Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nju mobile opinie

Ocena na podstawie 124 opinii

3.15 / 5

  • Oferta
    3.56
  • Obsługa klienta
    2.79
  • Cena/Jakość
    3.14

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Marcin / 2019-03-14 17:40
    Ocena: 1.00 / 5
    A za brak bonów Sodexo z grudniowej oferty ???? Niby na niedpowiedniej stronie wprowadziłem nr zamówienia do zgloszenia ????
  • ~Misiek / 2019-02-25 14:50
    Ocena: 4.33 / 5
    Jestem 4 miesiące i jest O.K. Nie ma lojalki, jak nie jest wykorzystany abonament to płace mniej. Mam 2 numery za max 39 PLN, jeden nowy i 2gi przeniesiony od innego operatora. Dla mnie bylo wazne aby internet byl rozliczany na 2 numery razem,a nie kazdy osobno.Dla mnie to bardzo dobra oferta.
    Zalety*2 numery za 39 zł,
    * za niewykorzystany abonament nie płacę,
    * internet rozliczany na 2 ,numery razem, a nie na każdy osobno,
    * przy podpisywaniu umowy pamiętać jeśli chcemy inny początek okresu rozliczeniowego !
    * Pracowinicy BOK uczciwi ale trzeba znać regulamin/umowę jaka została podpisana
    Wady* opłata dodatkowa za rozmowę z BOK
    * czas odpowiedzi mailowej 5_7 dni
  • ~Michał / 2019-02-23 12:50
    Ocena: 2.33 / 5
    ukrywają podstawowe kruczki w cenniku. Straszą w poczcie do użytkownika, mimo iż dotrzymuję płatności (automatyczny przelew z banku)
  • ~Marysia / 2019-02-21 11:06
    Ocena: 2.33 / 5
    Oszustwo. Miała karta działać przez rok bez regularnego do ładowania, A po paru miesiącach karta zablokowana.
    Brakuje też możliwości kontaktu mailowego z obsługą klienta.
    WadyNie wywiązują się z umowy
  • ~PETER / 2019-02-16 20:43
    Ocena: 4.33 / 5
    Witam , jak dla mnie ok , za 38 zł dwa numery, nic dodać nic ująć , lepszej oferty nie znam póki co. (jestem w nju 2 lata)
    ZaletyCena
  • ~Kiemlicz / 2019-01-30 18:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszukują na Internecie: mam w usłudze na kartę za 1,20 zł 750 MB, obejrzałem na smartfonie na VoD TVP pół odcinka "Korona królów" i koniec pakietu. 750 MB to powinien być cały pełnometrazowy film. I nie interesuje mnie czy to był jakiś błąd w transmisji czy zwykłe złodziejstwo.
    ZaletyDobre oferty.
    WadyOszukiwanie klientów.
  • ~Janala / 2019-01-23 11:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Proszę uważać na okresy rozliczeniowe.U mnie było od 18 każdego m-ca.Zacząłem używać od 14 i naliczyli mi 68 zł za 4 dni.Oczywiście każda rozmowa z nimi kosztuje i dopisują do faktury.Przy powrocie na kartę też okres rozliczeniowy obowiązuje.Zgłosiłem 19-tego i musiałem czekać 2 m-ce a nie miesiąc.Obłed.Nigdy więcej abonamentów i umów.Tylko karta
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
  • ~Max / 2019-01-03 20:16
    Ocena: 5.00 / 5
    Polecam jak najbardziej. Tanio i przejrzyscie. Jestem w pełni zadowolny od 2 lat
    Zaletytanio i przejrzyscie
    Wadybrak
  • ~Ozzy b / 2019-01-02 17:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłem starter na kartę..pierwsze co zrobiłem to ustawiłem taryfę prosto na kartę ..czyli bez żadnych pakietów i wodotrysków...ok...doladowywalem po 5 złociszy bo mało dzwonię i nie było do czasu problemu a postanowiłem doładować za 30plndoladowalem spoko....będę musiał na dłużej ...sprawdzam następnego dnia co jest !! Na koncie 1zl. ..a okazało się że te chamy na siłę bez mojej zgody włączyli tzn .ukradli 29zl na pakiet wszystko za nie więcej niż 29zl nadmienie że na początku wyłączyłem ta taryfę i konsultant zaklinał sienna wszystkie świętości że mam taryfę bez żadnych pakietów...czuje się oszukany i okradziony taka praktyka dlatego odrazpdzam komukolwiek tego operatora...i radzę doładowywać po 5 zł...a częściej wtedy niema możliwości wymuszenia pakietu za 29zl.bede to obserwował ale myślę zmienić operatora zachowując numer.nie polecam nikomu Orange.

