Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play opinie

Ocena na podstawie 2790 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.47
  • Obsługa klienta
    1.42
  • Cena/Jakość
    1.29
  • Parametry
    2.00
  • Cena
    2.80
  • Niezawodność
    2.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~ja / 2022-11-17 17:11
    Ocena: 1.00 / 5
    to jest takie dziadostwo, że szok, nastawiali anten a zasięg coraz gorszy. nigdzie nie ma prawie zasiegu, juz nawet nie mowie o internecie bo to całkiem siada, ale rozmów normalnie nie mozna prowadzić. dramat i dziadostwo!!!!!
    Zaletynie ma
    Wadyjedna wielka wada
  • ~pusia123 / 2022-11-17 12:39
    Ocena: 1.00 / 5
    ten internet to jakies gówno, ledwo nawet piszę tą opienię, ciągle wyłączają GB i każą dokupywać pakiety zasrane
    Zaletybrak
    Wadyinternet, oferta
  • ~Lacky / 2022-11-16 22:46
    Ocena: 1.67 / 5
    Play do najgorsza sieć w Polsce słaby zasięg już nie mówię ze wprowadzili esim tylko dla telefonow , w zegarkach typu Apple Watch można pomarzyć , zamiast sponsorować darmozjadów typu Wojewódzki , Chilinska , Małysz , Holowczyc , Adamczyk wzięli by się za unowocześnianie tej daremnie sieci i usług !!
  • ~Malpa / 2022-11-16 21:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki istnieje pley to najgorsze ścierwo jakie istnieje nie polecam ten internet ma same wady on nie ma zalet
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
  • ~Malpa / 2022-11-16 21:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet jaki istnieje pley to najgorsze ścierwo jakie istnieje nie polecam ten internet ma same wady on nie ma zalet
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
  • ~Krzysztof / 2022-11-16 20:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Patologia gnoje wyłączają internet stacjonarny co puł godziny nie polecam naciągacze
    ZaletyNiema
    WadyWszystkie morzliwe
  • ~Wit / 2022-11-16 11:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam panią Zuzannę P z infolinii. Obniżyła abonament, wszystko dokładnie wyjaśniła, odpowiedziała na każde zadane pytanie z pełnym profesjonalizmem. Bardzo sympatyczna osoba, kompetentna. Nie wciskała na sile dodatkowych usług. Jak umowa to tylko z ta panią
    ZaletyWszystko
    WadyBrak
  • ~Klient play Zakręt / 2022-11-15 10:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam. Play zobowiązuje odbiorców internetu domowego do oddania rootera po zakończeniu umowy. Ja o tym zapomniałem (umowa na 2 lata), nie otrzymałem żadnego przypomnienia, wezwania do zdania sprzętu, smsa, niczego. Play wysłał jedynie notę obciążeniową na mój stary adres korespondencyjny, a następnie sprzedał wierzytelność (1200 zł z odsetkami) firmie windykacyjnej. Wszystkie reklamacje (mimo chęci zwrotu sprzętu) nie zostały uwzględnione. Nie warto.
    WadyFirma złodziejska, zastawiająca pułapki na klientów.
  • ~Oki / 2022-11-14 21:12
    Ocena: 2.33 / 5
    Długi czas aktywacji pakietów, drogie pakiety za granicą oraz ciężki kontakt z serwisem. Korzystam bo korzystam od lat ale się za przeproszeniem zje***o. Pozdrawiam
    ZaletyBrak
    WadyCzytaj opinie
  • ~xizis / 2022-11-14 18:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć w jakieś można być każde zgłoszenie problemu = odpowiedz w formie pisemnej iż danego dnia wykorzystaliśmy taki i taki pakiet danych bla bla a to znaczy że usługa działa. Nie obchodzi ich z jaka prędkością jakie pingi ani nic. Podajesz im powód i przyczynę na tacy a powiedzą że to wina nadajnika i obciążeń o 3 w nocy.
    Problem DC poprzez łącznie się przez prywatne serwery od 4 tygodni 24/7 Pan i tak powie ze wina nadajnika.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko od infolinii po dział inżynierów których by spokojnie osoby z KFC zastąpiły bez doświadczenia <3 Cieplutko pozdrawiam :)
  • ~Dorota / 2022-11-14 15:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka to mało powiedziane!!! Od 2 miesięcy zgłaszamy prawie całkowity brak internetu a play nieugięcie twierdzi że internet mamy! Rachunki płacić musimy, z internetu nie korzystamy bo go nie ma, zgłaszamy na wszystkie możliwe sposoby(telefon, chat, był nawet już Pan serwisant, który potwierdził brak uslugi)- kpina! Sprawa zgłoszona również do UKE oraz UOKiK. Nie pozostało nam nic innego jak zerwać umowę za co play każe płacić nam karę. "Rzetelna i wiarygodna firma dbająca o klienta!!!????????????
