Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

T-Mobile Internet opinie

Ocena na podstawie 1055 opinii

2.05 / 5

  • Parametry
    1.95
  • Niezawodność
    1.88
  • Obsługa klienta
    2.18
  • Cena
    2.19
  • Cena/Jakość
    1.00
  • Oferta
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 53
  • ~Robson / 2019-09-15 13:31
    Ocena: 2.50 / 5
    Masakra uległem reklamie jak tylko skączy się umowa zmieniam operator jedna wielka ściema
    ZaletyBrak
    MiejscowośćNowy Dwór Mazowiecki
  • ~Arkadiusz / 2019-09-09 19:52
    Ocena: 2.25 / 5
    Na początku było świetnie bo było zmienione z 2G na LTE . Lecz jak zauważyłem Lte w tmobile to nic według orange . Zasięg niby na 5 kresek na ruterze b525-s a prędkość maksymalna pobierania to 2.4mb/s przy czym orange przy 3 kreskach ma pobieranie 3.5mb/s.
    ZaletyKarta Sim w ruterze
    WadySłaby zasięg oraz moc internetu/
    MiejscowośćKozi Róg
  • ~OliwiaKraków / 2019-09-09 08:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Odradzam !!! Niby bez limitu niby szybki a ch prawda .. szybko się kończy a później to ładuje gorzej jak najgorzej zresztą te ich śmieszne lte to obok tego słowa nie stało
    ZaletyBrak
    WadyWszystko !
    MiejscowośćKraków
  • ~beata / 2019-09-07 11:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Jak nie ping 800, to predkosci przy ktorych wiecej czasu widze krecace sie kolko niz film. p.s. wlasnie sciagam gre z predkoscia od 0,1 do 0,3 a obiecywali 20.
    Zaletyczasami dziala
    Wadywszystko
    Miejscowośćmława
  • ~trabanD / 2019-09-06 21:32
    Ocena: 2.50 / 5
    W okresie próbnym same zalety, prędkości 58/27, po kilku dniach wejścia umowy w życie net na poziomie 4/5. Kibel na maxa, mie polecam, wieczorem nie da sie korzystać z Netflixa, HBO Go itd.
    ZaletyŻadnych
    WadyNiestabilność transferów, wieczorami zamuła jak na błotnisku, brak reakcji ze strony biura obsługi
    MiejscowośćLubawka | Dolny śląsk
  • ~Rozczarowana / 2019-09-04 20:49
    Ocena: 1.00 / 5
    1 gwiazdka, ponieważ nie można dać zero!!! Powiem w ten sposób - na okresie próbnym śmiga, dwa dni po - już nie funkcjonuje niemal w ogóle. Mieszkam w mieście, gdzie teoretycznie widzę swój nadajnik i nie wierzę, że powyższe opinie nie są marketingiem szeptanym. Pracuję w branży IT i często mam dni zdalne, więc jestem zmuszona udostępniać internet z poziomu tel, ponieważ T-mobile nie działa w ogóle - odrzuca nawet strony oficjalne typu wp lub onet. Państwo na infolinii wmawiają mi, że mam dobre połączenie, tymczasem na innych forach można znaleźć wiele opinii takich jak moje, że na początku ok, a dzień po - dramat. Ponadto, Państwo z T-mobile nie reagują na zgłoszenia osób zainteresowanych i nawet nie próbowali nas powstrzymać podczas rozwiązywania umowy. ABSOLUTNIE NIE POLECAM!
    ZaletyBRAK!!!
    WadyNiedostępność internetu!!!
    MiejscowośćŁódź
  • ~Michał / 2019-09-04 18:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Z czystym sumieniem NIE POLECAM. Jestem użytkownikiem domowego internet t-mobile od ponad roku. Przez 3/4 czasu użytkowania prędkość w granicach 0-1mb/s. Dzwoniąc do działu technicznego dostawałem coraz to nowe terminy naprawy. Awaria na awarii. Jeszcze raz NIE POLECAM
    ZaletyBrak jakichkolwiek zalet.
    WadyPrędkość, stabilność,
    MiejscowośćŁomianki
  • ~Eryk / 2019-09-01 12:38
    Ocena: 3.00 / 5
    Wyrzuca mi internet domowy w losowych momentach zdarza się to nawet po 4/5 razy prawie codziennie nie wiem czy to wina antywirusa ale raczej wątpię i gdy na przykład chce wyszukać stronę Google to nie raz zdarza się że mi wyskoczy strona z t-Mobile o nazwie Mobile Broadband i muszę tam się zalogować i podać hasło a nie wiem jakie mam hasło bo mi nic o tym nie wiadomo.
    MiejscowośćKłodzko
  • ~Pryszcz / 2019-08-30 21:11
    Ocena: 1.00 / 5
    W roku pańskim a.d 2019 mamy internet ltl domowy od T-M z zabójczą prędkością od 0bajtów do 1mb/s (ta prędkość jest przez 3/4 doby, w sobotę, niedzielę i święta, całą dobę). Więc pytanie do Transformersów-Mutujących co jest grane, dlaczego taki denny net, odpowiedzcie no chyba że ten ltl domowy to jest zemsta hitlera.
    Zaletypowrót do starych dobrych czasów, kiedy internet raczkował (a i tak był szybszy i stabilniejszy od tm)
    Wadyże T-M istnieje
    MiejscowośćMałopolska, koło Krakowa
