Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

DHL opinie

Ocena na podstawie 1929 opinii

1.29 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.19
  • Cena
    1.33
  • Oferta
    1.33
  • Czas dostawy
    1.35
  • Cena/Jakość
    1.32

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Irena / 2020-05-07 13:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystkie opinie trafne. Nie zamawiaj ie ludzie DHL bo to czyste oszustwo. Na moim przykładzie mogę powiedzieć,, że czekałam w domu 4 dni na odbiór przesyłki i nic. Trzeba było przepisać na ina firmę. Jeszcze szlak człowieka trafia jak jeszcze napiszą że nie odebrano bo nie było nikogo w domu. Od nadania siedziałam w domu
    ZaletyO zalet
    WadySame wady
  • ~Bardzo wkurzona / 2020-05-07 12:40
    Ocena: 1.33 / 5
    Nie dostałam żadnej informacji kiedy dokladnie paczka zostanie dostarczona i nagle dostaje powiadomienie o nieudanej próbie dostarczenia i mam ją sobie teraz odebrac w jakiejs Żabce KPINA! Poza tym nie ma żadnego kontaktu z kurierem.
  • ~Nowa / 2020-05-06 19:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam zapłaciłam za kuriera czekałam na niego a tu przyszedł SMS że kurier zostawił paczkę w zabce 40km ode mnie zdecydowanie odradzam te firmę kurierską dlatego też że nie mozna się do nich dodzwonić nawet na infolinię same automatyczne sekretarki czy oni tam pracowników nie mają ktoś powinien się tym zainteresować
  • ~Bartek / 2020-05-06 17:49
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorsza firma kurierska, zamiast pod drzwi od razu kieruja przesylki do punktu i jeszcze poswiadzczaja nieprawde ze proba doreczenia sie nie udala! Zdecydowanie odradadzam wszystkim!
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
  • ~Monika / 2020-05-06 12:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska jaka istenieje. Albo nie dostarczają paczek i piszą że osoby nie było pod adresem, albo rzekomo adres był źle wpisay a po rozmowie z call center firmy dhl, okazuje się że ades jest prawidłowy. Potrafią też rzucać paczki z samochodu na podwórko. Totalny nieprofesjonalizm, zero zaangażowania i olewactwo.
    WadyWszystkie
  • ~Wiola / 2020-05-05 18:45
    Ocena: 1.33 / 5
    Będę bała się zamawiac kolejny raz cokolwiek z DHL. Zero profesjonalizmu podczas pandemii. Na stronie napisano że podobno jesteście tak super wyposażeni w środki bezpieczeństwa.. ja się jednak dziś czułam zagrożona bo kurier przyjechał z totalna olewka na sytuację ani nie miał maski ani rękawiczek. Dla mnie to niedopuszczalne jeśli chodzi o teraźniejsza sytuację. Nie polecam
  • ~Wku****NY na maxa / 2020-05-05 18:42
    Ocena: 1.00 / 5
    Najbardziej gówniana że wszystkich możliwych firm kurierskich. Już więcej nie kupię od sprzedawcy, który wysyła tylko kurierem z dhl. Szkoda nerwów.

