Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2483 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Wrrrrr / 2022-03-12 18:45
    Ocena: 1.75 / 5
    Dno! Nie polecam. Prędkość tragedia, po wykonaniu tel do działu technicznego oczywiście z ich strony wszystko jest ok i głupie sugerowanie może router? ku.. mam trzy! Aaaaa to może karta? A najlepiej proszę udać się do najbliższego punktu CP. To po kiego jest ten dział techniczny? Szkoda nerw. Na szczęście umowa się skończyła i uciekać jak najdalej od musiał bym użyć wulgaryzmu.
    ZaletyBrak
    WadyBrak usługi za którą bierzecie kasę.
    MiejscowośćSieradz
  • ~Piotr / 2022-03-11 20:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Dno, dno , dno - prędkość mobilnego netu to ok 30 mb /s zamiast 160. Mądrzy inaczej z biura obsługi twierdzą że to wina drogi szybkiego ruchu, ponieważ jeżdżący samochodami blokują szybkość sygnału swoimi rozmowami telefonicznymi- zrezygnowałem z usług solorza .
    Zaletynic
    Wadyjak wyżej
    MiejscowośćBielsko-Biała
  • ~Gizzmo / 2022-03-10 16:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Z tą prędkością to ledwo udało mi się wejść na tę stronę. NIe polecam internetu nikomu, nie ważne gdzie bym nie mieszkał na routerze nie ma nigdy więcej niż jedna kreska. Kiedy wystąpiłem o rozwiązanie umowy, zadzwonił do mnie konsultant. Po przedstawieniu wszyskich innych możliwych ofert jedynie oznajmił do kiedy mam umowę i się rozłączył
    Zaletybrak
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćRacibórz
  • ~globus / 2022-02-27 17:32
    Ocena: 1.75 / 5
    Nie polecam tego internetu nikomu. Jeśli zamierzasz kupić Internet z Cyfrowego Polsatu koniecznie skontaktuj się z osobami które w twojej okolicy korzystają z niego co najmniej kilkanaście miesięcy. Umowę podpisać można bardzo łatwo. Ceny mogą byś konkurencyjne. Ale jeśli Internet przestanie działać zostajesz z rękom w nocniku. Pomimo że Internet nie działa - płacz i płać. Nie przemawiają do nich żadne argumenty, reklamacje, itd. itp. Czas spędzony na rozmowach z konsultantami jest czasem straconym. Nic prze to nie zyskasz. Nie potrafią dostarczyć Internetu spełniające go minimum prędkości i umowy nie rozwiążą z Tobą bez sankcji karnych. Tragedia. Żeby nie być gołosłownym:
    PING - opóźnienie w ms - 1814, DOWNLOAD pobieranie w Mb/s - 1.41, UPLOAD - wysyłanie w Mb/s - 0.03 - Według nich jest wszystko w porządku.
    ZaletyBRAK
    WadyPomimo braku syganłau nie zgodzą sie na rozwiazanie umowybez sankcji karnych.
    Miejscowośćokolice Rzeszowa
  • ~Plson / 2022-02-27 14:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Filmy na YouTube w 480p nie chcą się ładować. W tych czasach takie cos ? Nie polecam z całego serca i czekam z niecierpliwością na koniec umowy.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość internetu
    Zasięg WiFi
    Jakość wifi
    MiejscowośćCzerwionka
  • ~CyfrowyPolsatToGówno / 2022-02-22 00:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Cóż mogę napisać, gówno z gównem. Zasięgi bardzo słabe, stabilność żenująca
    ZaletyXD
  • ~Kacpifler / 2022-02-21 20:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczna jakość internetu. Obsługa klienta fatalna jakby mieli wszystko w dupie. Oszukują raz za razem, jeśli ktoś chce kupić nie wiem czy można to nazwać internetem to polecam się zastanowić
  • ~Dżon / 2022-02-21 11:50
    Ocena: 3.00 / 5
    Witam macie problemy z internetem? Podajcie Id kontraktu sprawdzimy co da radę zrobić. Może damy większy pamkiet lub mniejsza cenę:)
    ZaletyBrak
    WadyBrak
    MiejscowośćWólka
  • ~Ja / 2022-02-20 07:40
    Ocena: 1.25 / 5
    Miałem podpisać nowa umowę z Polsatem ale się wstrzymałem i podjąłem świetna decyzję. Internet od trzech dni działa jak na modemie. TRAGEDIA
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Katarzyna / 2022-02-16 16:20
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet beznadziejny mam100 GB i nawet filmu nie mogę obejrzeć. W telefonie mam lepszy ☹️
    MiejscowośćJaworzyna Śląska
  • ~Gualsz / 2022-02-09 20:45
    Ocena: 1.00 / 5
    123kb/s żarty kpina i ja mam za to płacić ?
