Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile Internet opinie

Ocena na podstawie 949 opinii

2.05 / 5

  • Parametry
    1.95
  • Niezawodność
    1.90
  • Obsługa klienta
    2.18
  • Cena
    2.19
  • Cena/Jakość
    1.00
  • Oferta
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jacek / 2019-01-30 18:26
    Ocena: 3.50 / 5
    Sam internet jest ok, ale firma zaczyna naciągnąć klientów na dodatkowe koszty w 2019 roku. Mam usługę od okolo 1,5 roku i nigdy nie bylo problemu z rachunkiem tj. 45pln nagle mam 63pln za rzekome pobranie muzyczki itp.lub otwieranie niejakich stron premium(pierwsze słyszę o czymś takim). Mówiąc krótko NIE POLECAM T-MOBILE koniec umowy i byebye
    ZaletyNielimitowany nie wpada w leiki
    WadyPing do D... nie pogrąża online
    MiejscowośćToruń
  • ~John / 2019-01-30 16:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Wystawilem tu opinie jako to super net dokladnie po 27 dniach ograniczyli transfer byl 20 tak jak w umowie teraz ledwie do 5,zwykli oszusci ale przez to straca klijentow,zla polityka firmy.
    MiejscowośćZambrów
  • ~Raf / 2019-01-29 21:11
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet w t-mobile to jedna wielka porażka. Ping caly czas powyzej 60. Czesto skacze do 500 :-/. Mam do 20mb na umowie. Po roku urzytkowania moze ze dwa razy było 20!! Wiekszość czasu jest w granicach 5mb. Od 2 tygodni nie dochodzie do 1 mb. Ogolne mowiac porazka na całej lini. NIE polecam!!!
    ZaletyBRAK
    MiejscowośćSzklarska Poręba
  • ~111qqqq / 2019-01-29 18:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na swiecie ... co chwile mam wzrost pingu, nie mozna sie polaczyc, oraz strasznie wolno dziala ... juz lepiej polaczyc sie z internetem w telefonie niz z tym gownem
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Mariusz / 2019-01-28 23:33
    Ocena: 1.50 / 5
    A więc... Okres testowy super... Po okresie testowym dramat... DL 0-3 / up 20. Zasięg full. Agregacja. I co z tego. Składane kilka reklamacji. Zonk . Internet chodzi od 24 do rana. Czyli w tedy kiedy nie potrzebuje
    ZaletyBrak
    WadyNie dziala
    MiejscowośćOlecko
  • ~Darek / 2019-01-28 12:55
    Ocena: 3.67 / 5
    Korzystam z domowego internetu T-Mobile praktycznie od początku wprowadzenia tej oferty. Oczywiście zdarzają się sytuacje w których parametry połączenia (PING oraz prędkość) są niskie ale są to sporadyczne momenty. Poza tym niech ktoś wskaże dostawcę internetu (nawet przewodowego) u którego nigdy nie przytrafiły się spadki prędkości ;)
    Standardowo mam PING około 5 ms, prędkość pobierania około 40 Mbps a wysyłania około 30 Mbps co w zupełności zaspokaja moje potrzeby odnośnie połączenia.
    Z obsługą klienta nie musiałem jeszcze się kontaktować więc jej nie oceniam.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Robert / 2019-01-27 13:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Ogromny plus za szczerość, przy zamawianiu usługi poinformowano mnie iż nadajnik w mojej okolicy jest przeciążony.
    Łączę się z bts-em odległym o 8 Km za pomocą anten kierunkowych, internet śmiga ze aż miło- pobieranie zawsze powyżej 20 Mbps
    MiejscowośćŻyrowa
  • ~Dramat / 2019-01-25 18:13
    Ocena: 1.50 / 5
    Korzystam z tego internetu od niedawna i bylem przekonany że orange ma do d... internet ale t mobile to dopiero porażka,najgorsza sieć
    ZaletyNie znalazlem zadnych
    WadyCiagle zrywa,nie mozna nic zrobic.
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Człowiek / 2019-01-18 19:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystko śmigało jak marzenie ping okolo 25 na testach w grach 50 internet śmiało przekraczał 60mb/s najwiecej udało mi sie wbić 77 mb/s aż tu dokladnie minęły 2 tygodnie i nagle ping podskoczył do 80 w grach nie ma ponizej 70 a transfer z prawie 80 zmiejszyl się do 25-35 wysylanie nadal miedzy 25 a 30 mb/s ale taka zmiana zaraz po okresie próbnym swiadczy tylko o jednym ze to banda oszustów w okresie probnym stają na rzesach by wszystko było jak w zegarku po tym czasie dają limity i udają że to normalne.
    ZaletyInternet działa w okresie probnym powyżej oczekiwań
    WadyWszystko: cena,szybkość,ping,wywala internet, działa tylko w okresie próbnym, umowa jest długa i nie da się nic zrobić jak internet spowolni poprostu mają cie głęboko w ****, bo umowa mowi o internecie do 60 mega a przeciez 25 mega te kryteria spełnia.
    MiejscowośćTuchola
  • ~MorleyHarada / 2019-01-18 15:50
    Ocena: 1.75 / 5
    No cóż internet prawie, że wgl nie działa. Od 10 do 23 internet w weekendy tak zamula, że nawet strony się nie wczytują, a zaś w tygodniu od 15 do 22. Kiedyś idealnie działał a teraz to jedynie płacić za wieczny brak internetu.
    ZaletyNie ma
    WadySzybkość pobierania oraz wysyłania
    MiejscowośćBielsko biała
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.16, ilość opinii: 2285
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.58, ilość opinii: 1840
VECTRA
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1657
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1612
UPC Internet
Ocena: 2.04, ilość opinii: 1336
Play Online
Ocena: 1.92, ilość opinii: 1239
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 415
Flixbus
Ocena: 2.09, ilość opinii: 288
Link4
Ocena: 1.63, ilość opinii: 220
ITAKA
Ocena: 2.93, ilość opinii: 158
nju mobile
Ocena: 3.37, ilość opinii: 100
Netflix
Ocena: 2.99, ilość opinii: 97