Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play opinie

Ocena na podstawie 4006 opinii

1.39 / 5

  • Oferta
    1.47
  • Obsługa klienta
    1.41
  • Cena/Jakość
    1.29
  • Parametry
    2.00
  • Cena
    2.80
  • Niezawodność
    2.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krzysztof / 2024-02-07 22:58
    Ocena: 1.67 / 5
    Play ma oferte tylko dla nowych klientow.Starych maja gdzies.Rata za urzadzenie jest polaczona z abonamentem i naliczana jest w nieskonczonosc.Obsluga to prawie zero.Potrafia klamac ze wina kuriera,a nie wyslali umowy.
    Dziwnym trafem umowa po przejsciu na czas nieokreslony spowodowala zwolnienie predkosci w tym samym miejscu z 25 do 7 Mb/s.
    Hitem jest propozycja przejscia z numerem na karte do konkurencji zeby wrocic to bedzie 10-15pln taniej,a i tak o 10drozej niz obecnie place za trzy numery.
    Play bierze przyklad z plusa ,bo kiedys sie oplacalo teraz jak maja polityke zeby przeniesc do konkurencji to kto przeniesie na miesiac ?
    Konkurencja daje to samo i pol roku free przy 24miesiacach.PLACE 155ZL ZA TRZY NUMERY A PROMOCJA DAJE 167 ZA TO SAMO :)
    ZaletyZalety ?Naklaniaja do przejscia .
    WadyCzat to totalne dno.Rata za telefon ,naliczana po uplywie abonamentu zgodnie z umową .Zaden operator tak nie ma.
  • ~Mateusz / 2024-02-07 21:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet "światłowodowy" to jakaś porażka . Światłowodu to on nie widział. Prędkość w umowie 600 Mbps a w rzeczywistości max 100 Mbps i to przez pół miesiąca działał . Od 1,5 mc jest awaria . Zgłoszone kilka razy , otworzone kilka zgłoszeń i nikt nie zajął się naprawą . Na infolinię nie ma co dzwonić bo i tak nic nie zrobią , zero możliwości załatwienia czegokolwiek . Omijać szerokim łukiem .
    Zaletybrak
    Wadyzerowa obsługa , zerowy serwis , dno .
  • ~Xxx / 2024-02-07 18:56
    Ocena: 1.67 / 5
    Opłacam światłowód o prędkość 600mb/s ,od dwóch miesięcy działa mi z prędkością od 15mb/s do 35mb/s i play nie jest w stanie naprawić tej usterki ,Wykonałem bardzo dużo telefonów w tej sprawie ale nie są w stanie naprawić tej usterki .
    ZaletyBrak zalet
    WadyNie wywiązują się z umowy
  • ~Docia / 2024-02-07 18:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet i to swiatlowod nie działa już ponad miesiąc...wieczna awaria.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Ja / 2024-02-07 18:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma play 360 a naprawia dla nich digitalcare. Samsung s21 wysłany z pękniętym wyświetlaczem co obejmuje ubezpieczenie. Nie uczciwa firma stwierdziła że uszkodzona plyta glowna i koszt ponad 1600zl ???????? nie zgadzając się na odpłatna naprawę dostałem informację że albo robię odpłatnie albo nie zrobią nic nawet z w ramach ubezpieczenia bo taki play ma"regulamin" Bandyctwo i oszustwo. Oczywiście nie uzyskałem informacji na jakiej podstawie stwierdzili uszkodzenie płyty głównej bo ja posiadam ekspertyzę przed oddaniem do pseudo serwisu i plyta glowna nie była do wymiany ???? Jak mam uzyskac informacje jak zostala uszkodzona plyta glowna, skoro przed oddaniem do serwisu nie byla? Chciałem naprawić tylko to co jest objęte ubezpieczeniem! Oddałem telefon działający, z pęknięta obudowa i delikatnie trzeszczącym głośnikiem!!! Mysle ze jest to specjalne dzialanie digital care aby nie naprawiac telefonow...Też zajmę się tym prawnie gdyż trzeba tępić tak nie uczciwe firmy! Nie polecam i dziwię się że firma play ma z nimi podpisane umowy i psuje też sobie opinie. Proszę o odpowiedź
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Daras007 / 2024-02-07 09:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak wchodzili przed laty na rynek to chociaż była jakość w konffrontacji do ceny , dzisiaj szkoda
    ryzykować z jakąkolwiek ofertą od nich , złodziejska i wyrachowana firma !!
