Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2198 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.37
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.38
  • Oferta
    1.31

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~PAN CIEMNOŚCI / 2020-04-24 11:38
    Ocena: 1.75 / 5
    Witam internet tragedia nikomu nie polecam nawet najgorszemu wrogowi pierwsza umowa skonczyła sie i głupi byłem ze przedłużylem na szybszy mocniejszy gówno prawda ,w tym okresie gdzie dzieci robią lekcje on line jest masakra dzieci nie maja zadnego kontaktu z paniami i kolegami .TO JEST JAKAS PORAŻKA NIKOMU NIE POLECAM NAJLEPIEJ JAKBY ZLIKWIDOWALI TEN CAŁY POLSAT. Infolinia każdy mówi cos innego nawijanie makaronu na uszy
    ZaletyBRAK
    WadySAME WADY
    MiejscowośćKOLECZKOWO
  • ~Gduw / 2020-04-23 22:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe gówno na świecie przy niczym sie tak nie wkurwiałem jak przy tym zjebanym internecie
  • ~Kondum / 2020-04-21 22:22
    Ocena: 1.25 / 5
    Najgorszy internet jaki powstał nic sie nie da oglądać w jakości HD bo sie co chwile ładuje nawet jak oglądam na 720p to film mi leci 5 min i kolejne 5 min musi sie ładować, gdy gram to jest to samo ping co chwile podskakuje do 500 lub więcej nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćOtyń
  • ~Mateusz / 2020-04-21 11:24
    Ocena: 1.75 / 5
    Bardzo słaby zasięg, opóźnienie +100ms. Bardzo zła jakość ściągania różnych rzeczy z internetu. Jedyna zaleta tego internetu to szybkość w przeglądarce.
    MiejscowośćDrochlin
  • ~trzydwaszesc / 2020-04-18 19:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Odradzam każdemu, oszukują klientów, ceny wysokie a jakość usługi to żart.
    Dostawca może sobie odłączyć klienta od internetu (to znaczy spowolnić tak że godzine google będziesz odpalać) żeby zapewnić dostęp do internetu każdemu użytkownikowi gdy sieć jest przeciążona, a zdarza się to często, więc płacąc za internet nie wykorzystując nawet limitu danych możesz nie mieć do niego dostępu. Polecam czytać umowę.
    Zalety-jak ktoś cie zapyta o dostawce internetu to możesz od razu powiedzieć żeby nigdy nie wybierał cyfrowego polsatu/plusa
    -bez problemów wymienią swój beznadziejnie drogi i bezużyteczny sprzęt, ale to niczego nie wnosi
    MiejscowośćRybnik
  • ~BrYz4 / 2020-04-18 10:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie ma co się rozpisywać po prostu nie polecam, ale skoro strona tego wymaga powiem krótko internet domowy lte "bez limitu" według umowy po wykorzystaniu pakietu 100g miał zolnić do 10mb/s a tak naprawdę zwolnił do 10 kb/s po zadzwonieniu na infolinie konsultant stwierdził że jestem na tzw "czarnej liście bo nadużywam internetu. Nie rozumiem jak mogę nadużywać internetu za który płacę...
    MiejscowośćOświęcim
  • ~Ala / 2020-04-17 23:12
    Ocena: 1.25 / 5
    Porażka... serdecznie nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Norek / 2020-04-16 22:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na świecie. Co chwile problemy z połączeniem, YouTube ścina się nawet przy 144p.
    Grając w gry online dzieci mają 200 ms.
    Dzwoniąc do CP pytając co się dzieje mówią ze starają się naprawic usterkę.
    ZaletyHahaha
    WadyWszystko.
    MiejscowośćŻywiec
  • ~Bogdan / 2020-04-16 21:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak jakiejkolwiek możliwości pracy w sieci. Praktycznie niedostępna. DRAMAT, DRAMAT, DRAMAT !!!!!
    ZaletyŻADNE !!!!!
    Wadyjak wyżej !
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~WolnyNetwCP / 2020-04-15 17:45
    Ocena: 1.50 / 5
    Najgorszy dostawca internetu jakiego w zyciu mialem. Predkosci osiagaja czasem 2kb/s a czasem nawet 500b/s. Filmy czy to na ytubie czy na innych platformach jak cda zacinaja sie na 360p a rozdzielczość nizej to juz pikseloza totalna.
    ZaletyInternet dziala "dobrze" po godzinie 23 do 2 w nocy
    WadyPraktycznie wszystko
  • ~Maniek / 2020-04-15 13:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Szybkość internetu LTE na poziomie 0,5mb/s jest śmieszna. Dzwoniąc do obsługi klienta usłyszałem tylko że nikt inny w moim rejonie nie zgłaszał problemów chociaż wiedziałem że znajomy mieszkający kilka kilometrów odemnie także dzwonił do BOK. Nigdy więcej cyfrowego polsatu
    ZaletyBrak
    MiejscowośćWydrzyn
  • ~Jerzy / 2020-04-14 22:20
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet z tektury w cenie za którą można ogarnąć coś dużo lepszego.
