Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

mBank opinie

Ocena na podstawie 1978 opinii

1.67 / 5

  • Prostota obsługi
    1.71
  • Oferta
    1.71
  • Obsługa klienta
    1.61

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Adam / 2024-03-08 16:24
    Ocena: 1.00 / 5
    To jest raczej parabank.Nic nie można załatwić ani w placówce ani na infolinii.Walka z wiatrakami!!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystko wadliwe
  • ~Adam / 2024-03-08 16:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam.Pieniądze nie są chronione w tym banku jakiś obłęd. Nie ma z kim rozmawiać.
    Zaletybrak
    WadyWszystko wadliwe
  • ~Beti 21 / 2024-03-08 14:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy bank jaki znam Obsługa pod psem ,nie kompetentna.Oddziały co kilkadziesiąt kilometrów, a w mniejszych miastach,np Sieradz wysepka z Panem ,który nic nie wie , siedzi tam po to,żeby siedzieć.Totalny bałagan w przelewach,zero profesjonalizmu.NIE POLECAM!!!!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
  • ~Łukasz / 2024-03-08 13:13
    Ocena: 3.00 / 5
    Często są usterki blik . Człowiek nie może zrobić zakupów . Częste awarie przelewów i aplikacji
  • ~Asia / 2024-03-06 20:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Przeczulona aplikacja, blokuje każdy przelew wychodzący, roparowuje telefon, że niby rozłączyłam go sama, ponownie trzeba rejestrować Aplikacje i dzwonić na infolinię. Po 3 takich sytuacjach mam dość, następnym razem zamykam konto i zmieniam bank.
    ZaletyBrak
    WadyAplikacja, obsługa infolinii i oddziałów w galeriach handlowych. Przeczulony system bezpieczeństwa.
  • ~Renata / 2024-03-05 16:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenujące zachowanie Pana - przedstawiciela placówki mbank w Stalowej Woli na al. Jana Pawła II. Wchodząc do placówki Pan zapytał w czym może pomóc więc odpowiedziałam, czy na środku salonu będzie mnie wypytywał o sprawy indywidualnego klienta. Reakcja Pana była oczywiście taka: ale co chce Pani wiedzieć? Kredyt, konto..itd Odpowiedziałam, że jednak rezygnuję, skontaktuję się przez infolinię i oczywiście opinie wystawie. Pan był niemiły, wręcz arogancki miał chyba gorszy dzień, zmierzył mnie wzrokiem i ocenił po sportowym wyglądzie, że chyba nie powinnam nawet wchodzić do placówki ubrana w kurtkę sportową.
    Zaletybrak
    Wadyżenująca postawa pracownika placówki
  • ~Kasia / 2024-03-05 15:44
    Ocena: 1.00 / 5
    Korzystam z usług banku od lat, ale niestety to, co się wydarzyło w zeszłym roku jest godne pożałowania.... W miejscowej aptece doszło do jakiś problemów z terminalem i pobierało dwukrotnie należne kwoty (do apteki trafiła tylko jedna należność). Po zgłoszeniu problemu przez aptekę każdy odzyskał pieniądze poza mną. Powód? "Na Pani koncie nie widnieje podwójne obciążenie". To fakt, nie widniało takie obciążenie, ale było ono widoczne w saldzie konta i różnicy pomiędzy poszczególnymi dniami. Mimo dwukrotnie zgłoszonego problemu nie udało mi się odzyskać pieniędzy, choć opisywałam, gdzie występował problem i gdzie go szukać. W decyzji tylko czytałam, że wedle ich wyciągu z mojego konta się wszystko zgadza i ściągnęli zablokowane rzekomo wcześniej środki... Takim oto sposobem straciłam 700 zł, bo bankowi nie chciało się dokładnie przeanalizować poszczególnych transakcji. DNO!
  • ~wasz przyszly były klient / 2024-03-05 09:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem u nich lata i żygać się chce
    Jestem u nich lata i żygać się chce, powinni zrobić reklamę "jak utrudnić życie klinetom"
    Jedynie obsługa klienta jest normalna ale debile z góry powinny się młotkami w głowę pukać.
    ZaletyŻadne
    WadyWszystko