    Zaletybrak zalet
    Wadytylko wady
  • ~Nie polecam play / 2024-02-06 21:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam play!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ZaletyBrak Brak Brak Brak Brak Brak Brak Brak Brak Brak Brak Brak
    WadyWszystko Wszystko Wszystko Wszystko Wszystko Wszystko Wszystko Wszystko Wszystko
  • ~antyfan play / 2024-02-06 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    oszalamiajace 200kb/s odradzam serdecznie internet nie warty ceny
    Zaletybrak brak brak brak brak brak brak brak brak brak brak brak brak brak
    Wadywszystko
  • ~Grażyna / 2024-02-06 16:43
    Ocena: 1.33 / 5
    Nigdy internet w Play, marzę o końcu umowy, by wreszcie móc korzystać z internetu. Ten od Play potrafi zrywać nawet 20 razy dziennie. Reklamowałam tą usługę, dostałam informację, że dopiero gdy usługa nie działa 12 godzin to mogę liczyć na obniżenie ceny. Koszmar.
    Grażyna Maciejewska
    ZaletyBrak
    WadySame wady, jakość żadna.
  • ~Marek / 2024-02-05 20:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet falujący . W moim miejscu zamieszkania
    pracownik zakładający kabel światłowodu mówił
    że będzie dołożony wzmacniacz sygnału . Myślę
    że to wielka ściema. Nie można normalnie pracować a oglądaniu bez zacięć i gubieniu internetu można zapomnieć. Nie polecam.
    Mam abonament w Play od lat mam pomysł na przejście na konkurencję lub satelitę. Nie będe dzwonił po konsultantach bo to niema sensu. To są wyrzucone pieniądze.
    ZaletyBrak
    WadyFalujący sygnał. Zanikający sygnał do ZERA.
  • ~Klient / 2024-02-05 14:31
    Ocena: 1.00 / 5
    NAJGORSZA SIEĆ JAKA MOŻE BYĆ TERAZ NA ISTNIĘJĄCYM RYNKU NIKOMU NIE POLECAM JEDNO OSZUSTWO I NACIĄGANIE LUDZI!!!!!!! NIC NIE JEST ZGODNE Z UMOWĄ DOPISUJĄ CO CHCĄ.A ROZMOWY Z INFOLINIĄ NICZEGO NIE ROZWIĄZUJA
    Zaletyniema
    WadyBardzo dużo
  • ~Olek / 2024-02-05 11:54
    Ocena: 2.00 / 5
    Sieć marketingowo robi szpagaty ..
    ile to nadajników nowych oddała ...

    5G a na Śląsku LTE ...chodzi z prędkością 0,7 MB....
    Wydali kupę kasy na nadajniki w związku z tym robią podwyżki ,likwidują darmowe bonusy, m.innymi stan darmowy w Play, zwiększają kwoty doładowań do przedłużenia ważności karty z 20pln do 25pln.
    pora się zwijać do konkurencji.
    ZaletyMało
    WadyCeny
  • ~Redzik / 2024-02-05 09:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, pracownik salonu rozwiązał ze mną umowę przedwcześnie, przy złożeniu reklamacji na tą czynność, play ją odrzucił, przez co obciążył mnie kosztami za zbyt wczesne zerwanie umowy. nie nie dały rozmowy z BOK, uważają że to moja wina i na nic się dały tłumaczenia. Byłem ich klientem 15 lat, nie polecam , ja napewno nie wrócej do nich.
