Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

DPD opinie

Ocena na podstawie 8869 opinii

1.51 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.29
  • Cena
    5.00
  • Oferta
    5.00
  • Cena/Jakość
    1.54
  • Czas dostawy
    1.71

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Baxx / 2022-12-03 03:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragiczny przewoźnik. Wiezie paczkę 4 dni. Gdzie inpost wozi w 2 dni.
    Mało tego, doręczenie wypadło w sobotę a oni w sobotę standardowo nie doręczają paczek tylko trzeba osobno zapłacić.
    PO-RA-ŻKA
    Zaletybrak
    WadySame wady
  • ~Kata / 2022-12-02 22:46
    Ocena: 5.00 / 5
    Pani Karolina Połaniec. Wstyd dla dpd pozbywać sie takiego pracownika. PANI KAROLINA zna teren i zawsze wykonuje swoją pracę tip top. Wstyd dla firmy
    WadyWstyd dpd
  • ~Luk / 2022-12-02 22:39
    Ocena: 4.67 / 5
    Jeżeli mam wybór to tylko Pani Karolina z DPD !
  • ~Aga / 2022-12-02 22:07
    Ocena: 5.00 / 5
    Pani Karolina bardzo dobrze wykonuje swoje obowiązki, zna teren, ludzi. To bardzo przykre...
    ZaletySzybkość
  • ~Ewa / 2022-12-02 21:19
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam. Mieszkam w Połańcu. Dzisiaj dowiedziałam się że Kurier P. Karolina jest po raz ostatni w dniu dzisiejszym w pracy, ponieważ otrzymała ona wymówienie. Pani Karolina to osoba która dała się poznać jako uczciwa, rzetelna i profesjonalnie podchodząca do swoich obowiązków, wiążących się z wykonywaniem pracy. Jako człowiek odznacza się ona wysoką kulturą osobistą, dba o utrzymanie dobrych stosunków z klientami , oraz dba o wizerunek swoich pracodawców. Uśmiechnięta ,pogodna, tak bardzo z pozytywnym nastawieniem do ludzi. Pisząc swoją opinię, pragnę wesprzeć P. Karolinę, ponieważ zasługuje ona na takie wsparcie.
    ZaletyPogodna, uczciwa, dobrze wykonująca swoją pracę, empatyczna, kulturalna
    WadyNa pewno jakieś wady jak każdy człowiek ma, lecz swoją pracę wykonywała P. Karolina nienagannie.
  • ~Piotr / 2022-12-02 21:01
    Ocena: 5.00 / 5
    Pani Karolina pracują jako kurier w Połańcu bardzo dobrze wykonanuje swą pracę. Spisuje się na medal. Nie ma się do czego przyczepić. Paczki przychodzą bez jakiegokolwiek uszkodzenia. Praca Pani Karoliny jest bardzo dobra. Jestem zadowolony z doręczonych mi paczek :)
  • ~Malwina / 2022-12-02 20:54
    Ocena: 5.00 / 5
    Witam.
    Jestem z Połańca, od długiego czasu dostarcza mi paczki Pani Karolina (pracownik firmy Dpd). Jestem bardzo zadowolona z obsługi, paczki przychodzą w stanie idealnym, przesyłki są doręczane w czasie zgodnym z terminem przewidywalnym. Pani Karolina swoją pracę wykonuje bardzo starannie jest pracownikiem również sumiennym,dokładnym,oraz pracowitym.
    Według mnie jest jednym z najlepszych pracowników w okolicy.
    WadyBrak
  • ~Niezadowolony / 2022-12-02 20:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Informacja o dostawie paczki nieprawdziwa!!! W systemie pokazuje że dostarczona a nikt z uprawnionych jej nie odebrał! po trzykrotnej interwencji przesyłka dotarła!!! uszkodzona!!!. Nie Polecam TEJ FIRMY!!!
    ZaletyDno
    WadyKłamcy i kłamcy
  • ~Jasiek / 2022-12-02 19:29
    Ocena: 5.00 / 5
    Kurier Karolina (pracownik firmy Dpd) wykonuje swoje obowiązki solidnie i profesjonalnie. Przesyłki doręczane są terminowo. Nigdy nie było żadnych problemów z przesyłkami. Pani Karolina jest bardzo sumiennym, rzetelnym, uprzejmym pracownikiem. W mojej ocenie zajmuje pierwsze miejsce pośród wszystkich kurierów, którzy dostarczają przesyłki.
  • ~jakub / 2022-12-02 15:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska jaka istnieje. Przesyłki są absolutnie zawsze poobijane, rozdarte, nie raz zawartość była uszkodzona a dpd oczywiscie twierdzi ze to nie ich wina. Obsluga klienta tragiczna, zeby dodzwonmic sie do konsultanta trzeba spedzic pol dnia unikajac bota, który potrafi jedynie powiedzieć "niestety nie mogę tego zrobić". Kurier ma przyjsc danego dnia? Nie ma takiej opcji. A bo domofon nie dzialał, a to nikt nie odbierał a on dzwonił walił w drzwi a domownicy najwyraźniej są głusi. A najczęściej po prostu wiezie paczkę do punktu odbioru i żeby się dowiedziec, ze tam jest trzeba dzwonic na infolinię. Przekierowanie paczek nie działa. Mimo przekierowania do paczkomatu lub punktu obok adresu kurier i tak wiezie paczke do punktu odbioru na drugim końcu miasta. W dpd nie działa nic. Tragedia