  • ~Tomasz / 2019-08-27 21:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Po dwoch latach uzytkowania moge szczerze powiedziec: NIE POLECAM! Mam aktualnie 0.5 mb/s. I jedyne co moge zrobic przez internet, to wystawic ta opinie. Internet od rozowych jest tragiczny. Zasieg niby LTE 4/5 kresek, a nie da sie korzystac z prostych czynnosci. Dodam, ze rano wszystko dziala prawie dobrze, ale wieczorem jest katastrofa. Te-DEBILE naciągło mnostwo klientow, i teraz nie wyrabia infrastruktura. WSTYD.
    Zalety1. miesiac na probe dziala perfekt. Ciekawe czemu.....
    WadyWszystko!
    MiejscowośćWieluń
  • ~Santos / 2019-08-27 13:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia !!!!! Do czerwca było super ! prędkości w nocy 60/35 w dzień 20/30 ale od czerwca to jest koszmar ping nawet 1500 ! prędkość 0,25 pobieranie w nocy max 15,stron nie mozna wyświetlić ,monitoring działa z opóźnieniem ,tragedia ! po włożeniu karty z orange pobieranie 25 wysyłka 11 ,wszystko śmiga jak trzeba.Używam tez anteny zewnętrznej.
    ZaletyŻadnych
    Wadywszystko co sie tylko qrwa da
    MiejscowośćJarosław
  • ~Sylwia / 2019-08-26 22:53
    Ocena: 1.25 / 5
    Szajs. Od 6 miesiecy nie mam zasięgu. Kłamią,że naprawili antenę. . Nie polecam nikomu.
    Musiałam wsiąść telefon w Play by mieć kontakt.
    Gdy chciałam przenieść numer to powiedzieli,że zapłacę kare bo nie skończyła się umowa.
    Tak więc place za coś czego nie mam.
    WadyOkłamują ludzi
    MiejscowośćWroclaw
  • ~zlotko5 / 2019-08-20 20:31
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam a ja mam zupełne inne odczucia po użytkowaniu przez 22 miesiące jestem bardzo zadowolony posiadam router Huawei b525s na początku zasięg na ruterze pokazywał 1 kreskę prędkości ściągania były na poziomie 2-3 Mega pobierania, wysyłanie troszkę lepiej 4-5 Mega, kupiłem sobie zewnętrzną antenę do tego Routera i wszystko stało się jasne zasięg wzrósł do 4 kresek, prędkość 60 Mega bez żadnego problemu pobieranie,wysyłanie na poziomie 20 Mega. Przez cały czas as użytkowanie nie mam problemu. Mieszkam na wsi mój router łączy się z masztem w Bydgoszczy w linii prostej to jakieś 10km. Co do godzin wieczornych nie odczuwam jakiś większych różnic.
    ZaletyW moim przypadku brak żadnego innego dostawcy
    MiejscowośćToporzysko
  • ~Kozak / 2019-08-19 23:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Uważam, że T-Mobile powinno wypłacić KAŻDEMU użytkownikowi odszkodowanie w ogromnej kwocie.
    Po godz. 22-ej wyłączają chyba prąd dla oszczędności. Zarówno w Katowicach, Krakowie i Gliwicach mam ten sam problem.
    Od początku wakacji przebywam w Kołobrzegu. Przed chwilą wyjrzeliśmy przez okno z hotelu Marine jakie samochody stoją przed hotelem. Zjechaliśmy na dół i policzyliśmy ich wartość.
    Szef T-Mobile musi być upośledzony, skoro zgadza się na to, aby nie działał internet w miejscu, gdzie mieszkają klienci jeżdżący samochodami wartości ok. 235 mln Euro.
    To samo dzieje się w dzielnicy willowej, w której posiadam jeden z domów.Aby wysłać maila właściciel jednego z pensjonatów co wieczór jeździ do centrum Kołobrzegu i tam z laptopem łapie zasięg. W okolicach Hosso dopiero może coś wysłać. To jest przegięcie. Staram się tym zainteresować media.
    Zaletyżadnych
    Wadysame
  • ~Kubek / 2019-08-15 22:20
    Ocena: 1.25 / 5
    W godzinach 20 23 internet nie do uzycia . Predkosc spada do 3 mbps . Uzywam gi do 3 miesiescy a mam to od miesiaca. Mam nadzieje ze ten internet jak najszybiciej sie skonczy to jakas porazka :(
    ZaletyNic ciekawego
    WadyNagle ogromne spadki po nie uzywaniu internetu przez chociaz 5 m
    W godzinach 20 23 predkosci tragiczne
    Rano rowniez chociaz powinno nie byc slabych predkosci to i tak sa slabe szkoda gadac Czy mozna jakos zrezygowac z niego przed czasem bez placenia kary ?
    MiejscowośćInowrocław
  • ~Adrian / 2019-08-15 18:39
    Ocena: 2.00 / 5
    wysokie pingi i problem z ładowaniem stron nawet w godzinach nocnych, często oglądanie czegokolwiek na YT to koszmar, niby 60 Mb ale ciężko to odczuć podczas korzystania
    Zaletyczasami działa poprawnie
    download plików bez większych problemów w znośnych prędkościach
    Wadyping po 300
    powolne ładowanie się stron
    niby 60Mb a działa jak internet na kartki