    Tragedia ostatni raz biorę z tego syfu internet nie poelcam z całego serca
    ZaletyNic
    WadyWszystko
    MiejscowośćWejherowo
  • ~Jakub / 2022-02-07 12:20
    Ocena: 1.75 / 5
    cyfrowy polsat jak i plus to porażka płace 100zl za internet na karte za 3 miesiace z gory i nagle dowiaduje sie ze mam niedoplate 16zl zaplacilem to i internet wrocil ale nie da sie z niego korzystac bo nie chca mi sie ladowac strony a na wifi nawet facebook nie chce sie odpalic
    MiejscowośćŻory
  • ~Oliwia / 2022-02-06 21:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet śmiechu warty. Obsługa mówi, że to wina zasięgu, ale dziwnym trafem w innych sieciach nam mówią, że z zasięgiem nie ma problemu. Odmowa reklamacji trzy razy, a płacę (i to nie małą sumę) za coś, co nie działa. Kpina.
    MiejscowośćNowy Sącz
  • ~Bartek / 2022-02-02 09:59
    Ocena: 1.50 / 5
    Najgorszy internet jaki mam, syf, płace 60zl na miesiąc a pobieranie ma max 700kb. W grach mam 2000pingu. Youtube nie chce sie czesto nawet włączyć, filmy chodza w max 480p. Syf, po prostu syf. Mój internet z Play na telefonie za 5zł lepiej chodzi. Pod koniec miesiąca czesto sie sam wyłącza, a podobno ma byc bez limitowy
    . Nie polecam nikomu, strata pieniędzy!
    ZaletyBrak
    WadySzybkość internetu, częste wyłączanie sie, obsługa na poziomie 2 klasy podstawówki
    MiejscowośćPilzno
  • ~red / 2022-02-02 02:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet w telefonie chodzi lepiej niż ten syf, zwykła kradzież ze strony dostawcy
    ZaletyBrak
    WadyDosłownie wszystko od braku stabilności i pingu w tysiącach po rozłączanie się albo prędkość pobierania rzędu 20kb/s
    MiejscowośćŻary
  • ~Bartosz / 2022-02-01 21:25
    Ocena: 1.75 / 5
    Internet LTE w centrum dużego miasta - od dłuższego czasu (w zasadzie od momentu, gdy Plus ogłosił uruchomienie 5G) zasięg na routerze w mieszkaniu na poziomie 1 kreski. Arogancka obsługa techniczna na infolinii, która kilkukrotnie stwierdziła, że powinienem się cieszyć, że cokolwiek działa, bo zgodnie z umową może być niemal zerowa przepustowość. Internet 100GB "bez limitu" - w praktyce, po zużyciu około 200GB (w dobie pandemii i zdalnego nauczania żaden wyczyn) nakładany jest lejek i transfer ograniczany do 1Mb/s. LTE+, które według reklam może mieć do 250Mb/s, w praktyce rzadko przekracza 20Mb/s.
    ZaletyBrak alternatyw w moim miejscu zamieszkania, więc dostępność to zaleta.
    WadyWymienione w komentarzu.
    MiejscowośćKraków
  • ~Adam / 2022-01-29 21:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszustwo, matactwo, naciąganie - prędkość pobierania 20 kb/s, podczas gdy w umowie wyraźnie widnieje 2 MB/s. Internet wykłada się co chwilę, ping i bufferbloat jest ogromny. Lepiej nie mieć żadnego internetu, niż denerwować się podczas próby dogadania się z tym cudownym dostawcą.
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie jakie można sobie wyobrazić
    MiejscowośćPrzemyśl
  • ~michał pierdolink / 2022-01-28 19:52
    Ocena: 1.00 / 5
    wolałbym oglądać tego grubasa co nagrywa telewizor niz z tego korzystać spierdalaj
    Zaletynic
    Wadytak
    MiejscowośćWładywostok
  • ~andrzej / 2022-01-27 18:49
    Ocena: 4.75 / 5
    wszystko ok. tylko nie ogarniają po połączeniu się z plusem internetu z CP. przedłużenie umowy jest możliwe jak najbardziej ale modem mogę zdać po zakończeniu umowy, tylko jak ją przedłużę to już znowu nie zdam złomka 4letniego. muszę czekać do zakończenia umowy zdać stary wziąć nowy chyba ze przez te 4 miesiące się już ogarną w +iCP.
    MiejscowośćNowa Sól
  • ~,mozi / 2022-01-27 17:35
    Ocena: 2.50 / 5
    zawodzi zawsze, wykłada sie w najmniej spodziewanych momentach, parametry nie sa jakies niesamowite, moj sasiad ma swiatlowod z cyfrowego polsatu, a ja nie moge miec, gdy zadzwonilem do gdanska na infolinie cyfrowego polstau powiedzieli ze to byl blad w montazu i najblizej bede mial swiatlowod za 3 lata
    Zaletynie ma
    Wadyumiera co godzine
    MiejscowośćKwidzyn
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2805
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
Play Online
Ocena: 1.79, ilość opinii: 1906
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146