Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2269 opinii

1.53 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.82
  • Parametry
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kuba / 2020-11-05 20:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet radiowy to całkowita pomyłka nie polecam pakiet nocny nie działa
    MiejscowośćRybnik
  • ~Tom_waw / 2020-11-03 22:41
    Ocena: 1.50 / 5
    Bardzo wolny transfer, w dzień przeważnie poniżej 1Mb/s, czasami spadający do 0,2Mb/s.
    Modem wifi Huawei bardzo niestabilny, często resetujący się.
    MiejscowośćŁomianki
  • ~Iwona / 2020-11-01 18:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Beznadziejny prawie wcale nie ma zasięgu na ytubue netfiksie
    MiejscowośćLegnica
  • ~Zuzaa02 / 2020-10-28 23:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet przez pierwsze dni był bardzo dobry albo po czasie stał sie taki słaby ze nie mogłam wejść w nic na internecie. Przez ten internet nie mogę być na zajęciach online naprawdę nie polecam!!
    ZaletyBrak
    WadySłaba jakość, brak internetu
    MiejscowośćBiłgoraj
  • ~M / 2020-10-26 21:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety internet lte od polsatu to badziewie, łapią klientów a ich internet nie wyrabia, zrywa połączenie, słaba jakość . Nie polecamjakoś od zeszłego roku masakryczne pogorszenie parametrów.
    ZaletyBrak zalet
    WadyZrywa połączenia, słaby zasięgi i słaba jakość
    MiejscowośćKraków
  • ~Damian / 2020-10-25 21:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Przyłącze sie do reszty opiniujących i przestrzegę tych którzy czegoś szukają bo nie mają dostępu do światłowodu. Ten jakże nielimitowny internet do czasu kiedy masz jeszcze niewykorzystany limit działa ok, ale przekrocz te 100 160GB to zapomnij o internetach nic nie działa. W dzisiejszych czasach kiedy to w domu zagościły netflixy i inne tego typu usługi 160GB to jest kpina. Chodzi o to że CP naciąga ludzi pisząc o braku limitów. Obsługa jest tragiczna co zgłoszenie to odsyłają tą samą śpiewkę po przekroczeniu "znaczącej ilości pobranych danych" czytaj ok 100 GB włącza się lejek i po waszym internecie. Szukajcie firm ze światłowodami, jeśli nie ma w okolicy infrastruktury to piszcie do lokalnych firm może któraś się łaskawie zgodzi i zainwestuje u was. Albo czekajcie na 5G.
    Zaletybrak
    Wadylimity pobierania danych, kiepski kontakt z infolinią czy BOK.
    MiejscowośćOstrów
  • ~Maciej / 2020-10-25 12:15
    Ocena: 2.75 / 5
    Kiepski! W weekendy i wieczory o,5mb/s, tragedia! Ciężko cokolwiek obejrzeć.
    Wadykiepski przesył, limity
    MiejscowośćPodegrodzie
  • ~Marzena / 2020-10-20 08:58
    Ocena: 1.75 / 5
    Beznadziejny internet, zacina się mimo dopłaty która zrobiłam bo podobno miałam za mały pakiet, ludzie obsługujący infolinię nie pomocni, niemili. Internet jak dobrze nie działał nie działa do dziś ciekawe gdzie zgłosić to że nie mogłam być na zajęciach on line przez dostawcę internetu. Odradzam!!!!
    MiejscowośćKrakow
  • ~Mitex / 2020-10-18 20:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet od Polsatu to jest po prostu żart, kiedy o 1:00 - 2:00 w nocy dochodzi do 700 KBps to jest cud, w dzień cudem jest 60 Kbps, jedynie czasami przyśpiesza do 500 KBps, połączenie się losowo urywa i wiele innych problemów więc jeśli macie ochotę pooglądać wideo na YouTube to możecie pomarzyć, bo czasem załadowanie YouTube trwa minimalnie 2 minuty, nie da się grać na trybach multiplayer bo wyrzuca z serwerów za zbyt słabe łącze a grę która ma 22 GB pobierałem ponad cały tydzień non stop.


