10 Mb/s DL a w połowie m-ca zwalniał do < 1MB. Zapytałem serwisu CP gdzie jest najbliższy BTS z LTE i dlaczego mi obniża transfer. Powiedzieli, że nie jestem w zasięgu LTE (tak wyczytali z logowania do BTS) i doradzili mi własnie ten BTS w kierunku SW (Rudno/Nieporaz), przestawiłem antenę z zachodniej ściany na południową, mam przydługi kabel chyba 20 m, w chwili obecnej potrzeba mi może max 10 m ale nie zmieniałem. Okazało się, że nagle zyskałem zasięg LTE. Pewnie mam ograniczenie szybkości w postaci słabego sprzętu / anteny lub wina zbyt długiego kabla (E3372 + router MR3420v2) ale mam stałą prędkość 20 MB DL i 7-8 MB UL (http://www.speedtest.net/my-result/6733455905), ping zawsze ok. 30 ms. Na komórce z tej samej sieci (PLUS) mam w punkcie, gdzie jest antena ok. 45-55 MB/s DL. Albo by trzeba skrócić kabel albo zrobić upgrade sprzętu ale szybciej mi nie trzeba a nie chce wydawać kasy na sprzęt (lepszy router czy antena). Dzisiaj - 24 dzień okresu rozl. mam wykorzystane 100 GB i działa cały czas z tą samą prędkością.

    Moja rada: zapytać serwisu CP o najbliższy BTS LTE - to co ma sam CP w mapkach w sieci i na innych stronach WWW nie pokrywa się z rzeczywistością, tego może nie być w necie. Istotne jest skierowanie anteny w kierunku najbliższego BTS LTE.
    Ja mimo wszystko polecam

    Zaletystabilna duża prędkość, rzeczowa/pomocna informacja z serwisu CP, chociaż dość długo czekałem na odpowiedź
    Wadyprzy tej cenie (SmartDOM) - brak
  • ~POD ŻADNYM POZOREM NIE KUPUJ INTERNETU / 2017-09-06 21:23:29
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Szanowni Państwo,

    Piszę tę wiadomość już nie wiem który raz, ponieważ ciągle zawiesza się ładowanie strony po wciśnięciu przycisku "dodaj". Zupełnie jakby Wielki Brat Polsat patrzył i uniemożliwiał mi wstawienie tej opinii ( :D ).

    Mieszkam na obrzeżach krakowa i mimo dobrego zasięgu ten internet działa tragicznie. Wahania pingów są olbrzymie, standardowo między 60 a 120 (ciągłe zmiany co uniemożliwia komfortowe uczestniczenie np. w grach online) a rekordowy pomiar pingu wyniósł uwaga : 20 000 pingu. Tak, dwadzieścia tysięcy. Komedia lepsza niż Akademia Policyjna. Użytkuję ten internet ponad rok, raz działa raz nie działa, raz obrazki na Facebooku czy Youtube się ładują, raz się nie ładują i po ponad roku dalej nie wiem od czego to zależy. Jakość na Yt czasem sama spada do 144p bo łącze nie wyrabia. Jeśli w domu macie Państwo 2+ komputery to będziecie się tylko na siebie złościć, że jedna osoba "zużywa" za dużo internetu i druga nie może wtedy nic zrobić. STANOWCZO ODRADZAM TEN INTERNET, PROSZĘ SIĘ 20 TYSIĘCY RAZY ZASTANOWIĆ ZANIM GO PAŃSTWO ZAKUPICIE. Nie jestem aktywny w internecie i proszę zrozumieć, że to właśnie beznadziejny sposób w jaki działa ten internet przyczynił się do tego, że piszę tą opinie. Nie muszę chyba wspominać, że opcja "bez limitu" to też nieprawda, gdyż jest limit bodajże 100gb ( co w dzisiejszych czasach jest nieakceptowalne - można zapomnieć o ściąganiu czegokolwiek ) po przekroczeniu którego transfer jest blokowany do prędkości bodajże 1mb/s ( w praktyce nigdy nie wynosi on tyle, zawsze mniej co sprawia, że nawet strony ładują się często po kilka minut albo wcale.) PROSZĘ NIE KUPOWAĆ INTERNETU CYFROWEGO POLSATU I NIE NABIJAĆ KIESZENI TYM OSZUSTOM.

    Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia :D
  • ~pasqctfo / 2016-07-11 19:55:49
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    oszukują, niedoinformowują, kłamią.
    na początek - podpisywałam umowę przez telefon. zadawałam pytania - ale jak się okazuje źle i niewłaściwie chyba?
    poprosiłam o włączenie internetu, usłyszałam, że do kilku dni przyjedzie sprzęt - super! przyjechał, zamontowałam - nie działa. dzwonię. oczywiście czas oczekiwania kilkanaście do kilkudziesięciu minut. no ale chcę się dowiedzieć! w końcu jest. Pan sprawdza i okazuje się, że usługa uruchomiona zostanie za trzy tygodnie, ponieważ nie poprosiłam o natychmiastową usługę włączenia. dlaczego? no cholera, bo nikt mnie o to nie zapytał! no to poproszę o przyspieszenie. niestety. nic nie da się zrobić. współczujący operatorzy zaproponowali... rozwiązanie umowy!
    zaczekałam. ufna w dobrą wolę. bo obiecali internet bez limitu w zasięgu LTE. czy na pewno? tak! - zapewniała Pani w telefonie. ale na pewno? - pytał mój chłopak. tak tak! tylko musicie być państwo w zasięgu LTE. jaki kod pocztowy? kraków? no to tak! na pewno. ale na pewno? - chóralnie pytaliśmy. TAK! odpowiadali chóralnie konsultanci.
    otóż bullshit, dziś zadzwoniłam po raz kolejny, zapytać o co chodzi - czy coś im się popsuło, bo nagle internet spowolnił drastycznie? wszak mam LTE bez limitu!
    dowiedziałam się, że... po wykorzystaniu wysokiego w ich mniemaniu (200GB) pakietu, potraktowali nas jako "heavy userów" - dolną granicę wyznaczając sobie sami i... spowolnili transfer do 0,88MB/sek. jest nas czworo, każdy ma net w telefonie, trzy kompy, telewizor z internetem, konsola. oddam, że nie jesteśmy piratami, nie ściągamy filmów, muzy - bo dopiero by było! czekamy co dalej.
    totalnie nie polecam Cyfrowego Polsatu. TOTALNIE.
  • ~Tomasz / 2018-08-21 22:00:02
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Po 2 latach posiadania cyfrowego polsatu jako dostawcy internetu mogę to skomentować jedynie jednym słowem DRAMAT.
    - pobieranie śrenio z prędkością 30kb/s co powodowało pobieranie zwykłych dokumentów w wordzie średnio 10 minut. Biorąc pod uwagę że mieszkam w centrum krakowa (10 min od rynku) jest to nie do pomyślenia.
    - w 50 metrowym mieszkaniu nie łapało internetu dalej niż 15 metrów od routera
    - średnio raz w tygodniu internet przestawał działać
    - na zgłoszoną reklamację drogą mailową otrzymałem odpowiedź listownie (chyba bali się, że z racji jakości internetu nie odczytam wiadomości :)) z informacją, że nie odpowiadają za jakość dostarczonego internetu a jedynie mają obowiązek mi internet dostarczyć co oznacza, że dostarczanie go na poziomie 30 kb/s było według nich jak najbardziej poprawne.
