Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nju mobile opinie

Ocena na podstawie 147 opinii

3.14 / 5

  • Oferta
    3.55
  • Obsługa klienta
    2.86
  • Cena/Jakość
    3.10

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~jarad / 2019-03-24 19:59
    Ocena: 2.00 / 5
    Jak zaczynałem zadowolony na maxa... najlepsza oferta kilka lat temu....niestety w ogóle nieaktualizowana więc przechodze z 5 kartami do Lajta lub a2mobile...
    ZaletyKiedy cenowo super
    WadyWada oferta stara i nie aktualizowana ...trup
  • ~ja / 2019-03-22 07:24
    Ocena: 1.00 / 5
    oszukali mnie z bonem Sodexo na 60 zl! miał być wysłany bon po jednym okresie rozliczeniowym a nie wysłali, po reklamacji chcą screena ze strony, ich zdaniem się nie zarejestrowałam tam a jestem pewna, że tak było tylko że nie wysłali potwierdzenia! wstyd, oszuści, przenoszę się z tej sieci i bardzo nie polecam
    Wadyoszustwa, z tego co wiem wiele osób zostało nabranych na umowę w tej promocji
  • ~LA RUINA / 2019-03-19 17:19
    Ocena: 1.00 / 5
    złodzieje gorsi od PLUSA Zębatego....opisze sytuacje mam Nju na karte miałem wykupiony pakiet neta za 9zł...skończył mi sie pakiet wszedłem na neta mając na koncie 25zł...pare filmów na youtubie 3minutowych po chwili sms...stan twojego konta wynosi 20groszy...WTF? za 4 filmiki na youtube zzarło mi DWADZIEŚCIA PIĘC ZŁOCISZY !!!! takiego skur...stwa niewidziałem dotąd w zadnej sieci,myśle że jakbym się połczył przez rosyjskiego satelite mniej by mnie to kosztowało...reasumując BANDA NACIĄGACZY ...radze wszystkim uwazać na koszta "wejścia w sieć , nie majac wykupionego pakietu".....na koniec to myśle że zamiast kartofla w reklamie mógłby występować czosnek...bo ciągną kase jak żydzi,więc to by dopinało wizerunek tej szemranej sieci.Nie polecam nikomu tej sieci.
    Zaletyżadne
    Wadysame
  • ~Marcin / 2019-03-14 17:40
    Ocena: 1.00 / 5
    A za brak bonów Sodexo z grudniowej oferty ???? Niby na niedpowiedniej stronie wprowadziłem nr zamówienia do zgloszenia ????
  • ~Misiek / 2019-02-25 14:50
    Ocena: 4.33 / 5
    Jestem 4 miesiące i jest O.K. Nie ma lojalki, jak nie jest wykorzystany abonament to płace mniej. Mam 2 numery za max 39 PLN, jeden nowy i 2gi przeniesiony od innego operatora. Dla mnie bylo wazne aby internet byl rozliczany na 2 numery razem,a nie kazdy osobno.Dla mnie to bardzo dobra oferta.
    Zalety*2 numery za 39 zł,
    * za niewykorzystany abonament nie płacę,
    * internet rozliczany na 2 ,numery razem, a nie na każdy osobno,
    * przy podpisywaniu umowy pamiętać jeśli chcemy inny początek okresu rozliczeniowego !
    * Pracowinicy BOK uczciwi ale trzeba znać regulamin/umowę jaka została podpisana
    Wady* opłata dodatkowa za rozmowę z BOK
    * czas odpowiedzi mailowej 5_7 dni
  • ~Michał / 2019-02-23 12:50
    Ocena: 2.33 / 5
    ukrywają podstawowe kruczki w cenniku. Straszą w poczcie do użytkownika, mimo iż dotrzymuję płatności (automatyczny przelew z banku)
  • ~Marysia / 2019-02-21 11:06
    Ocena: 2.33 / 5
    Oszustwo. Miała karta działać przez rok bez regularnego do ładowania, A po paru miesiącach karta zablokowana.
    Brakuje też możliwości kontaktu mailowego z obsługą klienta.
    WadyNie wywiązują się z umowy
  • ~PETER / 2019-02-16 20:43
    Ocena: 4.33 / 5
    Witam , jak dla mnie ok , za 38 zł dwa numery, nic dodać nic ująć , lepszej oferty nie znam póki co. (jestem w nju 2 lata)
    ZaletyCena
  • ~Kiemlicz / 2019-01-30 18:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszukują na Internecie: mam w usłudze na kartę za 1,20 zł 750 MB, obejrzałem na smartfonie na VoD TVP pół odcinka "Korona królów" i koniec pakietu. 750 MB to powinien być cały pełnometrazowy film. I nie interesuje mnie czy to był jakiś błąd w transmisji czy zwykłe złodziejstwo.
    ZaletyDobre oferty.
    WadyOszukiwanie klientów.
  • ~Janala / 2019-01-23 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Proszę uważać na okresy rozliczeniowe.U mnie było od 18 każdego m-ca.Zacząłem używać od 14 i naliczyli mi 68 zł za 4 dni.Oczywiście każda rozmowa z nimi kosztuje i dopisują do faktury.Przy powrocie na kartę też okres rozliczeniowy obowiązuje.Zgłosiłem 19-tego i musiałem czekać 2 m-ce a nie miesiąc.Obłed.Nigdy więcej abonamentów i umów.Tylko karta
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
  • ~Max / 2019-01-03 20:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam jak najbardziej. Tanio i przejrzyscie. Jestem w pełni zadowolny od 2 lat
    Zaletytanio i przejrzyscie
    Wadybrak
  • ~Ozzy b / 2019-01-02 17:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłem starter na kartę..pierwsze co zrobiłem to ustawiłem taryfę prosto na kartę ..czyli bez żadnych pakietów i wodotrysków...ok...doladowywalem po 5 złociszy bo mało dzwonię i nie było do czasu problemu a postanowiłem doładować za 30plndoladowalem spoko....będę musiał na dłużej ...sprawdzam następnego dnia co jest !! Na koncie 1zl. ..a okazało się że te chamy na siłę bez mojej zgody włączyli tzn .ukradli 29zl na pakiet wszystko za nie więcej niż 29zl nadmienie że na początku wyłączyłem ta taryfę i konsultant zaklinał sienna wszystkie świętości że mam taryfę bez żadnych pakietów...czuje się oszukany i okradziony taka praktyka dlatego odrazpdzam komukolwiek tego operatora...i radzę doładowywać po 5 zł...a częściej wtedy niema możliwości wymuszenia pakietu za 29zl.bede to obserwował ale myślę zmienić operatora zachowując numer.nie polecam nikomu Orange.

