Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

UPS opinie

Ocena na podstawie 2991 opinii

1.28 / 5

  • Parametry
    1.00
  • Cena
    1.54
  • Obsługa klienta
    1.38
  • Niezawodność
    1.50
  • Obsługa i reklamacje
    1.17
  • Oferta
    1.37
  • Cena/Jakość
    1.26
  • Czas dostawy
    1.40

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Martyna71 / 2022-08-05 06:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska. Czekałam na paczkę, po napisaniu maila otrzymałam informację o próbie doręczenia i pozostawieniu paczki w punkcie. Kurier nawet nie podjął próby kontaktu i nie poinformował o paczce w punkcie.
  • ~Ala / 2022-08-04 16:59
    Ocena: 3.00 / 5
    NOWOGARD ZACHODNIOPOMORSKIE.Kurier tragedia. Kolejny raz pokazał chamska i bezczelna swą naturę. Omijajcie z daleka.
    WadyJedna wielka wada jest kurier z Nowogardu
  • ~Sylwia / 2022-08-04 13:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Pani na infolinii powiedziała, że można wysyłać leki poza UE. Wpisałam we wszystkich dokumentach nazwę leku. Chodziło o wysyłkę kilku opakowań a nie hurt! Paczkę odebrali, a następnego dnia zwrócili z informacjąK, że leków wysyłać nie można. Myślałam, że kwota za usługę transportową pomniejszona o koszt dojazdu po odbiór, zostanie na autoamtycznie zwrócona na konto. ALeż skąd! Mamy złożyć reklamację i czekać 30 dni na jej rozpatrzenie.
  • ~pawel 76 / 2022-08-04 11:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma z jaka mialem doczynienia.Brak kontaktu z kurierem.Tłumacza sie ze niebezpieczne jest rozmawianie podczas jazdy autem,poprostu buta i chamstwo wystarczy kupic zestaw glosnomowiacy.Mam nadzieje ze szybko zniknie z rynku szkoda czasu i pieniedzy.Paczki wracaja do nadawcy
    Zaletybrak zalet
    Wadywszystkie mozliwe
  • ~Adeian / 2022-08-04 01:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Dałbym mniej niż 1 gwiazdkę ale mniej się nie da. Chamstwo jakich mało. Z czymś takim się jeszcze nigdy nie spotkaliśmy. Nie dość że kurier oszukiwał że niby dojechał na wskazany adres a później nie odbierał telefonu to jeszcze oszukał centrale że dostarczył przesyłkę po 21. Chyba pomogła nam interwencja ze straszeniem z policją. Dopiero po 22 zostało dostarczone. Jednak i tak nie na wskazany adres tylko trzeba było jechać kilka kilometrów za szanownym panem kurierem. Odradzam każdemu tą firmę. Ciężko znaleźć numer kontaktowy do siedziby firmy. Na infolinii powiedzieli że do 19 dostarczy kurier paczkę. Zaznaczę że miała być dostarczona od 10-14:45. Kpina jakich mało. Wielogodzinne opóźnienie, nie dostarczenie na wskazany adres, kłamstwo za każdym rogiem. Wstyd i kpina. Dziękuję i nigdy więcej nie zgodzę się na dostarczanie przesyłki zakupionej od kogokolwiek przez tą firmę.
    ZaletyDostarczenie po interwencji policji
    WadyA są zalety?? Unikać tą firmę jak ognia
  • ~adek04 / 2022-08-03 22:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Zwracam się głównie do kuriera UPS, który rozwozi paczki w okolicach slupska. Ty ku*wo je*ana na komendzie! Jak możesz podpisać się nie swoim nazwiskiem że odebrano skoro byłem cały dzień w domu i nikt nie zadzwonił ani nie przyjechał, pomijając to że nie ma żadnego kontaktu z kurierem UPS. Jak śmiesz cudzym nazwiskiem się podpisać gdziekolwiek? To już drugi raz się wydarzyło w przeciągu 2 miesięcy. Obyś stracił pracę i nigdy wiecej nie pełnil usług kurierskich bo ci kiedyś ktoś coś zrobi.
    Przesyłka i tak jest ubezpieczona. Nie licząc tego wspaniałego kuriera to i tak ta firma to dno w tle innych firm kurierskich.
    Zaletynie ma
  • ~Ewelina / 2022-08-03 09:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska, już drugi raz dowiaduje się że nie udało się dostarczyć przesyłki, mimo że byłam w domu, kurier nawet nie próbował się ze mną skontaktować, szczerze nie polecam
  • ~Artur / 2022-08-02 16:38
    Ocena: 5.00 / 5
    To teraz Was zaskoczę. Czytałem opinie o UPS i włos mi się jeżył na głowie.
    Przesyłka wrażliwa, bo laptop. I teraz szok. Kurier zadzwonił, poinformował mnie o tym, że za około pół godziny będzie. WoW! Co prawda kurier był pół godziny później, ale sorry, to nie linia produkcyjna i trudno z dokładnością, co do minuty określić godzinę przybycia. Przesyłka bez żadnych uszkodzeń zewnętrznych. Karton, jak nowy.
    Pozdrawiam sympatycznego i ogarniętego kuriera obsługującego rejon Wąwozowej w Koszalinie. Dziękuję za dostarczenie paczki na poziomie XXI wieku. Końcówka telefonu kuriera 317.
    Zaletykontakt telefoniczny,
    orientacyjny czas dostawy,
    sumienność,
    żetelność,