    - Po rozwiązaniu umowy i dostarczeniu sprzętu do oddziału na 2 tygodnie przed wymaganym terminem zwrotu sprzętu, otrzymałem list po miesiącu z informacją, że zostałem obciążony kwotą 350 PLN za nieterminowe zwrócenie sprzętu. Uczulam więc aby podczas rozwiązywania umowy ZAWSZE brać potwierdzenie, że sprzęt zwróciliśmy. Oczywiście będę się odwoływać, bo mam wszystkie potwierdzenia ale zobaczymy co to da.... Najprawdopodobniej czeka mnie ponownie kilka wizyt w oddziale
    Podsumowując - NIE POLECAM
    Miejscowośćkraków
  • ~Aro / 2017-06-14 17:15:59
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwszy i ostatni raz kupiłem cokolwiek od POLSATU! Sprzedają internet LTE Bez Limitu danych zgadza się! I bardzo pięknie się tym reklamują! A w praktyce wygląda to tak, że w momencie przekroczenia +/- 80 - 100 GB ucinają transfer do takiej prędkości że Onet czy Interia ładuje się 5 min. Już po pierwszym telefonie do Biura Obsługi dowiedziałem się, że została nałożona blokada ze względu na mój duży transfer danych... kpina.. pytałem się przy kupnie kilkukrotnie czy są jakiś limity! I oczywiście otrzymywałem odpowiedź, "nie nie ma o ile jest Pan w zasięgu LTE". Zostałem oszukany ale biorę to na klatę bo nie przeczytałem tych 50 stron umowy które dostałem. Naiwnie zaufałem sprzedawcy, mój błąd. Dlatego OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!!!!! Z DALA OD CYFROWEGO POLSATU !!!!
    ZaletyBRAK
    WadyWprowadzanie klientów w błąd, nakładanie blokad transferu prędkości do śmiesznie niskich wartości uniemożliwiających tak naprawdę korzystanie z internetu
    kraków praktycznie centrum, 8 miesięcy a modem LTE już leży w pudle i czeka na koniec umowy
  • ~Ralf47 / 2016-10-20 12:12:06
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 2.00 / 5
    Witam serdecznie od dwóch lat jestem użytkownikiem smartDOM w Cyfrowym Polsacie na szczęście umowa dobiega końca zamiast polecić komukolwiek cyfrowy polsat internet szczerze odradzam nie polecam Jeżeli chodzi o telewizję jest ok, odnośnie internetu prędkości i obsługi najgorszemu wrogowi nie polecam tego I zgadzam się Z bardzo wieloma negatywnymi opiniami odnośnie internetu z Cyfrowego Polsatu jeżeli firma dba o klienta to po dwóch latach współpracy Klient nie odchodził do innej firmy niestety cyfrowy polsat nie dba o swoich kontrahentów Pozdrawiam serdecznie i proponuję przed podpisaniem umowy naprawdę zastanowić się co jest dobre a nie przez 2 lata walczyć i czekać do końca umowy.
    Wady Niestety internet z Cyfrowego Polsatu ma więcej wad niż zalet ograniczone limity ograniczone prędkości niestabilne falowanie zasięgu falowanie prędkości nie polecam Pozdrawiam.......
    jestem mieszkańcem krakowa i korzystam z internetu od dwóch lat.
  • ~Mitex / 2020-10-18 20:27:45
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet od Polsatu to jest po prostu żart, kiedy o 1:00 - 2:00 w nocy dochodzi do 700 KBps to jest cud, w dzień cudem jest 60 Kbps, jedynie czasami przyśpiesza do 500 KBps, połączenie się losowo urywa i wiele innych problemów więc jeśli macie ochotę pooglądać wideo na YouTube to możecie pomarzyć, bo czasem załadowanie YouTube trwa minimalnie 2 minuty, nie da się grać na trybach multiplayer bo wyrzuca z serwerów za zbyt słabe łącze a grę która ma 22 GB pobierałem ponad cały tydzień non stop.


