Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Vectra (TV) opinie

Ocena na podstawie 186 opinii

1.96 / 5

  • Niezawodność
    1.69
  • Obsługa klienta
    1.81
  • Cena
    2.26
  • Parametry
    1.86
  • Cena/Jakość
    1.86
  • Oferta
    2.28

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Brawo / 2021-11-17 21:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Zadzwoniłem dzisiaj na infolinię do vectry, po wymianie uprzejmości wspomniałem, że obecnie jestem jeszcze abonentem multimedii, zanim zadałem pytanie pan błyskawicznie oznajmił mi, że przełącza mnie do multimedii. Dzwonię jeszcze raz i trafiam na tego samego sympatycznego człowieka tym razem, poprosiłem, żeby nie przełączał mnie do multimedii, ponieważ mam pytanie związane z vectrą na co usłyszałem, że nie ma takiej możliwości i ze musimy przełączyć mnie do multimedii, takie wytyczne. Podsumowałem, czy rozumiem, że dopóki nie skończy m się umowa z multimediami pan nie będzie ze mną rozmawiał, usłyszałem, brawo. Wow... jestem pod coraz większym wrażeniem poziomu obsługi klienta ww firmie, brawo.
    MiejscowośćGdynia
  • ~Niezadowolony Użytkownik / 2021-10-31 23:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystko się zacina, dekoder potrafi sam się wyłączyć, nie ma numeracji programów, beznadzieję wyszukiwanie kanałów, wszystko zajmuje dużo czasu, poprzednie generację dekoderów biją ten złom na głowę.
    WadyWszystko
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Sandra / 2021-10-30 09:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze g.. jakie widziałam na oczy!
    Tak jak piszą poprzednicy.. Zanim się uruchomi to można zrobić obiad dwudaniowy.. Ciągle się wszystko zacina. Problem z reakcja dekodera na pilot. Nie można włączyć dekodera, zglosnic czy wyciszyć.. Informacja brak połączenia z internetem, kiedy internet hula na innych urządzeniach. Totalna porażka. Człowiek płaci tyle kasy, a nawet tv nie da się włączyć.
    ZaletyBrak
    WadyWszystko na minus!!!!
    MiejscowośćTarnowskie Góry
  • ~Piotr / 2021-10-22 21:28
    Ocena: 1.33 / 5
    Smart 4k.
    Ciągle sie zawiesza. Śnieży obraz. Często nie reaguje na pilot.
    Pomóżcie rozwiązać ten problem ponieważ godzinę oczekiwanie na połączenie już mnie nudzi
    ZaletyObraz dobrej jakości
    Wadyreszta porostu jestem załamany
    MiejscowośćŻory
  • ~Simon / 2021-10-08 20:29
    Ocena: 1.00 / 5
    TV SMART 4k - to największe g..no jakie ktokolwiek kiedykolwiek wprowadził na rynek !!!
    Zaletybrak
    Wadynon stop się wiesza, zacina, resetuje, nie da się oglądać
    MiejscowośćGliwice
  • ~Cypis / 2021-09-21 13:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadzieja na całej linii
    Nie polecam
    Dobrze że umowa jest na 18 miesięcy nie na 24 a chętnie już bym zrezygnował
    ZaletyŻadnych
    WadyWszystko żle
    MiejscowośćStarachowice
  • ~Darek / 2021-09-10 22:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta stacja to katastrofa nie polecam nawet za darmo wieczne usterki zacina sie błędy jak nie ma głosu to obrazu powinni nałożyć na nich karę za takie coś czlowiek placi lipa po całości
    ZaletyBrak
    WadyZacina sie wieczne usterki
    MiejscowośćSzprotawa
  • ~XXX / 2021-08-27 19:40
    Ocena: 1.67 / 5
    moja opinia
    beznadziejna znajomość obsługi montera tv cyfrowej vectra
    niekompetentność tematyczna.
    tv vectra nawet nie wie co sprzedaje
    kiedy pytam / kilka razy czy można zaprogramować dekoder ? / otrzymuję odpowiedź NIE
    OKAZUJE SIĘ ŻE MOŻNA USTAWIĆ KANAŁY WG WŁASNEJ LISTY

