Opiniuj.pl - strona główna

Opiniami warto się dzielić!

Orange opinie

Ocena na podstawie 963 opinii

1.55 / 5

  • Niezawodność
    1.37
  • Obsługa klienta
    1.66
  • Cena
    1.70
  • Parametry
    1.49
  • Cena/Jakość
    1.40
  • Oferta
    1.10

Dodaj własną opinię »

Sortuj wg: daty | oceny
  • ~Piotr / 2020-09-22 22:45
    Ocena: 4.00 / 5
    używam mobilny na kartę , mogła by być lepsza szybkość LTE ale filmy z netflixa da się oglądać nawet w 4k oczywiście nie używają już np: laptopa czy smartfona...
    Zaletyjaki jest net LTE ale jest....
    Wadylepszy sygnał i szybszy net...
    MiejscowośćROD Wagowo
  • ~Hubert / 2020-09-20 07:32
    Ocena: 1.25 / 5
    Internet na zasadzie u nas jest sygnał więc ok nie ma tematu, transfer z epoki kamienia, czasami odczytanie maila sprawia problem.
    Jestem z orange jeszcze za czasów „idea” to co zaobserwowałem przez tyle lat to coraz słabsze usługi,dno.
    Nigdy więcej umów z oszustami
    ZaletyBrak
    WadyIstnienie
    MiejscowośćŚląsk
  • ~Krasocin / 2020-09-13 11:56
    Ocena: 1.75 / 5
    Co chwilę rozlacza nie da się nic zrobić. Internet który miał mieć 48mb/s ma maksymalnie 12mb/s (90zl miesięcznie) xd
    MiejscowośćKrasocin
  • ~Molka / 2020-09-10 18:53
    Ocena: 1.00 / 5
    Porażka to komplement dla Orange place za internet ktorego nie mam ale co tam ze nie mam Orange twierdzi ze mam i koniec kropka bedzie trzeba wydac na adwokata i coś z tym fantem zrobić :(
    ZaletyBrak
    WadyWad jest Moc ????
    MiejscowośćWOLIBÓRZ
  • ~Piotrks / 2020-08-31 18:47
    Ocena: 1.75 / 5
    Witam, korzystam z internetu Orange od 2mies jeśli chodzi o ogladanie filmów to bez problemu działa. Ale jeśli chodzi o gry komputerowe to internet jest beznadziejny, scina ekran, jest nie stabilny co chwile mamy jakieś małe "lagi" co chwile ping skacze do 100/120. Osobiście nie polecam do grania w gry komputerowe. Korzystam z usłgi Funbox 3.0 z internetem 2.4G oraz 5G i jestem bardzo zawiedziony.
  • ~Gosia / 2020-08-31 16:08
    Ocena: 1.50 / 5
    Oszuści!!!! Nie radzę podpisywać abonamentu a później przechodzić na ofertę na kartę. Obsługa klienta kłamie i nie podane konkretów. Okres rozliczenia abonamentu jest od 1 do ostatniego dnia miesiąca a pakiet przed przejściem na kartę wyłączono mi wcześniej. Nawet nie mogłam nigdzie zadzwonić by to wyjaśnić. Wykupiłam doładowanie, zadzwoniłam do obsługi klienta za która zapłaciła.... i niczego się nie dowiedziałam. Oszuści jak ich mało!!!
  • ~Michał / 2020-08-30 23:35
    Ocena: 1.50 / 5
    Nigdy więcej nie wezmę takiego gówna... Nigdy w życiu nie miałem gorszego internetu. W mojej małej miejscowości, z której pochodzę mam internet 1mb/s i jest o wiele lepszy i stabilniejszy od tego dziadostwa... Cena... 60zł na miesiąc... za limitowany internet... BEZPRZEWODOWY...
    ZaletyMożesz go wszędzie ze sobą zabrać.
