Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 837 opinii

1.56 / 5

  • Oferta
    1.64
  • Obsługa klienta
    1.55
  • Cena/Jakość
    1.47
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Sebe / 2021-01-30 23:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam. T-Mobile to rzeczywiście dziwny operator. Chyba sami imbecyle tam pracują. Wypowiadam umowę z dniem jej końca ,a oni przysyłają pismo że za miesiąc koniec umowy i karę umowną. Pani dyrektor się jeszcze podpisuje ..idiotka nie rozumie co znaczy rozwiązanie umowy z dniem jej końca.. i tak mógłbym godzinami opowiadać o reklamacjach itd.
    ZaletyBrak
    WadyNiekompetencja pracowników i dyrekcji
  • ~Dawid / 2021-01-29 01:29
    Ocena: 1.00 / 5
    NAJGORSZA SIEC NA SWIECIE BANDa DEBILI NIEDOMYLOW KTORZY NIE MAJA O TYM POJECIA MAM STYCZnosc Z TYMI BARANAMI OD MIESIAC A JUZ CHCE ZERWAC UMOJWE ORANEGE TO WAS BIJE NA GLOWE TLUKI WY INTERNET LEDWO DZIALA A WY STARTUJECIE Z 5G BUHAHA NIE DLA PSA KIELBASA ZALUJE ZE ZGODZILEM SIE NA WSPOLPRACE JAK MACIE PROBLEM TO WASZ NUMER 602298617 NACIAGACZE INTERNET NIELIMITOWANY ALE NAGLE ZWALNIA BO LIMIT SIE WYCZERPAL a rachunek zamiast 60 to 160 nie wiadomo za co zgłoszona reklamacja zero odzewu nie zapłacę do puki tego nie wyjaśnia a jak zablokują numer to zadość uczynienie za każdy dzień kiedy ja nie będę mógł korzystać PROBLEMY Z POLACZENIEM TA APLIKACJE TMOBILE TO W DUPE WSADZCIE bo nic nie działa ile trzeba zapłacić to pół ekranu zasłania to wiecie moment jak napisać żenada nikomu nie polecam wręcz odradzam dziadostwo najgorszy chłam na świecie OSTATI RAZ nigdy więc idę i zrywam umowę bo szkoda moich nerwów na tych buraków takie mam zdanie o was zlikwidujcie ten syf i nie oszukujcie ludzi żenada
    ZaletyŻadnych zalet najgorszy chłam na świecie
    WadyWada to Tmobie która nie powinna istnieć
  • ~Daniel / 2021-01-28 16:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Doliczają dodatkowe opłaty. Zgłaszajcie sprawy do UOKiKu i wynajmujcie prawników do walki z tymi oszustami. Ja właśnie jestem w kontakcie z prawnikiem i widzę, że będę zmuszony skorzystać z jego usług.
  • ~Georg / 2021-01-27 08:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem klientem Tmobile od 20 lat. Mam abonament za 50 zł w tym 15 GB internetu, który przy apkach schodzi po 10 dniach.
    W umowie gwarantowali mi spowolnienie internetu po wykorzystaniu danych, jednak odcinają go totalnie tak, że nie można połączyć się nawet z apką T-mobile, żeby dokupić paczkę internetu - która dodam potem kosztuje kosmos za 5 GB, które i tak nie starczą na długo.

    Nie polecam nawet najgorszemu wrogowi!
  • ~Lidia / 2021-01-26 12:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Pan Michał Hajduk bardzo pomocny szybko zalatwil sprawe po mojej myśli dziekuje
    ZaletyChetni do pomocy
    WadyNie widze
  • ~Kinga / 2021-01-25 20:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Wykorzystując chwilę kiedy akurat mam dostęp do Internetu pozwoliłam sobie napisać opinie o Internecie w sieci Tmobile.
    Korzystałam z różnych operatorów- Orange, Plus, Play I aktualnie T-mobile. Z tych wszystkich tmobile to najgorszy syf.
    Pracuje zdalnie więc w tygodniu korzystam z Internetu od godz 7 do 15, po pracy również korzystam z Internetu do własnych celów. Kilka razy w ciągu dnia tego Internetu zwyczajnie nie ma, często bywa to nawet pół godziny przerwy, gdzie muszę korzystać z transmisji danych aby móc pracować. Po takich incydentach dostaje przy 28gb (A mam 30gb) powiadomienie od szanownej sieci Tmobile że Mam blokadę transmisji danych bo już wykorzystałam limit. No ciekawe dlaczego ???? I tak koło się zamyka. Nigdy w całym życiu nie miałam tak wolnego i tak często zrywanego połączenia.
