Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2274 opinii

1.53 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.82
  • Parametry
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Nameit / 2020-07-23 15:13
    Ocena: 2.25 / 5
    Przeczytałem wiele opinii klientów,u mnie jest podobnie daliśmy się nabrać marketingowi:-)
    Pani w dzisiejszej rozmowie telefonicznej nie miała żadnego pomysłu jak pomóc, odpowiadała jak robocik :-)a to że nadajnik przeciążony że użytkowników może być za dużo że parametry neta są w normie blebleble itd.
    Nie będę się rozpisywał, obsługa klienta na miernym poziomie (dział pomocy technicznej),
    Internet w tej firmie ODRADZAM!!!
    ZaletyInternet w CP nie ma zalet
    WadyMnóstwo
    MiejscowośćWrocław
  • ~Kuba / 2020-07-22 13:02
    Ocena: 1.75 / 5
    Od 6-7 miesięcy szarpie zrywa, tragedia.
    Wymieniona karta SIM router, i nic.
    Brak pomysłów w punkcie obsługi klienta.
    A płacić muszę.
    MiejscowośćRzeszów
  • ~Sylwia / 2020-07-21 11:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam, nie dotrzymują usług. Są niewiarygodni, nie warto im ufać. Internet to totalne dno, prezentują się jako internet domowy lecz przy kilku urządzeniach podłączonych do internetu internet się wyłącza bez wykorzystania limitu jakiegokolwiek. Internet w telefonie jest szybszy.
    ZaletyNic
    WadyWszystko.
    MiejscowośćZamość
  • ~Konrad / 2020-07-20 18:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Prędkość, obsługa klienta żenująca. Nie mieszkam na jakiejś wsi, tylko w miescie w zwiazku z czym wydawaloby sie ze powinienem miec odpowiedni internet. Obcinają transfery bez jakiegolokwiek wykorzystania, oszukują klientów. Internet ledwo co chodzi, przy jednym uzytkowniku bez jakiegokolwiek pobierania. Reprezentują się jako internet domowy, a przy rodzinie korzystajacej z internetu ten router prawie wybucha.
    ZaletyDosłowny brak.
    WadyCałokształt usługi.
    MiejscowośćZamość
  • ~Leszek / 2020-07-19 22:28
    Ocena: 3.25 / 5
    Polecam, internet podczas dnia internet działa w predkościach 60/25 Mb/s a w nocy dosiaga do 200mb/s.
    MiejscowośćOstróda
  • ~Andrzej / 2020-07-16 14:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet dzisiaj na pakiecie podstawowym, który teoretycznie zapewnia prędkość 2 mb/s , istnieje tylko w teorii, jak internet zwalnia to jego prędkość to 300kb/s a to i z przerwą sygnału.W ulubiony tytuł nie pograsz , teoretycznie o godzinie 12 tej ludzie są w pracy ,więc nie powinno być problemu żadnego z połączeniem a jednak jest. Rozmawiałem z konsultantem i na pewno pan miał wyjątkowo zły dzień, zachowywał się arogancko i butnie, jak ktoś za karę by dał mu pracę a klienci to jak śmią w ogóle dzwonić do niego.
    Nie działa internet za , który płacę, szkoda myślałem że przedłużę umowę, ale pan konsultant zachęcił Mnie do zmiany zdania, za co jestem paradoksalnie mu bardzo wdzięczny. .
    ZaletyUmowa się kończy, niedługo
    Konsultant zachęcający swoim zachowaniem aby więcej nigdy nie korzystać z usług Cyfrowego Polsatu
    Wadyzasięg
    prędkość
    jakość działania
    jakość "obsługi" telefonicznej konsultanta
    MiejscowośćPoznań
  • ~Sebastian / 2020-07-13 11:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga nie brać telewizji w cyfrowym nic nie działa wykańczają oraz przycina, nie oddają pieniędzy jeżeli pomylisz się i wyślesz dwa razy potem niby mają 30 dni i przeciągają specjalnie do następnego miesiąca beznadziejni są
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko
    MiejscowośćStrzelin
  • ~Wiktor / 2020-07-13 00:17
    Ocena: 2.00 / 5
    Miałem internet od nich przez kilka dni, na początku przeez jeden dzień nawet git strony szybko się ładowały ale potem to już dramat, internet był dobry tylko o godzinie 16 przez maksymalnie 5 minut, tak to jego prędkość jest niewyobrażalnie niska nawet jak na górskie warunki, 0,01mbps down czasami strona nie wykrywała internetu pomimo, tego, że był. Internet do niczego, nawet do przeglądania wiadomości nie mówiąc o oglądaniu filmów w 240p czy nawet 144p przez kolejny miesiąc musiałem korzystać z transmisji danych na telefonie od orange
    WadyNiewyobrażalnie niska prędkość łącza.
