Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nju mobile opinie

Ocena na podstawie 176 opinii

3.02 / 5

  • Oferta
    3.36
  • Obsługa klienta
    2.75
  • Cena/Jakość
    2.97

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~piko / 2020-04-18 07:03
    Ocena: 4.00 / 5
    polecam wszystko dziala zgodnie z umowa
    reklamacje rozpatrywane szybko
    kontakt dobry
  • ~Leon / 2020-04-13 15:27
    Ocena: 4.67 / 5
    Jak dla mnie najlepsza oferta abonamentowa na rynku obok Flexa.
    Zaletydobre ceny
    wzrost ilości GB ze stażem w sieci
    drugi numer za 9 zł
    uczciwa polityka roamingowa
    brak spamu reklamowego i naciągactwa
    Wadysieć Orange, choć lepsza od Play, mogłaby działać lepiej
    brak eSIM
    bardzo drogie połączenie z BOK
  • ~s / 2020-03-31 20:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Mimo braku przeniesionego numeru telefonu naliczają abonament za numery tymczasowe, które mają być dezaktywowane.
    Nawet nie potrafią przenieść numeru od innego operatora. Może i dobrze bo już podziękowałem za taką obsługę.
  • ~Zażenowany / 2020-03-24 22:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Moglibyście Skoorwieele z NJU nie męczyć reklamami w tak BARDZO TRUDNYM czasie dla Polaków ???? Widać że dla was KASA jest najważniejsza. Na szczęście jest KARMA. FU !
  • ~Użytkownik / 2020-03-04 00:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Faktycznie Lipa piał o tym MAR. Pic na wodę, foto, montaż z tymi 750MB. Dostajesz 500 i koniec.
    ZaletyZalet brak
    WadyDzwonisz z reklamacją i kasuję z twojego konta. OSZUSTWO. Ty nie dostajesz obiecanego 750 MB, a jak się upominasz na infolini, to i tak Cię kasują. O dupę to rozbić.
  • ~Jojo / 2020-03-02 03:59
    Ocena: 5.00 / 5
    Od kilku lat jestem w nju. Jestem zadowolony dobra sieć.2 numery żadnych problemów.
    ZaletyDobra cena,dobry pakiet.
    WadyBrak wad.
  • ~MAR / 2020-02-27 22:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Kończy się wam obiecany Internet 500/625/750, radzę sprawdź na ich stronie albo przez inne narzędzie lub aplikację. Mnie kroili przez ładnych kilkanaście miesięcy. Miałem mieć 750Mg a zatrzymywał się na 500. Jak zacząłem zgłaszać reklamację, to na drugim numerze który mam u nich zaczęli robić takie szopki, że wcale nie miałem internetu a 1,20zł ściągali dzień w dzień, nawet jak nie robiłem żadnych ruchów na telefonie. Zacznijcie ich sprawdzać, a się przekonacie o czym pisze.

    Pozdrawiam
  • ~Stefcio / 2020-02-21 04:15
    Ocena: 1.00 / 5
    badziew jak wszystko od Orange, nie polecam. Numer na kartę a jakość jak w roamingu na księżycu i to satelitarnym... Tragedia.

