Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play Online opinie

Ocena na podstawie 1569 opinii

1.85 / 5

  • Niezawodność
    1.58
  • Obsługa klienta
    1.86
  • Cena
    2.26
  • Parametry
    1.72
  • Cena/Jakość
    1.44
  • Oferta
    1.56

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Czocherek marchewka i serek / 2021-01-16 23:52
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet mobilny i TV totalne dno!!! Ludzie nie kupujcie tego bo schowacie to do szafy będziecie płacić i wezmiecie TV i neta od kogoś innego tak to działa!!! Nadajnik widzę z okna 100metrow router Huawei 535-232 za 500 zł kupiony w play a dzieciak nie może uczestniczyć w lekcjach on line bo go wyrzuca non Stop. TV hehe to jest dobre
    1 Proces włączenia około 1 minuta!
    2 Zmiana kanału 5-10sekund w zależności od Kaprysu
    3codzienne lagowanie. Innymi słowy codzienna zawieszka
    4 czesty reset tunera TV przy zmianie kanału
    5 najlepiej codziennie od łącząc od prądu tuner żeby się resetowal
    UWAGA mam to na pismie... Jakość usługi spowodowana jest obecna sytuacja pandemiczna! ????????????
    W rankingu Głupi i Glupszy oglaszam remis Play i PiS bez apelacyjne 1 miejsce!!!
    ZaletyCzasami ładne dziewczyny w salonach
    WadyCała reszta
    MiejscowośćKraków
  • ~Polo / 2021-01-15 21:49
    Ocena: 2.00 / 5
    Najgorszy internet jak miałem , dramat i porażka. Telewizja też się zacina , wszyscy domownicy wkur.w.ie.ni.
    Zaletyżadnych
    Wadywszystkie
    Miejscowośćiława
  • ~Mikołaj / 2021-01-15 15:57
    Ocena: 1.25 / 5
    Z miesiąca na miesiąc coraz gorzej, same oferty dla przedłużających umowę również zostawiają wiele do życzenia. Nowy klient ma lepsze oferty od stałych kilku letnich klientów.
    ZaletyNa dzień dzisiejszych chyba ani jednej
    WadyInternet to jest porażka
    MiejscowośćInowrocław
  • ~Roman / 2021-01-13 21:12
    Ocena: 1.50 / 5
    Tragedia, miałem już internet z różnych firm ale to co mam teraz z Play to jest po prostu porażka. Czekam końca umowy i nigdy więcej.
    MiejscowośćRypin
  • ~playniefajny / 2021-01-12 21:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie działa ani wifi w domu ani dane w telefonie, aby poprzeglądać cos w internecie trzeba czekać rok, oglądnąć coś to juz w ogóle wyczyn. Zasięg również nie jest zbyt dobry, czasem trzeba po 15razy dzwonić żeby sie dodzwonić. masakra.
  • ~Krzysiek / 2021-01-11 22:26
    Ocena: 2.25 / 5
    Przestrzegam wszystkich przed internetem stacjonarnym z Play ponieważ internet zakłada Vectra i daje
    Router Technicolor... najgorszy internet jaki miałem przy prędkości 150 mb./s daje osiągi masakra 70 do 90 mb/s przy pobieraniu a przy wysyłaniu ledwie 2mb/s... Katastrofa...
    Obsługa Play na poziomie góra dostatecznym, na pisemną odpowiedz e-mail czekasz 3 do 5 dni i tak odsyłają cię z kwitkiem albo proponują Ci ustawienia Routera samemu tylko do tego trzeba mieć odblokawany panel administracyjny... Niestety Vectra daje zablokowane Routery. Połasiłem się bo było tanio 150mb za 35zł i jak przysłowie mówi chytry dwa razy traci, popełniłem największy błąd w Życiu... Nigdy więcej...
    Przestrzegam wszystkich raz jeszcze nie dajcie się zwieść... Pozdrawiam
    ZaletyCena
    Wadybardzo słabe parametry przesyłania danych... katastrofa
    MiejscowośćKatowice
  • ~Daniel / 2021-01-11 21:00
    Ocena: 1.00 / 5
    Mam internet od Play 200gb... Nie miałem nigdy gorszego internetu....Prędkość pobierania od 14kb/s do 100kb/s nie polecam nikomu.
