Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

mBank opinie

Ocena na podstawie 1978 opinii

1.67 / 5

  • Prostota obsługi
    1.71
  • Oferta
    1.71
  • Obsługa klienta
    1.61

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~DIGI / 2024-05-13 13:33
    Ocena: 5.00 / 5
    MBank e konto

    0 zł za otwarcie i prowadzenie konta :)
    0 zł za wypłaty ze wszystkich bankomatów powyżej 100 zł
    0 zł za kartę przy użyciu transakcji za kwotę 350 zł :) Posiadam od paru miesiącu i szczerze polecam :)

    https://tmlead.pl/redirect/794308_1498
    ZaletyBrak opłat za prowadzenie konta
    WadyBrak
  • ~AngelikaxD / 2024-05-12 20:23
    Ocena: 1.67 / 5
    Odkąd mbank wyznaczył minimum 300 zł wypłaty z bankomatu jest problem najgorsze jest to że nie ma dużo bankomatów mbanku (w mojej okolicy) dobrym pomysłem byłoby zwiększyć ich ilość
    ZaletyBrak
    WadyZa mało bankomatów za dużo prowizji
  • ~Magda / 2024-05-11 21:16
    Ocena: 1.00 / 5
    pracownicy mbanku przywłaszczają sobie cudze pieniądze
    Zaletybrak
    Wadybrak
  • ~PaulinanSzabat / 2024-05-11 19:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie uczciwa gierka w postaci kredytu odnawialnego gdzie przy podpisaniu umowy były informacje, że każdy przelew na numerkonta spłaca taki kredyt brak informacji o terminach spłaty a później działy windykaacji , bo klient nie płaci w terminie tyle ile bank chce
  • ~Siwa / 2024-05-10 13:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Same problemy, ciągle blokują kwotę wolną, trzeba dzwonić wysyłać pisma, infolinia porażka nie ma osób kompetentnych każdy mówi co innego,mam dość tego banku banda oszustów nie polecam tego banku
  • ~Bubson / 2024-05-09 17:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Zwlekanie do ostatniej chwili z przelewem wypłaty. Wszyscy mają środki na koncie max do 14 jeden mBank trzyma do wieczora i puszcza ostatnia sesja. Bez znaczenia, że przelewy poszły rano. Raz ich opierdolilem to dwa miesiące był spokój. Teraz znowu
    ZaletyŁadne logo
    WadyBeton w sluchawce
  • ~Góral / 2024-05-08 16:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Blokada środków wolnych od zajęcia
    Pomimo informacji od komornika że środki są wolne od zajęcia nie chcą odblokować, na infolini tylko można złożyć dyspozycje i czekać, odpowiadają mailem i jak się nie zgadzasz to musisz zadzwonić na infolinie i tak w kółko. Za każdym razem ponad 20 min czekania na połączenie. Rezygnuję i polecam każdemu to samo.
  • ~Bianca / 2024-05-07 20:26
    Ocena: 2.33 / 5
    Po zlikwidowaniu możliwości wypłat z sieci Euronet, mBank stracił dużo!!! Szczecin Galeria Omni Molo, bankomat przy stoisku
    mBanku, wiecznie coś nie działa, często brakuje gotówki, jednym słowem porażka. Po wieloletnim byciu klientem mBanku czas na zmianę banku.Nie będę latać i szukać łaskawie bankomatów mBanku żeby wypłacić swoje pieniądze.Bank ma być dla mnie, a nie co rusz utrudnienia dla klientów, przez wprowadzanie niekorzystnych zmian.
    ZaletyBrak
    WadyMała dostępność bankomatów, brak możliwości wypłacania waluty z bankomatu. mBank pobiera sobie prowizję od wypłaty moich zgromadzonych środków w innej walucie.
  • ~Karolina / 2024-05-07 06:43
    Ocena: 3.00 / 5
    TRAGEDIA. MBank w ostatnim czasie to jest jedno wielkie nieporozumienie. Pobrali mi pieniądze na cele. Uzbierało się tego trochę, kiedyś było wypłacanie tego darmowe. A teraz 1 wyplata jest darmowa. A każda kolejna 9 zł.
    Wiec uwaga jak wypłacacie sobie. Pani na czacie zrobiła mi reklamację. Miało wrócić 90 zł wróciło 62 zł. Bo za resztę rozliczyły się wypłaty z celów. I dziś Pani na czacie twierdzi że wróciło wszystko na konto.
    Wpłaty w bankomatach to kolejne 5 zł.
    Opłata za karte 7 zł.
    Zamknęłam cele, dzis z samego rana pobrało kolejne 9 zł. Dramat nie bank. Uciekam od nich i mam nadzieję, że odejdzie więcej ludzi. Bo ich prowizję są drakońskie.