    - To nie jest internet tylko jeden wielki żart i zlepek wad, proszę was nie kupujcie od Polsatu nic związanego z Internetem bo jedynie ucierpią na tym wasze nerwy na czekanie wieki na załadowanie czegokolwiek
    ZaletyŻadnych
    WadyInternet od Polsatu to jeden wielki żart i zlepek wad
    Miejscowośćkraków
  • ~Kamil / 2019-07-28 19:05:41
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.50 / 5
    Ogólnie dramat. Jedyne co ratuje ten nędzny całokształt to cena w pakiecie smartdom. To że są lejki pomijam bo byłem tego świadomy, ale internet po prostu zawodzi w normalnych warunkach. Mam HBO go z którego nie mogę korzystać bo net nie daje rady. Wieczorami urywa się całkowicie i nic nie pomaga. Muszę robić mobilny hotspot który działa milion razy lepiej. Przechodzę do innego operatora mimo że zostało mi 9 mies. do opłacenia. To już akt desperacji. Nikt nie jest w stanie mi pomóc. BOK to zaprogramowane androidy które potrafią tylko zrestartować router i przypomnieć że CP i Plus w zasadzie niczego Ci nie gwarantuje bo przecież to tylko radiowy internet który nie jest niezawodny. Gwarantują jedynie umowę która jest nierozwiazywalna do momentu przegięcia pały. Dla nich to musi być dwa tygodnie bez internetu które jeszcze trzeba im odowodnić. Szczerze nie polecam. Trzymajcie się od nich z daleka.
    Miejscowośćkraków
  • ~air87 / 2020-08-04 11:36:09
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Omijajcie jak najdalej to coś od polsatu. Oni nie mają żadnego internetu do zaoferowania. Prędkośc na poziomie 0,4 ewentualnie 0,5 Mb/s to jest norma. Kiedy piszesz skarge to ci odpowiadaja ze taka jest polityka FUP. Czyli obniżenie prędkości w chwilach gdy na sieci są przeciążenia. Rozumiecie? Mają przeciążenia codziennie przez 24 godziny na dobę. Oni nawet zapomnieli gdzie jest jakakolwiek granica wstydu. Jeszcze mam usułgę LTE bez limitu HAHAHA tu to dopiero wpadłem. Jak masz prędkośc 0,4 to jak mógłbyś przekroczyć jakikolwiek limit??? Sprytnie to oszuści sobie wymyślili...
    Zaletybrak jakichkolwiek zalet
    WadyInternet od polsatu to właściwie ulep stworzony z wad więc wszystko co najgorsze myślałeś kiedyś o dostawcy internetu na pewno odnosi się do polsatu
    Miejscowośćkraków
  • ~Krakowianka na Podlasiu / 2018-10-15 23:49:53
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam jednocześnie obie opcje w CP.Kończy się umowa i nigdy więcej z tym operatorem.Połączenie z Plusem pogorszyło jakość usługi.Stałe problemy z jakością,miało być szybko i dostępnie a jest beznadziejnie,przerywa łączenie,wolno łączy a sprzęt dobry.Warunki atmosferyczne dla nich problem-deszcz,zamieć,upały tak nawet to.Wymieniałam modem,kartę,sprzęt i dalej jest nie tak.Poza tym ciągłe nagabywanie o dostępnych usługach,telefony a obecnie chyba nie wolno.Odradzam każdemu.
    ZaletyBrak jakichkolwiek zalet.
    WadyObsługa w salonie okropna,nie wyjaśni,każą dzwonić na info,panowie powinni przejść podstawowe szkolenie na temat obsługi,poza tym opłaty za chęć odstąpienia ogromne.
    Miejscowośćkraków
  • ~Andrzejo / 2016-04-04 11:35:45
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 3.75 / 5
    Używam dopiero kilka dni. Dobra cena, miesięcznie 35 zł, ale mam telefon w Plusie, stąd ta cena. Mieszkam w centrum krakowa. W ciągu dnia szybkość download ok. 14-15 Mbps, a nawet więcej, niestety w godzinach wieczornych, 19-22, spada średnio do ok. 3.5, a potrafi nawet zejść do 2. Niezły upload, ok. 4-6, ale ten jest mniej przydatny. Mimo wszystko połączenie jest stabilne, nic się nie zrywa. Ważna jest odległość od rutera, najlepiej nie przekraczać kilku metrów, dalej - transfer słabnie. Dotychczas używałem UPC na radiu i transfer download (upload był b. niski) wynosił ok. 3.5 Mbps, wieczorem ok. 3. Czyli podobnie jak LTE. Mimo wszystko przejdę na LTE. Taniej i mogę zabrać modem w podróż. LTE jest nielimitowany. Jeśli brak zasięgu LTE, mam do dyspozycji 70 GB.
