Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 1542 opinii

1.54 / 5

  • Oferta
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.54
  • Cena/Jakość
    1.44
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Karol S. / 2022-08-07 18:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo szkoda że wasz internet nawet nie wystarcza zeby obejrzeć filmy w rozdzielczości 1080p nie polecam. Myślę ze za takie pieniadze jakie place znajdziecie o wiele lepszy internet. Super bajki mówią wasi pracownicy "Bez problemu na internecie może siedzieć 5 osób"
    ZaletyBrak
    WadyInternet, pracownicy na infolini jak i w sklepach stacjonarnych.
  • ~Emil / 2022-08-07 16:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Wróciłem do sieci T-mobile po paru latach przerwy po zapowiedziach że zasięg mają lux. Nie stety drugi raz dałem się namówić na związanie się z tą siecią. Na pewno to jest mój ostatni raz kiedy u nich jestem. W mojej ocenie najgorsza sieć jeżeli chodzi o zasięg. Totalna porażka. Odradzam wszystkim którzy myślą przejść do nich, powiem tak każda sieć aby nie ta.
    ZaletyBrak jakich kolwiek zalet
    WadySą, same wady a przede wszystkim i najważniejszym zasieg
  • ~juhuncs / 2022-08-06 12:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Gorszego internetu niz tmobile nie znajdziecie w polsce
    ZaletyPiekne historyjki sprzedawcow
    WadyInternet do dupy, zasiegu prawie wogole nie ma w GDANSKU. Internet LTE a 3G laduje sie przez caly czas XD
  • ~Monika / 2022-08-06 12:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Zakończyłem pewna umowę, ale T- mobile nie przyjęło daty jej rozwiązania, więc ponowilem. Przez to czas mi się przesunął, i zamiast miesiąc czekam 2 miesiące aby przejść na pakiet mix. A przez ten czas mam baaardzo drogie SMS i połączenia.
    Będę myślał o rezygnacji z sieci T-mobile a przejdę na inna sieć, bardziej ufna i wiarygodną
    ZaletyNie ma
    WadyZa drogo, i przekręty przez członków sieci T-mobile
  • ~Wiesława / 2022-08-05 14:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Doszłam do tego,że konsultant podpisujący że mną aneks do kolejnej umowy dopisał mi 20zł za nr stacjonarny,którego nie posiadam i nr tel na kartę,której na szczęście nie aktywowałam.Tylko na bieżącym aneksie t mobile zarobiło na mnie ok.400zł...a gdyby tak poszukać dalej? ŚWIŃSTWO...koniec,po tylu latach z nimi.ZłODZIJE i tyle.
    ZaletyŻadnych
    WadySame wady...złodziejstwo to pkt 1.
  • ~Acik70 / 2022-08-05 14:05
    Ocena: 1.50 / 5
    Starsza osoba, długoletni klient z ograniczoną możliwością poruszania się, otrzymywała wiadomości i telefony od T-mobile, że musi wymienić bezpłatnie kartę startową na nowszy model. W końcu udała się do punktu w Tarnowskich Górach. Tam kertę jej wymienili, ale po pewnym czasie okazało się, że pieniądze uciekają jej z konta nawet gdy rodzina dzwoni do niej. Mało tego! Za nieudane połączenie też płaciła ok. 1 zł. Po reklamacjach telef. poradzono jej aby zmieniła taryfę na "GO" bo coś nie tak z aktualnym nr. Wobec takiej ignoranci kupiliśmy nowy starter w Play. T-mobile ma jednego klienta mniej!
    ZaletyBRAK
    WadyDrogie usługi. Obsługa niekompetemtna!
