Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2451 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.35
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.79
  • Parametry
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jakub / 2022-02-07 12:20
    Ocena: 1.75 / 5
    cyfrowy polsat jak i plus to porażka płace 100zl za internet na karte za 3 miesiace z gory i nagle dowiaduje sie ze mam niedoplate 16zl zaplacilem to i internet wrocil ale nie da sie z niego korzystac bo nie chca mi sie ladowac strony a na wifi nawet facebook nie chce sie odpalic
    MiejscowośćŻory
  • ~Oliwia / 2022-02-06 21:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet śmiechu warty. Obsługa mówi, że to wina zasięgu, ale dziwnym trafem w innych sieciach nam mówią, że z zasięgiem nie ma problemu. Odmowa reklamacji trzy razy, a płacę (i to nie małą sumę) za coś, co nie działa. Kpina.
    MiejscowośćNowy Sącz
  • ~Bartek / 2022-02-02 09:59
    Ocena: 1.50 / 5
    Najgorszy internet jaki mam, syf, płace 60zl na miesiąc a pobieranie ma max 700kb. W grach mam 2000pingu. Youtube nie chce sie czesto nawet włączyć, filmy chodza w max 480p. Syf, po prostu syf. Mój internet z Play na telefonie za 5zł lepiej chodzi. Pod koniec miesiąca czesto sie sam wyłącza, a podobno ma byc bez limitowy
    . Nie polecam nikomu, strata pieniędzy!
    ZaletyBrak
    WadySzybkość internetu, częste wyłączanie sie, obsługa na poziomie 2 klasy podstawówki
    MiejscowośćPilzno
  • ~red / 2022-02-02 02:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet w telefonie chodzi lepiej niż ten syf, zwykła kradzież ze strony dostawcy
    ZaletyBrak
    WadyDosłownie wszystko od braku stabilności i pingu w tysiącach po rozłączanie się albo prędkość pobierania rzędu 20kb/s
    MiejscowośćŻary
  • ~Bartosz / 2022-02-01 21:25
    Ocena: 1.75 / 5
    Internet LTE w centrum dużego miasta - od dłuższego czasu (w zasadzie od momentu, gdy Plus ogłosił uruchomienie 5G) zasięg na routerze w mieszkaniu na poziomie 1 kreski. Arogancka obsługa techniczna na infolinii, która kilkukrotnie stwierdziła, że powinienem się cieszyć, że cokolwiek działa, bo zgodnie z umową może być niemal zerowa przepustowość. Internet 100GB "bez limitu" - w praktyce, po zużyciu około 200GB (w dobie pandemii i zdalnego nauczania żaden wyczyn) nakładany jest lejek i transfer ograniczany do 1Mb/s. LTE+, które według reklam może mieć do 250Mb/s, w praktyce rzadko przekracza 20Mb/s.
    ZaletyBrak alternatyw w moim miejscu zamieszkania, więc dostępność to zaleta.
    WadyWymienione w komentarzu.
    MiejscowośćKraków
  • ~Adam / 2022-01-29 21:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszustwo, matactwo, naciąganie - prędkość pobierania 20 kb/s, podczas gdy w umowie wyraźnie widnieje 2 MB/s. Internet wykłada się co chwilę, ping i bufferbloat jest ogromny. Lepiej nie mieć żadnego internetu, niż denerwować się podczas próby dogadania się z tym cudownym dostawcą.
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie jakie można sobie wyobrazić
    MiejscowośćPrzemyśl
  • ~michał pierdolink / 2022-01-28 19:52
    Ocena: 1.00 / 5
    wolałbym oglądać tego grubasa co nagrywa telewizor niz z tego korzystać spierdalaj
    Zaletynic
    Wadytak
    MiejscowośćWładywostok
  • ~andrzej / 2022-01-27 18:49
    Ocena: 4.75 / 5
    wszystko ok. tylko nie ogarniają po połączeniu się z plusem internetu z CP. przedłużenie umowy jest możliwe jak najbardziej ale modem mogę zdać po zakończeniu umowy, tylko jak ją przedłużę to już znowu nie zdam złomka 4letniego. muszę czekać do zakończenia umowy zdać stary wziąć nowy chyba ze przez te 4 miesiące się już ogarną w +iCP.
    MiejscowośćNowa Sól
  • ~,mozi / 2022-01-27 17:35
    Ocena: 2.50 / 5
    zawodzi zawsze, wykłada sie w najmniej spodziewanych momentach, parametry nie sa jakies niesamowite, moj sasiad ma swiatlowod z cyfrowego polsatu, a ja nie moge miec, gdy zadzwonilem do gdanska na infolinie cyfrowego polstau powiedzieli ze to byl blad w montazu i najblizej bede mial swiatlowod za 3 lata
    Zaletynie ma
    Wadyumiera co godzine
    MiejscowośćKwidzyn
  • ~CASI / 2022-01-21 09:12
    Ocena: 1.75 / 5
    Kiedy kolwiek bym nie zadzwonił do obsługi klienta, a chodzi mi o prędkość internetu to u was zawsze jest w porządku.A wiem co miałem a co teraz mam pan tam tego nie rozumie i nie chce rozumieć że wcześniej chodził mi dwa razy szybciej.Ja mówię swoje a on swoje i jak mam słaby internet bo wychodzi mi że mam 2G a nie LTE jak powino być,a mieszkam wsamym centrum Łodzi gdzie jest 5G, jak to mam rozumieć że mam tylko 2G.Czekam na koniec umowy i podziękuję wam za wasze usługiz waszej TV też już zrezygnowałem jako firma bardzo żle podchodzicie do swoich klientów tych stałych co są z wami od lat tylko chodzi wam o pozyskanie nowych i to za wszelką cenę.Wszystkim znajomym moim będę mówił żeby do was nie wchodzili szkoda piniędzy tracić na was.Pozdrawiam.