    Nie polecam absolutnie.
    Zaletyfajny kartofel jako logo
    Wadywszystko
    Orange
  • ~Marcelina / 2020-02-20 17:40
    Ocena: 4.67 / 5
    Gdyście mieli lepszy zasięgu to dla mnie najlepsza sieć. Nigdy nie miałam żadnego problemu a do tego baaardzo przystępna oferta do 2 numerów i duży pakiet GB. Dzwoniąc na infolinię czy wysyłając zapytanie poprzez formularz kontaktowy zawsze super kontakt. Co miesiąc dostaję pełen wyciąg gdzie dzwoniłam w razie jakichkolwiek pytań na infolinii zawsze mi udzielali odpowiedzi. Niestety po prawie 6 latach muszę odejść ponieważ nie mam zasięgu w nowym domu i nic z tym nie mogę zrobić.
    Zaletytani, rzetelna infolinia, duży pakiet GB
    Wadybrak zasięgu w domu
  • ~Jarek / 2020-02-11 09:14
    Ocena: 1.67 / 5
    Nie są w stanie dostarczyć duplikatu karty sim mimo że opłaty naliczają. Kontakt z obsługą klienta utrudniony, każda sprawa jest rozwiązywana przez kogoś innego. Szkoda czasu.
  • ~Michu / 2020-02-06 14:57
    Ocena: 4.67 / 5
    Posiadam dwa numery w NJU od roku jestem bardzo zadowolony.
    ZaletyCena , pakiety , zasięg .
  • ~boena / 2020-02-03 00:30
    Ocena: 5.00 / 5
    Kilka lat korzystam z nju mobile,bez zadnych zastrzezen.Bardzo dobry i niedrogi operator.
    ZaletyBezawaryjny.niedrogi.
    WadyJezeli chodzi o moja opinie to wad nie ma.
  • ~Dolgar / 2020-01-06 18:49
    Ocena: 5.00 / 5
    Nie wiem skąd się biorą tak negatywne opinie. Opowieści o nie działającym internecie itp to bzdury wyssane z palca. Korzystam z oferty nju od ponad roku. Za 2 nr w duecie płacę 38 zł. Umowa na czas nie określony , nie limitowane rozmowy do wszystkich , nie limitowane mms, sms i po 5 gb na nr. Za staż w sieci dokładają GB Nigdy nie przekroczyłem kwoty 38 zł. oferta jak dla mnie idealna. Nie podpisuję cyrografu na minimum 2 lata jak w innych sieciach z 2 razy taką stawką. Zanim zaczniecie wypisywać bzdury ogarnijcie się.
    ZaletyCena/jakość
    Wadynie stwierdziłem
  • ~Adam / 2019-12-30 16:10
    Ocena: 1.33 / 5
    Rachunek został zapłacony 12 dni temu, moje dane nadal nie działają :)
    Częsty brak zasięgu
    Beznadziejny operator
  • ~Adam / 2019-12-30 12:55
    Ocena: 4.33 / 5
    Z Nju mobile jestem od wielu lat, w Polsce brakuje firm takich jak ta.
    ZaletyNiskie ceny
    Do 120gb Internetu
    Roaming i Internet w roamingu (strefa UE) bardzo tani
    WadyŚrednia oferta urządzeń na stronie nju
  • ~Patrycja / 2019-12-28 15:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza sieć, slaby internet, dyze rachunki przy malym dzwonieniu, smsowaniu itp
    ZaletyNie ma
  • ~Kamil / 2019-12-28 12:05
    Ocena: 1.33 / 5
    Długi czas oczekiwania na internet, przy zapłaconym rachunku, malo GB
  • ~Kot / 2019-12-15 13:08
    Ocena: 2.33 / 5
    Przeniesienie drugiego numeru i blokada ze strony obecnego operatora skutkuje tym, że i tak trzeba płacić nju za coś czego nie udało się zrobić. To jest kpina!
  • ~jon / 2019-12-04 22:35
    Ocena: 2.33 / 5
    Sieć nju uniemożliwia transfer plików powyżej 4 GB. Sesja zostaje zamrożona a transfer oczywiście odjęty. i tak w kółko. W plusie ten sam plik przechodzi bez problemu. NIE POLECAM!
    Zaletychyba żadne
    Wadyszafowanie zgodami marketingowymi, ucinanie sesji na 4GB, dziwne spowolnienie internetu do 1Mb/s pomimo nie wykorzystanego limitu.
  • ~Kali / 2019-12-02 15:50
    Ocena: 2.67 / 5
    W sumie byłbym zadowolony, gdyby nie strasznie wolny internet 100kB-1MB Zastanawiałem się nad zwiększeniem pakietu ale przy tej prędkości musiałbym siedzieć non stop przy kompie...
    Zaletycena
    Wadyb.wolny internet
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 766
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 693
T-Mobile
Ocena: 1.57, ilość opinii: 579
Plus
Ocena: 1.60, ilość opinii: 495
nju mobile
Ocena: 3.02, ilość opinii: 176
Virgin Mobile
Ocena: 2.44, ilość opinii: 139
Flixbus
Ocena: 2.27, ilość opinii: 892
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 754
ITAKA
Ocena: 2.68, ilość opinii: 398
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 358
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 262
HBO GO
Ocena: 1.79, ilość opinii: 188