Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2198 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.37
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.38
  • Oferta
    1.31

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~kamil.grd / 2020-05-18 10:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet od Cyfrowego polsatu czy plusa jest beznadziejny. Ta super szybka niezawodna prędkość to 32 kbps i taki konsultant Ci powie ze da sie swobodnie korzystac z internetu. Lte bez końca. Śmiech na sali. UNIKAJCIE TEGO SZAJSU.Strata czasu i pieniędzy a przede wszystkim NERWÓW.
    ZaletyHmmm... Nic
    WadyZbyt slaba prędkość i zbyt drogi abonament za to coś co lezało obok internetu.
    MiejscowośćGRODKÓW
  • ~Lidia / 2020-05-17 13:42
    Ocena: 1.25 / 5
    Często zrywa połączenie i w niektórych pomieszczeniach wygodę nie łapie zasięg
    WadyRwie sieć
    MiejscowośćPłoty
  • ~Przemek / 2020-05-16 22:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Niby LTE Bez końca, a w rzeczywistości będąc w zasięgu LTE internet jak chce to ma 4-6mb/s, a jak trochę się posiedzi to ma od 0.3mb/s do 0.6mb/s. Na kontakt w weekend czeka się godzinami z konsultantami. Olewają klientów na każdym kroku. INTERNET ODRADZAM W CYFROWYM POLSACIE jeżeli chcecie sobie oszczędzić nerwów.
    ZaletyBrak
    WadySzkoda czasu wymieniać
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~Warmianin / 2020-05-16 22:24
    Ocena: 4.50 / 5
    Jestem klientem Cyfrowego Polsatu TV i Internetu od dawna ponad 15 lat Jak do tej pory wszystko działa bez problemu Nie mam żadnych problemów
    ZaletyNajpierw analiza potem umowa
    WadyCzytamy co podpisujemy
    MiejscowośćOlsztyn
  • ~Tadek / 2020-05-15 23:32
    Ocena: 1.75 / 5
    Jest to kpina nie internet. Podobno lte bez limitu, ale drobnym druczkiem napisane jest w umowie, że jeśli uznają, że wykorzystujesz za dużo Gb to mogą ograniczyć przepustowość nawet do 32 Kbit/ - podkreślę - co bardzo często robią. Wielokrotnie miałem przepustowość ograniczaną do kilku Mbit/s, a dwa razy udało mi się nawet dotrzeć do w/w limitu, gdy pobrałem +140 Gb w danym miesiącu i mimo wykupionego (tak, osobno opłaconego ;)) limitu nocnego 200 Gb, nawet w tych godzinach nocnych internet działał ze stałym ograniczeniem do kilkudziesięciu kilobitów/s, czyli dla wizualizacji 144p na yt buforowało się co kilka sekund. Serdecznie odradzam zakupu internetu od cp i nie polecam.
    Pozdrawiam
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marcin / 2020-05-15 11:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Prędkość internetu spada prawie do zera. Obsługa klienta żąda wypełniania listy parametrów z godziną wystąpienia problemu - problem występuje cały czas. Odradzam zakup tej usługi - lepiej te pieniądze wyrzucić do kosza na śmieci.
    ZaletyBrak
    WadyBrak internetu, odpowiedź infolinii: to jest internet radiowy i może tak działać.
    MiejscowośćSkowarcz
  • ~Oskar / 2020-05-13 19:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Straszny ping, obsługa klienta słaba, prędkość 100kb/s. I tak ciągle w kółko.
    ZaletyBrak
    MiejscowośćSłupsk
  • ~Klient / 2020-05-12 20:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet to porażka, prędkości rzędu Download 0.05 mb/s, Upload 0.01 mb/s są nie do wyobrażenia, odpowiedź po zgłoszeniu magiczne słowa "Obciążony nadajnik, nauczanie zdalne (o 20 ciekawe ale niech będzie), dużo ludzi". Więc skąd cena tej usługi bo nie można jej nazwać internetem. Polecam omijać szerokim łukiem tą sieć.
    Zaletybrak
    MiejscowośćBiskupiec
  • ~Dawid / 2020-05-09 13:21
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet nie przekracza 1 Mb/s w pobieraniu jak i wysyłaniu. Ping to 200+ ms. Cena za droga jak na dzisiejsze czasy bo 60+ zł za internet bardzo złej jakości to jest cena zawyżona.
    ZaletyBrak
    WadySiła, zasięg, cena.
    MiejscowośćMiasteczko Śląskie
  • ~Jan / 2020-05-08 09:52
    Ocena: 3.75 / 5
    Mam internet ODU IDU 300 - Internet na początku 4 dni działał bardzo słabo, nie dało się nic zrobić, router jakby blokował połączenie, ale po tych 4 dniach nagle zaczął bardzo szybko chodzić, na speedtest'cie ponad 50mb/s pobierania i wysyłania ponad 5mb/s a pingu 25. Polecam.
