Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2198 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.37
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.38
  • Oferta
    1.31

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~KZ / 2020-04-10 19:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakość usługi dramatyczna, obsługa klienta również. Granie, oglądanie filmów itp niemal niemożliwe.
    Zaletybrak
    Wadysposób działania
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Kuba / 2020-04-10 14:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wiem po co ja właściwie dalej mam internet w tej gówno firmie.Połączenie tragiczne , w czasach tej pandemi żeby móc normalnie pograć albo wejść na stronę musze robić to w godzinach 24 i dalej a i to nieraz nie pomaga bo dalej mam ping 300+.Dodatkowo po zużyciu limitu prędkość spada do takiego stopnia że załadowanie strony internetowej graniczy z cudem.Generalnie nie polecam a obsługa klienta to żart i wciskają kit typu restart routera itp.Jeśli ma ktoś możliwośc wyboru oferty z tej firmy a innej gorszej wolałbym tą gorszą bo nie będą tak d***ć klientów jak robi to ta firma.Mam nadzieje że upadną szybko i nikt nie będzie musiał przechodzić takich męk jak Ja i wiele innych osób
    ZaletyNIE MA ŻADNYCH ZALET
    WadyWSZYSTKIE JAKIE TYLKO ISTNIEJĄ
    MiejscowośćOtwock
  • ~~Jasiola~ / 2020-04-09 18:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Więc tak, od 2016 męczę się z tym ścierwem. Po przekroczeniu określonej ilości Gb prędkość spada do oszałamiających 32kb/s, to tyle co nic ;). Na dodatek w czasach pandemii i e-lekcji muszę ratować się netem z telefonu. Ludzie nie popełnicie tego błędu co ja i nie pakujcie się w to. A jeśli to kogoś interesuje to mój rekord pingu w lolu to 79k ;)
    Zalety-Uczy cierpliwości
    Wady-ścina fest
    -Cena to jakiś żart
  • ~Norbi / 2020-04-08 17:07
    Ocena: 2.75 / 5
    Kiedyś wszystko było w porządku, ale gdy zaczęła się ta cała pandemia to internet działa tak, że można by było powiedzieć że nie działa.
    Zaletykiedyś działał dobrze
    Wadyteraz nie działa
    MiejscowośćSandomierz
  • ~Zaj3bi3myIchWszystkich / 2020-04-08 13:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jak i cały cyfrowy ściek o kant dupy rozbij. Od kilku jeb*nych lat zmagam się z tym tworem szatana i już puszczają mi nerwy. Z utęsknieniem czekam na budowę światłowodu od Orange, bo nawet najgorszy światłowód byłby lepszy niż to coś. Pracownicy gówno wiedzą, zatrzymali się na czasach komuny. Podczas gier skoki pingu to coś na porządku dziennym. Mam nadzieję że wraz z opiniowiczami utworzymy siły zbrojne i razem wtargniemy do ich siedziby, podpalając i zabijając wszystko co stanie nam na drodze. Musimy zniszczyć gniazdo zarazy aby więcej ścierwa się nie wylęgło.
    ZaletyRozrywka w postaci najazdu na ich siedzibę
    WadyIch pracownicy zabierają nam tlen
    Okłamują, że posiadają internet, a tak na prawdę go nie mają
    solorz srak siada na ptak
    MiejscowośćPomorskie
  • ~TEN / 2020-04-08 10:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet bardzo słabej jakości w każdym tego sława znaczeniu, słaby sygnał, bardzo często zrywa połączenie. Po wymianie routera jeszcze gorzej niż było. Obsługa klienta rozkłada ręce mówiąc że po wymianie powinno być dobrze. NIE POLECAM. Ps. Jadę na pakiecie z Play wszystko ładnie śmiga.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćOlkusz
  • ~Piotr / 2020-04-07 17:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 2 tygodni nie działa pokazuje ze zasięg jest bardzo dobry ale to nie prawda gdyż YouTube nie działa nawet w 144p. Mam nadzieje ze uchronię kogoś przed zakupem tego internetu
    ZaletyBrak
    WadyNie ma zasięgu
    MiejscowośćTwarda
  • ~Andrzej / 2020-04-05 19:53
    Ocena: 2.25 / 5
    Do czasu wystąpienia pandemi nie miałem większych zastrzeżeń. Niestety z czasem przybycia koronowirusa wszystko się zmieniło w życiu ludzi i w dostawach internetu. Dotychczas 45GB na miesiąc wystarczało na wszystko: strony www, youtube, netflix, gry online itd i tu mówię wystarczało. Teraz nagle olość danych do wykorzystania znika w mgnieniu oka. W marcu się zdziwiłem że pakiet się skończył myślę ok lekcje online mogło pójść. Dokupiłem 20 GB z przeznaczeniem tylko i wyłącznie dla dziecka do nauki. 4dni i internetu nie ma. Co najśmieszjiejsze lekcje to tylko maile i pliki pdf i word zwrotne do nauczycieli. Na infolini usłyszałem że musiałem wykorzystać. No ok miech im będzie. Założyłem więc wszedzie liczniki danych przychodzących i wychodzących. Nowy pakiet 45GB ważny od 01.04.2020 do dnia 05.04.2020 wykorzystano niby 29,30GB a na licznikach razem niecałe 3GB. Na infolini twierdzą dalej źe karta sim tyle pobrala. Pytam się jakim códem ?? Wygląda mi to na celowe zawyżoni poboru danych w związku z znaczną większą aktywnością ludzi w sieci. 21 miesiące nie miałem zastrzeżeń ale ostatnie dwa to skandal. Dobrze że umowa się kończy.
