Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

mBank opinie

Ocena na podstawie 1889 opinii

1.66 / 5

  • Prostota obsługi
    1.70
  • Oferta
    1.72
  • Obsługa klienta
    1.61

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Krycha / 2024-01-04 14:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Dzień dobry TV Republika macie błogosławieństwo samego Olafa. Ale nie w PL
    ZaletyŻadnych
    WadySame
  • ~Joanna / 2024-01-04 14:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Za zaangażowanie polityczne wszystkim odradzam.jak dla mnie wspiera działania na szkodę Polski
    ZaletyBrak
    WadyWsyd
  • ~Zbigniew / 2024-01-04 14:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam,fatalna. Żle dobrana w prowadzająca w błąd obsługa banku
    ZaletyBrak
    WadyWiele
  • ~Robi / 2024-01-04 12:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Instytucja bankowa upolityczniona (cos okropnego i wielki wstyd dla tej instytucj)
    Nie mam slow ..
  • ~Bea / 2024-01-04 12:33
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie reklamujecie tv republika?wstyd dla waszej instytucji ..nie otwierac kat w tej instytucji (nie jest obiektywna)wstyd i jeszcze raz wstyd
    ZaletyWstyd
    WadyWstyd
  • ~jurek / 2024-01-04 10:52
    Ocena: 1.00 / 5
    dno < bank zaangazowany politycznie , beznadziejny angazowanie w ojne Polityczną .
    Zaletybrak
    Wady- polityczna armia ryzego
  • ~Artur / 2024-01-04 10:11
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie reklamujecie się w republice to wycofamy się że współpracy z mBank a jest nas dużo
  • ~Paweł / 2024-01-04 09:01
    Ocena: 2.00 / 5
    Sama rozmowa z konsultantem przebiegła sprawnie i bezproblemowo, niestety proces załatwienia sprawy , a przede wszystkim dodzwonienie się do konsultanta przez bota to marnowanie czasu i nerwów. Dobrze ,że mam cierpliwość i wiedzę bo osoby starsze lub niezaznajomione z załatwianiem spraw w ten sposób na pewno nie załatwią nic przez mlinię. Ogólnie nie polecam
  • ~Paweł / 2024-01-03 12:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Pół godziny trzeba czekać na połączenie z konsultantem, ten bank to jakiś żart.
    Zaletybrak
    Wadyobsługa klienta na żałosnym poziomie.
  • ~Karolina / 2023-12-29 16:44
    Ocena: 1.00 / 5
    NAJGORSZY BANK NA SWIECIE 2 DNI PRZED WIGILIĄ ZABLOKOWALI KONTO RODZINIE Z 3 DZIECI BO KURIER NIEWYRAZNIE WPISAL DATE WAŻNOŚCI DOWODU OSOBISTEGO. NIESTETY POMIOMO BEZPOŚREDNIEJ WIZYTY W ODDZIALE Z DOWODEM OSOBISTYM W RĘCE PANI W OKIENKU OZNAJMIŁA ŻE NIE JEST W STANIE ODBLOKOWAĆ KONTA BO W BANKU NIKT NIE PRACUJE! PRZECIEZ BYLEM W BANKU I BYLO OTWARTE. OSOBISTA WIZYTA W ODDZIALE I NIE MOGE ODBLOKOWAC KONTA? GORACO NIKOMU NIE POLECAM TEGO BANKU.... BLOKADE ZROBILI TAKA ZE NAWET PRZELEWY PRZYCHODZACE SA ODSYLANE DO NADAWCY!!! SMIECHU WARTE!!!! TOTALNE DNO!!!
    ZaletyBRAK ZALET NA TE CHWILE
    WadyObsługa do bani kurierzy nie wyraźnie piszą obsługa banku mimo wizyty osobistej w oddziale z dowodem osobistym w ręku nie jest w stanie potwierdzić tożsamości!!!
  • ~Kasia / 2023-12-28 23:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie można się dodzwonić, a drogą mailową nie ma szans na uzyskanie jakiejkolwiek informacji czy pomocy.
  • ~Dawid / 2023-12-28 14:53
    Ocena: 1.67 / 5
    Od pol roku reklamuje problemy z zestawieniami platnosci jakie dostaje emailem - "dzienny wykaz operacji na Twoim koncie"(brakuje w nich wplat klientow, choc widze je w historii w systemie webowym mbanku). Kilkukrotnie zamykano reklamacje bez zalatwienia sprawy, reklamowalem ponownie przesylajac informacje o kolejnych nieprawidlowosciach. Rok sie konczy, a sprawa dalej wisi w powietrzu.
  • ~Mariusz / 2023-12-28 12:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziś tj.28.12.2023 infolinia to jakaś farsa mimo informacji ze czas oczekiwania na połączenie wynosi 15min to i tak po 30minutach nic się nie zmienia i dzwonisz w próżnię,można zadzwonić na infolinię i w międzyczasie przeczytać jakąś 4tomowa księgę a i tak pewnie by się nadal czekało..chyba zrezygnuje z tego śmiesznego banku
    ZaletyBrak
