Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

InPost opinie

Ocena na podstawie 6215 opinii

1.73 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.45
  • Cena
    4.00
  • Oferta
    4.00
  • Cena/Jakość
    1.85
  • Czas dostawy
    1.91

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Blipp / 2023-02-03 11:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka w oddziale zamiast wydać do doreczenia w piątek lepiej żeby poleżała sobie weekend w InPost gdzie można ją wydać wcześniej w sumie to od nadania wychodzi 5 dni a nie dzień nadania + 2 dni Porażka
    Zaletypaulinaizowa@gmail.com
    Wadypaulinaizowa@gmail.com
  • ~JK / 2023-02-02 23:42
    Ocena: 3.00 / 5
    Towar zakupiony w Aliexpress, paczka przychodzi z chin juz po niecałych dwóch tygodniach super, informacja że paczka umieszczona w paczkomacie laduje w spam, w aplikacji brak info, sms tez nie ma, za to że wraca do nadawcy ju z trafia na e-mail normalnie bez spamu, ciekawe.... co się dzieje dalej dla tych co nie wiedza paczka pakowana i nadawana droga morska z powrotem do chin zeby moc nadac z powrotem do polski w ramach reklamacji, absurd totalny, numer z aliexpress do tzw dostawcy centrum logistycznego pod numerem (+4822) 548 15 06 nic, po 20 połaczen dziennie nic, czkać pozostaje na przekroczenie terminu dostawy czyli 30 dni poźniej otwieramy spór kolejne 10 dni oby, żeby już po 0 dniach odzyskać kase i zamówić powtórnie. i teraz tak byle nie przez Inpost wszystko inne tylko nie Inpost, powinni usunac opcje inpostu na Aliexpress . Poniżej wszelkiej krytyki
    Zaletyszybko dotarła paczka, 2 tygodnie przed planowanym przybyciem, w takim razie powinna 2 tygodnie byc w paczkomacie skoro info o umieszczniu w paczkomacie trafia only spam ;)
    WadyBrak informacji o paczce w paczkomacie, aplikacja raz działa raz nie info trafia do spamu, brak sms, brak możliwości odbioru paczki z centrum po terminie odbioru, odsyłanie paczek po 48h z powrotem do chin bzdura totalna absurd dno etc....,
  • ~Ewa / 2023-02-02 22:04
    Ocena: 1.00 / 5
    Umieszczanie towaru w paczkomacie w sposób uniemożliwiający odebranie. Paczka rzucona do samego końca, w najwyższym schowku. Pomimo wielokrotnego dzwonienia na infolinię nie uwzględniono reklamacji i paczka nie została dostarczona w tym samym dniu. Jest to wina kuriera i paczka powinna być dostarczona w tym samym dniu. W SMS nie było informacji, że do paczkomatu trzeba chodzić z drabiną.
  • ~mm / 2023-02-02 15:41
    Ocena: 1.00 / 5
    porażka,porażka,porażka,porażka,porażka,


