Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

DHL opinie

Ocena na podstawie 410 opinii

1.22 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.12
  • Cena
    1.33
  • Oferta
    1.33
  • Czas dostawy
    1.29
  • Cena/Jakość
    1.24

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Monika / 2019-05-04 22:38
    Ocena: 3.00 / 5
    Dziś po otrzymaniu wiadomości cały dzień czekałam na przesyłkę ,wykonałam telefon do kuriera ktorego on nie odebrał po wejściu na stronę i wpisaniu numeru przesyłki okazało się że nie poprawny adres jak to możliwe zawsze przesyłka docierając
    Masakra
    WadyCi to za kurier w nosie miał dostarczenie dziś przesyłki
  • ~GZ / 2019-05-02 17:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wierzyłam w opinie dopóki sama się nie przekonałam. DHL to najgorsza możliwa firma kurierska. Nie ma mowy o dostarczeniu przesyłki we wskazanym czasie, zero możliwości kontaktu z kurierem gdzie w innych firmach to STANDART !!! infolinia w niczym wam nie pomoże bo prawdopodobieństwo skontaktowania się z żywym człowiekiem jest mniejsze niż wygranie w totka. Bardzo bardzo odradzam. Dhl jesteście beznadziejni
  • ~Poszkodowany / 2019-05-02 17:07
    Ocena: 1.00 / 5
    DHL celna i kurierzy są tak daremni i żałośni że asz strach poco jest ta firma niech zlikwiduja to dziadostwo w groma żeby ludziom cło nakładać i kasę wyłudzac z paczek opłacanych robią szacher macher i już paczka płatna za magazyn gramature i inne gówno stanowczo odradzam to firme
    ZaletyBrak im jakichkolwiek zalet
    WadySą daremni niech za robotę się wezmą uczciwą a nie kasę wyłudzac od ludzi
  • ~DHLssie / 2019-05-02 14:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier debil nie potrafi zadzwonić mimo że jest się ulicę dalej.
    ZaletyNic
    WadyBeznadziejny system informowania kiedy przesyłka dotrze. Nie dostałem żadnej informacji na maila.
  • ~Ewa / 2019-05-02 13:36
    Ocena: 1.00 / 5
    DHL najgorsza firma kurierska!!!
    Nie otrzymalam przesylki, ktora dzisiaj mialam otrzymac i nikomu nie chce sie zajac interwencja. Chcialam odebrac przesylke osobiscie w magazynie w Staniatkach gdzie przesylka utknela, ale nikomu nie chce sie sprawdzic i zglosic przesylki do wydania osobistego. Jestem bardzo nie zadowolona. Nigdy wiecej nie bede korzystac z przewozu przesylek wasza firma. Nie dosc, iz nie wywiazuja sie z pracy dowozac przesylke na czas to jeszcze nikomu nie chce sie sprawdzic, co dzieje sie z przesylke i przekazac ja do odbioru osobistego!
    WadyBrak rzetelnosci, balagan, brak checi pomocy!!!
  • ~Ewa / 2019-05-02 13:35
    Ocena: 1.00 / 5
    DHL najgorsza firma kurierska!!!
    Nie otrzymalam przesylki, ktora dzisiaj mialam otrzymac i nikomu nie chce sie zajac interwencja. Chcialam odebrac przesylke osobiscie w magazynie w Staniatkach gdzie przesylka utknela, ale nikomu nie chce sie sprawdzic i zglosic przesylki do wydania osobistego. Jestem bardzo nie zadowolona. Nigdy wiecej nie bede korzystac z przewozu przesylek wasza firma. Nie dosc, iz nie wywiazuja sie z pracy dowozac przesylke na czas to jeszcze nikomu nie chce sie sprawdzic, co dzieje sie z przesylke i przekazac ja do odbioru osobistego!
    WadyBrak rzetelnosci, balagan, brak checie pomocy!!!
  • ~Ewa / 2019-05-02 12:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia - przesyłki nie są odbierane - infolinia też tragedia.
  • ~Zafi / 2019-05-01 09:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma to jakaś porażka. olewają klienta i nie dostarczają na czas nawet tych do których się dopłaca aby była przesyłka dostarczona w określonym dniu...
    ZaletyNie widzę.
    WadyLekceważenie klienta, niedostarczenie na czas przesyłki.
  • ~Mila / 2019-04-30 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Zamówiłam przed świętami zlew ceramiczny. W czwartek z Leroy Merlin dostałam info, że paczka wysłana i będzie w piątek. W piątek paczka nie doszła a status przesyłki jest oczywisty - kurier nie zastał nikogo w domu, gdzie mój narzeczony był cały dzień w domu. Zadzwoniłam na infolinię - tam udzielono mu odpowiedzi, że kurier szczerze napisał, że zwyczajnie nie miał czasu doręczyć mi paczki. Ok - po ochrzanieniu pani i dosłownie nakazaniu doręczenia paczki 29.04 poszła interwencja - paczka miała być doręczona 30.04 ponownie. Paczka doszła 29.04. wszystko ok - wydawałoby się. Szczęśliwa otwieram paczkę dzisiaj tj 30.04., gotowa na zakładanie nowego zlewu i co widzę...potrzaskany, spękany mój ceramiczny zlew...brak słów, rzucają paczkami, nierzetelni, mają w dupie rzeczy klienta...najgorsza firma kurierska z jaką się spotkałam. NIE POLECAM NIKOMU !!!! Ciekawa jestem jak długo będę czekać na reklamację - no nic nie odpuszczę - nie stać mnie na takie prezenciki ....
    ZaletyBrak
    WadyNiekompetencja, nierzetelność, brak szacunku dla rzeczy klienta
  • ~Arek10_1986 / 2019-04-30 22:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo źle oceniam te firmę Paczki przychodzą całkowicie rozwalone ( Podkarpacie okolice Łańcuta-Rakszawa Żołynia )
  • ~Iza / 2019-04-30 14:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam! Brak słów na to jak mnie potraktowali 2 razy
    ZaletyBrak
    WadyNieprofesjonalizm
  • ~Andrzej K09 / 2019-04-30 13:09
    Ocena: 1.00 / 5
    U sprzedawcy wybrałem opcje "Kurier wieczór" sądząc że po godz 18.00 odbiorę monitor z rąk kuriera. Pięć dni po zakupie ogodz. 10.20 zadzwonił że ma przesyłkę i nie ma takiej opcji żeby dostarczył wieczorem. Ponieważ byłem w pracy i mnie mogłem odebrać, paczkę wywiózł do sklepu-żabki ponad kilometr dalej od adresu dostawy i firma ma w dupie interwencję klienta, nie dostarczy mu przesyłki na adres wieczorem.
  • ~Di / 2019-04-30 12:53
    Ocena: 1.33 / 5
    Czekam od rana na paczke i pani z info mowi ze kurier bedzie o 16. Dno i wodorosty bo na trackingu jest 8-12 a nie 16.
  • ~Tomasz / 2019-04-30 07:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno kurier idiota twierdzi że był pod drzwiami A tak naprawdę nikogo nie było teraz mi na info oswiadczyli że są mam do Zabrza zapiera... 50km obłęd