    WadyBank może jest ok ale infolinia to farsa, chcesz zadać krótkie pytanie a karzą czekać 30min
  • ~Iza / 2023-12-24 01:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Żeby odparować aplikację mobilną od telefonu musiałam czekać łącznie 94 minuty (dzwoniono z 2 telefonów). Telefon został zgubiony 2 godz. wcześniej. Po upływie tego czasu dalej nikt nie odebrał ode mnie telefonu. Dobra rada dla mBank - zastrzeżenie karty jest bardzo istotną kwestią więc po dokonaniu wyboru tematu rozmowy na klawiaturze maksymalnie do 5 minut powinien się konsultant połączyć.
    Zaletybrak
    Wady94 minuty oczekiwania na połączenie z konsultantem w celu zastrzeżenia karty - niestety nie zostało to zrealizowane.
  • ~NOMAD / 2023-12-18 19:54
    Ocena: 1.00 / 5
    po kilkunastu latach współpracy rezygnuje z usług mbanku. zostałem obciazony bez wyrazenia zgody ogromną kwota za obsluge karty kredytowej. kilkanascie lat temu uzyskalem zapewnienie ze wykonujac okreslony na niej obrot roczny (zawsze przekraczałem go conajmniej 3krotnie) opłaty nie będą pobierane. I zawsze tak było, niestety chciwość banku wzieła góre nad proklienckim zachowaniem. Nikt do mnie nie zadzwonił nie uzyskał mojej zgody na reklamacje i uwagę, że to diametralna zmiana warunków współpracy i wiedząc o tym nie kupiłbym takiego produktu przesłali mi jakies bzdury o regulaminie. NIE POLECAM ABSOLUTNIE !
    Wadyzłodzieje
  • ~Aleksandra / 2023-12-18 11:52
    Ocena: 1.00 / 5
    mam konto w dwóch bankach, niestety przy kredycie hipotecznym zostałam zmuszona do założenia konta w mbanku. no szczerze najgorsze doświadczenie, zarówno aplikacja jak i internetowe konto, totalnie zubożałe, bardzo mało rzeczy idzie samemu zobaczyć. Na infolinie się dodzwonić to tak minimum godzina czekania. opłaty za konto wymuszone przy kredycie 48.50 to jest żałośne. Jak ktoś nie musi to niech założy konto w innym banku, a na pewno będzie bardiej zadowolony.
    Zaletybrak jakikolwiek zalet
    Wadywszystko, nie ma ani jednej pozytywnej rzeczy w tym banku
  • ~Maciek / 2023-12-18 10:45
    Ocena: 1.00 / 5
    UWAGA OSTRZEGAM PRZED MBANKIEM.
    Fatalny Bank. Od kilku dni usiłuje odblokować dostęp do konta, które zostało zablokowane po tym jak chciałem dokonać wypłaty środków i okazało się że muszę aktywować usługę sms, z poziomu aplikacji a dostęp do aplikacji był nie aktywny no to zadzwoniłem do Banku, czekałem bardzo długo po czym miało być wszystko załatwione, a usługa aktywna. Okazało się że zablokowali mi dostęp do konta.
    ZaletyŻadnych.
    WadyWidzę same Wady tego banku.
  • ~DOROTA / 2023-12-16 18:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Zero kontaktu z bankiem. Chociaz jesli ktoś lubi gadac z botem lub słuchać nędznej jakości melodii xxxx razy w ciągu tyg - polecam. Moja ocena- 0.
  • ~Brygida / 2023-12-10 21:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno.Właśnie próbowałam założyć konto osobiste zero zainteresowania a przez internet porażka nie polecam. ING zarobi
  • ~sandomaniek / 2023-12-10 15:40
    Ocena: 1.33 / 5
    mbank to bank nie dla ludzi tylko dla cwaniaków, nic nie potrafią załatwić, czy zmienić, tam pracują tylko młode dziewczyny, które ledwo się podpisują. Nie ważne ją umowę podpisze, tak robią, co chcą. Więcej pieniędzy stracić można, masz pożyczkę 8 % a za a po 3 miesiącach masz 20%.

    Bez prawników nie warto podpisywać z nimi umów, a najlepiej w ogóle z nimi nie współpracować, bo jako klient więcej stracisz, niż zyskasz.
    Wadymbank to bank dla cwaniaków
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.66, ilość opinii: 1889
PEKAO SA
Ocena: 1.74, ilość opinii: 1398
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.80, ilość opinii: 1153
Millennium
Ocena: 1.71, ilość opinii: 873
PKO Bank Polski
Ocena: 2.68, ilość opinii: 756
ING Bank Śląski
Ocena: 1.77, ilość opinii: 748
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4181
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4020
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3715
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3441
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3170
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2729