Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2483 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~red / 2022-05-28 09:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Zwykła kradzież, internet nie nadaje się do użytku, prędkość pobierania to jakieś 50kb/s. Nadmieniam iż posiadam antene oraz dobry sygnał i oczywiście transfer. Telefon do pomocy technicznej nic ci nie da, bardzo odradzam. Jedyny okres dobrego internetu to twoje 14 dni testowe żebyś podpisał umowe.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćTuplice
  • ~Czesiek / 2022-05-23 15:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak się Cieszę że mam umowę Tylko do 12 06 2022.
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
    MiejscowośćMyślenice
  • ~Bhrfji / 2022-05-12 19:08
    Ocena: 1.00 / 5
    A myślałem że tylko ja tak mam zdecydowanie nie polecam prędkość to jakis zart internet raz działa raz nie zależy jak mu się zachce miałem mieć internet nielimitowany ale msc po podpisaniu umowy dowiedziałem się że to tylko nazwa nielimitowany a tak naprawdę jest limitowany. Obsługa klienta jak dzwonisz wkurzony że znów internet nie działa to Pani każe czekać ci na Lini żebyś się uspokoił
    ZaletyZadnych
    MiejscowośćBielsk
  • ~Michał / 2022-05-08 13:19
    Ocena: 2.25 / 5
    Ostatnio zacząłem mierzyć przez stronę speed test i wychodzi pobieranie od 3 mega do 7 wysyłanie od 1 do 3.60 nie wiem po co reklamują że najszybsze 5g w Polsce nie polecam kończy się umowa i koniec
    ZaletyŻadnych
    WadyModem ledwo działa w pokoju obok
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Supreme / 2022-05-07 11:43
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet okropny , najgorszy w Polsce. Bardzo słabej jakości oraz prędkość niezadowalająca moim zdaniem jeden z najgorszych internetów lepiej kupić z Plusa.
    Zaletynie posiada
    Wadywszystko , prędkość , jakośc itp
    Miejscowośćtychy
  • ~Radomsko / 2022-05-05 20:11
    Ocena: 1.00 / 5
    BARDZO MOCNO ODRADZAM
    Internet jest niestabilny, filmy się zacinają, oferty są drogie i jeszcze z limitem transferu danych, który w tych czasach kończy się po 2 tygodniach użytkowania - a resztę miesiąca trzeba siedzieć bez internetu, bo nawet strona Google nie chce się załadować.
    Ping w grach jest kosmiczny i nie da się spokojnie pograć.
    Filmy się zacinają, chyba że w jakości 144p chce ktoś oglądać.
    Gdy zadzwoni się do infolinię, zwalają wszystko na to, że:
    - Akurat w tym momencie jest jakaś awaria,
    - Odbiornik przeciążony, albo, że prędkości są przecież normalne.

    - Omijać szerokim łukiem. Największe gów**.
    WadyCena
    Ping
    Prędkości
    Stabilność
    MiejscowośćRadomsko
  • ~artur04.72 / 2022-05-03 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia to co oni proponują ni jak ma się z rzeczywistością.Prędkość teraz mierzona to 6,68 Mbit/s.TO SĄ JAJA !!!!
    Zaletybrak
    WadyWszystko !!!!!
    MiejscowośćGłuchołazy
  • ~Czesław / 2022-04-27 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Jezu Jak się Cieszę że umowa do czerwca!!! Pismo już poszło.
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko!!! Brak zasięgu. Ping 1000. Maks pobierania 2-3 MB. Po wybraniu pakietu 500kb/s. Rok 2022 i takie rzeczy!!! Omijać Szerokim Łukiem!!!!
    MiejscowośćDobczyce
  • ~Jarosław / 2022-04-21 19:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiepska jakość pomimo zasięgu, słaby transfer, częste zakłócenia...
    Zaletyi tu się zaciąłem, starałem się ale nie potrafię pochwalić.
    WadyBrakłoby miejsca
    MiejscowośćWoźniki
  • ~Paulo Coelho / 2022-04-21 17:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Tyle lat w Plus i Cyfrowym Polsacie i uznaje to za wielką porażkę i stratę moich pieniędzy... Jeśli ktoś planuje związać się na dłużej z tą siecią to odradzam. Tyle lat i dla stałych klientów śmieciowe oferty tak jak traktowanie klienta przy zakończeniu umowy...
    Internet jak działa to chyba od święta a wszyscy mają Cię w poważaniu ????????????
    ZaletyPrzy tylu wadach to zalet nie widzę...
    WadyBrakło by dnia na opisanie wszystkiego
    MiejscowośćOstrzeszów
  • ~m / 2022-04-20 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia.... najgorszy dostepny internet... płacąc 125 zł na miesiąc nie mogę nawet spokojnie obejrzeć filmu, bo ciągle się zawiesza albo go wogóle nie ma...koszmar!!! nawet serwisu nie mają żeby ktoś podjechał i sprawdził co się dzieje. Przy takim pakiecie muszę dokupywać dodatkowy internet z innej firmy, tylko czekam żeby umowa się skończyła!!! Szczeże nie polecam....