    ZaletyStabilność łącza
    WadySzybkość, ilość danych GB co do ceny oraz ostatnio wedle mnie naciąganie klientów.
    MiejscowośćBiałopole
  • ~Davo / 2020-04-05 14:39
    Ocena: 2.50 / 5
    Internet bezprzewodowy LTE w centrum Poznania bardzo słaby... 14 mb/s
    MiejscowośćPoznań
  • ~nie_zadowolony_klient / 2020-04-05 11:25
    Ocena: 2.75 / 5
    Beznadziejny dostawca, limit do 32Kb/s co to w ogóle jest, niech to bedzie chociaż 1Mb/s co pozwala normalnie pracować,
    niech tylko skonczy sie umowa to znikam z tej zacofanej firmy która tylko klienta widzi jako źródło dochodowe.
    WadyLIMITY 32Kb/s KPINA
  • ~WDQ / 2020-04-04 12:36
    Ocena: 1.33 / 5
    Dotychczas najgorszy internet, z którym miałem styczność. Każda minuta/godzina korzystania z tego internetu to katorga i masochizm w czystej postaci. Polecam sprawić sobie worek bokserski do rozładowania emocji, bo po korzystaniu z tego internetu człowiek dopiero sobie zaczyna zdawać sprawę, że jednak nie jest tak cierpliwy i opanowany jak myślał. Pan w punkcie Cyfrowego Polsatu, w moim mieście ,,wcisnął" mojej mamie ofertę internet+TV tłumacząc, iż w żadnym wypadku nie jest to LTE. W stanie faktycznym jest to jak najbardziej LTE, w najgorszym możliwym wydaniu.
    Granie w gry online? Zapomnijcie- chyba, że interesuje Was pokaz slajdów.
    Przeglądanie internetu? Jeśli jesteście w miarę cierpliwi to raczej wytrzymacie
    Oglądanie filmów? Jak najbardziej, ale co najwyżej w 360 P, ewentualnie 480 P (chociaż i tak ma spore problemy, aby uciągnąć ów rozdzielczość)
    Download? Tylko jeśli pobieracie maksymalnie pliki do +1/2 GB i macie na to wolną godzinę/dwie. W innym wypadku poczekacie sobie dłużej.
    Upload? Nie miałem okazji sprawdzić, ale z pewnością analogiczna sytuacja jak w przypadku download'u.
    Reasumując- z całego serca nie polecam, potężne rozczarowanie.
    Zalety-Można przetestować możliwości swojej cierpliwości i opanowania
    -Router świetnie się sprawdza jako freezbe dla psa
    WadyWszystkie pozostałe możliwe funkcje.
    MiejscowośćOleśnica
  • ~Jacek / 2020-04-03 19:41
    Ocena: 2.33 / 5
    Dramat internetu. nawet nie mogę się zalogować na stronę plus online. ping 730. pobieranie 0,38 Mbps. na infolinii mówią, że nic nie mogą zrobić bo serwer jest obciążony. DDDRRRAAMMMAAATTTT. co do obsługi to faktycznie na 5. starają się .niestety to za mało. trzeba poszukać innego operatora. teraz pytanie JAKIEGO? Pozdrawiam i życzę zdrowia.
    ZaletyKiedyś było szybciej. Ale to było dawno.
