Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Play Online opinie

Ocena na podstawie 1460 opinii

1.88 / 5

  • Niezawodność
    1.61
  • Obsługa klienta
    1.88
  • Cena
    2.28
  • Parametry
    1.75
  • Cena/Jakość
    1.36
  • Oferta
    1.55

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~XYZ20 / 2020-02-14 15:44
    Ocena: 2.25 / 5
    Po zakończeniu umowy na pewno z wielką radością zmieniem na innego operatora. Specjaliści w naciąganiu przy zawieraniu umowy.
    ZaletyBrak. To jest obowiązek operatora aby klient był zadowolony.
    WadyNie liczą się z uwagami klienta i nie można liczyć na pomoc zgłaszając uwagi.
    MiejscowośćRP
  • ~nie ważne gnido / 2020-02-12 20:21
    Ocena: 1.00 / 5
    Nie polecam ten sieci jako internet bezprzewodowy , badziewie i nic więcej , w dzisiejszej technologii take łącze dawać co nawet 1mb/s nie ma to oszukiwanie klienta . NIE POLECAM tej sieci PLAY
    Zaletyshit
    Wadyshit
    MiejscowośćBiałytok
  • ~Nick / 2020-02-12 15:30
    Ocena: 3.50 / 5
    Mam taki rezerwowy nr w Play na karte ( Red bul mobie ) i służy ten telefon jako taki dodatkowy ruter . I muszę stwierdzić , że sobie radzi , filmy na Netflix normalnie chodzą , nie zacinają się . Ciekawe pakiety internetu 50 Giga za 30 zł na 30 dni. Aplikacja przejrzysta a co obsługi to na czacie wszystko wyjaśnili.
    ZaletyZaletą jest to ,że sobie internet radzi i da rade oglądać normalnie filmy
    MiejscowośćSuchy Dąb
  • ~Patt / 2020-02-11 19:02
    Ocena: 1.00 / 5
    Od listopada 2019 zgłaszam brak internetu w abonamencie 165 zł miesięcznie :) dostaje odpowiedz ze w mojej miejscowości zasięg jest jaki jest i ze jest na zewnątrz budynków a nie wewnątrz :) i jeśli jestem właścicielem nieruchomości mogę udostępnić swój dom pod budowę nadajnika aby mieć lepszy zasięg :) kpina z klienta !! Mam tam nr 12 lat - żałuje podpisania umowy , mimo zgłoszeń zero napraw , zero zainteresowania , dno.
    ZaletyBrak
    WadyDużo
  • ~Monika / 2020-02-11 10:37
    Ocena: 1.50 / 5
    Mam od roku internet w Play w biurze.
    Od roku trwa nasza gehenna. Nie da się pracować. Reklamowalam kilka razy router, który jest sprawny a internet nadal beznadziejny. Umowe mam na dwa lata...
    NIE POLECAM. INTETNET Z PLAY TO KATASTROFA
    ZaletyNIE MA
    WadySAME
    MiejscowośćKraków
  • ~Ania / 2020-02-10 21:55
    Ocena: 1.75 / 5
    Korzystałam z Play od kilku lat i na moje potrzeby internet mobilny był wystarczający. W grudniu 2019 coś się popsuło i teraz jest tragedia, download na poziomie 0,2 Mb/s!!!! Nie polecam. Już zrezygnowałam.
    Wadykatastrofalna prędkość
    MiejscowośćPiastów
  • ~Mar.T / 2020-02-09 13:19
    Ocena: 2.00 / 5
    Miałem kiedyś internet play na abonament i to była tragedia! Mieszkam na wsi więc stwierdziłem że to może przez zasięg ale dziwne bo dwie anteny ich są maks 7 km odemnie. Skończyła się umowa i dałem się namówić na kolejny abonament w play ale net-box z anteną na dachu i 300 gb. Miał być błyskawiczny! Ludzie szczerze radzę wam omijajcie salony play z daleka! To powinno być karalne! Ja tych 300 gb nigdy nie wykorzystam bo nie mogę nawet na youtube wejść a co dopiero długie filmy oglądać. Po telefonach do obsługi internet śmiga maks 3 dni a potem znów tragedia.Ile ja tracę kasy na dzwonienie do nich!!!
    ZaletyZalety?! Nie żartujmy sobie.
    WadyWolny,zawiesza się to w takim razie zdecydowanie za drogi.
    MiejscowośćZłotniki Kujawskie
  • ~Anna / 2020-02-05 09:40
    Ocena: 1.00 / 5
