Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile Internet opinie

Ocena na podstawie 1020 opinii

2.07 / 5

  • Parametry
    1.97
  • Niezawodność
    1.91
  • Obsługa klienta
    2.20
  • Cena
    2.21
  • Cena/Jakość
    1.00
  • Oferta
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marek / 2019-02-04 07:21
    Ocena: 2.00 / 5
    Tak jak piszą poprzednicy... Na początku całkiem niezłe, z każdym miesiącem gorzej. W ostatni weekend, żeby oglądać serial na Netflixie musiałem wykupić gigabajty u konkurencji. Umowa w TMobile do 60, a wczoraj prędkość pobierania od 1-4. Najgorzej, ze mam umowę aż do września, a będę musiał kupić drugi internet u innego operatora...
    ZaletyJuż nie ma
    WadyCoraz niższa prędkość od kilku tygodni
    MiejscowośćNowe Miasteczko
  • ~kama / 2019-02-03 22:59
    Ocena: 2.50 / 5
    Man umowę do 60 mb/ps. Przez pierwsze miesiące prędkość dochodziła do 50. Potem stopniowo coraz wolniej, coraz wolniej, coraz wolniej aż obecnie w ciągu dnia dochodzi max do 5 mbps. Ping na początku ok teraz fatalny w granicach 200 - 300. W nocy w godzinach od 2. do 3 prędkość wzrasta do około 15. Ostatnio prędkość w ciągu dnia wynosiła 0,06 mb/ps. Przypomniały mi się czasy z dostępem wdzwanianym przez linię telefoniczną. Początek był niezły ale finisz - nigdy więcej.
    MiejscowośćStarachowice
  • ~Joanna / 2019-02-02 09:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Masakra.
    W okresie testowym chodził w miarę, natomiast teraz nie ma strony, ani dnia, żeby nie było zrywania łącza.
    Mamy XXI wiek, wszędzie wielkie postępy, tylko nie ma żadnych, co do jakości Internetu w Polsce.
    Płaci się nie wiadomo, za co.
    Ceny zaporowe, a i tak jakość do niczego.
    ZaletyCena
    Wadyciągłe zrywanie łącza, strony nie wczytują się, albo wczytują w połowie. bardzo wolny.
    MiejscowośćTrzebinia
  • ~Zielony leszek / 2019-02-01 22:00
    Ocena: 3.00 / 5
    Może tutaj ktoś pomoże wszystko fajnie internet śmiga ale nie mogę się zalogować na Xbox one na serwery Ea grając w fife. Jak włączę internet od innego operatora wszystko działa bez problemu a na t-mobile nie działa
  • ~Dominik / 2019-01-30 21:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet chodził dobrze do czasu. Potem totalny dramat ping 200 upload i download 0,20
    Po zgłoszeniu awari wszytko było ok przez jeden dzień i dalej to samo po prostu koszmar. Nie polecam
    ZaletyDzialal do pewnego momentu
    WadyWszytko
    MiejscowośćGórzno
  • ~Jacek / 2019-01-30 18:26
    Ocena: 3.50 / 5
    Sam internet jest ok, ale firma zaczyna naciągnąć klientów na dodatkowe koszty w 2019 roku. Mam usługę od okolo 1,5 roku i nigdy nie bylo problemu z rachunkiem tj. 45pln nagle mam 63pln za rzekome pobranie muzyczki itp.lub otwieranie niejakich stron premium(pierwsze słyszę o czymś takim). Mówiąc krótko NIE POLECAM T-MOBILE koniec umowy i byebye
    ZaletyNielimitowany nie wpada w leiki
    WadyPing do D... nie pogrąża online
    MiejscowośćToruń
  • ~John / 2019-01-30 16:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Wystawilem tu opinie jako to super net dokladnie po 27 dniach ograniczyli transfer byl 20 tak jak w umowie teraz ledwie do 5,zwykli oszusci ale przez to straca klijentow,zla polityka firmy.