    WadyJak w opisie
    MiejscowośćKamień Pomorski
  • ~Szukam netu / 2020-04-03 15:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziękuję ludzie za wasze opinie, uchroniły mnie przed podpisaniem umowy na internet lte w polsacie.pozdrawiam .
  • ~Dawidek / 2020-04-03 12:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Internetu nie ma 15dni co miesiąc nie polecam.!!!!!!!!
    WadySłaby internet
  • ~Władysław / 2020-04-03 10:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka. Niby LTE 300 MB/s a strona otwiera się kilka minut. Wysłanie maila grabiczy z cudem. Dlaczego firma oszykuje klientów mówią o wysokiej prędkości a zapominają dodać iż jak więcej ludzi korzysta w tym samym czasie to ta prędkość jeszt dzielona i spada do np 60 kb/s.
    Odradzam. Sam szukam nowego dostawcy internetu.
    ZaletyBrak
    WadyPrędkość, trudność dodzwonienia się do COK, ironiczna opinia pracownika COK " to już problem klienta iż podpisał umowę na internet z którego korzysta wielu użytkowników w tym samym rejonie w tym samym czasie".
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Nikola / 2020-04-02 14:54
    Ocena: 1.50 / 5
    Coś okropnego. Niedawno zmieniałam umowę, poszerzałam pakiet, przed poszerzeniem internet działał świetnie, nie było żadnych zarzutów, a teraz? To jest jakaś kpina! Prędkość 0,06 MEGABAJTA. Internet rzadko kiedy przekracza 1MB/s. Po zareklamowaniu dostałam zwrotnego maila, że próbują rozdzielić internet aby każdy miał po równo, oraz że nie uznają mojej reklamacji. Coś strasznego. Inne sieci odbierają idealnie w miejscu, w którym mieszkam, tylko wiecznie z cyfrowym polsatem jest problem.
    MiejscowośćWałbrzych
  • ~koster / 2020-04-01 15:12
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet to kpina. Dzisiaj na poziomie 0.4 Mb/s - zawsze myślałem że to problem jakichś wsi oddalonych od nadajnika o 50km. Tymczasem ja mieszkam w krakowie i nadajnik widze z okna. Totalna porażka - Nigdy nie pakujecie się w umowe z tymi złodziejami
    MiejscowośćKRAKÓW
  • ~Piotr / 2020-04-01 14:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten internet to najgorsze zło z jakim się spotkałem.
    Transfer bardzo niski do tego polityka FUP obcinają transfery po to by móc obsłużyć wszystkich klientów bo sieć nie wyrabia.
    Reklamy i sprzedawcy kłamią na potęgę mówią że najszybszy internet mobilny w Polsce a wystarczy wejść na speed test i zobaczyć jak wypadają wśród konkurencji.
    Sprzedawcy w salonie będą cię zapewniać że transfer jest bez limitu nic bardziej mylnego po wykorzystaniu pakietu i tak niewielkiego jak na dzisiejsze czasy tranfer jest obcinany do 0,3 kb/s. odblokowany zostanie dopiero w następnym okresie rozliczeniowym.
    Tak więc wystarczy obejrzeć kilka filmów na netflix w dobrej jakości i po kilku dniach nie ma internetu aż do następnego miesiąca.
    Urządzenia do odbioru od nich za które trzeba płacić abonament są też nic nie warte.
    Zanim kupicie od nich internet poczytajcie aby nie popełnić tego samego błędu co ja bo inaczej przez dwa lata będziecie z nimi walczyć bezskutecznie.Żadne reklamacje nie są uwzględniane.
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćKomorniki
  • ~Wyjebane123 / 2020-03-31 23:14
    Ocena: 1.00 / 5
    To tak zacznijmy od tego że owy internet jest świetny oraz działa bez zarzutów. ŻARTOWAŁEM moja babcia chodzi szybciej niż ten internet to jest jakiś dramat
    ZaletyNie wiem czy chcecie wiedzieć ale aktualnie sram
    WadyNie wiem ssie pałę i tyle
    MiejscowośćChujcieto
  • ~Miłosz / 2020-03-31 02:22
    Ocena: 1.50 / 5
    No tak powiem koń by sie zaśmiał internet to szajs
    1. Czasami dziala 2 dni a potem non stop wywala
    2. Po paru dniach internet sie zużywa
    3. Dlaczego nie dzìala w dzien a w nocy chodzi zarombiscie
    (Pisze to w nocy bo by nie zadziałało)
    ZaletyNic
    WadyWszystko
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1676
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1460
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912
Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 796
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 764
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 727
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 611