Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play opinie

Ocena na podstawie 711 opinii

1.49 / 5

  • Oferta
    1.62
  • Obsługa klienta
    1.49
  • Cena/Jakość
    1.37
  • Parametry
    2.00
  • Cena
    2.80
  • Niezawodność
    2.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Kesil / 2020-04-16 18:37
    Ocena: 2.33 / 5
    Od prawie 8 lat jestem w tej sieci, a spotkała mnie taka przykra sytuacja. Kilkakrotne próby rozmów z konsultantami i prośbami o pomoc, kończyły się zwykłym zbyciem i zerową pomocą w sprawie.
    Zablokowano mi połączenia, w dodatku nie z mojej winy. Różni konsultanci mówili, że co rusz coś innego jest przyczyną.
    W końcu po przyjęciu reklamacji, mogę czekać 30 dni, dla pocieszenia może 7, bez połączeń, smsów, oraz Internetu. Dla osób nie opłacających faktur, Play ma możliwość 7-dniowego ściągnięcia warunkowo blokady połączeń, a dla dobrych płatników, z powodu błędu systemu, nic się nie da zrobić. Mimo próśb, ponieważ pracuje aktualnie zdalnie, głównie na rozmowach przez telefon. Kiedy chodziło o przedłużenie abonamentu, potrafiono dzwonić po kilka razy w ciągu dnia. W odwrotnej sytuacji niestety zero jakiejkolwiek reakcji, czy chociażby chęci pomocy w rozwiązaniu sprawy. Jednym słowem jestem rozczarowana podejściem do klienta, do jego spraw.
  • ~Riko / 2020-04-16 18:06
    Ocena: 3.00 / 5
    Play daje free internet 10g czy ktoś wlanczyl to czy to jakaś podpucha
    ZaletySzybkie załatwienie klijenta
    WadyInternet siedzę więcej na wfi niż internet paky a 3 dni i już 2 g wykorzystałem dziwne prawda
  • ~Franeeek / 2020-04-15 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorsza sieć w jakiej byłem
    internet 50 kb/s obsługa klienta fatalna
    dzwoniłem do nich czekałem 20 minut po czym rozłączyli się
  • ~Igor / 2020-04-15 17:13
    Ocena: 2.33 / 5
    Nie polecam!! Nie uczciwa i nie rzetelna firma. Dobra obsługa klienta.
  • ~Marcin / 2020-04-15 17:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Przygoda z play trwałą wiele lat, dlaczego tak długo? Ponieważ zawsze nie było czasu na przyjrzenie się ofercie innych sieci,aż w końcu nadeszła ta chwila. Kilka numerów (abonament i karta - czyli dzieci, dziadki)było od 2013r i co zaproponował play za wieloletnią współpracę? Nic sensownego. Zatem przeniosłem 4 numery do innego operatora na o wiele lepszych warunkach. Dzisiaj przenoszę następne dwa numery.
    Został tylko mój abonament + internet do domu. Dlaczego? Bo niestety w domu najlepszy zasię dla internetu ma właśnie play. Ale..... Powiedziałem, że kończę w punkcie, że kończę współpracę, więc zaproponowano mi ofertę - gorszą od poprzedniej :-), a ponieważ nie zgodziłem się teraz codziennie mam telefon z "obsługi klienta z kolejnymi propozycjami, każda taka sama (ha ha ha), nawet przełączano mnie do działu ofert specjalnych i znowu to samo. Świadczy to o chaosie i braku przekazu informacji w firmie. Ponieważ mam jeszcze 3 tyg., a cała sytuacja mnie bawi to jeszcze się trochę z nimi podroczę.

    PLAY=PORAŻKA, żałuję tylko, że nie słuchałem kolegi i szybciej nie wykonałem tego ruchu. Firma korzystała z mojego NYGUSTWA. Nie wspomnę o wszelkich możliwych opłatach dodatkowych.

    Przeniesienie numeru nie jest trudne. Parę minut rozmowy, a resztę wykonuje wasz nowy operator.