    MiejscowośćZambrów
  • ~Raf / 2019-01-29 21:11
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet w t-mobile to jedna wielka porażka. Ping caly czas powyzej 60. Czesto skacze do 500 :-/. Mam do 20mb na umowie. Po roku urzytkowania moze ze dwa razy było 20!! Wiekszość czasu jest w granicach 5mb. Od 2 tygodni nie dochodzie do 1 mb. Ogolne mowiac porazka na całej lini. NIE polecam!!!
    ZaletyBRAK
    MiejscowośćSzklarska Poręba
  • ~111qqqq / 2019-01-29 18:32
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na swiecie ... co chwile mam wzrost pingu, nie mozna sie polaczyc, oraz strasznie wolno dziala ... juz lepiej polaczyc sie z internetem w telefonie niz z tym gownem
    ZaletyBrak
    WadyWszystko
  • ~Mariusz / 2019-01-28 23:33
    Ocena: 1.50 / 5
    A więc... Okres testowy super... Po okresie testowym dramat... DL 0-3 / up 20. Zasięg full. Agregacja. I co z tego. Składane kilka reklamacji. Zonk . Internet chodzi od 24 do rana. Czyli w tedy kiedy nie potrzebuje
    ZaletyBrak
    WadyNie dziala
    MiejscowośćOlecko
  • ~Darek / 2019-01-28 12:55
    Ocena: 3.67 / 5
    Korzystam z domowego internetu T-Mobile praktycznie od początku wprowadzenia tej oferty. Oczywiście zdarzają się sytuacje w których parametry połączenia (PING oraz prędkość) są niskie ale są to sporadyczne momenty. Poza tym niech ktoś wskaże dostawcę internetu (nawet przewodowego) u którego nigdy nie przytrafiły się spadki prędkości ;)
    Standardowo mam PING około 5 ms, prędkość pobierania około 40 Mbps a wysyłania około 30 Mbps co w zupełności zaspokaja moje potrzeby odnośnie połączenia.
    Z obsługą klienta nie musiałem jeszcze się kontaktować więc jej nie oceniam.
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Robert / 2019-01-27 13:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Ogromny plus za szczerość, przy zamawianiu usługi poinformowano mnie iż nadajnik w mojej okolicy jest przeciążony.
    Łączę się z bts-em odległym o 8 Km za pomocą anten kierunkowych, internet śmiga ze aż miło- pobieranie zawsze powyżej 20 Mbps
    MiejscowośćŻyrowa
  • ~Dramat / 2019-01-25 18:13
    Ocena: 1.50 / 5
    Korzystam z tego internetu od niedawna i bylem przekonany że orange ma do d... internet ale t mobile to dopiero porażka,najgorsza sieć
    ZaletyNie znalazlem zadnych
    WadyCiagle zrywa,nie mozna nic zrobic.
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~Człowiek / 2019-01-18 19:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Wszystko śmigało jak marzenie ping okolo 25 na testach w grach 50 internet śmiało przekraczał 60mb/s najwiecej udało mi sie wbić 77 mb/s aż tu dokladnie minęły 2 tygodnie i nagle ping podskoczył do 80 w grach nie ma ponizej 70 a transfer z prawie 80 zmiejszyl się do 25-35 wysylanie nadal miedzy 25 a 30 mb/s ale taka zmiana zaraz po okresie próbnym swiadczy tylko o jednym ze to banda oszustów w okresie probnym stają na rzesach by wszystko było jak w zegarku po tym czasie dają limity i udają że to normalne.
    ZaletyInternet działa w okresie probnym powyżej oczekiwań
    WadyWszystko: cena,szybkość,ping,wywala internet, działa tylko w okresie próbnym, umowa jest długa i nie da się nic zrobić jak internet spowolni poprostu mają cie głęboko w ****, bo umowa mowi o internecie do 60 mega a przeciez 25 mega te kryteria spełnia.
