Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2311 opinii

1.53 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.82
  • Parametry
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~pxf / 2020-12-08 00:56
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam
    skoda nerwów
    polsat przydziela limit transferu na m-c (ja mam 50 GB z tego może wykorzystam 20GB)
    nie ma żadnej gwarancji prędkości np 1kB to jest dostęp do internetu
    Zaletyw porywach prędkość dochodzi do 300kB/s
    Wadybrak dostępu do internetu
    MiejscowośćKatowice
  • ~pk / 2020-12-07 09:31
    Ocena: 1.25 / 5
    ta, mówią, że internet bez limitu, a gdy się obejrzy paręnaście filmików lub pobierze kilka rzeczy ponad 1 gb (bo w obecnych czasach 1gb to jest naprawdę nic), to prędkość spada do tego stopnia, że kompletnie nic się nie da zrobić
    po wznowieniu transferu net działa w miarę normalnie przez 2, góra 3 tygodnie, lecz potem prędkość pobierania spada do nawet 0,05 mb/s
    już nie wspomnę o tym, że nawet, jeśli internet jest normalny, to gdy z niego korzystają już co najmniej 2 osoby, ping skacze nawet do 600 ms
    ostatnio parę razy otworzyłem yt ze stoperem w ręku, strona główna odpalała się od 20 do nawet 80 sekund
    a filmy w 144p to najwięcej, co możesz zrobić, bo w nic sobie nie pograsz, nie możesz odbyć lekcji online, nie możesz wysłać żadnej pracy domowej itp.
    głupie obrazki mogą się ładować nawet 2 minuty, a o gifach nawet nie mówię
    ciekawą anomalią dot. tego internetu jest to, że gdy jest wolny i się otworzy kilka kart jednocześnie z tą samą stroną, to jedne karty ładują się trochę szybciej, inne trochę wolniej, a jeszcze inne wcale

    jak tu przekroczyć jakikolwiek limit, skoro ci internet zwalnia i możesz się tylko patrzeć na kółko ładowania?
    Zaletygdy transfer się wznowi, to jest do przyjęcia
    Wadyzwalnia z byle powodu
    czasami wifi się samo wyłącza i trzeba resetować router, aby telefon miał do niego dostęp
    przez sporą część miesiąca prędkość pobierania 0.05 - 0.2 mb/s to standard, a strony mogą się wczytywać nawet 5 minut, po czym jest 75% szans, że ci wyskoczy komunikat "brak internetu" lub "połączenie zostało zerwane"
    oszukują ludzi
    Miejscowośćgrabowiec turek
  • ~Lola / 2020-12-04 16:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Działa wolno, zacina się nie nadaję się do gier multiplayer. Używając go możesz się poczuć jakbyś cofnął się w czasie.
    ZaletyBrak
    Wadycena, jakość
    Miejscowośćświdnica
  • ~Monika72 / 2020-12-01 22:03
    Ocena: 1.25 / 5
    Słuchajcie jak zerwać tą umowę bez ponoszenia dodatkowych kosztów, mieszkamy w Nieporęcie prawie że w lesie, po zmianie anteny (niby na super dobrą) jest masakra, internet do dupy, o telewizji nie wspomnę ciągle jakieś problemy, jakieś kwadraciki na całości obrazu.
    Najchętniej bym zerwała umowę.
    Zaletybrak
    Wadyinternet bardzo słaby, udostępniamy ze swoich telefonów bo inaczej nie da rady.
    MiejscowośćLegionowo
  • ~-co to jest / 2020-12-01 11:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wierzę, że w XXI wieku ktoś za taki internet bierze pieniądze. To nie można nazwać internetem, tylko strony www możesz sobie poprzeglądać, przesył na poziomie 30-50kb/s to norma u nich !!!

    UWAŻAJCIE !!!
    Zaletyna początku może cena wydawać się zaletą, ale potem i tak okazuje się wadą, bo jak za takie coś można pobierać jakąkolwiek opłatę
    Wady- prędkość
    - limity
    - fikcyjne zżeranie pakietów
    - totalnie niekompetentna obsługa
    - nieprawdziwe dane na ICOK wprowadzające w błąd
    - arogancja
  • ~Konrad / 2020-11-30 13:54
    Ocena: 1.25 / 5
    30 kb/s pobierania i wysyłania. Miesiąc już tak jest, dzwoniłem z 10 razy i mówiono mi ze było dobrze, chociaż taka szybkość internetu mi nie sprzyja
    ZaletyBrak
    Wady- słaba jakość internetu
    - cena zawyżona jak na taką szybkość
    - Max 50 kb/s Pobierania i wysyłania bo czego się można od nich spodziewać
    - obsługa klienta na niskim poziomie
    MiejscowośćRadomsko
  • ~Ja / 2020-11-26 22:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Qpa qpa qpa i FUP 32kb/sec
    CP - banda złodzieji i oszustów, OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
    ZaletyBrak
    WadyJedna wielka qpa
  • ~ktosik / 2020-11-26 12:04
    Ocena: 1.25 / 5
    Totalna beznadzieja, łącze śmieszne, pakiet 110GB wcina w ciągu tygodnia, w nocy mimo wykupionego Pakietu NOCNEGO zżera normalny pakiet i konsultanci mają gotową śpiewkę, że niemożliwe, reklamacje rozpatrują NEGATYWNIE.