    Tragedia, Pani która tam pracuje nie informuje o wszystkim, a później przychodzą faktury dużo wyższe. Minelo pol roku jak przedłużałam umowę i nie było chyba miesiąca zebym nie dzwonila w sprawie wyższych faktur, ciagle cos. Jednym słowem tragedia, teraz okazało się, ze po pol roku nie dolaczylam kolejnego numeru, stad wyższy rachunek o 45 zl, tylko ze pani która mnie obslugiwala o niczym mi nie powiedziała bo kolejny numer nie jest mi potrzebny i takiej umowy bym nie podpisala bo ani ja kolejnego numeru nie potrzebuje czy pies który jest ze mna.Na pewno zakoncze wspolprace z siecia play
    Zaletynie ma
    Wadysame wady
  • ~Rus Polski / 2020-02-04 21:59
    Ocena: 1.00 / 5
    very very slow conection average 1-5 mbs Fatalny internet lte w play , który nawet na pełnym zasiegu ma problem przekroczyć 5Mb/s a ...
    Zaletynie ma
    Wadyvery slow
    MiejscowośćPoznań
  • ~Krychu / 2020-02-04 16:40
    Ocena: 1.50 / 5
    Nie polecam w grach ping przekracza 1000 jak nawet nikt nie korzysta pobieranie jest tragedią bo 0.61 na speed teście i przesyłanie tylko 0.30 Mbps nie polecam
    ZaletyŻadne.
    WadyPing filmy w 140 p przesyłanie tragedia pobieranie masakra
    MiejscowośćBiała Podlaska
  • ~Jarek / 2020-01-31 07:09
    Ocena: 2.50 / 5
    Jeżeli chodzi o ofertę w play to jest zdecydowanie najlepsza, kładą wszystkich na łopatki! Jeżeli chodzi o działanie to 2 lata temu zrezygnowałem z Play ponieważ działanie internetu było nieporozumieniem. Dzisiaj kończy mi się abonament u innego operatora i przeglądam oferty. Czytając opinie nt Play widzę, że nic się nie zmieniło więc nie będę brał Play w ogóle pod uwagę.
    ZaletyOferta - cena najlepsza na rynku
    WadyInternet to prowizorka - nieporozumienie.
    MiejscowośćElbląg
  • ~Iwona / 2020-01-28 08:59
    Ocena: 1.00 / 5
    Najsłabszy dostawca internetu, z jakim miałam do czynienia! Internet przez pierwsze pół roku działał ok, po tym czasie zdecydowanie zwolnił, nie da się oglądać minutowego filmiku, bo po prostu się nie ładuje. Strony internetowe ładują się w nieskończoność, dopiero po kilku minutach można przejrzeć portale społecznościowe. Router, który otrzymałam od Play był bez antenek, pani z obsługi oznajmiła, że antenki mogę dodatkowo dokupić, ale nawet nie wie gdzie to zrobię. Przez ich brak internet nie działa w całym mieszkaniu.
    WadyJedna konkretna wada- brak zalet.
    MiejscowośćKatowice
  • ~andre / 2020-01-27 22:16
    Ocena: 1.25 / 5
    internet mobilny w play - totalna porażka !!! Bez przerwy zwalnia, opis pakietu nie przekłada się na rzeczywistość.
    Zaletypodnosi ciśnienie, nie trzeba pić kawy.
    WadyPLAY
    MiejscowośćWrocław
  • ~Anita / 2020-01-24 11:13
    Ocena: 2.25 / 5
    Niby LTE+ a w centrum nie ładuje stron... Porażka.
    ZaletyCzasami działa, częściej nie działa...
    MiejscowośćWodzisław Śląski
  • ~Rafał / 2020-01-15 20:11
    Ocena: 1.67 / 5
    Ciągłe przełączanie się miedzy operatorami w roamingu doprowadzało już do szału,ale jakoś internet działał, teraz wyłączenie plusa rozwaliło internet po całości. W mojej okolicy poza miastem i blisko nadajnika( co i tak jest w zakresie 5-12Mega jak się rozpędzi i wszyscy w pracy albo śpią) można zapomnieć o internecie w budynku. Mimo zasięgu LTE w Play i Play orange 5-10km poza miastem to już loteria, czy uda się zadzwonić czy nie. Chyba ze ktoś lubi stać w deszczu lub na mrozie, żeby wysłać maila, dobrze że ciepły styczeń.
    Czas uciekać od tego operatora, a dla nowych radzę zaprosić znajomych z Playem i sprawdzić jak działa w waszej lokalizacji. Aktualna prędkość D 0.7 Mega Up 0.35 Mega. Stojąc w oknie z telefonem. Jak kiedyś, trzeba latać z ręką w górze.
