Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile opinie

Ocena na podstawie 837 opinii

1.56 / 5

  • Oferta
    1.64
  • Obsługa klienta
    1.55
  • Cena/Jakość
    1.47
  • Niezawodność
    4.00
  • Parametry
    4.00
  • Cena
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Ten / 2021-03-23 13:42
    Ocena: 1.33 / 5
    Usługi na słabym poziomie, obsługa celowo wprowadzająca w błąd, problemy z siecią, obecnie brak SMS
    WadySieć, regularne awarie
  • ~Damia / 2021-03-23 09:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam,przeniosłem nr z plusa zero rozeznania w temacie dwa razy skladalem wniosek o przełożenie 8bza każdym razem nikt nie potrafił przenieść tego numeru jak się należy! Kiedy dzwoniłem na posługę klienta to co róż inne rozwiązanie, a to źle nr.przeniesiony to znów problemy techniczne albo ktoś się z panem skontaktuje za 30 min.i nr na 100% będzie aktywny itp.itd. OIJAJCIE Z DALEKA TĄ SIEĆ!!!!!!!!!!
  • ~Jacek / 2021-03-22 20:23
    Ocena: 1.00 / 5
    T mobile - największa sieć OSZUSTÓW
    kupiłem starter 12gb na start INTERNET NA KARTĘ chciałem zobaczyć jaki zasięg itp.
    Aktywowałem kartę dzwoniąc na 606606606 miła Pani aktywowała kartę i ok.
    wykorzystałem jakieś 200Mb i brak internetu
    Dzwonie drugi raz i mówię że zasięg ok. ale nie wiem dlaczego jest brak internetu, a Pani na to że muszę doładować kartę' odpowiadam że wykorzystałem jakieś 200Mb z 12GB, a Pani na to że została aktywowana jakaś usługa, zmiana taryfy a teraz trzeba doładowac - ŻART -* dobrze ze straciłem tylko 5zł a nie abonament na 24 m-ce za xxx zł.
    NIE POLECAM i życzę jak najmniej klientów
    ZaletyObsługa miła ale tylko po to aby oszukać klienta i naciągnąć
    WadyBrak tego co ma być - w moim przypadku 12GB
  • ~olix / 2021-03-22 19:28
    Ocena: 1.33 / 5
    gówno nie polecam najgorszy internet świata nic internet nie był używany a w tydzień 100gb wyszło
    Zaletyżadnych zalet
    Wadywszystkie wady jakie możliwe
  • ~Marjack / 2021-03-20 20:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka. Nie dochodzą połączenia problemy z SMS. Nie polecam.
    ZaletyBrak
  • ~gty / 2021-03-20 13:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Strona internetowa nie działa i jest z błędami. Zarządzanie kontem jak i aplikacja to samo. Mają problem z przetworzeniem nowej umowy przez co nie pobierają opłaty od 5 miesięcy i trzeba składać reklamację. Włączają dodatkowe usługi premium z jakimiś firmami krzakami. Rozwiązaniem jest blokada usług premium. Ale co wyłudzili to ich. Kserują dowód na potęgę, łamiąc RODO.
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Herbert / 2021-03-20 10:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Światłowód - prędkość nonstop 300mb/s tak jak w umowie. Ping stałe 33ms, czy to pobieram czy nie. Połączone 15 urządzeń i wszystko działa płynnie. Co do innych opinii do Radiówek, to wszystko zależy od położenia nadajnika, więc nie ma sensu obarczać t-mobile. Pozdrawiam :D
    Zalety-stałe łącze
    -dobra oferta (do końca roku za free)
    -szybki dwonload
    Wadybrak
  • ~Kuba / 2021-03-19 10:19
    Ocena: 4.00 / 5
    Promocje co tydzień fri sa beznadziejne coraz gorzej.
    Promocja 100zl na nowy telefon to zadn promicja.
    I inne gadzety bez sensu..
    Promocje darmowy internet np.3GB Juz nie dają.
    To sciema z promocjami PIĄTKOWYMI
    ZaletyZASIEG CENA
    WadyBrak promocji piątkowej fri np.3..5 GB internetu
  • ~Moskit / 2021-03-16 14:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Bez nadzieja sieć ponieważ przeszłam do T-Mobile go doładowałem konto jeden dzień pochodzi fajnie a na 2 dzień tragedia strona włącza się po 5min dramat
    ZaletyNie ma
    WadyBez nadzieja internet