    porażka


    porażka
  • ~Slawek / 2023-02-02 10:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Dokonany zakup na allegro 2tyg temu do dziś nie doszło do mnie .Wielokrotne interwencje poprzez telefony i reklamacje ,nie mają pojęcia gdzie ta paczka jest.Ciagle czekać ale na co ,to już nie pierwszy raz ta sama historia ,sprzedający i allegro powinno przestać korzystać z ich usług.
  • ~Benislaw / 2023-02-01 21:48
    Ocena: 2.00 / 5
    Niska jakość obsługi reklamacji. Teraz nawet ich nie zgłaszam, bo z założenia wszystkie reklamacje są odrzucane. Biedni niewinni. Zawsze złe pakowanie. Tym czasem nie da się żadnej paczki zabezpieczyć przed nimi. Zawsze zniszczą. Nie zdarzyło się, żeby opakowanie nie było uszkodzone.
    ZaletyBlisko paczkomat
    WadyMam wrażenie, że celowo rzucają przesyłkami, żeby zniszczyć
  • ~Lili / 2023-02-01 21:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier ..........nie potrafi włożyć paczkiiii do skrzynki !!!@!-towar wraca do nadawcy!!!!!-Vo się dzieję???-jeszcze rok temu,pół roku temu-było wszystko super.Czy to Pokacy pracują w inpost-czy inne nacje???-Jeśli tak '/to Gps--powie jak dojechać!!!!!@!!!.....z Wami
  • ~Lili / 2023-02-01 21:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Bez używania agresywnego jezyka-.uje!!!!.EB..e,niedouczone.........
    WadyBrak preGosjonalizmu, empatiiiì,brak wogole dostarczonych paczek,porozrywane-Szkoda nerwów
  • ~pyrek / 2023-02-01 20:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Tam pracuja sami złodzieje i idjoci paczka zmiarzdzona nie ma zwrotu za zniszczenia .Pani Rutkowska wybitny idjota nie wiem kto takich ludzi przyjmuje do pracy tylko debile porazka ruszam do sądu i do telewizji.
    Zaletyidjoci
    Wadypracuja same debile
  • ~Jeda / 2023-02-01 18:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka opłacona rzucona pod drzwi nikt nie zadzwonił ani dzwonkiem ani nr tel. Nawet nie raczono złapać za kłamie czy drzwi otwarte domownicy byli w domu dziadek widział przez okno że podjechał in post i odjechał Dodam że paczka z zawartością nie małych pieniędzy jestem zasmucona faktem ze place i podaje nr tel i nie macie szacunku do człowieka czyli klienta.
  • ~Zawiedziony / 2023-01-31 21:36
    Ocena: 1.33 / 5
    Dzień dobry, jeśli któż zamierza przewieźć jakieś toporne wręcz nie zniszczalne rzeczy to jak najbardziej
    Coś bardziej delikatnego odradzam!!
  • ~Zawiedziony / 2023-01-31 21:36
    Ocena: 1.33 / 5
    Dzień dobry, jeśli któż zamierza przewieźć jakieś toporne wręcz nie zniszczalne rzeczy to jak najbardziej
    Coś bardziej delikatnego odradzam!!
  • ~tenia / 2023-01-31 21:14
    Ocena: 1.33 / 5
    Kurier IN POST przywiózł mi paczkę 3 stycznia b.r. Chciałam zapłacić kartą, niemożliwe było pomimo kilkakrotnie wybieranego poprawnego PINU. zapłaciłam gotówką, nie dostałam żadnego pokwitowania. otworzyłam przesyłkę przysłany towar nie odpowiadał zamówionemu ani kolor, ani jakość, ani wygląd. dzwonię na infolinie INPOST 3 stycznia b.r. ok.16 godz.o zablokowanie środków 139 zł dla sprzedawcy. reklamację przyjęto tego samego dnia. w ciągu m-ca miałam otrzymać decyzję. pisałam 2 krotnie ponaglenie na arkuszu zgłoszeniowym IN POST bez odzewu. Mam wrażenie ze jest to niesolidna firma. Wczoraj wysłałam pismo do IN POST w tej sprawie ponownie.
    Na forum wyczytałam że sprzedający to oszust, setki oszukanych osób.
    Dlatego nie mam zaufania do firmy INPOST do której zgłosiłam reklamację o zablokowanie środkow do złodzieja, który oszukuje ludzi i przesyła rzecz niezgodną z zamówieniem ktora nie wiem czy warta jest 20 zł. a pobiera 139 zł. Mało tego podane adresy mejlowe dostawcy i kontakty tel. pomimo wysyłanych mejli i próby kontaktu tel. są bez echa. Czy INPOST wspołpracuje z takimi oszustami i współuczestniczy w przestępstwie ? Dlatego oczekuję konkretnych działań od INPOST, o ile nie otrzymam zwrotu środków zablokowanych gdzie zgłaszałam w dniu 3 stycznia b. r. w kwocie 139 zł.sprawę przekazuję organom ścigania
  • ~Monika / 2023-01-31 18:44
    Ocena: 2.00 / 5
    Obsługa dramat kurier miał dla mnie przesyłkę płatna przy odbiorze nawet z samochodu nie wyszedł siedział i czekał jak kobieta po 60 do niego podejdzie z kasa już tyle razy zamawialam przez inny firmy i było ok INPOST nie polecam
  • ~Witold / 2023-01-31 17:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier za każdym razem od 1 roku nie dostarcza przesyłki za każdym razem podaje "adresat nieobecny ". Pod tym adresem jest biuro i cały czas jest ktoś obecny. Obsługa reklamacji poziom -0.Jakość usług -0. Nie korzystać z ich usług, nie polecam, list ekonomiczny nadany na Poczcie Polskiej dojdzie szybciej.
    WadyWszystko jest wadliwe przesyłki nie są dostarczane,
  • ~asik / 2023-01-31 17:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka wysłana 25.01 jeździ z kurierem 3 dzień i wraca do oddziału. Kurier nie potrafi włożyć jej do skrytki porażka. Obsługa Klienta poniżej krytyki. Reklamacja śmiech na sali mają Klienta totalnie gdzieś.