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~Daniel / 2022-12-02 13:37
    Ocena: 2.00 / 5
    Firma oszustów szukająca wyzysku nie kompetentną po miesiącu szukają kasy dodatkowej zamiast odrazu po transakcji dać znać że coś jest nie tak może teraz znów za miesiąca następną kasę befaa chcieć nie polecam. Tej firmy oszuści
  • ~Hanna / 2022-12-02 13:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Siedzisz w domu cały!!!!! dzień, czekasz na kuriera, bo zależy Ci na przesyłce. Nagle godzina 13 otrzymujesz email, że kurier nie mógł dostarczyć paczki, bo nie było Cię w domu. Ku... przecież siedziałam cały dzień. Dzwonisz do gościa, a on mówi, że mu domofon nie działał. I dzisiaj Ci tej paczki nie dostarczy tylko w poniedziałek. Na ch... mi w poniedziałek, jak to walizka, którą miałeś wziąć dzisiaj w podróż. MASAKRA !!!!! Omijac z daleka
    Zaletybrak
    Wadywszystko
  • ~BB / 2022-12-02 13:31
    Ocena: 1.00 / 5
    W zasadzie wszystko, co napisane w innych postach! Tak jak Poczta Polska - dno. Dostają 1 w opiniach, bo nie ma 0.
    ZaletyNie ma
    WadySame wady!
  • ~Beata / 2022-12-02 13:22
    Ocena: 1.33 / 5
    Paczka rzekomo doreczona choć nie widziałam jej na oczy. Albo kurier ją sobie wziął albo dał byle komu by pozbyć się paczki. (Nie miał upoważnienia by dawać komuś paczkę ) W tym dniu byłam w domu. Nie było mnie tylko przez około 15-20 minut gdy skoczyłam do sklepu na przeciwko ulicy po zakupy. Lecz nie widziałam rzadnego kuriera ani paczki w tym czasie. Brak powagi sytuacji. Ktoś może celowo kraść komuś paczki i oni je po prostu mogą oddawać. Nie polecam nikomu.
    WadyBrak szacunku dla klienta
  • ~jebacdpd / 2022-12-02 13:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Absolutnie najgorsza firma kurierska na rynku. Okropnie zawyżone ceny względem konkurencji, do tego paczki często nie trafiają na miejsce lub trafiają uszkodzone. Odradzam zakupów online jeżeli jedyną opcją dostawy jest kurier DPD. Produkty do mnie wysłane po dwóch tygodniach bez próby doręczenia
    Zaletybrak
    WadyBrak pomocy klienta, długi czas dostawy, niepełnosprawni kurierzy
  • ~Mitahezyf / 2022-12-02 10:52
    Ocena: 2.00 / 5
    paczka ZNOWY przyszła zniszczona a kurier juz zacza rzucac nastepną przy odebraniu jej jeszcze u mnie w mieszkanie
    Zaletybrak
    Wadyszanowanie paczek
  • ~Heli / 2022-12-02 10:00
    Ocena: 5.00 / 5
    Bardzo dobra firma, super przemili kurierzy, paczki są zawsze o czasie dostarczane.
    ZaletyPunktualność, miła obsługa
    WadyBrak
  • ~Dżo / 2022-12-02 09:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Firma powinna zniknąć z rynku. Zero szacunku do klienta.
  • ~Ted / 2022-12-02 08:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Opłaciłem usługę w czwartek paczka dotarła po pięciu dniach choć obiecano, że paczka żywnościowa dotrze następnego dnia, odległość z miejsca nadania do miejsca dostarczenia wynosi 100 km, zależało mi na szybkim dostarczeniu paczki, po moim telefonie nie było żadnej reakcji i usprawiedliwienia, lekceważą klientów, nie korzystać z usług tej firmy jak nie chcecie się denerwować.
    ZaletyNic
    WadyTylko wady
  • ~Staś / 2022-12-02 08:12
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma powinna zniknąć z rynku, usługi świadczone przez tę firmę wołają o pomstę do nieba.
    ZaletyBrak
    WadySame wady
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.51, ilość opinii: 8869
InPost
Ocena: 1.74, ilość opinii: 5713
DHL
Ocena: 1.30, ilość opinii: 5539
UPS
Ocena: 1.27, ilość opinii: 3311
Pocztex
Ocena: 1.28, ilość opinii: 2513
FedEx
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1535
VECTRA
Ocena: 1.65, ilość opinii: 3298
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.06, ilość opinii: 2958
UPC Internet
Ocena: 1.86, ilość opinii: 2804
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2790
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 2683
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2483