Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2540 opinii

1.51 / 5

  • Niezawodność
    1.34
  • Obsługa klienta
    1.51
  • Cena
    1.78
  • Parametry
    1.38
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Oferta
    1.38

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Łukasz / 2022-07-10 07:09
    Ocena: 2.25 / 5
    Bardzo częsty brak zasięgu i bardzo słabe ViFi
    ZaletyBrak
    WadyBrak zasięgu i brak ViFi
    MiejscowośćBabimost
  • ~MaciekZklanu / 2022-07-08 11:55
    Ocena: 1.00 / 5
    ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM! ODRAZAM!

    Omijajcie szerokim łukiem, nigdy nie bierzcie od tego syfu żadnej usługi, bo ta firma to po prostu sobie żarty jakieś robi!
    WadyPrędkość
    Obsługa klienta (zlewają, idioci pracują tam - chłop gada, że 80 pingu i 5mb/s to normalne, szybkie parametry; oferowane: 300mb/s :D)
    Wysoka cena, jak za oferowane prędkości (które i tak nie są dostępne)
    Ruter - WiFi urywa, przerywa połączenie
    Wysoki ping
    Packet loss
    Niestabilny


    MiejscowośćRadomsko
  • ~Heku / 2022-06-30 20:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest żałosny, prędkość jego działania jest bardzo zła, a ponadto w ciągu dnia 2-3 razy potrafi się całkiem wykrzaczyć przez co trudno z niego korzystać. Sprzętu nie wymieniają chyba, że zapłacisz albo w końcu się zepsuje, pomimo,że są z nim ciągłe problemy. Nie polecam nikomu.
    ZaletyNie ma
    WadyWysoki ping
    Słabe działanie
    Internet traci połączenie 2-3 razy dziennie
    Limitowany transfer danych
  • ~Odradzam / 2022-06-25 03:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam problem z internetem - wysoki ping w grach, już od paru miesięcy i nic nie ustaje. Nikt nie jest podłączony a za internet płacę 100 zł miesięcznie.
    Zadzwoniłem do pomocy technicznej, ziomek był znudzony i mówił jakby nie jadł od 2 dni. Jedynie powiedział żebym zrobił speedtesta i że on nic więcej nie może zrobić, żałosna pomoc.
    Oczywiście problem pojawił się chwilę po tym, jak przedłużyłem umowę na 2 lata. Praktycznie nie używam internetu przez ten problem, a płacić muszę. Chyba że chcę zapłacić 1500 zł kary żeby zerwać umowę.
    Każdemu odradzam, jeśli macie jakiegokolwiek dostawcę internetu dostępnego - nie ma co myśleć nad wyborem. Jak najdalej od tego szajsu.
    Zalety- internet działający prawidłowo przez 30 minut dziennie.
    Wady- pomoc techniczna
    - cena zbyt wysoka w porównaniu z innymi dostawcami
    - mają gdzieś stałych klientów
    - zbyt dużo żeby więcej wymieniać.
  • ~Czesław / 2022-06-23 16:59
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet dno jak już pisałem wcześniej. Teraz mam T-Mobile jest faktycznie BEZ limitu danych! Nie to co ten szajs od solorza.
    ZaletyUmowa dobiegła końca. Bez żadnych komplikacji oddany sprzęt.
    WadyWysoki Ping ???????? Zerowy Download.???????? Limit Danych!! Drogi abonament nawet połączony z Smart Dom. Nie polecam!!
    MiejscowośćBorzęta
  • ~bartuś 2137 / 2022-06-23 10:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten Internet jest cały czas słaby raz dobry raz słaby nie polecam
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
    MiejscowośćPoścień wieś
  • ~aaa / 2022-06-22 23:27
    Ocena: 1.50 / 5
    Stale ruter się wyłącza to na 30 sekund to na minute ,ok 20 razy na dobę
    Wolny net
    Zaletyśrednie
    Wadyawaryjność ,net wolny
    MiejscowośćPoznań
  • ~Jbc_cyfrowy_polsat / 2022-06-12 00:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet do dupy prędkość powalająca z nóg zanim załaduje się strona zdążysz przebiec maraton.
    W obsłudze pracują sami debile co nie potrafią pomóc ani nic zrobić bo przecież według nich wszystko jest Ok ! Nie polecam i radzę omijać szerokim łukiem
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe wszystko do dupy
    MiejscowośćLezajsk
  • ~polsatsssieeee! / 2022-06-06 19:26
    Ocena: 1.00 / 5
    internet jedynie do podtarcia się i nic więcej, router trzeba resetowac dobre kilka razy w dniu ..
    Zaletynie musimy kupywać papieru toaletowego
    Wadywszystkie jakie są możliwe
    MiejscowośćGolub-Dobrzyń
  • ~mokry damian 22 / 2022-06-05 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    internie wyłącza się w trakcie korzystania bardzo słaby zasięg ruter się przegrzewa.Internet trzeba resetować przynajmniej 3 razy dziennie
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
    MiejscowośćWołomin
  • ~Niezadowolony / 2022-06-05 23:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak jak pisali niżej. Internet przez okres próbny działa rewelacyjnie a później dno totalne. Ruter ledwo co wysyła sygnał na drugi koniec domu, co chwilę są zaniki,prędkość internetu to dno. A umowa bez limitu okazuje się że posiada limit a przez telefon nie idzie nic załatwić tylko droga @ gdzie i tak twierdzą że jest ok a jak się nie podoba to zerwij umowę. To co się dzieje to się w głowie nie mieści.
    Nie polecam nikomu interesowania się tą usługą
    ZaletyBrak
    WadyWszystko na każdym kroku
  • ~red / 2022-05-28 09:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Zwykła kradzież, internet nie nadaje się do użytku, prędkość pobierania to jakieś 50kb/s. Nadmieniam iż posiadam antene oraz dobry sygnał i oczywiście transfer. Telefon do pomocy technicznej nic ci nie da, bardzo odradzam. Jedyny okres dobrego internetu to twoje 14 dni testowe żebyś podpisał umowe.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćTuplice
  • ~Czesiek / 2022-05-23 15:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak się Cieszę że mam umowę Tylko do 12 06 2022.
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
    MiejscowośćMyślenice
  • ~Bhrfji / 2022-05-12 19:08
    Ocena: 1.00 / 5
    A myślałem że tylko ja tak mam zdecydowanie nie polecam prędkość to jakis zart internet raz działa raz nie zależy jak mu się zachce miałem mieć internet nielimitowany ale msc po podpisaniu umowy dowiedziałem się że to tylko nazwa nielimitowany a tak naprawdę jest limitowany. Obsługa klienta jak dzwonisz wkurzony że znów internet nie działa to Pani każe czekać ci na Lini żebyś się uspokoił
    ZaletyZadnych
    MiejscowośćBielsk
  • ~Michał / 2022-05-08 13:19
    Ocena: 2.25 / 5
    Ostatnio zacząłem mierzyć przez stronę speed test i wychodzi pobieranie od 3 mega do 7 wysyłanie od 1 do 3.60 nie wiem po co reklamują że najszybsze 5g w Polsce nie polecam kończy się umowa i koniec
    ZaletyŻadnych
    WadyModem ledwo działa w pokoju obok
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Supreme / 2022-05-07 11:43
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet okropny , najgorszy w Polsce. Bardzo słabej jakości oraz prędkość niezadowalająca moim zdaniem jeden z najgorszych internetów lepiej kupić z Plusa.
    Zaletynie posiada
    Wadywszystko , prędkość , jakośc itp
    Miejscowośćtychy
  • ~Radomsko / 2022-05-05 20:11
    Ocena: 1.00 / 5
    BARDZO MOCNO ODRADZAM
    Internet jest niestabilny, filmy się zacinają, oferty są drogie i jeszcze z limitem transferu danych, który w tych czasach kończy się po 2 tygodniach użytkowania - a resztę miesiąca trzeba siedzieć bez internetu, bo nawet strona Google nie chce się załadować.
    Ping w grach jest kosmiczny i nie da się spokojnie pograć.
    Filmy się zacinają, chyba że w jakości 144p chce ktoś oglądać.
    Gdy zadzwoni się do infolinię, zwalają wszystko na to, że:
    - Akurat w tym momencie jest jakaś awaria,
    - Odbiornik przeciążony, albo, że prędkości są przecież normalne.

