Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 611 opinii

1.56 / 5

  • Oferta
    1.66
  • Obsługa klienta
    1.55
  • Cena/Jakość
    1.47
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Maniek / 2020-05-18 17:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Gorszego operatora na rynku nie spotkałem.Skończy się limit to "stan konta nie pozwala na zrealizowanie tego połączenia" bo ktoś ma inną sieć. Doładujesz podwójnie żeby zadzwonić to łaskawy T mobile "pobiera"pieniądze na poczet "skrócenia umowy" Badziew wciśnięty na 36 m-cy starszej osobie bo dobry bajer się liczył na każdy temat oprócz szczegółów umowy. Jedna gwiazdka.
  • ~Marzena / 2020-05-18 11:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Słabo. Trzeba uważać bo bajerują.
    Jestem klientem biznesowym i nie polecam tej firmy.
    Zawiodłam się i żałuje, niestety mam z nimi umowę jeszcze przez 2 lata.
    Są lepsze firmy i tańsze.
    Wielkie Uwaga ! Na T-Mobile.
    Stanowczo nie polecam.
    ZaletySzybkość wysłania umowy i sprzętu
    WadyZłe informowanie klienta.
    Brak konkretów.
    Opóźnianie i mieszanie z wysyłką faktur.
    Brak pomocy z ich strony jeśli jest nieprzyjemna sytuacja. Brak rozwiązań dla niezadowolonych klientów.
  • ~Marta / 2020-05-17 11:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Okropny internet????????????????????????????????????????
    brak 4g????????????????????????????????????????????
  • ~Sobiesky / 2020-05-16 08:06
    Ocena: 3.00 / 5
    Zakupiłem Netflix ale link rejestracji nie zdziałał. Minął już tydzień I dział techniczny dalej tego nie ogarnął.. porażka..
    WadySerwis
  • ~mati / 2020-05-15 21:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Niby wszystko za darmo nawet połączenia do UE na stacjonarne i kom ale i tak naliczają.
    Nie wspomnę o tym że od kilku miesięcy płace za faktury z aplikacji i co miesiąc mam niedopłatę z poprzedniego miesiąca. Co za szopka. Widzę że w Polsce mogą kraść tylko ci najwięksi, ich prawo nie dotyczy, a biedaka za paczkę gruszek do pierdla wsadzą. Przykład idzie z góry.
  • ~Jacek / 2020-05-14 21:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Wypowiedziałem umowę internetu z tą durną firmą. Koniec nerwów, otworzyłem szampana.
    ZaletyBrak
    WadyTa firma cofnęła się w rozwoju o 15 lat. Chociaż nie, wtedy miałem lepszego dostawce.
  • ~Tadek / 2020-05-12 19:53
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu dzisiejszym w kontakcie z konsultantem zostałem potraktowany jako osoba niechciana gdyż konsultant wyłączył się sam podczas rozmowy nie chcac ze mną rozmawiać.Chcialem wyjaśnić sprawę wpłat na konto i zostałem potraktowany jako intruz.Rozmowy są nagrywane i nie używałem żadnych słów uważanych za powszechnie wulgarne tylko chciałem się dowiedzieć o co chodzi , konsultant nie potrafił mi tego wyjaśnić wiec wyłączył sam. Czuję się niechciany w Waszej firmie i przy najbliższej okazji zmienię sieć telefoniczna zawsze i nikomu nie będę polecal
    ZaletyZadnych
    WadyWszystko
  • ~sirocco / 2020-05-11 20:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Złodzieje, przy podpisywniu umowy zapewniano mnie że mam wszystko za darmo a jak będę poza granicami pl, ważne żeby do mnie dzwoniono i nie zapłacę ani grosza, BZDURA !!! Naliczają za wszystko. Banda naciągaczy i złodziei, nie dajcie się nabrać
    ZaletyBrak
    Wadysame
  • ~krzysztofo / 2020-05-11 19:03
    Ocena: 1.00 / 5
    witam, nie polecam tej sieci, czas bedzię sie pożegnać, razem z firmą Digital Virgo naliczają dodatkowe koszty do abonamentu... właczają bez wiedzy klieanta. Łaskę robią, że uznają reklamację.
