Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

DPD opinie

Ocena na podstawie 3790 opinii

1.48 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.26
  • Cena
    5.00
  • Oferta
    5.00
  • Cena/Jakość
    1.52
  • Czas dostawy
    1.68

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Beata / 2021-01-14 08:37
    Ocena: 1.33 / 5
    Od dwóch miesięcy czekam na paczkę, najpierw została uszkodzona przez kuriera, później kurier napisał że mu nie po drodze i że kolega dostarczy paczkę, podpisał się za mnie że dostarczono i kolejny tydzień minął. Na infolinii DPD powiedzieli że się tym zajmą. Kolejny SMS wysłał ze smutną emotikonką że już paczka będzie, no i dalej nic, dzisiaj znowu SMS że dzisiaj na pewno dostarczy paczkę.
    Nie polecam, kilka dni straconych na siedzeniu w domu i oczekiwaniu paczki, dzisiaj nie czekam, bo na pewno nie dotrze, a z zamówienia rezygnuje.
    ZaletyNie ma zalet
    WadyNiszczenie towaru, opóźnienie, zmienianie statusu paczki na dostarczona gdy nie jest dostarczona.
  • ~Kris / 2021-01-14 06:37
    Ocena: 1.00 / 5
    Mieszkam pod tym samym adresem ponad 20 lat . DPD piąty raz w ciągu miesiąca nie dostarcza przesyłki twierdząc , że błędny adres.
    Na reklamację nie odpisują . Totalne dno , nie polecam.
  • ~Misiu / 2021-01-13 22:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Debile Paczki Dostarczają .DPD LegnicaSzkoda słów.Dno nie firma kurierska.
    ZaletyBrak
    WadyMnóstwo
  • ~ik / 2021-01-13 21:31
    Ocena: 2.33 / 5
    Kurier zaznaczył, że przesyłka została doręczona a wrzucił ja po prosto do skrzynki. Nie znając zawartości po prostu pozbył się jej i ... po problemie praca zaliczona. Ciekawe jak miałabym złożyć reklamację na zakup jeśli sprzedający zaznacza, że opanowanie należy sprawdzić przy kurierze a ja paczkę wyciągam na drugi dzień :( Skąd pewność, że paczka jest cała i trafia pod wskazany adres, w końcu kurier to człowiek, który adres może pomylić :(
    Zaletyszybkość
    Wadybrak logicznego myślenia i dbałości o klienta
  • ~Beti / 2021-01-13 20:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam. Raz to w 3 dzień przywieźli mi paczkę. A zazwyczaj to koło 20 dostarczają. Niech biorą sobie mniej paczek to rozwożenia bo masakra.
  • ~Nie zadowolony / 2021-01-13 19:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma jaka znam szczególnie ta z legnicy.Brak jakiego kolwiek kontaktu z odbiorcą,paczka nie dostarczona (odmowa przyjecia) i w szybkim tempie zrobiony zwrot do nadawcy. Czy już tylko ułomni ludzie tam pracują co nie umieją posługiwać się telefonami?
    WadyDno nie firma kurierska!!!!!!!
  • ~Kuba / 2021-01-13 19:34
    Ocena: 3.00 / 5
    nie pozdrawiam kuriera debila który dostarczał moje buty do punktu i tak rzuciła paczka ze karton na gorze jest rozerwany w pół
  • ~K. / 2021-01-13 19:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka nie dostarczona, żadnej informacji, smsa. Kurier telefonu odebrać nie zamierza. Może niech sobie biorą mniej paczek, to się wyrobią do 19:00. Najgorzej, kiedy zależy odbiorcy na czasie. Albo niech sobie przesortują kurierów razwm z paczkami.
  • ~ELZBIETA / 2021-01-13 17:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Warte śmiech????????????po ośmiu dniach roboczych dzisiaj zjawił się KURIER DPD po odbiór przesyłki, a przesyłka już dwa dni temu wysłana Pocztą Polską dotarła do odbiorcy????. DOSTAWCY Z DPD WPISYWALI PRZEZ TE DNI ZE ADRES NIE TEN, ZE PRZESYŁKA NIE PRZYGOTOWANA, JAK KTOŚ CHCE PREZENT NA URODZINY TO SPOKOJNIE 3, TYGODNIE Z DPD, POZDRAWIAM DPD MIŁEGO DNIA BEZ WASZYCH USŁUG????????????????????
    ZaletyBez zalet
    WadySame wady
  • ~Sylwia / 2021-01-13 16:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Już któryś raz z rzędu są problemy z tą firmą kurierską jakoś z innymi nie ma żadnych problemów. Kurier nie umiał dotrzeć pod wskazany adres to napisał że podałam zły adres jak to jest bzdura wiem co pisze i sprawdziłam na wszelki wypadek i co jest mój dobry adres podany. Czyli piszą co chcą kurier nie umiał trafić to napisali niepoprawny adres, zwalić winę na klienta. Taki nieprofesjonalizm tej firmy że szok, wszędzie tylko nie z tej firmy zamawiajcie.