    Zaletybrak
    Wadyniekompetentni pracownicy
  • ~Marek / 2024-02-04 15:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwszy raz podpisałem z tą siecią umowę. Przedstawiciele monter nie potrafi nic pozadnie zrobić od listopada czekam aż ruszy ktoś dupe i podłączy ruter prawidłowo zgłaszałem 3 razy w placówce i 5 razy na infolini i za każdym razem ta sama Gatka,: ktoś się odezwie ,kpiny !!!! Nie polecam tej sieci żałuję że nie czytałem opinie w czesniej
    ZaletyMile panie jak by mogły to nawet podtarł by klijetowi dupe żeby tylko podpisać
    WadyDokładniej dobierać personel, a ten co jest teraz to ukarać i wywalić na pysk
  • ~Marek / 2024-02-04 15:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwszy raz podpisałem z tą siecią umowę. Przedstawiciele monter nie potrafi nic pozadnie zrobić od listopada czekam aż ruszy ktoś dupe i podłączy ruter prawidłowo zgłaszałem 3 razy w placówce i 5 razy na infolini i za każdym razem ta sama Gatka,: ktoś się odezwie ,kpiny !!!! Nie polecam tej sieci żałuję że nie czytałem opinie w czesniej
    ZaletyMile panie jak by mogły to nawet podtarł by klijetowi dupe żeby tylko podpisać
    WadyDokładniej dobierać personel, a ten co jest teraz to ukarać i wywalić na pysk
  • ~karol / 2024-02-03 19:07
    Ocena: 1.67 / 5
    jakos internetu jest tragiczna chce poogladac musze czekac 10 minut za nim sie wczyta co kolwiek, chce zagrac w gre nie da rady 500ms
    przy składaniu umowy z play podalem warunki okokicy i zapytalem sie czy mimo to intenrt bedzie chodzil dobrze uslyszalem odpowiedz ze to nie bedzie przeszkdzalo w jakosci internetu pomimo tego ze zapewniali ze bedzie dobrze tak nie jest powiedziano mi ze internet bedzie chodzil z szybkascia 300mb/s aktulanie mam zaledwie 3mb/s
    Zaletyszybko i sprawnie podpisana umowa
    Wady-tragiczna jakosc internetu
    -zła jakosc zasięgu
  • ~Klaudia / 2024-02-03 17:33
    Ocena: 2.00 / 5
    Śmieszna firma, router mi nie działa, infolinia każe mi iść do Salonu Play i tam mi na nowy wymienią, byłam w pięciu i dopiero w piątym się dowiedziałam, że w salonach nie ma routerów i wymiana jest poprzez zgłoszenie na infolini. Rozmawiałam z trzema konsultantami z infolinii i każdy mówił, że muszę iść do salonu i dopiero za czwartym razem miły Pan powiedział, że w salonie nie ma Play Boxów i trafiałam na niekompetentnych pracowników. Pan zrobił zgłoszenie i technik do mnie przyjedzie z wymianą. Weźcie ogarnijcie to kierownictwo i szkolenie pracowników, bo to jakiś kabaret.
    ZaletySkuteczne wypełnianie czasu klienta na proszeniu się o wymiane routera. Nie da się z wami nudzić, zapewniacie rorekoster emocjonalny.
    WadySystem i kierownictwo do wymiany.
  • ~Karolina / 2024-02-03 16:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra.Naliczana oplata za urzadzenia,ktore splacone sa od dwoch miesiecy do abonamentu.Na infolini nikt nic nie wie albo wprowadzaja w blad.Jeden plus za Pana,po kilku konsultantach trafil sie jeden kompetentny,ktory pomogl.
  • ~Piko / 2024-02-03 16:34
    Ocena: 2.00 / 5
    Play jest już tylko CIENIEM tego Playa sprzed sprzed ponad 10 lat. OLD PLAY R.I.P.
  • ~Stała klientka Play / 2024-02-03 13:09
    Ocena: 1.33 / 5
    Jestem od kilku lat klientką Play, mam 3 aktywne numery. To co teraz wyprawiają ze zmianami i jak bardzo nie szanują stałego klienta, woła o pomste do nieba. Nic nie zyskają tymi zmianami, a jedynie stracą klientów. Jeśli dezaktywują stan darmowy w OdNowie i zlikwidują małe pakiety SMS, minuty rozmów i internetu, bez terminu ważności, to już nie pozostaje mi nic innego jak przenieść numery, żeby nie generować niepotrzebnych kosztów. Jako stała klientka czuje się cholernie rozczarowana i nieszanowana jako stała klientka. Jeżeli firma nie dba o stałych klientów, zmienia koszty i warunki na niekorzyść klienta, to czeka ją rychły koniec w środowisku wolnego rynku. To jest wprost niewiarygodne jak trzeba być ograniczonym pod kątem rynkowym, żeby wprowadzać takie zmiany. Jako dla stalej klientki, nieudolny zarząd Play, narobił tylko kłopotów, bo jestem zmuszona szukać innego operatora i z dużym prawdopodobieństwem przeniose numery aby nie genrować niepotrzebnych kosztów.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4006
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3708
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2720
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2387
Mobile Vikings
Ocena: 4.64, ilość opinii: 1141
Lajt Mobile
Ocena: 4.13, ilość opinii: 906
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4165
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3437
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2529
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1881
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177