Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play opinie

Ocena na podstawie 1034 opinii

1.49 / 5

  • Oferta
    1.60
  • Obsługa klienta
    1.49
  • Cena/Jakość
    1.37
  • Parametry
    2.00
  • Cena
    2.80
  • Niezawodność
    2.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krystyna / 2020-12-30 10:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Oszukują klientów. Przez zaległość został wyłączony numer a nadal przychodzą rachunki wykazujące dodatkowe opłaty jak HBO.To bardzo dziwne. Cuda i starter zakupiony w sklepie bez rejestracji na internet po telefonie na infolinię doliczany do rachunku tłumaczą tym że podpisałam umowę. Gdybym podpisała umowę w salonie to otrymalabym kartę. Pi złożeniu reklamacji jeżeli sprawa nie zostanie wyjaśniona to skieruje sprawę do sądu. Zaległość niewielką spłacam w ratach dla mnie obecnie możliwych
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie
  • ~Kacper kwh / 2020-12-30 02:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam problem z play od 2 miesiecy jak wziąłem pierwszy raz u nich umiwe to bylo dobrze ale teraz coraz gorzej nie zycze nikomu zeby gral ktos u nich abonament. Oni wmawiaja komus że to jest jego wina zawonie do niech prawie codzienie dopiero jeden z pracownikow play wysalal mi konfigurację która pomogla mi ale nie zadlugo bo nastepnego nia mialem znów 5000pingu. Tagrze nie polecam nikomu playa o slabych nerwach i o nadziei że bedzie lepiej oni tylko mysla o sobie jak zarobic a sie nie narobic. Z dnia na dzien mam coraz gorzej. Nie wiem co mam robic czy odejsc od tych złodziei czy co bo ostatnio przedłużyłem umowe z wiara że bedzie lep8ej ale to nic nie dako znow mi peqnie wysla konfiuguracje ktura pomoze mi na jeden dzien nawet nie caly. Jak ktos sie z tym juz spotakl i uporal to prosze o kontakt w kom.( mam tez 00,1czasami ale czesto pobierania a wysylania mam 2.00)
    ZaletyJedna zaleta to ze jak sie zaplaci to szybko włączają to za co sie placi a i tak nie dziala
    WadyWszystko co zwianane z internetem play
  • ~Dominik / 2020-12-29 13:49
    Ocena: 4.67 / 5
    Spoko. Raczej bezproblemowi i mają dobre warunki.Mam u nich 5 nr i wszystko jak trzeba.
  • ~Martyna / 2020-12-28 22:41
    Ocena: 3.33 / 5
    Sieć jako taka-zła nie jest,lecz abonament jest dosc wysoki i niestety kwota abonamentu ciągle jest wyzsza niz w umowie.. Nie podoba mi się także jakość internetu.Jest poprostu słaby. Poza tymi rzeczami nie mam nic do zarzucenia
    Zaletydobra jakość połączeń i brak problemów z SMS,MMS.
    Wadysłaby zasięg internetu
  • ~Angelika / 2020-12-27 18:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Gdybym mogła to bym dała -10. Sieć straszna. Naciągają ludzi jak tylko mogą.
