Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

DPD opinie

Ocena na podstawie 5909 opinii

1.52 / 5

  • Obsługa i reklamacje
    1.29
  • Cena
    5.00
  • Oferta
    5.00
  • Cena/Jakość
    1.55
  • Czas dostawy
    1.73

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
strona 1 z 296
  • ~Grzegorz / 2021-12-08 19:10
    Ocena: 2.00 / 5
    Jeżeli chodzi o dostawy przez kurierów DPD jestem bardzo zawiedziony! Nie jest to opinia oparta na jednym przypadku ale w końcu przechyliła się czarna goryczy!
    Kurier potrafi mnie powiedzieć że:"... Ma mnie w"dupie" i jak chcę paczkę to mam sobie wyjść przed klatkę bo... "on nie będzie wchodził na 3 piętro!" W momencie kiedy poprosiłem go o imię nazwisko i numer identyfikacyjny, odpowiedział: "Święty Mikołaj, a numer:666" TAKI DOWCIPNIŚ!!!
    W momencie gdy chciałem dodzwonić się do BOK DPD nie było takiej opcji!!!, a na e-maile nikt nie reagował! I... Do tej pory nie zareagował!!!
    Opisany tutaj jest teraz jeden z przypadków. Teraz szalę goryczy przeważyło to, że paczka została "dostarczona" , której nie mogę się doczekać!!! Siedzę w domu dwa dni i... czekam! Przez e-mail nie mogę się skontaktować, telefonicznie tylko bot mi odpowiada, "że nie jest w stanie mi pomóc i prosi o kontakt jutro!"
    A... Teraz moje motto : "Czy w Polsce istnieje tylko jedna firma kurierska?"
  • ~Mirek 2910 / 2021-12-08 18:49
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier niby dwa dostarczał przesyłkę pierwszy raz 14:47 drugi raz 15:47 o 17:10 zadzwoniłem na infolinię i usłyszałem że paczka została już odesłana do nadawcy szok po 80 min od ostatniej próby dostarczenia . Chyba samolotem . Nie polecam tej firmy kurierskiej najgorsza jaka jest w tej chwili na rynku chce nadmienić że to nie pierwsze problemy moje z DPD .
  • ~R / 2021-12-08 18:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Okropna obsługa! Kurier to cham! Paczki są odbierane po 3-4 dniach od zgłoszenia. Infolinia nie pomaga, a tylko podaje nie prawidłową informacje
    Wadywszystko
  • ~Jakub / 2021-12-08 17:25
    Ocena: 1.00 / 5
    NIe pomocna infolinia. Kurierzy którzy nie odbierają telefonów. Najmocniej nie polecam.
  • ~Marta / 2021-12-08 16:50
    Ocena: 1.00 / 5
    kurierzy bez uzgodnienia zostawiają paczki po sąsiadach i potem paczki giną. rzucają paczkami a czasem nawet podrabiają podpisy.
    Zaletybrak
  • ~Malwina / 2021-12-08 15:51
    Ocena: 1.00 / 5
    Kurier nie dostarczył paczki, nie odbierał telefonu i zostawił paczkę w punkcie gdzie mam sama ja odebrać, pomimo ze cały dzień siedzę w domu.
  • ~Kazik / 2021-12-08 15:09
    Ocena: 3.00 / 5
    P.Kamil jest agresywny żuca paczkami używa wulgaryzmów wobez kupującego często też się żądze i nie chce nawet dostarczyć paczki na miejsce
  • ~Dawid / 2021-12-08 14:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Niemiła obsługa i używanie wulgarnych słów. To juz nie pierwszy dostawca ktory się posługuje nieodpowiednim słownictwem.
    ZaletyNie ma
    WadyWulgaryzm
  • ~W / 2021-12-08 14:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Dostarczanie przesyłek przez tę firmę to dramat w kilku częściach. Kurier zawozi paczkę do magazynu a w magazynie nie ma możliwości jej odbioru, bo paczka automatycznie jest zwracana do nadawcy.
    ZaletyTrudno znaleźć
    WadyMała skuteczność w dostarczeniu przesyłki.
  • ~Niezadowolona / 2021-12-08 14:11
    Ocena: 2.33 / 5
    Dlaczego kurier jeżdżący w gminie Baranów zostawia paczki w ogródku lub pod drzwiami nie dzwoniąc ani nie informując że już są dostarczane? Właśnie miałam taką sytuację sprzed kilku minut... Dodam jeszcze że to nie pierwszy raz. Nie pozdrawiam i nie polecam tego kuriera
    WadyKurier jeżdżący w gminie Baranów
  • ~Toudi / 2021-12-08 13:39
    Ocena: 1.00 / 5
