Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 1742 opinii

1.53 / 5

  • Oferta
    1.63
  • Obsługa klienta
    1.54
  • Cena/Jakość
    1.43
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Aga / 2023-01-25 10:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzięki że już kończą mi się umowy takie machloje robią że szok gorszego złodziejstwa nie widziałem jak tak to pięknie ładnie a co do czego to ręce umywają ....
  • ~Patryk / 2023-01-24 23:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak dla mnie oszuści. Naliczają jakieś kwoty nie wiadomo skad. Przykładowo subskrybcje gier o których nigdy człowiek nie słyszał. Przy zgłoszeniu reklamacji twierdzą że gry wykupiłem ale tak nie było nawet żadnej informacji na taki temat nie dostałem. Ale to nie wszystkie dziwne opłaty na duże sumy. Przeszedłem do T-Mobile i strasznie tego żałuję bo to najgorsza możliwa sieć. Mam za kartę i tatę za telefon 90zl a pierwszy miesiąc płaciłem prawie 200 a teraz prawie 400zl. Jestem u nich 2 miesiące a już w pierwszym tygodniu żałowałam że to zrobiłem. Śmiech na sali, straszna porażka i życzę tym złodziejom żeby ta sieć padła jak najszybciej i żeby utknęli w długach...
    ZaletyNie ma
    WadyOszukiwanie. Dokładniej opłaty dodatkowe za coś o czym się nie ma pojęcia pod pretekstem że to nie od nich. Więc jeśli to nie oni okradają to tak dbają o klienta że pozwalają komuś oszukiwać swoich klientów
  • ~asfgsa / 2023-01-24 22:28
    Ocena: 1.00 / 5
    totalne gówno a dalej kozystam bo za rozwiązanie umowy koszta
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Oszukana / 2023-01-24 15:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma oszustów! Zachęcają cię do podpisania długotrwałej umowy kłamiąc i obiecując usługi wiedząc ze sa nieprawdziwe. Kiedy chcesz zerwać umowę bo z ich winy nie dotrzymują warunków umowy , wymuszają od ciebie pieniądze i nie zgadzają się na przedterminowe zakończenie kontraktów. Ich pracownicy świadomie okłamują klienta!! Trzymajcie się od tej firmy z daleka.
  • ~Klient biznesowy / 2023-01-23 22:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga - nigdy nie zamawiajcie w sieci usługi internetu mobilnego - ta usługa po prostu nie działa - przynajmniej Warszawa Zachód.
    Zaletybrak
    Wadyniedziałanie usług t-mobile
  • ~Mikro / 2023-01-23 15:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam dekoder od nich i po roku czasu zacina się tak że nie idzie nawet samej apki cda odpalić, A gdzie tu dalej, brałem też router Ale z ich kartą to była masakra, wlozylem kartę od playa i śmiga elegancko, router mogę polecić bo działa dobrze
    ZaletyBrak
    WadyZasięg i sprzęt
  • ~IWONA / 2023-01-23 14:34
    Ocena: 1.00 / 5
    od prawie roku nie mogę się uwolnić od numeru (najpierw taryfa mix, potem sami zmienili na GO).
    zmieniają zasady, nie informują rzetelnie, przedłużają procedurę. złożyłam dwa wypowiedzenia a i tak pobierali mi kasę. jak już przestali pobierać cyklicznie co miesiąc to się okazało, że numer wciąż działa i nie mogę wycofać pozostałych pieniędzy.
    Mogę je wycofać dopiero po pół roku od jakiegoś połaczenia - a te podobno było w sierpniu 22, a ja od czerwca nie korzystam, bo już tej karty nie mam i w czerwcu dostałam potwierdzenie odstąpienia od usług. Koszmar. Brak profesjonalizmu, utrudnianie rezygnacji, celowe wprowadzanie w błąd. Omijać szerokim łukiem tę firmę.
