Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2540 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~henryk / 2023-02-14 05:18
    Ocena: 1.00 / 5
    klamstwa sieci na temat ich internetu,wolny nie zaleznie od tego jaki pakiet,pakiet dzienny oszwabiony,naliczanie z nocnego pakienu na dzienny,brak mozliwosci wyciagniecia bilingu.
    Zaletybrak
    Wadywolny,zmiany w naliczaniu GB w pakietach
    MiejscowośćSzydlowice Poland
  • ~Mmmm / 2023-02-12 19:34
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM!!!!
    Internet strasznie wolny, nie ważne jak duży pakiet i ile się płaci.
    Dzwoniąc na obsługę z ich strony jest wszystko w porządku mimo, że internetu praktycznie brak.
    ZaletyBrak
  • ~Grzegorz / 2023-01-29 21:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno, ciągle się zacina. Transfer do d... Nie polecam szkoda pieniędzy. Obsługa klienta zawsze twierdzi że po ich stronie jest ok. Namawiają a potem mają klienta w ... Nie polecam.
    MiejscowośćSame wady.
  • ~asdasdasd / 2023-01-29 11:55
    Ocena: 3.75 / 5
    Poleca ktoś internet 5g z plus ? opłaca się ? .....
    Zaletyjakie ma ?
    Wady.....
    MiejscowośćElbląg
  • ~Mar / 2023-01-28 22:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam ciagle zacina nie da się pracowac.....
    ZaletyBark
    WadyObsługa klijenta, cena, jakość.
  • ~Kuparozruba / 2023-01-20 18:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Proszę najprawdziwsza to gowno przedto przegrywam z kolega na arena fortnite
    ZaletyNiema
    Wady1000000+
  • ~Rafal / 2023-01-14 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno nie polecam musiałem być zdrowo najeb..y że podpisałem z nimi umowę
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
    MiejscowośćDobrodzień
  • ~Emilecka2115 / 2023-01-10 23:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet bardzo do dupy ponieważ nie działa i pracownicy wmawiają że bardzo dużo wyczerpujemy internetu dlatego sprawnie nie działa i uznajmy że dzisiaj doładowaliśmy internet my go jeszcze dokupujemy. I za 2 tygodnie już go niema. Trzymajcie się z daleka od tego gówna najgorszego. Działa normalnie a po jakimś czasie jest już blokowany na początku działał rok i nie ma go już.
    Więc podsumowując nie polecam i nie będę polecać Polsatu plus.
    ZaletyNicość, nic I nigdy nie będzie
    WadyWmawiają że wyczerpujemy internet
    MiejscowośćRadomsko
  • ~Anusiak / 2022-12-30 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Kompletne dno brak zainteresowania klientem płacę za internet z którego nie mogę korzystać bo ciągle słaby sygnał od pewnego czasu. Pieniądze co miesiąc wydawane w błoto. Są firmy które dbają o swojego klienta więc najwyższy czas rozwiązać tutaj umowę ....
    ZaletyBrak
    WadyWszystko na nie zero zainteresowania klientem
    MiejscowośćWĄSOSZ
  • ~Ilona / 2022-12-28 18:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słabe połączenie z internetem, brak możliwości przeglądania stron czy korzystania z poczty. Połączenie co chwilę przerywa.
    Obsługa klienta na bardzo niskim poziomie. Brak propozycji rozwiązania problemu. Pan sprawdził parametry i stwierdził, że wszystko się zgadza a internet jak przerywał tak przerywa nadal.
    Nie polecam!
    ZaletyBrak
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćJanów Lubelski
  • ~jebacyfrowypolsat / 2022-12-28 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    ten Internet to jakis syf, nic nie dziala co chwile rozlancza nie polecam nawet najwiekszemu wrogowi
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Stanislaw / 2022-12-06 20:36
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet jest beznadziejny bardzo slaby i czesto przerywany mimo częstych reklamacji bez zmian.Zniecierpliwością czekam na koniec umowy.
    Zaletybrak
    Wady:-(
    MiejscowośćWrocław
  • ~Irek / 2022-11-30 17:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam muszę płacić za za internet kturego nie mam
    ZaletyBrak
    WadyWady jedna brak internetu
    MiejscowośćStare Brynki
  • ~B / 2022-11-09 18:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Mój internet z PB osiąga prędkość transferu 0,2 MB/s - to kilkaset /do kilku tysięcy razy mniej, niż obecny standard. PING też "rewelacyjny" - 300-1100. Na moje maile customer service już nie odpowiada. Z pewnością zmienię operatora, bo to żenujące.
    Zaletybrak
    Wadypatrz wyżej
    MiejscowośćPoznań
  • ~mariola / 2022-11-03 12:21
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam,ciągle się zrywa ,nie można nic obejrzeć ani na nim pracować!!!i to w Warszawie!!!!natomiast na wsi Wysoczyn zupełny brak zasięgu!!!chociaż wedle och pomiarów intenet mi działał,ba. nawet z niego korzystałam,jakim cudem,skoro karta leżała w portfelu...reklamacji nie uwzględniono!!!!DNO!!!
    ZaletyŻADNYCH
    WadyBRAK ZASIĘGU,
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Niezadowolony klient / 2022-10-30 12:57
    Ocena: 1.75 / 5
    Nie polecam internet chodzi tragicznie, po złożeniu reklamacji,według nich jest dobrze, prędkość mojego internetu 1mb/s na 4 osoby w domu, neftix nie chodzi. Dno i wodorosty
    ZaletyNie ma
    WadySame
    MiejscowośćKoło starego Sącza
  • ~Darek / 2022-10-28 20:21
    Ocena: 1.75 / 5
    Nie polecam tego syfu najgorszemu wrogowi!Dzwonisz do sługusów Solosza oczywiście po ich stronie wszystko jest Ok. Szkoda pisania bo na samą myśl skacze mi ciśnienie.
    ZaletyCo?
    WadySame
    MiejscowośćSieradz
  • ~Zbigniew / 2022-10-22 11:11
    Ocena: 2.50 / 5
    Kiedy zaproponują wymiane sprzetu jest problem albo go nie mają albo czeka się dlugo..
    MiejscowośćLipowo
  • ~LIZA / 2022-10-20 15:50
    Ocena: 1.50 / 5
    mam internet od polsatu bez limitu ajóz 18 dnia miesiąca nie wejde nawet na poczte
    PORA ZKA
    MiejscowośćWierzchosławice
  • ~Migotka / 2022-10-19 13:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka...od 3.10 nie mam internetu. Dwie reklamacje. Kilka telefonów. Za każdym razem słyszę coś innego. Wymiana rutera w sklepach porażka. Inwentaryzacja i po 10. Idę po 10 i okazało się że były 3 i już nie mają. W innych punktach to samo. W skrócie po podpisaniu umowy mają klienta głęboko....tworzą specjalnie regulaminy. Tak,aby było im wygodniej.Nie polecam
    ZaletyBrak
    MiejscowośćFabianki
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2218
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2046
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2477
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192