    WadyNIEKOMPEYENTNA OBSŁUGA
    MiejscowośćGdańsk
  • ~DudekPs / 2021-08-26 21:51
    Ocena: 2.33 / 5
    Ciągłe błędy ze strony obsługi klienta. Zamówiłem u nich usługę monter miał się zjawić już 3 razy ani razu sie nie zjawił po półtora tygodnia dzwonienia na infolinie dowiedziałem się że umowa została źle spisana przez dział sprzedaży. Oczywiście nikt z 12 osób wczesniej z infolinii mi tego nie powiedział i każdy miał inny powód braku podłączenia usług masakra ! Półtora tygodnia już czekam na podłączenie usługi którą zamówiłem .
  • ~Kosa / 2021-08-23 16:44
    Ocena: 1.67 / 5
    Dekoder Smart 4K - PORAŻKA!!! Po włączeniu można iść do sklepu, zrobić sobie kawę lub kąpiel. Po powrocie sprzęt jest gotowy do oglądania TV. Brak możliwości większości programów. Szukanie i przełączanie programów DRAMAT!!!.
    ZaletyBRAK
    WadyJak wyżej!
    MiejscowośćKielce
  • ~Tomek / 2021-08-17 13:15
    Ocena: 2.00 / 5
    Vectra ignoruje klienta nie wywiązuje się z umowy.Internet często nie działa i działa wolno .Brak kontaktu z konsultantem
    Zaletybrak
    Wadyźle działający internet
    MiejscowośćOstrowiec Świętokrzyski
  • ~xyd / 2021-08-16 12:35
    Ocena: 3.25 / 5
    może brak informowania o zmianach które mają się pojawić od 1.09 2021 SUPER STACJA ma zmienić nazwę na wydarzenia 24 .
    Zaletystabilny internet i oferta programowa nie najgorsza .
    Wadybrak informowania oraz obsługa w biurze abonenta to obecnie dramat .
    Miejscowośćkalisz
  • ~fty / 2021-08-13 10:02
    Ocena: 3.00 / 5
    Dlaczego informacji o tym że super stacja przestaje nadawać zmienia się wydarzenia 24 OD KIEDY . INFORMACJI BRAK NA TEN TEMAT .
    ZaletyOFERTA MOŻE BYĆ
    WadyBRAK INFORMOWANIA O ZMIANACH W OFERCIE PROGRAMOWEJ 2021 OD 1.O9 2021 WYDARZENIA 24 MA BYĆ ZA Super STACJE .
    MiejscowośćKalisz
  • ~NigdyWięcejTychPartaczy / 2021-08-10 23:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Kasa, kasa, kasa
    C**j z klientem i jego prośbami.
    $$$$$$$$$$$ to się lizy
    Zalety- brak
    Wady- nieprofesjonalna obsługa klienta
    - jakoś świadczonych usług (a w zasadzie częsty ich brak)
    - cena
    - partacze
    MiejscowośćGdansk
  • ~Helen / 2021-06-21 22:13
    Ocena: 3.00 / 5
    W ciągu dnia rozłącza internet. Pracując zdalnie dopiero jest obraz jak to wszystko działa. A teraz telewizja działa tylko program pierwszy i drugi . Reszta błąd EO. Zastanawiające kiedy ktoś coś z tym zrobić. Masakra
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Lucyna / 2021-06-16 18:25
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu 16.06.2021 od godziny 8.00 bo wtedy włączyłam telewizor obrazu brak dzwoniąc od razu informacja że w Bielsku- Białej awaria telewizji w Vectra ma częste awarie. Godzina 17,20 dzwonię do strefy klienta niestety wszystkie stanowiska zajęte i czekam 20 minut no w końcu odzywa się konsultant przedstawiam problem pani musi zlokalizować dlaczego nie mam telewizji po długich chwilach odzywa się pani że może mnie umówić z technikiem na 23.06 .2021 wtedy przyjdzie i zbada dlaczego nie mam telewizji,noto możecie państwo wyobrazić sobie ciśnienie skoczyło mi chyba na 200,po moim pytaniu czy mam być do 23.06 bez telewizji konsultant nie umiał mi odpowiedzieć więc podziękowałam i wyłączyłam się.Nic innego nie mogłam zrobić.Najgorsza telewizja i tylko dlatego jestem abonamentem że nie ma innego operatora a mieszkam w bloku więc jestem zmuszona być z nimi.
    MiejscowośćBIELSKO-BIAŁA
  • ~PONURY / 2021-06-16 16:35
    Ocena: 2.33 / 5
    posiadam dekoder 4k,ten dekoder totalna porażka, brak list programów do portu USB podpiołem dysk i na ekranie telewizora co chwila pojawia się komunikat WYKRYTO MEDDIA - ZAMKNIJ MEDJA. Zgłaszałem kilkakrotnie ten problem ale jak widać Vectra niema mądrego technika żeby to poprawił. TOTALNE DNO I DWA METRY MUŁU.
    Zaletybrak brak brak !
    Wadydekoder to porażka ,poukładane programy jak u cyganki w tobołku. a serwis olewa zgłaszane problemy.
    MiejscowośćSTARACHOWICE
  • ~Lidia / 2021-05-29 19:26
    Ocena: 3.25 / 5
    Zamiana podglądu programów jest na nie ????zupełnie nie czytelny w pionie j program byl bardzo czytałby a teraz masakra
  • ~czeslaw125 / 2021-05-11 12:39
    Ocena: 2.67 / 5
    Dodaję tylko informacyjnie dla osób, które zastanawiają się nad smart box-em: Fajna zabawka jeśli ktoś nie ma ma smarta w tv. Smart działa dobrze i stabilnie - jest wszystko co potrzeba w pudełku z androidem, ale Telewizja ma niestety sporo wad, np:
    Nie ma możliwości zmiany języka programu. Nie można wyłączyć lektora ani włączyć napisów.
    Wybieranie kanałów jest jak w aplikacji - nie ma numerów na pilocie więc czasem trzeba się naszukać, żeby znaleźć swój kanał
    Lista ulubionych kanałów jest ukryta, nie pojawia się na ekranie głównym i trzeba się naklikać, żeby do niej się dostać.
    Nie ma powrotu do oglądanego wcześniej kanału.
    Tylko dla osób, które mają stabilny i szybki internet bo tv jest strumieniowane z netu. Czasem po przełączeniu kanału rozdzielczość i odświeżanie kuleje na początku.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Gosik / 2021-05-07 14:13
    Ocena: 1.67 / 5
    Najnowszy decoder Vectry to porażka, chętnie zamieniłabym na stary. Serialu nie można nagrać "nagraj serię". Porażka!
    ZaletyŻadne
    MiejscowośćPiła
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

nc+
Ocena: 1.60, ilość opinii: 2218
Cyfrowy Polsat (TV)
Ocena: 1.49, ilość opinii: 1568
Netflix
Ocena: 2.13, ilość opinii: 710
Multimedia Polska (TV)
Ocena: 1.39, ilość opinii: 603
HBO GO
Ocena: 1.76, ilość opinii: 462
UPC (TV)
Ocena: 2.07, ilość opinii: 303
VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4012
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3711
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3439
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2721