Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2222 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Bogusław / 2020-07-01 23:41
    Ocena: 1.25 / 5
    Od 18 -20 brak internetu. A tu jeszcze 9 miesięcy umowy.
    ZaletyBrak
    WadyInternet znika. Lub chodzi jak żółw.
    MiejscowośćTychy
  • ~Darek / 2020-06-29 13:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe ścierwo jakie jest. Byle mżawka i już nie ma neta. To jest przeciwieństwo 5G. Ping w grach? Minimum 268, choć raz sie bawili i było 812. Zamiast płacić za ten internet lepiej tą kasą się podcierać i zrobicie jeszcze większy użytek z tej forsy. I jeszcze ten transfer. 200 GB nocnego pakietu i 60 GB dziennego poszło w TYDZIEŃ. Prędkość? Na speed teście się nawet wskazówka nie podnosi. Chcecie internet, na pewno zasługujecie na coś więcej niż ten szajs.
    ZaletyNie ma, nawet mucha nie chce siadać na routerze
    WadyJakich wad tu nie ma
    Wysoki Ping? Jest
    Ujemna prędkość pobierania? Jest
    Słabe zasięgi? Są
    MiejscowośćLenie Wielkie
  • ~Tami / 2020-06-21 01:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwszy i ostatni raz podpisuje umowę z Cyfrowym Polsatem mino wyłączenia routera internet, jest dalej pobierany! Oszuści i tyle! Pomine fakt, że internet ciągle, gdzieś traci zasięg... Jeszcze kilka miesięcy i żegnam się serdecznie z tą firma!
    ZaletyBrak słów
    WadyNie będę pisać książki na ten temat
    MiejscowośćStary Tomyśl
  • ~Gabriela00 / 2020-06-19 13:58
    Ocena: 2.25 / 5
    Internet jest okropny i często koło 1-2 w nocy go nie ma.Zdecydowanie nie polecam!
    MiejscowośćBiłgoraj
  • ~bodzio / 2020-06-16 12:36
    Ocena: 2.00 / 5
    Na reklamacje dot. szybkości odpowiadają przy użyciu jednobrzmiącego tekstu.
    MiejscowośćTychy
  • ~Xd / 2020-06-15 14:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet gorszy niż w Puszczy Białowiejskiej. Jak ustawilem jakość odtwarzania na Youtube na HD to wyskoczył mi komunikat czy mnie nie popieprzyło
    ZaletyXDDD
    WadyZa mało miejsca
    MiejscowośćWieluń
  • ~piksel / 2020-06-10 23:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Puściłem sobie film na Netlixie i zostawiłem kompa żeby się zbuforował trochę więc pojechałem do pracy na 12h. Niestety mój pies podczas mojej nieobecności wpierdolił ruter od tych szmaciur z cyfrowego polsatu i nagle zaczął kuleć, a parę minut później w ogóle przestał chodzić. Jeżeli to ma związek z waszym internetem to spotkamy się w sądzie
    Zaletynie muszę chodzić z nim na łąkę żeby się wybiegał
    Wadyinwalidztwo
  • ~Energy / 2020-06-10 08:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ch*jowy jak przeciąg. Gorszych oszustów nie widziałem. Już szybciej zapier*ala internet z telefonu
    ZaletyŻadnych xD
    WadyBrakło by miejsca
    MiejscowośćOstrowiec Świętokrzyski
  • ~Tadek / 2020-06-09 18:34
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA !!!!!!!
    Po miesiącu testów OBCINAJĄ TRANSFER!!!!!!!
    Niemili i niekompetentni, większy pożytek by był gdyby te pieniądze co miesiąc wyrzucać.
