Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile Internet opinie

Ocena na podstawie 2018 opinii

1.87 / 5

  • Parametry
    1.75
  • Niezawodność
    1.68
  • Obsługa klienta
    2.00
  • Cena
    2.05
  • Cena/Jakość
    1.80
  • Oferta
    1.80

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Dawid / 2024-01-16 19:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak internetu!!! Odpisują na zgłoszenie że są chwilowe przeciążenia.
    ZaletyŻadne
    WadyT-Mobile
    MiejscowośćBiałystok
  • ~Halina / 2024-01-13 10:09
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystkie,nie zawiesza się,płynnie chodzi.
    Jestem bardzo zadowolona,oby tak dalej
    ZaletyWszystkie
    WadyNie ma
    MiejscowośćGostyń
  • ~Jakub / 2024-01-10 08:38
    Ocena: 1.50 / 5
    najgorszy internet w polsce! Ciagle utrata pakietów!
    Zaletybrak
    MiejscowośćWołów
  • ~D / 2024-01-09 10:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Osoba w BOK w Poznaniu, w Panoramie Góreckiej jest bardzo niegrzeczna wobec klienta, nie przekazuje jasnych i rzeczowych informacji, przez co wprowadza klienta w błąd, nie informuje klienta, że podczas podpisywania Aneksu, ma on możliwość wymiany sprzętu na nowy, a gdy sprzęt się zepsuje, to T-Mobile uznaje, że produkt nie jest na gwarancji. Jest to celowe działanie na niekorzyść klienta. Odradzam wizytę w tym miejscu i odradzam jakichkolwiek umów z tym operatorem.
    Zaletybrak
    Wadysame wady, niekompetentni pracownicy, niegrzeczne podeście do klienta, oszukiwanie klientów
    MiejscowośćPoznań
  • ~Gerard / 2023-12-19 20:36
    Ocena: 1.00 / 5
    gdy podpisywałem umowe na internet domowy nie było jeszcze u mnie możliwości na światłowód,ale pani w sklepie t mobile, mówiła ,że jak będzie taka możliwośc to od razu podłączą ,mam taką możliwość od pażdziernika , mieli być w listopadzie , to przenięśli ,na grudzień , teraz pani na infolini mi mówiła ,że w styczniu, choć dzień wcześniej dzwonili że będzie monter żebym był w domu,a wieczorem wysyłają mi sms zapytaniem jak przebiegło podłączenie światłowodu,normalnie jaja sobie robią
    Zaletyżadne
    Wadyoszustwo
    MiejscowośćGozdnica
  • ~Gerard / 2023-12-16 21:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam od pół roku pakiet z prędkością 60mb. Zazwyczaj nie przekracza 10 mb. Teraz gdy piszę mam trzy z kawałkiem. Dramat. Nikomu nie polecam. Najgorszy internet jakikolwiek miałem. Żałuję że podpisałem umowę. Najchętniej bym ją rozwiązał. Dziś byłem w salonie sprzedaży z pretensjami a pani która tam pracuje powiedziała mi żebym zadzwonił na infolinię ale żebym za dużo nie gadal bo tam minuta połączenia kosztuje ponad 20 zł za minutę.
    ZaletyBrak zalet
    WadySame wady
    MiejscowośćŁódź
  • ~Andrzej / 2023-12-13 19:30
    Ocena: 2.50 / 5
    Ping 1000. prędkość wykupiona bez limitu a realna max 1Mb/s przeważnie 0,5Mb/s jedynie 4 rano działa w miarę
    WadyObciążona sieć
    MiejscowośćŁomża
  • ~Natalia / 2023-12-13 00:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierdolcie się nie nie działa, wieczny ping, nie można obejrzeć netflixa czy you tuba, nie kowiac o najwyższej rozdzielczości
    WadyWszystkie wady nic nie działa
    MiejscowośćDobrocin
  • ~Oszukany / 2023-12-12 17:01
    Ocena: 1.25 / 5
    Zdecydowanie odradzam nielimitowany z anteną. Pan z serwisu stwierdza że 25Mb to średia dla tego a miało być ponad 90Mb. Tragedia i jeszcze chcą z to ponad 100 zł niby bez promocji. To jest warte może 30 zł i ani grosza więcej.
    ZaletyŻadnych
    WadyBrak transferu, nie działająca aplikacja do ustawiania anteny.
    MiejscowośćKoło
  • ~T-scheisse / 2023-12-08 23:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Panie Maierhofer, takie ściemy to niech pan sobie wciska Turasom spod Monachium. Internet dno kompletne, a waszym językiem "scheisse". Niedługo koniec umowy i każdemu będę odradzał brać od was cokolwiek...
    Wadywszystko, od a do z.
    MiejscowośćRybnik
  • ~Lesław / 2023-12-08 22:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam. Od kilku dni transfer nie przekracza 0,5 mb/s. Tragedia.
    Wadypowolny, wysokie pingi, gubi pakiety
    MiejscowośćSochaczew
  • ~Jarek / 2023-12-05 20:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno totalne, prędkość pobierania nie przekracza 2 mb w XXI wieku to jakiś żart. Reklamy piękne a rzeczywistość poniżej poziomu wkur..nia. Do czasu podpisania umowy na testach chodziło całkiem ok do 50 mb teraz 2 miesiące później jak wyżej. Na infolinii mówią że wcale nie mają obowiązku dostarczać Internetu na określonej prędkości tylko dają dostęp do tego co jest aktualnie. To dyskryminuje takiego operatora.
    Wadyoszustwo
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Jarek / 2023-12-04 08:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat. Oferta na firmę internet i reszta bez limitu... Tylko transfer jest tak słaby, że strona tekstowa wczytuje się kilka minut, pomimo zasięgu 4G.
