Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play Online opinie

Ocena na podstawie 2203 opinii

1.74 / 5

  • Niezawodność
    1.48
  • Obsługa klienta
    1.77
  • Cena
    2.10
  • Parametry
    1.62
  • Cena/Jakość
    1.41
  • Oferta
    1.53

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Filip / 2024-01-02 21:21
    Ocena: 1.00 / 5
    To jest żart mając internet z upc była bajka teraz po przejęciu przez playa to jest kpina z 20 pingu mam 400 a o prędkości pobierania to nawet nie wspomnę totalne dno i nie polecam.
    ZaletyBrak
    WadySame
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Krzysztof / 2024-01-02 21:10
    Ocena: 1.00 / 5
    Żenująca obsługa…internet wolny ,często zrywa. Byłem klientem UPC i z automatu przeszedłem do play ale był to duży błąd
    MiejscowośćWarszawa
  • ~krasnal / 2024-01-02 17:42
    Ocena: 1.25 / 5
    Jako wieloletni klient UPC odnotowałem dramatyczny spadek jakości usług po przejęciu UPC przez Play. Internet który w UPC śmigał teraz działa jak żółw, Pingi koszmarnie wysokie dochodzą nawet do 3-4000, często nie da się nawet ukończyć speed testu. Obsługa klienta to jakaś kpina. Nikomu nie polecam, omijać szerokim łukiem.
    MiejscowośćLublin
  • ~Adrian / 2023-12-30 14:50
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet kupiony na karte w gru 2023 mozna powiedzieć ze w ogóle nie działa strony laduna sie jak 2000r. Dla mnie to jakis zart a zasieg full.
    MiejscowośćKatowice
  • ~Wkurwiony / 2023-12-30 00:13
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia po przejęciu przez nich UPC jest tragedia, nie polecam i strzeżcie się tego dziadostwa
    WadySame wady
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Twój20stary / 2023-12-28 17:48
    Ocena: 1.00 / 5
    Najgorsza rzecz stacjonarna jaka może być, w tych czasach powinien być wszędzie światłowód, Nie polecam tego badziewia jak się mieszka poza miastem.
    WadyDziadostwo i naciąganie
    MiejscowośćOkolice Bartoszyce
  • ~Aigel / 2023-12-27 21:02
    Ocena: 1.75 / 5
    Dramat przesiadka z UPC niebo a ziemia.......................................................
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Rozgoryczony / 2023-12-27 17:58
    Ocena: 1.00 / 5
    Myślałem że tylko u mnie takie jaja były, ale widzę wiecej poszkodowanych. Ping 400-600 to prawda, na infolinii powiedzieli mi że łącze potrzebuje 48h żeby się "ustabilizować". Po 3-4 dniach postanowiłem pomóc modemowi, więc go wyłączyłem i włączyłem ponownie. Po tym zabiegu internet już nigdy nie wrócił (sekwencja DOCSIS przechodziła cała, łącznie z pobraniem pliku konfiguracyjnego operatora, ale rejestracja już nie - i tak w kółko).