    Zaletybrak
  • ~Iza / 2023-01-31 16:35
    Ocena: 2.00 / 5
    Dramat... Dzwoniąc rano do kuriera pytam o której będzie z paczką, ponieważ jestem w pracy i czy mógłby chwilę wcześniej dać znać to szybko podjadę. Mówi, że będzie po 14 super pasuje mi, ponieważ partner wróci z pracy i odbierze. 14.01 dostaje wiadomość , że nie odebrałam paczki .. poważnie ? Ciężko wziąć i zadzwonić ? Tym bardziej , że prosiłam o to... Ostatni raz skorzystałam z ich usług. Skoro nie pasuje ta praca zmień ja. Ja też pracuje z ludźmi i jakoś idzie się z wszystkim dogadać .
    ZaletyBrak...
    WadyBez komentarza ...
  • ~Sebo / 2023-01-31 13:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Sprawdzajcie paczki wozone przez Impost ,dzis bylem swiadkiem przy Inzynierskiej we Wroclawiu jak gosc rzuca paczkami bo szukal odpowiedniej????masakra!!!
  • ~ Vika / 2023-01-31 12:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Отправили посылку с Украины,по приложению пишут что посылка у курьера,и на этом этапе она пропала(наверно курьеру понравилось содержимое посылки),написали жалобу,и мне никто из работников ничего не написали и не позвонили
    WadyСтыдно
  • ~RW / 2023-01-31 11:24
    Ocena: 1.00 / 5
    WITAM ZAMÓWIONA PACZKA NIE MOZE BYC ODEBRANA PRZE ZE MNIE PONIEWAŻ PRACUJE DO 15.00 KURIER PRZYJEZDZA JUZ TRZECI DZIEN O 10.00 PROSIŁEM PANIĄ NA INFOLINI JUZ PO PIERWSZEJ WIZYCIE KURIERA O DOSTARCZENIE PACZKI PO 15.00 I CO PANI .PANI POWIEDZIAŁA ZE KURIER JEŻDZI TYLKO DO 15.00 TO JEST JAKAŚ PARODIA TA FIRMA NO CÓŻ MOGŁEM NAJPIERW OPINIE POCZYTAĆ A POTEM ZAMÓWIĆ JAKĄŚ INNA FIRME SZKODA ZE NIE MOZNA OPINI 0 NA TYLE ZASŁUGUJE
    ZaletyCHYBA TYLKO TO ZE INFOLINIA ODBIERA
    WadyCAŁA TA FIRMA
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.50, ilość opinii: 9353
InPost
Ocena: 1.73, ilość opinii: 6215
DHL
Ocena: 1.30, ilość opinii: 5899
UPS
Ocena: 1.27, ilość opinii: 3524
Pocztex
Ocena: 1.28, ilość opinii: 2745
GLS
Ocena: 1.52, ilość opinii: 1758
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3408
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.05, ilość opinii: 2997
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2961
UPC Internet
Ocena: 1.85, ilość opinii: 2905
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2868
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2492