Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

InPost opinie

Ocena na podstawie 626 opinii

1.75 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.53
  • Cena
    4.00
  • Oferta
    4.00
  • Cena/Jakość
    1.81
  • Czas dostawy
    1.91

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Barbara / 2020-03-27 20:32
    Ocena: 3.00 / 5
    Paczka rzucona z drogi przez plot na podwórko! SKANDAL!!!!!!
    ZaletyBRAK!!
    WadyBEZNADZIEJNY KURIER!!
  • ~Ziraeal / 2020-03-27 19:45
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka od kilku dni błąka sie między oddziałami, infolinia nie potrafi pomóc, a za tą cene samemu byłoby taniej pojechać po paczkę
    WadyCena
    Czas dostawy
    Obsługa
  • ~Marcin Rzeźnik / 2020-03-27 18:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka wysłana 17.3, dostarczona do oddziału w Krakowie 20.03 dział interwencji się nie kwapi do tego aby ją dostarczyć. Codziennie od poniedziałku do piątku przypominam się z prośbą/groźbą o dostarczenie i NIC. Odebrać paczki nie można, dostarczyć nie chcecie....
    Dziś sprawa została zgłoszona na policję o kradzież mienia. Podejście do klienta dramat.
    Zaletybrak!
    WadyPaczka wysłana 17.3, dostarczona do oddziału w Krakowie 20.03 dział interwencji się nie kwapi do tego aby ją dostarczyć. Codziennie od poniedziałku do piątku przypominam się z prośbą/groźbą o dostarczenie i NIC. Odebrać paczki nie można, dostarczyć nie chcecie....
    Dziś sprawa została zgłoszona na policję o kradzież mienia. Podejście do klienta dramat.
  • ~Marek / 2020-03-27 18:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak możliwości ustalenia gdzie jest paczka. Infolinia twierdzi że kurier nie ma obowiązku wyprzedzania o planowanej dostawie. Twierdzi ze nie zastał mnie w domu. NIE DOSTAŁEM SWOJEJ PACZKI ZOSTAŁA ODESŁANA
  • ~Klientms / 2020-03-27 17:54
    Ocena: 2.67 / 5
    Paczkę nadaną 23 marca 2020 kurier dostarczył 26 marca 2020, tyle tylko, że nie wiadomo komu. Po telefonie od kuriera wyszedłem przed dom a tu ani kuriera ani paczki. Oddzwaniam a on mówi, że jakaś pani odebrała. Po co w takim razie przesyłają SMS-em kod uprawniający do odbioru. Nieprofesjonalni. Gorąco nie polecam.
    ZaletyW świetle powyższego - nieistotne.
    WadyWiele
  • ~radek / 2020-03-27 17:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Przesyłki dostarczane do domu to wielki żart. Bardzo często dużo opóźnione lub zgubione....
  • ~Daria1221 / 2020-03-27 13:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Brak słów... dostaję wiadomość, że kurier był pod danym adresem a tak naprawdę NIKOGO nie było
    Nie polecam.
  • ~Gisia / 2020-03-27 13:39
    Ocena: 1.67 / 5
    Paczkomaty super.I tyle pozytywnego.Dwa razy byłam zmuszona zamówić kurierem InPost i nie mogę powiedzieć nic dobrego.Nie dzwonią przed dostawą,następnego dnia przyjeżdżają o tej samej porze i paczka wraca.Masakra.Na infolinii Pani nawet nie przeprosiła w imieniu kuriera tylko bez emocji odmówiła swoją wyuczoną wersję i tyle.Nigdy nie zamówię kurierem InPost.
  • ~Sebastian / 2020-03-27 12:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma to jakieś dno. Kurier twierdzi, że nie zastał mnie w domu dwukrotnie mimo, że cały dzień czekałem na przesyłkę. Paczka została zwrócona mimo mojej interwencji telefonicznej. Firma ma w dupie klienta a na stanowisku kuriera zatrudnia średnio rozgarnięte osoby.
    Zaletyzero
  • ~Paulina / 2020-03-27 10:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Kontakt z infolinią dramat.... nie są w stanie udzielić żadnych informacji, nie wiem po co oni tam pracują. Rzadko kiedy wystawiam negatywne opinie w internecie, ale jestem zbulwersowana sytuacją, że nie mogę uzyskać numeru do kuriera ani odebrać paczki osobiście w punkcie!
  • ~Aalan Foch / 2020-03-27 07:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Dostawa kurierska polegała na tym, że umówiłem z kurierem termin dostawy a i tak paczka została zwrócona do nadawcy. Infolinia - dramat...mimo że paczka nadal była w Polsce nikt nie zainterweniował.