    Oprócz tego jeśli chodzi o inne kwestie w tej sieci TMobile częste przerywanie połączeń telefonicznych. Nagle z dupy przerywa połączenie w środku rozmowy. Nie jest to wina telefonu bo mamy to nieszczęście być z mama obie w tmobile i u niej też się to zdarza
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Emilia / 2021-01-25 19:46
    Ocena: 2.00 / 5
    Internet słaby, ceny w miarę niskie... ROZWIĄZANIE UMOWY? DRAMAT WYSYŁAJĄC LISTY, MAILE I DZWONIĄC udało mi się po pół roku rozwiązać umowę bo za każdym razem wyszukiwali się błędów i przedłużali umowę o kolejne miesiące... Wyprowadziłam się, nie korzystalam z usług a przez 7 mięsiecy musiałam bulić za nic. Dzięki T- mobile
    ZaletySzkoda gadać
    WadySzkoda gadać
  • ~Net / 2021-01-22 22:55
    Ocena: 2.67 / 5
    Internet w okolicach Pułtuska na Mazowszu właściwie nie działa. 60 km od Warszawy i pustynia cyfrowa. W domu mam dwa rutery jeden w różnych miejscach z antenami i max prędkości to 3mb w nocy. Normalnie max 0.3 do 1.5mb, dramat!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyBardzo słaba przepustowość internetu Ponikiew koło Pułtuska woj. Mazowieckie
  • ~Ola / 2021-01-22 17:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Uważajcie!!!!!!na sieć T-Mobile oszukują ludzi .Ja niestety związałam się z nimi na dwa lata i to jest moja porażka .Będę płaciła dodatkowy internet którego nie chciałam ,powtarzałam to kilka razy a i tak pani dała mi do podpisania umowę z dodatkowym internetem .Na drugi dzień poszłam o wyjaśnienie umowy, pani mnie wyśmiała i powiedziała niestety umowa jest już podpisana . Oczywiście reklamacje nie uznali. Omijajcie T- mobile .
    ZaletyNie ma zalet
    WadySame wady
  • ~Ex-klient / 2021-01-22 08:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma T-Mobile oszukuje klienta, w ofercie pre-paid nie zwraca nagromadzonych pieniędzy po zakończeniu umowy i przejściu do innego operatora - łamie tym prawo polskie i unijne. Dziwne, że firma nie dostała jeszcze wielomilionowej kary i działa legalnie.
    Konsultanci aroganccy, opryskliwi, kłamią.
    Nie polecam, 10 lat temu - za czasów ERY - było lepiej.
    ZaletyBrak
    WadyOszustwo, kłamstwo, nielegalne działania.
  • ~Agie / 2021-01-20 20:50
    Ocena: 1.33 / 5
    Co chwilę pobieranie spada poniżej 1 mb. W godzinach wieczornych nie da się korzystać. Płacimy za internet, którego nie można używać kiedy ma się taką potrzebę. Mam 500 gb do wykorzystania, ale jak jeśli z niczego nie mogę korzystać? Nie kompetentne konsultantki proponują reset który nic nie daje. Zdaniem konsultantów pobieranie 4 mb to dobrej jakości internet i można na nim oglądac filmy w HD. Szkoda, że youtube nie działa nawet w jakości 720p, a o grach online już nie wspomnę. Nawet te 4 mb nie jest stabilne. Raz z wielkim trudem podskoczy do 10 mb a za chwilę spadnie do 0,16 mb. Nie polecam
    Zaletybrak
  • ~nyczjam / 2021-01-20 16:05
    Ocena: 2.00 / 5
    w reklamie: najszybszy internet w polsce "to nonsens żeby przerywało połączenie".....taaa chyba w Warszawie na 33 pietrze pałacu KiN pod iglicą!!!??? To nonsens urzywać t mobile do mobilnego internetu. Zarywa kiedy chce, gdzie chce i na jak długo chce. Muzy posłuchać sie nie da, bo rwie co kilka kilkanaście sekund, filmy na YT w jak. 144p nawet kręci kółka, meila czasem nie można dokończyć, gry to rwie nagminnie! a w BOK zwalają winę na zbyt durzą liczbę urzytkowania w niektórych godzinach...a co mnie to k.... obchodzi!!! To wasz problem a nie klienta! TO NONSENS informować o tym urzytkownika i to regularnie co 3 tygodnie od 8 miesięcy. DaLbym 0 gwiazdek, ale nie mogę! W takim razie 1 !!!
    Wadytragiczny zasięg internetu
  • ~Maciek / 2021-01-20 10:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Przez pierwsze 3 miesiące faktura z doliczeniami opłat nie wiadomo za co. Po reklamacji opłaty korygowane nową faktura, a w następnym miesiącu to samo. Internet działa tragicznie, na kilka reklamacji dostałem odpowiedź, że jest awaria i obietnice rabatu, który nigdy nie został doliczony. Po 3 miesiącach zażądałem usunięcia awarii do konkretnego terminy pod groźbą rozwiązania umowy z ich winy. Wtedy zmienili śpiewkę i zaczęto mi wmawiać, że wszystko działa idealnie. Teraz czeka mnie droga sądowa. ODRADZAM.