    Pozdrawiam i zachęcam do przyjrzenia się ofertom u konkurencji.
    Zaletyzasięg w mojej okolicy większy niż u konkurencji
    Wadyczuję się jak owca golona z każdej strony, dodatkowe opłaty, których nie byłem świadomy, reszta informacji w ocenie ogólej
  • ~Miki / 2020-04-15 16:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Najbardziej chciwa sieć w jakiej byłem. Czekam już tylko na koniec umowy i nigdy z nimi już nie będę współpracował, wam również odradzam, chyba że chcecie płacić najdroższe Rachunki za telefon ever.
  • ~Nick / 2020-04-15 12:20
    Ocena: 2.00 / 5
    Sieć play uwielbia oferować promocje w stylu darmowy internet na kartę, 10 GB internetu z okazji pandemii. Jednak kiedy będziecie chcieli państwo z nich skorzystać usłyszycie ze oferta nie dotyczy waszej taryfy. Bez względu na to jaką posiadacie. Zawsze będzie coś nie tak. Nie polecam sieci. Póki płacicie im za wszystko nawet najmniejsze pierdoły jest ok. Ale jeśli za oferują wam coś „za darmo” to będzie to kłamstwo. Uwielbiają kłamać i robią to non stop.
  • ~Pazdan / 2020-04-14 23:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Ponad 2 tygodnie przez większość dnia brak uslugi... Gdzie normalnie jest 4g pełne.
    ZaletyBrak
    WadyKiedys najlepsi teraz najgorsza sieć
  • ~Eliza13 / 2020-04-14 20:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, pracuję zagranicą i nigdzie nie mogę się dodzwonić. Przerywa i rozmowy zawsze są nie dokończone. By załatwić jakieś sprawy urzędowe w Polsce proszę rodzinę by dzwoniła w moim imieniu, ponieważ jeszcze nigdzie się nie dodzwoniłam by nie przerwało rozmowy, najdłużej połączenie trwa do minuty, to już trwa ponad rok!!! Za kilka miesięcy kończy się umowa i zrywam z tym nieodpowiedzialnym operatorem. Porażka co reprezentuje sobą PLAY.
  • ~Luk / 2020-04-13 19:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Odradzam wszystkim Play każdym operator na rynku posiada dużo korzystniejsza ofertę
    ZaletyBrak
    WadyNajgorzej na rynku z ofertami
  • ~Leon / 2020-04-13 15:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalny badziew. Przerywanie i zła jakość rozmów, powolny internet, kiepska obsługa klienta, stały spam reklamowy
    Zaletynie zaobserwowałem - kiedyś cena, obecnie nic
    Wadywszystko jak w opisie
  • ~Zawiedziony / 2020-04-12 23:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Przy przeglądaniu internetu potrafili mi ponad 10GB dziennie transferu pobrać i co ciekawe ,też wtedy jak router był wyłączony , jak zadzwoniłem i zwróciłem im uwagę ,że 100GB wystarcza mi na góra 2 tygodnie przy przeglądaniu poczty i youtube ,to powiedzieli ,że tak może być,po prostu zmieniam operatora , bo nie ma sensu tracić nerwów !!!
    ZaletyDość dobry zasięg
    WadyOkradają dopisując pobrany transfer
  • ~Mrsyellow / 2020-04-11 11:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć! Naliczają sobie opłaty, a gdy już człowiek zauważy, że jest coś nie tak to nawet nie potrafią tego wytłumaczyć, wymyślają, że to za nieterminowa płatność ale psikus płaciłam terminowo :) odpowiedź konsultanta : hmm no to nie wiem dlaczego ale porozmawiajmy o przedłużeniu umowy... Oszustwo i tyle. Od razu po zakończeniu umowy zrezygnowałam z ich usług. Tragedia.
    ZaletyBrak :)
    WadyWszystko
  • ~adrian / 2020-04-09 22:27
    Ocena: 1.00 / 5
    wzialem internet miesiac temu i miesiac sie tylko i wylacznie mecze! T R A G E D I A
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Ktosxxxx / 2020-04-09 20:12
    Ocena: 2.33 / 5
    Fakt, internet w play jest slaby. Zgodze sie z wszystkimi opiniami. Jednak ludzie do ktorych dzwonimy na obsludze klienta, to tylko ludzie ktorzy sa tam zatrudnieni. Owszem pretensje do operatora play i kierownictwa a nie do ludzi na ktorych wyzywacie sie bo wam cos nie dziala. Sa tam zeby wam pomoc ale to tylko ludzie oni nic na to nie poradza ze nie macie zasiegu czy faktura jest wyzsza. To ich praca.
  • ~TK / 2020-04-09 13:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma porażka, okropna obsługa, brak poszanowania klienta, kiepskie oferty
    tylko czekają na okazję jak wyciągnąć jak najwięcej kasy
    i tylko to się liczy. Po podpisaniu umowy już nie jesteś dla nich żadnych klientem.
    Szczerze nie polecam, a wręcz odradzam!!!
    Zalety...
    Wadyobsługa klienta, infolinia, działanie na szkodę klienta a w razie kłopotu klienta jest pozostawiony sobie sam.
  • ~WR / 2020-04-08 14:22
    Ocena: 1.00 / 5
    NEGATYW - Nie polecam Play najgorsza sieć na rynku, czekam na zwrot naprawionego telefonu od marca do dziś nikt ze mną się nie kontaktował Play oświadcza iż telefon został wysłany do Serwisu Play ul Działkowa 62 Warszawa i tam nie mają z nią kontaktu ani telefonicznego ani @. Trudno przepadł pani telefon słyszę co ?
    Ludzie to jakaś paranoja Play w Wejherowie Salon pracuje, poczty pracują, kurierzy jeszcze pracują koszmar jakiś.
    moja reklamacja 227957419 POMOCY !
    ZaletyŻadne
    WadyJakie
  • ~rozczarowany / 2020-04-07 17:02
    Ocena: 1.67 / 5
    pracownicy chamscy olewający klienta na nowy ruter czekam ponad miesiąc. jak już cię mają to mają cię w dupie. ważne dla nich jest tylko abyś przy rozmowie telefonicznej dobrze ocenił. klient jest w ciemnej dupie.
  • ~Piotr W. / 2020-04-07 14:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa Klienta to porażka. Nie szanuje się tych co płacą setki złotych miesięcznie. Nie polecam. Infolinia to brak kompetencji i wiedzy. Nie potrafią nawet wysłać pod właściwy adres. Pomimo, weryfikowania adresu do wysyłki. Firma Play to totalne dno.
  • ~Marta / 2020-04-07 13:44
    Ocena: 1.67 / 5
    Doładowałam konto za 30zl i cisza, nie mam środków na koncie. Nr jest na firmę, potrzebny jakiś kod.Chcialabym tylko odzyskać swoje pieniądze. Także lece po nowy starter innej sieci. Brawo play, naprawdę dbacie od klientów. Ciśnienie nigdy nie będzie za niskie.
    WadyInternet zamula, problem z informacją
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 711
Orange
Ocena: 1.48, ilość opinii: 610
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 540
Plus
Ocena: 1.61, ilość opinii: 437
nju mobile
Ocena: 3.09, ilość opinii: 161
Virgin Mobile
Ocena: 2.43, ilość opinii: 137
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 867
mBank
Ocena: 1.93, ilość opinii: 723
ITAKA
Ocena: 2.70, ilość opinii: 392
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 353
Netflix
Ocena: 2.58, ilość opinii: 244
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 172