    ZaletyZadne
    WadyPełno....
  • ~Krzysztof / 2019-01-02 10:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Witam,
    Krótko mówiąc tragedia i nie polecam.
    Nieco ponad pół roku temu skusiłem się na ofertę nju i miałem mnóstwo problemów z nimi. Być może mój przypadek jest jednostkowy ale miałem następujące problemy :
    - nie przychodzące smsy (również kody z banku ) i brak możliwości swobodnego dysponowania pieniędzmi online
    - tylko nieliczne połączenia przychodzące były realizowane
    - wielokrotne dzwonienie na infolinie i zgłaszanie problemów to tylko strata czasu i kasy nic nie poprawiono
    - straszenie windykacja 3 miesiące po rozwiązania umowy mimo nie przedstawienia faktury za niezrealizowaną w pełni usługę
    - mimo iż za jeden okres rozliczeniowy wg umowy oplata powinna wynieść "nie więcej niż 29 zł" przysłano do mnie pismo nakazujące zapłatę ponad 40 zł ( faktury nie przysłano więc niewiadomo za co)
    Po wielu nieprzyjemnościach "łaskawie" uznano moja reklamacje i anulowano należność ale nikt mi nie zwróci za nerwy i i miesiąc wyjęty z życia.
    Przez to że zablokowali mój numer na miesiąc nie mogłem zrobić nawet przelewu czy założyć lokaty.
    Oczywiście operator nie poczuwał się do wynagrodzenia mi w jakikolwiek sposób za wszystkie problemy które powstały z jego winy.
  • ~ryszard / 2018-12-27 11:20
    Ocena: 1.00 / 5
    podpisałem umowę i zapłaciłem za aktywację i z powodów nju mobile nie mogłem skorzystac z ich usługi MEGA PROBLEM z działem reklamacji!!!! i musiałem zapłacić a nie skorzystałem .Po pismie w formie elektronicznej obiecali zwrot kasy CZEKAM DO DNIA DZISIEJSZEGO!!!! ZŁODZIEJE
    CHCIAŁEM POZWAĆ DO SĄDU ALE DLA 124ZŁ SZKODA NERWÓW
    OMIJAJCIE WIELKIM ŁUKIEM BO POZYTYWNE OPINIE PISZA PRACOWNICY NA POLECENIE PRZEŁOZONYCH!!!1
    ZaletyBRAK
    WadyZERO SERWISU
  • ~ajajaj / 2018-12-23 12:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Oszustwo. Chcą 9 zł nawet jak wykorzystasz mniej
  • ~rentgen / 2018-12-10 10:57
    Ocena: 4.67 / 5
    Polecam. Nie ma lepszej sieci w tej chwili. Jedyna wada , że nie maja salonów i klient ma utrudniony kontakt osobisty.
  • ~melon0909 / 2018-12-09 03:27
    Ocena: 4.67 / 5
    Ogólnie jest ok, ale kłamią z roamingiem i naliczają jakieś dziwne kwoty w UE.
  • ~Tomek / 2018-11-30 23:24
    Ocena: 4.33 / 5
    Jest to najlepsza oferta na rynku jeśli chodzi o abonament. Zasięg bardzo dobry - praktycznie zawsze mam LTE. Oferta bardzo czytelna i elastyczna do tego połączenia VoLTE i wificalling natywnie w iPhonie.
  • ~David / 2018-11-04 19:24
    Ocena: 5.00 / 5
    Internet u mnie we wrocławiu działa bez problemu, po skończeniu pakietu 100GB da sie ogladac youtune i netflix.
    ZaletyNiska cena
    WadyTrzeba czekać 2 lata na pakiet 120GB
  • ~Krzysztof / 2018-10-29 18:46
    Ocena: 5.00 / 5
    Niestety nie podzelam waszych deczji. Nju jest najlepsza oferta na karte tak jak i abonamet w tandemie. Nju Orange ma najlepsza jakosc połączeń. Czasem brak zasiegu jadac wozem. Modernizoja nadajniki ok. Ale nowych juz raczej jak na lekarstwo stawiają. LTE dobry w miastach. Ale jak nie ma zasiegu to i nie ma neta. Polecam najmiej kruczkow jak u innych operatorów.
