Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2532 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~polsatsssieeee! / 2022-06-06 19:26
    Ocena: 1.00 / 5
    internet jedynie do podtarcia się i nic więcej, router trzeba resetowac dobre kilka razy w dniu ..
    Zaletynie musimy kupywać papieru toaletowego
    Wadywszystkie jakie są możliwe
    MiejscowośćGolub-Dobrzyń
  • ~mokry damian 22 / 2022-06-05 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    internie wyłącza się w trakcie korzystania bardzo słaby zasięg ruter się przegrzewa.Internet trzeba resetować przynajmniej 3 razy dziennie
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
    MiejscowośćWołomin
  • ~Niezadowolony / 2022-06-05 23:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak jak pisali niżej. Internet przez okres próbny działa rewelacyjnie a później dno totalne. Ruter ledwo co wysyła sygnał na drugi koniec domu, co chwilę są zaniki,prędkość internetu to dno. A umowa bez limitu okazuje się że posiada limit a przez telefon nie idzie nic załatwić tylko droga @ gdzie i tak twierdzą że jest ok a jak się nie podoba to zerwij umowę. To co się dzieje to się w głowie nie mieści.
    Nie polecam nikomu interesowania się tą usługą
    ZaletyBrak
    WadyWszystko na każdym kroku
  • ~red / 2022-05-28 09:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Zwykła kradzież, internet nie nadaje się do użytku, prędkość pobierania to jakieś 50kb/s. Nadmieniam iż posiadam antene oraz dobry sygnał i oczywiście transfer. Telefon do pomocy technicznej nic ci nie da, bardzo odradzam. Jedyny okres dobrego internetu to twoje 14 dni testowe żebyś podpisał umowe.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćTuplice
  • ~Czesiek / 2022-05-23 15:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak się Cieszę że mam umowę Tylko do 12 06 2022.
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
    MiejscowośćMyślenice
  • ~Bhrfji / 2022-05-12 19:08
    Ocena: 1.00 / 5
    A myślałem że tylko ja tak mam zdecydowanie nie polecam prędkość to jakis zart internet raz działa raz nie zależy jak mu się zachce miałem mieć internet nielimitowany ale msc po podpisaniu umowy dowiedziałem się że to tylko nazwa nielimitowany a tak naprawdę jest limitowany. Obsługa klienta jak dzwonisz wkurzony że znów internet nie działa to Pani każe czekać ci na Lini żebyś się uspokoił
    ZaletyZadnych
    MiejscowośćBielsk
  • ~Michał / 2022-05-08 13:19
    Ocena: 2.25 / 5
    Ostatnio zacząłem mierzyć przez stronę speed test i wychodzi pobieranie od 3 mega do 7 wysyłanie od 1 do 3.60 nie wiem po co reklamują że najszybsze 5g w Polsce nie polecam kończy się umowa i koniec
    ZaletyŻadnych
    WadyModem ledwo działa w pokoju obok
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Supreme / 2022-05-07 11:43
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet okropny , najgorszy w Polsce. Bardzo słabej jakości oraz prędkość niezadowalająca moim zdaniem jeden z najgorszych internetów lepiej kupić z Plusa.
    Zaletynie posiada
    Wadywszystko , prędkość , jakośc itp
    Miejscowośćtychy
  • ~Radomsko / 2022-05-05 20:11
    Ocena: 1.00 / 5
    BARDZO MOCNO ODRADZAM
    Internet jest niestabilny, filmy się zacinają, oferty są drogie i jeszcze z limitem transferu danych, który w tych czasach kończy się po 2 tygodniach użytkowania - a resztę miesiąca trzeba siedzieć bez internetu, bo nawet strona Google nie chce się załadować.
    Ping w grach jest kosmiczny i nie da się spokojnie pograć.
    Filmy się zacinają, chyba że w jakości 144p chce ktoś oglądać.
    Gdy zadzwoni się do infolinię, zwalają wszystko na to, że:
    - Akurat w tym momencie jest jakaś awaria,
    - Odbiornik przeciążony, albo, że prędkości są przecież normalne.

    - Omijać szerokim łukiem. Największe gów**.
    WadyCena
    Ping
    Prędkości
    Stabilność
    MiejscowośćRadomsko
  • ~artur04.72 / 2022-05-03 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia to co oni proponują ni jak ma się z rzeczywistością.Prędkość teraz mierzona to 6,68 Mbit/s.TO SĄ JAJA !!!!
    Zaletybrak
    WadyWszystko !!!!!
    MiejscowośćGłuchołazy
  • ~Czesław / 2022-04-27 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Jezu Jak się Cieszę że umowa do czerwca!!! Pismo już poszło.
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko!!! Brak zasięgu. Ping 1000. Maks pobierania 2-3 MB. Po wybraniu pakietu 500kb/s. Rok 2022 i takie rzeczy!!! Omijać Szerokim Łukiem!!!!
    MiejscowośćDobczyce
  • ~Jarosław / 2022-04-21 19:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiepska jakość pomimo zasięgu, słaby transfer, częste zakłócenia...
    Zaletyi tu się zaciąłem, starałem się ale nie potrafię pochwalić.