    uprzejmość
    Wadybrak
  • ~KM / 2022-08-02 09:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Kolejna przesyłka wraca do nadawcy bo kurier ups, który nie po to się nie uczył żeby teraz paczki doręczać, olał doręczenie. Polecam opinię "górala" - kuriera ups, który sam sobie przyznał 5 gwiazdek. To kurierzy wystawiają pozytywne opinie a poza tym bardzo ładnie jest opisana organizacja pracy, a właściwie jej brak. Tak to jest. Jak się całe życie ładowało rękoma gnój na taczki, to teraz tak samo traktuje się przesyłki. Potem robi się rundę po okolicy i odnotowuje próby "doręczenia".
    Zaletybrak
    Wadykłamstwo, oszustwo, patologia
  • ~Niezadowolony / 2022-08-01 22:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma wystawia nawet miesiąc po doręczeniu paczki jakieś faktury korygujące z powodu rzekomego przekroczenia wymiarów paczki, co nie jest prawdą. Jak chcecie płacić za wysyłkę paczki nawet 300-400zł to korzystajcie z UPS. Najwięksi krętacze i oszuści jakich znam. Przy reklamacji zasłaniają się, że mają super dokładne urządzenia z międzynarodowymi certyfikatami. Buhahahah. Oczywiście żadnego protokołu z mierzenia paczki nie pokażą. Poczytajcie na forach ile osób zostało przez nich oszukanych. Moim zdaniem pozew zbiorowy tu wchodzi w grę.
    ZaletyBrak
    WadyKrętactwo, wyzysk, oszustwo.
  • ~maaarlenka / 2022-08-01 18:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeżeli chcecie mieć zdrowe nerwy nigdy nie korzystajcie z usług tej firmy!!!
    ZaletyBrak
    WadyUPS
  • ~Tb / 2022-08-01 11:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Przypomnienie żeby nigdy nie korzystać z usług UPS
  • ~J / 2022-07-31 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Patologia, patologia i jeszcze raz patologia. To nie jest firma kurierska, to nie jest żadna firma. Banda nieudaczników udających kurierów. Dla tej ciemnoty adres, pod który inne firmy doręczają przesyłki, jest niekompletny. To co mam dodać? Długość penisa?
    Zaletybrak
    WadyWszystko od syfilisu po padaczkę.
  • ~Maciek / 2022-07-29 12:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wiadomo gdzie jest paczka. Firma informuje o 5 rano, że dostawa dziś do 20.
    Po południu się z tego wycofuje. Dostawa jutro do dwudziestej.
    Męczące. Jeżeli tylko jest wybór, brać inną firmę. Na Amazonie jest tylko UPS.
    WadyPoziom informowania o stanie przesyłki,
    Czas utrzymywania klienta w gotowości do odbioru przesyłki.
  • ~Malina Czerwona / 2022-07-29 09:10
    Ocena: 1.33 / 5
    Najgorsza firma z jaką miałam do czynienia.Teraz jak kupuje z allegro sprawdzam żeby kurier nie był z UPS.
  • ~Sylwester / 2022-07-28 20:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Usługa zwrot dokumentów realizowana od tygodnia i nikt nie wie kiedy się skończy
  • ~Oliwier / 2022-07-28 17:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska bardzo często dostarczają do punktu twierdząc że nikogo w domu nie ma
    ZaletyZadne
    WadyWszystko
  • ~Jakub / 2022-07-28 12:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Leniwi kurierzy, infolinia i osoby wyżej jeszcze gorsi. Mają wszystko w dupie, nikt nie doręcza paczek.
    Zaletyinne firmy kurierskie
    Wadywszystko
  • ~Monika / 2022-07-28 12:30
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszuści.
    Drugi raz zamawiałam kuriera z tej firmy i drugi raz mam problemy z przesyłką.
    Nie polecam.
    ZaletyBrak.
  • ~Karolina / 2022-07-28 12:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Dostawa przeprowadzona na terenie Zalasewa bardzo nieprofesjonalna. Oczekiwałam na paczkę w wyznaczonym dniu w domu. Kurier się nie zjawił. Zamiast tego od razu dowiózł paczkę do punktu odbioru. W punkcie zostałam poinformowana, że to nie jest jednostkowa sytuacja. Dzieje się tak nagminnie. Na tle innych firm przewozowych UPS wypada bardzo źle. Więcej nie skorzystam i będę ostrzegać innych.
    ZaletyBrak
    WadyNie dostarcza paczek do domu.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.51, ilość opinii: 7908
DHL
Ocena: 1.31, ilość opinii: 5077
InPost
Ocena: 1.76, ilość opinii: 4932
UPS
Ocena: 1.28, ilość opinii: 2991
Pocztex
Ocena: 1.29, ilość opinii: 2229
FedEx
Ocena: 1.32, ilość opinii: 1298
VECTRA
Ocena: 1.66, ilość opinii: 3089
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.07, ilość opinii: 2872
UPC Internet
Ocena: 1.88, ilość opinii: 2645
Play
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2490
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2461
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 2373