Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play opinie

Ocena na podstawie 879 opinii

1.49 / 5

  • Oferta
    1.62
  • Obsługa klienta
    1.48
  • Cena/Jakość
    1.37
  • Parametry
    2.00
  • Cena
    2.80
  • Niezawodność
    2.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jacek / 2020-08-19 12:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Od 2 miesięcy nie potrafią odpowiedzieć mi na reklamację. Mam taryfę z płatnymi SMS. Zaczeli mi liczyć SMS-y podwójnie. Krótkie sms treści (ok ,tak), liczą po 38 groszy. Obecnie w ogóle nie rejestrują moich reklamacji. Dziadostwo, Złodziejstwo.
    ZaletyŻadnych zalet
    WadyOlewają klienta, Jak najdalej od tego syfu.
  • ~Jarek / 2020-08-17 20:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani z posługi płatności rzuciła słuchawką, ponieważ uznała ze rozmowa ze mną,nie jest merytoryczna. Rozwiazałem umowe 6 sierpnia, bylem w salonie Play osobiscie, zapłaciłem wszystko żeby nie mieć zaległości i zeby wycofać polecenie zapłaty. Pani w salonie powiedziała że wszystko jest zakończone, a polecenie zapłaty automatycznie przestanie działać, a dzisiaj dostałem fakturę na 109,95 zł do zaplacenia do 31 sierpnia. Obsługa na infolini jest na żenującym poziomie. Nie polecam tego opetatora.
    ZaletyŻenująca obsluga klienta !!!! Tylko wyciąganie kasy.
    WadyKasa,kasa i nic po za tym.
  • ~Patrycja / 2020-08-15 10:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat dramat i jeszcze raz dramat, jestem niecały tydzień i już mam zablokowane połączenia i brak Internetu zero.kontaktu zero kontaktu że światem. Podają super oferty A w rzeczywistości jest zupełnie inaczej. Oszustwo i tyle na pewno nigdy nie wrócę do Play!!!
    ZaletyŻadnych zalet wszystko na 0 gdyby można było dac
    WadyOszustwo
  • ~Stan / 2020-08-14 20:54
    Ocena: 1.33 / 5
    Dramat, oszukają cię z zimną krwią a potem i co nam zrobisz , reklamacje kpina.Bądzcie ostrożni bo obiecają wszystko aby tylko dostać prowizję od sztuki a potem reklamacje nieskuteczne.
    Żenada a nie firma powinni jeszcze wprowadzić 3 karty w salonach.
    ZaletyObecnie brsk
    WadyOszuści
  • ~Blabla / 2020-08-13 18:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Przy przedłużaniu umowy 50 tys. razy upewniałam się, czy internet pozostanie bez limitu i 50 tys. razy konsultant potwierdzał. Po miesiącu okazało się, że jednak limit istnieje i po przekroczeniu - nie, nie spowalnia - wyłącza się. Można dokupić pakiet transmisji, ale 5GB za 15 zł, co jest jawną kpiną. Zerwałam umowę (której nota bene w wersji papierowej nie dostałam) i po 10 latach korzystania z Playa przeszłam do innej sieci.
    ZaletyBrak
    WadyWprowadzanie w błąd, słaby internet, wysokie ceny, kiepska obsługa klienta
  • ~Iwona / 2020-08-13 12:00
    Ocena: 1.67 / 5
    Tragedia internet i cała oferta. Kiedyś było ok ale ok 5 lat temu. Teraz czekam na koniec umowy i nigdy więcej nie chcę mieć doczynienia z Play.
    W domowym internecie znikają mi GB mimo że nie kożystam z internetu. Nie oglądamy filmów. Syn aktualizował tylko gry legalnie zakupione.i w 20 dni zniknęło 322 GB. w pakiecie mam 200 i 100 dokupione a jak pytałam mówiono mi że będzie 200 po drodze jednak wyszło 100 ????.Porażka odradzam !!!
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Jacek / 2020-08-08 09:46
    Ocena: 1.00 / 5
    oszuści podpisują umowy w salonie bez możliwości odstąpienia od niej bez płacenia kary . Żenada naciągają i nie informują że jak podpiszesz umowę to nie odstąpisz od nie bez karty tak zwanej umownej. A program fairplay to fikcja uważajcie co podpisujecie bo zaoferują wszystko tylko żeby umowe podpisać i żeby prowizja wpadła , nawet nie ma gdzie się odwołać bo nic wyżej prócz kolsuntanta nie oferują
    Zaletyzastanawiam się
    Wadyobsługa klienta
  • ~Polskiii / 2020-08-06 00:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza siec w jakiej byłem, przy 4km od BTS mam stale 4000 MS (Pingu), do tego zrywa połączenie do 40 razy na dzień. Na moment pisania mam 0,0kB/s i dziwie się że strona została załadowana.
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
  • ~Aleksander / 2020-08-05 21:18
    Ocena: 1.33 / 5
    Kiedy umowa się kończyła firma spowolniła internet do tego stopnia ze nie dało się nic zrobić
  • ~Życzliwa / 2020-08-04 18:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa klientów - do dupy.
    Przez 1 umowę jest w miarę a potem fatalnie
    Zasięg fatalny - sygnał Play jest bardzo kiepski
    Mówią co innego a robią co innego