    ZaletyPrędkość, Ping, Wysyłanie, wygląd
    WadyCzas czekania na dobry internet.
    MiejscowośćRadomsko
  • ~Dominik / 2020-05-06 12:33
    Ocena: 1.00 / 5
    CHCESZ KUPIC ICH INTERNET?! PRZECZYTAJ TĄ OPINIE. Na początku miałem Internet domowy idu odu 100, Internet był totalnie do wyrzucenia. 80 pingu w grach, pobieranie nie przekraczało 1mb/s oraz wysyłania, gdy dzwoniłem do nich gość mówił, że przekroczyłem transfer L T E. Zaproponowali mi nowy model - idu odu 300 - wszystko super fajnie, 100zl za Internet który był jeszcze gorszy. Gdy dzwoniłem, chłop mówił że nadajnik przeciążony. Bardzo nie polecam brać jakiegokolwiek Internetu. Nigdy nikomu nie polecę to.
    ZaletyWygląd Routera
    WadyPrędkość, wysyłanie, ping, obsługa klienta - PO PROSTU WSZYSTKO
    MiejscowośćRadomsko
  • ~tadeusz / 2020-05-04 15:19
    Ocena: 2.50 / 5
    w Warszawie internet spisuje się niezle ale za Piasecznem - tragedia:ani internetu,ani telefonu.korzystam z AERO 2.
    Zalety"ipla" nie zużywa tranferu danych
    Wadysłaby zasięg
    Miejscowość Sruga-Wólka Pracka
  • ~MMeerry / 2020-05-02 14:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Na początku umowy przy darmowych kilku miesiącach internet bardzo dobrze sie sprawował, aktualnie z miesiaca na miesiac jest co raz gorszy po mimo pełnego zasięgu LTE internet osiąga zawrotną prędkość do 100kb/s
    Zaletybrak
    MiejscowośćSiemiatycze
  • ~Pedło / 2020-05-02 00:50
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet mam od 4 lat przez pierwsze 2 lata działał dobrze jednak z miesiącami robił się coraz gorszy na ten moment mam 7kb/s wręcz ciężko pomyśleć o tak słabym internecie z zdenerwowaniem nie polecam.
    ZaletyDobra obsługa
    Wadypraktycznie wszystko
  • ~NiezadowolonyKlient / 2020-04-30 15:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet w cyfrowym polsacie jest czymś co jest tam dodane tak właściwie dla żartu, powinni zostać przy swoich usługach telewizyjnych i w ogóle nie iść w stronę usług internetowych.
    Tak więc od początku.
    Jakieś dwa lata temu pakiet 60gb najzwyczajniej w świecie przestał wystarczać i drugą połowę miesiąca byłem zmuszony męczyć się na prędkościach typu 20KB na sec. Raz na dzień, zazwyczaj w najgorszych momentach internet najzwyczajniej w świecie się rozłącza i trzeba zresetować router. Jest to na tyle dziwne że pogoda nie ma na to wpływu, odległość od anteny również bo mam ją jakieś 200m od domu.
    Dostawca ten zamiast rozwijać swoje usługi i dopasowywać je do dzisiejszych standardów stoi w miejscu kpiąc sobie z klientów. Największą ilość pakietu jaką oferuje to 100gb. Jeżeli lubisz sobie pograć w gierkę musisz liczyć się z tym że instalacja nowszego tytułu jest ci w stanie zjeść calutki pakiet za jednym razem. Sam youtube potrafi zjeść calutki pakiet w mniej niż miesiąc (no chyba że jest się masochistą i ogląda się go w 144p. Nawet jeżeli jest się w zasięgu LTE nie ma to najmniejszego znaczenia internet po wykorzystaniu idzie jak krew z nosa. Najbardziej szkoda mi osób które zielone są w tych kwestiach i dają się uwiązać na dwa lata z tym żałosnym internetem. Ja na szczęście mam już ostatnie dni katuszy z tym syfem i wreszcie będę mógł dostąpić zaszczytu posiadania FAKTYCZNIE nielimitowanego internetu.
    Podsumowując, odradzam każdemu polecam rozejrzeć się po ofertach w lokalnych firmach ew. poszukać większych pakietów w innych sieciówkach.