    WadyWystarczy, że jedna osoba używa internetu, np do oglądania serialu/filmu i nic nie można więcej robić. Internet się ciągle, ale to ciągle zacina. Opóźnienie internetu waha się pomiędzy 60ms a 400ms, co uniemożliwa zupełnie korzystanie z internetu przez osoby, które grają. Owszem, czasami zdarzają się dobre dni, ale to już od 2-3 miesięcy jest rzadkością, wielką rzadkością.... PS. Jeszcze na dodatek karta, która jest w modemie, orange stwierdziło, że chce mieć "granie na czekanie" i nieświadomie przez ostatnie miesiące płaciłem 2zł miesięcznie na coś, co nie może być w żaden sposób użyte... Pozdro :)
    MiejscowośćSzczecin
  • ~John / 2020-08-28 15:52
    Ocena: 1.00 / 5
    Kupiłem internet mobilny bo lepszy, konsultantka w salonie odradziła przewodowy. Szok 3,63 Mb/s 0,36 Mb/s Brak pomocy. Śmieciowa sieć
    Zaletymoże splajtuje
    Wadyj/w
    MiejscowośćPabianice
  • ~estlex / 2020-08-21 22:52
    Ocena: 1.50 / 5
    internet często ulega wari co sprawia że i tak ledwo działający internet prosto rzecz ujmując prawie nie działa
    Zaletynie ma
    Wadywolny, zawodny,
    Miejscowośćszyszkowa
  • ~Joanna / 2020-08-21 14:34
    Ocena: 1.00 / 5
    Obsługa klienta dzięki sztucznej inteligencji spadła według mojej opinii i moich wielu znajomych do 0,
    nie zasługuje nawet na 1 gwiazdkę.
    Usługi są bardzo drogie biorąc pod uwagę brak zadowalającej obsługi klienta, która jest w pakiecie.
    System komunikacji z klientem jest zawodny a mimo to nikt z tym nic nie robi.
    Parametry usługi biorąc pod uwagę formę komunikacji zasługują na 1 gwiazdkę i to tylko dlatego, że są jeszcze punkty obsługi klienta bezpośredniej.
    Krytyczne opinie klientów co do formy komunikacji są totalnie ignorowane i pozostają bez odpowiedzi,
    Sztuczna inteligencja na poziomie rozwoju niepełnosprawnego dziecka nie powinna być darmowo testowana na kliencie-człowieku bo jest dla niego szkodliwa, wpływa na jego zdrowie psychiczne i samopoczucie.
    Orange powinno na tym etapie rozwoju sztucznej inteligencji wybór kontaktu pozostawić klientowi, który wybierze rozmowę z człowiekiem lub Maxem a jako np.tester sztucznej inteligencji i będzie mógł pobierać za przeprowadzane na nim testy wynagrodzenie.
    Zaletypunkty bezpośredniej sprzedaży/informacji/obsługi klienta
    Wadybrak możliwości (już na początku rozmowy) wybrania telefonicznej formy kontaktu z człowiekiem
    MiejscowośćWarszawa
  • ~JOJO / 2020-08-19 13:39
    Ocena: 1.00 / 5
    ZŁODZIEJE i krętacze ,najpierw rozmawiasz ze sztuczną inteligencją ,pieniądze za rozmowę pobierają a i tak nic nie załatwisz,trzeba się prosić o rozmowę z żywym człowiekiem który powie ci że pieniądze może wrócą na konto za tydzień
    ZaletyBRAK
    WadyWSZYSTKO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI
    MiejscowośćMAŁOPOLSKA
  • ~Majonez7 / 2020-08-15 19:57
    Ocena: 1.00 / 5
    Szit jakich mało. INTERNET TRAGEDIA
    Internetu nie ma praktycznie całymi dniami a jeśli się pojawi to przerywa co 5 min a predkosci to tragedia...