  • ~bebe / 2021-01-16 08:45
    Ocena: 2.33 / 5
    Trzeba bardzo uważać na opłaty wystawiane przez T-mobile. Pomimo braku zaległości w opłatach, wystawiono mi wezwanie do zapłaty za dwa miesiące wstecz. Infolinia stwierdziła, że ich system źle zweryfikował moje konto i stąd pomyłka. Gdybym miał opcję – „automatyczne rozliczenie”, zapewne nic bym nie wiedział o dodatkowych kosztach wynikających z takich pomyłek. Radzę uważać.
  • ~Paweł / 2021-01-15 14:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam. Szczerze odradzam T-Mobile - posiadam internet do 20mb/s, a tak naprawdę nie mam nawet 1mb/s. Internet w godzinach od 15:00 do 01:00 nie działa w ogóle, bo wszystko jest przeciążone. Jeśli ktoś używa internetu do gier, to może zapomnieć o normalnym graniu, bo ping wynosi 2000ms. Omijajcie szeroko tego operatora!
    ZaletyBrak
    Wady- prędkość
    - limit
    - brak dostępu do internetu między 15:00 a 01:00
  • ~Teresa / 2021-01-14 11:45
    Ocena: 1.33 / 5
    Witam. Jeśli podpiszesz umowę z T-Mobile mogą czekać Cię przykre niespodzianki.Dobrze się zastanówcie czy warto podpisać umowę z T-Mobilem. W ubiegłym roku zawarłam umowę o świadczenie usług w taryfie FRII MIX na okres 2 lat. Wysokość jednorazowego doładowania miała wynosić 30zł. Tak mnie poinformowała Pani w punkcie sprzedaży w Sieradzu na ul. Jana Pawła II. Dwa dni temu dostaję sms, że następny rok wysokość doładowania ma wynosić 60zł. Ponoć to widnieje na umowie wpisane jakimiś symbolami. Jest to jawne oszustwo. Po podpisaniu umowy były problemy techniczne. Pominę fakt, że otrzymałam tak kiepski aparat telefoniczny, że go nie używam. Miałam nadzieję, że odczekam te dwa lata i rozwiążę tę umowę, ale e tej firmie oszukującej klientów nie jest możliwe bez przykrych niespodzianek.
  • ~Gejos2115 / 2021-01-13 22:26
    Ocena: 2.33 / 5
    źle działający internet z czasem przerywający i dający winik do 22000 pingu, z zapewnianych (ta jasne) 300 GB internetu do dyspozycji dostajesz 200 :). Nie polecam, najgorszy ściek sieci telekomunikacyjnych, upc już jest kapke lepsze
    Zaletyładna pani z obsługi
    Wadyistnienie
  • ~tastawowy / 2021-01-13 15:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Kilka razy zdarzyła się sytuacja kiedy zbyt dużo zabierali z konta pieniędzy na terenie Polski.
    Zaletybrak
    Wadywszystko jest wadą np. Prędkość internetu, jakość internetu.
  • ~ewa / 2021-01-13 13:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tej firmy nikomu. Od miesiąca mam w domu internet światłowodowy, który musiałam kilkakrotnie reklamować, ponieważ nie działał. Teraz też jest różnie, jak na światłowód, to szału nie ma. Zdarza się, że bardzo wolno ładuje strony. Do tej pory nie przesłaną mi na maila umowy, pewnie dlatego, że miał być również aneks kończący wcześniej umowę na internet domowy. Rzekomo mają problemy z przesłaniem umowy na mojego maila, ale dziwne że jakoś rachunki przychodzą. Konsultanci nieuprzejmi i aroganccy, chyba że chcą coś klientowi wcisnąć. Pani na infolinii przeszła samą siebie, informując mnie, że problemy za światłowodem mogą być spowodowane tym że mam urządzenia Apple. Dziwne, że córka ma Samsunga i też miała problemy. Na szczęście jeszcze tylko kilka miesięcy i żegnam się z nimi.
    Zaletyżadne
    Wadydziwne ,że jeszcze ktoś korzysta z ich usług
  • ~Ja / 2021-01-13 10:35
    Ocena: 2.00 / 5
    Od samego początku ( z umową i siecią) ciągłe nieprawidłowości i utrudnienia. Ostatni raz jesteśmy w tej sieci. Każdemu będę odradzał.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 190
Virgin Mobile
Ocena: 2.38, ilość opinii: 164
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908