    Wadyokradanie klientów
  • ~Dawid / 2020-05-11 15:31
    Ocena: 2.00 / 5
    Beznadziejna jakość połączenie Internetu domowego.
    Słaby Internet polecam netie lub Orange.
    T-mobile beznadziejne.
  • ~Mariusz / 2020-05-10 16:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta sieć to totalna porażka nie polecam ,iternetu również tak źle nigdy nie było
    ZaletyPorażka totalna
    WadyPorażka
  • ~Damian / 2020-05-10 11:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Karta nie działa od tygodnia mimo dwukrotnej interwencji telefonicznej, biuro obsługi platke, brak pomocy, brak dzialania, zero profesjonalizmu, wracam do playa lub wypróbuję Orange, na pewno nie to ścierwo
  • ~Anonymus / 2020-05-10 02:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Syf u nich trzeba czytać wszystko i nagrywać każda rozmowę
    ZaletyBrak
    WadyOszuści
  • ~GOŚĆ / 2020-05-07 22:36
    Ocena: 1.00 / 5
    prawdziwi złodzieje pieniądza, przysyłający sms z podpisem o właczeniu w pakiet BEZPŁATNEJ USŁUGI PREMIUM , następnie w jakiś sposób usówają SMS z telefonów wszystich ludzi, a usługa jest PŁATNA i dostaje człowiek podwyższony rachunek do zapłaty!!!! prawie 2 razy większy
  • ~KUKU / 2020-05-07 20:18
    Ocena: 1.00 / 5
    brak słów od roku nie da sie w przegładarke wejsc nawet internet zaczuna dziełąc po 22 skandal przedkosc to 4mb/s porażka!!!!!!
    NIE POLECAM NAPRAWDE
    Zaletybrak
    Wadywszystko co mołżiwe
  • ~bagier / 2020-05-06 01:09
    Ocena: 1.67 / 5
    Mam co dziennie od 2 miesięcy po od 200-1000 pingu w grach nie da się w nic pograć i jeszcze wam płace za tak słaby internet. Naprawcie coś bo przez wasz internet tracę ELO w grach.
    ZaletyNie ma zalet
    WadyNie stabilny internet co dziennie po 200-1000 pingu w grach
  • ~Anna / 2020-05-05 01:08
    Ocena: 2.33 / 5
    Nie polecam. Kara, którą muszę zapłacić to 2300 wg ich regulaminu plus 2 lata abonamentu to razem ponad 5 tys. Jak zapytałam o raty, to najpierw dostałam maila od komornika, a potem 3 dni później łaskawie zgodzili się na raty. Internet się wyłącza. Jest niby LTE, ale słabo chodzi.
    Zaletybrak
    Wadynie ma możliwości telefonicznego kontaktu z działem windykacji. To chtba JEDYNA FIRMA W POLSCE, gdzie dział windykacji jest niewidzialny. Nawet pani z infolinii twierdzi, że nie ma dostępu do nikogo z tego działu.Na każdy mail mają 30 dni na regulaminową odpowiedż. Porażka :(
  • ~Mariusz / 2020-05-04 16:39
    Ocena: 5.00 / 5
    Tmobile jest poprostu mega wyczesany, rozmowy, net poprostu wyrywa kopyta z butów. Każdemu polece, super konsultanci no mega wypas poprostu
    ZaletyWszystko
    WadyNic
  • ~Xajro / 2020-05-04 15:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze ścierwk świata nawet nie mogę filmu na yt oglądać w grach po 1000 pingu pluje na tmobile
    ZaletyNic
    WadyWszystko
  • ~Dominik / 2020-05-03 16:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć w jakiej byłem. Internet ssie. Nie da się z nimi dogadać
    ZaletyBrak
    WadyBardzo duzo
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 796
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 727
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 611
Plus
Ocena: 1.61, ilość opinii: 509
nju mobile
Ocena: 3.04, ilość opinii: 178
Virgin Mobile
Ocena: 2.42, ilość opinii: 143
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2491
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1843
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 912