Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

DPD opinie

Ocena na podstawie 12101 opinii

1.50 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.30
  • Cena
    5.00
  • Oferta
    5.00
  • Cena/Jakość
    1.53
  • Czas dostawy
    1.69

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Torek / 2024-04-25 22:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Dpd zgierz obsluga osiedla 650 lecia masakra kurier jakby za karę jeździł najgorsza kurierka ze wszystkich omijacie z daleka zygac się chce twu.
    ZaletyBrak
    WadyMnóstwo
  • ~Iddy / 2024-04-25 20:44
    Ocena: 1.67 / 5
    Ostatnim razem nie było mnie w domu, przesyłka zostawiona na klatce pod drzwiami.
    Teraz jestem w domu, wczoraj dostałem informację, że przesyłka nie będzie dostarczona i muszę ją sobie sam odebrać w oddziale. Olałem to. Dzisiaj sms, że będzie dostarczona, ale nikt nie przyszedł. W systemie wbite info, że mnie nie było co jest nieprawdą.
    Najgorsza firma kurierska ever...
  • ~grzegorz / 2024-04-25 12:43
    Ocena: 1.00 / 5
    To jakaś masakra. Nie dotrzymują yerminów dodatkowo wstawiają kłamliwe statusy. Na przykład ustalony inny termin doręczenia z odbiorcą a tym czasem nikt się nawet nie kontaktuje.
    Zaletybrak
    Wadymnustwo,
  • ~Teresa / 2024-04-25 11:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Za pierwszym razem paczkazaginela za drugim kurier nie zabral jej z magazynu. Nadmieniam że firma musiała ponownie wykonać zamówienie.
    ZaletyBrak
    WadyLekceważenie klienta
  • ~marcin / 2024-04-24 15:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka nadana w ten sam dzień od zakupu. Odebrana przez kuriera i leży na sortowni. 24 h . Bo jest trzy paczki i wola wysłać mniejsze by mniej osób się skarżyło. Żenada to dpd. Jutro wyjdzie z sortowni a potem kurier powie ze nie ma miejsca na samochodzie i przesyłki będzie dostarczona jak będzie mniej paczek miał do rozwiezienia. No ręce opadają.
    ZaletyBrak
    WadyCała firma to wada
  • ~Gość / 2024-04-24 14:58
    Ocena: 3.00 / 5
    Dostawa na czas powiadomienie kiedy będzie kurier można zapłacić tak, tak czy tak
    A firma Inpost to najgorsi kurierzy kurwuje gdy musi iść z paczką nie polecam impost.
    ZaletyDostawa na czas i mili kurierzy
  • ~EWA / 2024-04-24 11:52
    Ocena: 2.00 / 5
    Po raz kolejny czekam na przesyłkę.... nawet uprzedziłam sąsiadów żeby w razie czego odebrali przesyłkę gdyby mnie nie było akurat w domu a kurier BArtosz z kolejny raz nawet nie próbował zadzwonić i powiadomić. Zero kontaktu z kurierem i dodzwonić się nie można.... Przyszła informacja że musze sama w punkcie odebrać przesyłkę... NO DRAMAT z tym DPD...... Porażka.....
    Wadybrak kontaktu przed dostawą... kurier
  • ~marcin / 2024-04-22 12:20
    Ocena: 1.00 / 5
    TA FIRMA TO JAKAŚ KPINA !!!!
    MIMO ZLECENIA ODBIORU NIKT NIE PRZYJECHAŁ PO PALETĘ PRZEZ 2 DNI ROBOCZE ,WIĘC SAM ZAWIOZŁEM JĄ DO ODDZIAŁU DPD SWOIM PRYWATNYM SAMOCHODEM I NA SWÓJ KOSZT !
    MIMO TO DZISIAJ MIJA 5 DZIEŃ A PALETA MA STATUS "MAGAZYNOWANA"
    KLIENT OCZYWIŚCIE JUŻ ZREZYGNOWAŁ Z ZAKUPU I JEJ NIE ODBIERZE
    280ZŁ W BŁOTO I PEWNIE DRUGIE TYLE ZA ZWROT DO NADAWCY
    ŻAŁOSNE !!!!!! MOŻNA SOBIE SPRAWDZIĆ JAK DZIAŁA DPD 1000744970655U
    ZaletyBRAK !!!
    WadyNie szanują Klienta , DROGO ! , Nie TERMINOWO !!! Brak kontaktu
  • ~Teresa / 2024-04-22 11:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeszcze utrudniony kontakt.Bot nie rozwiązuje problemu. Nie polecam. Najgorsza opcja DPD
  • ~Paweł / 2024-04-22 10:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Po raz kolejny kurier DPD przed dostarczeniem przesyłki nie nawiązuje kontaktu telefonicznego z adresatem przesyłki. Fakt ten w moim przypadku dotyczy zarówno Myślenic w Małopolsce jak i Smolnicy na Śląsku. Efekt ostatniej dostawy - pomimo, że byłem obecny w domu przesyłka została zwrócona do nadawcy i teraz, po kontakcie z nadawcą czekam na ponowne przesłanie przesyłki. Dodam, że kontakt z DPD przez infolinię jest beznadziejny. Rozmawia się z automatem, który gada tylko to co ma zakodowane i nie można np. uzyskać numeru telefonicznego do kuriera. Chciałem się skontaktować ok. 10 minut po informacji na ALLEGRO o zwrocie przesyłki. Wszystkie inne firmy kurierski zawsze podają w SMS-sie lub e-mailu zarówno przewidywany czas dostawy przesyłki jak i numer telefonu do kuriera. Niektóre firmy w przypadku nieodebrania przesyłki powiadamiają, że zostanie ona ponownie dostarczona w kolejnym dniu roboczym.
    Moim zdaniem DPD to najgorsza firma kurierska w Polsce, co być może zawdzięcza pracującym dla niej kurierom.
  • ~Mariusz / 2024-04-21 11:38
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier DPD Częstochowa Śródmieście. Odbiera paczki według swojego uznania. Jak mu się nie chce to nie odbiera paczek z punktu Żabka. Klienci czekają po tydzień czasu zanim dostaną paczkę od DPD. Nie polecam. Infolinia to jakiś cyrk.
    ZaletyBrak
    WadyMega duży czas realizacji.
  • ~Marzena / 2024-04-19 22:09
    Ocena: 1.33 / 5
    dsumowanie
    Recenzje
    O nas

