Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2226 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Pedło / 2020-05-02 00:50
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet mam od 4 lat przez pierwsze 2 lata działał dobrze jednak z miesiącami robił się coraz gorszy na ten moment mam 7kb/s wręcz ciężko pomyśleć o tak słabym internecie z zdenerwowaniem nie polecam.
    ZaletyDobra obsługa
    Wadypraktycznie wszystko
  • ~NiezadowolonyKlient / 2020-04-30 15:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet w cyfrowym polsacie jest czymś co jest tam dodane tak właściwie dla żartu, powinni zostać przy swoich usługach telewizyjnych i w ogóle nie iść w stronę usług internetowych.
    Tak więc od początku.
    Jakieś dwa lata temu pakiet 60gb najzwyczajniej w świecie przestał wystarczać i drugą połowę miesiąca byłem zmuszony męczyć się na prędkościach typu 20KB na sec. Raz na dzień, zazwyczaj w najgorszych momentach internet najzwyczajniej w świecie się rozłącza i trzeba zresetować router. Jest to na tyle dziwne że pogoda nie ma na to wpływu, odległość od anteny również bo mam ją jakieś 200m od domu.
    Dostawca ten zamiast rozwijać swoje usługi i dopasowywać je do dzisiejszych standardów stoi w miejscu kpiąc sobie z klientów. Największą ilość pakietu jaką oferuje to 100gb. Jeżeli lubisz sobie pograć w gierkę musisz liczyć się z tym że instalacja nowszego tytułu jest ci w stanie zjeść calutki pakiet za jednym razem. Sam youtube potrafi zjeść calutki pakiet w mniej niż miesiąc (no chyba że jest się masochistą i ogląda się go w 144p. Nawet jeżeli jest się w zasięgu LTE nie ma to najmniejszego znaczenia internet po wykorzystaniu idzie jak krew z nosa. Najbardziej szkoda mi osób które zielone są w tych kwestiach i dają się uwiązać na dwa lata z tym żałosnym internetem. Ja na szczęście mam już ostatnie dni katuszy z tym syfem i wreszcie będę mógł dostąpić zaszczytu posiadania FAKTYCZNIE nielimitowanego internetu.
    Podsumowując, odradzam każdemu polecam rozejrzeć się po ofertach w lokalnych firmach ew. poszukać większych pakietów w innych sieciówkach.

    ZaletyBrak
    WadyDosłownie wszystko
    MiejscowośćŁęczna
  • ~Robert / 2020-04-29 10:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam wszystkich. Poprzednia umowa opiewała na kwotę 11 zł, obecna to już 33zł.Pakiet 40 GB wystarcza obecnie na tydzień. Te ich LTE bez końca, którym nas czarują przy podpisywaniu umowy sprowadza się do transferu rzędu max 300kb. Bezczelność konsultantów doprowadza mnie szału, a teksty o tym, że jestem na czarnej liście to jakiś żart. Nie wiem co może pomóc nam użytkownikom tej pseudo sieci. Chyba tylko jakiś zbiorowy pozew.
    ZaletyNie ma
    WadySame wady
  • ~Kamilo / 2020-04-28 16:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet, który dotąd miałem czasami internet pracuje wolniej niż w latach 90 podczas przesyłania internet działa ok. 300kb/s a przy pobieraniu 15kb/s, żenada nie polecam nigdy nie widziałem na oczy tak wolnego internetu zmieniam dostawcę ponieważ nie raz się tak zdarza, że internet tak wolno działa lepszy internet to ja sobie w kiosku kupie strona ładuje się ok. 2 min. a YouTube ścina się przy 144p co jest dla mnie śmieszne jak na te lata. Niech ta wiadomość dojdzie do jak największego grona osób. Pozdrawiam.
