Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

InPost opinie

Ocena na podstawie 2254 opinii

1.76 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.46
  • Cena
    4.00
  • Oferta
    4.00
  • Cena/Jakość
    1.88
  • Czas dostawy
    1.96

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Radek / 2021-04-02 22:02
    Ocena: 2.00 / 5
    Dziadostwo i oszustwo. Brak kontaktu.
    Nierzetelnie.
  • ~Ig / 2021-04-02 21:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Dno.. przy próbie odbioru paczki w skrytce coś stuka, nie może się otworzyć. Wyskoczył komunikat by skontaktować się z obsługą a tam oczywiście guzik, czekaj do śmierci nim odbiorą.. więc z tym problemem zostajesz sam..
    ZaletyBrak
    WadyNie można połączyć się z obsługą
    Żadnej pomocy z nikąd
    Mają ludzi tam gdzie słońce nie dociera
    Z problemem nie otwierającej się skrytki zostajesz sam
  • ~As / 2021-04-02 19:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Właśnie stoję pod paczkomatem, coś w nim stuka po wpisaniu kodu odbioru, skrytka się nie otwiera.
    Następnie jacyś Państwo podchodzą i to samo.
    Przy próbie nawiązaniu kontaktu z infolinią automat się rozłącza.
    Tragedia, ostatni raz skorzystałem z usług inpostu.
    WadyBrak zalet.
  • ~Maxim / 2021-04-02 17:34
    Ocena: 1.00 / 5
    I was working on inpost,and it was awful,thats why everything is late ,people working without any break ,they are loosing packs and even their soft is working so bad that you even can’t track your shipment.every time i order something and it is shipped by inpost it is late fo 2-5 days.it is not normal cos they are taking extra for shipment
  • ~Rudy72 / 2021-04-02 17:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Czasami zdarza się firmie InPost dostarczyć przesyłkę dość szybko. Jednak ostatnio zgubili nadaną przeze mnie przesyłkę. Napisałem reklamację i czekałem na zwrot pieniędzy. Niestety okazało się, że potrzebny jest plik dokumentów. Dokumenty wysłałem. Od tamtej pory już trzy razy otrzymałem wezwanie do uzupełnienia dokumentów-ciągle chcą, żebym wysyłał im to samo. Na e-maile nie odpowiadają, na infolinii to wiadomo, że nikt nic nie wie-od tego są przecież infolinie. Obawiam się , że za chwilę InPost zarząda ode mnie dopłaty do skradzionej przesyłki!! Tragedia!!
    ZaletyNie dostrzegam zalet, bo zasłania mi je wada.
    WadyZero kontaktu. Na e-maile nikt nie odpowiada na infolinii nikt nic nie wie
  • ~Adix / 2021-04-02 17:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier przetrzymuje przesyłki nie wkłada ich do paczkomatu na czas zawsze jest 1 lub 2 dni opóźnienia nie polecam tej firmy
  • ~Gość / 2021-04-02 16:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Drodzy klienci inpostu nie rozumiem waszych pretensji przecież ci ludzie przychodzą do pracy i w niej są co już jest dla nich stresujące a wy karzecie im jeszcze pracować.Dajcie im spokój i zmiencie firme kurierską a oni niech dalej odpocz o przepraszam niech pracują
    ZaletyBrak chęci do pracy
    WadyWszystkie możliwe
  • ~Kamilek / 2021-04-02 14:40
    Ocena: 1.33 / 5
    Niestety nie mam dobrych wspomnień z inpostem na dwie przesyłki które zamówiłem, jedna przyszła uszkodzona, a z druga problem żeby w ogóle dodzwonić się do kuriera. Na plus tylko cena niestety jakość za nią nie idzie.
    ZaletyCena
    WadyKurierzy nieodbierający telefonów, zniszczona paczka
  • ~Janusz / 2021-04-02 14:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier w tej firmie to naprawdę żart.Podjechał pod dom odbiorcy przesyłki po czym szybko odjechał i przekierował paczkę do odbiorcy.Teraz muszę drugi raz zapłacić żeby przesyłka dotarła.Czy to nie jest naciąganie opłat żeby firma miała zarobek.
    ZaletyBrak
    WadyChamstwo,ignorancja,lenistwo kurierów
  • ~Filip / 2021-04-02 14:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwszy i ostatni raz korzystam z usług owej „firmy” kurierskiej. Moja paczka została zwrócona do nadawcy i nie dostarczona. Tak słabej obsługi nie doświadczyłem już dawno. Infolinia to kolejna porażka. Zapłaciłem za serwis. Zamówiłem paczkę dla brata i Pan Oskar z infolinii nie mógł mi udzielić żadnych informacji ponieważ nie jestem odbiorca paczki !!! Kontakt z kurierem to jakieś dno. Nie odbierają telefonów i nie odpisują na wiadomości tekstowe. Tak beznadziejnej firmy naprawdę ze świecą szukać Mimo, ze podałem pełny numer przesyłki oraz imię i nazwisko brata. NIE POLECAM TEJ FIRMY NIGDY WIĘCEJ.OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM
    WadyKontakt, czas dostawy, obsługa klienta, brak profesjonalizmu
  • ~Kri / 2021-04-02 12:32
    Ocena: 1.00 / 5
    W inposcie na infolinii pracują debile mają ku... Umowę z gościem z innej ulicy na paczkomat a adres piszą prywatny i ludzie do domu mi wjeżdżają i z baranami nie można porozmawiać żeby zmienili adres dojazdu co za debile byli zamiast poczty w sądach i prokuraturach tylko na chwile przesyłki znikały jacy ludzie na krzesełkach taka firma do du...
    WadyInfolinia i reszta na stolkach
  • ~wiesław / 2021-04-02 09:17
    Ocena: 2.00 / 5
    Kurier podobno 2 razy był u mnie i mnie nie zastał przesyłkę zwrócono do nadawcy sytuacja jest skandaliczna nie polecę nigdy tej firmy nie miałem żadnej informacji w jakich godzinach kurier przyjedzie żadnego smsa tylko czekaj wez urlop i czekaj skandal przesyłka wróciła do nadawcy
  • ~Niezadowolona13 / 2021-04-02 08:31
    Ocena: 1.00 / 5
    To jakiś żart po prostu. Wysłałam paczke do klienta, a oni do mnie że ja zgubili i nie znajdą, żebym złożyła reklamacje. No to złożyłam myśląc że jakieś zadość uczynienie dostane. Trochę czasu minęło bez odzewu i bez zwrotu jakichkolwiek kosztów. W międzyczasie klient otrzymał druga paczke z tym samym produktem. A oni mi dzisiaj wysyłają że nic nie dostanę bo znaleźli paczke i dostarczyli klientowi, jakieś jaja se robią, są genialni. Klient ma dwie paczki a ja jestem w stratna za jedna i nawet nic nie dostanę i nie dostałam informacji gdzie mają ja wysłać jak już wielmożni państwo ja znaleźli. Oszustwo na straszna skalę. Jak się coś gubi to trzeba oddać kosztu tak jak to wszędzie piszecie ze można zgłosić reklamacje. A nie prawda bo i tak nic się nie dostanie. Jestem oburzona cała sytuacja.
    ZaletyBrak
    WadyOszusci
  • ~Joanna / 2021-04-02 08:23
    Ocena: 1.00 / 5
    Okropna obsługa. Kurier nie zadzwonił i nie przyjechał w dniu doręczenia. Poszukiwania paczki miedzy InPost a nadawca kolejne 4 dni!!!! Najgorsza firma!
  • ~B. / 2021-04-02 07:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa tej firmy to żenada ....brak kultury to nic w porównaniu z wymaganiami....zamówiłam paczkę do domu a kurier przez telefon poinformował że "wypadałoby " ????...dokładnie użył tego słowa zejść do niego do auta ????????????.
    Absolutnie nie polecam !
    ZaletyŻadnych
    WadyDużo ....
  • ~Barrt / 2021-04-01 22:32
    Ocena: 3.00 / 5
    Pan z InPost nie dał chwili na wyjście z domu i odebranie paczki, podniósł na mnie głos bez powodu. Mam nadzieję, że to tylko gorszy dzień, mimo to preferuję tylko paczkomat.
    ZaletySzybki czas dostawy
    WadyPracownicy
  • ~Natasjah / 2021-04-01 13:13
    Ocena: 1.67 / 5
    NISKA jakość obsługi, biuro i cała obsługa tragedia o reklamacjach nie wspomnę, robią co chcą..
    Zaletybrak
    Wadynaliczanie zawyżonych kosztu bez powodu czyli wyłudzanie pieniędzy i odrzucanie oczywistych reklamacji
  • ~Piotr / 2021-04-01 12:57
    Ocena: 2.33 / 5
    31 marca miała być paczka u mnie! Zamiast odebrać 30 marca odebrali 31 marca o 15:01 i do tego czasu tj.1 kwiecień chyba primaaprilisowy żart NIE RUSZYŁA Z MIEJSCA! To kpina!
  • ~olciak / 2021-04-01 12:04
    Ocena: 3.33 / 5
    Pracownicy w tej firmie to żart ,Pan przyjechał z paczka ,wydarł się na moja babcie że nikt nie czeka ,nie dał nawet mi czasu żebym zeszła ją odebrać ,gdy szybko to zrobiłam ,jeszcze miał czelność wydrzec się na mnie
    ZACHOWANIE TOTALNE DNO I BEZCZELONOSC DO OSÓB STARSZYCH
    Zaletyczas dostawy
    Wadypracownicy
  • ~Małpka / 2021-04-01 11:59
    Ocena: 1.33 / 5
    TRAGEDIA. Wybrałam zupełnie inny paczkomat na mapie, dostałam do zupełnie innego.
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.50, ilość opinii: 4331
DHL
Ocena: 1.31, ilość opinii: 3083
InPost
Ocena: 1.76, ilość opinii: 2254
UPS
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1694
Pocztex
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1386
FedEx
Ocena: 1.46, ilość opinii: 438
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140