    NIKOMU NIE POLECAM!
    OCENA 0
  • ~Jacek / 2020-08-04 16:36
    Ocena: 1.00 / 5
    NEGATYWNA.
    Klienta traktują jak POWIETRZE.
    Nie polecam nikomu tej sieci.
    Korzystałem i nie jestem zadowolony z usług Play.
    ZaletyBrak zalet.
    WadyObsługa klientów - do dupy.
    Do tej pory nie otrzymałem faktury korygującej do wystawionej błędnie faktury.
    Zasięg fatalny - sygnał Play nakłada się na sygnał Orange w wielu miejscach w Polsce.
    NIKOMU NIR POLECAM!
    OCENA 0
  • ~mihau / 2020-08-04 16:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Zasięg DNO
    Internet DNO
    Pomoc że strony play DNO

    Kilka razy zgłaszane usterki- odp play- wina po mojej stronie.

    ZERO POMOCY!!! ... jeśli już się jakimś cudem co dzwonisz. Bo skoro zasięgu nie ma to jak to zrobić!?
    ZaletyDno!!!!!
    WadyPlay to same wady!!!!
  • ~Bartekkkkk / 2020-08-04 00:38
    Ocena: 1.67 / 5
    Witam,

    Opowiem historie w jaki sposób zostałem oszukany w Play.

    Kończył mi się abonament i zaczęli do mnie dzwonić z propozycją przedłużenia umowy i nowym telefonem.

    Korzystałem z oferty gdzie miałem darmowe połączenia w Polsce i do Krajów Uni Europejskiej i 10GB internetu.

    Pani z infolinia zaproponowała mi podwyższenie abonamentu z 110zl miesięcznie do 155zl, gdzie zachowałbym wszystkie dotychczasowe warunki + zmiana z 10GB na 70GB internetu i nowy telefon iPhone SE 128GB za 239zl.

    Zgodziłem się - i co się okazało? Pierwsza faktura jest na 319zl, gdzie ponad 160zl stanowi koszt rozmów w UE - dokładnie do Włoch.

    OSZUŚCI!

    Opłaca się jedynie przy przenoszeniu numeru z innej sieci na pierwszą umowę .