    ZaletyNie Ma
    WadyWszystko
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Szymek / 2020-04-28 13:31
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet dno. Co chwilę zrywa połączenie i prędkość pozostawia wiele do życzenia. Kiedy by się nie dzwoniło na infolinię, to u nich jest wszystko dobrze i nie maja żadnych reklamacji. Pani stwierdziła że jestem poza zasięgiem, a niby zasięg przy podpisywaniu umowy mają wszędzie i zawsze. Pani na koniec rozmowy powiedziała mi że nie może mi pomóc i że wina jest po mojej stronie (znaczy sprzętu i tak jest zawsze jak nie wiedzą o co chodzi). Słabe, bardzo słabe.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość żadna
    MiejscowośćMikołów
  • ~Kamil / 2020-04-28 11:42
    Ocena: 1.50 / 5
    Ta bardzo fajne internet od dostawy prędkość internetu LTE ostanio wynosiła 20kb/s a w pewnych momentach nawet mniej a z taką prędkością to internet H+ a nie LTE obsługa wmawia że internet bardzo dobrze chodzi rozumiem że nie mieszkam bardzo blisko jakieś ich satelity ale przy zakładaniu umowy twierdzili że będę miał bardzo dobry internet i był dobry ale przez lekko ponad 1miesiąca a potem zwolnił i każdy telefon kończy się tym że wmawiają że mam bardzo dobry zasięg gdy mam prędkość pobierania poniżej 20kb/s lub że mają problemy techniczne tylko szkoda że problemy techniczne mają od 1,5roku więc coś jest nie tak i nie polecam tego internetu bo za taką cene znajdzie o wiele lepszą oferte nie będę zdziwiony jak cyfrowy polsat nie przyjmnie tej oni lub ją usunie bo mówi prawde
    Zaletyczęsto można porozmawiać z obsługą bo trzeba dzwonić że są problemy
    Wadyzasięg i siłą interentu,nie działają skutecznie,obsługa bywa często nie miła i myśli że zawsze ma racje i np.twierdzi że internet H+ to jest to samo co LTE
    Miejscowośćokolice Torunia
  • ~Jan / 2020-04-25 20:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet od CP to jest jedna wielka tragedia!!!! Dla jednej osoby która przegląda sobie tylko strony to jest ok, reszta czyli granie w sieci, pobieranie czegokolwiek i w obecnych czasach nauka online to jest śmiech- nawet obecności nie jest się w stanie potwierdzić!!!!! Problem zgłoszony do działu technicznego, dostarczyłem wszystkie informacje jakie wymagali- z 15 pozycji musiałem wypełnić włącznie z danymi ze speed testu.U mnie internet jest ale w nocy- 15- 23 MB, no jest nieźle ale gdy dzieci się chcą uczyć w dzień je st prędkość od 0.3 do 1.5MB. Tym się nie da nic zrobić. W odpowiedzi otrzymałem informację że internet mam!!!! Wynika z dostarczonego zrzutu ze speed testu, a słaba prędkość jest najprawdopodobniej wynikiem ukształtowania terenu- lasy, wzniesienia. No szlak mnie trafia!!!! W nocy las znika i teren się równa?
    Przestrzegam wszystkich przed internetem od CP i plusa. Jest to moja kolejna ale na pewno ostatnia umowa, cierpię z nimi już parę lat bo nie ma u mnie światłowodu, już ciągną także będzie ok.
    Zaletybrak
    Wadyza mało miejsca by je wymienić
    MiejscowośćTrześń Kolbuszowski
  • ~PAN CIEMNOŚCI / 2020-04-24 11:38
    Ocena: 1.75 / 5
    Witam internet tragedia nikomu nie polecam nawet najgorszemu wrogowi pierwsza umowa skonczyła sie i głupi byłem ze przedłużylem na szybszy mocniejszy gówno prawda ,w tym okresie gdzie dzieci robią lekcje on line jest masakra dzieci nie maja zadnego kontaktu z paniami i kolegami .TO JEST JAKAS PORAŻKA NIKOMU NIE POLECAM NAJLEPIEJ JAKBY ZLIKWIDOWALI TEN CAŁY POLSAT. Infolinia każdy mówi cos innego nawijanie makaronu na uszy
    ZaletyBRAK
    WadySAME WADY
    MiejscowośćKOLECZKOWO
  • ~Gduw / 2020-04-23 22:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe gówno na świecie przy niczym sie tak nie wkurwiałem jak przy tym zjebanym internecie
  • ~Kondum / 2020-04-21 22:22
    Ocena: 1.25 / 5
    Najgorszy internet jaki powstał nic sie nie da oglądać w jakości HD bo sie co chwile ładuje nawet jak oglądam na 720p to film mi leci 5 min i kolejne 5 min musi sie ładować, gdy gram to jest to samo ping co chwile podskakuje do 500 lub więcej nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćOtyń
  • ~Mateusz / 2020-04-21 11:24
    Ocena: 1.75 / 5
    Bardzo słaby zasięg, opóźnienie +100ms. Bardzo zła jakość ściągania różnych rzeczy z internetu. Jedyna zaleta tego internetu to szybkość w przeglądarce.