    Zaletyżadne
    Wadynaciągactwao i nie mówienie prawdy, poprostu oszukujecie klientów
    MiejscowośćŁódź
  • ~Kutas / 2022-01-18 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia.. Nie można z tym czymś wytrzymać. Internet ciagle sie tnie. Lepiej zainwestować w coś lepszego. Z całego serca nie polecam pozdrawiam.
    ZaletyPozdrawiam
    WadyTragedia
    MiejscowośćBartoszyce
  • ~Kabat / 2022-01-16 08:59
    Ocena: 3.00 / 5
    Jedno wielkie gówno ,z całego serca niepolecane..Ping od 100-5000 .Pakiet starcza na max 2 Infolinia to rozmowa codziennie z nowoprzyjętym pracownikiem który tylko czyta z kartki te same regułki
    ZaletyBraaaaaak
    WadySameeeee
    MiejscowośćStąporków
  • ~Jacek / 2022-01-14 13:38
    Ocena: 4.50 / 5
    Polecam, bardzo miła Pani Kasia w Carefurze w Białej Podlaskiej
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~Tom / 2022-01-11 21:58
    Ocena: 1.25 / 5
    Tragidia pod każdym kątem. Zerowanie na klienci i wmuszanie nowej umowy na czas określony
    MiejscowośćPoznań
  • ~Velaya / 2022-01-04 19:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Kicha totalna nie kupujcie tego gó..a o obsłudze juz nie wspomnę
    ZaletyZadne
    WadyQszystko
    MiejscowośćBrzeg Dolny
  • ~Masakra / 2022-01-03 19:32
    Ocena: 1.00 / 5
    internet ten mam ponad 2lata i moge smialo powiedziec gorszego nie miałem cena jest mega wysoka jak na internet a jakość łacza słaba mowią mi ze zasieg mam slaby dlatego predkosc jest taka a nie inna film w 480p sie zacina nie da rdy oghladac natomiast dziwnym trafem jakosc sie poprawia miedzy 1w nocy a 8 rano potem znowu jest masakra, Ciekawe bardzo tak od 2 lat ten internet funkcjonuje ani filmu ani pograć sie nie da na nim obluga nic nie robi
    ZaletyŻadne
    WadySlaba obsługa
    Masakryczny internet
    Wysokie ceny
    MiejscowośćJózefów
  • ~Wkurzona / 2022-01-02 21:20
    Ocena: 1.25 / 5
    Takie praktyki stosuje Polsat. Byłam w salonie polsatu, bo chciałam internet.To było przed świętami w grudniu. Do dzisiaj nie mam umowy, pan kazał podpisać się mi w tablecie nie informując mnie, że podpisuje umowę, która nie widziałam na oczy.Okazalo się ze w moim miejscu zamieszkania internet jest bardzo słaby i działa zbyt wolno.Juz dwa razy pisałam reklamację w tej sprawie. Niestety jedną już dostałam odmownie, a na drugą decyzję czekam. Do dzisiaj nie mam umowy, nie wiem gdzie mam płacić i do kiedy. Jeżeli mi znowu nie uznają drugiej reklamacji to będę zmuszona płacić przez dwa lata za nic, bo z tego internetu nie da się korzystać.
    WadyNie uznają relacji, nie dają umowy do ręki, żeby można było przeczytać.
    MiejscowośćLeśna
  • ~Roman / 2021-12-31 13:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka tragedia jeśli chodzi zarówno o telewizje jak i internet.
    MiejscowośćWabrzezno
  • ~Niqqer / 2021-12-29 19:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Aizy ma racje znaczy nie mam yego internetu ale tak
    Zaletytak
    Wadysporo
    MiejscowośćStudzienice
  • ~Aizy / 2021-12-29 19:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Jest to największe gówno jakie tylko można kupić. Ping średnio wynosi 200ms+ a na dodatek internet resetuję się sam z siebie co jakiś czas. Prędkość pobierania to jakieś 200Kb/s serdecznie nie polecam kupna, nie kupujcie tego gówna.
    A cena tego dziadostwa wynosi 70zł, to szczyt absurdu wydać takie coś na rynek.
    Zalety-totalnie brak
    Wady-prędkość internetu
    -ping
    -cena
    -obsługa
    -jakość
    -wykonanie
    MiejscowośćPszczyna
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 2987
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2831
UPC Internet
Ocena: 1.89, ilość opinii: 2559
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2451
Play Online
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1810
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1773
Play
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2339
Orange
Ocena: 1.41, ilość opinii: 2240
Plus
Ocena: 1.47, ilość opinii: 1555
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1387
mBank
Ocena: 1.78, ilość opinii: 1231
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1133