    Koszmar
    ZaletyBrak
    WadyNiejasna oferta, wprowadzanie w błąd na infolinii, zawyżanie cen, brak dostępności telefonów iPhone w ofercie, niekompetencja kadry
  • ~dawrek / 2020-08-02 17:49
    Ocena: 1.33 / 5
    Najgorsza sieć w Polsce , 600 zł rachunków miesięcznie a nawet sms'ów nie mam darmowych (żenada) Internet"NIELIMITOWANY" to 100 gb z prędkością około 3mb/s a po 100 gb poniżej 0.5ms/s
    ZaletySzukasz tu czegoś ? ups nie znajdziesz zalet :)
    WadyIstnienie
  • ~Def / 2020-08-01 15:27
    Ocena: 2.67 / 5
    Czas oczekiwania na konsultanta to jakieś nieporozumienie. Jeżeli w salonach brakuje pracowników, proponuję zwiększyć pensję.
    ZaletyObsługa mocno skromna, ale merytoryczna
    WadyDwie godziny w kolejce.
  • ~albert / 2020-08-01 14:45
    Ocena: 2.33 / 5
    od 3 dni mam z nimi wspóprace 1 dnia ok 2 dnia zmieniam ruter bo troche słaby (odziwo dostałem go 5 godz po tym). No i chój nie działa wzywam typka od sprawdzania i mówi niedziała ruter. Ja zdenerwowany dzwonie i muwie przysłana wadliwy produkt no i mówią do salonu jeć. Przyjeżdżam i muwie dziendobry dostałem wadliwy produkt i miałem tu przyjechać i żeby pan coś z tym zrobił. No i pan mówi , a jakby ktos do pana zadzwonił i powiedział wygrał pan 1000000 to by pan uwieżył? wychodze i mówie dowidzenia dzwonie do playa i pani mówi cały czas że nie ma uprawnień bo umowe zacząc może ale skonczyć jej nie.
    ZaletyBrak.
    Wadywszystko co może być w stronach do internetu czyli np. zła obsłóga klijenta itp.
  • ~Kamil / 2020-08-01 12:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć na rynku. Zasięg mieć to trzeba mieć szczęście jak w toto kotku. Internet porażka. W większych skupisach ludzi jest tragedia. Nie polecam nikomu.
    ZaletyBrak. Nie polecam
    WadyBrak zasięgu i internetu, prędkości itp itd
  • ~Dawid / 2020-08-01 12:12
    Ocena: 1.33 / 5
    Play okazał się kiepską siecią ,zasięg kiepski ,rozmowy przerywane , internet często jest fikcją . Brak jakichkolwiek popraw ,pomimo zgłaszanych problemów
    ZaletyBrak
    WadyZbyt dużo ,żeby opisywać
  • ~Czarny / 2020-07-31 17:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem klientem od wielu lat i się z nimi właśnie żegnam. Brak pomocy ze strony konsultantów, olewają, płace za internet z którego w praktyce nie korzystam - bo się po prostu nie da, prędkość jest śmieszna, ledwo 0.20 mb/s. Nie polecam nikomu tej sieci, naprawdę.
    ZaletyKiedyś było dobrze.
    WadyBrak pomocy, słaba prędkość internetu, olewanie klienta.
  • ~ktis / 2020-07-29 14:15
    Ocena: 2.33 / 5
    Od 3 tygodni predkosc internetu ok 0.35 Mb/s a czasem duzo gorsza (zalezy od pory dnia) a płace za usuge 100 Gb.Reklamacja przyjeta ,dzwoni pan i mówi zebym zresetował modem .Po tej operacji predkosc spadła do 0.10 Mb/s max .Kolejna reklamacja złozona w salonie ,mija własnie 9 dzien i nikt nie raczy zadzwonic i tak naprawde juz nie musza nic robic .We wszesniu konczy mie sie umowa i opuszczam pleya ,tylko nie wiem gdzie przeniesc numer ,czytajac opinie o konkurencji to mam wrazenie ,ze w tym kraju usługa internetowa to jakas fikcja oparta głównie na klamstwie .
    Zaletyprzez prawie 4 lata jakos sie to kreciło (były zadyszki ale do zaakceptowania)
    Wadyna obecna chwile to jest jeden wielki dramat
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 879
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 672
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 579
nju mobile
Ocena: 3.19, ilość opinii: 165
Virgin Mobile
Ocena: 2.42, ilość opinii: 149
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2507
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2227
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2087
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1872
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1046
mBank
Ocena: 1.91, ilość opinii: 796