  • ~amelka77 / 2021-01-13 16:26
    Ocena: 3.00 / 5
    podczas zamawiana w mailu wszędzie było zapisane iż możliwość jedynie płatności karta,gdy kurier przyjechał do mnie okazało się ze ma zepsuty terminal,nie miałam jak zapłacić i paczka wróciła do siedziby dpd do której jechać nie będę,nie po to zamawiałam kuriera.Nie polecam
    Wadybrak organizacji
  • ~Aga / 2021-01-13 15:44
    Ocena: 2.00 / 5
    Słabo u was z kontaktem z klientem . Nie dostałam żadnego maila ani smsa że w tym dniu kurier podejmie próbę dostarczenia paczki ...
    Słabo z waszej strony że myślicie że człowiek siedzi w domu cały dzień tylko po to żeby kurier łaskawie przywiózł paczkę nie dając informacji chociażby ze w tym dniu do tej godziny dostarczy ją.
    Ustalić konkretnych godzin też się nie da.
    Najgorsza firma kurierska z jaką miałam do czynienia . A wcześniej myślałam że warto u was zamawiać wysyłkę
    ZaletyChyba jedynie to że szybko dowozicie
    Wady0 kontaktu z klientem.
  • ~Piotr / 2021-01-13 13:19
    Ocena: 1.00 / 5
    paczka zwrócona , DPD nie potrafi ustalić powodu i do tego naliczają za zwrotną dostawę. Nie można uzyskać powodów zwrotu.
  • ~Kris / 2021-01-13 12:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Niestety po dwóch dniach zrezygnowałem, ponieważ nikt nie potrafił określić, czy kurier dojedzie po przesyłkę, czy nie. Panie na infolinii próbowały się dodzwonić do kierowcy, jednak bez skutku, i te obiecanki, że ktoś oddzwoni. Nie polecam odradzam, potwierdzam inne negatywne opinie.
    WadyBrak odbioru przesyłki
  • ~Justyna / 2021-01-13 12:10
    Ocena: 1.50 / 5
    Usługi w porównaniu do usług innych firm kurierskich są fatalne wręcz, czas oczekiwania strasznie długi
    Zamawiając przez inpost czy gls dwa dni paczka u mnie tutaj 5 dni roboczych paczki nadal nie ma
  • ~Karolina / 2021-01-13 11:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Każdy inny kurier dostarcza paczkę pod drzwi, tylko kurier z dpd nie wchodzi na klatkę, bo rzekomo boi się koronawirusa chociaż w regulaminie mają zapis, że paczki do 30 kg mają dostarczyć pod drzwi. Gówniana firma.
  • ~Mani / 2021-01-13 10:47
    Ocena: 1.00 / 5
    Bardzo bardzo zla firma moja paczka zostala dostarczona pod inny adres mimo ze zostala dobrze zaadresowana firma nic z tym nie robi a 1000zl poszlo sobie. Zaznacze ze mialem udokumentowane wysylke i potwierdzenie porazka. Paczki do dzisiaj nie widze
    WadyBrak dostawy paczki
  • ~Aga / 2021-01-13 10:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka została dostarczona ale nie do odbiorcy. Pod adresem pod który miała dotrzeć paczka była osobą oczekujący kuriera, nikt się nie pojawił a jest informacja że paczka została dołączona a teraz nikt nic nie wie. Masakra nie firma, zdecydowanie odradzam
    ZaletyŻadne
    WadySame wady
  • ~Kama / 2021-01-12 22:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka przybyła zniszczona, a w niej zniszczony sprzęt elektroniczny. Reklamacja jest skandaliczna, cały dzień byłam.w domu, żeby wieczorem otrzymać maila, że nie było mnie w domu.
    ZaletyPóki co brak
  • ~Krzysztof / 2021-01-12 22:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Paczka rozkradziona. Złożona reklamacja żadnej odpowiedzi. Brak słów, nigdy już nie skorzystam z tej pseudo firmy!
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.48, ilość opinii: 3790
DHL
Ocena: 1.31, ilość opinii: 2664
InPost
Ocena: 1.76, ilość opinii: 1809
UPS
Ocena: 1.32, ilość opinii: 1515
Pocztex
Ocena: 1.31, ilość opinii: 1282
FedEx
Ocena: 1.49, ilość opinii: 363
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2532
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2271
VECTRA
Ocena: 1.71, ilość opinii: 2148
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1937
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1059
Play
Ocena: 1.48, ilość opinii: 1015