Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 1310 opinii

1.54 / 5

  • Oferta
    1.64
  • Obsługa klienta
    1.53
  • Cena/Jakość
    1.44
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Iga / 2022-03-19 20:43
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie polecam. Nie radzę mieć nic wspólnego z T-Mobile w szczególności z oferta "Internet Domowy".
    Abonent wskazuje Adres Świadczenia Usługi. Dla tego adresu automatycznie zostaje wyznaczony obszar o promieniu 500 m, zwany Strefą domową. W Strefie domowej Abonent korzysta z usługi mobilnego Internetu. Właśnie wszystkie problemy zaczyna się kiedy masz dobry nadajnik w odległości 1 km, a gorszy w odległości 500 metrów. Router po restarcie albo po wyłączeniu łącze się z tym lepszym nadajnikiem(w odległości 1 km) a nadawcza Internetu (T-Mobile) uważa ze klient zmienił adres zamieszkania i ogranicza prędkość do 0,48 Mb. To jest jakiś idiotyzm!!!
    W takim przypadku musisz kontaktować ze wsparciem technicznym (a to jest wielki problem) jeśli to się stało weekend nikt tobie nie pomoże. Jeśli ten problem staje się u weekend trzeba czekać do poniedziałku. To jakaś masakra. Nie Polecam tej firmy wyłącznie przez bardzo niski poziom wsparcia technicznego oraz prawidłowych ustawień konfiguracyjnych i tego bardzo krótkiego "obszaru o promieniu 500 m"
    Zaletycena
    Wadyjakość usług oraz wsparcie techniczne
  • ~pedro / 2022-03-17 22:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Abonament rodzinny, nie jest wcale rodzinny!!!! A numer zarządzający nie ma żadnej kontroli i władzy nad numerami mu podległymi, mimo to że to on za nie wykłada kasę. Sama nazwa mówi abonament rodzinny!!! Czyli małżeństwo i dzieci, a wiadomo że dzieci muszą mieć kontrolę nad tym cob robią. Niestety T-Mobile tego nie zapewnia!!! Dlatego nie polecam tej sieci!!!
    ZaletyZero zalet
    WadyJak w opisie
  • ~Tomek / 2022-03-17 22:42
    Ocena: 2.00 / 5
    niedawno podpisałem umowę ze względu na spory pakiet Internetu i możliwość dokonywania połączeń międzynarodowcach w roamingu.
    NIe jestem zadowolony, ciągle pojawiają się nowe "koszty" a kosultanci mówią co raz to coś innego.
    Nie mama możliwości korzytania z WiFi calling, co jest naprawdę dużym krokiem wstecz. Ta oferta to anachronizm.
    Zaletyspory pakiet netu / danych, szybki net
    WadyNieprawdziwe dane dot oferty przy zawieraniu umowy, brak możliwości korzystania z WIFI do połączeń międzynarodowych, zmienne opinie podawane przez pracowników infolinii, brak możliwości archiwizacji rozmów z pracownikami infolinii. Bezsensownie drogie połączenia międzynarodowe w UE
  • ~Karolina / 2022-03-17 19:49
    Ocena: 1.33 / 5
    beznadziejny intern. po spóźnieniu z opłatą smsy są blokowane nawet do własnego banku nie można się dostać bo nie przychodzi sms kod
    Zaletynie ma
    Wadytraci zasięg blokują od razu jak noga sie podwinie i spoźnisz się z opłatą ale, że haczy internet to nikogo nie obchodzi. Na odblokowanie czeka się48 godzin, a piszą że za pół godziny odblokują. Ukryta opłata podczas spisywania umowy dodatkowo ponad 60 zł NIE POLECAM
  • ~Nas / 2022-03-17 10:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Zamówiłam telefon który był na stanie..
    Dostałam e-mail że zamówienie przyjęte, ale przez 2 dni brak wiadomości zwrotnej...
    Dziś dostałam e-mail że zamówienie nie może zostać zrealizowane...
    Oczywiście wszystko wina Pana który przyjmował zamówienie ????
    Nie zrealizował go w danym czasie i telefon wyparował.
    ZaletyBrak
    WadyWiele.
  • ~Maksior1321 / 2022-03-16 12:32
    Ocena: 3.33 / 5
    Konsultanci wprowadzają w błąd co potem nie potrafią się wytłumaczyć z tego najpierw obiecują że oferta może być zmieniona wszystko działa ładnie cacy a po kilku dniach okazuje się że jet to nie możliwe bo coś. Obsługa telefonicznie i czasu jest do bani niby się umawia że zadzwoni i wogole a potem milczy brak jakiego kolwek kontaktu. NIE POLECAM
  • ~Karol / 2022-03-15 08:46
    Ocena: 1.00 / 5
    "Rok internetu za darmo"
    Zanim skorzystałem z tego dziadostwa,byłem w taryfie GO gdzie miałem 30 gb za 30 zł, oraz nielimitowane rozmowy i smsy.