    dpd.com.pl
    Recenzje 1661 • Bardzo słaba
    Wynik TrustScore: 1 na 5
    1,1

    dp
    d.com.pl
    Aktywność firmy
    Zobacz wszystko

    Niezatwierdzony profil

    Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

    Klienci wystawiają recenzje z własnej inicjatywy
    Recenzje
    1,1
    łącznie 1661

    5 gwiazdek
    3%
    4 gwiazdki
    <1%
    3 gwiazdki
    <1%
    2 gwiazdki
    1%
    1 gwiazdka
    96%


    Twoja recenzja jest oczekująca.Dowiedz się więcej



    Marzena Drożdż
    0 recenzji
    Oceniono na 1 z 5
    NIGDY więcej DPD!
    NIGDY więcej DPD!! Najgorszy kurier w kraju począwszy od konsultantów na CC po kuriera. Do utworzonego zlecenia nie są w stanie zrobić absolutnie żadnych zmian (nawet dopisanie numeru mieszkania). Trzeba anulować zlecenie i wykupić nowe! Kontakt z CC bardzo trudny, a najczęściej niemożliwy.
    Kurier nie odebrał dziś celowo przesyłki (pewnie dlatego,że była ciężka), a której wysyłka była dla mnie bardzo istotna.Twierdził że nie zna kodu do wejścia na klatkę. Chwilę przed tym jak był pod drzwiami otrzymał kod do wejścia na klatkę schodową podczas rozmowy telefonicznej (oczywiście wykonanej przeze mnie. - miałam już nie raz przykre doświadczenia z tym kurierem i chciałam ponownie ich unikać, stąd mój telefon) Ponadto Kilka dni wcześniej wszedł nie poproszony na klatkę i zostawił tę samą przesyłkę pod drzwiami (kod był mu oczywiście znany). Co więcej,gdy wróciłam do domu i zobaczyłam , że przesyłka jest nadal pod drzwiami, zadzwoniłam do niego i twierdził , że już jest pracy od godziny 14.30, a dpd informuje że pracują od 9h-17. Na moje pytanie dlaczego przesyłka jest nieodebrana mimo naszej porannej rozmowy,w której podałam kod do wejścia do bloku, bezczelnie kłamał, że dzwonił do mnie ale nie odbieralam (nawet jedynego połączenia przychodzącego nie mam o tego kuriera).To już jest kolejny raz kiedy paczka jest nieodebrana albo zagubiona przez kuriera z dpd (być może jest to ta sama osoba). W zeszłym roku na ponad miesiąc paczka była zagubiona w magazynie DPD. Wcześniej ten sam kurier nie odbierał tejże paczki, przez dwa dni, bo twierdził, że nie było danych odbiorcy (etykietę z danymi miał mieć ze sobą). kiedy w końcu wziął paczkę po trzech dniach od opłacenia zlecenia odbioru, to zawiózł ja na magazyn i zostawił porzucona zamiast zwieźć do odbiorcy. Po miesiącu dowiedziałam się że paczka nigdy do odbiorcy nie trafiła. Za kazdym razem ten kurier zostawia paczkę pod drzwiami nie pytając nawet czy może.Wtedy o ironio, zna kod do wejścia na klatkę bloku. Podczas zlecenia odbioru już jej nie zna...
    Brak słów na niekompetencję kurierów i pracowników CC oraz na cały fatalny proces.
  • ~Krzysztof / 2024-04-19 20:20
    Ocena: 1.67 / 5
    Najgorsza firma kurierska z jakiej korzystałem.
    Dostałem rano sms że będzie dostawa paczki. Cały dzień ktoś był w domu, kurier nie przyjechał ani nie poinformował że nie przyjedzie. Po południu wpisał w śledzenie kłamliwie że nikogo nie nie było w domu. Do kuriera nie da się dodzwonić, ciągle nagranie że poczta głosowa pełna. Na infolinii powiedzieli że wyślą ponaglenie i żebym czekał i sprawdzał śledzenie ale kiedy będzie to sami nie wiedzą.