    Jutro idę po Plusa na kartę, testowany i jest 60 Mega w dzień poza miastem, a w czerwcu nareszcie koniec abonamentu i żegnam fioletowego ,. Do Play brawo za wpadkę tracicie 4 nr. moje i 40ści u mnie w pracy.
    ZaletyW czerwcu kończy się abonament :)
    WadyTylko jedna - Brak zalet
    MiejscowośćMińsk Mazowiecki i okolice
  • ~Waldemar / 2020-01-15 01:26
    Ocena: 1.00 / 5
    Już nie mam sił do tego internetu. Obejrzeć film graniczy z cudem a jeśli się uda to jakość jak na rubinie. Aż sie poce jak chce wejść choć na jedną stronę ładuje i ładuje i potrafi tak godzinami. Dwa telefony połączone z roauterem i nie jest w stanie ich uciągnąć. Nawet gdy to pisałem utraciłem połączenie. Oby już sie skonczyła ta umowa
    ZaletyŻadna
    WadyWszystko
    MiejscowośćBydgoszcz
  • ~raven60 / 2020-01-14 22:39
    Ocena: 2.25 / 5
    Fatalna jakość internetu. Szybkość na poziomie, który był akceptowalny 5 lat temu. Ciągle zrywa łącze. Katastrofa.
    MiejscowośćWrocław
  • ~Dąbki / 2020-01-10 14:17
    Ocena: 4.75 / 5
    Niezawodny, inni operatorzy w mojej miejscowości nie dostarczają internetu. Polecam NET BOX
    Zaletyzasięg
    Wadybrak
    MiejscowośćDąbki
  • ~nienawidzę play / 2020-01-05 01:53
    Ocena: 1.00 / 5
    ten internet mnie tak denerwuje że czasem mam ochotę kopa zawalić temu routerowi jak tak stoi i nie działa. TOTALNE DNO, nic się nie ładuje a jeżeli coś zadziała to nie potrwa to długo.. do końca umowy jeszcze trochę a do tego czasu jedyne rozwiązane które widzę to smierć
    Zaletycena jest w porzadku
    WadyWSZYSTKO INNE
    MiejscowośćWarszawa
  • ~Ewelina / 2020-01-04 14:36
    Ocena: 1.00 / 5
    Zdecydowanie nie polecam. Codzinnie te same problemy brak zasiegu brak internetu. Abym miala zasieg w telefonie musze wychodzic z domu. A internet wogole nie dziala chociaz place 190 zlotych co miesiac. Jak dzwonie na infolinie to mi zasugerowali zebym zmieniala sobie taryfe to moze wtedy bedzie lepiej dzialal telefon niestety tez to nie pomaga. Dzwonilabym co chwilę na infolinie problemy z ich winy ale to ja mam za kazde polaczenie wiekszy rachunek i nic po za tym. Tak jak pan mi kiedys powiedzial z infolinii play ze 'DLA WIESNIAKOW NIE MA INTERNETU, ALBO JAK CHCE MIEC LEPSZY ZASIEG TO NIECH SIE PRZEPROWADZE BLIZEJ NADAJNIKA' moim zdaniem kpina totalna bo jak podpisywalam umowe to nikt mi nie powiedzial ze mieszkam za daleko i nie bede miala internetu. Telefon który teraz wzialam popsuł sie brak zastepczego nie dali mi w salonie bo nie mieli zreszta pan mial zadzwonic z salonu czego oczywiscie nie zrobil ale rachunek przyszedl oczywiscie wiekszy bo nawet faktury nie dostalam bo telefon byl w naprawie. Gdy dzwonilam sie dowiedzieć dlaczego taka kwota to dostalam pismo w Play ze to tez nie ich wina ze nie dostalam faktury i telefonu zastepczego ... Proponowalam nawet zeby zerwac umowe z ich winy to strasza kara. Nigdy wiecej tej sieci!!!
    ZaletyBrak
    WadyCala siec do niczego!!!!
    MiejscowośćTomaszów Mazowiecki
Dodaj własną opinię »

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2493
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2198
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2062
UPC Internet
Ocena: 1.95, ilość opinii: 1845
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1675
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1460
Orange Neostrada
Ocena: 1.98, ilość opinii: 1038
Flixbus
Ocena: 2.26, ilość opinii: 917
Play
Ocena: 1.50, ilość opinii: 798
mBank
Ocena: 1.92, ilość opinii: 765
Orange
Ocena: 1.46, ilość opinii: 732
T-Mobile
Ocena: 1.56, ilość opinii: 612