    ZaletyBrak jakichkolwiek zalet
    WadyBoże ten Play to jest najgorsza sieć. Nie dość że oklamują w salonie. To jeszcze rachunki za abonament który miał wynosić np 90zl przychodzą po 200 parę zł a telefon ani karta są nie używane no to jak to jest możliwe. Kolejna sprawa Internet płaci człowiek za nie wiadomo co jak ani zasięgu ciągle rozłącza z telefonem a połączyć się z telefonem i laptopem w jednym czasie to graniczy z cudem. Nikomu nie polecam ludzie omijajcie te sieć szerokim łukiem
  • ~KasiaKasienka / 2020-12-25 05:24
    Ocena: 1.00 / 5
    W roamingu zawsze to ja (jako jedyna w play) mialam problemy z połączeniami i internetem. Internet mialam zawsze znerfiony (w centrum Warszawy 2mbit/sekunde xD) Teraz przeszlam do Viking Mobile, ktora tez uzywa infrastruktury sieci Play i od razu internet wskoczyl na 60mbit/sekunde xD
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Robert / 2020-12-24 19:32
    Ocena: 5.00 / 5
    Ja myślę i jako wieloletni klijent że jak na razie moja oferta rodzina L jest najlepsza oferta na rynku plus 70gb na każdy numer.plus dobrałem TV i internet stacjonarny o wielkości 150gb.wszystkie inne oferty jakoś blado wypadają.jest wielkie ok!:)
  • ~Kaś / 2020-12-22 21:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Kłamią, naciągają, kolorują... uważajcie. Takie rachunki dostaje że to się w głowie nie mieści! W dodatku za nic, sprzęt dostałam gówniany, nie wspomniał o wielu rzeczach! To się nawet do lombardu nie nadaje. Internet coraz gorszy, ciągle rozłącza. Odliczam miesiące do końca umowy.
    Zaletyżadne
    Wadywiele pomijają, rachunki z kosmosu, kolorują
  • ~p@ula / 2020-12-22 14:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Play, to firma która nie reprezentuje żadnych wartości. Nie mają szacunku do klienta ani jego portfela. Wręcz przeciwnie, stosują sprytny system niedomówień i kruczków, dzięki któremu naliczają wysokie kwoty bez opcji ich odzyskania. Nie dbają o klientów, a osoby ze słabą pamięcią pozwolą im najeść się do syta. Jeżeli cenisz uczciwość i rzetelność w żadnym razie nie wybieraj tego operatora. Nie bez powodu mają tak niechlubną opinie w sieci. Nauka na naszych błędach powinna wystarczyć, tym bardziej, że jak widać jest nas tutaj wielu.
    ZaletyBrak
  • ~Barbara / 2020-12-21 14:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam tylko oszukują pan obiecuje co innego a potem jest całkiem inaczej idąc pytać czemu mają cię w dalekim poważaniu traktuje cię jak intruza wszystkim odradzam ta sieć!!!!!
    ZaletyNiema na dzień dzisiejszych żadnych zalet brak zasięgu !!!!
    WadyDużo by pisać o wadach
  • ~WIESŁAW / 2020-12-20 14:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Przy zawieraniu umowy pobrano o demnie 1000zl kalcji ktora mieli oddac po trzech wplatach minely trzy wplaty okazalo sie ze przedluzono o nastepne trzy wplaty minelo szesc miesiecy i nadal nie moge odebrac swojej kalcji jest to szantarz ze strony operatora play .Mam zamiar podac play do sadu o zwrot kaucji plus odsetki innego wyjscia niemam
    Zaletybrak zalet
    Wadybrak ucciwosci
  • ~Marek / 2020-12-20 12:58
    Ocena: 1.33 / 5
    Mam 4 numery w Play przed świętami telefony które mnie interesują kosztowały 99zł a teraz 219 taka promocja od Play na święta - odchodzę
  • ~Paulina / 2020-12-18 12:55
    Ocena: 1.67 / 5
    Gorszej sieci nigdy nie miałam, po dwóch latach umowa się automatycznie przedłużyła. Po czym zaczęłam dostawać coraz to większe rachunki, w końcu z 60 zł zrobiło sie 130 zł, kompletnie nie wiem za co. Zerwałam umowę w Sierpniu, dzisiaj dostałam informację, że wszedł na moje konto komornik, bo mam niezapłacony rachunek za wrzesień, nie dostałam wcześniej ponaglenia ani nic w tym stylu, od razu windykacja, to po co tyle tam tych konsultantów.
    Dno i wodorosty!
    ZaletyŻadnych
    WadyInternet 10GB starczał na 4 dni.