    ZaletyŻADNYCH
    WadyWSZYSTKO CO ZWIĄZANIE Z OBSŁUGĄ KLIENTA REZYGNUJĄCEGO Z USŁUG. WŁAŚCIWIE DĄŻĄ DO TEGO, BY UNIEMOŻLIWIĆ
  • ~bogi / 2023-01-22 21:14
    Ocena: 1.00 / 5
    bylem.klientem przeszlo 5 lat banda złodziei placilem wysokie faktury wiecznie jakies niedopłaty i na koniec zakończyłem umowy i kary dostalem i tyle
    Taka to firma jak umowa sie konczy to są ok udaja milych dzwonia te negatywne komentarze sa jak najbardziej poprawne
    Zaletynie ma wgole
    Wadyzla obsluga
  • ~erer / 2023-01-21 13:34
    Ocena: 1.00 / 5
    xchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowexchujowe
    Zaletynic
    Wadyduzo
  • ~Adam / 2023-01-19 22:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza obsługa, są najgorsi na rynku. Wszystkie numery zabieram coś okropnego.
    ZaletyBrak
    WadyObsługa fatalna, zawsze mam jakieś problemy z nimi.
  • ~Michał / 2023-01-19 13:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Korzystając z usług t mobile przez parenascie lat chyba moge oczekiwac profesjonanego podejscia do sprawy??Czekam od 3 tyg tj 4 stycznia 2023 roku na telefon który zamowilem wraz z umowa. Codziennie jestem zapewniany ze telefon zostal wyslany przez kazdorazowo innego knslultanta. Ten czlowiek z ktorym dogrywalem umowe nie wyraza checi na rozmowe ze mna, wyprostowanie problemu. Mi ma zalezec na umowie z nimi? Place duze rachunki i zarabiaja na mnie, ale chyba to juz koniec współpracy...
    Zaletybrak !!!!
    Wadytraktowanie klienta
  • ~Konrad / 2023-01-19 12:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Jedna wielka pomyłka . Żona zamówiła na dziś tj 19.01.2023 montaż światłowodu , kazali czekać na kontakt montera pomiędzy 12 a 16 , zadzwoniła na infolinie i okazało się ze dziś przełożyli na 27.02.2023 nie informując o tym . Mało tego to monterzy nie maja takiego obowiązku. To jest kpina jak traktują klienta , aby zrezygnować z zakupu trzeba to uczynić w salonie Tmobile .
  • ~Beata / 2023-01-18 15:04
    Ocena: 1.00 / 5
    N8gdy więcej tej firmy ....tandeta infolinia nie chce łączyć z ludźmi odpowiedzialnymi za usługę...co drugi dzień siada czy raczej wysiada tel.i internet
    ZaletyŻadnych
    WadySzystkie co możliwe łącznie z infolinią
  • ~♡♥ / 2023-01-17 12:53
    Ocena: 2.00 / 5
    .... trzeba zawsze wychodzić z założenia, że to klient ma prawo i ma rację, bo taka jest prawda, , zupełnie inną kwestią jest wykorzystywanie pozycji dominującej w stosunku do najsłabszych i bezbronnych nie tylko w kapitaliźmie, pozycje dominującą skrzętnie wykorzystuje zbrukane sądownictwo, milicja, prokuratury itp., i czym się to kończy, wojną i ludobójstwem, żadna wojna nie rozwiązała tego problemu, przyniosła tylko śmierć setek tysięcy, niekiedy milionów ludzi i zgliszcza, to bez wątpienia może dotyczyć również tych, którzy te pozycje wykorzystują bezprawnie w haniebny sposób .... biada i skaranie im ....
    Zalety!!!!
    Wady!!!!