    UCIEKAĆ jak najdalej
  • ~waldek / 2020-11-25 22:33
    Ocena: 1.75 / 5
    No cóż działa jak moje stare AERO2 CZASAMI JEST TE 2 DO 3 MB/S i czym tu się cieszyć i to się nazywa LTE.....śmiech na sali i nerw przed komputerem ...tak że nie polecam...
    Zaletybrak
    WadyPrzy komputerze można się pośmiać i wkurzyć...
    MiejscowośćBiałogard
  • ~Mycha / 2020-11-24 07:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie nie dajcie się nabrać!!!! Oszuści i tyle!!!! 60 GB kończy się po 1,5 tygodnia chociaż w ICOK pokazuje na pasku, że jeszcze 23GB zostało. Zadzwoniłam na pomoc techniczną, a bardzo niemiła baba powiedziała że cały limit wykorzystałam a to nieprawda!!!! W stacjonarnym punkcie obsługi potwierdzili, że powinnam mieć jeszcze 23 GB. Jawne oszustwo!!! Nauka i praca zdalna na tym internecie to fikcja!!! Czekam na koniec umowy i podziękuję. Nigdy więcej!!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćLegionowo
  • ~AS / 2020-11-22 18:08
    Ocena: 1.25 / 5
    MASAKRA NIE POLECAM!!! Notorycznie przycinany transfer, obniżany nawet do prędkości przy pobieraniu 0,03Mbit/s.
    To jest skandal i oszustwo
    Zaletybrak
    WadyBrak stabilności oraz notorycznie przycinany transfer.
    A miał być LTE bez końca
    MiejscowośćOsielsko
  • ~Monika / 2020-11-18 09:11
    Ocena: 1.00 / 5
    KATASTROFA!!! Jak najdalej od internetu cyfrowego Polsatu. Poprostu tragedia. Moje dzieci mają same nieobecności na zajęciach online. Wszyscy wokół nie mają problemów, tylko my. Najgorsze jest to, że 700 zł kary za zerwanie umowy. Brak możliwości kontaktu z działem technicznym! Przestrzegam!!!!!
    MiejscowośćKlimontów
  • ~Maciej / 2020-11-17 21:27
    Ocena: 1.75 / 5
    Tragedia tragedia tragedia prędkość tragedia ciągle się zacina wylancza. Według biura obsługi jest perfekcyjny a w rzeczywistości tragedia. Nie polecam szkoda nerwów.
    ZaletyŻadnych.
    WadyCiągle się wylancza i zacina. Tragedia
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~Maciej / 2020-11-17 21:24
    Ocena: 2.00 / 5
    Bardzo chu.owy internet jego prędkość w rzeczywistości to koszmar a limit to już wgl. Ciągle się zacina przerywa chociaż jest pełen zasięg. Tragedia z całego serca nie polecam
    ZaletyŻadnych zalet
    MiejscowośćGorzów Wielkopolski
  • ~Tomasz / 2020-11-15 22:28
    Ocena: 1.75 / 5
    Internet niby bez limitu a tu co? W połowie miesiąca Internet się kończy. Często traci połączenie, w dobie pandemi i kiedy 2 użytkowników prowadzi rozmowy w tym samym czasie to jest masakra. O graniu w cokolwiek na tym Internecie nie wspomnę pomimo że nikt inny z niego nie korzysta w danej chwili. Nadaje się tylko do oglądania filmików na Youtube lub seriali na Netflix choć nie raz były problemy z tym.
    ZaletyW miarę niska cena w pakiecie smartdom
    WadyPrędkość, limit Internetu, zrywanie łącza
    MiejscowośćKępice
  • ~Mariola / 2020-11-13 13:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona,od lat korzystam z tego dostawcy
    Polecam.
    ZaletyWłaściwie nie mam zastrzeżeń.Latwo połączyć się z działem technicznym gdy czasem trafi się awaria.


    WadyWłaściwie nie widze
    MiejscowośćSlawno
  • ~Quest / 2020-11-11 15:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet bez limitu jest z limitem danych. Bez limitu to jest ich stabilna prędkość 32kb/s ja niestety dałem się zrobić maliny. Czekam na koniec umowy.
    ZaletyBrak
    WadyCena zbyt wysoka za ten kiczowaty Internet bez limitu.
    MiejscowośćGrodków
  • ~Zomoslaw / 2020-11-11 14:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Gorszego syfu w Polsce nie znajdziecie, szkoda czasu i pieniędzy, jedna wielka ściema i oszustwo, internet w telefonie chodzi o wiele lepiej i szybciej. Miałem 6 lat i już czekam na koniec umowy, kiedyś było lepiej ale z każdym rokiem coraz gorzej a teraz to już tylko jedna wielka KATASTROFA.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćSieradz
  • ~J. / 2020-11-09 18:21
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM nikomu internetu z Cyfrowego Polsatu, nie dajcie się omamić, internet jest tak słaby, że nawet ciężko w to uwierzyć, że 10 lat temu miałąm szybszy internet. Tylko czekam aż skończy się umowa, bo tego nawet nie mozna nazwać internetem, ładuje się tak długo, że to jest hit.
    Zaletynie posiada
    Wadywszystko
    MiejscowośćOświęcim
  • ~przemek / 2020-11-06 07:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki miałem.zero pomocy ze strony technicznej przy przedłużeniu umowy przez telefon nie chcieli wymienić mi routera którego miałem już 5 lat żenada.
    ZaletyNic
    WadyWszystko.
    MiejscowośćPoznań
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2572
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2311
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2256
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2007
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1572
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1224
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 1150
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 910
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 842
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 829