    Zaletynie ma takich
    Wadytylko i wyłącznie
    Miejscowośćmarki
  • ~Sylwia / 2020-06-08 20:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy Internet z Polsat Cyfrowy Tragedia nigdy więcej
    MiejscowośćPyskowice
  • ~Stefanio / 2020-06-07 23:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeśli szukacie Internetu z 300mb/s jak przedstawiają to dostaniecie ale bez dwóch zer lub nawet mniej
    ZaletyNie posiada
    WadyZa dużo aby ich wymieniać
  • ~Marian / 2020-06-04 23:44
    Ocena: 1.00 / 5
    tragedia, modem w latach 90 lepiej chodził...
    chamska infolinia - 2 wykute na pamięć regułki powtarzane jak mantrę, nic nie dociera...
    OMIJAĆ SZEROKO - NIE DOTYKAĆ NAWET KIJEM
    Zaletybrak
    Wadytylko wady
    MiejscowośćWarszawa
  • ~WaSki / 2020-06-04 07:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Myślałem że tylko ja mam problem z tym internetem, niestety widzę że wszyscy mają ten sam problem. Z obiecanych nielimitowanych 30 Mb/s jest 0.1 Mb/s i to wszystko za 100zł miesięcznie. Co za porażka, Pani z infolinii powiedziała tylko, że "zużyliśmy ponad 100 GB transferu i to bardzo dużo". Bardzo dziękujemy za informacje, bardzo pomocna. Ping ponad 100 ms, czsem jest 300, czasem 1000, prędkość pobierania to kpina. Internety za 40 zł mają lepszy zasięg i prędkość pobierania. Trzymajcie się od tego syfu z daleko, nawet nie myślcie o braniu od nich czegokolwiek
    Zaletybrak
    Wadysame wady, ta oferta to oszustwo
    MiejscowośćCieszyn
  • ~leszek77 / 2020-06-04 00:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia !!!!!!!!1 Podobno LTE bez limitu - ograniczają transfer do poziomu że żadna strona się nie otwiera przez 2-3 tygodnie.
    To zwykli oszuści. Pracować w cyfrowym polsacie to już taki sam obciach jak w zarządzie programu 3 PR
    Kłamią bardziej niż na pokazach garnków.
    Zaletybrak
    Wadyszkoda nerwów - zwykłe złodziejstwo
  • ~Jakub83 / 2020-06-03 22:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Co to ma być 0,94 Mbps, co to ku.wa ma być. Nie polecam
    ZaletyBrak
    WadySame wady
    MiejscowośćRadomsko
  • ~Iwona / 2020-06-01 08:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest beznadziejny transfer zero. Podstawowe strony nie otwiera. Nie polecam nikomu. Składając reklamację olali sprawę zwalając na ukształtowanie terenu. Nigdy więcej z nimi umowy.
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
    MiejscowośćUbocze
  • ~Mino / 2020-05-31 15:25
    Ocena: 1.25 / 5
    Ten ''internet'' o ile można to coś tak nazwać to chyba jest jakiś żart. To jest zwykły syf, nie internet. 30kb/s -pozdrawiam, zawrotna prędkość internetu :). Co tu dużo mówić... Odradzam i polecam unikać tego jak ognia. Kończy się umowa i mówię papa.
    ZaletyBrak zalet
    WadyWszystko
    MiejscowośćZielona Góra
  • ~boguslaw / 2020-05-30 22:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Zobaczcie jaka jest faktyczna predkosc internetu z cyfrowego polsatu. [URL=https://www.speedtest.pl/][IMG]https://www.speedtest.pl/test/247753404. [/IMG][/URL]. To ta jakas masakra jest
    Miejscowośćkielce
  • ~Tylko nie cyfrowy Polsat / 2020-05-26 21:35
    Ocena: 1.25 / 5
    Od 2 lat mam smartdom z telewizja i internetem i kompletnie nie polecam. Jeżeli ktoś zdecyduje się na zakup tego czegoś, to niech się liczy z tym, że przy złej pogodzie kiedy pada deszcz albo jest silny wiatr czy burza, to nie będzie ani internetu ani telewizji bo nic wtedy nie łączy. Natomiast internet jest bardzo słaby i w większości przypadkach nie łączy, nawet na komputerze stacjonarnym gdzie w moim przypadku ruter jak i modem są podłączone do tego komputera i nie raz jest tak że pokazuje "brak serwera".
