Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Cyfrowy Polsat Internet opinie

Ocena na podstawie 2243 opinii

1.54 / 5

  • Niezawodność
    1.36
  • Obsługa klienta
    1.52
  • Cena
    1.83
  • Parametry
    1.40
  • Cena/Jakość
    1.45
  • Oferta
    1.40

Dodaj własną opinię »

Zobacz opinie o Telewizji Cyfrowy Polsat
Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 113
  • ~Mycha / 2020-11-24 07:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Ludzie nie dajcie się nabrać!!!! Oszuści i tyle!!!! 60 GB kończy się po 1,5 tygodnia chociaż w ICOK pokazuje na pasku, że jeszcze 23GB zostało. Zadzwoniłam na pomoc techniczną, a bardzo niemiła baba powiedziała że cały limit wykorzystałam a to nieprawda!!!! W stacjonarnym punkcie obsługi potwierdzili, że powinnam mieć jeszcze 23 GB. Jawne oszustwo!!! Nauka i praca zdalna na tym internecie to fikcja!!! Czekam na koniec umowy i podziękuję. Nigdy więcej!!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćLegionowo
  • ~Miro / 2020-11-23 02:38
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet tylko z nazwy..... Masakra. Podobno nowy regulamin od 21 12 2020 czyli jest szansa na zrewanie umowy.!!! ????????
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko
    MiejscowośćMyślenice
  • ~AS / 2020-11-22 18:08
    Ocena: 1.25 / 5
    MASAKRA NIE POLECAM!!! Notorycznie przycinany transfer, obniżany nawet do prędkości przy pobieraniu 0,03Mbit/s.
    To jest skandal i oszustwo
    Zaletybrak
    WadyBrak stabilności oraz notorycznie przycinany transfer.
    A miał być LTE bez końca
    MiejscowośćOsielsko
  • ~Monika / 2020-11-18 09:11
    Ocena: 1.00 / 5
    KATASTROFA!!! Jak najdalej od internetu cyfrowego Polsatu. Poprostu tragedia. Moje dzieci mają same nieobecności na zajęciach online. Wszyscy wokół nie mają problemów, tylko my. Najgorsze jest to, że 700 zł kary za zerwanie umowy. Brak możliwości kontaktu z działem technicznym! Przestrzegam!!!!!
    MiejscowośćKlimontów
  • ~Maciej / 2020-11-17 21:27
    Ocena: 1.75 / 5
    Tragedia tragedia tragedia prędkość tragedia ciągle się zacina wylancza. Według biura obsługi jest perfekcyjny a w rzeczywistości tragedia. Nie polecam szkoda nerwów.
    ZaletyŻadnych.
    WadyCiągle się wylancza i zacina. Tragedia
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~Maciej / 2020-11-17 21:24
    Ocena: 2.00 / 5
    Bardzo chu.owy internet jego prędkość w rzeczywistości to koszmar a limit to już wgl. Ciągle się zacina przerywa chociaż jest pełen zasięg. Tragedia z całego serca nie polecam
    ZaletyŻadnych zalet
    MiejscowośćGorzów Wielkopolski
  • ~Tomasz / 2020-11-15 22:28
    Ocena: 1.75 / 5
    Internet niby bez limitu a tu co? W połowie miesiąca Internet się kończy. Często traci połączenie, w dobie pandemi i kiedy 2 użytkowników prowadzi rozmowy w tym samym czasie to jest masakra. O graniu w cokolwiek na tym Internecie nie wspomnę pomimo że nikt inny z niego nie korzysta w danej chwili. Nadaje się tylko do oglądania filmików na Youtube lub seriali na Netflix choć nie raz były problemy z tym.
    ZaletyW miarę niska cena w pakiecie smartdom
    WadyPrędkość, limit Internetu, zrywanie łącza
    MiejscowośćKępice
  • ~Mariola / 2020-11-13 13:50
    Ocena: 5.00 / 5
    Jestem bardzo zadowolona,od lat korzystam z tego dostawcy
    Polecam.
    ZaletyWłaściwie nie mam zastrzeżeń.Latwo połączyć się z działem technicznym gdy czasem trafi się awaria.