    ZaletyNic.
    WadyCały Play to jedna wielka wada.
    MiejscowośćSzczecin
  • ~Gosia / 2021-01-09 09:01
    Ocena: 4.25 / 5
    Mam internet mobilny i telefon w play Proszę powiedzcie czy macie problem z błędnie odczytana lokalizacja Przy korzystaniu z portali społeczności wskazuje mi miejscowości położone 400 km od miejsca gdzie korzystam z internetu .Znajomi maja internet w Orange i wskazuje bardzo dokładnie Czy zależy to od przydzielonej puli IP ?
    ZaletyZa krótki okres użytkowania
    WadyBłędna lokalizacja
    MiejscowośćŁódź
  • ~stastasho / 2021-01-06 20:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet porażka nałapali jeleni i tną zrywają połączenie mam 200giga a plik 100mga pobiera się godzinę albo w ogóle
    nie idzie pobrać czekam tylko do końca umowy
    Zaletybrak
    Wadytną zrywają połączenie
    MiejscowośćZłotoryja
  • ~Roman / 2021-01-05 17:20
    Ocena: 1.75 / 5
    Zasięg LTE ale internetu nie ma i tak wielokrotnie. Czekam tylko końca umowy.
    MiejscowośćZawidz Kościelny
  • ~/// / 2021-01-04 17:58
    Ocena: 1.00 / 5
    ping nie spada niżej niż 100 i wywala co jakiś czas
    Zaletybrak
    Wadywszystkie
  • ~drb / 2021-01-04 15:46
    Ocena: 1.00 / 5
    najgorszy możliwy wybór. korzystam z mobilnego internetu domowego - internet jest bardzo drogi (cena nie jest dla mnie problemem, chętnie zapłacę dwa razy tyle jeśli miałbym gwarancję działania. ale za cenę na poziomie 60PLN/m to jakość jest warta 2PLN), limitowany co zmusza mnie do ciągłego dokupowania kolejnych pakietów, niesamowicie niestabilny a najczęściej nienadający się do użytku bez podniesionego ciśnienia. o jakiejkolwiek formie pracy z domu można zapomnieć. I nie wiem gdzie trzeba mieszkać, żeby działał lepiej skoro w ścisłym centrum drugiego największego miasta w Polsce dzieją się takie rzeczy :) nie pozdrawiam
    Zaletybrak
    Wadybrak stabilności, ograniczenia, dramat
    MiejscowośćKraków
  • ~user / 2021-01-03 17:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Oferta netbox. Nic nie działa pomimo składania reklamacji. Firma obiecywała, że coś z tym zrobią ale brak efektów. Pod koniec miesiąca szczególnie o internecie w telefonie można sobie pomażyć. Nie wiadomo za co się płaci...Natomiast plus w pomieszczeniu gdzie Play nie ma żadnych kresek to plus ma minimum 3 i obsługa świetna.
  • ~Mariusz / 2021-01-02 17:03
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsze gówno! Nie polecam nikomu. Wiecznie nie mam zasięgu choć mieszkam w mieście. Internet to jest dno, wiecznie rozłącza do tego jest dużo wolniejszy. Żeby zadzwonić muszę wychodzić z domu bo w pokoju jak rozmawiam nie mogę nic zrozumieć. Gdy jadę autem i włączę nawigację to co chwila wyskakuje ze utracono połączenie. Płace abonament prawie 300zl miesięcznie za jeden numer... to są jaja poprostu. Od roku się tylko denerwuje na ta sieć. Omijać z daleka!!!
    MiejscowośćMyszków
  • ~haSSyr / 2021-01-02 01:29
    Ocena: 2.00 / 5
    Nie ma mowy, żebym komukolwiek polecił tą usługę!
