Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 1742 opinii

1.53 / 5

  • Oferta
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.54
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~XYZ / 2022-12-28 21:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejna firma, robią klientów w konia, stanowczo odradzam
    Zaletybrak
    Wadybeznadziejna obsługa na infolinii, słaby internet, wysokie ceny
  • ~Maciek / 2022-12-28 17:56
    Ocena: 1.00 / 5
    wszystko słabe internet bardzo słaby 120kb pobierania nic sie nie chce pobrac
    Zaletynie ma
    Wadywszystko żle działa
  • ~ZiziV2 / 2022-12-27 19:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet chodzi jak Ruski na wojnie nie wiem czy lepiej mieć ten interent czy go się pozbyć.Nie bierzecie tego za żadne skarby.Pobieranie fatalne na umowie mam 30 mb/s a w praktyce to nie cały 1 mb nie dajcie się oszukiwać. Zadzwonicie do nich nic nie pomaga dalej ocena 0/10.
    ZaletyZalety brak
  • ~Radek / 2022-12-26 14:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma dla naiwnych ten operator nie ma 5G ani Volte Vowifii i telefony nie obsługują ich technologii.Po zakupie telefonu w T-Mobile oraz oferty 5G okazało się że oprogramowanie oraz producent nie obsługuje sieci T-Mobile ( a T-Mobile go sprzedaje w ofercie abonamentowej i wykazie obsługuje 5G oraz Volte i Vowifii.Niestety nie obsługuje bo jest jakaś blokada systemowa T-Mobile.Inne sieci działają prawidłowo.Internet i zasięg w Krakowie tego operatora to porażka brak 4G na dużym osiedlu ledwo 2G. 3G niedostępne.Pomiary są tragiczne YouTube Facebook Yahoo Twitter Instagram buforuje odtwarzanie w 4K niemożliwe max 480p.Plus 4K działa płynnie w 4G i 5G.W 2023 wyłączają 3G zasięg bardziej się pogorszy
    Zaletyopowieści na dobranoc i zachwalanie jako to sieć
    Wadyzły zasięg,telefony używane, włączanie zbędnych usług,proszenie o aktywację roaming, błędne faktury, bezpodstawne naliczanie opłat mimo ich ujętych w cenniku
  • ~kelpi / 2022-12-26 00:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten cyrk sie kiedys skonczy? Od dwoch miesiecy internet jest tragiczny, nie da sie normalnie przejrzec tik toka czy oglądać youtube bo ping jest caly czas wysoko, a o graniu w cokolwiek juz nie wspomne. Moze w koncu cos sie zmieni, ale nie wiem bo z tego co mi wiadomo to nawet nie wiecie co to jest ping :D. Normalnie korzystac z internetu to mozna o 2-3 w nocy jak chyba serwer czy cos jest pusty i nie ma obciazenia bo sam juz nie wiem. Prosze naprawcie to
    Zaletynic
    Wadyduzo
  • ~gagri / 2022-12-23 14:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten cyrk sie kiedys skonczy? Od dwoch miesiecy internet jest tragiczny, nie da sie normalnie przejrzec tik toka czy oglądać youtube bo ping jest caly czas wysoko, a o graniu w cokolwiek juz nie wspomne. Moze w koncu cos sie zmieni, ale nie wiem bo z tego co mi wiadomo to nawet nie wiecie co to jest ping :D. Normalnie korzystac z internetu to mozna o 2-3 w nocy jak chyba serwer czy cos jest pusty i nie ma obciazenia bo sam juz nie wiem. Prosze naprawcie to
    ZaletyXD
  • ~Xxx / 2022-12-21 19:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Konsultant nie poinformował, że przeniesienie numeru z abonamentu na kartę wiąże się nawet z 48godzinna "migracją" numeru podczas której nie mogę wykonać żadnego połączenia, wysłać sms, zostaje bez internetu i możliwości odebrania od kogokolwiek połączenia! To kpina. Nigdy więcej i szczerze odradzam każdemu.
    ZaletyZERO
    WadyPozostawienie klienta bez możliwości korzystania z karty w jakikolwiek sposób
  • ~Twojstsrypijany / 2022-12-20 18:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Gówno 0/10 wysoka cena i kiepski internet brak szacunku do ludzi większość dobrych opinii to boty nie polecam 1/10
    ZaletyNie ma
    WadyWada świata
  • ~Wybraniec / 2022-12-19 20:44
    Ocena: 1.00 / 5
    T-Mobile to szambo nie kupować tego!!!!!
    Biuro obsługi : oni tam mają atrapy zamiast mózgów!!!!
    ZaletyDno
    WadyFirma tmobile
  • ~Przemek / 2022-12-19 14:02
    Ocena: 1.67 / 5
    Zamówiłem telefon i usługę internetu wraz z routerem telefonicznie. Udało mi się wynegocjować warunki zbliżone do rynkowych, może jedynie w skali dwóch lat dwieście złotych drożej. Niestety dostarczenie przesyłki nie powiodło się. Kurier próbował nakłonić odbierającego do podpisania się innym nazwiskiem. Finalnie, kurier zwrócił paczkę. Niestety T-Mobile nie odnotował tego faktu, tylku uruchomił usługi, tak jakbym tę przesyłkę odebrał. Co gorsza, T-Mobile uważa, że wszystkie z jego strony jest OK. Szok!