    ZaletyZadne
    WadyPełno....
  • ~Krzysztof / 2019-01-02 10:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam,
    Krótko mówiąc tragedia i nie polecam.
    Nieco ponad pół roku temu skusiłem się na ofertę nju i miałem mnóstwo problemów z nimi. Być może mój przypadek jest jednostkowy ale miałem następujące problemy :
    - nie przychodzące smsy (również kody z banku ) i brak możliwości swobodnego dysponowania pieniędzmi online
    - tylko nieliczne połączenia przychodzące były realizowane
    - wielokrotne dzwonienie na infolinie i zgłaszanie problemów to tylko strata czasu i kasy nic nie poprawiono
    - straszenie windykacja 3 miesiące po rozwiązania umowy mimo nie przedstawienia faktury za niezrealizowaną w pełni usługę
    - mimo iż za jeden okres rozliczeniowy wg umowy oplata powinna wynieść "nie więcej niż 29 zł" przysłano do mnie pismo nakazujące zapłatę ponad 40 zł ( faktury nie przysłano więc niewiadomo za co)
    Po wielu nieprzyjemnościach "łaskawie" uznano moja reklamacje i anulowano należność ale nikt mi nie zwróci za nerwy i i miesiąc wyjęty z życia.
    Przez to że zablokowali mój numer na miesiąc nie mogłem zrobić nawet przelewu czy założyć lokaty.
    Oczywiście operator nie poczuwał się do wynagrodzenia mi w jakikolwiek sposób za wszystkie problemy które powstały z jego winy.
  • ~ryszard / 2018-12-27 11:20
    Ocena: 1.00 / 5
    podpisałem umowę i zapłaciłem za aktywację i z powodów nju mobile nie mogłem skorzystac z ich usługi MEGA PROBLEM z działem reklamacji!!!! i musiałem zapłacić a nie skorzystałem .Po pismie w formie elektronicznej obiecali zwrot kasy CZEKAM DO DNIA DZISIEJSZEGO!!!! ZŁODZIEJE
    CHCIAŁEM POZWAĆ DO SĄDU ALE DLA 124ZŁ SZKODA NERWÓW
    OMIJAJCIE WIELKIM ŁUKIEM BO POZYTYWNE OPINIE PISZA PRACOWNICY NA POLECENIE PRZEŁOZONYCH!!!1
    ZaletyBRAK
    WadyZERO SERWISU
  • ~ajajaj / 2018-12-23 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszustwo. Chcą 9 zł nawet jak wykorzystasz mniej
  • ~rentgen / 2018-12-10 10:57
    Ocena: 4.67 / 5
    Polecam. Nie ma lepszej sieci w tej chwili. Jedyna wada , że nie maja salonów i klient ma utrudniony kontakt osobisty.
  • ~melon0909 / 2018-12-09 03:27
    Ocena: 4.67 / 5
    Ogólnie jest ok, ale kłamią z roamingiem i naliczają jakieś dziwne kwoty w UE.
  • ~Tomek / 2018-11-30 23:24
    Ocena: 4.33 / 5
    Jest to najlepsza oferta na rynku jeśli chodzi o abonament. Zasięg bardzo dobry - praktycznie zawsze mam LTE. Oferta bardzo czytelna i elastyczna do tego połączenia VoLTE i wificalling natywnie w iPhonie.
  • ~David / 2018-11-04 19:24
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet u mnie we wrocławiu działa bez problemu, po skończeniu pakietu 100GB da sie ogladac youtune i netflix.
    ZaletyNiska cena
    WadyTrzeba czekać 2 lata na pakiet 120GB
  • ~Krzysztof / 2018-10-29 18:46
    Ocena: 5.00 / 5
    Niestety nie podzelam waszych deczji. Nju jest najlepsza oferta na karte tak jak i abonamet w tandemie. Nju Orange ma najlepsza jakosc połączeń. Czasem brak zasiegu jadac wozem. Modernizoja nadajniki ok. Ale nowych juz raczej jak na lekarstwo stawiają. LTE dobry w miastach. Ale jak nie ma zasiegu to i nie ma neta. Polecam najmiej kruczkow jak u innych operatorów.
    ZaletyŚwietne oferty
    WadyZasięg to juz od lat problem.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.51, ilość opinii: 564
Orange
Ocena: 1.53, ilość opinii: 410
T-Mobile
Ocena: 1.63, ilość opinii: 396
Plus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 327
nju mobile
Ocena: 3.14, ilość opinii: 147
Virgin Mobile
Ocena: 2.53, ilość opinii: 119
Flixbus
Ocena: 2.31, ilość opinii: 843
mBank
Ocena: 1.94, ilość opinii: 662
ITAKA
Ocena: 2.79, ilość opinii: 361
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 335
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 210
HBO GO
Ocena: 1.68, ilość opinii: 113