Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

mBank opinie

Ocena na podstawie 856 opinii

1.90 / 5

  • Prostota obsługi
    2.00
  • Oferta
    1.96
  • Obsługa klienta
    1.82

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Tomasz / 2020-12-05 20:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeban. .. bank zablokowali mi konto bo sobie ubzdurali jakaś weryfikacje i ze mam się stawić osobiście nie da rady tego załatwić przez telefon ani wideo połączenie zresztą na te wideo próbowałem się połączyć przez 2 dni ale nikt nie odbierał i tak czekałem ponad godzinę próbując parę razy się połączyć. Powiedziałem ze jestem za granicą oni ze takie mają zasady. Jestem bez pieniędzy i tylko dzięki firmie w której pracuje dzięki zaliczkom dam rade przeżyć i wrócić do polski
  • ~majka / 2020-12-05 16:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Bank, który angażuje się w politykę przestaje być wiarygodny. Bez względu na to po której jest stronie. Po 20 latach współpracy likwiduję 5 kont i 4 karty płatnicze, rachunek biurze maklerskim. Zajmie to pewnie ok roku. Dodatkowo bank co jakiś czas zmienia interfejs, jakby to była gra komputerowa. Nie polecam.
    ZaletyNie widzę obecnie.
    WadyBrak wiarygodności.
  • ~johhnny / 2020-12-04 11:59
    Ocena: 2.00 / 5
    Jeden z gorszych banków dostępnych na rynku. Początkowo szybko odbierają po czym po przedstawieniu problemu przekazują połączenie do innego działu i można sobie czekać w nieskończoność. Kolejna sprawa, dostałem numer aktywacyjny gdzie on powinien zawierać 8 cyfr. Dostałem 7 cyfrowy. Dla nich klient ma nieograniczoną ilość czasu. Nawet nie warto zaczynać współpracy. Podkreślam NAJGORSZY BANK W POLSCE.
    ZaletyBrak
    Wadyobojętność i brak możliwości załatwienia czegokolwiek
  • ~Paula / 2020-11-22 14:51
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo pozytywne zaskoczenie zgłosiłam się przez aplikację z problemem, zaznaczam, że to była niedzjela. Dostałam odpowiedź w przeciągu 20 min.
    Nie spodziewałam się, że w weekend tak szybko to działa, że w ogóle ktoś odpisze. Bardzo dziękuję zespołowi mBank i z całego serducha polecam ten bank.
    ZaletyBardzo dobra obsługa klienta
    WadyBrak
  • ~Majoorka / 2020-11-20 19:30
    Ocena: 2.00 / 5
    Najgorszy bank na świecie! Jestem u nich ponad 14 lat, nie dotrzymują słowa, oszukali mnie kilka razy, słowo nic nie warte.... Porażka po całości!
    ZaletyNie ma
    WadySame
  • ~Niezadowolony / 2020-11-20 19:27
    Ocena: 2.00 / 5
    tragiczna obsługa w galerii Posnania -Poznań.Chciałem założyć konto dla klienta indywidualnego,a nie mogłem.Dziewczynka,która mnie obsługiwała mówiła,że mam coś nie tak z dowodem,że nie może przyjąć wniosku.Nie powiedziała co jest nie tak ,nie próbowała nawet wewnętrznie sprawy wyjaśnić wysyłała mnie na infolinię.Zero kompetencji,jakość obsługi także zerowa.Nie polecam tego miejsca.4 osoby że strony banku,każdy milczał.Chciałbym nadmienić,że 5 min.później dzwoniąc na infolinię wszystko załatwiłem bez żadnych problemów.Jakoś tam z dowodem było wszystko ok.Oddział-dno
    ZaletyZero
    WadyJ.w.
  • ~Natalka / 2020-11-19 18:38
    Ocena: 2.33 / 5