    Po wybraniu 1200 gb neta wybralem pakiet l w tej samej taryfie GO tylko bez neta bo po vo mi tyle neta na telefonie skoro nie mogę go i tak wykorzystać.
    W reklamach to wy możecie sobie pieprzyć bzdury
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Karol / 2022-03-15 08:30
    Ocena: 1.00 / 5
    "Rok internetu za darmo"
    Zanim skorzystałem z tego dziadostwa,byłem w taryfie GO gdzie miałem 30 gb za 30 zł, oraz nielimitowane rozmowy i smsy.
    Po wybraniu 1200 gb neta wybralem pakiet l w tej samej taryfie GO tylko bez neta bo po vo mi tyle neta na telefonie skoro nie mogę go i tak wykorzystać.
    W reklamach to wy możecie sobie pieprzyć bzdury.
    Zaletykotovsky38@gmail.com
    Wadykotovsky38@gmail.com
  • ~John / 2022-03-14 22:08
    Ocena: 5.00 / 5
    Działa i nie ma poukrywanych lejków jak u innych operatorów
    ZaletyInternet bez limitu
  • ~Wjkktranbvx / 2022-03-13 11:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Od grudnia wmawiano mi, że będzie Iphon 12 Pro, a mamy marzec i do tej pory telefonu nie ma w dodatku ciągle pisze że chwilowo niedostępne. Jakoś Play ma te telefony non stop a T-mobile nic. Dzwoniłam dzisiaj do T-mobile i chciałam zrezygnować z abonamentu po czym szanowna pani powiedziała mi, że jak zrezygnuje to będę musiała zapłacić za karę w kwocie 1970 zł. Za co ja się pytam? Za to, że wmówiliście mi coś czego mieć nie będziecie bo i tak nie będziecie mieli tego modelu telefonu, a obiecywanie gruszek na wierzbie nic wam nie da tylko pogorszy waszą opinie. Ściągacie z ludzi tylko pieniądze i to wszystko co robicie. Przez takie coś będziecie tylko klientów tracić ???? Żałuje, że przedłużyłam u was umowę i każdemu znajomemu nie będę polecać waszej firmy ????
    ZaletyNIE MA
    WadyWSZYSTKIE
  • ~Gdhshdhxjdjjd / 2022-03-12 23:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet , niby najszybszy najlepszy a w praktyce 770 pingu
    ZaletyNie ma
    WadyCala siec
  • ~KLIENT / 2022-03-12 14:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Sieć I t-mobile Boże Wszechmogący uchroń każdego obecnego i potencjalnego klienta sieci t-mobile- samowolnie bez zgody i akceptacji klienta przedłużają umowy podwyższają cenę abonamentu naliczają opłaty z"księżyca" itp.STRZEŻCIE SIĘ SIECI T-MOBILE JEŻELI NIE CHCECIE BYĆ NACIĄGNIĘCI I OSZUKANI.
    ZaletyNIE MA TAKICH.
    WadyOPISAŁEM W POŚCIE POWYŻEJ
  • ~Cwiara76 / 2022-03-11 19:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Ponad 2 lata jadę na starej umowie bo jak teraz mi proponują redukcję z 16gb romingu do 11 za cenę wyższa niż obecnie to ręce opadają. Dodam że 20lat w T-Mobile z wcześniejszą jego nazwa.
    ZaletyBrak
    WadyDla stałych klientów masakryczne propozycje podpisania aneksu
  • ~Marek / 2022-03-10 13:44
    Ocena: 1.00 / 5
    w 2019 podpisalem umowe do której człowiek / nazwisko moge g.. podac/mi dopisał dodatkowa opcje zwiekszonego internetu o ktory oczywiscie nie prosilem ale kto czyta te robaczki 5 stron maczkiem w więc radzę czytac to im troche poblokuje obsługe/
    No i placiłem za to oczywiscie nieswiadomie przez dwa lata nie korzystając z tego ale to nic ale sie okazało jak skonczylem z g.....jami umowe po 2 latach to sie okazało ,że umowa na dodatkowy internet nie została zerwana bo była osobno i dalej mi kazali placic.
