Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

UPS opinie

Ocena na podstawie 4060 opinii

1.27 / 5

  • Parametry
    1.00
  • Cena
    1.54
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Niezawodność
    1.50
  • Obsługa i reklamacje
    1.16
  • Oferta
    1.37
  • Cena/Jakość
    1.25
  • Czas dostawy
    1.39

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Lukas / 2023-12-22 00:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Zamawiam sprzęty grające z Niemiec do Polski.
    Frankfurt-Strykowo ups ( to ta nowoczesna ich sortownia) 1000 km 13 godzin . W Strykowie zaczyna się hasta maniana , monitoruje …. Paczka leży 30 godzin. Po czym wyrusza , a że mieszkam W Siedlcach a tutaj to już tylko dogadanie z kurierem ale zazwyczaj odbiór własny gdzieś w Stodole na zadupiu. Ogólnie nie polecam, lepiej wybrać inną firmę.
    ZaletyStrona Niemiecka i do Strykowa i koniec
    WadyOd Strykowa dalej ….
  • ~dorota / 2023-12-20 13:52
    Ocena: 2.00 / 5
    dodzwonienie sie i rozmowa z botem to jakas porażka! Nie rozumie i trzeba powtarzac 5 minut. Zmiencie to!
    Wadybot na infolinii
  • ~michalina / 2023-12-20 10:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska - utrudniony kontakt, nieprzestrzeganie terminów, przedłużanie dostarczenia podając powody złego adresu mimo potwierdzenia go na infolinii.
    Zaletybrak
    WadyJak wyżej
  • ~Tyty / 2023-12-19 19:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza spedycja w Polsce.
    Nie można się dodzwonić przez ponad godzinę!!!
    Kurier nie podejmuje nawet próby doręczenia tylko pisze że nie zastał odbiorcy,tragedia!!!!!
  • ~SŁAWEK / 2023-12-19 16:50
    Ocena: 1.00 / 5
    lenie śmierdzące!!!! ja nigdy tym czymś nie wysyłam a gdy czekam na paczkę z żywymi zwierzakami akwariowymi to z dnia na dzień przeciągają dostawę - zero kontaktu z kurierem jak w innych firmach. DNO
    1
    ZaletyBRAK
    WadySAME
  • ~Iwona / 2023-12-19 15:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier "niby" podejmował 3 próby doręczenia paczki, a nie było go ani razu (zawsze jest ktoś w domu). Zero kontaktu, po prostu tragedia. Zamówienie miało być dostarczone 5 grudnia, jest 18 grudnia a paczki nie ma.
    WadyWszystko
  • ~Iwona / 2023-12-14 20:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Pomimo czekania na kuriera ten się nie pojawił,(monitoring do sprawdzenia),brak jakiegokolwiek powiadomienia o pozostawieniu paczki w punkcie,każdy używa tel kurier NIE,w poszukiwaniu paczki znalazłam dopiero w kolejnym punkcie oddalonym o 10 km,tam trochę zebrało się Pani co nie jest niczemu winna,czasem nie idzie ominąć tej firmy,ale gdy mogę nie polecac,
    ZaletyBrak
    WadyBrak kontaktu z kurierem i lekceważenie klienta
  • ~Piotr / 2023-12-12 21:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Pomimo iż cały dzień byłem w domu paczki nie dostałem o godzinie 20 dostałem email z powiadomieniem że nie można się że mną skontaktować.
    Podobno próby były dwukrotnie. Kurier nie wykonał żadnego tel.
    Nie miałem wyboru bo firma która wysłała towar dla mnie ma z nimi podpisaną umowę.Czytając opinie o UPS zaczynam wątpić czy ta przesyłka do mnie trafi.
    Porażka ,najgorsza firma kurierska z jaką miałem do czynienia.
  • ~Dariusz / 2023-12-09 19:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem tak wk...ny na kuriera UPS i na jego przełożonych że takiego nie określanego człowieka wypuszczają między ludzi aby dostarczał paczki, cham,kłamca zero profesjonalizmu.
    Jeśli chcę sprawdzić zawartość paczki w obecności kuriera to kurier ma mi to umożliwić a nie zostawiać paczki na słupku ogrodzenia i odjechać samochodem.
    ZaletyNigdy już nie skożystam z usług UPS
    Wadyfirma nie realizuje usługi za które pobiera opłaty.
  • ~Anka60 / 2023-12-09 12:51
    Ocena: 2.00 / 5
    02.12.2023 opłaciłam dostawę paczki do Madrytu, niestety etykiety nie dostałam na maila,zadzwoniłam do konsultanta który mnie poinformował ze zgłasza reklamacje i zwrot pieniędzy.Do dzisiaj pieniądze nie zostały zwrócone a na reklamacje mailową dostałam odpowiedz ze pieniądze dostanę około 15-16 grudnia 2 tygodnie po zawarciu transakcji.Dziwne ze jak zwracam np. bilet to pieniądze wracają najpóźniej w następnym dniu.Ponadto chyba maja najgorsza stronę internetowa, bardzo nieprzejrzystą,obsługa beznadziejna

