Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play Online opinie

Ocena na podstawie 1472 opinii

1.88 / 5

  • Niezawodność
    1.61
  • Obsługa klienta
    1.88
  • Cena
    2.28
  • Parametry
    1.74
  • Cena/Jakość
    1.54
  • Oferta
    1.54

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Rus Polski / 2020-02-04 21:59
    Ocena: 1.00 / 5
    very very slow conection average 1-5 mbs Fatalny internet lte w play , który nawet na pełnym zasiegu ma problem przekroczyć 5Mb/s a ...
    Zaletynie ma
    Wadyvery slow
    MiejscowośćPoznań
  • ~Krychu / 2020-02-04 16:40
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam w grach ping przekracza 1000 jak nawet nikt nie korzysta pobieranie jest tragedią bo 0.61 na speed teście i przesyłanie tylko 0.30 Mbps nie polecam
    ZaletyŻadne.
    WadyPing filmy w 140 p przesyłanie tragedia pobieranie masakra
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~Jarek / 2020-01-31 07:09
    Ocena: 2.50 / 5
    Jeżeli chodzi o ofertę w play to jest zdecydowanie najlepsza, kładą wszystkich na łopatki! Jeżeli chodzi o działanie to 2 lata temu zrezygnowałem z Play ponieważ działanie internetu było nieporozumieniem. Dzisiaj kończy mi się abonament u innego operatora i przeglądam oferty. Czytając opinie nt Play widzę, że nic się nie zmieniło więc nie będę brał Play w ogóle pod uwagę.
    ZaletyOferta - cena najlepsza na rynku
    WadyInternet to prowizorka - nieporozumienie.
    MiejscowośćElbląg
  • ~Iwona / 2020-01-28 08:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Najsłabszy dostawca internetu, z jakim miałam do czynienia! Internet przez pierwsze pół roku działał ok, po tym czasie zdecydowanie zwolnił, nie da się oglądać minutowego filmiku, bo po prostu się nie ładuje. Strony internetowe ładują się w nieskończoność, dopiero po kilku minutach można przejrzeć portale społecznościowe. Router, który otrzymałam od Play był bez antenek, pani z obsługi oznajmiła, że antenki mogę dodatkowo dokupić, ale nawet nie wie gdzie to zrobię. Przez ich brak internet nie działa w całym mieszkaniu.
    WadyJedna konkretna wada- brak zalet.
    MiejscowośćKatowice
  • ~andre / 2020-01-27 22:16
    Ocena: 1.25 / 5
    internet mobilny w play - totalna porażka !!! Bez przerwy zwalnia, opis pakietu nie przekłada się na rzeczywistość.
    Zaletypodnosi ciśnienie, nie trzeba pić kawy.
    WadyPLAY
    MiejscowośćWrocław
  • ~Anita / 2020-01-24 11:13
    Ocena: 2.25 / 5
    Niby LTE+ a w centrum nie ładuje stron... Porażka.
    ZaletyCzasami działa, częściej nie działa...
    MiejscowośćWodzisław Śląski
  • ~Rafał / 2020-01-15 20:11
    Ocena: 1.67 / 5
    Ciągłe przełączanie się miedzy operatorami w roamingu doprowadzało już do szału,ale jakoś internet działał, teraz wyłączenie plusa rozwaliło internet po całości. W mojej okolicy poza miastem i blisko nadajnika( co i tak jest w zakresie 5-12Mega jak się rozpędzi i wszyscy w pracy albo śpią) można zapomnieć o internecie w budynku. Mimo zasięgu LTE w Play i Play orange 5-10km poza miastem to już loteria, czy uda się zadzwonić czy nie. Chyba ze ktoś lubi stać w deszczu lub na mrozie, żeby wysłać maila, dobrze że ciepły styczeń.
    Czas uciekać od tego operatora, a dla nowych radzę zaprosić znajomych z Playem i sprawdzić jak działa w waszej lokalizacji. Aktualna prędkość D 0.7 Mega Up 0.35 Mega. Stojąc w oknie z telefonem. Jak kiedyś, trzeba latać z ręką w górze.
