Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange Neostrada opinie

Ocena na podstawie 1073 opinii

1.96 / 5

  • Niezawodność
    1.94
  • Obsługa klienta
    2.02
  • Cena
    1.98
  • Parametry
    1.93
  • Cena/Jakość
    1.00
  • Oferta
    1.00

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Jarek 0704 / 2020-12-15 15:41
    Ocena: 1.50 / 5
    bardzo niska prędkość. Po iterwencji na chwile wzrosła i aktualnie znów słaba.
    MiejscowośćŚroda Wielkopolska
  • ~marek / 2020-12-15 12:19
    Ocena: 2.50 / 5
    w umowie predkosc do 300 , faktyczne.....15-20.konsultant orange doradzil wizyte technika,za ktora musialbym zaplacic ....160 zl
    Miejscowośćradomsko
  • ~Hans / 2020-12-12 22:14
    Ocena: 1.00 / 5
    OMG omijajcie takim łukiem jak sie tylko da. Gowno, nie dziala, transfery w necie do 20 mbit/s rowne 1,6 tego.
    I nic skurwiele sobie z tego nie robia.
    Szit, gowno, żenada.
    ZaletyZero jestescie
    WadyZero²
    MiejscowośćCegłów
  • ~Magda / 2020-12-04 09:58
    Ocena: 1.50 / 5
    Brak internetu przez cały czas, szybkość 1 MB na sekundę..
    MiejscowośćMakówiec
  • ~Andrzej / 2020-11-10 20:39
    Ocena: 3.00 / 5
    Czytam te opinie i czytam , i się zastanawiam O co wam w życiu chodzi. Neostradę mam od ponad 10 lat i tylko miałem 2 awarie które zostały szybko usunięte. Mieszkam 30 km od Warszawy i nie mam ani z Neostradą ani z Internetem mobilnym problemu. Jedyny minus jest taki , że faktycznie z tą prędkością to Orange leci w kulki. Mam prędkość do 80 MB/s i ani razu nie było problemu w graniu online , oglądaniu YT w komputerze , konsoli , komórce , tablecie i TV jednocześnie. Nie jestem żadnym podstawionym pracownikiem Orange , ale Ja jako użytkownik usług od Orange , nie mam większych problemów. Pozdrawiam
    ZaletyPłynność , nie zrywa łącza
    WadyZaniżanie MB w transmisji
    MiejscowośćNowy Dwór Mazowiecki
  • ~Anula / 2020-11-08 19:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie mam innego technicznego rozwiązania.Neostrada jest jedyną.Dopiero nauka zdalna obnażyła prawdę o usłudze orange. Dane ze speed testu pobieranie: 3.50Mb/s, wysyłanie 0,28Mb/s.A Najgorsze jest to że mają cię w głębokim poszanowaniu.Jest miło do podpisania umowy a potem Płać i płacz. ŻENADA.
    Płać i płacz.
    ZaletyNie widzę.
    WadyWszystkie możliwie dostępne.
    MiejscowośćDołholiska
  • ~Kibic Lecha / 2020-11-06 17:20
    Ocena: 2.00 / 5
    Zrywa połączenie, mam opcje do 10mb/s a jest ledwo 2 ogólnie nie polecam, ping w grach jest wysoki
    ZaletyBrak
    WadyWyżej wymienione
    MiejscowośćPoznań
  • ~rob / 2020-11-06 13:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, mieszkam w Olsztynie 2 km od centrum, mam pakiet 80mb/s, faktyczny transfer 2-3mb/s, w nocy czasami dobije do 8mb/s. Jednym slowem syf, to jest 21 wiek. Znajomy w Rumunii ma 150mb/s. LTE albo 5G sie bardziej oplaca niz ten badziew!
    Zaletyzadne
    Wadywszysko
    Miejscowośćolsztyn
  • ~Tomasz / 2020-11-03 17:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalny badziew!!! Gry online nauka zdalna wszystko nie działa tak jak powinno.