    I to wszystko w Krakowie,BRAWO ORANGE BRAWOOOO
    ZaletyZalety? Brak jakichkolwiek hehe
    WadyPrędkość internetu, obsługa klienta, brak jakichkolwiek działań w sprawie braku internetu,
    MiejscowośćKrakow, to jest najśmieszniejsze XDDD
  • ~Kekw / 2020-08-14 00:26
    Ocena: 1.25 / 5
    Drogi, żałosna prędkość "do 20mbps", non stop jakieś problemy, nie ma miesiąca żeby coś się nie działo, albo pingi szaleją przez kilka miesięcy, przez ostatnie 2 miesiące rozłącza internet jakieś 20-30 razy na dobę. Absolutnie nie polecam, niestety ze względu na brak jakiejkolwiek alternatywy w mojej okolicy jestem skazany na tego dostawcę... przynajmniej do czasu aż nie będzie można korzystać ze Starlinka lub innej konkurencyjnej usługi.
    WadyCena, rozłączanie internetu, prędkość internetu, jakość rozmów tel. stacjonarny
    MiejscowośćOjrzanów
  • ~Dawid / 2020-08-05 22:54
    Ocena: 1.50 / 5
    Oferta po miedzi nie jest godna uwagi, internet do 20Mb/s to faktycznie 10Mb/s i potrafi nie działać nawet przez 4 dni (święta wielkanocne). Sieć Orange jest w stanie opłakanym ale w miedź już się nie inwestuje przy czym oferta na światłowód w okolicy centrum miasta nie istnieje. Serdecznie nie polecam tego usługodawcy osobom prywatnym.
    ZaletyBrak
    WadyBrak zalet to chyba wystarczająca wada.
    MiejscowośćOstrów Wielkopolski
  • ~Kikku / 2020-08-05 15:24
    Ocena: 1.00 / 5
    Opisując to, a mówiąc krótko tandeta jak leci w dużych miastach mamy Internet od 300 do tysiąca megabit a na małej wsi zaledwie 20 megabit nic z tego nie rozumiem, ale widać to co proponują poza dużymi miastami, to już nie jest takie fajne jak w mieście.
    ZaletyBrak
    WadyDuże
    MiejscowośćJedlnia
  • ~wkurzona / 2020-07-31 13:20
    Ocena: 1.33 / 5
    Oszustwo na każdym kroku!!! Wydzwaniają proponują internet od 20 Mb do 80 Mb a po włączeniu jest zaledwie 30 Mb czyli 1/8 tego co ma być. Sami niech z niego korzystają.Mało tego obecny internet działa jak mu sie podoba, raz jest , raz nie ma . lub działa w zwolnionym tempie. Dzwoniąc na infolinie zgłasza się inteligenty Max sami boją się rozmawiać z klientem.Stanowczo nie POLECAM!!!
  • ~Tadeusz / 2020-07-24 11:29
    Ocena: 1.00 / 5
    Internet jest beznadzijeny, ciągle zrywa łącze, prędkość intrentu to 200KB/s.
    Zaletybrak
    Wadywszystko
    MiejscowośćWłocławek
  • ~Anastazja / 2020-07-22 16:01
    Ocena: 1.00 / 5
    Korzystam z usług Orange od kilku lat i naprawdę nie wiem dlaczego jeszcze nie zmieniłam dostawcy. Jest dobrze jak w ogóle jest chociaż 1Mb/s, gdzie powinno być minimum 10, a średnio 20. Obsługa klienta też okropna. Ich jedynym rozwiązaniem słabego internetu jest reset i tyle. 0 profesjonalizmu, a mimo zgłaszanego problemu kilkukrotnie nie starają się go rozwiązać. (Dla przykładu speedtest sprzed chwili: PING 29 ms, POBIERANIE 0.31 Mbps; PRZESYŁANIE 0.08 Mbps. ORANGE TO JEDEN WIELKI, NIEŚMIESZNY ŻART. Jak już podpiszesz umowę to w sumie nic ich nie obchodzi, bo umowa podpisana i męcz się sam człowieku. Jeśli myślicie o internecie od Orange to pożegnajcie się z możliwością obejrzenia filmu na youtube chociażby w 240p. NIE POLECAM!
    ZaletyBrak.
    WadyCały Orange to problem, którego najlepiej pozbyć się jak najszybciej z życia.
  • ~Suchy / 2020-07-21 14:46
    Ocena: 1.33 / 5
    Obsługa klienta jest fatalna od tygodnia nie potrafią naprawić zerwanego kabłąk od i ternetu
    ZaletyBrak
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćBledzewa
  • ~dvbtrecorder / 2020-07-20 12:12
    Ocena: 4.50 / 5
    Te złe opinie są wyssane z palca. Orange u mnie sprawuje się bardzo dobrze! Usługi komórkowe bardzo dobrej jakości, internet szybki, mało awarii. Dużo rabatów, dzięki czemu sieć jest najtańsza z "wielkiej czwórki". Jedynym minusem jest śmieszna obsługa klienta.
    ZaletyBardzo dobra jakość usług
    Szybki internet
    Mało awarii
    Tanio
    WadyObsługa klienta
    MiejscowośćPabianice
Dodaj własną opinię »

Podobne wyszukiwania

Zobacz również

Netia Szybki Internet
Ocena: 2.13, ilość opinii: 2506
Cyfrowy Polsat Internet
Ocena: 1.54, ilość opinii: 2226
VECTRA
Ocena: 1.72, ilość opinii: 2084
UPC Internet
Ocena: 1.96, ilość opinii: 1872
Plus GSM iPlus
Ocena: 1.69, ilość opinii: 1681
Play Online
Ocena: 1.88, ilość opinii: 1472
Orange Neostrada
Ocena: 1.97, ilość opinii: 1045
Play
Ocena: 1.49, ilość opinii: 875
Orange
Ocena: 1.45, ilość opinii: 821
mBank
Ocena: 1.90, ilość opinii: 792
T-Mobile
Ocena: 1.55, ilość opinii: 670
Plus
Ocena: 1.58, ilość opinii: 577