Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

mBank opinie

Ocena na podstawie 856 opinii

1.90 / 5

  • Prostota obsługi
    2.00
  • Oferta
    1.96
  • Obsługa klienta
    1.82

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~hen / 2020-10-30 21:36
    Ocena: 5.00 / 5
    Bank jest super, profesjonalne podejście do klienta, jestem od początku mBanku na polskim rynku, dziękuję za miłą współpracę. Pozdrawiam cały zespół m Banku.
    ZaletyMam nawet doradcę jak mam problem to telefonuję.
    WadyTrochę za często zmiany w systemie
  • ~Ander / 2020-10-30 18:16
    Ocena: 1.33 / 5
    Zawiodłam się, bank popiera zabijanie dzieci i niszczenie kościołów i zabytków. Ostatnio czasach mieli sporo wpadek. Mniej polityki, więcej poprawek technicznych. Przestanę korzystać z ich usług, i odradzę każdemu. DOMAGAM SIĘ PRZEPROSIN ZWŁASZCZA DZIECI NIEPEŁNOSPRAWNE
    Zaletyinne banki mają taką ofrtę
    WadyWPADKI TECHNICZNE, ZAJMOWANIE SIE POLITYKĄ
  • ~epolan / 2020-10-30 14:09
    Ocena: 1.67 / 5
    Popieranie mordowania ludzi zniechęca mnie. Likwiduję konto, które mam od lat dziewięćdziesiątych ub. wieku.
    ZaletyInne banki mają takie same oferty
  • ~mumin / 2020-10-30 13:57
    Ocena: 4.33 / 5
    Przykre że bank zamiast działać biznesowo angażuje się politycznie. Bardzo mnie zaskoczyli.Pomimo że jest dość drogi, prostota obsługi powodowała że korzystam (wkrótce korzystałem) bardzo aktywnie z ich usług. (ubezpieczenia, wysoki limit w rachunku firmowym itp)
    No cóż trzeba się rozglądać za innym kontem
    Zaletyprostota obsługi internetowej
    WadyPodpisanie jakiejkolwiek umowy zmienia Ci wynegocjowane warunki konta - walczyłem z tym sporo
  • ~Zbulwersowana / 2020-10-28 16:06
    Ocena: 1.00 / 5
    Zawiodłam się, bank popiera zabijanie dzieci, przestanę korzystać z ich usług, odradze każdemu. Domagam się przeprosin w imieniu ludzi niepełnosprawnych.
  • ~fstloser / 2020-10-28 15:46
    Ocena: 1.33 / 5
    Mbank ma czas na popieranie politycznych protestów, ale na tym chyba się kończy, bo ciągle awarie, przerwy i inne problemy to codzienność. Następnym razem oddelegujcie mniej pracowników, by ci dewastowali kościoły, niech ktoś też zostanie do spraw technicznych.
  • ~anna / 2020-10-27 10:50
    Ocena: 1.00 / 5
    nie polecam zakładania konta w ramach promocji - tak naprawde mimo spełnienia warunków nie wypłacają naleznego bonusu.
  • ~Andrzej / 2020-10-23 21:56
    Ocena: 4.00 / 5
    Niestety mBank ma swoje wpadki, u mnie zdarzało się ze ginęły z listy obligacje jednego z emitentów za 2tysPLN, oraz źle się naliczało saldo skumulowane, np. po wpłacie pensji saldo wzrastało o 10% wartości pensji, a na historii widać było wpłatę w pełnej wysokości, tylko saldo nie rosło o tą wpłatę, więc bądźcie czujni! Wszystko udawało się wyjaśnić po złożeniu reklamacji lub kontakcie telefonicznym z infolinią, ale nie tak to powinno działać! Jak zrezygnowałem z karty kredytowej to parę miesięcy trwało jej usunięcie z listy kart, dopiero jak drugi raz zadzwoniłem to po paru tygodniach usunęli, zdążyły się w międzyczasie naliczyć opłaty za kartę
  • ~Kuba / 2020-10-23 08:13
    Ocena: 2.33 / 5
    Założysz konto w 15 minut, ale żeby zamknąć to już się natrudzisz
  • ~obywatel / 2020-10-22 21:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Zgadzam się z innymi opiniami - bank oszustów,okradają mnie, żadnej pomocy ze strony konsultantów,pomieszane dane,ręczne przelewy bez mojej zgody i wiedzy- nielegalne,nawet z konta technicznego ręcznie znikają pieniądze nie wiadomo gdzie!
    ZaletyZERO
    Wadyoszuści
  • ~Kinga / 2020-10-12 15:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Bank oszustów. Ukradli moją prowizje z kredytu, bezprawnie robią wszystko między kontami na moje imię i nazwisko aby w księgowości się wszystko zgadzało, nawet przelewy nie oznaczają pełnymi wyrazami tylko „ANUL PROW”.
    Pracownicy nie znają przepisów.
    Złodzieje, jeszcze mi to zwrócicie.
    ZaletyAbsolutnie żadnych
    WadyZle przygotowana obsługa klienta, brak wiedzy z prawa finansowego, działanie wbrew dobra klienta, oszustwa
  • ~Marcin / 2020-10-07 18:35
    Ocena: 1.00 / 5
    Okres calkowitego zamkniecia karty kredytowej wynosi 3 miesiace... Gdzie w innych bankach standardowo 30 dni. Gdzie przy skladanou wniosku o kredyt hipoteczny wiadomo liczy sie czas. Najlepsze po uplywie 3 miesiecy poszedlem do placowki zeby dostac zaswiadczenie o calkowitym zamkniecou karty. Wedlug pani z mlinii zaswiadczenie dostane bez problemu. Mamy juz umowionego natariusza. A tu zaswiadczenie musi isc z glownej siedziby i to za "drobna" Oplata 40 zl....
