Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2309 opinii

1.53 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.82
  • Parametry
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kuba / 2021-01-15 20:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet w jakim życiu się spotkałem. Używa go cały dom ok. 5 osób i wystarczy cały dzień go nie oszczędzac i już go nie ma. W grach ping po 10 dniach miesiąca wynosi co najmniej 600 a pobieranie na speedtescie wynosi mniej niż 200 KB/S. Limit wykańcza się w maks 15 dni. Placa jaką muszę wnieść za ten internet to 85 zł a internet nie jest warty 1/5 tej ceny. Nie bierzcie tego ostrzegam bo się porządnie wkopiecie
    ZaletyPrzez pierwszy dzień od zapłacenia za internet mam 1 mbp/s
    WadyWszystko dosłownie nie ma rzeczy o którą się nie przyczepić
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Z / 2021-01-14 16:30
    Ocena: 2.00 / 5
    Przez kilka lat bylem z tą firmą ale od roku jakosc była zła, wielokrotnie zgłaszałem słaba jakość, odpowiadano mi ze jest zbyt wielu odbiorców i to przyczyna. Prosiłem o zwiększenie ilości nadajników to powiedziano mi ze to niemożliwe. Wypowiedziałem umowę i wtedy okazało się że mogę otrzymać inny sprzęt i za połowę ceny. Jak odpowiedziałem ze podpisałem już inna umowę facet rzucił sluchawke.
    ZaletyBrak
    WadyNie szanowanie klientow
    MiejscowośćStare Babice
  • ~tomek / 2021-01-11 18:53
    Ocena: 1.00 / 5
    syf i jeszcze raz syf, a wszelkie kontakty z obsługą sprowadzają sie do zresetowania routera
    Zaletynie ma
    Wadywszystko
    MiejscowośćKraków
  • ~Stanisław / 2021-01-11 06:56
    Ocena: 1.75 / 5
    Bardzo małe prędkości transferu, na poziomie paru procent wskazanych w Regulaminie Świadczenia Usług. Nie można uzyskać pomocy aby polepszyć parametry usługi. W punkcie sprzedaży niby ok. zachwalają, polecają , obiecują, a w później usługa byle jaka . Nie polecam. Po prostu dno. Czekam jak rozwiązać umowę
    Zaletybrak
    WadyPobieranie 2 do 4 Mbs, wysyłanie 2 Mbs dużo gorzej chyba nie da się.
    MiejscowośćKamieniec Wrocławski
  • ~czarocm / 2021-01-09 16:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet z taki likitami w dzisiejszych czasach to dno i kupa mułu, Jedną gre wystarczy sciagnac i po internecie... Ja to nie wiem co oni sprzedają...
    Zaletybrak
  • ~Pelokara / 2021-01-07 21:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak internetu mimo dobrego zasiegu, zero pomocy od konsultanta
    ZaletyZadne
    WadyWszystko co mozliwe
    MiejscowośćŁoniów
  • ~Piotr / 2021-01-05 22:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jak na dzisiejsze standardy jest poprostu nieopłacalny i bezużyteczny limit 100gb/miesiecznie jest poprostu smieszy 1 wieksza gra do pobrania i z internetem możemy pożegnać na dobry miesiac niepolecam tego dostawcy
    ZaletyNie ma
    Wady-Wysoki ping w grach
    -śmieszny limit danych (100gb na dzisiejsze czasy to jest jakaś smieszna liczba)
    -nieużyteczny i wolny internet
    MiejscowośćSandomierz
  • ~Jakub / 2020-12-30 16:03
    Ocena: 1.50 / 5
    Iernet bez limitu, a po przekroczeniu bodajże 40 GB zwalnia do 50Kb/s, w porywach do 200-300Kb/s. Gdy transfer nie jest odnowiony to zdarza się, że oglądanie filmów w 144p jest jedyną opcją, a i tak często ścina (miałem tak wczoraj, 29 grudnia).
    Gdy z internetu korzysta jedna osoba to jest nawet akceptowalnie, gdy transfer jest odnowiony, to zazwyczaj nie ma problemu żeby można było grać we dwójkę, ale gdy transfer nie jest odnowiony to pogranie na dwóch komputerach w grę online jest jak loteria - czasem się uda, a czasem nie. W grze w której jest maksymalny dopuszczalny ping 500 często pogram mniej niż 5 minut i już mnie wywala. To czy internet od Polsatu jest godny polecenia to już musicie sami stwierdzić po zaletach i wadach wspomnianych poniżej.
    ZaletyGdy transfer jest odnowiony to jest git
    Wadygdy transfer nie jest odnowiony to nie jest git
    Miejscowośćokolice Skarżyska
  • ~Nasty / 2020-12-30 12:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet żenada. Jest tyle awari że już nawet z icok mi nie odpisują. Nie brać tego!!! Myślałem że uda się rozwiązać umowę po zmianie regulaminu ale niestety się nie udało.... Może będzie furtka w nowym roku!!! Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku dla piszących opinie a nie dla tych z polsatu.
    ZaletyŻadnych
    WadyInternet czyli jego brak, call center, obsługa, wogóle polsat
    MiejscowośćMyślenice
  • ~Sebaa1911 / 2020-12-25 23:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenada, w ciągu dnia internet nie przekracza 300kb/s, w nocy jest trochę lepiej bo czasem nawet dobije do 1mb/s. Generalnie banda oszustów
    ZaletyDziała przez pierwszy miesiąc
    WadyPrędkość, obsługa klienta, stabilność łącza
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Jerzy / 2020-12-22 17:05
    Ocena: 1.00 / 5
    To się nie da opisać. Cztery miesiące problemów i nic. Raz zostałem zwolniony z opłaty miesięcznej- a moje nerwy.