    ZaletyCZASEM i w NOCY dobrze działa.
    WadyŚmiesznie niewielka ilość transferu miesięcznego po tragicznie wygórowanej cenie.
    Przy większej ilości użytkowników (w całym regionie) łatwo się "zapycha" łącze.
    Częsta konieczność resetowania routera.
    Podczas gdy każdy inny dostawca internetu drastycznie podwyższył jakość usług (na przestrzeni lat) Cyfrowy Polsat dalej stoi w miejscu.
    Rozmowa z obsługą klienta nie prowadzi nigdy do rozwiązania problemów.
    MiejscowośćKrzyż Wielkopolski
  • ~Krzyś / 2020-04-14 17:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Straszna lipa bynajmniej u mnie internet do bani. Strasznie muli, tnie, ograniczenia.
    A obsługa klienta jakiś burak prawie krzyczał na mnie i wołał, że nie przeczytałem umowy.
    Kpina szkoda, że nie zapisałem nazwiska. Nigdy więcej....
    MiejscowośćRzecko
  • ~Lidia / 2020-04-14 16:12
    Ocena: 3.25 / 5
    Kiedy po raz pierwszy podpisaliśmy umowę byliśmy bardzo zadowoleni. Niestety po przedłużeniu na kolejny okres oferta nie była już tak korzystna. Okazało się,że zapis "nielimitowane", nie znaczy bez limitu. W chwili, kiedy przekroczyliśmy wielkość pakietu i ograniczono nam prędkość, nie wróciła już ona ponownie do wcześniejszego stanu. Pomimo wielokrotnych zgłoszeń, Polsat twierdzi, że wszystko jest w porządku, a w testach ewidentnie widać, że nie jest to zgodne z prawdą. Niestety jako klient nic nie mogę zrobić, gdyż umowa jest na kilka lat.
    WadyUsługa nie spełnia swojej podstawowej funkcji.
    MiejscowośćHenryszew
  • ~Kendzi / 2020-04-13 17:01
    Ocena: 1.25 / 5
    Hahaha, okno tej strony ładowało się minute, lepszy internet miałem w 2008 roku z neostrady. Nie polecam, jutro do nich dzwonie i rozwiązuje umowę bo to co robią mija się z celem.
    ZaletyNie ma
    WadyPrędkość niczym w latach 90 na kablu telefonicznym
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Nieznajomy / 2020-04-13 12:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Japoerdole ta siec do niczego sie nie nadaje kur## insaluje tak wolno 15kbs apke ktora ma 21mb bendzje godzine pobierac a strony tak wolno sie ladujo na yoitube te gówno tnie nawet w jakosci 144p!!
    ZaletyNie Ma!
    WadyWSZYSTKO Z TEJ SIECI TO WADY
    MiejscowośćNiepowiem
  • ~Just / 2020-04-12 21:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu tego dostawcy. Internet w ogóle nie dziala, laduje się pół godziny, o oglądaniu filmu można pomarzyć. WIFI gubi już w sąsiednim pokoju, dramat. Lepszy internet miałam 12 lat temu, serio. Żaluje, ze zmieniłam dostawcę, nie popełnijcie tego błędu.
    Zaletynie posiada
    Miejscowośćoświęcim
  • ~Jakun1234 / 2020-04-12 18:30
    Ocena: 1.50 / 5
    Beznadziejny internet, prędkość nie umożliwia korzystania. Płacę za coś czego tak naprawdę nie mam.
  • ~Emilia / 2020-04-12 12:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam Was, mam ten sam problem, orientuje się ktos z Was jak to jest z zerwaniem umowy z tym super ekstra zajebistym dostawcą Internetu? Mam na myśli kary o których zawsze jest mowa.
    ZaletyBrak
    WadyWiele
    MiejscowośćKonin
  • ~Kuba / 2020-04-11 23:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki mialem, gdybym wybieral plagi egipskie jako Bog napewno dolozylbym jeden dzien z tą zarazą.
    Przy graniu w cs'a ciezko jest trafic w drzwi jak sie idzie nie mowiąc juz o przeciwnikach. Nie wiem jakim prawem ktos sprzedaje tą usluge jako internet. Do ogladania filmow ujdzie jezeli nie wymagasz rozdzielczosci lepszej niz 140p.
    Mam nadzieje ze uda sie mi sie wyslac plik z tą opinią zanin koronawirus zniszczy swiat. Pozdrawiam uzytkownikow i nie pozdrawiam ekipy cyfrowego Polsatu
    ZaletyIdealny jako broń do sparaliżowania przesyłu danych na świecie
    WadyŻałuje ze nie popełniłem hara-kiri półtora roku temu kiedy podpisalem umowe z polsatem i cierpialem katusze (ps TVN też czesto przerywa, juz bardziej oplaca sie korzystac z teelwizji naziemnej niz z cyfrowego polsatu)
    MiejscowośćWarszawa
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1676
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1460
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912
Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 796
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 764
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 727
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 611