Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2483 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~CASI / 2022-01-21 09:12
    Ocena: 1.75 / 5
    Kiedy kolwiek bym nie zadzwonił do obsługi klienta, a chodzi mi o prędkość internetu to u was zawsze jest w porządku.A wiem co miałem a co teraz mam pan tam tego nie rozumie i nie chce rozumieć że wcześniej chodził mi dwa razy szybciej.Ja mówię swoje a on swoje i jak mam słaby internet bo wychodzi mi że mam 2G a nie LTE jak powino być,a mieszkam wsamym centrum Łodzi gdzie jest 5G, jak to mam rozumieć że mam tylko 2G.Czekam na koniec umowy i podziękuję wam za wasze usługiz waszej TV też już zrezygnowałem jako firma bardzo żle podchodzicie do swoich klientów tych stałych co są z wami od lat tylko chodzi wam o pozyskanie nowych i to za wszelką cenę.Wszystkim znajomym moim będę mówił żeby do was nie wchodzili szkoda piniędzy tracić na was.Pozdrawiam.
    Zaletyżadne
    Wadynaciągactwao i nie mówienie prawdy, poprostu oszukujecie klientów
    MiejscowośćŁódź
  • ~Kutas / 2022-01-18 21:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia.. Nie można z tym czymś wytrzymać. Internet ciagle sie tnie. Lepiej zainwestować w coś lepszego. Z całego serca nie polecam pozdrawiam.
    ZaletyPozdrawiam
    WadyTragedia
    MiejscowośćBartoszyce
  • ~Kabat / 2022-01-16 08:59
    Ocena: 3.00 / 5
    Jedno wielkie gówno ,z całego serca niepolecane..Ping od 100-5000 .Pakiet starcza na max 2 Infolinia to rozmowa codziennie z nowoprzyjętym pracownikiem który tylko czyta z kartki te same regułki
    ZaletyBraaaaaak
    WadySameeeee
    MiejscowośćStąporków
  • ~Jacek / 2022-01-14 13:38
    Ocena: 4.50 / 5
    Polecam, bardzo miła Pani Kasia w Carefurze w Białej Podlaskiej
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~Tom / 2022-01-11 21:58
    Ocena: 1.25 / 5
    Tragidia pod każdym kątem. Zerowanie na klienci i wmuszanie nowej umowy na czas określony
    MiejscowośćPoznań
  • ~Velaya / 2022-01-04 19:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Kicha totalna nie kupujcie tego gó..a o obsłudze juz nie wspomnę
    ZaletyZadne
    WadyQszystko
    MiejscowośćBrzeg Dolny
  • ~Masakra / 2022-01-03 19:32
    Ocena: 1.00 / 5
    internet ten mam ponad 2lata i moge smialo powiedziec gorszego nie miałem cena jest mega wysoka jak na internet a jakość łacza słaba mowią mi ze zasieg mam slaby dlatego predkosc jest taka a nie inna film w 480p sie zacina nie da rdy oghladac natomiast dziwnym trafem jakosc sie poprawia miedzy 1w nocy a 8 rano potem znowu jest masakra, Ciekawe bardzo tak od 2 lat ten internet funkcjonuje ani filmu ani pograć sie nie da na nim obluga nic nie robi
    ZaletyŻadne
    WadySlaba obsługa
    Masakryczny internet
    Wysokie ceny
    MiejscowośćJózefów
  • ~Wkurzona / 2022-01-02 21:20
    Ocena: 1.25 / 5
    Takie praktyki stosuje Polsat. Byłam w salonie polsatu, bo chciałam internet.To było przed świętami w grudniu. Do dzisiaj nie mam umowy, pan kazał podpisać się mi w tablecie nie informując mnie, że podpisuje umowę, która nie widziałam na oczy.Okazalo się ze w moim miejscu zamieszkania internet jest bardzo słaby i działa zbyt wolno.Juz dwa razy pisałam reklamację w tej sprawie. Niestety jedną już dostałam odmownie, a na drugą decyzję czekam. Do dzisiaj nie mam umowy, nie wiem gdzie mam płacić i do kiedy. Jeżeli mi znowu nie uznają drugiej reklamacji to będę zmuszona płacić przez dwa lata za nic, bo z tego internetu nie da się korzystać.
