Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2451 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.35
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.79
  • Parametry
    1.39
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~wkurzona / 2021-12-29 14:45
    Ocena: 1.00 / 5
    z daleka od tego dziadostwa! caly czas cos nie dziala, o wszystko trzeba zebrac i prosic. A rozmowa z konsultantem co jakas porazka. Bezczelnosc i chamstwo! czuja tam jak jakies paniska, Laske robia z tOba rozmawiaja. Mam nadzieje ze szybko znikna z rynku!
    Zaletyzadnych
    Wadywszystko
  • ~KioKjc / 2021-12-26 22:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet dużo kosztuje, ping jest od 200 do 5000 z naciskiem na 5000, wystarczy że podłączy się jeszcze jedna osoba do internetu i już nic nie da się zrobić, pobieranie to jakiś koszmar trzeba je włączyć na noc żeby pliki większego rozmiaru się pobrały, nawet 1gb może się pobierać 3 godziny, wystarczy lekko ruszyć kabel od internetu i już ma się 5000 pingu lub brak internetu, a sygnał jest bardzo słaby będąc przy samym routerze.
    Zaletybrak
    Wadywysoki ping, Duża cena jak za jakość internetu, dostajesz kurwicy korzystając z tego internetu
    MiejscowośćSromowce Wyżne
  • ~Agula / 2021-12-18 23:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Kłamstwo zerwanie umowy bez konsultacji z klientem
    ZaletyNie ma
    WadyOkłamywanie klienta
    MiejscowośćBusko-Zdrój
  • ~borys / 2021-12-10 22:12
    Ocena: 1.75 / 5
    21 dzień czekania aż moje pobieranie będzie wyższe niż 10mbps, a ping w grach będzie niższy niż 200ms
    Zaletynie ma zalet
    Wadywady to wszystko
    Miejscowośćrytwiany
  • ~Biohazard / 2021-12-09 14:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe gówno na świecie nie kupujcie tego internet starcza na 2 tyg maks.Co najlepsze niby nielimitowany.Jeszcze masakryczna cena nie polecam!!!
    ZaletyNerwica
    WadyWszyskto
  • ~Jarek K / 2021-11-28 19:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Pisowskie dziadostwo.Które usunie z przestrzeni ten element.
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie
    MiejscowośćKażdej
  • ~Władzio / 2021-11-27 20:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet nie wierzcie ludziom ktorzy mowia wam ze bedzie wszystko smigac. To jedno wielkie gowno wszystko sie zacina ping skacze z 80 do 5000. Nie jest warty ten "internet" nawet jednego grosza szmelc szmelc szmelc
    Zaletynerwica i depresja
    Wadywwszystkie
    MiejscowośćPłock
  • ~Rafal / 2021-11-24 21:50
    Ocena: 1.00 / 5
    To nie jest internet tylko wielka porażka przy pełnym pakiecie nawet YouTube się zacina
    ZaletyŻadnych nie znalazłem
    WadyZa dużo żeby pisac
    MiejscowośćDobrodzień
  • ~Mikolaj / 2021-11-23 14:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Fatalny internet. W grach minimalny ping to 110 ms. Nie polecam. Na szczęście za niedługo zmieniam
  • ~Damian / 2021-11-21 16:45
    Ocena: 1.50 / 5
    Posiadam internet polsatu za przeszło 80zł jest limitowany niewiem do czego on służy bo na oglądanie filmów online 1 urządzenie + dwa telefony dzieci np. YouTube internet wystarczy może na dwa tyg. Nie dłużej.a w tych czasach filmy najczęściej oglądamy w HD duza wielkość pliku i danych śmieszna sprawa skoro polsatbox sprzedaje także telewizję internetową nie mając w ofercie internetu do tej telewizji.Smartdom co to w ogóle jest wedle mnie szukanie frajera na golenie z kasy nie polecam nikomu tego internetu lepiej wziąć radiowy za połowę ceny i lepiej na tym w się zyska niż na Polsacie
    ZaletyBrak
    WadyZbyt wysoka cena
    MiejscowośćCybinka
  • ~Paulina / 2021-11-20 09:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Odradzam, wciskają neta tam gdzie nie ma zasięgu. Jak nie zrezygnujesz w ciągu 14 dni to musisz mieć to gowno do końca umowy. Chyba że zapłacisz karę za zerwanie umowy. Pobieranie 2mbs wysyl 3,5mbs plus minus jakieś minimum. Porazka
    MiejscowośćWiązów
  • ~Piotr / 2021-11-16 13:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet działa wolno i nie można nic pobrać ani wysłać
    ZaletyBrak
    WadyDział wolno i się zawiesza
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Konrad / 2021-11-15 21:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki istnieje
    Nie polecam nikomu kto szuka
    ZaletyNie ma
    WadyOszuści
    MiejscowośćWielgomłyny
  • ~Grzesiek / 2021-11-12 15:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze scierwo jakie istnieje, przysięgam. Jeszcze te ich śmieszne oszukane limity.