  • ~Arkadiusz / 2020-12-17 17:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści! Nienawidzę tą gównofirme. Internet domowy nie działa, nie mogę normalnie filmy oglądać, mimo tego ze 2 razy został wymieniony modem, nie chcą przyjmować reklamacje! Oszukali mnie na telefon komórkowy, na początek mówią jedno później wychodzi drugie. Robią wszystko żeby podpisać umowę, oszukują konsultanci obiecują to czego nie istnieje!
    Zaletynie ma
    Wadywszystko
  • ~rsdghdfhd / 2020-12-16 19:54
    Ocena: 1.67 / 5
    Bardzo żałuję, że wybrałem te sieć. Nie posiada ona żadnych zalet nad innymi sieciami a niesie za sobą wiele problemów np. Numery telefonu typu scam/spam zapisane na karcie przez operatora, problemy z aplikacją play24 oraz ciągłe, nieustanne "nękanie" przez obsługę klienta jak i przez samo biuro.
    ZaletyMniej więcej dobry zasięg. (przynajmniej w mojej okolicy)
    WadyOperator zapisuje numery telefonu na karcie sim
    brak formuł w dobrej cenie
    ciągłe nękanie ze strony obsługi klienta
  • ~wald / 2020-12-15 19:00
    Ocena: 1.00 / 5
    żenada, wałki i jeszcze raz wałki. przenioslem numer z orange na karte do play na abonament.. najgorsza decyzja w moim zyciu.. nie polecma ludzie naprawde tej siec gadanie u nich maja donre ale sa natarczywi i za duzo chca czlowiekowi wcisnac na raz .
    ZaletyZadnych zalet
    WadyWszystko
  • ~Lusia23467 / 2020-12-15 07:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma oszukuje swoich klientów i nie wywiązują się z umów doliczają własne koszta kiedy klient nie brał np karty internetowej dodają płatne usługi premiom która jest płatna 30 zł do tego oszukają w fakturach dodają koszty za zeszły rok kiedy wszystko jest opłacone wciskają na siłę pakiety internetowe kiedy jest 70 GB internetu . Ogólnie nie polecam tej playowskiej firmy bandy i oszustów .
    WadyWszystko nie jest w tej firmie ok
  • ~M / 2020-12-14 20:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprzedali mi umowę w której płace 265zl miesięcznie, sam, za jeden abonament, a miałem płacić 150zl i nie da się tego zmienić w żaden sposób, oszuści! Nie polecam, uważajcie na kruczki, które niepostrzeżenie wciskają.
  • ~Tadeusz / 2020-12-14 19:34
    Ocena: 1.67 / 5
    Od miesiąca są problemy z połączeniem.
    Dzwonię do żony minuty lecą a głosu nie słychać.
    Trzeba się rozłączyć i zadzwonić jeszcze raz i dopiero jest dobrze. Mamy oboje w Play i oboje te same problemy. Teściowa też ma w Play i też nażeka. Jak dzwonimy do innej sieci to jest ok.
    Mamy już dosyć tej sieci. Czekamy aż się skończy umowa i nara.
  • ~Wiolaa / 2020-12-14 12:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Sieć bez zasięgu
    Pracownicy nierzetelni,celowo nie informujący klienta o ważnych punktach umowy,takich jak końcowa data trwania umowy.
    Podpisałam umowę o usługę i aparat na 24 miesiące,a po roku umowa została przekształcona w tzw."duet", gdyż dobrałam również aparat i abonament dla córki.
    Pracownica dokonująca zawarcia ze mną umowy nie poinformowała mnie iż opłaty za mój aparat i abonament jakimś cudem wydłużają się o kolejne 24 miesiące,a abonament i opłaty za aparat córki będzie trwał przez ,o dziwo 36 miesięcy.
    W ten oto sposób zostałam zwyczajnie podstępnie oszukana.
    Reklamacja w tej sprawie nie została w ogóle rozpatrzona.
    Odradzam usługi tej sieci.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1034
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 951
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 752
Plus
Ocena: 1.55, ilość opinii: 718
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 180
Virgin Mobile
Ocena: 2.39, ilość opinii: 157
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2540
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2274
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2157
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1945
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1062
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 862