    Podobno mam 200 GB firmowego Internetu.. takiego wała! Non stop rozłącza, z obiecanych 150mb/s mam maks 5ms/s. Oczywiście w korespondencji standardowa gadka: "wyczerpany limit:, "Odległość od nadajnika"... Otóż limit nigdy nie był wyczerpany, nadajnik widzę zza okna. Nie ma znaczenia, czy Internet jest z dedykowanej karty do Internetu, czy z SIM telefonowego. PLAY to oszuści zbywający klienta. Każdemu, kto się zastanawia nad Internetem LTE polecam pogodzić się z faktem pociągnięcia kabla do NORMALNEGO Internetu i znalezienia najtańszej sieci GSM dla usługi telefonu, bo to, co oferuje PLAY to jest Patologia i jedno wielkie NIEPOROZUMIENIE!
    Ale! Jakby nie było! Plus za cenę. Za 2 karty do telefonu + kata Internetu płacę niecałe 80zł brutto... niemniej - jest to kasa wywalona w błoto.
    ZaletyCena
    WadyPrzerywanie sygnału, kiepski zasięg, obsługa klienta
    MiejscowośćŚroda Wielkopolska
  • ~Tylo Orange / 2020-12-28 21:19
    Ocena: 1.00 / 5
    Totalna porażka 0 stabilności z prędkością internetu. Wszystko laguje , nie można pograć w ligusie z kumplami
    WadyGówno nie internet
    MiejscowośćGoleniów
  • ~Raptor / 2020-12-23 08:07
    Ocena: 1.50 / 5
    Internet nie stabilny ,problemy z wczytaniem strony przy full zasięgu LTE. Czekam na 10G może uda się reklamę odpalić
  • ~* / 2020-12-23 00:49
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet, który po wykorzystaniu limitu pełnej prędkości miał zwalniać do 1mbps zwalnia do około 100kbps. Obsługa klienta straszna. Stanowczo odradzam.
    MiejscowośćKoszalin
  • ~Użytkownik / 2020-12-13 12:03
    Ocena: 1.67 / 5
    Witam jestem właścicielem w Play trzech numerów moja ocena jak i opinia związana jest z Internetem Domowym wykorzystywana antena Huawei B2368.W dniu podpisania umowy przez pierwsze miesiące Internet po wykonanym speed tescie wynosi w pobieraniu 55-56mb pól roku przed zakończeniem umowy codziennie wykonuje pomiar Internetu aktualny : PING 81 POBIERANIE 0.56Mb WYSYŁANIE 1.12Mb podobna sytuacja powtórzyła się w godzinach nocnych gdzie tego internetu wogóle nie było dzwonisz piszesz do biura obsługi i wciskają kit typu karto może jest uszkodzona może duplikat pomoże u nas zasięg jest idealny wprowadze zmiany które i tak nic nie dają ..... obsługa klienta pod tym kątem leży.Czy w taki sposób traktujecie stałego klienta? Jeśli tak to życze powodzenia w dalszej współpracy. Konsultanci nie sa w stanie poradzić sobie z błachym problemem. Play24 samo za siebie mowi ze powinno działać 24h / dobe a działa od 7 do 22 a problemy techniczne wystepuja zawsze wtedy gdy z obsługa klienta nie ma zadnego kontaktu.
    ZaletyBrak zalet
    WadyPowyżej
    MiejscowośćKrzelów (Dolny Śląsk)
  • ~anna / 2020-12-11 11:46
    Ocena: 1.50 / 5
    Towar zamówiony i opłacony 27.11 w dniu 03.112 sms ze będzie opóźnienie 08.12 po wysłaniu zapytania kiedy otrzymam towar odpowiedz, że jest właśnie pakowany. 11.12 telefon ze brak w magazynie zamówienie anulowane....zwrot pieniędzy ma nastąpić w ciągu 5 dni ......totalna kpina nigdy więcej...nie skorzystam a innym odradzam, dodam tylko ze to miał być prezent mikołajowy a tu ani prezentu ani pieniędzy na zakup nowego.....
    Zaletybrak
    Wadyoszustwo
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2569
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.53, ilość opinii: 2309
VECTRA
Ocena: 1.70, ilość opinii: 2251
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 2002
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1700
Play Online
Ocena: 1.85, ilość opinii: 1569
Play
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1216
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 1140
Orange Neostrada
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1073
mBank
Ocena: 1.88, ilość opinii: 908
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 837
Plus
Ocena: 1.53, ilość opinii: 826