    Nie chcą rozwiązać umowy, bo usługa mobilna, pomimo tego że kazałem konsultantowi sprawdzić usługę w mojej lokalizacji i miała być super
    ZaletyBrak
    WadyTransfer gorszy niż na modemie 20 lat temu
    MiejscowośćChojnów
  • ~Pawel / 2023-12-03 20:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety internet 60 MB to najczęściej 2-3 MB PR, y 600 ms opóźnienia nie można grać on linę ani oglądać filmów w HD zrywa połączenie. Wcześniejialem innego operatora i narzekałem ale to jest dopiero dziadostwo. Nie polecam nikomu. Do czasu podpisania umowy było ponad 50 MB teraz to syf. Kupiłem drugą kartę w t mobile i nagle się okazuje że w tym samym miejscu aby zachęcić wkręca się na 80 MB ten w abonamencie bez limitu w tym samym czasie i w odległości 1.m miał 2Mb. Ja to nazywam naciąganie i oszustwem mam całość nagraną z pomiarami wyślę to to t mobile i dla przestrogi na yt dla zafascynowany h zaje... ą prędkością chcących przejść na abonament
    ZaletyNi zauwazylem
    WadyUdowodnione oszustwo
    MiejscowośćWarszawa
  • ~lolek / 2023-12-01 11:56
    Ocena: 2.50 / 5
    Od miesięcy jest obciążenie na sieci LTE pomiędzy 18:00 a 23:00, nie da się obejrzeć filmu ani przeprowadzić rozmowy przez skype lub whatsapp. Zgłaszane wiele razy, i zawsze ta sama odpowiedz "Sieć jest obciążona" i co mnie to obchodzi, to niech polepszą połącznie aby nie była obciążona, dlaczego mam płacić pełną cenę za abonament a nie otrzymuje to za co płace. To już norma dla T-mobile i ich to nie obchodzi. Ale gdy przychodzi do przedłużenia umowy to są nagle bardzo mili i wszystko zrobią aby przedłużyć, chyba już więcej nie przedłużę umowy.
  • ~Iwona / 2023-11-26 20:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadziejna usługa. Cały czas żałuję, że ja mam. Wysoka awaryjność, beznadziejna obsługa klienta.
    No more!!!
    ZaletyMałe urzadzenie
    WadyAwaryjność!!! Zła obsługa klienta
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Daro / 2023-11-24 09:41
    Ocena: 4.50 / 5
    Też bardzo się dziwię tym opiniom. Od dwóch lat posiadam internet bez limitu L i nigdy z nim nie maiłem problemu. Ani razu się nie zawiesił nie zniknął zasięg a prędkości ponad 100 mb/s. Zaznaczam że mieszkam na wsi. Większość co tu pisze zapewne mieszka w duzych miastach a tam jest duże obciążenie i mają prędkości jakie mają. Moim zdaniem w mieście tylko po kablu.
    Taka sama sytuacja jest w USA gdzie obecnie jestem... niby jest 5G ale prędkość masakra może z 10 mb/s a po za miastem już 160 mb/s.
    Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z T-mobile.
  • ~Man / 2023-11-20 20:06
    Ocena: 4.25 / 5
    Czytam te opinie i trochę nie dowierzam.... Posiadam od dwóch lat i powiem szczerze że nie narzekałem przez ten okres. Posiadam ten 30Mb i prędkości są zawsze większe od limitu! Poważnie, 33 do 57 Mb. internet, tv Netflix w 4K nigdy nie miałem problemów. Mieszkam na wiosce gdzie jeszcze nie podłączyli światłowodu,mino że linia już dawno zrobiona. Obecnie przedłużyłem umowę z ofertą Xl czyli max prędkość i no limit. Szczerze ten net nie odbiega jakością od kabla (w mojej opinii). Użytkowałem różne od różnych dostawców ale ten naprawdę w takich miejscach gdzie kabel nie jest dostępny naprawdę jest ok.
    ZaletySzybko, stabilny i montaż bez żadnych problemów. Piszę o ofercie z anteną zewnętrzną.
    MiejscowośćGulin
  • ~Danny / 2023-11-20 15:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słaby internet nie polecam nikomu. Warunki z umowy nie są spełnione ani w 10procentach.
    ZaletyBrak
    WadyBardzo słaba szybkość
    Infolinia daremna
    Brak rozwiązania zgłoszeń.
  • ~BanTir / 2023-11-19 18:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Katastrofa, to samo co innych. Zwykli oszuści. W okresie próbnym w miarę to chodziło. Po zakończeniu okresu próbnego internet jest bezużyteczny. Nawet 1Mb/s to nie osiąga. Widać, że parametryzują prędkość odbiorćów na BTS.
    Nasprzedawali internetu no limit, ktorego nie są w stanie ogarnąć.
    Pozew zbiorowy by się tu przydał.
    Zaletyabsolutnie brak
    WadyUsługa jest bezuzyteczna, oszustwo.
    MiejscowośćPęplino
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.62, ilość opinii: 4166
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3439
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3168
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2531
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2188
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2018
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4012
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3711
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2721
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 2389
mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1883
Orange Neostrada
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1177