    Nie ma już rozumowania dostawca - klient, tylko dostawca - pośrednicy - klient. Klient nie istnieje z punktu widzenia T-Mobile. Przecież oni wysłali! To, że ja nie dostałem, to wina pośrednika.
    Następnym razem, może wyrzucicie paczkę przez okno i powiecie, że nie złapałem?!
    Na pytanie o alternatywne rozwiązanie, konsultant połączył mnie z działem rezygnacji z umowy. I tam spotkało mnie zaskoczenie, bo kolejny konsultant ze spokojem stwiedził, że nie da się telefonicznie zrezygnować z umowy!
    Gdzie są ukryte kamery i mikrofony??? Jaki to cyrk?
    WadyCałkowita niekompetencja przy obsłudze klienta.
  • ~Świąteczna reklama T-mobile 2022 / 2022-12-17 15:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Za ostatnie świąteczne reklamy na calych atronach które nienilosiernie denerwują (ja zdaje sobie sprawę ze to wina właścicieli stron, ale sam T-mobile im za to płaci i moze wymagac dyskretniejszych reklam). Ogarnijcie się.
    ZaletyBra konkurencyjnej oferty
    WadyMarketing (zmieńcie firmę bo robi szkodę) polecam przeprowadzac testy funkcjonalnościowe w ktorych zobaczycie jak jesteście irytujacy z tą reklama prezentem).
  • ~Jacek.s / 2022-12-17 13:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam nabyłem kartę i miało być internetu 120 GB miesięcznie za 30 zł po 2 miesiącach po rozmowie z biurem OBSLUGI konsultant był Ukraińcem i mało rozumiał o co chodzi wiedz z niewiedzy zresetował wszystkie usługi pieniądze oddali ale o pakiecie promocyjnym usłyszałem ze muszę płacić więcej aby mieć ta promocje składałem reklamacje bez odpowiedzi odradzam korzystania z usług t Mobile
  • ~Maciej / 2022-12-16 21:07
    Ocena: 1.00 / 5
    To najgorsza firma z jaką miałem do czynienua. Pani w dziale reklamacji jest arogancka i kłamie. Moje dziecko ma zajęcia on line nie może ich mieć bo łącze jest niestabilne czyli wszystko się zawiesza. Ona twierdzi że to tylko utrudnienia i mam się cieszyć że obniżą mi abonament. Życzę Pani takich samych utrudnień dla jej dziecka i równie dużego poczucia humoru jak do tej pory. Brawo
    ZaletyDno
    WadyTylko wady
  • ~savagepizzaboi / 2022-12-16 17:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Codziennie wstaje z pierdoloną gwarancją że to gówno nie będzie działać i codziennie jest tak samo 2000+ pingu w grach od 5 lat mam to gówno i ani razu nie było grywalne obsługa klienta jest katastroficzna
    Zaletynie ma
    Wadywszystko
  • ~Kupsrersa / 2022-12-16 10:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Powiem tak kiedyś było dobrze, internet stabilny, a teraz wachające się 300-700ms nie polecam raz na jakiś czas będzie 50ms ale to na 5min.
    ZaletyNIC
    WadyWSZYSTKO
  • ~ke / 2022-12-15 21:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeśli chodzi o jakość sieci bardzo się pogorszyło od dwóch lat nie mogę się doprosić żeby moja usługa pracowała w stu procentach brak zasięgu sieci brak internetu powoduje to że nie mogę pracować sieć jest bezużyteczna a rachunki abonamentu muszę płacić
    Zaletynic
    Wadywszystko
  • ~jaś / 2022-12-14 19:44
    Ocena: 1.00 / 5
    tmobile oszuści limitują internet płacisz za do 90mb/s dostajesz w porywach 5!
    Zaletyha ha ha
    Wadywszystkie
  • ~Krzysztof / 2022-12-14 13:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeśli chodzi o jakość sieci bardzo się pogorszyło od dwóch lat nie mogę się doprosić żeby moja usługa pracowała w stu procentach brak zasięgu sieci brak internetu powoduje to że nie mogę pracować sieć jest bezużyteczna a rachunki abonamentu muszę płacić
  • ~Kacper / 2022-12-13 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Czytajcie umowe !! Jest tam zapis ,ze cena moze ulec zmianie gdy inflacja pojdzue w gore ???????????? porazkaa
    ZaletyNie ma
    WadyWszystko
  • ~Aleksander / 2022-12-13 13:06
    Ocena: 1.00 / 5
    jestem klientem t-mobile jeszcze od początku powstania sieci era najstarszym w polsce. niejednokrotnie konsultanci proponowali mi sprzęt w tym laptopy których nie mieli w ofercie. jeżeli na piśmie wypowiadałem jakąś umowę bo mam ich wiele czesto te dokumenty im ginęły. jak leżałem nie przytomny w munchen klinik dn 03.08.2020 zawarto ze mną jakąś umowe -jak to możliwe nie wiem byłem wtedy po 2 zawale serca. oczywiście i na to też reklamacja zginęła pomimo że posiadam podpisanę potwierdzenie.to tylko niekture przykłady oszustw i przekrętów jakich t mobile się dopuszcza wobec starych klientów nie mają wstydu za grosz a ich działalność można śmiało nazwać kryminalną
    Zaletyżadne
    Wadypod każdym względem oszuści trzeba na każdym kroku ich pilnować
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152