    WadyWłaściwie nie widze
    MiejscowośćSlawno
  • ~Quest / 2020-11-11 15:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet bez limitu jest z limitem danych. Bez limitu to jest ich stabilna prędkość 32kb/s ja niestety dałem się zrobić maliny. Czekam na koniec umowy.
    ZaletyBrak
    WadyCena zbyt wysoka za ten kiczowaty Internet bez limitu.
    MiejscowośćGrodków
  • ~Zomoslaw / 2020-11-11 14:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Gorszego syfu w Polsce nie znajdziecie, szkoda czasu i pieniędzy, jedna wielka ściema i oszustwo, internet w telefonie chodzi o wiele lepiej i szybciej. Miałem 6 lat i już czekam na koniec umowy, kiedyś było lepiej ale z każdym rokiem coraz gorzej a teraz to już tylko jedna wielka KATASTROFA.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćSieradz
  • ~J. / 2020-11-09 18:21
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM nikomu internetu z Cyfrowego Polsatu, nie dajcie się omamić, internet jest tak słaby, że nawet ciężko w to uwierzyć, że 10 lat temu miałąm szybszy internet. Tylko czekam aż skończy się umowa, bo tego nawet nie mozna nazwać internetem, ładuje się tak długo, że to jest hit.
    Zaletynie posiada
    Wadywszystko
    MiejscowośćOświęcim
  • ~przemek / 2020-11-06 07:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki miałem.zero pomocy ze strony technicznej przy przedłużeniu umowy przez telefon nie chcieli wymienić mi routera którego miałem już 5 lat żenada.
    ZaletyNic
    WadyWszystko.
    MiejscowośćPoznań
  • ~Jajabena / 2020-11-05 21:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Uprzejmie informujemy, że pakiet dodatkowy LTE bez końca nie ma limitu na ilość pobieranych danych.
    Usługa jest świadczona z prędkością ograniczoną do 32Kb/s.!!!!, co jest zgodne z warunkami zawartej umowy.
    Zatem Cyfrowy Polsat świadczy usługi prawidłowo, zgodnie z Umową.
    Odpowiedź Icok Polsat na brak internetu. Speed test ZERO bajtów:)
    Szkoda, że nie ma formatowania tekstu. Te 32kb/s bym na czerwono i bardzo dużą czcionką.
    Zanim ktoś podpisze umowę lub przedłuży niech walnie głową w ścianę.
    Pozdrawiam.
    Zaletyzero
    WadyWSZYSTKIE
    MiejscowośćWrocław
  • ~KP / 2020-11-05 21:46
    Ocena: 1.75 / 5
    Przeczytałam kilka opinii i niestety ludzie macie rację ten internet to koszmar a najgorsze jest to że syn uczy się on-line i ponosi konsekwencje tego kiepskiego internetu. Szczerze nie polecam i bardzo żałuję że przedłużyłam umowę pomimo powiększenia GB zero poprawy.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko do.... Za taką kasę!!!
    MiejscowośćCzęstochowa
  • ~Kuba / 2020-11-05 20:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet radiowy to całkowita pomyłka nie polecam pakiet nocny nie działa
    MiejscowośćRybnik
  • ~Tom_waw / 2020-11-03 22:41
    Ocena: 1.50 / 5
    Bardzo wolny transfer, w dzień przeważnie poniżej 1Mb/s, czasami spadający do 0,2Mb/s.
    Modem wifi Huawei bardzo niestabilny, często resetujący się.
    MiejscowośćŁomianki
  • ~Iwona / 2020-11-01 18:13
    Ocena: 2.00 / 5
    Beznadziejny prawie wcale nie ma zasięgu na ytubue netfiksie
    MiejscowośćLegnica
  • ~Zuzaa02 / 2020-10-28 23:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet przez pierwsze dni był bardzo dobry albo po czasie stał sie taki słaby ze nie mogłam wejść w nic na internecie. Przez ten internet nie mogę być na zajęciach online naprawdę nie polecam!!
    ZaletyBrak
    WadySłaba jakość, brak internetu
    MiejscowośćBiłgoraj
  • ~M / 2020-10-26 21:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety internet lte od polsatu to badziewie, łapią klientów a ich internet nie wyrabia, zrywa połączenie, słaba jakość . Nie polecamjakoś od zeszłego roku masakryczne pogorszenie parametrów.
    ZaletyBrak zalet
    WadyZrywa połączenia, słaby zasięgi i słaba jakość
    MiejscowośćKraków
  • ~Damian / 2020-10-25 21:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Przyłącze sie do reszty opiniujących i przestrzegę tych którzy czegoś szukają bo nie mają dostępu do światłowodu. Ten jakże nielimitowny internet do czasu kiedy masz jeszcze niewykorzystany limit działa ok, ale przekrocz te 100 160GB to zapomnij o internetach nic nie działa. W dzisiejszych czasach kiedy to w domu zagościły netflixy i inne tego typu usługi 160GB to jest kpina. Chodzi o to że CP naciąga ludzi pisząc o braku limitów. Obsługa jest tragiczna co zgłoszenie to odsyłają tą samą śpiewkę po przekroczeniu "znaczącej ilości pobranych danych" czytaj ok 100 GB włącza się lejek i po waszym internecie. Szukajcie firm ze światłowodami, jeśli nie ma w okolicy infrastruktury to piszcie do lokalnych firm może któraś się łaskawie zgodzi i zainwestuje u was. Albo czekajcie na 5G.
    Zaletybrak
    Wadylimity pobierania danych, kiepski kontakt z infolinią czy BOK.
    MiejscowośćOstrów
strona 1 z 113
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2512
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2243
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2094
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1891
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1684
Play Online
Ocena: 1.87, ilość opinii: 1482
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1050
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 913
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 845
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 813
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 694
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 611