    MiejscowośćDrochlin
  • ~trzydwaszesc / 2020-04-18 19:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Odradzam każdemu, oszukują klientów, ceny wysokie a jakość usługi to żart.
    Dostawca może sobie odłączyć klienta od internetu (to znaczy spowolnić tak że godzine google będziesz odpalać) żeby zapewnić dostęp do internetu każdemu użytkownikowi gdy sieć jest przeciążona, a zdarza się to często, więc płacąc za internet nie wykorzystując nawet limitu danych możesz nie mieć do niego dostępu. Polecam czytać umowę.
    Zalety-jak ktoś cie zapyta o dostawce internetu to możesz od razu powiedzieć żeby nigdy nie wybierał cyfrowego polsatu/plusa
    -bez problemów wymienią swój beznadziejnie drogi i bezużyteczny sprzęt, ale to niczego nie wnosi
    MiejscowośćRybnik
  • ~BrYz4 / 2020-04-18 10:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie ma co się rozpisywać po prostu nie polecam, ale skoro strona tego wymaga powiem krótko internet domowy lte "bez limitu" według umowy po wykorzystaniu pakietu 100g miał zolnić do 10mb/s a tak naprawdę zwolnił do 10 kb/s po zadzwonieniu na infolinie konsultant stwierdził że jestem na tzw "czarnej liście bo nadużywam internetu. Nie rozumiem jak mogę nadużywać internetu za który płacę...
    MiejscowośćOświęcim
  • ~Ala / 2020-04-17 23:12
    Ocena: 1.25 / 5
    Porażka... serdecznie nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Norek / 2020-04-16 22:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na świecie. Co chwile problemy z połączeniem, YouTube ścina się nawet przy 144p.
    Grając w gry online dzieci mają 200 ms.
    Dzwoniąc do CP pytając co się dzieje mówią ze starają się naprawic usterkę.
    ZaletyHahaha
    WadyWszystko.
    MiejscowośćŻywiec
  • ~Bogdan / 2020-04-16 21:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak jakiejkolwiek możliwości pracy w sieci. Praktycznie niedostępna. DRAMAT, DRAMAT, DRAMAT !!!!!
    ZaletyŻADNE !!!!!
    Wadyjak wyżej !
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~WolnyNetwCP / 2020-04-15 17:45
    Ocena: 1.50 / 5
    Najgorszy dostawca internetu jakiego w zyciu mialem. Predkosci osiagaja czasem 2kb/s a czasem nawet 500b/s. Filmy czy to na ytubie czy na innych platformach jak cda zacinaja sie na 360p a rozdzielczość nizej to juz pikseloza totalna.
    ZaletyInternet dziala "dobrze" po godzinie 23 do 2 w nocy
    WadyPraktycznie wszystko
  • ~Maniek / 2020-04-15 13:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Szybkość internetu LTE na poziomie 0,5mb/s jest śmieszna. Dzwoniąc do obsługi klienta usłyszałem tylko że nikt inny w moim rejonie nie zgłaszał problemów chociaż wiedziałem że znajomy mieszkający kilka kilometrów odemnie także dzwonił do BOK. Nigdy więcej cyfrowego polsatu
    ZaletyBrak
    MiejscowośćWydrzyn
  • ~Jerzy / 2020-04-14 22:20
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet z tektury w cenie za którą można ogarnąć coś dużo lepszego.
    ZaletyCZASEM i w NOCY dobrze działa.
    WadyŚmiesznie niewielka ilość transferu miesięcznego po tragicznie wygórowanej cenie.
    Przy większej ilości użytkowników (w całym regionie) łatwo się "zapycha" łącze.
    Częsta konieczność resetowania routera.
    Podczas gdy każdy inny dostawca internetu drastycznie podwyższył jakość usług (na przestrzeni lat) Cyfrowy Polsat dalej stoi w miejscu.
    Rozmowa z obsługą klienta nie prowadzi nigdy do rozwiązania problemów.
    MiejscowośćKrzyż Wielkopolski
  • ~Krzyś / 2020-04-14 17:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Straszna lipa bynajmniej u mnie internet do bani. Strasznie muli, tnie, ograniczenia.
    A obsługa klienta jakiś burak prawie krzyczał na mnie i wołał, że nie przeczytałem umowy.
    Kpina szkoda, że nie zapisałem nazwiska. Nigdy więcej....
    MiejscowośćRzecko
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2085
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1870
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 878
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 820
mBank
Ocena: 1.91, ilość opinii: 791
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 669
Plus
Ocena: 1.59, ilość opinii: 573