    MiejscowośćTuchola
  • ~MorleyHarada / 2019-01-18 15:50
    Ocena: 1.75 / 5
    No cóż internet prawie, że wgl nie działa. Od 10 do 23 internet w weekendy tak zamula, że nawet strony się nie wczytują, a zaś w tygodniu od 15 do 22. Kiedyś idealnie działał a teraz to jedynie płacić za wieczny brak internetu.
    ZaletyNie ma
    WadySzybkość pobierania oraz wysyłania
    MiejscowośćBielsko biała
  • ~franzu / 2019-01-17 21:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Szczerze odradzam. Miało być do 60 Mbps i w okresie próbnym było nieźle, nawet 47 Mb/s. po okresie próbnym zaczął się dramat. Prędkość rzędu 10 - 30 Mb/s tylko do południa i po północy. A w godzinach 20 - 23 prędkość nierzadko nie może przekroczyć 1 Mb/s. W ciągu roku złożyłem kilkanaście reklamacji, bez efektu. I zawsze to samo wytłumaczenie że po stronie T- mobile nie ma żadnych problemów. Oni nadają sygnał, oni wyposażyli mnie w swój router i po ich stronie nie ma żadnego problemu. Oczywiście umowy nie można rozwiązać ponieważ prędkość transferu nie jest powodem do zerwania umowy z winy nadawcy.
    Szczerze odradzam.
    ZaletyNie zauważyłem, może cena.
    WadySłaba prędkość, znikający internet.
    MiejscowośćSzczawnica
  • ~Miłosz / 2019-01-16 18:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam, z internetu nie da się korzystać cały czas ścina i zwalnia transfer
    ZaletyŻadne
    WadyŚcina się, zwalnia transfer, nie da się korzystać na więcej niż 1 urządzeniu
    MiejscowośćChodzież
  • ~ krzysiek / 2019-01-14 21:26
    Ocena: 2.25 / 5
    zawiodłem się , przez pół roku było wszystko dobrze teraz jest problem by uzyskał prędkość pobierania 3,5Mb/s
    MiejscowośćPłock
  • ~monti / 2019-01-14 11:55
    Ocena: 1.75 / 5
    Zdecydowanie ODRADZAM! Wybrałem tę ofertę z uwagi na brak możliwości łatwego podpięcia się do sieci (Warszawa, Saska Kępa) w mieszkaniu, które wynajmowałem. Pierwsze kilka tygodni - było ok. Problemy zaczęły po okresie próbnym. Prędkość rzadko przkracza 5mb/s (bywa dużo gorzej) - odpada korzystanie z więcej niż jednego urządzenia. Wymuszanie innego nadajnika nic nie daje. Przeniosłem się do Rzeszowa (niemal centrum miasta). Tu... tak samo.
    Zaletynie odnotowałem przerw w dostawie (musiałem się wysilić żeby wpisać cokolwiek)
    Wady- prędkości niezgodne z umową,
    - chwyt w postaci "gładkiego" okresu próbnego
    - wysoka cena
    - problemy z dostępem do panelu klienta (sms weryfikacyjny przychodzi na kartę sim, która jest... w modemie. próba zmiany numeru po zalogowaniu nie udała się kilkukrotnie)
    MiejscowośćRzeszów
  • ~John / 2019-01-07 13:17
    Ocena: 4.75 / 5
    Mam te usluge internetu dopiero tydzien ale u mnie na wsi smiga,antena ok 4km pobieranie i wysylanie po 20Mbps na urzadzeniu ktore kupilem z usluga,nic tylko polecac przy niezapchanych nadajnikach.
    MiejscowośćZambrów
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.15, ilość opinii: 2323
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1926
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1758
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.70, ilość opinii: 1632
UPC Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 1465
Play Online
Ocena: 1.91, ilość opinii: 1304
Flixbus
Ocena: 2.19, ilość opinii: 493
mBank
Ocena: 2.09, ilość opinii: 482
Link4
Ocena: 1.58, ilość opinii: 286
ITAKA
Ocena: 2.83, ilość opinii: 221
Netflix
Ocena: 2.89, ilość opinii: 127
nju mobile
Ocena: 3.17, ilość opinii: 123