    Już 8 dzień czekam na odpowiedz na czacie, ponoć byli zainteresowani moim problemem. Mają klienta gdzieś. Karta mi nie działa, bankomaty kiedy chce wyplacac z nich pieniądze, każą zwracac sie do banku,wiec tak zrobiłam niestety moj problem nie został rozwiazany nawet nikt nie próbował, za pierwszym razem kiedy to zgłosiłam dostalam informacje zwrotna ze oni nic nie widzą zebym chciala z bankomatu chcialam wyplacic pieniadze. Wiadomo, ze nie maja zapisu bo mi karty nie chcialo wczytac. Tragedia!
    WadyKiepska obsluga klienta
  • ~jaszczur95 / 2020-11-19 08:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie udzielili mi pożyczki, na której mi zależało. Nawet nie skontaktują się w celu jakegoś uzgodnienia. Żenująca postawa wobec klienta.
  • ~Stary klijet 25 lat doswiatczenia / 2020-11-18 13:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Nic dobrego już nie można powiedzieć. Nie wchodzić z nimi w nic. A jak już jesteś to uciekać z baku. Kasę wezmą za wsio i jeszcze tylko problem. No chyba że ktoś lubi coś długo wyjaśniać, czekać w nieskończoność
    To śmiało
    ZaletyMożna sobie porozmawiać ale nic załatwić się nie da nawet prozaicznego.
    WadyBrak kompetencji, zlewka,
  • ~Marcin / 2020-11-18 11:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Odziedziczyłem w tym banku kredyt po mamie. Chcąc go spłacić poszedłem ze wszystkimi potrzebnymi dokumentami do oddziału. Po około 3 tygodniach dostałem maila ze muszę iść do oddziału i przedstawić dokumenty (dokładnie te co już kserowali) jakakolwiek próba z bankiem kończy się zdaniem: dostał pan instrukcje na maila... nie polecam! Dni i 2 metry mułu
  • ~exc00seme / 2020-11-15 15:34
    Ocena: 5.00 / 5
    Żenadą jest to, że większość opinii tutaj wyrażana jest nie nt. samego banku, a strajku kobiet, który najzwyczajniej popiera. Jeśli PIS tak wyprał wam mózgi i nie potraficie zobaczyć, że zabierają nam wszystkim po kolei prawa, do wyboru, prawa do samostanowienia i wiele innych oraz tego, że na kobietach się nie skończy to jest mi naprawdę PRZYKRO, że przyszło mi żyć w tak zacofanych i zaćmionym społeczeństwie.
    Bank jest jednym z lepszym w jakich byłam. Zawsze miła obsługa, nigdy nie miałam też żadnych problemów z funkcjonowaniem aplikacji, czy wpłacaniem lub wypłacaniem pieniędzy. Ode mnie 5/5.
    ZaletyProstota i przejrzystość aplikacji
    Miła obsługa
    Brak problemów
    Wadynie ma
  • ~kriss / 2020-11-13 17:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Po zakupie na raty allegro spłaciłem szybciej kredyt miałem otrzymać zwrot na rachunku technicznym widniała pewna kwota która miała trafić do mnie a znikła taka sytuacja miała miejsce 2 razy . po telefonie usłyszałem że wszystko rozliczone rachunek zamknięty i nic nie widzą było by trzeba iść zgłosić do odsłuchania nagrań z rozmów . Teraz unikam tego banku i nie polecam
    Zaletybrak
    Wadyznikły moje pieniądze
  • ~pepo / 2020-11-09 20:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Chcę zwrócić uwagę konsultantom mbanku iż tylko osoby ciasne intelektualnie kpią w odpowiedziach z rozmówcy Osoby kontaktujące się z bankiem nie muszą znać prawa bankowego i zasad załatwiania konkretnych spraw Konsultant pełni rolę służalczą w stosunki do klienta Byłem świadkiem kilku rozmów i jestem zdruzgotany żenującym podejściem pracowników Pomagałem w kontakcie z bankiem osobie która nie radzi sobie z załatwianiem tego typu spraw Niestety nie mogłem rozmawiać w imieniu tej osoby osobiście mimo udzielania mi w trakcie rozmowy ustnego pełnomocnictwa do załatwiania swoich spraw nie banku i nie tajemnicy bankowej! Jeżeli tak szkolicie Państwo swój personel to należy pogratulować dziadostwa obsługi klienta Posiadam również rachunek w tym banku i z niego na pewno zrezygnuję