    WadyNie uznają relacji, nie dają umowy do ręki, żeby można było przeczytać.
    MiejscowośćLeśna
  • ~Roman / 2021-12-31 13:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka tragedia jeśli chodzi zarówno o telewizje jak i internet.
    MiejscowośćWabrzezno
  • ~Niqqer / 2021-12-29 19:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Aizy ma racje znaczy nie mam yego internetu ale tak
    Zaletytak
    Wadysporo
    MiejscowośćStudzienice
  • ~Aizy / 2021-12-29 19:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Jest to największe gówno jakie tylko można kupić. Ping średnio wynosi 200ms+ a na dodatek internet resetuję się sam z siebie co jakiś czas. Prędkość pobierania to jakieś 200Kb/s serdecznie nie polecam kupna, nie kupujcie tego gówna.
    A cena tego dziadostwa wynosi 70zł, to szczyt absurdu wydać takie coś na rynek.
    Zalety-totalnie brak
    Wady-prędkość internetu
    -ping
    -cena
    -obsługa
    -jakość
    -wykonanie
    MiejscowośćPszczyna
  • ~wkurzona / 2021-12-29 14:45
    Ocena: 1.00 / 5
    z daleka od tego dziadostwa! caly czas cos nie dziala, o wszystko trzeba zebrac i prosic. A rozmowa z konsultantem co jakas porazka. Bezczelnosc i chamstwo! czuja tam jak jakies paniska, Laske robia z tOba rozmawiaja. Mam nadzieje ze szybko znikna z rynku!
    Zaletyzadnych
    Wadywszystko
  • ~KioKjc / 2021-12-26 22:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet dużo kosztuje, ping jest od 200 do 5000 z naciskiem na 5000, wystarczy że podłączy się jeszcze jedna osoba do internetu i już nic nie da się zrobić, pobieranie to jakiś koszmar trzeba je włączyć na noc żeby pliki większego rozmiaru się pobrały, nawet 1gb może się pobierać 3 godziny, wystarczy lekko ruszyć kabel od internetu i już ma się 5000 pingu lub brak internetu, a sygnał jest bardzo słaby będąc przy samym routerze.
    Zaletybrak
    Wadywysoki ping, Duża cena jak za jakość internetu, dostajesz kurwicy korzystając z tego internetu
    MiejscowośćSromowce Wyżne
  • ~Agula / 2021-12-18 23:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Kłamstwo zerwanie umowy bez konsultacji z klientem
    ZaletyNie ma
    WadyOkłamywanie klienta
    MiejscowośćBusko-Zdrój
  • ~borys / 2021-12-10 22:12
    Ocena: 1.75 / 5
    21 dzień czekania aż moje pobieranie będzie wyższe niż 10mbps, a ping w grach będzie niższy niż 200ms
    Zaletynie ma zalet
    Wadywady to wszystko
    Miejscowośćrytwiany
  • ~Biohazard / 2021-12-09 14:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Największe gówno na świecie nie kupujcie tego internet starcza na 2 tyg maks.Co najlepsze niby nielimitowany.Jeszcze masakryczna cena nie polecam!!!
    ZaletyNerwica
    WadyWszyskto
  • ~Jarek K / 2021-11-28 19:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Pisowskie dziadostwo.Które usunie z przestrzeni ten element.
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie
    MiejscowośćKażdej
  • ~Władzio / 2021-11-27 20:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet nie wierzcie ludziom ktorzy mowia wam ze bedzie wszystko smigac. To jedno wielkie gowno wszystko sie zacina ping skacze z 80 do 5000. Nie jest warty ten "internet" nawet jednego grosza szmelc szmelc szmelc
    Zaletynerwica i depresja
    Wadywwszystkie
    MiejscowośćPłock
  • ~Rafal / 2021-11-24 21:50
    Ocena: 1.00 / 5
    To nie jest internet tylko wielka porażka przy pełnym pakiecie nawet YouTube się zacina
    ZaletyŻadnych nie znalazłem
    WadyZa dużo żeby pisac
    MiejscowośćDobrodzień
  • ~Mikolaj / 2021-11-23 14:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Fatalny internet. W grach minimalny ping to 110 ms. Nie polecam. Na szczęście za niedługo zmieniam
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
Play Online
Ocena: 1.79, ilość opinii: 1906
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146