  • ~AZ / 2024-03-01 14:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat. Minęło 30 dni od złożenia dyspozycji związnej ze śmiercią klienta, czyli ustatwowo tyle, ile maksymalnie ma bank na przekazanie spadku spadkobiercom a pieniędzy nie ma. Bo weekend jest jutro. I może po weekendzie przyjdą pieniądze. Inne banki przekazały spadek max po 2 tyg. Ale mBank sobie obraca cudzymi pieniędzmi i żeruje na cudzym nieszczęściu.
  • ~oszukana / 2024-02-29 23:32
    Ocena: 1.00 / 5
    oszusci
    dwa miesiące nie naliczali odsetek po reklamacji na którą czekałam prawie dwa miesiące nie przyznali się do błędu straciłam około 1500 zł ,,
    oddział w galerii mokotów
  • ~Nikt / 2024-02-29 19:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie wiem czy mBank można nazwać bankiem skoro w oddziale w Warszawie w galerii północnej nie mogę wpłacić dowolnej kwoty na własne konto. To jest jakaś kpina!!! Jest platomat, który ma masę ograniczeń dot. Liczby wpłaconych banknotów. Odradzam!!
  • ~Piotr / 2024-02-29 17:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam.
    Mbank wysyła pieniądze do ZUS a ZUS po dwóch tygodnia zwraca pieniądze na moje konto ponownie Mbank wysyła pieniądze do ZUS a ZUS odsyła na moje konto. Czuję się jak bym uczstniczył w progarmie Milonierzy .Pieniądze wracają na Twoje do Was.Jakaś paranoja nikt w Mbank nie potrafi tego wyjaśnić. Pieniądze krążą w chmurze .
    ZaletyBrak zalet
    WadyNikt nie potrafi rozwiązać problemu
  • ~Renata / 2024-02-29 12:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Stanowczo odradzam, jeśli prowadzisz biznes. Zastosowana polityka "bezpieczeństwa" naraża firmę na straty.
    Zaletyżadnych
    Wadybrak możliwości rozwiązania problemu
  • ~Krzysztof / 2024-02-28 13:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Nikt nie potrafi udzielić odpowiedzi , spychologia
    WadyTylko i wyłącznie wady
  • ~Piotr / 2024-02-26 19:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam.Nic nie można załatwić.Spychologia.Jak się rozmawia z konsultantem to w oddali pies szczeka lub ktoś obok kaszle oo
    ZaletyBrak
    WadyWszystko wadliwe
  • ~Adam / 2024-02-26 16:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam.
    Nie ma z kim rozmawiać.
    Spychologia straszna nawet w oddziale nie potrafią rozwiązać poroblemu
    Zaletybrak
    WadyWszystko wadliwe
  • ~DARIUSZ / 2024-02-22 16:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Jakaś masakra nikt nie potrafi wyajaśnić niczego.
    Zaletybrak
    WadyWszystko wadliwe
  • ~Stanisław / 2024-02-22 09:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeśli wypowiesz usługę , jesteś nikim dla banku !!!!!
    Aby nie mieć nic wspólnego z tym bankiem wypowiedziałem wszystkie umowy prywatne i biznesowe
    Przez nieudolność ,niechęć i ignorancje obsługi banku straciłem pieniądze .
    Jeśli cokolwiek zlecacie w banku warto mieć potwierdzenie zlecenia ,jest to niezbędne aby mieć podstawę do reklamacji
    pomimo,że obsługa zapewniała mnie ,że wszystko zostaje w systemie ,po złożeniu reklamacji okazało się ,że bank nic nie ma ...... I kazano ki przedstawić dokumenty które świadczą o zleceniu !!!!
    NIE polecam , ostrzegam przed tym bankiem !!!!!
    ZaletyBrakm zalet
    WadyBrak checi pomocy , ignorancja i spychologia
  • ~Radek / 2024-02-22 09:00
    Ocena: 2.33 / 5
    Zachowują się jak by byli jedyni na rynku,jak jest jakikolwiek problem konsultanci zaczynają spychoteke i są niepomocni
  • ~Marta / 2024-02-21 14:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Mafia okradajaca bezpodstawnie ludzi z pieniedzy,oszucsi jakich malo.
    ZaletyBrak
    WadyBrak
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
PEKAO SA
Ocena: 1.76, ilość opinii: 1475
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1189
Millennium
Ocena: 1.77, ilość opinii: 928
PKO Bank Polski
Ocena: 2.69, ilość opinii: 817
ING Bank Śląski
Ocena: 1.78, ilość opinii: 809
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842