    ZaletyMożliwość używania internetu mobilnego.
    WadyStosunkowo słaba szybkość transferu w godzinach szczytu, czyli wieczorem.
  • ~AndrzejO / 2016-04-30 13:52:37
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 3.75 / 5
    A ja jestem umiarkowanie zadowolony. To moja druga opinia, po ok. miesiącu używania. Mieszkam w centrum krakowa. Jak na razie nie jest źle. W ciągu dnia 15-25 Mbps, wieczorem, między 19-22h, spada do ok. 3.5 Mbps. W weekend ok. 8-10 Mbps. Co jakiś czas robię speedtest. Przez miesiąc zdarzyło się jedno nieprzewidziane zawieszenie. Nie ma co narzekać. Widziały gały co brały. Miałem dwa tygodnie na testy i mocno się zastanawiałem czy zostawić CP czy nie. Dotychczas używałem UPC na radiu (kabla się im nie opłaca ciągnąć) z przepustowością ok. 3-3.5 Mbps. Zastanawiałem się nad neostradą i to być może alternatywa do CP. Ale po dwóch tygodniach stwierdziłem, że CP nie jest zły, do tego mobilny, mogę go zabrać na wakacje i tani (35 zł). A w razie konieczności mam w pracy internet z gigabitowym łączem.
  • ~Kamil / 2017-11-24 20:55:40
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem graczem CS:GO, do godziny 18:00 wszystko dobrze chodzi (50-80pingu). Niestety WIECZORAMI internet zwalnia do tak makabrycznie małych wartości (download spada do 0,39mb/s, gdzie średnia w Polsce wynosi 25mb/s!). Ping skacze do 800 (im mniej pingu tym lepiej). Nie da się normalnie przeglądać stron internetowych, a co dopiero oglądać Youtube'a czy grać w gry ONLINE. NIE POLECAM i odradzam zakupu. Pozdrawiam.
    ZaletyBRAK
    WadyPo 18:00 tego internetu po prostu nie da się używać.
    Miejscowośćkraków
  • ~AndrzejO / 2016-05-20 20:25:22
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 4.25 / 5
    To moja trzecia opinia. Następna napiszę po roku używania. Tym razem po dwóch miesiącach. Nie wiem co się stało, ale jest nieźle. Centrum krakowa. Często robię speedtesty o różnych porach dnia. Zawsze było dobrze w ciągu dnia, 20-30 Mbps, a nawet więcej, ale wieczorem, między 19-22 było kiepsko, ok. 3-3.5. Od kilku dni jest 8-12. Oby tak dalej. Odnośnie stabilności nigdy nie miałem zastrzeżeń. Było i jest dobrze. Miałem problem z Windows 8.1 i tylko z Cyfrowym Polsatem, bo inne wifi działały bez zarzutu. Często nie łączyło. Pomoc znalazłem na youtube \"Windows 8.1 Wifi Limited Connection Problem Fix - 4 Ways\". Już pierwszy sposób z wyłączeniem funkcji oszczędzania energii pomógł.
  • ~pawe l / 2016-04-01 21:59:22
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 2.25 / 5
    GóWno ,gówno,gówno i jeszcze raz gówno.Ibisza powinno się ukarać na rynku krakowa za promocję tego szajsu,a razem z nim p.Solorz głowny odpowiedzialny za narodowe KŁAMSTWO internetowe.Ludzie niech was nie skusi śliczny uśmiech Krzysia w reklamach TV.Jak macie stały net na poziomie 3-5 mb/s to go zostawcie i nie próbujcie zmieniać.W polsacie czasami bedziecie mieli predkosc 0,5-max 3 mb/s wiec szajs!!!!!!!!!!!!!.Udupiłem się na 24 msc i nie mam wyboru,ale was uczulam na ten szajs.150 mb/s LTE śmiech na sali.Chciałbym mieć 1/10 z tego.Nadmieniam że jestem w zasięgu LTE Polsat żeby nie było.Pozdrawiam Polsat FU.. OF...