    Oddział dpd GOW doręcza paczki za pobraniem nie kompletnie. Doręcza pierwsza paczkę a drugie pozostawiają w magazynie.na zapytanie kuriera dnia 7.12.21 dlaczego doręczył jedna paczkę a nie wszystkie usłyszałem odpowiedz " nie przypominam sobie takiej paczki ani adresu" dzwoniąc dzisiaj do pani kurier pytając czy ma ta zaległą paczkę za którą już zapłaciłem to udała głupka nie wiedziała o jaką chodzi i powiedziała że doraczyla już pod adres. Co jest kłamstwem!!! Bo paczki nie ma a patrząc w system paczka została umówiona na późniejszy termin o czym ja wogole nie miałem pojęcia a co najlepsze to spakowało ja w sortowni do wysłania i pojechała sobie do oddzialu SRD. JEDNYM SLOWEM FIRMA DPD ZACZYNA SOBIE Z LUDZMI POGRYWAC I ROBIA Z PACZKAMI CO CHCE NIE INFORMUJAC WOGOLE KLIENTÓW
    ZaletyŻadna
  • ~magda / 2021-12-08 13:21
    Ocena: 4.33 / 5
    TO już któraś z kolei paczka wysyłana z Polski do Belgii a DPD to jedyna firma z którą nie ma problemów. Zamawiałam też z GLS to jets dopiero dramat. Przy jednej przesyłce nadanie było w poniedziałek a paczkę odebrałam już we wtorek-to był szok.
    Zaletyszybko, zawsze dostarczone, miły kurier
    Wadybrak
  • ~Xdzd / 2021-12-08 13:12
    Ocena: 2.33 / 5
    Kurier nie doniósł paczki pod drzwi tylko zostawił na środku podwórka mówiąc że dziś paczek się nanosił . Ogólnie opryskliwy i zwracał się jak ham i prostak
  • ~MIa / 2021-12-08 12:45
    Ocena: 2.00 / 5
    nadałam paczkę 29 listopada do Danii i od 2 grudnia stoi w Melle De nigdzie nie mozna sie dodzwonić złozyłam reklamacje do tej pory wszystko było ok a teraz szlak mnie trafia że nie mozna uzyskac zadnych informacji .juz ostatni raz wysłalam przez dpd
    Zaletyjeżeli chodzi o tą przesyłkę nie widzę żadnych zalet
    Wadykompletny brak dostępu do informacji
  • ~klient / 2021-12-08 12:36
    Ocena: 1.67 / 5
    Jak macie ochotę rozmawiać z kurierem całym w pretensjach i obrażonym, bo wg dostępnych usług przełożyliście termin dostarczenia, ale "nam nie na rękę to" i do tego mają wewnętrzny bałagan informacyjny- to jak najbardziej polecam.
  • ~Mietek / 2021-12-08 12:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Nikt nic nie wie, bledy na stronie, rozmowa z botami, na infolinii w zasadzie informacje: "radz se sam". Dramat.
    Zaletynie odkryłam
  • ~Michał / 2021-12-08 11:56
    Ocena: 3.67 / 5
    Paczka dostarczona na drugi dzień roboczy. Kurier zostawił paczkę o wartości 7 tys. zł w bloku na wycieraczce. Na szczęście szybko zauważyłem mail o doręczeniu i zadzwoniłem do sąsiada, który był akurat w domu. Dzięki temu nikt tej paczki nie ukradł. Skandal!
    ZaletySzybko
    WadyTotalny brak odpowiedzialności za wartościową przesyłkę
  • ~Plus Miś / 2021-12-08 10:22
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza firma kurieska, nie dzwonią nie przyjeżdzają tylko piszą maile że podjęta próba i tyle. Nawet nikt nie dzwoni że jedzia. Wiem kto pisał teraz DZIADY.
    ZaletyBrak
    WadyDziady
  • ~Adam / 2021-12-08 09:28
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza z możliwych firm przewozowych.
    Od samego początku wiedziałem żeby uważać, natomiast dostawca uparł się na DPD.
    finał jest taki - że paleta zostala zgubiona, jedzie do mnie już 5 dzień i nikt kur*** nie wie gdzie jest. Cyrk na kołach i szkoda gadać.
    Zaletyżadych
    Wadysame wady - totalne dno
  • ~xxx / 2021-12-08 08:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Pierwsza informacja - kurier twierdzi, że mnie nie zastał podczas gdy siedzę w pracy i czekam na niego.
    Druga informacja - zgodnie z dyspozycją zmieniono termin doręczenia. Nie wiem z czyją dyspozycją bo na pewno nie z moją.
    Trzecia informacja - paczka została doręczona o godzinie o której nie byłem dostępny.

    Paczki nie mam, a infolinia nie jest w stanie powiedzieć komu doręczono paczkę.
    Jedna wielka kpina.
    Zaletynie zauważyłem
strona 1 z 296
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

DPD
Ocena: 1.52, ilość opinii: 5909
DHL
Ocena: 1.31, ilość opinii: 4130
InPost
Ocena: 1.75, ilość opinii: 3424
UPS
Ocena: 1.29, ilość opinii: 2278
Pocztex
Ocena: 1.30, ilość opinii: 1750
FedEx
Ocena: 1.37, ilość opinii: 803
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.11, ilość opinii: 2655
VECTRA
Ocena: 1.69, ilość opinii: 2551
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.52, ilość opinii: 2381
UPC Internet
Ocena: 1.92, ilość opinii: 2242
Play
Ocena: 1.42, ilość opinii: 1828
Orange
Ocena: 1.43, ilość opinii: 1681