    Unikam tej tej firmy gdy tylko mam wybór ale nie zawsze się da i to już kolejny przypadek gdy nie przyjechali w ustalonym terminie.
    WadyNie przyjeżdżają w ustalonym terminie
    Infolinia nic nie wie i w niczym nie pomaga
  • ~dpppdd / 2024-04-19 14:25
    Ocena: 1.00 / 5
    poziom infolinii taki sam jak ich chat boot, szkoda czasu i pieniędzy.
    Zaletysame wady
    Wadyniw wyiązują się z umowy, nie dostarczają przesyłki, nie podają błędne numery teleofonów do kurierów, aplikacja podaje inne dane niż informacje na stronie, JEDNYM SŁOWEM ŻENADA, POWINNI UPAŚĆ JAK NAJSZYBCIEJ OGRANICZĄ W TEN SPOSÓB STRATY JAKIE PRZYNOSZĄ KLIENTOW.
  • ~Kuba / 2024-04-18 14:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma . Zostały mi skradzione buty . Zgłoszenie reklamacji poszło i dostałam odmowę!!!
  • ~Kuba / 2024-04-18 14:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma . Zostały mi skradzione buty . Zgłoszenie reklamacji poszło i dostałam odmowę!!!
  • ~Leszek / 2024-04-18 12:56
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurierska w Polsce. Zamiast dostarczyć przesyłkę przechowują ją w magazynie przez 4 dni robocze, a miała być dostarczono w ciągu 1 dnia roboczego. Reklamacji nie rozpatrują wogóle, a po interwencji telefonicznej twierdzą, że nie mogą się skontaktować z oddziałem i każą cierpliwie czekać. Porażka.
    ZaletyBrak
    WadyNie dostarczają przesyłek na czas
  • ~MZCC / 2024-04-17 16:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam nikomu ! Zlecenie odbioru Palety na Poniedziałek
    W Poniedziałek nikt nie odebrał !
    We Wtorek nikt nie odebrał !
    Zawiozłem sam do oddziału na swój koszt !
    Dzisiaj Środa , Paleta leży na magazynie , nawet nie została wysłana !!!!!!!
    1000744970655U
    TRAGEDIA !!
    ZaletyBRAK
    WadyOLEWAJĄ KLIENTA !
  • ~Krzysztof / 2024-04-17 15:05
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenada to mało powiedziane. Gubią przesyłki, nie potrafią trafić na prawidłowy adres a kontakt z obsługą klienta jest żaden. Kurier ma pretensje że zgubił przesyłkę straszy klienta że dpd nie będzie dostarczało paczek do klienta. Ogólnie firma DNO!!!! Nie polecam tej firmy
    ZaletyBrak zalet mają same wady
    WadyKontakt i Dostawa nie istnieje
  • ~Agat / 2024-04-16 14:09
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat i zenada to mało powiedziane. Gubią przesyłki, nie potrafią trafić na prawidłowy adres a kontakt z obsługą klienta jest żaden. Strata czasu i pieniędzy.
    ZaletyBrak
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.50, ilość opinii: 12101
InPost
Ocena: 1.75, ilość opinii: 7860
DHL
Ocena: 1.29, ilość opinii: 7407
UPS
Ocena: 1.27, ilość opinii: 4050
Pocztex
Ocena: 1.27, ilość opinii: 3955
GLS
Ocena: 1.55, ilość opinii: 2342
VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4284
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4175
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3772
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3464
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3186
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2820