    - Omijać szerokim łukiem. Największe gów**.
    WadyCena
    Ping
    Prędkości
    Stabilność
    MiejscowośćRadomsko
  • ~artur04.72 / 2022-05-03 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia to co oni proponują ni jak ma się z rzeczywistością.Prędkość teraz mierzona to 6,68 Mbit/s.TO SĄ JAJA !!!!
    Zaletybrak
    WadyWszystko !!!!!
    MiejscowośćGłuchołazy
  • ~Czesław / 2022-04-27 15:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Jezu Jak się Cieszę że umowa do czerwca!!! Pismo już poszło.
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko!!! Brak zasięgu. Ping 1000. Maks pobierania 2-3 MB. Po wybraniu pakietu 500kb/s. Rok 2022 i takie rzeczy!!! Omijać Szerokim Łukiem!!!!
    MiejscowośćDobczyce
  • ~Jarosław / 2022-04-21 19:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiepska jakość pomimo zasięgu, słaby transfer, częste zakłócenia...
    Zaletyi tu się zaciąłem, starałem się ale nie potrafię pochwalić.
    WadyBrakłoby miejsca
    MiejscowośćWoźniki
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2540
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2218
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2046
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2477
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
Mobile Vikings
Ocena: 4.62, ilość opinii: 1192