    SMS, że paczka czeka w żabce, a na drzwiach, przepraszamy dzisiaj zamknięte. K***, może by tak napisać w tym smsie, że od jutra, a nie k* m* czeka dzisiaj. Programistom tak kiepsko płacicie, że nie ogarnęli jednego if w systemie?
    ZaletyŻadne
  • ~Edyta / 2020-05-05 17:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Przykro pisać, ale niestety trzeci raz powtarza się ten sam problem. Brak terminowej dostawy, brak kontaktu do kuriera a infolinia do 16stej. Przy pierwszym zamówieniu towar rozwalony i cisza ze strony DHL. To ja mam szukać mojej paczki??? Za drugim towar nie został dostarczony w terminie. Dzisiaj trzeci raz dostawa między 12-14 i? Cisza? Paczka w doręczeniu.... jest po 17stej... Ja się pytam czy ktoś ma kontrole nad tym wszystkim???? Ostatni raz zamawiam coś przez DHL wolę zapłacić 3x tyle i niech przywiezie konkurencja!
    ZaletyKurierzy są ok!
    WadyBrak możliwości kontaktu z doręczycielem i firmą.
  • ~S. A. / 2020-05-05 16:23
    Ocena: 1.00 / 5
    DHL po raz kolejny daje ciała. Nie pierwszy raz, po otrzymaniu wiadomości, że przesyłka zostanie doręczona w danym dniu, przesyłki nie ma. A sprawdzając status przesyłki informacja, KURIER NIE ZASTAŁ NIKOGO POD WSKAZANYM ADRESEM(kuriera wcale nie było)....
    ZaletyNa chwilę obecną jeszcze sobie nie zapracowali na to, żeby dawać pozytywne opinie...
  • ~Magda / 2020-05-05 12:22
    Ocena: 1.00 / 5
    DHL to totalna porażka dziwię się że ta firma jeszcze funkcjonuje totalny dramat.
  • ~Izabela / 2020-05-05 11:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Dostałam informację że paczka została doręczona i odebrana a paczki jak nie było tak nie ma. Dodzwonić się na infolinię i porozmawiać z konsultantem graniczy z cudem. Gdy już się do dzwoniłam usłyszałam suche wyklepane formułki od niemiłej i protekcjonalnej konsultantki. Szczęście w nieszczęściu że paczka nie była opłacona z góry. Nigdy więcej tej firmy
  • ~Anna Kulik / 2020-05-05 08:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety najgorsza firma kurierska.
    U kuriera nie podpisuje się odbioru, ok tylko nie dostarczono mi przesyłki która w śledzeniu odebrałam i co dalej?!?! Ktoś przygarnął moja paczkę o wartości 149,00 zł i sprawa nie do wyjasnienia!!! Superrrr, brawo dhl!!!
  • ~Karolina / 2020-05-04 18:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo zła obsługa, paczka miała przyjść dnia dzisiejszego tj. 04.05.2020r. A żadnych informacji ani paczki nie ma.
    ZaletyBarak
  • ~Twoje imię / nick / 2020-05-04 16:33
    Ocena: 3.67 / 5
    Fatalna infolinia. Ciężko porozmawiać z człowiekiem, rozmowę umila nam automat w niemal każdej sprawie.
  • ~Julita / 2020-05-04 16:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka miała zostać doręczona w czwartek, ale tak się nie stało. Złożyłam reklamację i dopiero dziś zadzwonili do mnie z odpowiedzią, zapewniając mnie, że paczka zostanie doręczona jeszcze dziś do 16. Oczywiście paczki jak nie było, tak nie ma.
    ZaletyBrak
  • ~Nick / 2020-05-04 15:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Siedze caly dzien w domu i czekam na wazna paczke po czym dostaje smsa, ze niestety nikogo nie bylo na adresie i paczka zostala przekierowana do punktu odbioru.Nie po to place za kuriera zebym jeszcze jezdzil i osobiscie odbieral paczki z punktów.Najgorsza firma kurierska na rynku.Nie polecam.
    ZaletyZalety ? Zart:)
    WadyZa duzo by pisac.Nastepnym razem nie skorzystam z uslug tej firmy i kazdemu radze to samo
  • ~Padlin / 2020-05-03 17:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Zajebisty kierowca miły kierowca
    Najlepszy kierowca jakiego widziałem
    ZaletyBrak
    WadyBrak
  • ~Karolina / 2020-05-03 14:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia. Zgubili moją paczkę, złożyłam reklamacje. Szybko podjęli kroki i ku mojemu zdziwieniu chcieli mi zwrócić pieniądze. Z racji tego, że to był prezent i zależało mi na paczce poprosiłam żeby poczekali ze zwrotem i poszukali paczki. Jeśli w ciągu 4 dni jej nie znajdą wtedy poproszę o zwrot. Dzwonie po 5 dniach i od nieuprzejmej Pani słyszę, że nic takiego mi sie nie należy i oni maja 30 dni na znalezienie paczki. Absurd ! Dno ! Nigdy wiecej tej firmy.
    ZaletyBRAK
    Wadyniekompetencja i nie uprzejmosc pracowników
    brak odpowiedzialnosci

  • ~Stefan / 2020-05-01 10:23
    Ocena: 2.00 / 5
    Często korzystam z Zalando Lounge. Niestety obsługuje tylko dhl. Na 10 paczek, 9 nie jest dostarczona mimo obecności w domu. Kurier zaznacza nieobecność domowników. Mimo pisania skarg za każdym razem, słyszę tylko durne i puste przeprosiny ale efektu zero. Wczoraj nadałem zwroty, dwa o różnych godzinach. ZNOWU NIE BYŁO NAS W DOMU! Pani z biura powiedziała ze to niedopuszczalne. Być może dlatego że nie maja płacone od dostarczonej paczki tylko tylko za godziny.
  • ~Joo / 2020-04-30 21:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem na kwarantannie, sklep postarał się i wysłał dużo wcześniej paczkę niestety przez DHL, Pan pod klatką zadwon8l domofonem, że mi tej paczki nie dostarczy, nawet nie zostawi pod drzwiami. Ja przecież nie mogę wyjść z domu
    ZaletyByło by bardzo szybko doręczone gdyby Pan d9teczyl paczkę
    WadyPaczka nie została dostarczona przez kwarantanne
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.45, ilość opinii: 2530
DHL
Ocena: 1.29, ilość opinii: 1929
UPS
Ocena: 1.30, ilość opinii: 1197
Pocztex
Ocena: 1.28, ilość opinii: 1110
InPost
Ocena: 1.72, ilość opinii: 1031
FedEx
Ocena: 1.49, ilość opinii: 253
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 867
mBank
Ocena: 1.93, ilość opinii: 723
ITAKA
Ocena: 2.70, ilość opinii: 392
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 353
Netflix
Ocena: 2.58, ilość opinii: 244
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 172