    Oczywiscie na okresie próbnym śmigał spoko, przez kolejne kilka gówno nie do opisania.
    Zaletyprzez 5 lat nie zauważyłem ani jednej
    WadyWszystko DOSŁOWNIE
    MiejscowośćOstrów Mazowiecka
  • ~pyciu / 2021-11-11 23:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie do opisania jak to jest tragiczne, internet z limitem w XXI wieku, rozłącza kiedy mu się uwidzi, dosłownie chwilowe zaladowanie strony sprawia ze na 2 urządzeniu internet dostaje pier*olca...
    MiejscowośćPołaniec
  • ~SAB58 / 2021-11-11 15:59
    Ocena: 1.67 / 5

    witam wszystkich posiadaczy internetu z cyfrowego polsatu. powiem krótko na początku miałem pakiet internetu 40gb i staczało to na miesiąc. na początku. Pózniej po dwóch tygodniach koniec internetu. Zadzwoniłem do biura obsługi i wcisneli mi pakiet 120mb który starcza na niecały miesiąc. JEST TO JAWNE OSZUSTWO.
    ZaletyŻADNE
    WadyWSZYSTKO
    MiejscowośćLegnica
  • ~Wiktor / 2021-11-05 13:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet możliwy na rynku. Problemy z siecią co dwa tygodnie, słaby internet co wieczór, obsługa klienta chyba nigdy nie spotkałem tak niekompetentnych ludzi, porada: proszę zresetować ruter i to jedyna ich rada lub przełączanie między sobą ( ostatnio przełączyli mnie 5 razy).
    MiejscowośćDulcza Wielka
  • ~FasQu / 2021-10-24 09:14
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet na początku spoko potem oczywiście gdy już nie było można zrezygnować spadł o jakieś 3 razy nie polecam jak na cene 80 zł miesięcznie
    Zaletywysoki ping bo u przeciwników mnie tepa i mnie zabić nie mogą
    Wadymało gb i słaby net
    MiejscowośćNekla
  • ~Niezadowolona / 2021-10-22 12:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest słaby, ciągle go zrywa. Place kilkadziesiąt złotych, a jakość jest zwyczajnie słaba. Funta kłaków niewarta usługa. Poza tym - 2021 rok, a Internet ma ograniczoną ilość GB. No ok, wzięłam, bo potrzebowałam Internetu na szybko, ale widzę, że tego nie przemyślałam i płacę za coś, co zdecydowanie nie działa jak powinno.
    ZaletyNic
    WadyWszystko
    MiejscowośćLublin
  • ~Sebastian / 2021-10-20 21:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno, dramat i tragedia, internet to jakieś nieporozumienie. LTE? Chyba w śnie, dobrze, że to dziadostwo mi się kończy i wreszcie nie będę musiał się denerwować przy odpalaniu przeglądarki. NIE POLECAM NIKOMU ŚMIECH NA SALI.!!!
    MiejscowośćBytom
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 2987
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2831
UPC Internet
Ocena: 1.89, ilość opinii: 2559
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2451
Play Online
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1810
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1773
Play
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2339
Orange
Ocena: 1.41, ilość opinii: 2240
Plus
Ocena: 1.47, ilość opinii: 1555
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1387
mBank
Ocena: 1.78, ilość opinii: 1231
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1133