    Zaletybrak
    WadyWszystko
    MiejscowośćŻyrardów
  • ~krzysztof / 2020-10-28 19:13
    Ocena: 4.75 / 5
    jeden z lepiej działających operatorów internetu
    Wadybrak
    Miejscowośćkraków swoszowice małopolska
  • ~Vesp / 2020-10-21 15:11
    Ocena: 3.50 / 5
    Infolinia działa. Naprawy rzadkie,stosunkowo szybko realizowane/do 3 dni/.
    ZaletySzybkosc i działanie w wiekszosci bezproblemowe.
    WadyStara infrastruktura(znaczy kable po tepsie)
    MiejscowośćSobolewo
  • ~Robert / 2020-10-20 19:41
    Ocena: 1.50 / 5
    Kontakt w razie awarii tragedia, zerwana kabel= dwa tygodnie bez Internetu, od usług Neostrady zachowaj nas panie
    ZaletyBrak
    WadyTo co powyżej,
    MiejscowośćSopotnia mała
  • ~JORANGE / 2020-10-17 11:41
    Ocena: 1.00 / 5
    Zakupiony pakiet w teorii powinien działać do 80mb/s przez 2 lata maksymalnie było 20. Na dzień dzisiejszy od 2 tygodni nie mam internetu kontaktuje się z tymi oszustami codziennie zbywają mnie przy każdej rozmowie podają dalszy termin naprawy.
    ZaletyBrak
    WadyPrzerwy w dostawie
    Nieadekwatna cena do prędkości
    Niekompetentna obsługa
    MiejscowośćKobyłka
  • ~grzegorz / 2020-09-10 13:50
    Ocena: 1.00 / 5
    internet ... DNO 4.7MBPS na kablu w dzisiejszych czasach to kpina
  • ~Maciek / 2020-09-01 23:17
    Ocena: 1.00 / 5
    W poprzednich latach internet naprawde fajnie chodzi ale teraz kiedy widzę przy np. Grze ping po 500 lub więcej po mimo tego że mam naprawde duży pakiet to poprstu mnie krew zalewa , naprawde nie polecam internetu od orange
    MiejscowośćWijewo
  • ~oofus / 2020-08-31 16:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Moi rodzice płacą 100zł za tą śmieciową neostradę. W 2017/2018/2019 jak dla mnie była dobra. W Marcu 2020 internet zaczął się zwalniać. Nie rozumiem dlaczego, moja mama dzwoniła na infolinie kilka razy, typ gada że powiększy transfer internetu, a tak wcale nie było, internet działał tylko na kilka dni, i znowu sie zwolnił. Musze używać LTE bo ping skacze od 600 do 1000. Jak jest jedno urządzenie to nadal jest jak śmietnik. Nie polecam neostrady.
    ZaletyBrak.
    WadySłaby internet
    Ping do 1000
    Strony ladujące sie 30 minut
  • ~Magiczny Więckolini / 2020-08-09 15:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Trudno oceniać internet, którego praktycznie nigdy nie ma. Neostrada to po prostu żart, utraty pakietów, spadki prędkości pobierania nie mówiąc już o wysyłaniu. Światłowód miał być zamontowany do 31 lipca, ale jak na razie chyba mają ciekawsze zajęcia. Podsumowując, nikomu nie polecam, nie mówiąc już o tym, że panie z obsługi klienta zachowują się jakby pracowały tam za karę.
    ZaletyFajne logo
    WadyWszystko
  • ~p32 / 2020-07-24 17:02
    Ocena: 1.25 / 5
    nie działa, z obiecanych 80mbps jest ledwo 20mbps, a tech support owija w bawełne i mówi że "musi ustabilizować i nastroić router, żeby nie wyłączać go przez tydzień"
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    Miejscowośćdziałdowo
  • ~Piotrek / 2020-07-23 00:05
    Ocena: 2.00 / 5
    Ten internet to kpina w mojej okolicy nie ma światłowodu, ,z obiecanych 20mb prędkości najwięcej kręciło się koło píęciu ale to w godzinach porannych,przeważnie było około 2mb ,męczyłem się z tym prawie 2 lata.
    ZaletyBrak
    WadyBrak internetu
    MiejscowośćWałbrzych
  • ~ula / 2020-07-01 18:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Beznadzieja ,czekam na naprawe dluzszy czas a oni przsuwaja termin ,maja klientow gdzies.szczerze nie polecam
    Wadydlugo trzeba by wyliczac
    MiejscowośćPyskowice
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1569
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826