    Wadypłaci się za nie dostarczanie internetu, śmiechu warte!!!
    MiejscowośćSierpc
  • ~asd / 2022-04-13 21:30
    Ocena: 2.25 / 5
    Najgorszy internet, transfer ucieka niewiadomo kiedy. 60GB w 2022 roku?? chyba żart filmy na youtube 2 4k czego się nie ogląda, ale w hd filmy biorą po 500mb tylko by obejrzeć nie pobierać. Kupujesz dodatkowy pakiet gdzie w roku 2022 to jakaś kpina, i jeszcze kur... działa jak by się wysrać nie mógł. Macie farta że nie jest na mnie bezpośrednio zawarta umowa bo bym przyjechał i chyba dyrkowi wyjeba... w pysk za takie gó..wno które wciskacie ludziom.
    Zaletybrak
    Wadynajgorszy internet
  • ~Martyśka / 2022-04-12 13:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten internet to możecie sobie za przeproszeniem w dupe wsadzić. Za co ja w ogóle płacę. To coś czego nie da się nawet nazwać internetem nie działa po 10 dniach. Przez cały czas pokazuje się wykrzyknik przy znaczku WiFi. Nic się nie chce kompletnie otwierać. Toż to można ku*wicy dostać. Szczerze odradzam. Dobrze że mi się chociaż umowa kończy bo już bym chyba nie wytrzymała nerwowo.
    ZaletyKompletnie nic
    WadyWszystko
  • ~Mania / 2022-04-11 16:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy Internet jaki jest na rynku.. Pakiet kończy się po tygodniu nawet jak jest niewłączony. Specjalnie kupiliśmy mały router z Orange( śmiga jak szalony i uwaga!!!można codziennie oglądać filmy na Netflixie- co wg panów doradców z polsatu jest niemożliwe),wyłączyliśmy router polsatowski- który i tak nie jest w stanie dźwignąć nawet otwierania głównych stron internetowych, a tu co- rachunki ponad 100 zł- i rzekome wykorzystanie internetu.
    Gdybym miała czas- sprawa zostałaby skierowana do rzecznika praw konsumenta bądź dalej, ale że nie mam czasu i chęci- to działam prężnie marketingiem szeptanym ostrzegając innych przed tymi oszustami.
    Zaletybrak
    Wadyza mało miejsca żeby wypisać
    MiejscowośćReda
  • ~Izabela / 2022-04-06 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Znowu przysłane przypomnienie o płatności! Dzisiaj jest dopiero 6 kwietnia, a termin płatności upływa 11 kwietnia, już nie możecie się doczekać forsy ? Ten wasz internet i tak nie działa, a umowy nie można zerwać, ale już niedługo się kończy i nigdy więcej Plusa, powinniście zmienić nazwę na Minus, bardziej adekwatna!
    ZaletyW przypadku tego dostawcy nie istnieją
    WadyDno i 10 metrów mułu
    MiejscowośćCzechowice-Dziedzice
  • ~Baton / 2022-04-01 22:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno, brak kompetentnych doradców. Transfer szybszy w telefonie niż od CP. Obsługa totalnie zła, nic nie potrafią powiedzieć tylko zwalają wszystko na warunki, odległość od nadajnika itp. Mieszkam na wsi pod Zgierzem, do najbliższego TBS w linii prostej mam 1.5km a transfer 1Mb !!!! To ma być Internet LTE, szkoda czasu i pieniędzy. Możesz zgłaszać reklamację a i tak nic z tego nie będzie. Stanowczo odradzam.
    ZaletyBrak
    WadyTotalnie wszystko.
    MiejscowośćEmilia koło Zgierza
  • ~aga / 2022-03-31 21:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Sam Internet jest słaby, natomiast obsługa to prawdziwe dno. Po zakończeniu umowy zdałem sprzęt z potwierdzonym protokołem odbioru. Ale ta firma "nie zauważyła" tego faktu. Straszy mnie windykacją z argumentem, że sprzętu nie zwróciłem.
    Wszystko wygląda jak w filmie MIŚ: "Nie mam pana płaszcza i co mi pan zrobi". Tylko, że ten film to bardzo dobra komedia a firma chyba stara się być traktowana poważnie.
    Zaletybrak
    Wadyzachowanie firmy na granicy oszustwa
    MiejscowośćSiedlce
  • ~Jewar / 2022-03-26 20:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Mega powolny, a pod koniec miesiąca się psuje totalnie
    MiejscowośćŁódź
  • ~Prick / 2022-03-25 17:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno i bąble... a najgorsze jest to, że mają kompletnie wy...ne w nasze/wasze opinie.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko inne
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Izabela / 2022-03-17 21:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłam usługę internetową z kablem światłowodowym, najmniejszy pakiet za 50 PLN i nagle okazało się, że internet działa !
    Niestety dalej muszę płacić 64 PLN za internet z Plusa, bo nie przyjmują rezygnacji mimo, że ich usługa nie działa :(

    Nigdy więcej Polszmatu
    Zaletybrak
    Wadysame wady
    MiejscowośćCzechowice-Dziedzice
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
Play Online
Ocena: 1.79, ilość opinii: 1906
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146