    Internet wyłącza się kiedy chce, strony ładują się długo, lub wcale się nie załadują.
    Te problemy się powtarzają, a IKOK swoje. Nie można się niczego doprosić. Nic nie załatwisz od ręki, trzeba czekać, a internetu nie ma.
    Zaletybrak
    WadyBrak szybkiego kontaktu z klientem i brak szybkiej pomocy.
    MiejscowośćBolesławiec
  • ~Bazyl / 2020-12-20 20:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno totalne za tyle kasy ,ledwo napisałem opinie bo mi neta rozlaczylo
  • ~Mikołaj R / 2020-12-17 23:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Chujowizna nie dosc ze internet ze śmioeci to jeszcze probują przekupic ludzi na 200 gb miesiecznie co z tego ze to duzo ale mysle ze kazdy wolal by miec mniej a cieszyc sie dobrym internetem wsm to ja codziennie mam salby internet i kompletnie nic nie moge zrobic wyrzuca mi go kilka razy dziennie najgorsze jest to ze jak bys chcial znimi zerwac umowe to cie pozwa a jak oni nie spelniaja oczekiwac i dymaja kilentow to wszystko git
    Zaletybrak nawet ciezko znalesc jakies
    Wadyoszukuja klientow
  • ~miki / 2020-12-17 07:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam Nikomu internetu, obsługi cyfrowego polsatu,jedna wielka lichwa i oszustwo,zasięg i odbiór porażka internet zrywa sie co chwile, po prostu szkoda czasu na takie Gówno,odradzam i nie polcem, no chyba że wrogowi :(
  • ~Domix / 2020-12-15 20:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasrane gówno jest taki słaby internet że nie darady nic zrobić szkoda po prostu nerwów na taki internet serdzecznie odlecam.
  • ~Janek / 2020-12-11 17:30
    Ocena: 1.25 / 5
    Internt to jedna wielka porażka zacina się wysoki ping niskie pobieranie
    ZaletyBrak
    WadySame wady ma ten internet
    MiejscowośćKock
  • ~Janósz / 2020-12-10 20:02
    Ocena: 1.00 / 5
    ten internet to gówno które nie nadaje sie do niczego procz wykazaywania zlosci przez uzytkowanie go :)
    Zaletygowno mozna je jesc
    Wadygowno mozna sie zrzygac
    MiejscowośćTarnów
  • ~Grzeczny_Marek / 2020-12-08 13:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet zwalnia co 3 tygodnie nie da się nic robić strony się nie ładują ping w grach powyżej 10000
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćPrzeworsk
  • ~pxf / 2020-12-08 00:56
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam
    skoda nerwów
    polsat przydziela limit transferu na m-c (ja mam 50 GB z tego może wykorzystam 20GB)
    nie ma żadnej gwarancji prędkości np 1kB to jest dostęp do internetu
    Zaletyw porywach prędkość dochodzi do 300kB/s
    Wadybrak dostępu do internetu
    MiejscowośćKatowice
  • ~pk / 2020-12-07 09:31
    Ocena: 1.25 / 5
    ta, mówią, że internet bez limitu, a gdy się obejrzy paręnaście filmików lub pobierze kilka rzeczy ponad 1 gb (bo w obecnych czasach 1gb to jest naprawdę nic), to prędkość spada do tego stopnia, że kompletnie nic się nie da zrobić
    po wznowieniu transferu net działa w miarę normalnie przez 2, góra 3 tygodnie, lecz potem prędkość pobierania spada do nawet 0,05 mb/s
    już nie wspomnę o tym, że nawet, jeśli internet jest normalny, to gdy z niego korzystają już co najmniej 2 osoby, ping skacze nawet do 600 ms
    ostatnio parę razy otworzyłem yt ze stoperem w ręku, strona główna odpalała się od 20 do nawet 80 sekund
    a filmy w 144p to najwięcej, co możesz zrobić, bo w nic sobie nie pograsz, nie możesz odbyć lekcji online, nie możesz wysłać żadnej pracy domowej itp.
    głupie obrazki mogą się ładować nawet 2 minuty, a o gifach nawet nie mówię
    ciekawą anomalią dot. tego internetu jest to, że gdy jest wolny i się otworzy kilka kart jednocześnie z tą samą stroną, to jedne karty ładują się trochę szybciej, inne trochę wolniej, a jeszcze inne wcale

    jak tu przekroczyć jakikolwiek limit, skoro ci internet zwalnia i możesz się tylko patrzeć na kółko ładowania?
    Zaletygdy transfer się wznowi, to jest do przyjęcia
    Wadyzwalnia z byle powodu
    czasami wifi się samo wyłącza i trzeba resetować router, aby telefon miał do niego dostęp
    przez sporą część miesiąca prędkość pobierania 0.05 - 0.2 mb/s to standard, a strony mogą się wczytywać nawet 5 minut, po czym jest 75% szans, że ci wyskoczy komunikat "brak internetu" lub "połączenie zostało zerwane"
    oszukują ludzi
    Miejscowośćgrabowiec turek
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1569
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826