    Jutro idę po Plusa na kartę, testowany i jest 60 Mega w dzień poza miastem, a w czerwcu nareszcie koniec abonamentu i żegnam fioletowego ,. Do Play brawo za wpadkę tracicie 4 nr. moje i 40ści u mnie w pracy.
    ZaletyW czerwcu kończy się abonament :)
    WadyTylko jedna - Brak zalet
    MiejscowośćMińsk Mazowiecki i okolice
  • ~Waldemar / 2020-01-15 01:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Już nie mam sił do tego internetu. Obejrzeć film graniczy z cudem a jeśli się uda to jakość jak na rubinie. Aż sie poce jak chce wejść choć na jedną stronę ładuje i ładuje i potrafi tak godzinami. Dwa telefony połączone z roauterem i nie jest w stanie ich uciągnąć. Nawet gdy to pisałem utraciłem połączenie. Oby już sie skonczyła ta umowa
    ZaletyŻadna
    WadyWszystko
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~raven60 / 2020-01-14 22:39
    Ocena: 2.25 / 5
    Fatalna jakość internetu. Szybkość na poziomie, który był akceptowalny 5 lat temu. Ciągle zrywa łącze. Katastrofa.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Dąbki / 2020-01-10 14:17
    Ocena: 4.75 / 5
    Niezawodny, inni operatorzy w mojej miejscowości nie dostarczają internetu. Polecam NET BOX
    Zaletyzasięg
    Wadybrak
    MiejscowośćDąbki
  • ~nienawidzę play / 2020-01-05 01:53
    Ocena: 1.00 / 5
    ten internet mnie tak denerwuje że czasem mam ochotę kopa zawalić temu routerowi jak tak stoi i nie działa. TOTALNE DNO, nic się nie ładuje a jeżeli coś zadziała to nie potrwa to długo.. do końca umowy jeszcze trochę a do tego czasu jedyne rozwiązane które widzę to smierć
    Zaletycena jest w porzadku
    WadyWSZYSTKO INNE
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Ewelina / 2020-01-04 14:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam. Codzinnie te same problemy brak zasiegu brak internetu. Abym miala zasieg w telefonie musze wychodzic z domu. A internet wogole nie dziala chociaz place 190 zlotych co miesiac. Jak dzwonie na infolinie to mi zasugerowali zebym zmieniala sobie taryfe to moze wtedy bedzie lepiej dzialal telefon niestety tez to nie pomaga. Dzwonilabym co chwilę na infolinie problemy z ich winy ale to ja mam za kazde polaczenie wiekszy rachunek i nic po za tym. Tak jak pan mi kiedys powiedzial z infolinii play ze 'DLA WIESNIAKOW NIE MA INTERNETU, ALBO JAK CHCE MIEC LEPSZY ZASIEG TO NIECH SIE PRZEPROWADZE BLIZEJ NADAJNIKA' moim zdaniem kpina totalna bo jak podpisywalam umowe to nikt mi nie powiedzial ze mieszkam za daleko i nie bede miala internetu. Telefon który teraz wzialam popsuł sie brak zastepczego nie dali mi w salonie bo nie mieli zreszta pan mial zadzwonic z salonu czego oczywiscie nie zrobil ale rachunek przyszedl oczywiscie wiekszy bo nawet faktury nie dostalam bo telefon byl w naprawie. Gdy dzwonilam sie dowiedzieć dlaczego taka kwota to dostalam pismo w Play ze to tez nie ich wina ze nie dostalam faktury i telefonu zastepczego ... Proponowalam nawet zeby zerwac umowe z ich winy to strasza kara. Nigdy wiecej tej sieci!!!
    ZaletyBrak
    WadyCala siec do niczego!!!!
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
  • ~Ireneusz / 2019-12-31 18:56
    Ocena: 1.75 / 5
    Play jedna wielka porażka nigdy więcej. Jeśli chcesz wyżucić pieniądze to nie ma sprawy.