    Na reklamację odpisali mi, że faktycznie popełnili błąd, ale ja nie jestem stroną do złożenia reklamacji bo jestem tylko odbiorcą.
    Wadysame wady
  • ~Roman / 2020-03-26 22:39
    Ocena: 2.00 / 5
    brak słów, obsługa klienta dramat, infolinia dla cierpliwych, zamówiłem 2 paczki- jedna nie przyszła, druga mimo ze było napisane żeby obchodzić się delikatnie, nie rzucać oczywiście towar przyszedł uszkodzony. Potem formularze, protokoły nieczytelne, szczegółowe zajmuje to mnóstwo czasu. W 100 % nie polecam.
    Zaletybrak
    Wadypod każdym wgledem
  • ~Jolanta / 2020-03-26 21:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia od dwóch tygodni paczka gdzieś krąży mimo moich próśb telefonów bo bardzo mi na niej zależało. Przyjmowali zgłoszeni zapewniali że już jutro na pewno będzie i tak codziennie A pączki ciągle nie ma .Totalna żenada
    ZaletyŻadnych
    WadySame wady
  • ~Adam / 2020-03-26 17:17
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier pisze SMS że będzie paczka lecz paczka przychodzi po 3 dniach albo więcej . Piszą że kurier był 3 razy a kuriera nie było ani razu. Nie polecam tej firmy
    ZaletyNie ma
    WadyNic nie robi na czas
  • ~dll / 2020-03-26 13:30
    Ocena: 1.00 / 5
    1. blednie podalem adres dostarczenia.
    2. kurier nie zadzwonił przed dostarczeniem wiec nie bylem w stanie skorygować adresu
    3. tego samego dnia zadzwoniłem na hotline InPostu z korekta adresu. zgłoszenie zostało przyjęte
    4. Kurier nie ponowił dostarczenia przesyłki. Przesyłka zostala zwrocona nadawcy
    5. Zadzownilem na hotline. Pani potwierdziła ze bylo zgoszlenie po czym powiedziała ze nie jest w stanie zawrócić przesyłki
    Zaletynie ma
    Wadynie przykladaja sie do swojej pracy. Linka klienta stosuje spychologie. Nawet nie ma sesnu by tam dzwonic.
  • ~Kapii / 2020-03-26 11:07
    Ocena: 4.33 / 5
    W czasie kiedy panuje wirus tym bardziej wnerwia mnie w Inpost jak zostawiają moją paczkę gdzieś w salonie AVON !!! Nie chcę się z nikim widzieć to z jakiej racji moja paczka zostawiana jest jeszcze na tak długo w salnie -48 h?!!! Oczywiście nie odbieram z salonów i muszę czekać aż wreszcie trafi do paczkomatu!!! Niech postawią więcej paczkomatów a nie roznoszą po salonach !!!!!!!!!!!!!
    Zaletyszybka dostawa
    Wadynie zostawianie tam gdzie się chce , zmuszanie do styczności z innymi ludźmi!!!!!!!
  • ~Laura / 2020-03-26 11:02
    Ocena: 4.67 / 5
    Mimo długiego czasu czekania na paczkę, miło współpracowało mi się z InPostem. Obsługa bardzo miła i pomocna, cena zadawalająca. Nie było większych problemów, więc nie rozumiem całego tego hejtu. Polecam
    ZaletyMiła obsługa, dobra współpraca, rzetelnie wykonana praca
    Wadydługi czas oczekiwania, co jest zrozumiałe w naszych ciężkich czasach podczas zarazy
  • ~Tadek / 2020-03-26 07:36
    Ocena: 1.67 / 5
    Paczka nadana 23.04 w dniu26.03 nadal jest w paczkomacie nadawczym.dzwoniac do firmy dowiedziałem się abym skontaktował się z nadawcą mimo że paczka już jest nadana.to są jakieś kpiny.
  • ~Paczkers / 2020-03-25 17:22
    Ocena: 1.67 / 5
    Szczerze ponad 7 dni na przekazanie gotówki z pobrania to zdecydowanie za dlugo. A jeszcze nie dostałem :)
    ZaletyPaczkomaty
    WadyCzas realizacji
  • ~wiktoria / 2020-03-25 16:25
    Ocena: 3.00 / 5
    nie jest najgorzej aczkolwiek można by było szybciej
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2087
DHL
Ocena: 1.27, ilość opinii: 1692
UPS
Ocena: 1.30, ilość opinii: 1083
Pocztex
Ocena: 1.28, ilość opinii: 1007
InPost
Ocena: 1.75, ilość opinii: 626
FedEx
Ocena: 1.49, ilość opinii: 215
Flixbus
Ocena: 2.30, ilość opinii: 858
mBank
Ocena: 1.95, ilość opinii: 681
ITAKA
Ocena: 2.72, ilość opinii: 382
Link4
Ocena: 1.56, ilość opinii: 348
Netflix
Ocena: 2.59, ilość opinii: 226
nju mobile
Ocena: 3.11, ilość opinii: 153