    Ps. Play instaluje modemy na kablach koncentrycznych, majacych przepustowość niewiele ponad 300mbit/s :))))) pozdro dla wszystkich którzy płacą za 1 lub te słynne 5gbit.
    WadyWszystko
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Marcin / 2023-12-26 21:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Dramat pierwszy i ostatni raz z tą firmą tv brak możliwości nagrywania większości kanałów nawet do przodu przy internecie po światłowodzie problemy z oglądaniem YouTube tv ciągle zacina
    ZaletyBrak
  • ~Qwerty / 2023-12-26 16:43
    Ocena: 1.00 / 5
    Ta firma nie potrafi zrobić nic dobrze internet zacina sie na kazdym kroku przegladarka chodzi marnie gry na ps5 nie lacza sie z serwerem( wszystkie urzadzenia sa podpietne przez kabel) wifi ciagnie kiche w skrucie nie polecan jak ktos ma to wymienic jak ktos sie zastanawia to obejsc ta firme szerokim łukiem dziekuje
    ZaletyNie ma zalet
    WadyTen internet to wada
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Nikt / 2023-12-25 13:27
    Ocena: 1.00 / 5
    Gówno totalne, przesył oraz pobieranie wynosi 7kbp/s w 2023 roku. Mówiąc szczerze to radiówki w 2k10 roku działały 30 razy lepiej. Dzwoniąc na infolinię, jedyną radę jaką usłyszałem było proszę wyłączyć i włączyć router. Zabrzmiało to tak absurdalnie, że chciałem zaproponować czy może też do ryżu go nie włożyć. Liczę, że w końcu jakaś firma zewnętrzna się tym zajmie, a jeszcze bardziej liczę, że ta firma upadnie i ludzie przejrzą na oczy. Zarówno jestem w stuprocentach pewny, że pracownicy Playa korzystają z internetu innych firm, ponieważ nie byli by w stanie wykonywać pracy zdalnej na internecie Playa.
    ZaletyCzłowiek łączy się z naturą, bo z internetem nie ma opcji.
    WadyKażda możliwa wada jaką człowiek sobie wyobrazi tylko powiękoszna razy 300
    MiejscowośćNasielsk
  • ~Poskro / 2023-12-24 21:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Są Święta, chaty żadne nie działają, w domu wszystko działa na Internet, a tu ping ponad 400 A prędkość pobierania i wysyłania poniżej 0,3..
    Przecież to jakiś dramat. Rodzina siedzi po Wigilii, chcę włączyć jakąkolwiek kolędę.na YT A tu taka sytuacja.
    To jest dramat a nie Internet.druga taka awaria w ciągu 72 godzin. Tyle, że tym razem w Święta!!!!
    Rozgoryczony Kaszub!!!
    ZaletyBrak
    WadySame!!!
    MiejscowośćWarzenko
  • ~Trevor / 2023-12-24 11:08
    Ocena: 1.00 / 5
    Tak żenującego sposobu wciskania reklamy jeszcze nie widziałem, nie dość że wasze specjalne podgłaśnianie reklamy względem reszty programu jest poniżej jakiejkolwiek krytyki, moja córka już dwa razy się popłakała, to Jakubik może mnie przekonać jedynie do niekupowania waszej usługi...
    ZaletyNie ma
    WadyŚciema, olewanie klienta, kłamstwo
    MiejscowośćŁódź
  • ~Xvhs / 2023-12-23 17:46
    Ocena: 1.00 / 5
    Lecą sobie w kulki z internetem nie mogą uruchomić mijaja 3 doby i dalej nie chce działać telefony na obsługę nic nie pomaga tylko ich wykute teksty gadają. Strata czasu na tą firmę.
  • ~sławomir / 2023-12-23 16:14
    Ocena: 1.00 / 5
    Trzy dni temu był u mnie technik z play, podłączył telewizję i Internet. Przez dwa dni były problemy z głosem i łączeniem się z telewizja od dzisiaj nie mam w ogóle telewizji. Jutro zaczynają się święta ....
    Zaletybrak
    Wadysame wady
    MiejscowośćGdańsk
  • ~Jonson / 2023-12-20 20:44
    Ocena: 1.25 / 5
    Totalna masakra pod każdym względem !!!!!!
    Internet po prostu nie działa .
    Wszystko się wgrywa godzinami albo wcale !!!
    ZaletyBrak
    WadyWszystkie możliwe
    MiejscowośćZd - Wola
  • ~Bajnajt / 2023-12-19 17:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Ten internet to dramat nadający się do smietnika prędkość maksymalna internetowu 5mb/s a nie daj Boże że ktoś się podłączyć przez wf np na telefonie. Gówno gówno gówno jeszcze gówno technicy przez 2 tyg nie mogą się odezwać a dzwonią jak na stanie żeby przedłużyć umowę dramat
    ZaletyDla masz słabe ciśnienie ten internet napewno ci je podwyższy
    MiejscowośćChorzów
  • ~Małgorzata / 2023-12-18 21:07
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie loguje się trzeba czekać loguje rozłącza rozmyty obraz i na telefonie i telewizorze wolne odbieranie pisze brak sygnału szok
    ZaletyNie ma
    WadySłaby przesył
    MiejscowośćBiczyce Górne
  • ~Anna / 2023-12-18 20:23
    Ocena: 2.00 / 5
    Właśnie zrezygnowałam z usług
    tej sieci. Jeśli chodzi o odbior
    TV. Nie chcę przepisywać, tylko potwierdzam opinie powyżej.
    Wiele lat byłam klientką, dopóki mnie tak nie potraktowano z telewizja.
    Nie na takiej jakości usługę się umawiałam. Kiedy poprosiłam o aneks z rezygnacja z telewizji. Nie było takiej opcji. Pewnie dalej bym korzystała z usługi telefonicznej,. gdyby mnie uczciwie potraktowano.
    Telewizji nie dało się często ogladac
    Brak synchronizacji. Koszmar się sam rozwiazal z końcem umowy. Szkoda, że tak późno.
    ZaletyTelefony tak
    WadyTelewizja nie!!!!!
    MiejscowośćBilgoraj
  • ~Monika wu / 2023-12-18 19:16
    Ocena: 1.00 / 5
    Rwie internet, rwie i miksuje kablówkę. W dzisiejszych czasach to chyba kpina jest.
    MiejscowośćWarszawa
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

VECTRA
Ocena: 1.61, ilość opinii: 4284
UPC Internet
Ocena: 1.81, ilość opinii: 3464
Netia Szybki Internet
Ocena: 2.02, ilość opinii: 3186
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.51, ilość opinii: 2539
Play Online
Ocena: 1.74, ilość opinii: 2203
T-Mobile Internet
Ocena: 1.87, ilość opinii: 2033
Play
Ocena: 1.39, ilość opinii: 4175
Orange
Ocena: 1.39, ilość opinii: 3772
Plus
Ocena: 1.43, ilość opinii: 2820
T-Mobile
Ocena: 1.58, ilość opinii: 2448
mBank
Ocena: 1.67, ilość opinii: 1963
Orange Neostrada
Ocena: 1.94, ilość opinii: 1179