    MiejscowośćKoszalin
  • ~dominick / 2019-08-14 18:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo słabo działa.
    Praktycznie nie działa w godzinach wieczornych nikomu nie polecam
    Zaletynic
    Wadynie działa
    ping do 600
    MiejscowośćOlsztyn
  • ~Krzysztof / 2019-08-13 12:31
    Ocena: 2.50 / 5
    Po przeczytaniu informacji mam ten sam niski pozimom uslug lte a ja załatwiłem przez rzecznika praw konsumenta zmiane na switalowod zobaczym po instalcji jak bedzie pracować
    ZaletyDobra praca. Z rana
    WadyNistabilny wieczorem nie mozna zrobic prostego przelewu bankowego predlodc w kilobitach
    MiejscowośćEłk
  • ~Turek / 2019-08-12 22:41
    Ocena: 1.00 / 5
    masakra. mam do 60mbit/s ale speedtest ( by ookla ) pokazuye 15mbit/s. Nigdy nie mialem zadnych 60mbitow.
    Zaletynic
    Wadyszybkosc
    wysoki ping nawet do 140
    czasami bez polonczenia.
    MiejscowośćLinia
  • ~Tomek / 2019-08-11 22:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia.
    Oszustwo i nic więcej.
    Podpisz umowę i płać.
    Reklamacja niemożliwa.
    Umowa napisana tak że nic nie można zrobić.
    Ostrzegam przed T mobile .
    Nie polecam !!!!!
    MiejscowośćPoznań
strona 1 z 53
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.15, ilość opinii: 2357
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.56, ilość opinii: 1949
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 1813
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.70, ilość opinii: 1633
UPC Internet
Ocena: 2.00, ilość opinii: 1538
Play Online
Ocena: 1.90, ilość opinii: 1341
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 633
mBank
Ocena: 2.02, ilość opinii: 542
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 301
ITAKA
Ocena: 2.77, ilość opinii: 261
Netflix
Ocena: 2.87, ilość opinii: 140
nju mobile
Ocena: 3.16, ilość opinii: 126