  • ~Mariusz szygoski / 2021-03-16 10:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści dają nie limitowany internet a w rzeczywistości jeśli wykorzystacie 200gb zmniejszają ilość transmisji danych , nie polecam twierdza ze wszystko jest ok bo w umowie jest odpowiedni zapis. Jakość internetu jest taka jak z przed 20 lat nie zawierajcie z nimi umowy , ja byłem 15lat i właśnie zakończyłem ta gehennę.
  • ~Olga / 2021-03-15 12:29
    Ocena: 1.00 / 5
    NAJGORSZA SIEĆ W POLSCE T-MOBILE ! przez dwa lata cały czas problem, faktury wystawiają jak chcą! Masakra!
    Wadysame wady, żadnego kontaktu, nie ma odpowiedzi na maila, w biurze mówią za każdym razem coś innego w Kielcach!
  • ~rob / 2021-03-13 22:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem w tej sieci od 20lat, przez opieszałość sieci zmieniłem dostawcę internetu i wtedy się zaczęły dziwne akcje. Zaczęli mi dodawać jakieś dziwne opłaty za usługi z których nie korzystałem a wisiały na kocie od kilku lat. Ogólnie nie polecam tej sieci. Jak skończą się abonamenty to uciekam od nich
    ZaletyBrak
    WadyDziadowskie podejście do klienta
  • ~odfk / 2021-03-11 16:56
    Ocena: 1.00 / 5
    nie działa w ogóle internet dzwonione jest 5 razy w tygodniu nic nie pomaga to są złodziej ta siec nie jest warta złamanego grosza za żadne skarby nie polecam tam przechodzić to jest syf a nie sieć
    Zaletybrak zalet
    Wadysłaby internet, słaba obsługa, brak pomocy, za drogie bo taka cena za nie działający internet to żart
  • ~Pitbull / 2021-03-08 21:45
    Ocena: 5.00 / 5
    Przeniosłem numer z plusa do T-Mobile.Oferty sto razy lepsze niż w plusie.Duzy wybór telefonów komórkowych możliwość negocjacji cen i warunków umowy.Do tego duża paczka internetu w plusie 12 GB. Na karte dają więcej ja mam lepsze warunki umowy w abonamencie w T-Mobile niż plus który o mnie nie dbał przez 20lat tutaj jestem szanowanym klientem. Brawo T-Mobile na zawsze z wami
    ZaletyZasięg, oferty dużo lepsze jak w plusie,mozliwosc negocjacji cen i warunków umowy o w plusie nie mozliwe
    WadyŻadne
  • ~Nie podam / 2021-03-07 20:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam ucinanie internetu w każdy dzień nawet w niedziele nie da się nic robić
    ZaletyNie ma zalet
    WadyUcinanie internetu
  • ~Grzegorz / 2021-03-07 09:04
    Ocena: 5.00 / 5
    Najlepszy internet jaki miałem do tej pory a testowałem z Play Plusa i Orange .T-Mobile mam od roku tzn.wypożyczyłem kartę sim od biznesmena zapewne to taryfa dla firm ,necik super śmiga w dzień około 200 mega a nocą 300 mój router to huawei b 818 plus antena dualna 15 dcb.cybertech.
  • ~Xixu / 2021-03-06 13:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Numery na kartę to ściema! Nie mogę wykorzystać pieniędzy, które mam na koncie ponieważ najpierw muszę doładować numer. Nie chcę tego robić, bo potrzeboałem tylko tyle za ile kupiłem starter. Nie polecam.
    WadyDziałanie ofert na kartę
  • ~Konradddd231 / 2021-03-05 22:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Za każdym razem gdy kupowałem doładowanie był jakiś problem, dlatego nie podpisywałem tym bardziej żadnej umowy. Jak widać po opiniach - dobrze, że tego nie zrobiłem. Jeśli ktoś zamierza podpisać umowę bądź kupić jakiś pakiet, to niech tego nie robi, inaczej będzie tego żałować.
    WadyKradzież, naciąganie, oraz kłamstwa.
  • ~pitbull / 2021-03-04 20:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Maja najlepsze oferty na karte i abonament.W plusie zlodziejskim brak zasiegu polecam ta siec t mobile niech zyje nam
    Zaletytanio dobry zasieg
    Wadynie ma
  • ~toni / 2021-03-03 17:22
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA!!! T-Mobile to oszuści!!! Jestem w t-mobile od 10 lat,gdy chciałem zmienić kartę sim na mikro to i owszem zmienili ale z t-mobile na kartę na t-mobile MIX.Gdy chciałem zobaczyć umowę podpisaną prze zemnie to usłyszałem że nie mogą mi pokazać. Teraz mam zablokowany numer i nie wiem jak go odzyskać
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 190
Virgin Mobile
Ocena: 2.38, ilość opinii: 164
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908