  • ~Jack4x4 / 2023-01-16 22:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Fatalna niesympatyvzna obsługa, zimny formalizm,klient z zasady nigdy nie ma racji i wszystkie wątpliwości są rozstrzygane na rzecz operatora
  • ~Klient / 2023-01-16 16:33
    Ocena: 1.00 / 5
    FIRMA OPERATOR Tmobile. To eedógmnie jest firma KSZAK.POBIERAJĄ PINIADZE ZA PAKIET. ALE USŁÓGIWYKONAĆ NIE POTRAFIĄ.ZAROWN ROZMOWY SMSY MMSY TRANSMISA DANYCH CZYLIINTERNRTWSZYSTKO DZIALA OK.ALETULKO NA POCŻZĄTKUPAKIETU IPOD KONIEC PAKIETU. A W MIĘDZY CZASIETO JEST TAKA LIPAŻESZKODA NERWW.GDY SIE DO NICH DODZWONIĆ TO TWIERDZA ŻENIEWIDZA PROBLE M U PO STRONIE SIECI I ŻR WINA LEŻYPO STRONIE UŻYTKKWNIKA.MALO TEGO W JAKIŚ MAGI ZNYSPISÓB ZNIKAJA PIENIADZEZ KONTA TELEFONICZNEGO A PO TELEFONIE DO NICH DOTZW. BOK.TWIERDZĄ ZE SRODKIZOSTALY POBRANE GDYŻBYŁ WYSŁANY SMSNA NR. STACJONARNY. CO JEST NIEPRAWDĄ. NIE POLECAM NIKOMU TEJ SIECI.
    ZaletyBRAK ZALET
    WadySIECC TMOBILE OLSKA TO WEDŁÓG MNIE OSZUŚCI.
  • ~¿¿¿¿ / 2023-01-16 06:00
    Ocena: 1.00 / 5
    .... tych co piszą bezsensowne, fałszywe i pozbawione logiki opinie do góry ķołami i do trumien z tymi opiniami, konsultacjami i diagnozami oraz wyrokami,bo czas zapanować nad ich przestępczością i tragicznymi skutkami tej przestępczości ....
    Zalety..
    Wady..
  • ~Lolek / 2023-01-15 16:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzwonię co drugi dzień, gdyż po zgłoszeniu braku internetu następnego dnia "jakby" działa, ale następnego dnia zaczyna się to samo. Po sprawdzeniu na speed teście prędkość wręcz oszałamiająca 0,46 Mb/s. Za komuny był chyba szybszy internet, chociaż w Polsce go nie było. Oferta bez limitu, miesięcznie 60 zł, a jakość ..... szkoda gadać. 45 minut trwa odcinek filmu na który trzeba poświęcić od 2,5 do 3 godzin. Szał. Oszuści i złodzieje i tyle w temacie. Konsultantka kazała mi włożyć szpilkę w dziurkę w ruterze. Może sama potrzebowała czegoś w swojej dziurce bo przez takie działania na pewno nie poprawi się jakość tego ich dziadowskiego internetu.
    Zaletynie ma
    Wadycała masa
  • ~Pope2137 / 2023-01-15 15:49
    Ocena: 1.67 / 5
    Tak złego zasiegu dawno nie widziałem jakąś tragedia
    WadySłaby zasięg
  • ~Antybolszewik / 2023-01-15 15:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Pod koniec 2022 przeszedłem z jednego dziadostwa do drugiego, jak się okazało. Na wstępie zostałem oszukany. W salonie nie poinformowano mnie o kosztach dodatkowych, przejścia z Play do T- mobile. Chociaż się pytałem. Abonament ok.110 zł. Za dwa miesiące zapłaciłem w sumie 360 zł. To 360-220=140 zł. dodatkowej usługi tzw. kosztów przerzucenia dwóch nr tel. Tak traktują złodzieje nowych klientów.
    Czy poprawiłem sobie jakość usług? Takiego wała! Play, T-mobile to jeden SYF!!! Połączenia identyczne, może ciut lepiej ze słyszalnością, zasięg minimalne lepszy, internet takie samo badziewie jak w Playu. Czy warto było zmieniać operatora? NIE! Strata czasu i dodatkowych pieniędzy za przeniesienie numerów.Podziekuję naciągaczom za 19 msc. Poszukam innych alternatywnych operatorów bez umowy z oszustami na wiele miesięcy.

    ZaletyOgólnie żadne. Prymityw, jakość chyba jak sprzed 20 lat.
    WadyOszuści w salonach. Dobry zasięg to mit z reklam. Internet jak na XXI wiek to kpina. Muł. Nie lepszy niż np. w Playu.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Plus
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1980
T-Mobile
Ocena: 1.53, ilość opinii: 1742
Mobile Vikings
Ocena: 4.69, ilość opinii: 1008
Otvarta
Ocena: 3.50, ilość opinii: 512
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492
mBank
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1484
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1152