    ZaletyBrak
    WadyDosłownie wszystko
    MiejscowośćŁęczna
  • ~Robert / 2020-04-29 10:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam wszystkich. Poprzednia umowa opiewała na kwotę 11 zł, obecna to już 33zł.Pakiet 40 GB wystarcza obecnie na tydzień. Te ich LTE bez końca, którym nas czarują przy podpisywaniu umowy sprowadza się do transferu rzędu max 300kb. Bezczelność konsultantów doprowadza mnie szału, a teksty o tym, że jestem na czarnej liście to jakiś żart. Nie wiem co może pomóc nam użytkownikom tej pseudo sieci. Chyba tylko jakiś zbiorowy pozew.
    ZaletyNie ma
    WadySame wady
  • ~Kamilo / 2020-04-28 16:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet, który dotąd miałem czasami internet pracuje wolniej niż w latach 90 podczas przesyłania internet działa ok. 300kb/s a przy pobieraniu 15kb/s, żenada nie polecam nigdy nie widziałem na oczy tak wolnego internetu zmieniam dostawcę ponieważ nie raz się tak zdarza, że internet tak wolno działa lepszy internet to ja sobie w kiosku kupie strona ładuje się ok. 2 min. a YouTube ścina się przy 144p co jest dla mnie śmieszne jak na te lata. Niech ta wiadomość dojdzie do jak największego grona osób. Pozdrawiam.
    ZaletyNie Ma
    WadyWszystko
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Szymek / 2020-04-28 13:31
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet dno. Co chwilę zrywa połączenie i prędkość pozostawia wiele do życzenia. Kiedy by się nie dzwoniło na infolinię, to u nich jest wszystko dobrze i nie maja żadnych reklamacji. Pani stwierdziła że jestem poza zasięgiem, a niby zasięg przy podpisywaniu umowy mają wszędzie i zawsze. Pani na koniec rozmowy powiedziała mi że nie może mi pomóc i że wina jest po mojej stronie (znaczy sprzętu i tak jest zawsze jak nie wiedzą o co chodzi). Słabe, bardzo słabe.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość żadna
    MiejscowośćMikołów
  • ~Kamil / 2020-04-28 11:42
    Ocena: 1.50 / 5
    Ta bardzo fajne internet od dostawy prędkość internetu LTE ostanio wynosiła 20kb/s a w pewnych momentach nawet mniej a z taką prędkością to internet H+ a nie LTE obsługa wmawia że internet bardzo dobrze chodzi rozumiem że nie mieszkam bardzo blisko jakieś ich satelity ale przy zakładaniu umowy twierdzili że będę miał bardzo dobry internet i był dobry ale przez lekko ponad 1miesiąca a potem zwolnił i każdy telefon kończy się tym że wmawiają że mam bardzo dobry zasięg gdy mam prędkość pobierania poniżej 20kb/s lub że mają problemy techniczne tylko szkoda że problemy techniczne mają od 1,5roku więc coś jest nie tak i nie polecam tego internetu bo za taką cene znajdzie o wiele lepszą oferte nie będę zdziwiony jak cyfrowy polsat nie przyjmnie tej oni lub ją usunie bo mówi prawde
    Zaletyczęsto można porozmawiać z obsługą bo trzeba dzwonić że są problemy
    Wadyzasięg i siłą interentu,nie działają skutecznie,obsługa bywa często nie miła i myśli że zawsze ma racje i np.twierdzi że internet H+ to jest to samo co LTE
    Miejscowośćokolice Torunia
  • ~Jan / 2020-04-25 20:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet od CP to jest jedna wielka tragedia!!!! Dla jednej osoby która przegląda sobie tylko strony to jest ok, reszta czyli granie w sieci, pobieranie czegokolwiek i w obecnych czasach nauka online to jest śmiech- nawet obecności nie jest się w stanie potwierdzić!!!!! Problem zgłoszony do działu technicznego, dostarczyłem wszystkie informacje jakie wymagali- z 15 pozycji musiałem wypełnić włącznie z danymi ze speed testu.U mnie internet jest ale w nocy- 15- 23 MB, no jest nieźle ale gdy dzieci się chcą uczyć w dzień je st prędkość od 0.3 do 1.5MB. Tym się nie da nic zrobić. W odpowiedzi otrzymałem informację że internet mam!!!! Wynika z dostarczonego zrzutu ze speed testu, a słaba prędkość jest najprawdopodobniej wynikiem ukształtowania terenu- lasy, wzniesienia. No szlak mnie trafia!!!! W nocy las znika i teren się równa?
    Przestrzegam wszystkich przed internetem od CP i plusa. Jest to moja kolejna ale na pewno ostatnia umowa, cierpię z nimi już parę lat bo nie ma u mnie światłowodu, już ciągną także będzie ok.
    Zaletybrak
    Wadyza mało miejsca by je wymienić
    MiejscowośćTrześń Kolbuszowski
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1676
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1460
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912
Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 796
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 764
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 727
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 611