Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2532 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Anusiak / 2022-12-30 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Kompletne dno brak zainteresowania klientem płacę za internet z którego nie mogę korzystać bo ciągle słaby sygnał od pewnego czasu. Pieniądze co miesiąc wydawane w błoto. Są firmy które dbają o swojego klienta więc najwyższy czas rozwiązać tutaj umowę ....
    ZaletyBrak
    WadyWszystko na nie zero zainteresowania klientem
    MiejscowośćWĄSOSZ
  • ~Ilona / 2022-12-28 18:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słabe połączenie z internetem, brak możliwości przeglądania stron czy korzystania z poczty. Połączenie co chwilę przerywa.
    Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Brak propozycji rozwiązania problemu. Pan sprawdził parametry i stwierdził, że wszystko się zgadza a internet jak przerywał tak przerywa nadal.
    Nie polecam!
    ZaletyBrak
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćJanów Lubelski
  • ~jebacyfrowypolsat / 2022-12-28 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    ten Internet to jakis syf, nic nie dziala co chwile rozlancza nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Stanislaw / 2022-12-06 20:36
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet jest beznadziejny bardzo slaby i czesto przerywany mimo częstych reklamacji bez zmian.Zniecierpliwością czekam na koniec umowy.
    Zaletybrak
    Wady:-(
    MiejscowośćWrocław
  • ~Irek / 2022-11-30 17:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam muszę płacić za za internet kturego nie mam
    ZaletyBrak
    WadyWady jedna brak internetu
    MiejscowośćStare Brynki
  • ~B / 2022-11-09 18:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Mój internet z PB osiąga prędkość transferu 0,2 MB/s - to kilkaset /do kilku tysięcy razy mniej, niż obecny standard. PING też "rewelacyjny" - 300-1100. Na moje maile customer service już nie odpowiada. Z pewnością zmienię operatora, bo to żenujące.
    Zaletybrak
    Wadypatrz wyżej
    MiejscowośćPoznań
  • ~mariola / 2022-11-03 12:21
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam,ciągle się zrywa ,nie można nic obejrzeć ani na nim pracować!!!i to w Warszawie!!!!natomiast na wsi Wysoczyn zupełny brak zasięgu!!!chociaż wedle och pomiarów intenet mi działał,ba. nawet z niego korzystałam,jakim cudem,skoro karta leżała w portfelu...reklamacji nie uwzględniono!!!!DNO!!!
    ZaletyŻADNYCH
    WadyBRAK ZASIĘGU,
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Niezadowolony klient / 2022-10-30 12:57
    Ocena: 1.75 / 5
    Nie polecam internet chodzi tragicznie, po złożeniu reklamacji,według nich jest dobrze, prędkość mojego internetu 1mb/s na 4 osoby w domu, neftix nie chodzi. Dno i wodorosty
    ZaletyNie ma
    WadySame
    MiejscowośćKoło starego Sącza
  • ~Darek / 2022-10-28 20:21
    Ocena: 1.75 / 5
    Nie polecam tego syfu najgorszemu wrogowi!Dzwonisz do sługusów Solosza oczywiście po ich stronie wszystko jest Ok. Szkoda pisania bo na samą myśl skacze mi ciśnienie.
    ZaletyCo?
    WadySame
    MiejscowośćSieradz
  • ~Zbigniew / 2022-10-22 11:11
    Ocena: 2.50 / 5
    Kiedy zaproponują wymiane sprzetu jest problem albo go nie mają albo czeka się dlugo..