    Ps. Nie, nie dostałam powiadomienia odnośnie zmian prowizji.
    ZaletyBrak.
    WadyOgromne prowizję
    Średni kontakt z konsultantem
  • ~Mariola S. / 2024-05-06 17:58
    Ocena: 5.00 / 5
    Obsługa przez Panią Annę z oddziału w Koszalinie to ogromna satysfakcja i przyjemność. Sprawy załatwia jakby "od ręki" dzięki uprzejmości i wysokim kompetencjom. Kontaktuję się także z innymi bankami ale tak skutecznie i z uśmiechem nie ma w żadnym. Dzięki takim pracownikom klienci pozostają wierni swoim bankom. Dziękuję i pozdrawiam.
    ZaletyUprzejmość i kompetencje
    WadyBrak
  • ~Janusz / 2024-05-05 12:06
    Ocena: 2.67 / 5
    Utraciłem dostęp do systemu trazakcyjnego przez internet dwa błędy logowania przez Caps lock. Prze dwie godziny próbowałem z kilkoma konsultnntami dostęp odzyskać- trzkrotnie prawidłowo byłem weryfikowany i nie mam tego dostępu - spiano reklamację i mam czekać 15 lub 30 dni - skandal i zostałem na lodzie
    ZaletyKiedyś tak mam konto od 20 lat
    WadyOpisałem wyżej
  • ~Agnieszka / 2024-05-05 10:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Omijać mBank szerokim łukiem. Nic nie można załatwić telefonicznie, oczekiwanie na inforlinii trwa kilkanascie minut, a potem okzajue się, że trzeba zadzwonić kolejnego dnia i odczekać dokładnie tyle samo. Nie polecam. zamknełam już te konta, które mogłam. Zamkne także kolejne.
    ZaletyBrak.
    WadySame.
  • ~elpio / 2024-04-30 21:57
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobry kontakt w trakcie załatwiania spraw bankowych w Oddziale w Tarnowskich Górach, Rynek 11.
    ZaletyObsługa bardzo sprawna i z wysoką kulturą dla klienta.
  • ~Jadwiga / 2024-04-28 16:30
    Ocena: 5.00 / 5
    W Jeleniej Górze Obsługa jest nad wyraz profesjonalna.
  • ~Andrzej / 2024-04-26 10:33
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dziękuję pani Kseni i pani Justynie z oddziału mBank w Rzeszowie przy ulicy Słowackiego 6. Pomoc przy problemie z rozliczeniem transakcji kartą - bezcenna. Pozdrawiam Andrzej wodniak.
  • ~Krzysztof Polanowski / 2024-04-25 09:54
    Ocena: 1.00 / 5
    Uwaga na oszukańcze praktyki mBanku w szczególności trik z tzw Kredytem bezpłatnym po roku automatycznie pobierają 3%za " "przedłużenie " beż i formowania czy klient chce czy nie. Kant bazujący na braku uczciwości i rzetelności
    ZaletySzybkosc
    WadyKanty, nielegalne prowizje, wprowadzanie klientów w błąd, nieuczciwe praktyki
  • ~Irmina / 2024-04-23 17:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Jestem klientką mBanku 23 lata znam go na wskroś już tyle lat. Moja opinia o Nim od momętu ostatniej zmiany właścicielskiej to:
    Jeden z najgorszych banków w Polsce. Brak poszanowania dla starych klientów, najgorsze warunki produktów finansowych. Żałuję że przyciągnęłam do banku tylu znajomych i rodzinę.
    Przestroga dla nowych potencjalnych klientów - nic nie trwa wiecznie a bank należy zmieniać jak najczęściej.
    Zaletybrak zalet
  • ~Natalia / 2024-04-22 13:55
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Pani na infolinii nie potrafiła rozwiązać mojego problemu to się rozłączyła. Kolejny raz zadzwoniłam to Pani mnie przełączy bo u niej tego nie załatwię. Wisiałam na linii 15 minut i już nikt nie odebrał. Porażka
  • ~ES / 2024-04-19 18:20
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie dbają o wieloletnich klientow. Konsultanci niewiele potrafią lub nie chcą pomóc. Proste pytania wymagają pisania pism, wniosków i dlugiego czekania na odpowiedź. Nie doczekalam się odpowiedzi na reklamację,którą miałam dostać pocztą. Kontakt z mBankiem to stres i strata czasu.
    ZaletyNie ma
    WadyDużo
  • ~Piotr / 2024-04-18 20:54
    Ocena: 1.33 / 5
    Dno totalne, uważać proszę na własne pieniądze
    Zaletybrak
    Wadydużo
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1978
PEKAO SA
Ocena: 1.76, ilość opinii: 1475
Santander Bank Polska (BZWBK)
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1189
Millennium
Ocena: 1.77, ilość opinii: 928
PKO Bank Polski
Ocena: 2.69, ilość opinii: 817
ING Bank Śląski
Ocena: 1.78, ilość opinii: 809
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4333
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4259
Orange
Ocena: 1.40, ilość opinii: 3801
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3473
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3190
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2842