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćSuwałki
  • ~Slawek / 2020-05-24 11:46
    Ocena: 3.00 / 5
    Mam jeszcze stary zestaw IDU/ODU-100. Sąsiad jak wymienił na nowsze to natychmiast zrezygnował, dlatego unikam wymiany na nowy sprzęt jak ognia. Mieszkam w Malborku na Piaskach. Aktualnie mam 4 kreski zasięgu (BTS LTE1800 MHz od PLAY) i RSRP = -80 dB, RSRQ = -10 dB, SINR 12 dB. W sumie całkiem nieźle. Jeśli chodzi o wyniki speed test to rano często jest po ponad 20Mbps w obie strony. Teraz w południe jest już około 8Mbps. Bardzo często upload trzyma maksymalną wartość ponad 20Mbps a download potrafi być niski na poziomie kilku Mbps. Mam pakiet 80GB z nocnym 200GB. Może w CP zapomnieli o moim setupie i nie założyli mi lejka n stałe. Może dlatego, że od kiedy wziąłem 80GB pakiet parę lat temu to nie przekraczam limitu. Telewizji praktycznie nie oglądam bo nie ma co, filmów nie ciągnę gigabajtami, HBO GO to raczej jakaś bajka dzieciakom raz na dwa dni i jakiś film w nocy. Internet generalnie dupy nie urywa, najbardziej wkurza słaby ping w grach online - około 80ms w WOT. To ich IDU nie ma QOS więc jak żona zaczyna oglądać YT na laptopie to grać już się nie da... Szkoda, że nie da się ustawić priorytetów i ograniczeń wewnątrz własnej sieci. Jeśli chodzi o zasięg WIFI to przy pierwszym IDU było spoko, ale coś się popsuło w nim i po wymianie zasięg się pogorszył... Router stoi pod TV, dom dwupoziomowy i w dalszych zakątkach domu jest słabo. Mam starego WRT54GL z DDWRT jako repeater żeby pokryć zasięgiem parter, ale ten ruter lata świetności ma dawno za sobą i dobry jest tylko do internetu na telefonie :-) Generalnie ten internet dupy nie urywa, boję się wymiany sprzętu na nowsze IDU/ODU tym bardziej, że nawet IDU/ODU 300 nie ma QOS.

    Trzymam to, bo w sumie mam porządek z kablami i nie chcę tego na razie ruszać.

    CP powinien rzetelnie informować, że te transfery to pod nie obciążonym BTS LTE. Cała reszta to loteria a oni wciskają ten sprzęt nawet w miejscach gdzie są dziury telekomunikacyjne i doją klientów którzy dali się złapać na ten marketing. Zastanawiam się nad wymianą sprzętu na porządny router z wbudowanym LTE, tylko obawiam się że bez modemu na zewnątrz będzie padaka, choć tel komórkowy z LTE daje radę w całym domu...
    Zalety- porządek w kablach i dobry zasięg do BTS LTE dzięki wyrzuceniu modemu na dwór (w mojej lokalizacji)
    - nie założyli mi jeszcze lejka
    Wady- w godzinach szczytu słabe transfery, spada do kilku MBps
    - Brak QOS w ruterze, nie da się podzielić łącza i ustawić priorytetów żeby drugi użytkownik nie zawłaszczył transfery i PING w momencie kiedy walczysz z hordą przeciwników w jakiejś grze online.
    MiejscowośćMalbork
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2222
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2083
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1869
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 874
Orange
Ocena: 1.44, ilość opinii: 819
mBank
Ocena: 1.91, ilość opinii: 790
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 669
Plus
Ocena: 1.59, ilość opinii: 574