    ZaletyZakladalem 10 lat temu jako student wtedy mieli dobra oferte...
    WadyCzas zmienic bank. W dzisiejszych czasach mocno odstaja od konkurencji. Trzeba uciekac do innego banku
  • ~Anna / 2020-10-07 16:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Bank dawał promocje przy założeniu konta 140 zł i czekam już 3 miesiąc i okazuje się że było drobnym druczkiem jedno zdanie i po podpisaniu umowy mają klienta głęboko w poważaniu nie polecam to jest najgorszy bank
    ZaletyBrak
    WadyNakgorszy
  • ~Tomasz / 2020-10-06 00:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Dziadostwo nawet z wkładem 50 procent nie dają kredytów !!!! szkoda czasu na ten bank nawet nie powiedzieli czego odmówili kredytu !!!! nie szanują ludzi !!! tak To jest jak nie ma konkurencji w Polsce robia co chca 100 lat za murzynani !!! w Anglii wszystkim dają kredyt bez wyjątków i trzeba mieć tylko 10 procent wkładu własnego... gdzie my żyjemy ludzie ..... poza Europą jeszcze dużo do zmian co te banki robią co chcą!!!! jaka gospodarka 0 ......brednie pisza ...
  • ~Jedrek / 2020-10-02 02:44
    Ocena: 2.67 / 5
    Mam zajete konto w mBanku. 28.09 wplynelo mi 2400 wyplaty. Bank przelal wszystko co do grosza na konto komornika. Nie zostawil mi nic na zycie. Powinni mi zostawic 1950 na koncie a nie ma nic!
    WadyRobią co chcą
  • ~Robar / 2020-10-01 10:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeden z najgorszych bankow na rynku, system często nie działa, doładowanie telefonu przez aplikacje zajmuje około 30 min, odstąpienie od umowy kredytowej u mnie zajęło około 2 miesięcy, chociaż powinno trwać 14 dni. Żeby płacić aplikacja, trzeba dodać kartę do Google Pay, NFC nie jest dostępna. Więc kontynuuje korzystać z aplikacji Pekao SA, chociaż mam kredyt hipoteczny w Mbank
  • ~Konrad / 2020-09-30 21:56
    Ocena: 2.00 / 5
    System MBanku ma problem, niewiadomo jakiej natury, ostatnio podczas dodawania numeru konta kolegi z przelewu dodał się losowy numer jakiejś osoby z MBanku i przez pomyłkę wysłałem do tej osoby przelew. Oczywiście dzięki jej uczciwości dostałem pieniądze z powrotem, ale MBank nie jest w stanie wyjaśnić skąd wziął się ten numer konta w mojej książce kontaktów ani nawet nie wzięli pod uwagę moich zastrzeżeń. Nie polecam tego banku, ze względu na marny system.
    ZaletyBOK
    WadySystem
  • ~Aknibas / 2020-09-26 01:55
    Ocena: 2.67 / 5
    Konta walutowe traktowane są po macoszemu. Mają znacznie mniej możliwości niż konta złotówkowe. To skandal! Jestem tak samo klientem banku jak inni w Polsce, jednak obracając Euro w mBanku nie może prowadzić konta na pełnych prawach.
    Przelewy tylko w dni powszednie w dzień (nawet na inne konto w tym banku nie przeleję pieniędzy wieczorem ano w weekend), do książki odbiorców można dodać tylko jedno nazwisko, nie można wpłacać pieniędzy mTransferem.
    To naprawdę żenujące.
  • ~Andrzej / 2020-09-24 21:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Problemy z systemem są straszne. Zdecydowanie odradzam zakładania konta w tym banku. Ja nie mam dostępu do konta już 3 miesiące bo system nie daje zgody na zmianę numeru. Pracownicy też mają to w głębokim poważaniu a infolinia to całkiem porażka. Zdecydowanie nie zakładajcie konta w tym banku
    ZaletyBrak
    WadySystem rządzi wszystkim i koniec. Żaden konsultant nie pomoże bo system to, bo system tamto. TRAGEDIA
  • ~Anita / 2020-09-20 16:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten bank to absolutna porażka, odradzam każdemu założenie konta. Wszystkie operacje maksymalnie utrudnione, brak możliwości drukowania potwierdzeń realizacji przelewów, obsługa na infolinii pozostawia wiele do życzenia. Nie ma dnia bez jakiś awarii. Polecam trzymać się z daleka od tego pseudobanku.
    ZaletyBrak
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 856
PEKAO SA
Ocena: 1.59, ilość opinii: 450
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.55, ilość opinii: 400
Millennium
Ocena: 1.60, ilość opinii: 206
ING Bank Śląski
Ocena: 2.34, ilość opinii: 106
PKO Inteligo / iPKO
Ocena: 1.96, ilość opinii: 82
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2533
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2271
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2148
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1939
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1060
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1022