    MiejscowośćJelenia Góra
  • ~Dd / 2019-12-29 14:15
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet kpina lte na poziomie ok 80 kbs
    Wszystko tnie a w salonach udają głupa
    Nie polecam.
  • ~mariusz / 2019-12-26 22:43
    Ocena: 2.25 / 5
    Szok, niedowierzanie, rozczarowanie. Zasieg w sieci play to pomyłka. Internet porażka, czekam do kończą umowy i uciekam. 3 nr i internet mobilny
    ZaletyCena
    WadyZasieg
    Miejscowośćkoszalin
  • ~Firmowy / 2019-12-23 09:30
    Ocena: 1.50 / 5
    Masakra jestem z Play od początku istnienia sieci . Tak słabego internetu nigdy nie mieli coś się posypało w grudniu że praktycznie nie działa . Prawdopodobnie to te 100 giga co dali wszystkim i teraz ciągną bo mają a sieć niestety nie wyrabia. Ot sobie zrobili promocje na święta. Na grudzień 2019 niestety nie polecam . W T - mobile 50 razy szybszy. I możecie to traktować jak reklamę ale polecam T-Mobile na grudzień oczywiście.
    ZaletyBrak
    Wady prędkość internetu
    MiejscowośćNowa Sól
  • ~Matt / 2019-12-19 16:18
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia. Zasięg zanika, a jak już jest to prędkość wysyłania i pobierania to 0,4/0,6 mb/s. Centrum Szczecina przy bramie portowe. Nikomu nie polecam. Najgorszej wrogowi odradzam.
    ZaletyBrak
    WadyZasieg
    Predkosc
    Cena też nie mała
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Staszek / 2019-12-15 11:28
    Ocena: 2.25 / 5
    Sygnał - mam wszystkie kreski a mimo to pobieranie mam przewżnie na poziomie 2 -11 mb/s a pobieranie 1-7 mb/s. Jednym słowem masakra. Testowane na 3 routerach i 2 antenach zewnętrzych. Mają przeciążone nadajniki i stąd takie małe prędkości. LIPA, LIPA i jeszcze raz LLLLIIIIPPPPAAAAA !!!!!!!!!!.
    ZaletyBRAK !!!!!!!
    WadySAME !!!!!!
    MiejscowośćLublin
  • ~Maniek / 2019-12-13 16:25
    Ocena: 1.00 / 5
    Jeden wielki syf nie można tego inaczej nazwac. Czekam do końca umowy i kończę z nimi bo to jest jakaś żenada
    ZaletyBrak
    WadySyf
    MiejscowośćSłupsku
  • ~NIE POLECAM PLAY / 2019-12-11 23:31
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorszy internet na świecie nie bierzcie tego nawet banda zło.. kupiłem ostatnio 100GB za 40 zł i co dostałem LTE 0.20Mb/s Kur 100 GB z taką prędkością to do końca życia mi starczy jak Google mieli 15min a potem coś wpisz to wypier. neta NIE POLECAM PLAY <<< Chu.. a modernizator powiedział no tak jest u pana słabe łącze widzimy na chwile obecną nic z tym nie zrobimy przykro nam dopiero w połowie 2020r Będzie zwiększony sygnał zje.,.. A ja mam pakiet na miesiąc nie będę czkał pół roku ponad żeby panda złoj.. mogła zrobić nadajnik tyle pieniędzy co mają a kur żałują na dobru klienta mam nadzieje że kur. wam to gówno słonie
    ZaletyZalety Super karta bez INTERNETU ZASIĘGU W POLSCE I ROAMING KURW> NA KLATCE SCHODOWEJ
    WadyWSZYSTKO CO SIĘ DA TU MOGLI SPIER>
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2222
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2083
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1869
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 874
Orange
Ocena: 1.44, ilość opinii: 819
mBank
Ocena: 1.91, ilość opinii: 790
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 669
Plus
Ocena: 1.59, ilość opinii: 574