    - To nie jest internet tylko jeden wielki żart i zlepek wad, proszę was nie kupujcie od Polsatu nic związanego z Internetem bo jedynie ucierpią na tym wasze nerwy na czekanie wieki na załadowanie czegokolwiek
    ZaletyŻadnych
    WadyInternet od Polsatu to jeden wielki żart i zlepek wad
    MiejscowośćKraków
  • ~Kwiecień / 2020-10-11 14:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet działa sprawnie przez kilkanaście dni. Po obejrzeniu kilku filmów z YouTube oraz Netflix prędkość zostaje ograniczona do minimum aż do kolejnego rozliczenia. Zostało mi 11 miesięcy umowy i z niecierpliwością porzegnam się z Polsatem !
    WadyOgraniczenie prędkości przy codziennym użytkowaniu
    MiejscowośćTarnowskie Góry
  • ~Luki / 2020-10-10 21:17
    Ocena: 1.25 / 5
    Powiem tak przez pierwsze 14 dni spoko . Później już dramat max 2 mb co to za prędkość w tych czasach . Naciąganie klienta . Rabat staje się kara . Zwykle naciąganie a usługi brak nie można z tego korzystać. Nie polecam .
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość , obsługa , brak pomocy
    MiejscowośćBełchatów
  • ~wioletta / 2020-10-04 17:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem zawiedziona. nie pomaga pan z dzialu technicznego jak dzwonie i uskarzam sie na slaby internet. Wogole konsultant niemily , niecierpliwy i sprawiajacy wrazenie ze robi laske. Jeden z ktorym rozmawialam powiedzial ze jest usterka w moim powiecie za kilka dni drugi powiedzial ze zadnej usterki nie bylo. Zaluje tego wyboru tymbardziej ze dopiero co podpisalam umowe
    Zaletybrak
    Wadyslaby
    Miejscowośćkozmin.wlkp
  • ~Kamila / 2020-10-04 16:54
    Ocena: 1.25 / 5
    Od trzech miesięcy jakaś maksymalna porażka z usługą. Poprosiłam znajomego aby fachowo porozmaiał z BOK ponieważ sam stwierdził ze ta prędkość jest nie do przyjęcia to ten po drugiej stronie słuchawki poddał się i stwierdził że przecież oni nie gwarantowali prędkości Internetu która mógłby moim zdaniem być przynajmiej dostateczną w tychczasach. Mam na szczęście zakończoną umowe terminową i jutro idę ją wypowiedzieć.
    ZaletyRaczej brak
    WadyPrędkość odbierania i przesyłania danych
    MiejscowośćGlina
  • ~Lena / 2020-10-03 22:51
    Ocena: 2.00 / 5
    Masakra, Internetu więcej nie ma jak jest,proponują wymianę routera bo niby wszystko jest ok,wymiana nic nie daje,ale jak nie zapłacisz na czas to już straszą na drugi dzień że przejmuje firma windykacyjna ,nie polecam płaci się za darmo
    ZaletyBrak
    WadyBrak Internetu,słaby zasięg,nic z tym nie robią
    MiejscowośćMrągowo
  • ~Janusz / 2020-10-02 22:10
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet był dość dobry, ale po zepsuciu się modemu, który zbiegł się akurat z zakończeniem umowy, po nowej umowie internet LTE wynosi ok. 1,5 Mb/s. Czyli praktycznie 0. Technik Polsatu powiedział że nagły przypływ klientów spowodował taką zmianę i że LTE może mieć taką prędkość. No może... ale nie za miesięczny haracz.
    ZaletyNie widzę
    WadyPrędkość 0 - 2 Mb/s to nie jest LTE.
    MiejscowośćLubcza
  • ~Mefiq / 2020-10-02 19:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Losowo lejkują transfer w trakcie dnia mimo nie przekroczenia limitu.

    A jeśli o limit chodzi to reklamują na stronie, że go nie ma co jest kłamstwem.

    Jest to drogi internet który w porównaniu do innych wypada mega słabo.

    Ich bonusowy transfer w nocy za 5 zł to jakiś żart. W każdej innej firmie oferują nielimitowany transfer po 24. w Polsacie macie +200gb limitu po 1szej i oczywiście jeżeli wyczerpiecie limit dzienny to nocny wam znika.
    WadyOszukują,obcinają losowo transfer, lecą w chu na ofertach.
    MiejscowośćSandomierz
  • ~Karolina / 2020-09-30 21:38
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet od kilku dni jest bardzo słaby, telewizja się zacina i wyświetla się komunikat "brak sygmalu" mimo włączonego dekoderu.
    ZaletyBrak
    WadySłaby internet
    Problem z telewizja
    MiejscowośćDąbrowa
  • ~Nutka / 2020-09-29 10:07
    Ocena: 2.00 / 5
    Przez 1 i pół roku było ok a od 2 tygodni jest bardzo źle. Nie łączy, a jeśli już połączy to potem samo rozłącza. Nie pomaga resetowanie rutera. WiFi słabe. Obsługa klienta też nie pomoże.
    ZaletyOd 2 tygodni nie widzę zalet
    WadyOd dwóch tygodni częściej nie ma Internatu z Cyfrowego Polsatu niż jest. O co chodzi???
    MiejscowośćOkolice Kozienic
  • ~AdineX2 / 2020-09-26 22:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Szerokim łukiem omijajcie tych ździerców. To ile liczą sobie za ich śmieszny internet doprowadza mnie do śmiechu. Jeśli nie ma jak u was podłączyć światłowodu to bierzcie neta z Play, Orange, T-Mobile itd. Nigdy więcej tego przepłaconego ścierwa, szkoda nerwów.
    WadyNiska prędkość pobierania i wysyłu
    Mały limit za wysoką cenę
    MiejscowośćMorąg
  • ~YurgiPL / 2020-09-25 19:40
    Ocena: 1.33 / 5
    Internet jeat tak słaby że jak próbuje instalować aktualizacjie oprogramowania to i tak musze czekac co najmniej 5 godzin więc nie polecam nawet za darmo bym nie wziął
    ZaletyNie ma
    WadyZacina się, wyłącza się samoistnie i nie wytrzymuje nawet na najsłabszych ustawieniach
    MiejscowośćStarogard Gdański
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2529
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2269
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2145
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1937
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1691
Play Online
Ocena: 1.87, ilość opinii: 1508
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1059
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1005
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 937
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 853
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 743
Plus
Ocena: 1.55, ilość opinii: 703