  • ~Rafael998038 / 2019-04-29 19:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Paczka miała być w piątek. Następnie dziś przyszedł SMS że będzie około 10. Też nie dotarła. Dno. Nigdy więcej tej firmy. Nie polecam. Jedna wielka porażka!
  • ~blassius / 2019-04-29 15:33
    Ocena: 1.00 / 5
    dhl-juz traz te trzy literki kojazyc mi sie beda z najgorszym kurierem. Bylem zdruzgotany papierologia jaka trzeba odwalac za nich samych oraz cena za uslugi. banda zlodziei i niedorozwinietych pracownikow.
    Zaletynie ma
    Wadywszystkie cechy firmy kurierskiej na NIE
  • ~Nabersa / 2019-04-29 15:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalna porażka jedna paczka cofała się 4 razy bo podobno kurier nie mógł się podobno skontaktować, bo nawet nie próbował, panie na infolinii totalnie nie poinformowane, za protokołem szkody czekałam tydzień, bo kurier nie ma obowiązku noszenia go przy sobie. Zgłoszenie robiła trzykrotnie. Beznadziejne
    ZaletyBrak zalet
    WadyJedna wielka wada
  • ~Katarzyna / 2019-04-29 11:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalne dno kurier w ogóle nie próbował dostarczyć paczki. Infolinia rozkłada ręce Pan czyta mi status przesyłki który mogę sama sprawdzić i nic więcej nie może zrobić. Siedziałam w domu cały dzień paczka miała być po 12 godzina 11:30 informacja że mnie w domu nie było i paczka do odbioru w punkcie.
    ZaletyNie ma
  • ~Ann / 2019-04-26 19:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier podobno nikogo nie zastał w domu podczas próby dostarczenia przesyłki. Guzik prawda...Siedziałam i czekałam przez cały dzień. Próba skontaktowania się z kurierem telefonicznie spaliła na panewce, choć próbowałam przez kilka godzin :(
    ZaletyBrak
    WadySame wady
  • ~Efhazet / 2019-04-26 18:01
    Ocena: 3.00 / 5
    Jestem sromotnie zawiedziony. Przesyłka bez n-ru telefonu i adresu e-mail odbiorcy. Zero kontaktu kuriera z odbiorcą ani żadnej próby dostarczenia do rodziny za płotem jak robią inne firmy kurierskie i listonosz.
    Zapisane dwa awizo a nikt ich nie dostał. Reklamacji niestarannosci kuriera nie uwzględniono i musiałem 40 km jechać do siedziby w Zabrzu.
    Na przyszłość tylko paczkomat!!!
    ZaletyPrzesyłka byłaby bardzo szybka gdyby kurierowi się chciało chcieć...
    WadyBrak kontaktu kuriera z odbiorcą.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Pocztex
Ocena: 1.29, ilość opinii: 484
DHL
Ocena: 1.22, ilość opinii: 410
UPS
Ocena: 1.32, ilość opinii: 409
DPD
Ocena: 1.51, ilość opinii: 351
TNT
Ocena: 1.13, ilość opinii: 63
FedEx
Ocena: 1.45, ilość opinii: 31
mBank
Ocena: 2.11, ilość opinii: 451
Flixbus
Ocena: 2.14, ilość opinii: 379
Link4
Ocena: 1.62, ilość opinii: 262
ITAKA
Ocena: 2.92, ilość opinii: 183
nju mobile
Ocena: 3.23, ilość opinii: 115
Netflix
Ocena: 2.92, ilość opinii: 113