    Zaletybrak
    Wadynie chcę mi się pisać
  • ~mako / 2019-08-20 07:08:13
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.25 / 5
    Oszustwem jest "LTE bez limitu"!!!, jestem w zasięgu i rozumiem że internet powinien być bez limitu w LTE (albo chociaż jakoś przyzwoicie działać), a ICOK informuje iż szybkość internetu została ograniczona ze względu na zbyt duże wykorzystanie.... czyli mam dostęp (bez limitu), ale nie w szybkości LTE tylko w około 0!!!!
    Pakiet nocny nie działa gdy zużyty jest podstawowy pakiet.
    Poza tym router rozłącza się co chwilę ;(
    83 zł wyrzucane co miesiąc w nerwach.....
    NIE POLECAM, STRATA ZDROWIA, PIENIĘDZY, PORAŻKA NA TOTALU!!!
    Miejscowośćkraków
  • ~AndrzejO / 2016-10-16 10:57:51
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 4.25 / 5
    A ja pozoostaję niezmiennie zadowolony. Centrum krakowa. Używam od mniej więcej pół roku. Początkowo różnie bywało, czasem transfer (download) wieczorem w godzinach szczytu schodził do 3-4 MBs, teraz przeważnie kręci się w okolicach 10. A przykładowo w niedzielę o 11-ej wynosi ok. 17 Mbs (download i upload). Naprawdę nie mam powodów do narzekania. Jedynym problem był Windows 8.1 na jednym z komputerów domowych, gdzie połączenie się czasem zawieszało. Pomogła seria zmiany ustawień zaproponowanych w sieci.
    Korzystam od pół roku, 35 zł/miesiąc
  • ~zawiedziona100% / 2018-11-03 16:55:51
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet w cyfrowym polsacie jest jedną wielką kpiną. Trzeci raz wymieniam ruter, bo coś szwankuje i nikt nie jest w stanie udzielić mi odpowiedniej pomocy. Konsultanci stacjonarni wysyłają mnie z jednego punktu obsługu do drugiego, a konsultanci online ciągle polecają wykonywanie tych samych czynności, co skutkuje.. NICZYM.
    Surfowanie po sieci to koszmar.. prędkość pobierania i wysyłania regularnie na poziomie nieco ponad 1 mb/s :) Jednym słowem- żenada.
    Miejscowośćkraków
  • ~jacek / 2016-02-16 19:25:44
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Nie narzekajcie Ci ktorzy macie 0,2 Mb/s moj najwyzszy wynik w ostatnim miesiacu to 0,08 Mb/s. Jak "wgrywam" strone allegro z samochodami to szybciej dojade do krakowa i zobacze na zywo niz zobacze wgrane zdjecia (mieszkam pod Lodzia). Do konca umowy- 121 dni. Odliczam z utesknieniem.
    Zaletybliski koniec umowy
    1 rok 8 m-cy smartdom-45 zl 30GB
  • ~Theodora1 / 2017-09-11 10:43:26
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Nie dam żadnej gwiazdki.jestem klientem 6lat.po podpisaniu kolejnej umowy wieczny problem.nie ma tych kanałów co na umowie.nie załatwia tego przez telefon tylko trzeba jechać na miejsce i tak to trwa 2 miesiące. Nie szanują długoletnie klientów a szkoda.mowa o siedzibie w krakowie ul bora komorowskiego.tak to jest ryba psuje się od głowy.
  • ~Szuflada / 2019-01-26 16:26:58
    Dostawcy internetu › Cyfrowy Polsat Internet
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet używam od roku. Pierwszy miesiąc testów dobre parametry. Po przejściu na umowę internet tragiczny. 500kb/s to często norma. Na infolinii dowiaduje się że to jest minimum jakie firma gwarantuje. Nie polecam omijać z daleka.
    Miejscowośćkraków