    MiejscowośćNowy Sącz
  • ~Dominika / 2020-07-08 11:00
    Ocena: 1.33 / 5
    Internet większość czasu nie działa a jak zacznie działać to chodzi bardzo wolno
    WadySzybkość i jakość
    MiejscowośćRadomsko
  • ~mazda / 2020-07-07 20:56
    Ocena: 3.25 / 5
    Mieszkam na wsi koło Mińska Mazowieckiego. Dostęp do Internetu jest nierówny. Prędkość badana."Speed testem" w godzinach popołudniowych bywa zerowa -czyli brak netu lub kilkaset kilobaytów. Bywam dość często w miejscowości Wesoła koło Warszawy i tam minimalna prędkość down ok 10 Mb/sek. W obu przypadkach "up" jest zadawala mnie. Kwestie te szczególnie ujawniły się w czasie zdalnego nauczania. Ciężko jest mi zrozumieć dlaczego w Wesołej down osiąga 60 Mb/s a koło Mińska Mazowieckiego najwięcej 10Mb/s. Korzystam z routera HUWEI E5372-9FC5.
    ZaletyJeżeli prędkość down byłaby minimum 5 Mb/s nie miałbym żadnych zastrzeżeń.
    WadyAnielew Gmina Mińsk Mazowiecki
  • ~Oliwka2272 / 2020-07-04 22:02
    Ocena: 1.50 / 5
    Najgorszy Internet jaki kiedykolwiek mialam. Predkosc jest zenujaca, czlowiek placi za najwiekszy transfer a nie mozna ani nic obejrzec ani skorzystac z wi-fi. Wstydziliby sie to sprzedawać i kazac za to placic!
    ZaletyBrak
    WadyPredkosc zenujaca
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~saper / 2020-07-04 21:41
    Ocena: 2.00 / 5
    internet wcale nie działa bardzo wolno otwiera strony
    MiejscowośćOstrowice
  • ~Bogusław / 2020-07-01 23:41
    Ocena: 1.25 / 5
    Od 18 -20 brak internetu. A tu jeszcze 9 miesięcy umowy.
    ZaletyBrak
    WadyInternet znika. Lub chodzi jak żółw.
    MiejscowośćTychy
  • ~Darek / 2020-06-29 13:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe ścierwo jakie jest. Byle mżawka i już nie ma neta. To jest przeciwieństwo 5G. Ping w grach? Minimum 268, choć raz sie bawili i było 812. Zamiast płacić za ten internet lepiej tą kasą się podcierać i zrobicie jeszcze większy użytek z tej forsy. I jeszcze ten transfer. 200 GB nocnego pakietu i 60 GB dziennego poszło w TYDZIEŃ. Prędkość? Na speed teście się nawet wskazówka nie podnosi. Chcecie internet, na pewno zasługujecie na coś więcej niż ten szajs.
    ZaletyNie ma, nawet mucha nie chce siadać na routerze
    WadyJakich wad tu nie ma
    Wysoki Ping? Jest
    Ujemna prędkość pobierania? Jest
    Słabe zasięgi? Są
    MiejscowośćLenie Wielkie
  • ~Tami / 2020-06-21 01:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwszy i ostatni raz podpisuje umowę z Cyfrowym Polsatem mino wyłączenia routera internet, jest dalej pobierany! Oszuści i tyle! Pomine fakt, że internet ciągle, gdzieś traci zasięg... Jeszcze kilka miesięcy i żegnam się serdecznie z tą firma!
    ZaletyBrak słów
    WadyNie będę pisać książki na ten temat
    MiejscowośćStary Tomyśl
  • ~Gabriela00 / 2020-06-19 13:58
    Ocena: 2.25 / 5
    Internet jest okropny i często koło 1-2 w nocy go nie ma.Zdecydowanie nie polecam!
    MiejscowośćBiłgoraj
  • ~bodzio / 2020-06-16 12:36
    Ocena: 2.00 / 5
    Na reklamacje dot. szybkości odpowiadają przy użyciu jednobrzmiącego tekstu.
    MiejscowośćTychy
  • ~Xd / 2020-06-15 14:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet gorszy niż w Puszczy Białowiejskiej. Jak ustawilem jakość odtwarzania na Youtube na HD to wyskoczył mi komunikat czy mnie nie popieprzyło
    ZaletyXDDD
    WadyZa mało miejsca
    MiejscowośćWieluń
  • ~piksel / 2020-06-10 23:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Puściłem sobie film na Netlixie i zostawiłem kompa żeby się zbuforował trochę więc pojechałem do pracy na 12h. Niestety mój pies podczas mojej nieobecności wpierdolił ruter od tych szmaciur z cyfrowego polsatu i nagle zaczął kuleć, a parę minut później w ogóle przestał chodzić. Jeżeli to ma związek z waszym internetem to spotkamy się w sądzie
    Zaletynie muszę chodzić z nim na łąkę żeby się wybiegał
    Wadyinwalidztwo
  • ~Energy / 2020-06-10 08:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ch*jowy jak przeciąg. Gorszych oszustów nie widziałem. Już szybciej zapier*ala internet z telefonu
    ZaletyŻadnych xD
    WadyBrakło by miejsca
    MiejscowośćOstrowiec Świętokrzyski
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2539
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2274
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2154
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1940
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1691
Play Online
Ocena: 1.87, ilość opinii: 1513
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1028
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 944
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 858
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 750
Plus
Ocena: 1.55, ilość opinii: 714