  • ~Wiesława / 2022-08-05 13:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Prawie 2lata wstecz podpisałam kolejny aneks do umowy...w sumie ok 15l jestem ich klientem.Poszłam do serwisu przy Plejada Sosnowiec i przy okazji dowiedziałam się,że konsultant dodał mi tel stacjonarny.I za który płaciłam przez ok 20 m-cy a którego nie mam.Świństwo!!!Chociaż nie mam już tej umowy ale muszą mi wydrukować kopię.I dowiem się kto jest oszustem.Przed tem też płaciłam wysokie rachunki ale zawsze zbywano mnie,że prowadzę dużo rozmów.I ja naiwny ciemniak wierzyłam i płaciłam.Skończyło się jednak ciulanie mnie.15lat mogli mnie oszukuwać...dranie.Koniec z nimi.
    ZaletyŻadnych
    WadyDużo...nie chcę już myśleć na jaką kasę mnie orżnęli.
  • ~Ela / 2022-08-05 08:51
    Ocena: 1.33 / 5
    Tak jak tu większość uważam że to najgorsza sieć uważajcie na nich bo manipulują klientem z uśmiechem na ustach a jak chcesz coś od nich to tracisz pieniądze i już
    ZaletyNie ma
    WadyTak jak wyzej
  • ~tadeusz. / 2022-08-04 21:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć na całej kuli ziemskiej
    To najgorsza sieć
    Internet otwarcie strony to około 4O minut
    ZaletyŻadne
    WadyWszystkie
  • ~Mario / 2022-08-03 17:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra przeniosłem sie z Orange miesiąc temu i żałuję. Nigdy więcej t mobile, brak zasięgu i internet masakra. Nawet tiktoka nie da się w mieście oglądać
    WadyBrak zasięgu, słabiutki internet
  • ~Greg / 2022-07-29 22:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Najlepsza sieć ale tylko w zakłamanej reklamie, pewnie pinokio im je wymyśla. Zasięk to miernota a internetu przeważnie brak. Wracam z urlopu i przenoszę numer, dość tego badziewia.
    ZaletyŻadnych
    WadyTakie wielkie jak ich reklamy.
  • ~Łukasz / 2022-07-29 16:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć jaką mam blokady połączeń za 3 dni płacę ok 400zl miesięcznie bo mam połączenia zagraniczne. nie polecam
    Zaletynie ma
    Wadywszyskie brak podejscia do kliena co płaci sporo
  • ~timti / 2022-07-29 12:22
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorsze gowno jakie istnieje, nie polecam nikomu tego kupować. największy błąd
    Zaletynie ma
    Wadyinternet nigdy nie chodzi dobrze, zawiesza się lub po prostu nie działa. nie polecam nikomu
  • ~Magnus / 2022-07-29 10:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem klientem od kilku lat, telefon, internet. Chciałem przejść z abonamentu Heyah na T Mobile, próbuje to załatwić od dwóch tygodni, każdy konsultant.mowo coś innego, zero zwrotnego kontaktu,opowieści z krypty, kompletną ignorancja i olewanie klienta. Złożyłem wniosek do Plusa i zaskoczenie, w ciągu jednego dnia ogarnięty temat i karta SIM już maszeruje do mnie kurierem. Skoro T-Mobile tak dba o klienta, to będą mieli jednego.mniej. Przenoszę numer do Plusa w trybie ekspresowym, a T Mobile robi to totalnie nieudolnie, nie dba o markę, klienta ! Kompletne dno !!!
    ZaletyŻadnych już nie widzę
    WadyIgnorancja, niekompetencja, brak dbałości o markę i klienta
  • ~edqwde / 2022-07-28 23:05
    Ocena: 1.00 / 5
    brawo za zajebisty internet chuuuuuuuuuuuuuuuuuj waaaaaaaaaaaaaam w duuuuuuuuuuuuuuuuupe
    Zaletybrak
    Wadyinternet abonament telefon zepsuty
  • ~Aleksandra / 2022-07-28 22:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam! Od 11 czerwca jestem praktycznie bez internetu bo mieszkam w pasie miejscowosci nadmorskich i operator twierdzi ze maja zakłócenia zewnętrzne i zgłoszenie zostało przyjęte! Oczywiście twierdzą ze to nie jest ich wina i nie mogą nic z tym zrobić tylko szkoda ze płacimy za internet którego w ogóle nie ma! I takie same tłumaczenie usłyszałam w zeszłym roku i dwa lata temu! Żenada! Podejście do klienta żadnego, w ogóle nie próbują nic z tym zrobić tylko pewnie czekają aż sezon wakacyjny minie i skończą się zgłoszenia na zakłócenia bo oczywiście poza brakiem internetu zasięg tez słaby!
