Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

nju mobile opinie

Ocena na podstawie 100 opinii

3.37 / 5

  • Oferta
    3.74
  • Obsługa klienta
    2.97
  • Cena/Jakość
    3.45

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~miki / 2018-01-26 14:13
    Ocena: 2.67 / 5
    W nyu sciema z roamingiem za darmo, zadzwon za granice to sie dowiesz ile kosztuje :(
  • ~Ania / 2018-01-12 09:25
    Ocena: 3.00 / 5
    Zasięg w domu zerowy trzeba wychodzić przed dom co zmusiło mnie do zmiany operatora. Numer moge przeniesc jedynie po wydrukowaniu i wysłaniu do nich pisma, nie załatwie tego przez tel a stacjonarne nie ma gdzie. płatne połączenia z BOKIEM które podczas krótkiej rozmowy zmieniły mój rachunek z 29zł na ponad 40. I weź zadzwoń z reklamacją to kolejny rachunek będzie wyglądał podobnie.
    ZaletyTania oferta
    WadyZasięg
    Płatne połączenia z Bokiem
  • ~zak / 2018-01-08 12:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko działa, nie ma długiego zobowiązania, zasięg Orange, więc całkiem OK. Nie wyobrazam sobie powrotu do umowy na dwa lata i płacenia abonamentu, do którego co chwile doliczane sa jakies dziwne usługi dodatkowe, co miały byc darmowe ale costam.
    ZaletyBrak zobowiązania
    Dobre Ceny
    Dobry zasięg i prędkości internetu
    WadyUtrudniony kontakt z BOKiem, ale w sumie przez ostatnie dwa lata nie musiałem sie z nimi kontaktować =)
  • ~Andżej / 2017-12-14 13:03
    Ocena: 4.67 / 5
    Po wielu latach na długoterminowych abonentach u różnych operatorów jakiś rok temu trafiłem do NJU. Wcześniej zawsze przy zmianie umowy coś było nie tak. Sprzedawca obiecywał jedno, w umowie przychodziło drugie, trzeba było wszystko odkręcać a potem i tak jakies magiczne pakiety sie kończyły i wszystko kosztowało więcej niż miało.

    W Nju, jesli pilnuje się terminów uruchamiania pakietów, wszystko jest dokładnie tak jak w ofercie. Dodatkowo nie ma tego stresu podpisywania umowy na rok czy dwa, kiedy w tym czasie warunki na rynku potrafią sie dość frastycznie zmienić.
    ZaletyTanio, solidnie, tak jak w ofercie.
    WadySą na rynku tańsze oferty, ale po zapoznaiu się z opiniami zostaję przy NJU.
  • ~Garland / 2017-12-08 09:18
    Ocena: 5.00 / 5
    Byłem już wszędzie - Era, Simplus, Play - teraz systematycznie poprzenosiłem wszystkie pięć numerów do Nju i naprawdę jestem zadowolony. Wifi w telefonie już nie włączam, bo 30 GB do podziału na dwóch wystarcza w zupełności. Z zasięgiem problemów nie miewam, z prędkością neta również. Z obsługą klienta kontaktowałem się kilkakrotnie, ale tylko przez formularz na stronie - odpowiedź zawsze była wyczerpująca i zgodna z procedurami.
    Zaletycena
    oferta
    jakość
    zasięg (tam gdzie korzystałem czyli Kraków, główne trasy, Mazury, miejscowości nadmorskie)
    WadyNie można zablokować SMSów na stacjonarne, co w przypadku pomyłki generuje dodatkowe koszty
  • ~Tosiencja / 2017-12-04 11:21
    Ocena: 1.33 / 5
    Zasięg taki, jak Orange, czyli tu gdzie mieszkam - na wsi - niemal zerowy, co uniemożliwia korzystanie z oferty
    Wadysłaby zasięg
  • ~Goala / 2017-12-04 09:46
    Ocena: 3.33 / 5
    Niestety, internet zrywa - jak dobrze trafie to odbiera bez zarzutów niestety w samochodzie na ogół nie ma zasięgu, potrafi mi się urwać rozmowa bo brak zasięgu jak jadę, mam samsunga s7 więc nie jest to wina telefonu. chcą ustawic GPSa musze mieć duzo szczęścia na ogół na wsi nie działa internet - zasięg tak jak w orange trzeba siedzieć przy szybie aby złapać zasięg - na zewnątrz oczywiście bez zarzuctu:(( NIE POLECAM - musiałam zmienić operatora:((((
    Zaletytania oferta
    Wadybrak zasięgu
  • ~Rome6 / 2017-11-24 17:06
    Ocena: 5.00 / 5
    Wszystko ok, nie mam z nju problemów. Place i działa. W sumie nie miałem powodu by się z obsługą klienta kontaktować.
    ZaletyBrak umowy na długi okres, dobre ceny.
  • ~rirbo / 2017-11-09 17:01
    Ocena: 3.00 / 5
    Oferta jest świetna, jest tanio i całkiem niezawodnie. Niestety co rusz do tej taniości dokładają sie jakies dodatkowe usługi albo nieuruchomione pakiety, mimo że sa uruchomione. W ciągu roku reklamowałem 3 faktury, bo coś było nie tak. Niestety jest to droga przez męką. Nie da się tego jakoś po ludzku załatwić tylko reklamacja prez internet, wieki czekania itd.
    czasem 19,90, czasem ponad 50zł, zależy czy się pakiet uruchomi
  • ~gu / 2017-11-08 00:06
    Ocena: 4.33 / 5
    Wszystko w miarę działa, po przesiadce z Play zauważyłem raczej wzrost niezawodnosci operatora. Raz czy dwa musiałem po cos zadzwoni na infolinię i musiałem sporo czekać, choć infolinia płatna. Stąd mniej gwiazdek.
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Pytania i odpowiedzi

Dodaj pytanie » Zobacz wszystkie pytania »

Zobacz również

T-Mobile
Ocena: 1.72, ilość opinii: 207
Play
Ocena: 1.62, ilość opinii: 196
nju mobile
Ocena: 3.37, ilość opinii: 100
Plus
Ocena: 1.95, ilość opinii: 94
Orange
Ocena: 1.76, ilość opinii: 73
Virgin Mobile
Ocena: 2.69, ilość opinii: 49
mBank
Ocena: 2.14, ilość opinii: 415
Flixbus
Ocena: 2.09, ilość opinii: 288
Link4
Ocena: 1.63, ilość opinii: 220
ITAKA
Ocena: 2.93, ilość opinii: 158
Netflix
Ocena: 2.99, ilość opinii: 97
a2mobile
Ocena: 3.66, ilość opinii: 35