    MiejscowośćLipowo
  • ~LIZA / 2022-10-20 15:50
    Ocena: 1.50 / 5
    mam internet od polsatu bez limitu ajóz 18 dnia miesiąca nie wejde nawet na poczte
    PORA ZKA
    MiejscowośćWierzchosławice
  • ~Migotka / 2022-10-19 13:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka...od 3.10 nie mam internetu. Dwie reklamacje. Kilka telefonów. Za każdym razem słyszę coś innego. Wymiana rutera w sklepach porażka. Inwentaryzacja i po 10. Idę po 10 i okazało się że były 3 i już nie mają. W innych punktach to samo. W skrócie po podpisaniu umowy mają klienta głęboko....tworzą specjalnie regulaminy. Tak,aby było im wygodniej.Nie polecam
    ZaletyBrak
    MiejscowośćFabianki
  • ~Oszustwo pierwsze miejsce / 2022-10-05 20:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsi jacy wgl istnieją, oszukują na każdym kroku i udają milutkich a jak się dzwoni na infolinię z zapytaniem co się dzieje, nigdy nie wiedzą i odpowiadają "Nie mam pojęcia". Samemu w domu na internecie nie da się siedzieć ponieważ tak zwany ping potrafi wybić od 500 do 1000. Kilku krotnie pytając dlaczego tak sie dzieje i aby to poprawili, twierdzą że to nie ich wina (za każdym razem). Wytrzymać tylko do końca umowy i odchodzić od nich jak najszybciej. Jak widać po innych opiniach to szczera prawda a nie zmyślanie beż sensowne.. Nie pozdrawiam
    ZaletyOszustwo to ich zalety jedynie
    WadyKazde jakie tylko są możliwe
    Nerwicy człowiek dostaje a powoli depresji
    MiejscowośćRadom
  • ~Traciass / 2022-10-04 18:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, nagle internet przestał praktycznie działać wieczorami, chociaż wcześniej nie było z tym problemu. Mam packet loss na poziomie 30% przez co nie da się grać w żadną grę, stanowczo nie polecam.
    MiejscowośćBalbinów
  • ~Kasiunia / 2022-09-30 19:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak słów,brak już sił na walkę z wiatrakami ????????????.Nie działa ale problem jest po mojej stronie u nich wszystko jest w porządku i nie maja sobie nic do zarzucenia!!!! Po wielokrotnym dzwonieniu na infolinie niepotrafią pomóc.Jak byłam nie ugieta to zaczęli rozlączac się w trakcie rozmowy. ŻENADA NIE POLECAM NIKOMU
    ZaletyBrak !!!!!
    WadyWszystko co tylko możliwe
    MiejscowośćPiskórka
  • ~Patrycja / 2022-09-20 20:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia ?!!! Nie działa nic !!!! Nie można włączyć nic . Kompletnie nic . Ani Netflix,ani YouTube,żadne strony. Nie wspominając o poczcie . Szok. 80 złotych miesięcznie biorą ,a nie wiem za co !!!!
    ZaletyŻadnych zalet
    WadyNie można nawet yt obejrzeć . Dziady zakłamane
    MiejscowośćGizałki
  • ~Użytkownik tego dziadostwa / 2022-09-17 13:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Takie dziadostwo korzystam tylko z tego internetu do komputera i to badziewie cały czas pokazuje żółtą i czerwona ikonkę internetu nawet nie uciągnie dwóch telefonów takie badziewie nie polecam ja wywalę nie polecam.
    ZaletyNiema żadnych
    WadyWszystko takie dziadostwo
  • ~Kacper / 2022-09-16 20:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze ścierwo jakie istnieje zwykłe zdzieranie pieniędzy z ludzi niepolecam nikomu.
    ZaletyNiema i nie było
    WadyPrzesył internetu to 0.24mbps ludzie pracujący na infolini to istny żart zganiają winę na nadajnik i że 500pingu to normalne szkoda tu więcej pisać
    MiejscowośćŚwinoujście
  • ~Kacper / 2022-09-16 14:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Słaby internet nie używam do niczego się nie nadaje
    ZaletyBadziewny
    WadyCały ten internet to wada
    MiejscowośćRopa
  • ~JEBAĆ PLUSA / 2022-09-09 22:03
    Ocena: 1.00 / 5
    jak myślisz że to jest dno to polsat wraz z plusem pukają od spodu. tfu
    Zaletynic żadnej nawet jednej
    Wadywszystkie
    MiejscowośćKozia Góra
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2532
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2020
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2729
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2393
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1889
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177