    WadyBrak zasięgu i internetu
  • ~Zawiedziona / 2022-07-26 12:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Mialam karte do internetu tylko za 60pln miesiecznie. Karta byla uzywana w domku letniskowym przez jakies 3-4 miesiace w roku. Dzwonilam kilka razy czy mogliby mi obnizyc koszty poniewaz zuzycie bylo naprawde minimalne. Za kazdym razem slyszalam ze nie mozliwe. Zlozylam wypowiedzenie umowy. 1 dzien pozniej dzwoni do mnie konsultant ze maja super oferte na przedluzenie, powiedzialam nie dziekuje bez wysluchania. kilka dni pozniej sms ze abonament za 1pln miesiecznie. Ja dzeikuej za taka wspolprace ale jesli ktos chce zostac to wypowiedzcie umowe i czekajcie na super oferte od nich. wyjdzie wam taniej
    Zaletyzadne
  • ~Atol11 / 2022-07-25 22:28
    Ocena: 2.33 / 5
    Zwróciłem się z reklamacją do T-mobile, w sprawie niskiej transmisji danych (0,5 Mb/s) w moim Internecie mobilnym. Operator odpowiedział, że to moja WINA, bo korzystam z Internetu nie w jednym miejscu, czyli poza domem. Nie dowiódł tego, tylko AUTORYTARNIE stwierdził.!!!!!!!!!!!!
    To skandal. Nigdy nic takiego nie mało miejsca, ale jak ja mam to dowieść, sokoro T-mobile, już wydal opinię, a ja mogę jedynie zaprzeczać i przekonywać, że to nie prawda.
    Nie mam takiej mocy, ani urządzenia, które mogłoby to potwierdzić, nikt niema.

    Ten przypadek wystąpił po wznowieniu umowy abonentowej, wcześniej, było OK, dlatego przedłużyłem. To jednak nie obchodzi T-mobile.
    To wredne, szczególnie, że nie dali mi prawa odwołania, od ich decyzji.
    NIE POLECAM TEJ FIRMY NIKOM|U, a sam, po zaskarżeniu tej decyzji, do Federacji Konsumentów, z niej zrezygnuję.

    Zastanów się T-mobile, czy warto tak BEZMYŚLNIE niszczyć swoją Markę.
    Zaletybrak
    WadyAutorytaryzm, wąskie gardło, arogancja.
  • ~LR / 2022-07-25 17:57
    Ocena: 2.33 / 5
    T-Mobile na kartę. Koszt wideorozmowy w Polsce po wykorzystaniu pakietu danych...50 zł za 5 minut. Nic więcej nie trzeba mówić...
    To jest "mamy Cię", czuję się "złapana".
  • ~Magentatv / 2022-07-23 20:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Oferta domowa i tv to tragedia, instalator nie pojawił się w umówionym terminie. Podczas instalacji monter nie miał dekodera, po dostarczeniu dekoder nie działa.
    ZaletyBrak
    WadyNierzetelna obsługa
    Niedziałająca tv
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2635
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2517
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1769
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1542
Mobile Vikings
Ocena: 4.72, ilość opinii: 985
Virgin Mobile
Ocena: 2.12, ilość opinii: 437
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3201
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2924
UPC Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2714
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2473
mBank
Ocena: 1.75, ilość opinii: 1358
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1142