  • ~Meba / 2020-11-05 11:15
    Ocena: 5.00 / 5
    Masakra ile opinii nt popierania Mbanku w kwestii Strajku Kobiet. Wiele innych firm ( np. Wedel, Ikea, empik) także popiera strajk kobiet. To może też przestańcie kupować produkty z tych firm. Nawet nie sądziłam że są ludzie którzy są tak zacofani, ale to nie stronka na temat opinii Mbanku o Strajku tylko opinie m.in odnoszące się do obsługi klienta i usług które mBank ma w swojej ofercie
  • ~NIE_konto / 2020-11-03 15:29
    Ocena: 2.00 / 5
    Witam, chciałem założyć konto dla dziecka l.15, I etap rejestracji minął błyskawicznie a potem już tylko gorzej, opcja podpisania umowy z kurierem okazała się klapą, kurier przyjechał z umową ale nie chciał podpisu dziecka tylko rodzica, zadzwoniłem i ustaliłem że umowa wróci następnego dnia przy mojej obecności, nie wróciła. Kontakt z mbank za piątym razem doszedł do skutku, ale Pani nie potrafiła mi powiedzieć co z moją umową :(, zero pomocy, przełączony do kolejnej konsultantki dowiedziałem się że DZIECKO ma się skontaktować z mbank nie ja , masakra po 2 tygodniach zero pomocy i reaktywności ze strony mbank.
    Wadybrak pomocy i konsekwencji
  • ~Helen / 2020-11-02 16:40
    Ocena: 4.67 / 5
    Jestem zadowolona z usług tego banku zawsze jestem mile obsłużona
  • ~piki / 2020-11-02 07:31
    Ocena: 5.00 / 5
    a ja chcę przenieść konto z PKO BP ,nie chcę sponsorować nominatów PIS -tak politycznie jadę ,a co tam . Proponują co PKO ,a dodatkowo wypłaty za free w bankomatach -tego w PKO brakuje , inni płaczą ,że popiera Owsiaka ,strajk kobiet ,a ja przenoszę swoje konto z PKO BP + 2 duże bańki do nich .
  • ~StopAborcjiBezbronnych / 2020-11-02 01:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Czy zarząd MBanku wspiera obalenie legalnie i demokratycznie wybranego rządu? Czy mBank wspiera by każdy podatnik bez względu na przekonania musiał płacić za antykoncepcję. Czy mBank wie w ogóle jakie postulaty głosi Organizacja Strajk Kobiet, którą wspiera w mass mediach? Żenada
    ZaletyBrak
    WadyDługo by wymieniać
  • ~Elwira / 2020-10-31 10:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Zbyt angażuje się polityczne. Bank powinien zajmować się finansami, nie ideami. Przechodzę do PKOSA
  • ~Kasia / 2020-10-31 00:31
    Ocena: 1.00 / 5
    mBank wspiera strajk kobiet, a jednym z postulatów strajku kobiet jest aborcja bez granic, czyli możliwość zabijania każdego nienarodzonego dziecka, nawet w pełni zdrowego. Przykre... :(
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 856
PEKAO SA
Ocena: 1.59, ilość opinii: 450
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.55, ilość opinii: 400
Millennium
Ocena: 1.60, ilość opinii: 206
ING Bank Śląski
Ocena: 2.34, ilość opinii: 106
PKO Inteligo / iPKO
Ocena: 1.96, ilość opinii: 82
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2533
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2271
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2148
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1939
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1022