    WadyBrakłoby miejsca
    MiejscowośćWoźniki
  • ~Paulo Coelho / 2022-04-21 17:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Tyle lat w Plus i Cyfrowym Polsacie i uznaje to za wielką porażkę i stratę moich pieniędzy... Jeśli ktoś planuje związać się na dłużej z tą siecią to odradzam. Tyle lat i dla stałych klientów śmieciowe oferty tak jak traktowanie klienta przy zakończeniu umowy...
    Internet jak działa to chyba od święta a wszyscy mają Cię w poważaniu ????????????
    ZaletyPrzy tylu wadach to zalet nie widzę...
    WadyBrakło by dnia na opisanie wszystkiego
    MiejscowośćOstrzeszów
  • ~m / 2022-04-20 11:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia.... najgorszy dostepny internet... płacąc 125 zł na miesiąc nie mogę nawet spokojnie obejrzeć filmu, bo ciągle się zawiesza albo go wogóle nie ma...koszmar!!! nawet serwisu nie mają żeby ktoś podjechał i sprawdził co się dzieje. Przy takim pakiecie muszę dokupywać dodatkowy internet z innej firmy, tylko czekam żeby umowa się skończyła!!! Szczeże nie polecam....
    Wadypłaci się za nie dostarczanie internetu, śmiechu warte!!!
    MiejscowośćSierpc
  • ~asd / 2022-04-13 21:30
    Ocena: 2.25 / 5
    Najgorszy internet, transfer ucieka niewiadomo kiedy. 60GB w 2022 roku?? chyba żart filmy na youtube 2 4k czego się nie ogląda, ale w hd filmy biorą po 500mb tylko by obejrzeć nie pobierać. Kupujesz dodatkowy pakiet gdzie w roku 2022 to jakaś kpina, i jeszcze kur... działa jak by się wysrać nie mógł. Macie farta że nie jest na mnie bezpośrednio zawarta umowa bo bym przyjechał i chyba dyrkowi wyjeba... w pysk za takie gó..wno które wciskacie ludziom.
    Zaletybrak
    Wadynajgorszy internet
  • ~Martyśka / 2022-04-12 13:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten internet to możecie sobie za przeproszeniem w dupe wsadzić. Za co ja w ogóle płacę. To coś czego nie da się nawet nazwać internetem nie działa po 10 dniach. Przez cały czas pokazuje się wykrzyknik przy znaczku WiFi. Nic się nie chce kompletnie otwierać. Toż to można ku*wicy dostać. Szczerze odradzam. Dobrze że mi się chociaż umowa kończy bo już bym chyba nie wytrzymała nerwowo.
    ZaletyKompletnie nic
    WadyWszystko
  • ~Mania / 2022-04-11 16:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy Internet jaki jest na rynku.. Pakiet kończy się po tygodniu nawet jak jest niewłączony. Specjalnie kupiliśmy mały router z Orange( śmiga jak szalony i uwaga!!!można codziennie oglądać filmy na Netflixie- co wg panów doradców z polsatu jest niemożliwe),wyłączyliśmy router polsatowski- który i tak nie jest w stanie dźwignąć nawet otwierania głównych stron internetowych, a tu co- rachunki ponad 100 zł- i rzekome wykorzystanie internetu.
    Gdybym miała czas- sprawa zostałaby skierowana do rzecznika praw konsumenta bądź dalej, ale że nie mam czasu i chęci- to działam prężnie marketingiem szeptanym ostrzegając innych przed tymi oszustami.
    Zaletybrak
    Wadyza mało miejsca żeby wypisać
    MiejscowośćReda
  • ~Izabela / 2022-04-06 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Znowu przysłane przypomnienie o płatności! Dzisiaj jest dopiero 6 kwietnia, a termin płatności upływa 11 kwietnia, już nie możecie się doczekać forsy ? Ten wasz internet i tak nie działa, a umowy nie można zerwać, ale już niedługo się kończy i nigdy więcej Plusa, powinniście zmienić nazwę na Minus, bardziej adekwatna!
    ZaletyW przypadku tego dostawcy nie istnieją
    WadyDno i 10 metrów mułu
    MiejscowośćCzechowice-Dziedzice
  • ~Baton / 2022-04-01 22:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno, brak kompetentnych doradców. Transfer szybszy w telefonie niż od CP. Obsługa totalnie zła, nic nie potrafią powiedzieć tylko zwalają wszystko na warunki, odległość od nadajnika itp. Mieszkam na wsi pod Zgierzem, do najbliższego TBS w linii prostej mam 1.5km a transfer 1Mb !!!! To ma być Internet LTE, szkoda czasu i pieniędzy. Możesz zgłaszać reklamację a i tak nic z tego nie będzie. Stanowczo odradzam.
    ZaletyBrak
    WadyTotalnie wszystko.
    MiejscowośćEmilia koło Zgierza
  • ~aga / 2022-03-31 21:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Sam Internet jest słaby, natomiast obsługa to prawdziwe dno. Po zakończeniu umowy zdałem sprzęt z potwierdzonym protokołem odbioru. Ale ta firma "nie zauważyła" tego faktu. Straszy mnie windykacją z argumentem, że sprzętu nie zwróciłem.
    Wszystko wygląda jak w filmie MIŚ: "Nie mam pana płaszcza i co mi pan zrobi". Tylko, że ten film to bardzo dobra komedia a firma chyba stara się być traktowana poważnie.
    Zaletybrak
    Wadyzachowanie firmy na granicy oszustwa
    MiejscowośćSiedlce
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2532
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2020
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2728
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2393
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1889
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177