    Na reklamacje i jasno postawione pytanie czy ich pracownik mi to dopisał czy bylo to sterowane przez centarleę nie odpowiedzieli
    never again z tą firemką bo to z...ie i b....ci
    Zaletyzadnych
    Wadyfirma oszustów
  • ~Eoeo320 / 2022-03-10 01:41
    Ocena: 1.67 / 5
    Kupiłem internet na kartę i cały czas po 320pingu fajny internet totalnie nie polecam
  • ~Jasiek / 2022-03-09 18:54
    Ocena: 1.00 / 5
    T-mobile to straszne dziadostwo. Korzystałem z róznych firma ale do tej juz NIGDY nie wróce. Obługa klienta to jakies nieporzoumienie. Internet słaby. Narzucili mi kare za zerwanie umowy, a pozniej nie byli w stanie uzasadnić o co chodzi i co było spowodowane narzuceniem kary w wysokosci 500zł. Banda złodzieji i naciągaczy!!Z róznych sieci komórkowych korzystam prawie 20 lat, ale takich oszustów jeszcze nie widziałem!!
  • ~Supa neta / 2022-03-08 18:02
    Ocena: 5.00 / 5
    Supa internet chodzi jak sznyta dziecka sie ciesza bo netfliks dziala. Pani komediant powiedziala ze place 10 zl ale place 100 bo jestem biznesmen



    Czarnobyl pod reaktorem
    ZaletySupa internet. Dziecka sie ciesza. Netflixor dziala ale dziecka plakac wtedy jak my ogladac z zona
    Wadyw nocy chodzi jak ciota ale kazdy musi byc ciota w zyciu
  • ~Zniesmaczona / 2022-03-08 10:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Bezczelna panienka z Tmobile stwierdzila ze jesli nie nie jestem zainteresowana jej oferta to MOJA SPRAWA I SIE ROZŁĄCZYŁA
    Jak tak mozna rozmawiac z obca osoba, przypominam ze te rozmowy sa nagrywane, wiec ta pani powinna dostac naganę za swoje podejscie do klienta.
    Dzien wczesniej mąż dzwonil z wyjasnieniem faktury, jak co miesiac, niekompetencja jest ogromna.
  • ~Modliszka / 2022-03-07 17:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam, dwa lata temu podpisałam umowę na, internet Światłowód,zapomnieli jednak zerwać umowę na stary internet i przez dwa miesiące płaciłam za dwa. Po interwencji w końcu zerwali starą umowę, ale nie wiedząc czemu gdy tylko zaczęła się pandemia, podnieśli abonament o 4zl, oczywiście w tym czasie zero kontaktu z obsługą klienta. Machnęłam na to ręką i po upływie czasu umowy zerwałam ją.Zerwanie nie było łatwe, ponieważ pan w Arkadii siedzący tam za karę i lekceważący klienta usiłował mnie spławić, ale na szczęście pomogła mi infolinia i leniący się pan z wielką łaską przypał rezygnację. Za te dwa miesiące, co płaciłam za dwa internety miałam na spłatę i pani miała przysłać mi link, żebym odzyskała zwrot,niestety link nie dotarł, a aplikacja została zablokowana,więc nadpłata przepadła!! Trzy miesiące zdałam cały sprzęt, a oni teraz mi przysyłają, że brak routera i straszą karą 200 zł.Uważajcie na tych oszustów, stanowczo odradzam internet w tej sieci, studnia bez zna!!
    ZaletyŻadnych zalet
    Wadycała ta sieć to jedna wielka wada
  • ~Max / 2022-03-06 07:30
    Ocena: 1.33 / 5
    Witam,
    Od okło roku posiadam w domu ruter z T-mobile. Od pewnego czasu zaczął się zawieszać. Średnio raz w tygodniu trzeba go resetować. Dział techniczny, niby po sprawdzeniu, odpisał mi, że "po ich stronie nie ma błędu" i muszę sam sobie sprawdzić kartę SIM. Zapomnieli tylko, że ruter wraz z dodatkową kartą SIM kupiłem od nich i dla mnie jest to jedno urządzenie. Tak postępuje T-mobile. Muszę sam sobie poradzić. Nie bardzo wiem, gdzie mam tą kartę włożyć żeby ją sprawdzić. Chyba spakuję ją razem z tym ruterem i operatorem i wyrzucę do śmietnika.
    Tak wygląda obsługa klienta w T-mobile. KATASTROFA
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.41, ilość opinii: 2221
Orange
Ocena: 1.42, ilość opinii: 2098
Plus
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1474
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1310
Mobile Vikings
Ocena: 4.77, ilość opinii: 910
Virgin Mobile
Ocena: 2.26, ilość opinii: 311
VECTRA
Ocena: 1.67, ilość opinii: 2915
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.08, ilość opinii: 2795
UPC Internet
Ocena: 1.89, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2438
mBank
Ocena: 1.79, ilość opinii: 1184
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1129