    ZaletyŚwietne oferty
    WadyZasięg to juz od lat problem.
  • ~Kazik / 2018-10-23 11:29
    Ocena: 1.00 / 5
    NIE POLECAM!! Czuję się oszukany i wprowadzony kilkukrotnie w błąd. Kilka miesięcy temu chciałem przenieść numer do nju, po czym zrezygnowałem z tego przeniesienia i zapomniałem o całej sprawie ( przeniosłem do innej sieci). Po 6 miesiącach przyszła faktura z nju na 9 zł. Od razu złożyłem rezygnacje i reklamacje po przyjściu faktury. Kazali zaplacić za 2 miesiące po 9 zł usługi z której nie korzystalem. Dziś konsultant powiedział ze mam płacić jeszcze 3 fakture. Wypowiedzenie złożóne 20 września a mam płacić za pazdziernik i listopad - nie wiem jeszcze jak bedzie dalej. Byłem wporwadzony w błąd w momencie zamawiania - powiedziano mi że jak nie aktywuje tego tymczasowego numeru to nic nie płacę. A po 6 miesiąch przysyłaja faktury i naliczają za usługę z której nie można zrezygnować. Jak sprzedają pięknie opowiadają, ze miesięczny okres wypowiedzenia itp. a pozniej mowią ze okres skończył się 19 września a wymówienie nastąpiło 20 i muszę za kolejne 2 miesięce opłacać. NIE POLECAM - firma skupiona na wprowadzaniu w błąd i wyciągnieciu kasy.
    Zaletybrak
    Wadywprowadzanie w błąd potencjalnego klineta
    problemy z rezygnacją z usługi
    naciągactwo
  • ~Małpka / 2018-10-13 15:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno totalne. Obsuga chamska, bałagan w umowach, kazai mi płacić podwójnie twierdząc że nadal korzystam z numeru którego nigdy nie miałam bo nie otrzymałam nawet starteru w abonamencie. Odmowa i udowadnianie że z tego numeru nie korzystałam nigdy skończyła się groźbami sądowymi.
    ZaletyŻadne
  • ~JIMMI Zabrze / 2018-09-10 11:23
    Ocena: 4.33 / 5
    nasłuchałem się negatywnych opinii i wystraszony kupiłem starter , wcześniej golił mnie z pieniędzy t-mobile...jestem zwolennikeiem oferty na karte.nie dajcie sie poniesc negatywnym opiniom, na ślasku jest zasięg ok jakośc połaczeń ok mms przechodzą ping na poziome 14mb w dzień w nocy nawet do 30mB , a co do blokowania numeru w postaci sms weryfikacyjnego..to wystarczy doczytać regulamin oferty po wieki że raz na 183 dni jest wysyłany sms w przypadku nie uzywania karty to chyba nie tak często.po to sie kupuje telefon zeby z niego skorzystać , a wszystkim dusi groszom polecam budke telefoniczną.
    Zaletyceny, jakość połączeń
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.54, ilość opinii: 340
T-Mobile
Ocena: 1.67, ilość opinii: 271
Orange
Ocena: 1.67, ilość opinii: 177
Plus
Ocena: 1.81, ilość opinii: 175
nju mobile
Ocena: 3.15, ilość opinii: 124
Virgin Mobile
Ocena: 2.57, ilość opinii: 86
Flixbus
Ocena: 2.22, ilość opinii: 560
mBank
Ocena: 2.05, ilość opinii: 512
Link4
Ocena: 1.57, ilość opinii: 294
ITAKA
Ocena: 2.79, ilość opinii: 245
Netflix
Ocena: 2.86, ilość opinii: 134
a2mobile
Ocena: 3.37, ilość opinii: 57