    ZaletyCena
    WadyReklamacje obsługa,strona internetowa
  • ~Dariusz / 2023-12-08 20:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Żądanie kuriera UPS abym kilka kilometrów od swojego domu jechał do niego po swoją paczkę bo jak nie to dostarczy ją w innym terminie i będzie to za kilka dni, bezczelnośćią jest pobieranie opłaty za usługę doręczenia paczki pod adres a później robić łaskę z dostarczeniem przesyłki, na przyszłość będę unikał przewoźnika.
    ZaletyBrak
    WadyKłamstwa, arogancja i bazczelność.
  • ~ZM / 2023-12-08 18:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Zamawiasz dostawę do domu i kuriera ani widu ani słychu. Nie pojawia się w ogóle, nie kontaktuje, zostawia paczkę w pierwszym lepszym punkcie. Nieprofesjonalna firma. Teraz do kryterium wyszukiwania w sklepach internetowych będzie firma kurierska. UPS OMIJAM Z DALEKA. P. O. R. A. Ż. K. A.
    WadyBrak profesjonalizmu
  • ~Marcel / 2023-12-07 08:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Siedząc w domu nie otrzymałem paczki od kuriera który był niby dwa razy porażka.
  • ~Paweł / 2023-12-05 16:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy kurier na rynku, zostawia paczki w losowych miejscach, nie kontaktuję się z klientem
    ZaletyNie muszę oglądać mordy kuriera
    WadyFirma istnieje
  • ~Beata / 2023-12-05 11:26
    Ocena: 1.00 / 5
    W dniu planowanej dostawy byłam w domu, nie było ani kuriera ani próby kontaktu ze strony kuriera. O temacie trochę zapomniałam, ponieważ w okresie przedświątecznym miałam sporo paczek do ogarnięcia. Jakieś było moje zdziwienie jak zaczęłam poszukiwania paczki! Okazało się, że czeka na mnie w punkcie po drugiej stronie miasta jeszcze tylko 2 dni. UPS - super! Moje gratulacje za totalny brak wyobraźni, jakiegokolwiek podejścia do klienta! Dodam, że przesyłka została wysłana za pośrednictwem UPS tylko ze względu na to, że sklep nie miał innej opcji wysyłki. OSTATNI RAZ!
    ZaletyBrak
    WadyBrak próby dostarczenia paczki, brak kontaktu z klientem, brak informacji na temat przekierowania paczki do punktu odbioru, brak możliwości złożenia reklamacji
  • ~Sara / 2023-12-05 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam! Zmiana terminu dostawy - powiadomienie o wcześniejszej dostawie dosłałam godzinę przed, nie dało się zgłosić już zmiany miejsca dostarczenia przesyłki, ani skontaktować (zarówno z kurierem jak i firmą). Paczka o dużej wartości została zostawiona pod drzwiami!
    ZaletyBrak!
    WadyNieodpowiedzialne podejście kuriera! Brak szacunku dla pieniędzy zamawiającego!
  • ~a / 2023-12-01 18:17
    Ocena: 1.33 / 5
    Kurier nie dostarczył przesyłki, mimo że byłam pod wskazanym adresem odnotował, że była próba doręczenia i nie zastano klienta. Niestety to była jedyna opcja dostawy
    Wadydługi czas oczekiwania i ostatecznie brak dostawy
    brak kontaktu
  • ~Tomko71 / 2023-12-01 12:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Kiedyś ta marka oznaczała solidność i wysoką jakość usług, teraz spadli na dno, nie do wiary, że w XXI wieku można prowadzić w ten sposób działalność w polskim Bantustanie, nie przychodzące powiadomienia, nie przyjeżdżający kurierzy, anulowane bez powodu zlecenia, pogawędki z botem na infolinii, dramat i horror.
  • ~Niezadowolony klient / 2023-11-30 17:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Patałachy, oszusci i złodzieje. GRZEGORZ CUPRIAK GC LOGISTICS to najwiekszy szuja. Upc zlodziejstwo totalne. Zamawiam z dostawa do domu, a nie do punktu Ups 2k od mojego domu!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyOszusci
  • ~K / 2023-11-30 14:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma to brak profesjonalizmu, totalne dno. Otrzymałam informacje, iż paczka awizowana mimo, że byłam w domu. Jak się okazało kurier nawet nie był w pobliżu miejsca dostawy. Codziennie telefony i wskazywanie jutro paczka będzie dostarczona. Oczywiście nie została dostarczona w dalszym ciągu. Kpina, zbieranie pieniędzy za dostawę, a usługa nie zrealizowana. Powinni sobie zaznaczyć w reklamie dostarczamy do połowy drogi...
    ZaletyBrak
    WadyBrak profesjonalizmu
    Nie dostarczanie przesyłek na adres
    Słaby kontakt
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.50, ilość opinii: 12190
InPost
Ocena: 1.75, ilość opinii: 7892
DHL
Ocena: 1.29, ilość opinii: 7460
UPS
Ocena: 1.27, ilość opinii: 4060
Pocztex
Ocena: 1.27, ilość opinii: 3991
GLS
Ocena: 1.55, ilość opinii: 2357
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842