    ZaletyBrak
    WadyCałe mnóstwo
  • ~Krzysiek / 2022-11-14 12:47
    Ocena: 1.33 / 5
    Witam. Musze wstawic bardzo duzy negatyw. W dniu 11.11 zostala pobrana mi oplata aktywacji pakiety. Dostalem potwierdzenie sms o wlaczeniu, ale coz po naglym braku mozliwoci wysylania smsow i dzwonienia okazalo sie ze play nie wlaczyl mi tej uslugi. Czuje sie oszukany i okradziony przez państwa zabraliscie pieniadze i nic nie wlaczyliscie. Wasi konsultsnci to szkoda mowic zbywanie klienta i olewanie jak sie tylko da. Maja gotowe odpowiedzi ktore ramowo wysylaja. Zero pomocy. Dzieki wam ponosze kolejne koszty, ale co was to obchodzi prawda? Liczy sie kasa i co z tego ze zabralismy kliencie radz sobie.
    ZaletyBrak
    WadyOszustwo brak kompetencji
  • ~marcelito / 2022-11-14 00:07
    Ocena: 3.00 / 5
    Internet od kilku dni praktycznie daje dupy, o pograniu w gierki można pomarzyć.
    Zaletyczasami im wyjdzie i jest dobry net
    Wadyciągłe pakiety w grach
    średnio pomocna obsługa
    dramat
  • ~bunusz / 2022-11-13 17:23
    Ocena: 1.33 / 5
    To jest totalne dno, internet prawidłowo działa może 20 minut na dobę. Nie można przez to nawet prawidłowo odczytać emaila, nie mówiąc otwarciu strony www lub zrobieniu płatności! To jest skandal, takich oszustów i złodziei powinno się eliminować z rynku w trybie natychmiastowym!!!
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Siurek123 / 2022-11-12 20:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Odradzam. Internet nie działa. Wysoki ping nie da się załadować stron a co dopiero mówić o graniu w gry. Brak zasięgu. Nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Kokojambo / 2022-11-11 21:36
    Ocena: 1.67 / 5
    Internet po prostu nie działa
    Nie da się w nic spokojnie pograć bo masz wysoki ping i cię co chwilę rozłącza, filmy na YT nie chcą się załadować. Nawet na telefonie nie mogę czasem Instagrama odpalić.
    Czasem raz na trzy miesiące internet zacznie normalnie działać przez max 10 dni i potem znów porażka.

    Nie polecam
    ZaletyBrak
    WadyWszytko
  • ~Ja / 2022-11-11 11:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam wręcz odradzam ta sieć na każdą usługę
    ZaletyNie masz play masz spokuj
    WadySame problemy
  • ~Magda / 2022-11-11 07:38
    Ocena: 2.33 / 5
    Ciągły brak zasięgu . Dostaje tylko informacje ze ktoś się chciał dodzwonić . Problem z połączeniem się z internetem. Szkoda nawet gadać
  • ~kafi / 2022-11-10 20:38
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam ping skacze w losowych momentach z 40 do nawet 500
    Wadyduzo kosztuje
  • ~Kw / 2022-11-10 19:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Poszłam do Play i chciałam z Play ,a oni w Salonie dali mi Red Bull Mobile,bez mojej zgody.
    Kiepski zasięg ,zrywa połączenia,wyłącza się sam telefon.Jak dzwoniłam usłyszałam,że u nich wszystko dobrze,mam zmienić telefon.
    Nie mam ani rodziny ,ani znajomych za granicą ,a do rachunku dopisywali mi zapłatę za SMS zagraniczne.
    Tylko uciekać i to szybko, szkoda nerwów.
    I co im to da, ludzie jak się skończy Umowa to będą przenosić numery do innych siedzi
    ZaletyJakie zalety -----0
    WadyBardzo dużo,szkoda czasu na wymienianie
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Plus
Ocena: 1.44, ilość opinii: 1864
T-Mobile
Ocena: 1.54, ilość opinii: 1625
Mobile Vikings
Ocena: 4.71, ilość opinii: 1018
Virgin Mobile
Ocena: 2.08, ilość opinii: 469
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483
mBank
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1415
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1146